University of Kent, School of Biosciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of biotieteiden yliopiston Kent on johtava UK keskus tutkimuksen ja koulutuksen biologisten tieteiden.

Keskittyminen biologiset prosessit molekyylitasolla ja solutasolla, tutkimus Koulutuskeskuksen kattaa tieteenalojen biokemia, genetiikka, biotekniikka ja biolääketieteen tutkimus. Huipputason tutkimus- ja state-of-the-art tilat tukevat jatkokoulutusta MSc ja PhD tasolla, ja sitoutumistamme huippuosaamista koulutukseen takaa opiskelijat voivat maksimoida mahdollisuudet ja edetä urallaan.

Jatko-opiskelijat School of biotieteiden ovat keskeisiä elinvoimainen tutkimusyhteisöä. Kansainvälinen yhteisö akateemisen henkilöstön, tutkijoiden ja opiskelijoiden on tukeva, mutta voimakas ympäristö että haasteita ja inspiroi. Seminaari ohjelmat mukana ulkoisia kaiuttimia antaa lisänäyttöä biologiset tieteet, kun taas meidän yhteyksiä biotekniikan alalla edistää kulttuurin vaikutus ja innovaatio.

Kuusi opetti MSc kursseja kohdista tiettyihin alueisiin tutkimusosaamista, varmistaen, että jatko-opiskelijat hyötyvät johtavia omalla alallaan. Tutkimus MSc ohjelmat ja Tohtorinkoulutusohjelmiin - jälkimmäinen tukee huomattava apuraha rahoitus - antaa opiskelijalle erinomainen ammatillinen ympäristö, jossa toteuttaa huippututkimuksen.

Kutsumme innostunut, lahjakkaita ja kunnianhimoisia henkilöt voivat osallistua meidän tutkimusyhteisön ja tule meidän löytöretki.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso BScs » Katso MSc » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC Tutkimus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Odotamme, että valmistuneet Kurssin hyötyvät laajennetun riippumattoman laboratorion tutkimushanke ja ovat pätevämpiä tekemään tärkeän panoksen teollisuuden asiantuntija alueella he ovat valinneet, tai mahdollisesti jatkamaan koulutusta tohtorintutkinnon tasolla erillinen tutkinto. [+]

MSc tutkimuksen liittyvissä aineissa Biokemian, mikrobiologian, solubiologian, Computational Biology tai Genetics

Kaikki opiskelijat suorittavat koko ajan tutkimushanke alalla niiden valittu erikoistuminen. Mahdollisuudet voivat vaihdella vuosittain ja valinnan nykyisen (alkaen syyskuusta 2014) hankkeistaan ​​on kuvattu alla. Aika benchwork voi liittyä sijoitus teollisuuden laboratorio ja huipentuu esittämisen kirjallinen tutkimus väitöskirja, joka muodostaa tärkeän osan arviointimenettelyt. Lisäksi opiskelijat pyydetään julisteen esitettäväksi vuosittaisen jatko Symposium heinäkuussa ja puhua päätteeksi opintojaan.

Odotamme, että valmistuneet Kurssin hyötyvät laajennetun riippumattoman laboratorion tutkimushanke ja ovat pätevämpiä tekemään tärkeän panoksen teollisuuden asiantuntija alueella he ovat valinneet, tai mahdollisesti jatkamaan koulutusta tohtorintutkinnon tasolla erillinen tutkinto. Kansainväliset opiskelijat, erityisesti niitä maita kehittämään biotieteiden infrastruktuuri, voivat palata kotiin pätevyys, jotta he voivat aloittaa tai suoraan asiaan tutkimukseen.... [-]