Kent Business School, University of Kent

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kentin Kentin kauppakorkeakoulu

Kent Business School (KBS) on johtava Business School, sijoittunut 30 parhaan joukkoon Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja on akkreditoitu Association of Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) -koulutukseen. % maailman yrityskouluista, jotka saavuttavat tämän akkreditoinnin. Opetuksen, maailmanluokan tutkimuksen, ammatillisten kumppanuuksien ja kansainvälisen yhteisön luominen luo jännittävän ilmapiirin oppia, jossa innovaatioita kannustetaan ja haasteita tervetulleiksi.

Apurahat

Kentin yliopistossa on käytettävissä rahoitusmahdollisuuksia . Käytä yliopiston oppaan rahoitustukeen perustana tutkimuksellesi kaikilla rahoitusmahdollisuuksilla.

Sijainti

Iso-Britannia on suosittu opiskelupaikka, ja KBS on erityisen hyvällä paikalla Kaakkois-Englannissa. Kampuksemme sijaitsee Canterburyn historiallisessa ja kauniissa kaupungissa; joka tunnetaan kaupungin taukopaikkana kaikille, jotka nauttivat taiteesta, kulttuurista, historiasta, ravintoloista ja yöelämästä. Kampus itse on asetettu metsään ja on kävelymatkan päässä Canterburyn keskustasta. Lisäksi Canterbury on 56 minuuttia junalla Lontooseen ja 2,5 tuntia Pariisiin. Julkinen liikenne on helposti saatavilla ja luotettava.

tutkimus

Viimeisimmän tutkimuksen erinomaisen viitekehyksen jälkeen Kent Business School sijoittui 25 : stä 101: stä Iso-Britannian tutkimuslaitoksesta Times Higher Educationissa. Lisäksi 98% tutkimuksestamme katsottiin olevan kansainvälistä laatua. Me isännöimme monia ulkoisesti rahoitettuja tutkimushankkeita korkean profiilin kumppanien kanssa. Viimeaikaiset ja nykyiset esimerkit ovat talous- ja sosiaalitutkimusneuvosto, Maailmanpankki ja Euroopan komissio.

Tietoa kansainvälisille opiskelijoille

Kent Business Schoolissa opiskelu on jännittävä elämys. Olemme suunnitelleet erinomaisen akateemisen kokemuksen ja myös miellyttävän ympäristön sosiaaliseen ja kulttuuriseen sitoutumiseen. Kansainvälisille opiskelijoille on tarjolla tukea heti, kun hakemus on tehty. Käytännön tietoa viisumeista kielitaitoon ja majoituksen löytämiseen. Tämä tuki jatkuu, kun tulet opiskelijaksi, joka auttaa sinua hyödyntämään aikaa yliopistossa. KBS arvostaa kansainvälisten opiskelijoiden panosta oppimiskokemukseen. Liiketoiminta on maailmanlaajuista, ja myös näkymät.

Tietoa opiskelijoille

Yritysten opiskelu Masters on nyt toivottava vaihtoehto Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Olipa kokopäiväinen tai osa-aikainen opiskelu liiketoiminnassa tällä tasolla, se on valtava erottelija toiminnallisille asiantuntijoille, ja sen avulla liike-elämän ammattilaiset voivat erikoistua ja elvyttää strategista ajattelua. Kent Business School toimii poikkeuksellisen hyvin uramahdollisuuksissa * 3:

  • 19. Britanniassa Business, Management
  • 19. Britanniassa kirjanpitoa varten
  • 91% jatko-opiskelijoistamme on samaa mieltä siitä, että he tuntevat olevansa paremmin valmistautuneita tuleviin uraansa ja että heidän kurssi oli älyllisesti stimuloivaa * 4.

Liity KBS: hen. Me odotamme yhteydenottoasi.

  • * Kahdeksas jatko-opintoihin kirjanpidossa
  • * Markkinoinnin yhdeksäs täyden yliopiston opas 2018
  • * 11th Graduate näkymät liiketoiminnan ja johtamisen Times Good University Guide 2018
  • * 12th tietysti tyytyväisyyttä liiketoimintaan ja johtamiseen The Guardian University Guide 2018: ssa

Tämän koulun käytettävissä olevien rahoitusohjelmien lisäksi Kentin yliopisto tarjoaa muita rahoitustutkinto-ohjelmia rahoituskeskuksensa kautta, joka on yliopiston strateginen aloite tyydyttää työnantajien, rahoittajien ja päättäjien yhä vaativampia vaatimuksia. niiden organisaatioille.

Sijainnit

Canterbury

Osoite
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

CT2 7PE Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit