Unicaf - Liverpool John Moores University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unicaf on toiminut yhteistyössä Liverpool John Moores Universityn kanssa tarjotakseen erilaisia kursseja.

Tietoja Liverpool John Moores Universitystä

Liverpool John Moores University on tänään Yhdistyneen kuningaskunnan suurimpia, dynaamisimpia ja eteenpäin suuntautuvia yliopistoja, joissa on elinvoimainen yhteisö, jossa on yli 23 000 opiskelijaa yli 100 maasta ympäri maailmaa, 2 400 työntekijää ja 250 tutkintokurssia. Laitoksena olemme häpeämättömästi kunnianhimoisia - opiskelijoillemme, henkilöstöllemme ja laajemmalle globaalille yhteisölle. Meillä on renessanssi, koska opetuksen ja tutkimuksen vahvuus ylittää edelleen jopa omat korkeat odotuksemme. Olimme yksi kansallisesti korkeimmista kiipeilijöistä vuoden 2014 erinomaisuuden puiteohjelmassa, joka arvioi tutkimuksen laatua Isossa-Britanniassa.

Tietoja kumppanuudesta Unicafin kanssa

Liverpool John Moores Universityn ja Unicafin välinen kumppanuus yhdistää molempien organisaatioiden resurssit ja kyvyt tarjota innovatiivisia oppimisratkaisuja ja ohjelmia, jotka toimitetaan täysin verkossa monenlaisten ammattilaisten tarpeisiin.

Unicaf on yksi anteliaimmista saatavilla olevista apurahaohjelmista. Ohjelma tukee Afrikassa kotipaikkaopiskelijoita ja tarjoaa mahdollisuuksia opiskella kohti Liverpool John Moores Universityn kanssa yhteistyössä tarjottavia verkko-ohjelmia paljon halvemmalla.

Unicafin apurahaohjelman ensisijaisena tavoitteena on tehdä koulutuksesta kohtuuhintaisia alipalvelluilla alueilla asuville opiskelijoille ja tarjota heille mahdollisuus jatkaa jatko-opiskelua ja ansaita kansainvälisesti tunnustettu tutkinto.

Kumppanuuden kautta tarjotut ohjelmat toimitetaan kansainvälisellä näkökulmalla, jonka tavoitteena on varmistaa, että opiskelijat ovat valmiita työhön globaaleilla markkinoilla ja saavat tuoton koulutusinvestoinneistaan. Unicaf Liverpool John Moores -yliopiston online-toimituskumppanina tarjoaa yliopiston ohjelmat saataville verkossa tarjoamalla huipputeknistä verkko-oppimisympäristöä, jota korostaa voimakkaasti monitasoinen opiskelijatuki.

Kumppaneilla on laaja kokemus laadun, innovatiivisen opetuksen ja oppimisen sekä jatkuvan ammatillisen kehityksen tarjoamisesta.

Liverpool John Moores University on vastuussa ohjelmien akateemisesta laadusta ja myöntää tutkinnot. Lisätietoja käy Liverpool John Moores University -sivustolla.

Unicaf on Liverpool John Moores University, Iso-Britannia, maailmanlaajuinen toimituspartneri, joka vastaa online-opiskelijoiden rekrytoinnista, vastaanottamisesta, ilmoittautumisesta ja tukemisesta yliopiston palkintoihin, jotka on hyväksytty etätoimituksiksi verkossa. Valmistuttuaan onnistuneesti opiskelijat saavat Liverpool John Moores University -palkinnon.

 • Näkemyksemme
  • Olemme kunnianhimoinen ja eteenpäin suuntautuva instituutio, joka haastaa yleissopimuksen ja uskoo intohimoisesti 'yhden yliopiston' käsitteeseen - yhteisöön, joka työskentelee yhdessä saavuttaakseen yhteiset opiskelijakeskeiset tavoitteet selkeän strategian puitteissa.
  • Visiomme on tunnustettava nykyaikaiseksi kansalaisyliopistoksi, joka tarjoaa ratkaisuja 2000-luvun haasteisiin.
 • Meidän arvomme
 • muutos
 • Uskomme koulutuksen voimaan ajaa muutosta sosiaalisten, kulttuuristen ja taloudellisten rajojen yli.
 • Innovaatio
 • Olemme innovatiivisia ja edistyksellisiä ja yrittäjähenkeä; ajattelemme luovasti uusia tapoja tehdä asioita.
 • erinomaisuus
 • Pyrimme korkeimpiin vaatimuksiin kaikessa mitä teemme.
 • kumppanuus
 • Uskomme, että työskentelemällä yhdessä kumppanuudessa voimme saavuttaa vahvoja ja kestäviä tuloksia
 • johto
 • Uskomme johtavan tietä, haastavaa konventtia ja murtamaan uuden kentän.
 • Yhteisö
 • Uskomme asiantuntemuksen jakamisen voimaan ja ihmisiin, jotka tulevat yhdessä yhteiseen tarkoitukseen.

Online-kokemus

Verkko-opiskelu on mullisti korkea-asteen koulutuksen tarjoamien monien etujen takia. Verkko-opiskelijana pystyt oppimaan omassa tahdissasi ja ajallaan paljon halvemmalla.

Online-tutkinnon suorittaminen voi myös herättää joitain kysymyksiä ja huolenaiheita. Se on uusi ja tuntematon kokemus, joten on luonnollista olla epävarma siitä, mitä odottaa ja miten prosessi etenee.

Opiskelijaneuvojasi opastaa sinut läpi koko prosessin ja auttaa sinua jokaisessa vaiheessa ensimmäisestä kontaktista valmistumiseen, mutta tarjoamme myös seuraavat lyhyet kohokohdat johdannona verkko-oppimiskokemukseen.

Verkko-oppimisen kohokohdat

Tunnit järjestetään verkkoympäristössä. Voit kirjautua sisään milloin tahansa sinulle sopivana ajankohtana. Kun olet online-tilassa, kommunikoit ohjaajien ja opiskelijoiden kanssa, luet määritettyjä tekstejä, käytät digitaalista materiaalia, lähetät tehtäviä ja kommentoit muiden opiskelijoiden tehtäviä. Vaikka sinun on kirjauduttava sisään vähintään kaksi erillistä päivää viikossa, säännöllisestä ja useammasta vierailusta on tietysti hyötyä suuresti.

Online-kurssikokemus tapahtuu edistyneellä oppimisen hallintajärjestelmällä, joka on suunniteltu helpottamaan opiskelijoiden optimaalista oppimiskokemusta. Sen lisäksi, että käytät opetusalustaa, jota voit kommunikoida tiedekuntien ja opiskelijoiden kanssa, sinulla on myös pääsy e-kirjoihin, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden korostaa, tehdä merkintöjä, luoda kirjanmerkkejä, etsiä, ladata ja itsearvioida.

Jokainen moduuli suunnitellaan huolellisesti vastaamaan odotusta tutkimuksen syvyydestä ja leveydestä, jota tarvitaan palkinnon saavuttamiseksi tietyllä tasolla. Kansainvälisten sopimusten mukaisesti jokainen palkinto ilmaistaan määrällä opintopistettä, jotta saavutus voidaan kuljettaa ja läpinäkyvästi tuleville työnantajille ja muille korkeakouluille. Kunkin ohjelman oppimistoiminnan suunnittelussa on odotettavissa, että keskimääräinen opiskelija viettää noin kymmenen tuntia kokonaisoppimisajasta yhden 'opintopisteen' saavuttamiseksi (tämä likiarvo sisältää kaikki valmistelutyöt, lukeminen, kirjoittaminen, arviointitehtävät, viestintään käytetty aika keskustelupalstoilla tai käymällä virtuaaliseminaareissa ja työpajoissa). Esimerkiksi ehdokkaan, joka osallistuu 20 opintopisteen moduuliin, joka kestää kahdeksan viikkoa, voitaisiin odottaa viettävän keskimäärin 25 tuntia opintoaikaa viikossa (yhteensä 200 tuntia) moduulin oppimistulosten saavuttamiseksi ja arvioiden suorittamiseksi . Vaikka tästä ei ole vaikeaa ja nopeaa sääntöä (esimerkiksi jokaisella ehdokkaalla on ainutlaatuinen profiili sen ajan suhteen, joka kuluu heidän oppimateriaalien lukemiseen ja ymmärtämiseen tai kirjallisen työn valmistumiseen), seuraava tehtäväluettelo voi auttaa sinun on ymmärrettävä ohjelman sitoutumiseen tarvittava aika sitoutuminen:

Tyypillisessä moduulissa hakijoita vaaditaan joka viikko:

 • Suunnittele heidän opiskeluaikaan moduulissa esitetyn ja ohjaajan ohjaaman viikkotason toimintasuunnitelman mukaisesti
 • Lue tapaustutkimusta ja tausta-aineistoa e-kirjoista ja muista lähteistä
 • Osallistu keskustelufoorumeihin lukemalla kirjoituksia, antamalla vastauksia ja vastaamalla tiettyihin kysymyksiin
 • Valmistele muodostuneet tehtävät, jotka on asetettu (esimerkiksi lähetä vastausluonnos kysymykseen palautetta varten)
 • Valmistele kirjalliset tehtävät ja lähetä ne määräajassa muodollista merkitsemistä ja palautetta varten (tämä ei yleensä ole viikkotehtävä, mutta se voidaan vaatia, yleensä moduulin lopussa)
 • Mieti oppimistasi ja palauta kokemuksesi moduulista ohjaajillesi ja vertaisryhmällesi
 • Samoin kuin kampuksen luokkahuoneessa, verkko-oppimiskokemukseen sisältyy laaja osallistuminen ja vuorovaikutus tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa. Käytät myös online-foorumia kommunikoimaan neuvonantajien, opetusapulaisten ja opetusasiantuntijoiden kanssa.

Kun olet suorittanut tutkinnon, olet oikeutettu osallistumaan johonkin kahdesta vuotuisesta valmistumisjuhlasta Liverpool John Moores Universityssä.

Moduulisekvenssit alkavat useita kertoja vuodessa kysynnän perusteella, joten sinulla on mahdollisuus ilmoittautua ja aloittaa tutkinto-ohjelmasi useita kertoja ympäri vuoden, mikä antaa sinulle joustavuuden, jota ei useimmiten esiinny useimmissa kasvokkain ohjelmissa.

Voit ottaa yhden moduulin kerrallaan. Tämä aikuisille suunniteltu edistynyt oppimismenetelmä antaa sinun keskittää koko keskittymäsi yhdelle aihealueelle ennen siirtymistä seuraavalle, samalla kun ansaitset myös tutkinnon nopeutetussa aikataulussa.

Ansaitsemallasi tutkinnolla on sama arvo, hyväksyntä ja uskottavuus kuin millä tahansa vastaavalla tutkinolla, joka ansaitaan perinteisessä kampusympäristössä.

Sijainnit

Liverpool

Osoite
Liverpool John Moores University
Kingsway House
2nd Floor, Hatton Garden

L3 2AJ Liverpool, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin