University of Kent, Centre for Journalism

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi journalismin Kent?

Käyttämällä Medwayn kaupungeissa kuin laboratorio, voit suorittaa reaaliaikaisia ​​uutisia tehtäviä ympäri paikoissa kuten keskiaikainen katedraali, historiallinen sotalaivoja ja 21. vuosisadan satamatarkastusta kehityksestä. Uutiset syke on täynnä uusia yrityksiä ja yhteisöjä ja yhteydet Manner-Eurooppaan kanaalin tunnelin kautta ovat nopeita, usein ja kätevä.

Medway tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia harjoitella samansuuntaiset taitoja broadcast, tulostaa ja online-raportointia, paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Newsroom ja tilat

Meidän state-of-the-art uutishuone tarjoaa täyden valikoiman journalistiset voimavaransa lukien alan standardin laitteita lähetystoiminnan, sanomalehdet, aikakauslehdet ja digitaalinen kustantajat. Opit äänen ja videon editointi, tulostus tuotannon ja digitaalisen sisältötuotannon käyttämällä samaa ohjelmistoa käyttää ammatillista newsrooms eri puolilla maata.

Kampuksella perustuu noin suojeltuihin rakennuksiin vuodelta 1903 ja nyt yhdistettynä silmiinpistävää modernia arkkitehtuuria ja sisustuksia. Opetustilojen kuuluu 8 miljoonaa puntaa, Grade II luetellut, Drill Hall Library, joka tarjoaa 370 avointa pääsyä tietokoneiden ja langattomien verkkojen kautta. On olemassa laaja tietotekniikkaan eri kampuksella, joka tarjoaa nopean yhteyden internetiin.

Kunnianhimoinen opetus

Centre for Journalism perustuu sisällä tiedekunta. On lähellä opetusta linkkejä osasto politiikka ja kansainväliset suhteet, Historian, Kent Law School ja Kent Business School.

Ottaen täyden hyödyn yliopiston eri alojen asiantuntemusta, seurantakeskuksen omasta omistautunut tiimi palkittu toimittajat ja kirjeenvaihtajat pyritään juurruttamaan kunnioittaminen korkeimpien eettisten ja ammatillisten standardien journalismin.

Olemme täysin akkreditoitu kansallinen neuvosto toimittajien koulutus, ammatillinen elin tunnetuin Toimitus teollisuudessa. Olemme myös täysin akkreditoitu Broadcast Journalism Training neuvoston.

Voit:

  • Oppia reportterin rooli virkamies päässä harjoittajia, jotka ovat kattaneet sotia ja tutkitaan skandaaleja - keskustelua yksityisyyttä, tunkeutumisen ja yhdenvertaisuuspyrkimykset alas johtavien ammattilaisten ja innostava ajattelijat - oppii raportoimaan, kirjoittaa ja muokata takarajaan - cut ääntä ja kuvaa reaaliaikaisesti ja keskustella kattavuus Tuoreimmat muiden opiskelijoiden ja johtavat asiantuntijat - tuottaa portfolio osoittaa mahdollisille työnantajille.

Teollisuuden linkit

Tutkinnon painotetaan käytännön todellisuutta journalismin. Henkilökunta säilyttää erinomaiset yhteydet paikallisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin viestintäalan organisaatioiden. Opiskelijat saavat säännöllisesti työskentelevät toimittajat ja voit suorittaa ammatillisen mainospaikkoja.

On kampuksen sanomalehden jossa opiskelijat kannustetaan osallistumaan ideoita, energiaa ja artikkeleita. Yliopisto jakaa yhteisön päätoimiset radiolupa perustuu Canterbury tarjoaa mahdollisuuksia harjoitella broadcast journalismi.

Nautitaan Medway

On kukoistava opiskelija yhteisöä Medwayn ja kampuksen tilat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet seurustella. Tapahtumapaikka kahvila ja Rochester Rakennukset kahvila (vieressä uutishuone) tarjoavat tilat syödä, juoda ja jutella. Lisäksi kampuksella ovat Coopers baari ja Purple, myöhäisillan klubi.

Medwayn kaupungit ovat koti Rochesterin katedraali ja linna, taidegalleriat, teatterit, urheilumahdollisuuksia, yökerhoja ja multiplex-elokuvateatteri.

Paikallisia liikuntapaikkoja kuuluu kuiva hiihtorinteiden, trampoliini keskus, jäähalli ja lukuisia mahdollisuuksia nauttia vesiurheilua joen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma, MPhil, PhD - Tutkimus Journalismin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 6 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Chatham + 1 lisää

Tutkimusohjelmat soveltuvat parhaiten opiskelijoille, joilla on selkeä ja alkuperäinen idea aihe, että he haluaisivat tutkia yksityiskohtaisesti. [+]

Olemme tyytyväisiä tutkimus sovelluksia koko valikoima asiantuntemusta keskuksen ja eri puolilta maailmaa.

Tutkimusohjelmat soveltuvat parhaiten opiskelijoille, joilla on selkeä ja alkuperäinen idea aihe, että he haluaisivat tutkia yksityiskohtaisesti. On olemassa kahdenlaisia ​​ohjelma: MA Research edellyttää tuottaa 40000 sanaa tutkielma; MPhil ja PhD ohjelmia vaativat korkeatasoista tutkimusta ja analyysin tuloksena väitöskirjoja ja c50,000 sanat (MPhil) tai 80000 sanaa (PhD). Kaikki ensimmäisen vuoden tutkimuksen opiskelijat osallistuvat menetelmät ja Research Skills seminaari. Kautta tiedekunta, keskus tarjoaa koulutusta menetelmiä käyttää lähteitä ja voi auttaa rahoitushakemukset. ... [-]


Ma Kansainvälisissä Multimedia Journalismin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Chatham

Tämä innovatiivinen uusi ohjelma on suunniteltu erityisesti ulkomailla opiskelijoille, jotka ovat jo valmistuneet hyvällä astetta akateemisesti tiukka aiheita ja jotka haluavat palkita uran journalismia tai siihen liittyvillä aloilla. [+]

Tämä innovatiivinen uusi ohjelma on suunniteltu erityisesti ulkomailla opiskelijoille, jotka ovat jo valmistuneet hyvällä astetta akateemisesti tiukka aiheita ja jotka haluavat palkita uran journalismia tai siihen liittyvillä aloilla.

Opettanut asiantuntija henkilöstöä huipputason kokemusta kansainvälinen journalismi, Ohjelma ajetaan uusinta multimedia newsrooms ja lähetysstudioissa sijaitsevat yliopiston palkittu Centre for Journalism Historiallisella Medway Campus.

Opit kertomaan sanomalehtiä, verkkosivuilla, radiossa ja televisiossa live newsroom ympäristössä. Käyttämällä state-of-the-art teknologiaa omistettu newsrooms ja studiot voit työskennellä todellisten määräaikoja tehdä sanomalehdet, uutiset ohjelmia ja verkkosivustoja. Sinun opettajat ovat palkittu toimittajat vuosikymmenten eturivin kokemusta kansallisia ja kansainvälisiä uutisia. ... [-]


Ma Multimedia Journalismi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Chatham

Tämä innovatiivinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo valmistuneet hyvällä astetta akateemisesti tiukka aiheita ja kuka on se mitä mennä erittäin vaativa ja palkitsevan uran journalismia. [+]

Tämä innovatiivinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo valmistuneet hyvällä astetta akateemisesti tiukka aiheita ja kuka on se mitä mennä erittäin vaativa ja palkitsevan uran journalismia.

Opettanut asiantuntija henkilöstöä, joilla on vuosikymmenten kokemus niiden välillä huipulla ammatillista journalismin ohjelma on akkreditoitu Kansallisen neuvoston Training of Journalists ja ajetaan upeassa multimedia keskustaan Medway Campus.

Takaamme kaikille opiskelijoille harjoittelupaikan kanssa Kent Messenger ryhmän, ja siellä on rahoituksen mahdollisuuksia, kuten arvostetussa Daily Mail Scholarship.

On enemmän yksityiskohtia moduuleja ja opetusmenetelmiä täällä. ... [-]


Videot

Study Journalism at University of Kent

Meet Our Grads: Alan McGuinness - Online Producer for Sky News

Meet Our Grads: Clarissa Place - Reporter at the Sidmouth Herald

Meet Our Grads: Sara Malm - Journalist for the Mail Online