University of Kent, Centre for American Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi meille? Kysyimme oppilailta, miksi he suosittelevat valitsevat American Studies at Kent. Tässä on heidän top viisi syytä:

Erilaisia ​​moduuleja valita, vaihtelevat kirjallisuus, historia, politiikka, elokuva jne, ja seminaarit ovat suhteellisen pieniä numeroita Se, että se on monipuolinen ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tavata monia erilaisia ​​American Studies Kouluttajat / henkilökunta, jotka ovat erittäin hyödyllisiä, helposti lähestyttävä ja katselee ulos meidän etu ... ... Ja opit kirjoittamaan esseitä eri tyylejä, olipa se historia, kirjallisuus ja politiikka. On hienoa, liian, on valita ohjelma polkuja, kuten historian, kirjallisuuden ja Latinalaisen Amerikan reittejä. Ja tietenkin valita vuoden tai lukukauden ulkomailla, jossa on valtava eri kohteisiin on monivuotinen nähtävyys. Tämä on myös melko pieni keskus, joka mahdollistaa luennoitsijat / opiskelijat tutustua toisiinsa.

Tutkimus-johtoiseen, laatu opetuksen

Monet opettajat Centre for American Studies on asunut Yhdysvalloissa ja / tai opetti amerikkalaisissa yliopistoissa; meidän kaikkien tehtävä säännöllisiä tutkimusta matkoja Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Meillä on kansainvälinen maine tutkimuksen ja sai tutkimuksen arvioinnin miehistön 2. maan historian ja 18 maassa ja Englanti.

Erityisesti kiinnostavilla aloilla kuuluvat etnisyyden, Amerikan länsi, Yhdysvaltojen Civil Rights Movement, moderni amerikkalainen runous; Intiaani kirjallisuuden ja ympäristökysymykset / historia. Pidimme British Association for American Studies konferenssissa vuonna 2006, Jamestown tapahtumaa 2006-7, ja isäntä säännöllisesti konferensseja ja muita tapahtumia monenlaisia ​​aiheita, kuten asekulttuuria, alkuperäiskansojen taidetta, ja 20-luvulla runoutta.

Hedelmällistä sosiaalinen elämä

Noin 30 opiskelijaa Amerikan Studies-ohjelma Kent vuosittain. Ytimen moduulit ja osallistuu useita akateemisia ja illanviettoihin, opiskelijat usein väärentää hyvin lähellä joukkovelkakirjojen keskenään aikana tutkinnon. Viime sosiaalinen järjestämään toimintaan American Studies Centre kuuluu elokuva vierailut (Brokeback Mountain), kiittäminen ateriat, valokuvaus kilpailu ja palkinnot tapahtuma (ja palkinnot), ja jopa paintball ja laserquest (ja kyllä, henkilökunta on "ammuttu" toisinaan).

Uusi American Studies osakunta perustettiin vuonna 2007, että voit vapaasti liittyä saapuessa Kent.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma American Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä Masters tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille purkaa amerikkalainen kokemus edistyneellä tasolla ja työskennellä tutkijoiden erilaisia ​​tieteenaloja. Pohjalta pitkä ja menestyksekäs perustutkintoa ohjelma American Studies Kentin yliopisto sekä elinvoimainen tutkimusyhteisö on Americanists työskentelee historia, Englanti, politiikka, Film, ja Hispanic Studies, tämä Masters tuo raikas ja dynaaminen lähestymistapa jatko-opintoihin . [+]

Tämä Masters tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille purkaa amerikkalainen kokemus edistyneellä tasolla ja työskennellä tutkijoiden erilaisia ​​tieteenaloja. Pohjalta pitkä ja menestyksekäs perustutkintoa ohjelma American Studies Kentin yliopisto sekä elinvoimainen tutkimusyhteisö on Americanists työskentelee historia, Englanti, politiikka, Film, ja Hispanic Studies, tämä Masters tuo raikas ja dynaaminen lähestymistapa jatko-opintoihin . Yksi harvoista lajissaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa tarjota valtioiden näkökulmasta ohjelma kuulustelee, haasteita ja siirtyy sen jälkeen Exceptionalist retoriikka ja kansallisvaltion ideologia perinteisten American Studies harkitsemaan USA (ja sen naapureita) on oivaltava, haastava ja asianmukaisella tavalla.... [-]