Kent Business School, University of Kent

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kentin Kentin kauppakorkeakoulu

Kent Business School on top 30 Iso-Britannia-kauppakorkeakoulu, joka on sitoutunut huippuosaamiseen tarjoamalla maailmanluokan maisteriohjelmia Kent-MBA: n mukaan. Englannissa yhdeksäntoista Iso-Britanniassa Business Studies * 1: ssä tarjoamme erinomaisen liiketoimintakoulutuksen, jolla on erinomaiset työllistymismahdollisuudet ja opiskelijan kokemus.

koulutus

Kent Business Schoolilla on yli 25 vuoden kokemus liiketaloudellisen koulutuksen tarjoamisesta Top 20: n Iso-Britannian yliopistossa. Jatko-opintojaksosarjamme osoittaa asiantuntemuksen laajuuden ja syvyyden. Akateeminen tutkimus ja linkit maailmanlaajuisen liiketoiminnan kanssa antavat tietoa opetuksestamme, varmistaen, että opetussuunnitelma on ajankohtainen ja ajankohtainen. Olemme Britannian yhdeksäntoista sijalla Business Studies * 1: ssä, ja niillä on korkeat opetuksemme ja opiskelijoiden tyytyväisyyden tasolle. Meillä on myös määrä ammatillisia elimiä.

Apurahat

Business School tarjoaa

Kentin yliopistolla on lisää rahoitusvaihtoehtoja . Käytä yliopiston oppaassa taloudellista tukea perustana tutkimukselle, joka sisältää kaikki rahoitusmahdollisuudet.

Sijainti

Iso-Britannia on suosittu opiskelupaikka, ja KBS on erityisen hyvällä paikalla Kaakkois-Englannissa. Kampuksemme sijaitsee Canterburyn historiallisessa ja kauniissa kaupungissa; joka tunnetaan kaupungin taukopaikkana kaikille, jotka nauttivat taiteesta, kulttuurista, historiasta, ravintoloista ja yöelämästä. Kampus itse on asetettu metsään ja on kävelymatkan päässä Canterburyn keskustasta. Lisäksi Canterbury on 56 minuuttia junalla Lontooseen ja 2,5 tuntia Pariisiin. Julkinen liikenne on helposti saatavilla ja luotettava.

tutkimus

67% liiketoiminta- ja johtamistutkimuksestamme on "kansainvälisesti erinomainen" tai "maailman johtava" * 2. Meillä on isäntä monia ulkoisesti rahoitettuja tutkimushankkeita korkean profiilin kumppaneiden kanssa. Viimeaikaiset ja nykyiset esimerkit ovat talous- ja sosiaalitutkimusneuvosto, Maailmanpankki ja Euroopan komissio.

Tietoa kansainvälisille opiskelijoille

Kent Business Schoolin opiskelu on jännittävä elämyksellinen kokemus. Olemme suunnitelleet erinomaisen akateemisen kokemuksen ja myös miellyttävän ympäristön sosiaaliseen ja kulttuuriseen sitoutumiseen. Kansainvälisille opiskelijoille on tarjolla tukea heti, kun hakemus tehdään. Käytännön tietoa viisumista kielitaitoon ja majoituksen löytämiseen. Tämä tuki jatkuu, kun sinusta tulee opiskelija, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti aikaasi yliopistosta. KBS arvostaa kansainvälisten opiskelijoiden panosta oppimiskokemukseen. Liiketoiminta on globaalia, ja niin on myös näkymämme.

Tietoa opiskelijoille

Opiskelu yritystoimintaan Masters on nyt toivottu vaihtoehto Isossa-Britanniassa. Kokopäiväinen tai osa-aikainen opiskelu liiketoiminnassa tällä tasolla on valtava erottaja toiminnallisille asiantuntijoille ja mahdollistaa yrittäjien erikoistumisen ja vahvistavan strategista ajattelua. Kent Business Schools toimii poikkeuksellisen hyvin uranäkymissä * 3:

  • 19. Britanniassa Business, Management
  • 19. Britanniassa kirjanpitoa varten
  • 91% jatko-opiskelijoistamme on samaa mieltä siitä, että he tuntevat olevansa paremmin valmistautuneita tuleviin uraansa ja että heidän kurssi oli älyllisesti stimuloivaa * 4.

Liity KBS: hen. Me odotamme yhteydenottoasi.

  • * 1 Times / Sunday Times Yliopiston opas 2015
  • * 2 Tutkimuksen huippuosaaminen, 2014
  • * 3 Guardian University Guide 2015
  • * 4 jatko-opiskelijan opinnäytetyön oppimistutkimus (PTES) 2014

Kentissä sijaitsevien rahoitusohjelmien lisäksi Kentin yliopisto tarjoaa myös muita jatkotutkintotodistuksia yliopistonsa strategisen aloitteen kautta vastaamaan entistä kovempia työnantajien, rahoittajien ja poliittisten päättäjien vaatimuksia, jotka haluavat turvata menestys heidän organisaatiotaan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc-rahoitus (rahoitus, investoinnit ja riski)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Hanki kokonaisvaltainen tieto-, näkemys- ja näkemyskehys rahoitus- ja investointipankkitoiminnan avainkysymyksistä. Rahoituspäällikkö (Finance, Investment and Risk) kehittää kognitiivisia, kriittisiä, älyllisiä ja tutkimustaitoja sekä omaa henkilökohtaista ja interpersonaalista taitoa vuorovaikutuksessa liiketoiminnan ja organisaatioiden reaalimaailmassa. [+]

Yleiskatsaus

Nykypäivän kilpailukykyisessä globaalissa ympäristössä työnantajat ovat yhä valikoivampia etsiessään päteviä liike- ja rahoitusalan ammattilaisia. Master of Finance -ohjelmat tarjoavat sinulle vankan taustan talouden periaatteissa ja käytännöissä ja auttavat käytännön taloustaitoja ja reaaliaikaista liiketoimintaosaamista.

Tämä reitti on suunniteltu erityisesti kehittääksesi käytännön taloustaitoja ja antaa sinulle todellista liiketoimintaa. Se valmistautuu uraan investointipankkeihin, taloushallintoon ja liikkeenjohdon konsultteihin, tilintarkastusyrityksiin, riskienhallintaosastoihin sekä rahoituslaitosten ja julkishallinnon osastoihin.... [-]


MSc Business Analytics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat olennaiset taidot ja tietämys, jotta se voi menestyä ja täyttää tietoresitysten liiketoimintaympäristön tarpeet. Hyvin toivottujen tutkinnon suorittaneiden oppien avulla opit käyttämään kuvailevia, ennakoivia ja määritteleviä mallinnustekniikoita. [+]

Hanki syvällistä tietoa analyyttisistä ja ennakoivista mallintamiskyvystä sekä johtamis-, viestintä- ja konsultointitaidoista.

Big Data-aikakaudella analyysit ovat tulossa strategiseksi välttämättömyydeksi lähes kaikilla liiketoiminta-alueilla, ja se on välttämätön väline reaaliaikaisten päätösten toteuttamisessa, todisteiden pohjalta tekemän päätöksenteon edistämisessä ja kilpailuedun ylläpitämisessä.

at

Painopisteenä on keskeisten analyysitekniikoiden oppiminen, kuten tilastollinen analyysi, tiedonhankinta, tietokannan hallinta, ennustaminen ja regressio, optimointi, simulointi ja laskentataulukkojen mallinnus.

Yhdysvaltain uutis- ja maailmanraportin äskettäisen sijoituksen mukaan; Markkinatutkimuksen analyytikko ja toiminta-analyysi ovat vuoden 2015 neljä parasta liiketoimintaa ja Harvard Business Review väittää, että Data Scientist on "2000-luvun seksikkäin työ", jossa harjoittelijat ovat harvinaisia ​​ja erittäin haluttuja taitoja.... [-]


MSc Finance (Financial Markets)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Rahoituksen MSc tarjoaa vankan perustan rahoitusperiaatteille ja käytännöille ja kehittää ammattitaitoa, jota tulevat liiketoiminta- ja rahoitusalan ammattilaiset tarvitsevat. [+]

Hanki kokonaisvaltainen tieto-, näkemys- ja näkemyskehys rahoituksen avainkysymyksistä sekä organisaatioiden ja toimintojen taloudesta. Rahoituspäällikkö (Financial Markets) Pathway kehittää kognitiivisia, kriittisiä, älyllisiä ja tutkimustaitoja sekä merkittäviä henkilökohtaisia ​​ja interpersonaalisia taitoja vuorovaikutuksessa liiketoiminnan ja organisaatioiden todellisen maailman kanssa.

at

Ohjelma tarjoaa kattavan tietämyksen, näkemyksen ja näkemyksen rahoituskysymyksistä rahoitusalan avainasioissa, organisaatioiden rahoitustoiminnassa sekä rahoituslaitosten ja markkinoiden toiminnasta ja toiminnoista. Kehität sopivaa kognitiivista, kriittistä, älyllistä ja tutkimusta koskevaa osaamista sekä henkilökohtaisia ​​ja ihmissuhdetaitoja, jotka toimivat vuorovaikutuksessa yritysten ja organisaatioiden reaalimaailman kanssa. Tämä ohjelma myös valmistautuu tutkimukseen tai jatkotutkimukseen tällä alalla.... [-]


MSc Finance (International Banking and Finance)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Kansainvälisen pankki- ja rahoitusalan MSc-ohjelma on suunniteltu erityisesti tarjoamaan sinulle työllistymisosaamista, joka on välttämätöntä huipputason globaaleissa rahoituslaitoksissa, kansainvälisissä järjestöissä, keskuspankkeissa, rahoitusalan sääntelyvirastoissa ja vastaavissa korkeasti erikoistuneissa laitoksissa. [+]

Kehittää reaaliaikaista liiketoimintaosaamista ja käytännön taloudellisia taitoja menestyä rahoitus- ja rahoituspalvelualalla.

at

Valmistuneilla on vahva teoreettinen ja käytännöllinen tietämys ja sen soveltaminen pankkialaan sekä kansainvälisiin ja kotimaisiin rahoitusmarkkinoihin. Erityistä huomiota kiinnitetään kognitiivisten taitojen kehittämiseen, joiden avulla opiskelijat voivat täysin ymmärtää rahoitusmarkkinoiden monimutkaisuuden kotimaisissa ja globaaleissa talouksissa.

Voit myös hankkia sopivan valikoiman tutkimustaitoja sekä asiaankuuluvia henkilökohtaisia ​​ja ihmissuhdetaitoja, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa liiketoiminnan ja rahoituksen reaalimaailman kanssa. Tätä vahvistaa Lontoon kaupungin asiantuntijoiden toimittamien vieraskierrosten sarja.... [-]


MSc Finance (kansainvälinen kirjanpito)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

MSc in Finance (International Accounting) on ​​suunniteltu vastaamaan markkinoiden tarpeisiin valmistelemalla ja kehittämällä urasi kansainvälisessä kirjanpidossa ja rahoituksessa. [+]

Nykypäivän kilpailukykyisessä globaalissa ympäristössä työnantajat ovat yhä valikoivampia etsiessään päteviä kirjanpito- ja rahoitusalan ammattilaisia.

at

Tämä yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma pyrkii vastaamaan markkinoiden tarpeisiin kehittämällä ja kehittämällä urasi kansainvälisessä kirjanpidossa ja rahoituksessa. Se soveltuu hyvin opiskelijoille, joilla on jonkin verran tietoa kirjanpidosta ja rahoituksesta, ja jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​ja ymmärrystä edistyneelle tasolle. Ohjelma sopii myös opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen asema vastaavasta kurinalaisuudesta, jotka haluavat parantaa uransa kansainvälisessä kirjanpidossa ja rahoituksessa tai niille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimukseen tai jatko-opintoihin tällä alalla.... [-]


Msc hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Kehitä johtamistaitoja päätöksentekoon, ongelmanratkaisuun, ryhmätyöhön, neuvotteluihin ja työntekijöiden suorituskyvyn hallintaan liittyen. Saat osaamisen ja osaamisen, joka on olennaisen tärkeä organisaatioiden keskeisten alojen hallinnoimiseksi, mukaan lukien kirjanpito, henkilöresurssit, kvantitatiiviset menetelmät, markkinointi, strategia ja toiminnot. [+]

Yleiskatsaus

Opiskele innovaatioita ja yrittäjyyttä ja oppi luomaan ja hallinnoimaan yrityksiä kestävän kehityksen näkökulmasta. Tämä MSc varustaa sinulle tarvittavat työkalut, tekniikat ja käsitteet ymmärtämään, miten liiketoiminta toteutetaan ja erilaiset haasteet johtajat toiminnallisesta ja strategisesta näkökulmasta.

Kentin kauppakorkeakoulu (KBS)

Yli 25 vuoden kokemuksella liiketalouden koulutuksesta Kent Business School on sijoittunut Top 20: n Iso-Britannia-kauppakorkeakouluksi sekä opetuksen että opiskelijoiden tyytyväisyyden tasolle. Tuotevalikoimamme Jatko-ohjelmien osoittaa leveys ja syvyys osaamistamme. Akateemisen tutkimuksen ja yhteyksiä globaalin liiketoiminnan tiedottaa opetuksen, varmistaen opetussuunnitelma, joka on merkityksellistä ja nykyinen. Olemme myös pitää useita akkreditointeihin ammatillisten järjestöjen.... [-]


MSc Human Resource Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu tuottamaan hyvin pyöristettyjä henkilöstöresursseja, joilla on esimerkillinen tietämys ja asiantuntemus. Hyväksytty Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). [+]

Kehitä ihmisten johtamistaitoja toimimaan tehokkaasti nykypäivän haastavassa liiketoimintaympäristössä.

Korkeatasoisten ihmisten vetovoima, säilyttäminen ja kehittäminen ovat nykyisin organisaatioiden kilpailuetu ja ne ovat henkilöstöalan ammattilaisten vastuulla. Tämä asettaa inhimillisten voimavarojen hallinta liiketoiminnan suorituskyvyn keskipisteeseen ja kriittiseksi kumppaniksi organisaation menestymiselle.

at

Ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of Henkilöstön ja Kehityksen (CIPD), Euroopan suurin HRM: n ja HR: n kehittämä ammatillinen tutkimuslaitos, Advanced Level Standards.

CIPD hyväksyttyä keskusta tunnustetaan HRM-koulutuksen ammattimaisena toimittajana niin, että tämän ohjelman suorittamisen jälkeen saat sekä akateemisen että ammatillisen pätevyyden ja hankit sen tietämyksen ja ymmärryksen tason, joka vaaditaan CIPD: n täydelliseen ammatilliseen jäsenyysön.... [-]


MSc International henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Henkilöstöhallinto on liiketoiminnan suorituskyvyn ydin ja organisaation menestyksen tärkeä kumppani. Tämä MSc-ohjelma kehittää ihmisten johtamistaitoja ja valmistaa sinut uraan humanististen voimavarojen harjoittajana. [+]

Yleiskatsaus

Hanki tietoa henkilöstöresurssien hallinnoinnista ja laajemman kansainvälisen ympäristön tärkeistä vaikutuksista ja antaa kriittisen arvion henkilöstöhallinnosta ja työsuhteista.

Sinua opetetaan monitieteisellä tutkijaryhmällä, jolla on kokemusta henkilöstöhallinnosta, johtamisesta ja organisaatiokäytännöstä, työsuhteista ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Ne tuovat laajaa kokemusta ja asiantuntemusta opetuksen ja ovat mukana monenlaisia ​​tutkimus- ja ammatillista toimintaa.

Rahoitusmahdollisuudet

Business School tarjoaa laajan valikoiman rahoitusmahdollisuuksia jatko-opiskelijoille, joihin kuuluvat stipendejä, apurahoja, Kentin yliopiston perustutkinnon kaksoiskantajärjestelmä ja KBS Early Bird Scheme. Early Bird vastaa 10%: n alennusta lukukausimaksuista.... [-]


MSc Kansainvälinen liiketoiminta ja johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Kansainvälisen liiketoiminnan ja johtamisen maisteriohjelma tarjoaa tietoa useista yleisen johtamisen aloista, erityisesti kansainvälisen liiketoiminnan keskeisimmistä näkökohdista. [+]

Painottaen kansainvälistä liiketoimintaa hankkimalla työkaluja, tekniikoita ja käsitteitä siitä, miten kansainvälistä liiketoimintaa harjoitetaan.

at

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat työkalut, tekniikat ja käsitteet ymmärtämään miten kansainvälinen liiketoiminta toteutetaan ja miten yritykset ja maat voivat menestyä nykypäivän globaaleilla markkinoilla.

Tämä ohjelma on suunniteltu tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat harjoittaa hallintoon liittyvää kurinalaisuutta, mutta alle 3 vuoden työkokemus, etenkin yritystoimintaan liittyvistä tutkinnoista, jotka etsivät syvää ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen maailmasta.... [-]


MSc Logistics ja Supply Chain Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan MSc varustaa teillä kehittyneillä kvantitatiivisilla ja laadullisilla analyyttisilla taidoilla, jotta tunnistettaisiin kehityksen alueet organisaatiossa kilpailuedun saavuttamiseksi. [+]

Logistiikka ja toimitusketjun hallinta muodostavat merkittävän osan liiketoiminnasta ja alan parantaminen antaa yritykselle lisäetua kilpailuetua.

at

Tämä ohjelma on suunniteltu huippututkijoille tieteen, tekniikan ja liiketoiminnan ja hallinnon aloilta yrittäen saada kokemusta työskentelemään yrityksen kaikilla tasoilla operatiivisesta strategiseen tasoon. Voit hyötyä projektityöstä, live-tapaustutkimuksista todellisissa organisaatioissa, mukaan lukien yritysvierailut ja vieraiden luennot, jotka parantavat työmahdollisuuksia.

Maailmanluokan, tutkimukseen aktiivisen ja kokeneen henkilökunnan tarjoama ohjelma mahdollistaa laadukkaiden ja kvalitatiivisten taitojen kehittämisen päätöksenteon tukemiseksi missä tahansa logistisessa organisaation sisällä. Logistiikka- ja toimitusketjun hallintaan liittyvät ongelmat voivat olla varastointi, kuljetus, varastointi, sijainti, käänteinen ja vihreä logistiikka sekä asiakas- ja toimittajasuhteet. Nämä näkökohdat antavat epäilemättä yritykselle kilpailuetua, jos se lähestyy oikein. Tämän MSc: n jatko-opiskelijat pystyvät vastaamaan haasteisiin jatkuvasti kehittyvillä alueilla.... [-]


MSc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Master in Marketing tarjoaa opiskelijoille taitoja soveltaa tietojaan reaalimaailman markkinoinnin haasteisiin. Ohjelmassa painotetaan myös sosiaalisesti vastuullista markkinointia ja markkinoinnin roolia yhteiskunnassa. Hyväksytty CIM (Chartered Institute of Marketing). [+]

Hanki tietoa eri toiminnoista, jotka muodostavat markkinointisekoituksen ja muut keskeiset viestintästrategiat.

Organisaatiot kohtaavat nykyään monia haasteita ja mahdollisuuksia. Kun teknologia on kehittynyt ja kuluttajien tarpeet ja toiveet ovat muuttuneet, organisaatiot, joiden hallitseva teollisuus on jo heikentynyt (esim. Ajattelevat Nokiaa, keltaisia ​​sivuja, Kodakia tai Sonya) ja vähemmän tunnettuja organisaatioita, ovat menestyneet ja hallitsevat markkinoita palvella (ajatella Google, Tata tai Huawei). Viime aikoina jopa "mahtava" Apple on joutunut uhkailemaan kilpailijoita, jotka ovat luullisesti ymmärtäneet asiakkaiden tarpeet paremmin ja ovat pystyneet tarjoamaan asiakkailleen parempaa arvoa.... [-]


MSc Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Opi tunnistamaan, tulkitsemaan, järjestämään ja muokkaamaan maailmanlaajuisten organisaatioiden kehittämiseen ja hallintaan liittyvää tietoa. [+]

Opi tunnistamaan, tulkitsemaan, järjestämään ja muokkaamaan globaalien organisaatioiden kestävän kehityksen ja hallinnan kannalta keskeistä rahoitusta ja hallintaa.

at

Ohjelma tarjoaa sinulle yhdistelmän uusimpaan tietämykseen yritysten taloushallinnosta, rahoitusmarkkinoista, riskienhallinnasta ja globaalista liiketoiminnan johtamisesta sekä antaa sinulle työmarkkinoilla tarvittavat käytännön taidot tuottaakseen merkittävää taloudellista analyysiä yritysten, rahoituslaitosten tai muut elimet, joissa rahoitus on tärkeä toimi sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Saat asianmukaisen valikoiman johtamisen päätöksentekomenetelmiä, tutkimustaitoja, raporttien kirjoittamista, suullista esitystä sekä asiaankuuluvia henkilökohtaisia ​​ja ihmissuhdetaitoja, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa rahoituksen ja johtamisen reaalimaailmassa. Osallistumme Lontoon kaupungin asiantuntijoiden ja vanhempien päättäjien tuottamiin vieraisiin luentoihin.... [-]


Videot

Welcome Video

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, England, CT2 7PE GB