International Studies Ltd

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Käyttöönotto

International Studies Ltd on koulutusorganisaatio rekisteröity Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteriin Learning Providers (UKRLP) UK Provider viitenumeron (UKPRN) 10048828.

Meidän ohjelmat ovat rakenteeltaan valmistella ehdokkaita, jotka haluavat ansaita BSc, MSc tai tohtori Business Administration , Economics , Engineering ja muita aiheita kurssien myöntämä arvostetun British ja ulkomaisten lisensoitu ja akkreditoitu yliopistojenHenkilökohtaiseen tai työn tarpeisiin.

Englanti ja ulkomaisten yliopistojen me kumppani, lisensoitu, akkreditoitu ja laillisesti perustettu noudattaen kotimaahansa lakeja, tarjoavat täysin pätevä astetta: Kandidaatin, maisterin ja tohtoria, myös tunnustettu eri sertifioinnin ja henkilöstön pätevyys elimissä. Rooli International Studies Ltd on auttaa opiskelijoita valmistautumaan heidän tentit ja opinnäytetyönsä verkon kautta, opetukseen ja yksilöllisen opetusohjelma palvelua. Tutkinto jälkeen yliopiston antamia.

Jäsentämistä kurssien edellä kuvatulla tavalla mahdollistaa joustavuuden, dynaamisuuden rikkautta sisältöä ja monitieteistä.

On mahdollista saada luotto tuntia läpi projekteja, paperit tai tarkastukset ja arviointi testien aikana, tai jopa osallistumalla konferensseihin, seminaareihin tai johtamiseen ja osallistuvat muiden toimintojen, kuten urheilu voi saavuttaa lisämäärärahoja (kurssit toimitetaan vain verkossa, sovelletaan kuitenkin mahdollisuuksia edellä luetellut paitsi viimeinen, joka on voimassa vain kurssit paikan päällä).

Lisäksi, on mahdollista saada opintosuoritusten aikaisemmista työkokemukset tai opintokokonaisuuksia (RPL) saavuttaa ehdokas. Aiemmin hankitun osaamisen tunnustamista (RPL) on arvioinnin prosessi toteutetaan suoraan yliopistojen tai järjestöjen sertifionti tunnustamista välisen vastaavuuden palkintoluettelot ja kurssien ja / tai tutkimuksiin, ammatillinen pätevyys ja aikaisemman työn kokemuksia.

Hallussa luottojen vähentää aikaa omistautua oppimista puolelta hakijan tarvitaan tutkinnon suorittamista.

Yliopistot, joka International Studies Ltd on yhdessä, tarjota ilmainen arviointi opintopistettä hakijan hallussa, joka voi lyhentää opintojen.

Nämä yliopistokursseja voidaan myös toimittaa Dual Degree tilassa kautta lisensoitu ja akkreditoitu yliopistojen virallisesti listattu UNESCO, jonka International Studies Oy on yhteistyössä, jotka ovat sopivia kursseja Engineering, Science and Technology. Lisäksi eri Englanti ja ulkomaisten sertifioinnin ja henkilöstön pätevyys elimet tunnustavat asteen antama yliopistojen edellytyksenä ottamista jäsenenä omaansa.

Yliopistot, joiden kanssa International Studies Ltd yhteistyökumppaneita on useita kampuksilla eri maissa. Nämä kampuksilla tehtävänä on jakaa yliopiston henki ja ovat dynaamisia ja kehittyneitä toimielimiä omistettu on osa teknologian kärjessä, erinomainen tarjota monipuolistamiseen kurssinsa siten tarjota laaja valikoima opiskelijoilleen yhdessä korkeatasoisen henkilökohtaista koulutusta standardeja.

Lopuksi, meidän yliopistot ovat meneillään lukuisia toimintaa tiedeyhteisöjä, sekä suhteessa vaihtoa muiden yliopistojen laitosten ja tutkimusyhteistyötä yksityisten yritysten ja yhteisiä hankkeita paikallisten yritysten kanssa.

University ohjelmat
BA, Economics & Management alue (BSc, MSc, PhD)
Civil, Industrial & Technology alue (BSc, MSc, PhD)
Environmental Science & IT-ala (BSc, MSc, PhD)
Ihmisen, Health & Forensic Science alue (BSc, MSc, PhD)

Yhteydet
International Studies Ltd
86-90 Paul Street
London, England, EC2A 4NE
info@internationalstudies.ltd.uk

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisterin tutkinto öljyllä

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online London + 2 lisää

Öljy [+]

Kurssin toimittava yliopisto

Kurssimme tarjoavat brittiläiset tai kansainväliset yliopistot, joiden kanssa International Studies Ltd on yhteistyössä. Nämä korkeakoulut ovat täysin akkreditoituja ja lueteltu IAU WHED -verkostossa (World High Education Database), joka on Unescon kansainvälisen korkeakoulujärjestön (IAU) tarjoama palvelu, ja ne tunnustetaan myös erilaisista sertifiointi- ja henkilöstöedustajista . Lisäksi opiskelijoille on myös mahdollisuus liittyä "kaksoistutkinto-ohjelmaan", lisäkustannuksin, jotta he voivat saavuttaa toisen tutkintonsa täysin kansainvälisen akkreditoitun yliopiston tutkimuksen päätyttyä.

Öljyn merkitys

Öljy

Öljyn taidot

Öljy... [-]


Ota yhteyttä

International Studies Ltd

Osoite, 1. rivi International Studies Ltd 86-90 Paul Street
EC2A 4NE London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin +44 7581 093215