Kent Business School, University of Kent

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kent Business School, University of Kent Kent Business School on top 30 UK Business School, sitoutunut huippuosaamista tarjoamalla maailmanluokan maisteriohjelmat lukien Kent MBA. Sijalla 19. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Business Studies * 1, tarjoamme etevä yrittäjäkoulutuksen erinomaiset työllisyysnäkymien ja opiskelija kokemus.

Koulutus Kent Business School on yli 25 vuoden kokemus tuottaa liiketoiminnan koulutuksen Top 20 UK yliopistossa. Tuotevalikoimamme Jatko-ohjelmien osoittaa leveys ja syvyys osaamistamme. Akateemisen tutkimuksen ja yhteyksiä globaalin liiketoiminnan tiedottaa opetuksen, varmistaen opetussuunnitelma, joka on merkityksellistä ja nykyinen. Olemme sijalla 19. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Business Studies * 1, ja on korkea standardin meidän opetuksen ja opiskelijoiden tyytyväisyyttä. Olemme myös pitää useita akkreditointeihin ammatillisten järjestöjen.

Apurahat & rahoitus Business School tarjoaa Early Bird Alennus 10% hakemusten ja hyväksytty ennen 31. maaliskuuta 2015. Tarjoamme myös muita yksinomainen apurahoja ja stipendejä meidän jatko-opiskelijoille hakemuksesta.

Kentin yliopisto on edelleen rahoitus vaihtoehtoja. Käytä yliopiston opas taloudellista tukea pohjan oman tutkimuksen täyden valikoiman rahoitusmahdollisuuksia.

Sijainti UK on suosittu paikka opiskella, ja KBS on erityisen hyvin sijaitsee Kaakkois-Englannissa. Meidän kampuksella on historiallinen ja kaunis kaupunki Canterbury; tunnettu kaupunki-break kohde kaikille jotka nauttii taiteen, kulttuurin, historia, ravintoloita ja yöelämää. Kampus itse sijaitsee metsiä, ja on kävelymatkan päässä Canterburyn keskustasta. Lisäksi, Canterbury on 56 minuuttia junalla Lontooseen, ja 2,5 tuntia Pariisiin. Julkinen liikenne on helposti saatavilla ja luotettava.

Tutkimus & tiedekunta 67% liiketoiminnan ja johdon tutkimus on mitoitettu "kansainvälisesti erinomainen" tai "maailman johtava" * 2. Meillä isäntä monet ulkopuolisella rahoituksella tutkimushankkeet korkean profiilin kanssa. Viimeaikaiset ja nykyinen esimerkkejä ovat talous- ja sosiaalikomitean Research Council, Maailmanpankki ja Euroopan komissio.

Tiedot kansainvälisille opiskelijoille

Opiskelu Kent Business School on jännittävä elämänkokemusta. Olemme suunnitelleet erinomainen akateeminen kokemus, ja myös miellyttävän ympäristön sosiaalisen ja kulttuurisen sitoutumisen. Kannatusta saatavilla myös kansainvälisten opiskelijoiden heti hakemus on tehty. Käytännön tietoa viisumeista, Kielitaitoon ja asunnon etsimisessä. Tämä tuki jatkuu kun tulee opiskelija auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta yliopistossa. KBS arvostaa panos kansainvälisiä opiskelijoita oppimiskokemus. Liiketoiminta on maailmanlaajuista, ja niin on meidän näkymät.

Tietoa UK opiskelijoille

Opiskelu liike Masters on nyt toivottava vaihtoehto Britanniassa. Onko koko-tai osa-aika, opiskelu liiketoiminta tällä tasolla on valtava erottava toiminnallinen asiantuntijoita, ja mahdollistaa yritystoiminnan harjoittajille edelleen erikoistua ja elvyttää niiden strategista ajattelua. Kent kauppakorkeakouluja toimii poikkeuksellisen hyvin urakehityksen * 3:

  1. Isossa-Britanniassa Business, Management & Marketing valmistuvien opiskelijoiden uranäkymiä

  2. Isossa-Britanniassa Accounting & Finance valmistuvien opiskelijoiden uranäkymiä

91% meidän jatko-opiskelijoille sopivat, että he tuntevat paremmin valmistautunut heidän tulevaan uraansa ja että heidän kurssi älyllisesti stimuloiva * 4.

Liity KBS. Odotamme kuulevamme sinusta.

  • 1 Times / Sunday Times University Guide 2015
  • 2 huippututkimuksen Framework, 2014
  • 3 Guardian University Guide 2015
  • 4 jatko opettanut Student Kokemus Survey (PTE) 2014

Lisäksi ohjelmien rahoittamiseen käytettävissä tämän koulun, Kentin yliopisto tarjoaa muita jatko Finance astetta kautta Centre of Finance strateginen aloite yliopiston vastaamaan yhä vaativaan työnantajien, rahoittajien ja päättäjien innokas turvaamaan menestystä heidän järjestönsä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc-rahoitus (kansainvälinen Pankki Ja Rahoitus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

MSc kansainvälinen pankkitoiminta ja Finance-ohjelma on suunniteltu erityisesti tarjoamaan sinulle työllistyvyyttä taitoja, jotka ovat välttämättömiä työskentelee huipputason globaalin rahoituslaitosten, kansainvälisten järjestöjen, keskuspankkien, taloudellinen sääntelyvirastojen ja vastaavissa erittäin erikoistuneita toimielimiä. [+]

Kehitetään reaalimaailman liiketoiminnan tuntemusta ja käytännön taloudellisia taitoja menestyä rahoituksen ja rahoituspalvelujen alalla.

Kent Business Schoolissa kansainvälisen pankki- ja rahoitusalan MSc on suunniteltu tarjoamaan sinulle työllistymisosaamista, joka on välttämätöntä huipputason globaalien rahoituslaitosten, kansainvälisten järjestöjen, keskuspankkien, rahoitusalan sääntelyvirastojen ja vastaavien erikoistuneiden laitosten työskentelyyn.

Valmistuneet ovat varustettu vahva teoreettinen ja käytännön tietoa ja sen soveltaminen pankkialan ja kansainvälisten ja kotimaisten rahoitusmarkkinoiden. Erityisesti painotetaan kehittää kognitiivisia taitoja, jotta opiskelijat voivat täysin ymmärtää monimutkaisuus rahoitusmarkkinoiden kotimaan ja maailman talouteen.... [-]


MSc-rahoitus (rahoitus, Investoinnit Ja Riski)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Hanki kokonaisvaltainen tieto-, näkemys- ja näkemyskehys rahoitus- ja investointipankkitoiminnan avainkysymyksistä. Rahoituspäällikkö (Finance, Investment and Risk) kehittää kognitiivisia, kriittisiä, älyllisiä ja tutkimustaitoja sekä omaa henkilökohtaista ja interpersonaalista taitoa vuorovaikutuksessa liiketoiminnan ja organisaatioiden reaalimaailmassa. [+]

Yleiskatsaus

Nykypäivän kilpailukykyisessä globaalissa ympäristössä työnantajat ovat yhä valikoivampia etsiessään päteviä liike- ja rahoitusalan ammattilaisia. Master of Finance -ohjelmat tarjoavat sinulle vankan taustan talouden periaatteissa ja käytännöissä ja auttavat käytännön taloustaitoja ja reaaliaikaista liiketoimintaosaamista.

Tämä reitti on suunniteltu erityisesti kehittääksesi käytännön taloustaitoja ja antaa sinulle todellista liiketoimintaa. Se valmistautuu uraan investointipankkeihin, taloushallintoon ja liikkeenjohdon konsultteihin, tilintarkastusyrityksiin, riskienhallintaosastoihin sekä rahoituslaitosten ja julkishallinnon osastoihin.... [-]


MSc-rahoitus (rahoitus Ja Johtaminen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Opi tunnistamaan, tulkitsemaan, järjestää ja käsitellä tietoa merkitystä kehittäminen ja hallinnointi maailmanlaajuisten järjestöjen. [+]

Opi tunnistamaan, tulkitsemaan, järjestää ja käsitellä tietoa ja liikkeenjohdon kannalta kestävän kehityksen ja globaalien organisaatioiden.

At Kent Business School meidän MSc Talous ja johtaminen on suunnattu opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa uraansa liiketoimintaa, pankki-, rahoituslaitokset, sääntelyelinten, kansainvälisten järjestöjen tai valtion laitosten. Erityisesti tarjotaan niille, jotka haluavat ymmärtää kansainvälisen taloushallinnon teoriassa ja käytännössä.

Ohjelma antaa sinulle yhdistelmä uusinta tietoa yritysrahoituksesta, rahoitusmarkkinoilla, riskien hallinta sekä liikkeenjohdon sekä varustaa sinulle käytännön taitoja tarvitaan työmarkkinoilla tuottaa asiaan taloudellinen analyysi yritysten yrityksille, rahoituslaitoksille tai muut elimet, joissa rahoitus on tärkeää toimintaa niin julkisella ja yksityisellä sektorilla. ... [-]


MSc-rahoitus (rahoitusmarkkinat)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

MSc in Finance tarjoaa vankka taloudellinen periaatteita ja käytäntöjä, ja kehittää taitoja tarvitaan tulevaisuuden liiketoiminnan ja talouden ammattilaiset. [+]

Saada kattava puitteissa tietoa, näkemystä ja näkemystä koskien avainkysymyksiä rahoitus, ja taloudellinen toiminta organisaatioiden ja toiminnan. MSc Finance (Financial Markets) polun kehittää kognitiivisia, kriittinen, älyllisen ja tutkimuksen taitoja, sekä tärkeitä henkilökohtaisia ​​ja vuorovaikutustaidot vuorovaikutuksessa todellisessa maailmassa liiketoiminnan ja organisaatioiden.

Kent Business Schoolissa MSc in Finance (Financial Markets) tarjoaa vankan perustan rahoitusperiaatteille ja käytännöille, kehittää ammattitaitoa, jota tulevat liiketoiminta- ja talousalan ammattilaiset tarvitsevat.

Ohjelma tarjoaa kattavan puitteet tietoa, näkemystä ja visio koskien avainkysymyksiä rahoitus, taloushallinto organisaatioiden ja toiminnan ja toiminnot rahoituslaitosten ja markkinoiden. Voit kehittää sopiva kognitiiviset, kriittistä, henkisen ja tutkimuksen taitoja, plus tärkeitä henkilökohtaisia ​​ja vuorovaikutustaidot vuorovaikutuksessa todellisessa maailmassa yritysten ja järjestöjen kanssa. Tämä ohjelma myös valmistaa sinut tutkimusta tai lisätutkimuksia tällä alalla. ... [-]

Msc Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Kehitä johtamistaitoja päätöksentekoon, ongelmanratkaisuun, ryhmätyöhön, neuvotteluihin ja työntekijöiden suorituskyvyn hallintaan liittyen. Saat osaamisen ja osaamisen, joka on olennaisen tärkeä organisaatioiden keskeisten alojen hallinnoimiseksi, mukaan lukien kirjanpito, henkilöresurssit, kvantitatiiviset menetelmät, markkinointi, strategia ja toiminnot. [+]

Yleiskatsaus

Opiskele innovaatioita ja yrittäjyyttä ja oppi luomaan ja hallinnoimaan yrityksiä kestävän kehityksen näkökulmasta. Tämä MSc varustaa sinulle tarvittavat työkalut, tekniikat ja käsitteet ymmärtämään, miten liiketoiminta toteutetaan ja erilaiset haasteet johtajat toiminnallisesta ja strategisesta näkökulmasta.

Kentin kauppakorkeakoulu (KBS)

Yli 25 vuoden kokemuksella liiketalouden koulutuksesta Kent Business School on sijoittunut Top 20: n Iso-Britannia-kauppakorkeakouluksi sekä opetuksen että opiskelijoiden tyytyväisyyden tasolle. Tuotevalikoimamme Jatko-ohjelmien osoittaa leveys ja syvyys osaamistamme. Akateemisen tutkimuksen ja yhteyksiä globaalin liiketoiminnan tiedottaa opetuksen, varmistaen opetussuunnitelma, joka on merkityksellistä ja nykyinen. Olemme myös pitää useita akkreditointeihin ammatillisten järjestöjen.... [-]


Msc Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu tuottamaan monipuolinen henkilöresurssien ammattilaisten kanssa esimerkillinen tietämystä ja alan asiantuntemusta. Akkreditoitu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD). [+]

Kehitä ihmisten johtamisen taitoja toimia tehokkaasti nykypäivän haastavassa toimintaympäristössä.

Nähtävyys, säilyttäminen ja kehittäminen valioluokan ihmiset ovat kilpailuetua organisaatioille tänään ja ovat vastuussa henkilöstöalan ammattilaisille. Tämä asettaa henkilöstöhallinnon keskellä liiketoiminnan suorituskyvyn ja kriittinen kumppani organisaation menestykseen.

Kent Business Schoolin maisteriohjelma Human Resource Management tuottaa monipuolisia henkilöstöresursseja, joilla on esimerkillinen osaaminen ja asiantuntemus menestymään tämän päivän haastavalla liiketoimintaympäristössä.

Ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD), Euroopan suurin ammatillinen instituutin HRM ja henkilöstön kehittäminen, sen Advanced Level Standards. ... [-]


MSc International Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Henkilöstöhallinto on liiketoiminnan suorituskyvyn ydin ja organisaation menestyksen tärkeä kumppani. Tämä MSc-ohjelma kehittää ihmisten johtamistaitoja ja valmistaa sinut uraan humanististen voimavarojen harjoittajana. [+]

Yleiskatsaus

Hanki tietoa henkilöstöresurssien hallinnoinnista ja laajemman kansainvälisen ympäristön tärkeistä vaikutuksista ja antaa kriittisen arvion henkilöstöhallinnosta ja työsuhteista.

Sinua opetetaan monitieteisellä tutkijaryhmällä, jolla on kokemusta henkilöstöhallinnosta, johtamisesta ja organisaatiokäytännöstä, työsuhteista ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Ne tuovat laajaa kokemusta ja asiantuntemusta opetuksen ja ovat mukana monenlaisia ​​tutkimus- ja ammatillista toimintaa.

Rahoitusmahdollisuudet

Business School tarjoaa laajan valikoiman rahoitusmahdollisuuksia jatko-opiskelijoille, joihin kuuluvat stipendejä, apurahoja, Kentin yliopiston perustutkinnon kaksoiskantajärjestelmä ja KBS Early Bird Scheme. Early Bird vastaa 10%: n alennusta lukukausimaksuista.... [-]


MSc Kansainvälisen Laskentatoimen Ja Rahoituksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

MSc International Accounting and Finance on suunniteltu vastaamaan markkinoiden tarpeisiin läpi valmistelu, ja kehittämiseen urasi kansainvälisen laskentatoimen ja rahoituksen. [+]

Nykypäivän kilpailukykyinen globaalissa ympäristössä, työnantajat ovat yhä valikoivia niiden etsiessä toimivaltaiselle laskentatoimen ja rahoituksen ammattilaisia.

At Kent Business School meidän MSc International laskentatoimen ja rahoituksen on suunniteltu erityisesti kehittää kansainvälisten tilinpäätösstandardien tietoja ja taitoja korkeatasoisesti ammattimaisesti.

Tämä yhden vuoden, kokopäiväinen ohjelma pyrkii vastaamaan markkinoiden tarpeisiin läpi valmistelu, ja kehittäminen, urasi kansainvälisen laskentatoimen ja rahoituksen. Se sopii hyvin opiskelijoille, joilla on jonkin verran tietoa laskentatoimen ja rahoituksen, ja jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​ja ymmärrystä ylempi. Ohjelma sopii myös opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen asema kohteesta liittyvät kurinalaisuutta, jotka haluavat parantaa uraansa kansainvälisen laskentatoimen ja rahoituksen tai jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan tutkimusta tai lisätutkimuksia tällä alalla.... [-]


Msc Liiketoiminnan Analytiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle keskeisiä tietoja ja taitoja tarvitaan menestyä, ja tarpeisiin, tietojen-rikas liiketoimintaympäristössä. Luominen kysytty valmistuneet, opit soveltamaan kuvaileva, ennakoivan ja ohjaileva mallintamista. [+]

Saada syvällistä tietoa analyyttinen ja ennakoivan mallinnus taitoja sekä hallintaan, viestintään ja konsultointi taitoja.

Aikakaudella big data, analytiikka on tulossa strateginen välttämättömyys lähes kaikilla liiketoiminnan alueilla ja on olennainen työkalu ajaa reaaliaikaisia ​​päätöksiä, edistää näyttöön perustuvaa päätöksentekoa ja säilyttää kilpailuetua.

Kent Business Schoolissa MSC Business Analyticissä tarjoaa uusimmat analytiikkatyökalut analysoida ja tulkita tietoja, ennakoida tulevia trendejä, automatisoida ja tehostaa päätöksiä sekä optimoida toimintatapoja.

Painopiste on oppimisen perusoikeuksien analytiikan tekniikoita, kuten tilastollinen analyysi, tiedon louhinta, tietokantojen hallintaa, ennustaminen ja regressio, optimointi, simulointi ja taulukkolaskenta mallintaminen mm.... [-]


MSc Logistics and Supply Chain Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

[+]

Ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT), Yhdistyneen kuningaskunnan riippumaton ammatillinen elin logistiikan, toimitusketjujen ja liikenne. Opiskelijat, jotka valmistuvat MSc Logistiikka ja toimitusketjun hallinta on vapautettu akateemisen vaatimus Chartered jäsenyys, ja opiskellessaan oman opiskelija jäsenyys maksetaan Kent Business School. CILT Verkko yhdistää jäsentä maailmanlaajuisesti ja on suurin lähde ammatillista asiantuntemusta teollisuudelle. Akkreditointi ja jäsenyys aikaan merkittävää hyötyä uranäkymiä.

[-]

MSc Management (kansainvälinen Liiketoiminta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

MSc in Management (International Business) antaa käsityksen useilla aloilla yleisen hallinnon, korostaen erityisesti keskeisiä näkökohtia kansainvälistä liiketoimintaa. [+]

Painottaen kansainvälisen liiketoiminnan, hankkia työkaluja, tekniikoita ja käsitteitä siitä, miten kansainvälistä liiketoimintaa harjoitetaan.

At Kent Business School MSc Management (International Business) tarjoaa tietoa useilla aloilla yleisen hallinnon, korostaen erityisesti keskeisiä näkökohtia kansainvälistä liiketoimintaa.

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle tarvittavat työkalut, tekniikat ja käsitteet ymmärtää, miten kansainvälistä liiketoimintaa harjoitetaan sekä miten yritykset ja maat voivat menestyä nykypäivän globaaleilla markkinoilla.

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa hallinta liittyvän kurinalaisuutta, mutta alle 3 vuoden työkokemus, erityisesti ei-liiketoimintaan liittyvien astetta, jotka etsivät syvää ymmärrystä maailmasta liikkeenjohdon.... [-]


Msc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Master Marketing tarjoaa opiskelijoille skillls soveltaa tietojaan reaalimaailman markkinoinnin haasteita. Ohjelmassa painotetaan myös vastuulliseen markkinointiin ja Markkinointiviestinnän rooli yhteiskunnassa. Akkreditoitu CIM (Chartered Institute of Marketing). [+]

Oivaltaa eri toimintoja, jotka muodostavat markkinointi mix ja muita keskeisiä viestintästrategioita.

Organisaatiot tänään edessään monia haasteita ja mahdollisuuksia. Koska tekniikka on kehittynyt ja kuluttajien tarpeita ja toiveita ovat muuttuneet, järjestöt, hallitseva niiden teollisuus on horjunut (esim ajatella Nokia, keltaiset sivut, Kodak, tai Sony), ja järjestöille, jotka olivat vähemmän tunnettuja ovat vaurastunut ja tulleet hallitsevat markkinoita ne palvella (ajatella Google, Tata tai Huawei). Viime aikoina jopa "mahtava" Apple on joutunut yhä enemmän uhkatekijöitä kilpailijoilta, jotka ovat kiistatta ymmärtää entistä paremmin asiakkaan tarpeita, ja jotka ovat pystyneet tarjoamaan asiakkailleen arvoa. ... [-]

Videot

Welcome Video

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, Englanti, CT2 7PE GB