University of Kent, Kent Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kent Law School, University of Kent on Britannian johtava kriittinen laki koulu

Lisäksi oppimisen yksityiskohtaisesti lain, opiskelijat Kent opetetaan ajattelemaan sen historiasta, kehityksestä ja suhteesta koko muun yhteiskunnan kanssa. Tämä lähestymistapa mahdollistaa opiskelijoiden ymmärtää täysin lain ja parantaa mikä on jo ihanan jännittävä ja erittäin mielenkiintoinen aihe. Meidän kriittisyys ei vain tee tutkimusta lain mielenkiintoisempaa, se auttaa kehittämään ratkaiseva taitoja ja kykyjä tarvitaan oikeuskäytäntöä.

Maailmanluokan tutkimus ... Innostava opetus

Kent on mitoitettu kahdeksas Isossa-Britanniassa tutkimusintensiteettiään viimeisimmässä Research Excellence Framework (REF) 2014. Kaikki akateemisen henkilöstön opettaa opintojen tasolla, jossa kaikki oppilaat (ja jatko) on opettanut johtavien akateemisten tutkijoiden. Opiskelijat Kent opetetaan luennoilla ja pienryhmä seminaareja, ystävällinen ja helposti lähestyttävissä opettajia harjoittaa ja kannustaa opiskelijoita. Olemme vakaasti sitoutuneet erinomainen opetus, ja innostaa oppilaita excel akateemisesti ja ammattimaisesti.

Kent Law Clinic

Meidän useita palkittu Law Clinic - nykyinen haltija oikeuskanslerin palkinnon pro-bono työtä ja kuningattaren Anniversary palkinnon saaja - avulla opiskelijat voivat arvioida kriittisesti ja ymmärtää lainsäädäntöä edustavat todellisia asiakkaita valvonnassa päteviä asianajajia. Osallistuminen Klinikka on vapaaehtoinen, mutta avoin kaikille opiskelijoille, joilla mahdollisuuksia työskennellä osana integroitua Criminal Muutoksenhaku Team ja maahanmuutto ja turvapaikka Muutoksenhaku Team myös saatavilla. Laki Klinikka tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia käytännön kautta.

Työllistyvyyttä ja Opiskelijatoiminta

Me valmistaa opiskelijoita menestyksekkään ja palkitsevan uran. Lisäksi osallistumista Clinic, Law School tarjoaa aktiivisen Mooting ohjelma, jossa opiskelijat osallistuvat paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten Moots. Olemme säännöllisesti järjestää uraa keskusteluja antama juristeista (joista monet ovat Kent alumni), pidä vieraan luentoja joidenkin johtavien oikeudellisten luvut aikamme, ja työskennellä meidän opiskelija oikeusalan yhdistyksiltä antaa opiskelijoille mahdollisuuksia tavata ja puhua merkittävässä jäsenet lakimiehiin. Kent valmistuneet kysyntä suurimpia alkaa palkoista Britanniassa ja erinomainen kansainvälinen maine tarkoittaa, että opiskelija jatkaa harjoitella monissa maissa ympäri maailmaa.

Kansainvälisiä näkökulmia ... Global Opportunities

Opiskelu Kent on aidosti kansainvälinen kokemus. Henkilökunta ja opiskelijat Kent tulevat ympäri maailmaa, yli 75 kansallisuutta edustettuina Law School. Meidän vertaileva opetussuunnitelma on yksi eniten kansainvälistä Britanniassa, ja meidän täyttäviä lain astetta tarjoavat mahdollisuuden viettää vuoden opiskelu Kiinassa, Japanissa, Hong Kongissa, Kanadassa, tai suuressa osassa Eurooppaa. Monet varatuomari ohjelmilla on kansainvälisen huomion, ja tarjoamme kaksi opettanut varatuomari ohjelmat yliopiston Brysseliin, jossa opiskelijat opiskella sekä Brysselissä ja Canterbury.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso LLB » Katso OTK » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Videot

International Students at Kent: Chaka from Kenya talks about studying Law LLB

What's it like to study law at Kent Law School?

Enhance your legal education at Kent Law School

Studying law from a critical perspective at Kent Law School

University of Kent tour for law students

Mubarak talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Theodora talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Sylvanus talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)