University of Kent, Kent Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kent Law School on yksi johtavista lakikouluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa; meidät sijataan 13. sijalla The Guardian University Guide 2019: lle laissa, 11. Times-yliopiston oppaassa 2019 ja 18. vuonna The Complete University Guide 2019: ssä.

Law Schoolilla on myös erinomainen kansainvälinen maine; olemme sijoittuneet 50. Times Higher Education (THE) -yliopistolle maailman yliopiston rangaistuksiksi lakiin 2018 ja ne on listattu Shanghain maailmanlaajuisen ranking-rankingin maailmanlaajuisen ranking -työryhmän keskuudessa maailman 100 parhaiden oikeustieteellisten oppilaitosten joukossa. Olemme myös sijoittuneet 150 parhaan joukkoon maailman kouluissa QS World University -määrityksiä aiheittain 2018.

Tarjoamme laajan valikoiman opettamisia maisteriohjelmiin (LLM) ja tutkintotutkintoihin, jotka kaikki on opetettu kansainvälisellä ja ajankohtaisella keskittymällä tukevaan ja älyllisesti kannustavaan ympäristöön. Opetus ja tutkimus perustuvat kriittiseen ja sosio-oikeudelliseen lähestymistapaan, jossa tarkastellaan lakia laajassa sosiaalisessa, poliittisessa ja taloudellisessa kontekstissa, jossa se toimii. Koulussa on useita aktiivisia tutkimuskeskuksia, joissa akateeminen henkilöstö osallistuu aktiivisesti monenlaisiin tutkimushankkeisiin.

Kent LLM Canterburyssa

Lippulaivamme opetti Master's in Law -ohjelmaan, Kent LLM, tarjotaan Kentin kauniissa 300 hehtaarin puistoalueella Canterburyn kampuksella. Kampuksella on näkymät Canterburyn historialliseen katedraalirakennukseen, joka sijaitsee lähellä Manner-Eurooppaa ja Lontoossa vain tunnin ajomatkan päässä.

Kent LLM tarjoaa sinulle varmuuden LLM: n hankkimisesta erikoistumisalueella ja vapauden jättää valintasi LLM: n valintaan vasta sen jälkeen, kun olet saapunut, määrittämällä Pathway valitsemiesi moduulien kautta.

Voit räätälöidä opinnoidesi tarpeidesi ja intressien mukaan hankkimaan LLM: n yhdellä Pathway kahdella Pathways tai valitsemalla laajan valikoiman eri osa-alueita, joilla hankit yleisen LLM: n tai laillisen tutkintotodistuksen.

Ohjelmamme ovat avoimia tieteenalan tutkinnon suorittaneille (perustutkinto ei ole vaatimus), ja se on erityisen kiinnostava opiskelijoille ja / tai ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita laillisten taitojen kehittämisestä. Sovellukset ovat tervetulleita ympäri maailmaa. Kaikilla ohjelmilla on sekä syyskuun aloituspäivä että tammikuun aloituspäivä.

Ohjelmat opetetaan yhdistämällä kurssiarviointi ja väitöskirja, joista suurin osa on tarjolla sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti. Päätoimiset opiskelijat suorittavat LLM: n yhden lukuvuoden aikana ja osa-aikaiset opiskelijat suorittavat sen kahden vuoden aikana.

Erikoistunut opetti LLM-ohjelmia Brysselissä

Tarjoamme kaksi erikoistunutta LLM-ohjelmaa Kentin yliopiston Brysselin kansainvälisten opintojen kouluissa, jotka kaikki hyödyntävät asemaa kansainvälisten tutkimusten keskuksena Euroopan poliittisessa sydämessä.

Apurahat ja rahoitus

Yliopistossa on runsaasti jatko-opiskelija-apuraha, joka ylittää 9 miljoonaa puntaa opettamalla ja tutkimalla Kentissä opiskelevia opiskelijoita. Apurahoja ovat erityisesti Law School -opiskelijoille, mukaan lukien opettanut Overseas Scholarship and Teached Home / EU-apurahat. Kent Law School on myös perustanut merkittävän rahaston, joka tukee Keniassa, Nigeriassa tai Thaimaassa opiskelevia tai kenraalisesti opiskelevia opiskelijoita, jotka suorittavat maisteriohjelmiin Kentin yliopiston Canterburyn kampuksella.

työllistettävyys

Työllistettävyys on keskeinen painopiste koko yliopistossa ja Kent Law Schoolilla, jolla on erityinen työllistyvyys- ja urakehitysjohtajan tuki sekä laaja valikoima työharjoittelumahdollisuuksia, työllistettävyyttä ja uranäkymiä. Valmistamme opiskelijoille menestyviä ja palkitsevia uraa ja erinomainen kansainvälinen maineemme tarkoittaa, että opiskelijamme jatkavat harjoittelua useissa maissa ympäri maailmaa. Valmistuneet ovat siirtyneet rahoitukseen, kansainväliseen kauppaan, hallintoon ja lainsäädäntöön tai ovat liittyneet tai aloittaneet kansalaisjärjestö tai hyväntekeväisyyteen.

Sosiaalinen media

Tutustu Kent LLM -videosi soittolistaan ​​YouTube-kanavallamme saadaksesi lisätietoja. Voit myös seurata meitä Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa sekä blogissamme, jonka kirjoittavat Kent LLM -opiskelijat - Mastering Law.

Ottaa yhteyttä

 • Kent Law tiedekunnan jatkotutkintotoimisto
  Eliot College
  Kentin yliopisto
  Canterbury
  Kent CT2 7NS
  Puhelin: 44 (0) 1227 824595
  Faksi: 44 (0) 1227 827442

Sijainnit

Canterbury

Eliot College

Osoite
The University of Kent, Canterbury
CT2 7NZ Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1227 764000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: