Interactive Design Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Interactive Design Institute (IDI) on Britannian johtava online toimittaja korkeakoulujen kursseja taiteen ja muotoilun aiheita. Yhtiö on perustettu vuonna 2004, jonka tavoitteena on mahdollistaa ihmisille ympäri maailmaa saavuttaa akkreditoitu tutkintojen ilman osallistua korkeakoulussa tai yliopistossa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme antaneet yli 600 oppilasta ymmärtämään niiden akateemista potentiaalia verkossa, ja meillä on tällä hetkellä opiskelijat nauttivat nyky tutkimuksen verkkosivuilla yli 69 maassa ja laskenta.

Suuri valikoima Online Art and Design Kurssit

Vuonna 2008 IDI tuli yhteistyönä kumppani yliopistossa Hertfordshire. Olemme nyt toimittaa joidenkin arvostetuimmista taiteen ja muotoilun koulutusohjelmaa 100% verkossa. Meidän suosituimpia kursseja ovat:

ma graafisen viestinnän ma kuva (visuaalinen viestintä) ma sisustus ma valokuvaus (visuaalinen viestintä) ba (Hons) graafinen suunnittelu ba (Hons) kuva BA (Hons) sisustusarkkitehtuurin ja suunnittelu

IDI on myös saanut hyväksynnän joitakin Britannian arvostetuimmista antajia, kuten City & Killat Lontoon instituutti, ABC palkinnot ja Scottish Qualifications Authority (SQA). Tarjoamme myös Level 3-säätiön tutkinto Taide, suunnittelu ja MediaFoundation Studies (taide, muotoilu ja media) kurssi, joka johtaa tason 3 Diploma in Foundation Studies. Kurssin avulla opiskelijat voivat parantaa heidän taiteellisia taitoja tai aloittaa uran luovien alojen valmistelemalla salkun maahantulon tutkintoa.

Miksi halutessaan opiskella Taideteollinen Online IDI?

Tässä vain muutamia syitä, miksi sinun pitäisi harkita ilmoittautumalla verkossa tietenkin IDI:

Uskomme opiskelevat verkossa vaativat enemmän tukea, ei niinkään kohde asiantuntija tutorit antaa sinulle vertaansa vailla säännöllisiä yksi-yhteen opetusta ja palautetta. Meidän oma Student Support ja teknisen tuen ryhmät ovat myös aina valmiina auttamaan ulos. Kun valmistut sinua palkitaan BA (Hons) tai maisterin tutkinnon todistus Hertfordshiren yliopiston yksi Britannian top yliopistoissa; ei ole mainintaa etäopetuksen teidän palkinto Kaikki opetus on asynkroninen, jolloin voit opiskella aikoina, jotka sopivat sinulle samalla hallita muita sitoumuksia Sinulla on rajoittamaton pääsy laadukkaaseen oppimateriaalit, käytännön projektien ja toimintojen sisällä meidän turvallinen ja helppokäyttöinen tutkimuksen sivuilla, IDI-tutkimus Jos sinulla on kysyttävää mitään liittyvät Opiskeluaikana sinulla ottaa yhteyttä IDI tukitiimi, jotka ovat käytettävissä maanantaista perjantaihin, 9-5 Sisällä IDI-tutkimus ovat IDI foorumeita, joissa voit tavata opiskelukavereiden löytää inspiraatiota, saada apua hankkeen tai jakaa ideoita Kanssa IDI sijainti ei ole este, eli voit opiskella kohti akkreditoitu pätevyys mistä tahansa internet-yhteys

Seuraa alla olevia linkkejä lisätietoja kursseista tarjoamme.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Kandidaatti » Katso Maisteri »

Videot

Welcome to the Interactive Design Institute

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
INTERACTIVE DESIGN INSTITUTE
STUART HOUSE
ESKMILLS

Musselburgh, Skotlanti, EH21 7PB GB
Asiointiosoite
UK Online, GB