University of Kent - Centre for Music and Audio Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kentin yliopiston musiikin ja äänitekniikan keskus (CMAT) on kolme perustutkintokoulutusta musiikissa. Nämä huippuluokan kursseja luotiin vastaamaan nykyisten opiskelijoiden tarpeita ja musiikkiteollisuuden odotuksia ja heijastamaan yliopiston tutkimuskulttuuria. Opiskelu CMAT: ssä antaa sinulle tietoa, taitoja ja luottamusta käynnistää urasi musiikkiteollisuudessa.

CMAT perustuu historialliseen telakka Chathamin inspiroivaan rantaympäristöön. Ilmakehän historiallisissa rakennuksissa on säännöllistä kysyntää elokuvasarjoina, ja siinä on musiikkivideoita, dokumentteja, tv-draamoja ja blockbuster-elokuvia.

Teollisuustason musiikkitiloihin kuuluu erikoistunutta suorituskyvyn harjoittelutilaa, käytännöllisiä huoneita ja musiikkitallenteita, jotka on asennettu huipputekniikkaan. Lippulaivastollamme on uusi Neve Genesys Black G48 -tallennus ja sekoituskonsoli ja musiikki- ja äänitehosteiden teatteri on yksi Britannian parhaista.

Kaikki henkilökunnan jäsenet tuovat mukanaan monipuolisen kokemuksen, asiantuntevasta akateemisesta henkilökunnasta ammattitaitoisiin teknikoihimme ja ammattilaisiin. Yhdessä he tukevat, kehittävät, haastavat ja innoittavat sinua koko opintojen ajan.

Innovatiiviset perustutkimusohjelmamme yhdistävät akateemisen tutkimuksen, teknisen opetuksen, luovien tuotosten ja erilaisten ammattien mahdollisuuksien. Arvostetuina osina alan tietämyksen ja työllistyvyyden saavuttamisessa opiskelijamme nauttivat myös monipuolisista vierailulajista ja työpajoista johtavista asiantuntijoista koko musiikkiteollisuudessa.

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden kestää vuoden teollisuudessa ammatillisen harjoittelun tai opiskella vuoden ulkomailla. Sijoituksia voi tehdä useilla työnantajilla musiikkiteollisuudessa sekä hyväntekeväisyysjärjestöissä ja taideorganisaatioissa. Meillä on kumppanuuksia yliopistojen kanssa eri puolilla maailmaa, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta haasteeseen elää toisessa maassa ja upottaa itsesi erilaiseen kulttuuriin.

Uramahdollisuuksillemme valmistuneet ovat musiikin äänitys ja tuotanto, ääniohjelmistojen kehittäminen, elokuvafilmin, musiikin suorituskyvyn, musiikin hallinta, kokoonpano ja laulun kirjoittaminen, tutkimus ja akateeminen huippuosaaminen. Muita mahdollisuuksia ovat videopelien, internetin ja teattereiden ja festivaalien ääni.

Sijainnit

Chatham

Old Surgery (University of Kent at Medway)

Osoite
CEWL, University of Kent
Chipperfield Building
Parkwood Road
Canterbury

CT2 7NZ Chatham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin