University of Kent, School of Music and Fine Art

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita meidät?

  Tutustu mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää luovuutta ainutlaatuisella rantapaikalla.
   Join dynaaminen ja ystävällistä taiteilijat, muusikot, suunnittelijat ja tekijöistä.
    Ole osa kansainvälisesti tunnustettu Top 20 yliopistosta (Kentin yliopisto on rankattu 16 Isossa-Britanniassa Guardian University Guide 2016).

    School of Music and Fine Art n usean miljoonan punnan Medwayn kehitys sijaitsee palkittu Chatham Historiallinen telakka, kansainvälinen vierailija vetovoima, joka on maailman täydellisin esimerkki Historiallinen telakka iästä alkaen purje. Ilmakehän historialliset rakennukset, se on säännöllisesti kysytty elokuva asettaa, ja ominaisuudet musiikkivideoita, dokumentteja, tv-näytelmiä, elokuvia ja hittielokuvia.

    Medway on vilkas luova keskitin, erinomaiset liikenneyhteydet ja Ebbsfleet rautatieasemalle, vain 30 minuutin päässä, joka tarjoaa nopeita palveluja Pariisi (2h 10mins), Bryssel (1h 50 min) ja Lontoo (17mins). Tämän seurauksena meidän opiskelijat saavat helposti kolme Euroopan suurkaupungeissa ja joitakin maailman parhaita gallerioita, live-musiikkiesityksiä, nähtävyyksien ja teatteri yrityksiä.

    Opiskelu Kent tarjoaa useita etuja:

     Palkittu tilat, tila, työpajoja, studiot ja laitteet
      Tukevat, kokenut ja palkittu tuutorit
       Taloudellinen tuki, maksuhelpotuksia ja stipendejä
        Innostava rantapaikalla historiallisen sivuston yhteydet Lontoon tunnissa
         Erinomaiset yritysten välisiä yhteyksiä ja mahdollisuuksia opiskella vuoden ulkomailla tai viettää vuosi teollisuudessa
          Joustava kurssin rakenne, täysin ja osittain aikamahdollisuuksia Meidän jatko-opiskelijat hyötyvät kukoistava tutkimusympäristö ja vahva tutkimus profiilia. Instituutti isännöi säännöllistä ohjelmaa seminaareihin, kokouksiin, konferenssit ja muut tapahtumat, jotka ovat avoinna opiskelijoille kaikki ohjelmat ympäri molempien osastojen, ja pääsy uusinta tilat ja laitteet sekä oma jatko tilaa tutkimuksessa, sekä kaikki tuki ja oppimateriaalia suuren, tutkimus-johdolla yliopisto.

          Piirre meidän jatko kulttuuri on meidän Tutkivan FT: n tarjottavat musiikki, taide, ja tapahtuma ja Experience Design. PaR jatko-opiskelijat sitoutuvat merkittävä tutkimushanke ohjaavat tukeva ja helposti valvojien kansainvälisen maineen alansa asiantuntemusta.

          Laitteet Yliopisto on panostanut tuntuvasti School of Music and Fine Art ja on ollut monia mielenkiintoisia uutta kehitystä meidän telakka sivustolla. Meidän palveluihin kuuluu taidepaja joka taloa kipsi valu huone, spray kopissa, työstö huone hitsaus ja leikkaus tilat, uunin huone, silkkipaino huone, digitaalinen valmistus huone on varustettu laserleikkuria ja 3D-tulostin sekä tärkein puu työkoneen liikkeen. Meillä on myös taidestudiota, yksittäiset videoeditointi sviittiä, Mac sviittiä, märkä ja digitaalisen hämärässä ja suurkokotulostustarpeisiisi ja skannaus tilat. The Music tilat ovat yhtä vaikuttavia ja sisältävät erilaisia ​​alan standardi studiot, tallennus- ja post-tuotantolaitoksia. Paloasema klo Historiallinen telakka on upouusi paikkatietojen audio studio, Foley studio elokuva äänitehosteita ja jälkiäänitys, ja kokonaisuus harjoitus tilat rinnalla kolme suurta suorituskykyä tiloja. Samalla Foundry asuu lippulaiva äänitysstudio.

          keskeisellä paikalla sijaitseva

          Medwayn alue itsessään on erinomaiset liikenneyhteydet kolme Euroopan suurkaupungeissa. On kaksi pääradan asemia yhden peninkulman kampuksen ja Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema on vain 30 minuutin päässä ja kulkee suora nopea palveluja Pariisi (2 h 10 min), Bryssel (1 h 50 min) ja Lontoon (17 min). Tämän seurauksena meidän opiskelijat saavat helposti kolme Euroopan suurkaupungeissa ja joitakin maailman parhaita gallerioita, live-musiikkiesityksiä, nähtävyyksien ja teatteri yrityksiä.

          Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
          • Englanti

          Ohjelmat

          Tämä koulu tarjoaa myös:

          Ota yhteyttä