University of Kent, Medway School of Pharmacy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Medway School Farmasian on ainutlaatuinen yhteistyö yliopiston Greenwich ja University of Kent. Avaamisen jälkeen vuonna 2004 meillä on tullut tunnustettu perustettu koulu farmasian, jonka säädin General Pharmaceutical neuvoston (GPhC). Olemme iloisia, että olemme saavuttaneet alkuperäistä tavoitetta ottaa meidän Proviisori (MPharm) valmistuneet työskentelevät farmaseutit eri uraa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Koulu sijaitsee ytimessä uuden monivuotisen yliopiston kampuksella kehityksen Chatham Maritime Medway, Kent. Tämä upea Edwardian punatiilinen ja muratti verhottu kampus - vuodelta 1903 - on hyötynyt yli 20 miljoonan punnan pääomasijoituksia vuodesta 1996. Laaja uusia laboratorioita ja tutkimuslaitoksia ovat avanneet ja kampuksella on kehittynyt merkittävä korkeakoulutuksen keskus.

Medway School Farmasian tehtävänä on "tuottaa, innovatiivisia opetuksen ja tutkimuksen toimitetaan kannustava ja huolehtiva ympäristö, laadukkaan ammatillisen tutkinnon sitoutunut elinikäiseen oppimiseen". Opiskelija hoitoa ja tukea on siten olennainen osa koulumme kulttuuria ja tarjoamme henkilökohtaista ohjaajia pitää säännöllisesti yhteyttä ja tarjoavat luottamuksellista apua joko akateemisia tai henkilökohtaisia ​​ongelmia. Siksi olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että opiskelijat äänestivät School paras laitos maassa koko ohjelmasta tyytyväisyyttä (National Student Survey 2009), ja me jatkuvasti pisteet erittäin hyvin tässä tutkimuksessa.

Olemme suunnitelleet innovatiivisia potilas-keskittynyt MPharm ohjelma ja uskon, että tulevaisuus apteekin piilee täyttävät potilaiden tarpeet työskentelemällä yhdessä potilaiden kanssa, muiden terveydenhuollon ammattilaisten, NHS ja teollisuudelle. Farmaseutit ovat vain terveydenhuollon ammattilaisille ainutlaatuista tietoa lääkkeiden valmistuksesta niiden käyttöä potilailla, ja apteekki tarjoaa laajan valikoiman uravaihtoehtoja. Meidän MPharm ohjelma tarjoaa jo huomattava määrä harjoittelupaikkoja parantaa kliinistä oppimista, osaamista ja työllistyvyyttä taitoja valmistuneista. Muuttuva rooli apteekit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset edelleen sallitaan School myös kehittää ja päivittää valikoima jatko kursseja, kuten monitieteinen jatko Certificate in Independent ja täydentävä reseptit ja maisteriohjelman Lääkkeet Management. Dynaamisena koulu meillä sitoutumista toteuttamalla elinikäisen oppimisen ja Jatkuva ammatillinen kehittyminen (CPD) on esimerkkinä meidän taidot Murs kurssi, joka on nyt houkutellut tuhansia apteekkiin.

Tutkimus on kriittinen onnistumisen Koulu ja tapahtuu rinnalla opetuksen ohjauksessa meidän tutkimusjohtaja. Koulu on tehnyt merkittäviä investointeja laitosten ja laitteiden sekä kehittyy jatkuvasti vahva yhteistyöhön ja tieteidenvälistä tutkimusta. Meillä on jo ollut menestyksekäs tutkimus avustuksia toimikuntien kuten MRC ja BBSRC sekä hyväntekeväisyydestä ja teollisuuden yhteistyökumppaneiden, kuten Pfizer. Meillä on tällä hetkellä elinvoimainen jatko-opiskelija, johon kuuluu yli kolmekymmentä ehdokasta tällä hetkellä tutkimassa eri toimihenkilöille koko meidän kolme aluetta biologisten tieteiden; kemia ja lääkeaineen; ja kliinistä ja ammattikäytäntöjen.

Koulu on kokenut ja palvelualtis henkilökunta käsittää akateemisia tutkijoita, farmaseuttien ja opettaja harjoittajia komennuksella NHS, sekä hallinnollinen ja tekninen henkilöstö.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Ota yhteyttä

Medway School of Pharmacy

Osoite, 1. rivi The Universities of Greenwich and Kent at Medway, Anson Building, Central Ave, Chatham
ME4 4TB Medway, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.msp.ac.uk/
Puhelin +44 1634 202935