Kingston University London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Led Learning

Mitä teemme on yksinkertaista. Autamme opiskelijaa, jatko ja tutkijoiden, järjestöjen ja muiden oppia; edistää apuraha; edistää ammattikäytäntöjen; levittää uusia ideoita ja keksintöjä kautta tutkimukseen ja tiedon siirtoon; ja tukea oppimista alueella, jossa olemme sijaitsee. Koska yhteisö tutkijat, opiskelijat ja henkilökunta omistettu oppimisen jaamme vastuun kehittämisestä täyden potentiaalin itsellemme ja muille.

Maisema Korkeakoulujen muuttuu, ja meidän on vastattava sekä tähän kehitykseen ja muuttuviin tarpeisiin yhteisöjä palvelemme. Kingston uskomme, että oppiminen on tehokkain tapa parantaa yhteiskuntiin ja yhteisöihin; se on tärkeä osa maailmanlaajuisiin muutosta ja saavuttaa taloudellista kehitystä. Olemme, ja jatkossakin erittäin kansainvälinen samoin liittyy kiinteästi paikallisen yhteisön; ja aiomme jatkossakin tarjota kursseja, jotka liittyvät liiketoiminnan ja työpaikan, ja tehdä laadukasta tutkimusta, koska kaikki nämä asiat johtavat parempaan oppimiseen. Olemme myös ylpeitä siitä, että yliopisto, joka kannustaa ja tukee niitä, jotka ovat tähän asti jätetty korkeakoulutuksen. Meidän opiskelijat haluavat oppia, muuttaa ja voidaan riitauttaa. Järjestelmämme, Tilamme ja prosessejamme ovat kaikki siellä tukemaan paremmin oppimista.

Kyky sopeutua, kehittyä ja innovoida on kriittinen luoda menestyksekkään tulevaisuuden, ja meidän osuus on oppimisen kautta. Meidän tarkoitus ja tavoitteet Tämän suunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa, että menestys ja siten myös saavuttaa visiomme.

Me toteuttaa tämän strategisen suunnitelman läpi sarjan ydin olevien strategioiden ja niiden toimintasuunnitelmien seuraavasti:

Akateeminen

Koulutus Tutkimus Yritys

Tuki

Ihmiset rahoittaa Estates ja palvelut Tiedot viestintä Civic Engagement

Jokainen tavoite tällä strateginen suunnitelma liitetään tiettyyn oleva strategia, jossa on nimitetty johtaja, joka on vastuussa sen toimitusta.

Varmistamme integrointi suunnitelman ja perustana olevien strategioiden kautta neljä monialaista ohjelmaa:

Student Experience Programme henkilöstö- Experience Programme sidosryhmien ja ulkoinen kumppaniohjelman Sustainability ja resurssit ohjelman

Me mittaa onnistuttu saavuttamaan strategiassa joukolla indikaattorit menestystä liittyvien Key Performance Indicators (KPI).

Näkemyksemme

Voidaan kansainvälisesti tunnustettu luova lähestymistapa koulutukseen, joka on käytännön tuloksia, jotka hyödyttävät ihmisiä ja yhteisöjä.

Meidän tarkoitus

Kehitetään potentiaali, muuttaa elämää ja parantaa maailmaa ympärillämme. Johdatella oppimista kaikessa, me: antaa muille tilaisuuden oppia, jatkuvasti oppimista itse ja työntää rajoja oppimista opetuksen, tutkimuksen ja yritys- ja ammattikäytäntöjen.

Arvostamme

Kurinalaisuus, uteliaisuus, huippuosaamista ja omaperäisyys. Innovaatio, luovuus ja yrittäjyys. Käsittely, kohteliaisuus ja kollegiaalista. Leveys, monimuotoisuus ja yksilöllisyys.

Ytimessä mitä teemme ovat:

Learning, Tiedustelu, Professional Practice

Me haluamme kannustaa ja tukee laadukasta opetusta ja tutkimusta. Opettamisemme ilmoitetaan tutkimusta ja parhaiden käytäntöjen. Luomme, testi, jakaa ja levittää tietoa sen itsensä vuoksi. Kaikki tutkijat ryhtyy kehittämään tieteenalansa. Tulemme itse kriittinen ja oppia, mitä me ja muut tekevät. Me mahdollistaa oppilaita saanut mahdollisimman määrin ne voivat saavuttaa niin, että ne ovat valintoja ja valmiudet täyttämiseksi ammatillisen työllisyyttä; Siksi kaikki opiskelijat ovat mahdollisuuksia sijoitteluja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja ulkopuolella opetussuunnitelmaan. Me kehittää ratkaisuja tukemaan kaikkia, jotka voivat hyötyä Kingston Yliopistokoulutus riippumatta tausta, jotta ne voivat osallistua täysipainoisesti ja täydentää sitä onnistuneesti. Me vain ottaa opiskelijat, joilla on kyky, sitoutuminen ja mahdollisuudet täydentää kurssi; Kun opiskelija ei onnistu tai pudota pois, käsittelemme tätä epäonnistumisena yliopiston. Me vain tehdä asioita, joita voimme tehdä hyvin. Tarkistamme salkun kursseja säännöllisesti; kehitämme kursseja, joissa käsitellään meidän opiskelijoiden tarpeita ja me vetäytyä heikoilla tuloksista tai jotka eivät ole kestäviä.

Enriching Lives

Tulemme jatkossakin kosmopoliittinen, Lontoossa toimiva yliopisto kansainvälisen näkymät ja monipuolinen ylioppilaskunnassa. Tulemme kehittämään ihmisiä olemaan riippumattomia ajattelijoita kanssa tiedot, taidot ja asenteet edistää yhteiskuntaan rakentavasti haasteeseen ja saada täyttää elämää. Tulemme yliopiston valinta opiskelijoille halu menestyä monimutkaisessa verkottunut. Kurssit ja mahdollisuudet täyttää meidän opiskelijoiden tarpeisiin ja maksimoida valmistuneista valintoja ja työllisyysnäkymät. Tulemme laaja-alaisen yliopistojen ja pyrkivät maksimoimaan mahdollisuudet tämä antaa meille opiskelijoille tarjoamalla yhteisiä ohjelmia, jotka tuottavat monitieteistä etuja. Me osoittaa taloudellisia, sosiaalisia ja kulttuurisia vaikutuksia tutkimuksemme ja miten se hyödyttää yksilöitä, yhteisöä ja ympäristöä. Henkilökuntamme on mahdollisuuksia kehittää taitojaan ja kykyjä; ne kaikki on henkilökohtainen kehityssuunnitelma sekä tehdään säännöllisesti arviointikertomusta. Meidän tapaaminen, palkkio ja tarjouksia järjestelmät tukevat hyvän suorituskyvyn ja tukee tutkimusta, opetusta, ammatillista harjoittelua ja hallinto.

Kunnioittaminen Yksilöt, yhteisöjen ja meidän ympäristö

Käsittelemme prosessejamme säännöllisesti, jotta ne keskittyvät tarpeisiin opiskelijat ja henkilökunta. Tulemme toimimaan eettisesti minimoimaan ympäristöön; otamme mukaan liittyvät kysymykset kestävyyteen ja etiikkaan opetussuunnitelmaan. Kannustamme vapaaehtoistyötä ja sitoutumista paikallisten ja muiden yhteisöjen. Tulemme tyytyväinen ja ulospäin suuntautuvaa, hämärtää väliset rajat henkilökunnan ja opiskelijoiden, yliopiston ja yhteisöä, ja toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten ja alueellisten yhteisöjen kehittää harjoittaa Civic yliopistossa. Tulemme toimeen ja työskennellä yritysten kanssa, ammatillisia verkostoja ja kumppaneita rikastuttaa elämää opiskelijoiden, alumnien ja henkilökunnan sekä tarjota molemminpuolista hyötyä. Kingston yhteisö on kohtelias, yhteistyöhön ja yrittäjyyteen. Tulemme tunnettuja kollegiaalista, tukeva kulttuuri, välittämättä sisäisiä ja ulkoisia rajoja tarjoamaan parhaan mahdollisen koulutuksen opiskelijoillemme. Me toimii tehokkaasti, optimoida resurssit (mukaan lukien monipuolistaa tulolähteitä) ja varmistaa elinkelpoisuus tulevaisuudessa yliopiston. Me varmistamme, että meidän fyysinen ja virtuaalinen työympäristöt tarkoitukseen sopivia opiskelijoille ja henkilökunnalle; jatkamme luoda tiloja ja järjestelmiä, jotka tukevat sekä yksilön ja yhteisöllisen oppimisen missä tahansa, milloin tahansa.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Elokuvanteosta & Luovan Talouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Film Making & luovan talouden MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät luovuus elokuvan tekeminen käytännön liiketoimintaosaamista, miten saada ideoidensa toteuttamiseen. [+]

Valitse Kingstonin Film Making & luovan talouden MA Jos olet tällä hetkellä työskentelee elokuva, tai haluaisivat kehittää uran elokuva-alalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se kehittää luovuutta ja opetella, miten hallita teollisuuden tehokkaasti yhteistyössä luovan talouden. Opiskelet yhdessä filmistä opiskelijoiden ja muiden luovan talouden opiskelijoille eri osaamisalueita. Mitä opiskelet? Film Making & luovan talouden MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät luovuus elokuvan tekeminen käytännön liiketoimintaosaamista, miten saada ideoidensa toteuttamiseen. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Säännölliset käynnit alan asiantuntijoiden ja yrittäjien, retkiä yrittäjyyteen yrityksiä ja tapahtumia, jotka yhdistävät luovan alan paikallista yhteisöä ja antaa sinulle arvokasta verkkoon. Opiskelija voi lisätä tutkimuksen arvostetussa Boston University niiden ohjelmaan ja saada kaksi maisteriksi. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki... [-]

Ma Hallinnoivalle Luovan Talouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2  September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Luovien alojen ovat nopeasti nopeampaa perinteinen teollisuus, ja yhä useammat maat sijoittamalla ne ytimessä niiden taloudellista kehitystä. Hyvinvoinnin ihmiset ympäri maailmaa riippuu luovuudesta suunnittelijat, kirjailijat, elokuvantekijät, muusikot, arkkitehdit ja muut "sisältö" luojia tavalla, se ei ole koskaan tehnyt ennen. [+]

Valitse Kingstonin Managing Creative Economy MA Luovien alojen ovat nopeasti nopeampaa perinteinen teollisuus, ja yhä useammat maat sijoittamalla ne ytimessä niiden taloudellista kehitystä. Hyvinvoinnin ihmiset ympäri maailmaa riippuu luovuudesta suunnittelijat, kirjailijat, elokuvantekijät, muusikot, arkkitehdit ja muut "sisältö" luojia tavalla, se ei ole koskaan tehnyt ennen. Cox Review of Creativity in Business (2005), tilasi Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen, mainittu muotoilu kuin "mitä linkkejä luovuutta ja innovaatiota, se muokkaa ideoita tulla käytännön ja houkuttelevia ehdotuksia käyttäjien tai asiakkaille". Kingston Business School: n Creative Economy MA kurssit ovat seurausta tämän tarkastelun, osaamiskeskuksina valittiin auttaa kuromaan tätä kuilua puhtaan taiteellisuus mainoksia ja liiketoiminnan osaamista auttamaan ideoita lentoon. Mitä opiskelet? Opiskelet asiantuntija hallinnan moduulit rinnalla International Business MSc opiskelijoille, ja ydin luova talous moduulit rinnalla erilaisia ​​luovan talouden opiskelijoiden - toimittajien elokuvantekijöille ja suunnittelijoille. Koska johdon asiantuntija, sinun tulee työskentelemään yhdessä mainosten päivästä alkaen, voittaa kysymyksiä suunnitella ja ajaa liiketoimintaa. Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Se on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, joka opettaa sinulle käytännön hallintaan luovuuden ja yrittäjyyden rinnalle liike osaamista saada luovia ideoita vauhtiin. Tämä Masters ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tutkia, kokemuksen ja voittaa haasteet ymmärtämättä arvo meidän luovan talouden. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Eduniversal paras Masters voittaja 2016 Tämä kurssi on arvioima Eduniversal mestareiden ranking 2015/16 yhtenä parhaista yrittäjyyden master kursseja maailmassa. Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot -... [-]

Ma Journalismi Ja Luovaa Taloutta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Journalismin & luovan talouden MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, joka yhdistää nopeatempoinen kirjallisesti taitoja journalismin ja aikakauslehtikustantamiseen kanssa liiketoiminnan osaamista saada ideoidensa toteuttamiseen. Tämä MA on sopii valmistuneiden ja ammattilaisten keskuudessa. Se on cross-tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. [+]

Valitse Kingstonin Journalismi & luovan talouden MA Journalismin & luovan talouden MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, joka yhdistää nopeatempoinen kirjallisesti taitoja journalismin ja aikakauslehtikustantamiseen kanssa liiketoiminnan osaamista saada ideoidensa toteuttamiseen. Tämä MA on sopii valmistuneiden ja ammattilaisten keskuudessa. Se on cross-tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Jos haluat kehittää uraasi tai luoda oman kustannustoiminnan, tämä kurssi on ihanteellinen. Se auttaa sinua tutkia ja ymmärtää luovuuden ja sen johto paitsi journalismi ja julkaisutoiminta aloille, vaan myös monilla luovien alojen, samalla varustaa sinulle yrittäjävalmiuksia. Mitä opiskelet? Loppuun mennessä kurssin, sinun on varustettu syvällinen tuntemus kirjoittamisen menetelmiä, tekniikoita ja yleisöä, ja hankittu käytännön ja yrittäjyyteen valmiudet menestyä tässä luovan alan. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Säännölliset käynnit alan asiantuntijoiden ja yrittäjien, retkiä yrittäjyyteen yrityksiä ja tapahtumia, jotka yhdistävät luovan alan paikallista yhteisöä ja... [-]

Ma Julkaisu & Luovan Talouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Opit ajattelemaan luovasti, ja analysoida nykyisen liiketoiminnan ja luovia maisemat. Otat julkaisu moduulit taiteiden tiedekunnan ja Social Sciences, ja tutkia luovan talouden moduulit monenlaisia ​​muita luovan talouden opiskelijoiden Kingston Business School. [+]

Valitse Kingstonin Publishing & luovan talouden MA Kustannusalalla on Britannian suurin luovan teollisuuden, ja koostuu monipuoliset tulostaa ja digitaalisten tuotteiden - kirjoista ja lehdistä sovelluksia ja tietokantoja. Painotuotesektoria on yhdistetty liikevaihto on noin £ 20 miljardia, yli 8500 yritystä työllistävät suoraan noin 167000 ihmistä. Monipuolinen yhtiöt yhdistävät luovuuden, innovaation ja hakemus jatkuvasti kehittyvä tuotantomenetelmiä ja jakelu. Kun yhä digitalisointia tuotteita, se on vaihteleva ja jännittävä aika olla tällä alalla. Jos etsit päästä kustannusalalla, tai jo alalla ja haluavat parantaa urasi tai oman yrityksen, tämä kurssi on ihanteellinen. Mitä opiskelet? Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Opit ajattelemaan luovasti, ja analysoida nykyisen liiketoiminnan ja luovia maisemat. Otat julkaisu moduulit taiteiden tiedekunnan ja Social Sciences, ja tutkia luovan talouden moduulit monenlaisia ​​muita luovan talouden opiskelijoiden Kingston Business School. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen... [-]

Ma Kansainvälinen Politiikka Ja Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi keskittyy keskeisistä teorioihin maailmantaloudestakin ja kansainväliset suhteet, ja tavoitteena on kehittää ammattitaitoa, että monet työnantajat odottavat rekrytoinnissa poliittisia ja taloudellisia analyytikot. Sen avulla voit kehittää pitkälle ymmärtämään läheisesti toisiinsa talouden ja politiikan maailmannäyttämöllä. [+]

Valitse Kingstonin kansainvälisen politiikan ja Economics MA Tämä kurssi keskittyy keskeisistä teorioihin maailmantaloudestakin ja kansainväliset suhteet, ja tavoitteena on kehittää ammattitaitoa, että monet työnantajat odottavat rekrytoinnissa poliittisia ja taloudellisia analyytikot. Sen avulla voit kehittää pitkälle ymmärtämään läheisesti toisiinsa talouden ja politiikan maailmannäyttämöllä. Tärkeimmät ominaisuudet Sinut täysin tuettu kehittämisessä jatko akateemisista taidoista ja valmistella väitöskirja, jonka avulla voit tutkia alueen erityisen kiinnostava syvällisemmin. Rinnalla akateemisissa tutkimuksissa, voit saada taitoja ongelmanratkaisun ja organisaatio; tiedonkeruullaan, lue ja synopsis; viestintä (suullinen, kirjallinen ja elektroniset); ajanhallinta; tietojenkäsittely; ja yhteistyö ja tiimityö. Voit osallistua aktiivisesti telemaattinen ajatuksia tutkimus-aktiivinen henkilökunta ja vierailevat puhujat kautta järjestämien seminaarien Political Economy Research Group. Mitä opiskelet? Voit saada perusteellinen perustiedot tärkeimmistä kysymyksistä ja teorioita, jotka muokkaavat suhteita kansainväliseen talousjärjestelmään. Voit myös ottaa moduulit, jotka valottavat tärkeimpien toimielinten ja tekijät, jotka vaikuttavat maailmantalouden ja poliittisen hallinnon. Samaan aikaan, merkittävä huomiota kiinnitetään oman urakehityksen taitoja. On painotetaan voimakkaasti kehittää tutkimusta ja analyyttisiä kirjoitustaito. Väitöskirja avulla voit kehittää erityisen kiinnostava syvällisemmin. Arviointi Opintoviikkoja tehtäviä, kuten esseitä ja raportteja, plus väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit International Political Economy: Capitalism, Imperialism ja valtion Tutkimus Taidot ja Väitöskirja / hanke-ehdotus Väitöskirja Economics Väitöskirja Lisävarustemoduulit Talouden muutosten ja ideoita Rahoitustoimintaan, Globalisaatio ja talouspoliittisen Valtion Global Politics Political Economy: Tehokas kysyntä, hyödyntäminen ja Crisis Terrorismi, poliittinen väkivalta ja ihmisoikeuksien The Theory and Practice of International Relations Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä:... [-]

Ma Kehittynyt Sosiaalityö

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 6 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Advanced Sosiaalityö MA tarjoaa ammatillista kehitystä polku auttaa päteviä sosiaalityöntekijöille täyttämisessä valmiuksia ja käytännön standardit sopusoinnussa rooli kokenut ja kehittynyt ammattilaisille. Se sisältää viimeaikaiset muutokset sosiaalityön koulutuksen ja ammatillisen sääntelyn, kuten käyttöönotto Professional Capability Framework (PCF) (College of Social Work, 2010) ja standardit jatkokoulutusta asettamat Health and Care Ammatit neuvosto. [+]

Valitse Kingstonin Advanced Sosiaalityö MA Advanced Sosiaalityö MA tarjoaa ammatillista kehitystä polku auttaa päteviä sosiaalityöntekijöille täyttämisessä valmiuksia ja käytännön standardit sopusoinnussa rooli kokenut ja kehittynyt ammattilaisille. Se sisältää viimeaikaiset muutokset sosiaalityön koulutuksen ja ammatillisen sääntelyn, kuten käyttöönotto Professional Capability Framework (PCF) (College of Social Work, 2010) ja standardit jatkokoulutusta asettamat Health and Care Ammatit neuvosto. Kurssin tavoitteena on tarjota kiireinen ammattilaisille rakenteellisia mahdollisuuksia kriittiseen pohdintaan sisällä hyvin resursoitu ja tutkimus perillä oppimisyhteisö. Suunniteltu ja hallinnoi tiiviissä paikallisten ja alueellisten työnantajien edustajia sekä paneita ja ihmisiä, jotka käyttävät sosiaalipalvelut, ohjelma täydentää erilaisia ​​kehitysmahdollisuuksia käytettävissä sosiaalityöntekijöille (mukaan lukien sisäisen koulutuksen ja henkilökohtaista urasuunnittelua). Se toimii myös ponnahduslautana niille, jotka haluavat edetä jatko-opintoihin. Mitä opiskelet? Kurssi on virittynyt visio Professional ominaisuudet Framework sosiaalityöntekijöille, joka ennakoi, että kokeneet sosiaalityöntekijät voivat harjoittaa useita reittejä etenemistä. Niinpä voit yhdistää asiantuntija liittyvät komponentit, esimerkiksi tehokkaan suojaamisen käytäntöjä, joissa yleiselementtejä, kuten valvonta, ammatillinen koulutus ja johtaminen, hallinta ja päätöksenteko. Tämä joustava muoto avulla voit rakentaa koulutusohjelman sopivaksi ammatillisen profiilin ja voi kehittää osaamista voitaisiin hyödyntää vaihtoa harjoittajien muissa asiantuntija rooleja. Tutkimus taidot ovat keskeinen osa ohjelmaa ja "capstone 'tutkimushankkeen avulla voit tuottaa huomioon tutkimustyöhön, joka soveltuu julkaistavaksi referee lehdessä. Arviointi Esitykset, kriittinen selostuksia, julisteita, portfolio Käytännössä arvioidaan käytännössä projekteja ja "huippukivi hankkeen. kurssin rakenne MA: neljä moduulia (kukin 30 Level 7 op) sekä "capstone" projekti 60 op saavuttamiseksi MA et aloitettava "capstone" tutkimushankkeen ja tuottaa artikkelin soveltuu julkaistavaksi. moduulien Turvaaminen Aikuiset at Risk Toimitusjohtaja Professional Vastaukset turvaaminen aikuista at Risk Käytännössä koulutus Vaihe 1 Käytännössä koulutus Vaihe 2... [-]

Ma Kehitys Ja Kansainvälinen Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA keskitytään ongelmiin taloudellisen kehityksen muuttuvassa yhteydessä kansainvälisen talouden suhteen. Se tarjoaa myös perusteellinen perustiedot makrotalouden ja mikrotalouden analyysi, soveltavan ekonometrian on erilaisia ​​lähestymistapoja käsitellä talouspolitiikan kysymyksistä ja pitkän aikavälin historiallista ja käsitteellistä yhteydessä nykyajan keskusteluissa taloustieteen. [+]

Valitse kehittäminen ja International Economics MA Tämä MA keskitytään ongelmiin taloudellisen kehityksen muuttuvassa yhteydessä kansainvälisen talouden suhteen. Se tarjoaa myös perusteellinen perustiedot makrotalouden ja mikrotalouden analyysi, soveltavan ekonometrian on erilaisia ​​lähestymistapoja käsitellä talouspolitiikan kysymyksistä ja pitkän aikavälin historiallista ja käsitteellistä yhteydessä nykyajan keskusteluissa taloustieteen. Lue lisää tämän kurssin: Tärkeimmät ominaisuudet Tämä MA on hyvä pohja työtä erilaisia ​​julkisia ja yksityisiä laitoksia, mukaan lukien kansalliset ja kansainväliset virastot ja kansalaisjärjestöt (NGO), ja kaupalliset organisaatiot aloilla vaihtelevat Lontoon Cityssä kaupankäynnin ja valmistuksen kaikenkokoisille yrityksille . Luennot täydentävät seminaarit, antaen mahdollisuuden säännöllisesti palautetta ja keskustelua. Luennoitsijoiden, konferensseja ja työpajoja tarjoavat lisäulottuvuuden opinnoissa. Mitä opiskelet? Opiskelet keskeisiä näkökohtia makro- ja mikrotalouden teoriaa, sovellettu ekonometrian ja talouspolitiikkaa. Saat myös syvällistä tietoa teorian ja nykyajan liittyviä kysymyksiä kansainvälisessä kaupassa, ja ongelmia, jotka kehitysmaat kohdata käsiteltäessä kansainväliseen taloudelliseen toimintaympäristöön. Tällaiset ongelmat ovat kauppa ja kehitys, vaikutus ulkomaisten suorien investointien (FDI) kehitykseen, ja merkitystä teknologian siirtoa. Tutkinto huipentuu väitöskirja, jossa sinun on mahdollisuus tehdä perusteellinen tutkimus nykyaikainen kysymys käsittelee kehitysmaiden kansainväliseen kauppaan ja FDI. Tulet työskentelemään jäsenen kansantalousosasto, joka on erikoistunut ja harjoittaa tutkimusta tällä alalla. Arviointi Arvostellaan ongelma asetetaan, käytännön työselostus, esseitä, tutkimuksia, politiikan alushousut, ja väitöskirja. Mitä meidän opiskelijat sanovat Koska niiden käynnistää vuonna 2007, Kingston Economics MA-ohjelmat ovat saaneet hyvän vastaanoton. Tässä muutamia asioita meidän nykyisten opiskelijoiden oli sanottavaa ydinmoduuli, Macroeconomics: "Erittäin hyvä tietenkin hyvä opetus ... hyvin jäsennelty [class]." "Erittäin tärkeää minun tulevaa uraa." "Hyvin järjestetty ja selkeä luentoja ... on auttanut parantamaan tietääkseni ajankohtaisista makrotalouden kysymyksistä ja myös erilaiset näkemykset eri taloustieteilijät." "Soveltaminen... [-]

Ma Kestävä Muotoilu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Kurssi on suunnattu suunnittelijoille, luova työntekijät ja muut asiantuntijat, jotka haluavat suunnata käytännössä pyrkimys kestävyyttä ja sosiaalisia tavoitteita. Se keskittyy arvoon suunnittelun ajoneuvon yhteiskunnalliset ja ekologisten sekä kehittyneissä ja kehitysmaissa asetukset. Se antavat sinulle tietoa, valmiuksia ja luottamusta kyseenalaistamiseen soveltamalla suunnittelun ajattelua sukupolven design-interventioiden kestävän tulevaisuuden. [+]

Valitse Kingstonin Kestävä Suunnittelu MA Kurssi on suunnattu suunnittelijoille, luova työntekijät ja muut asiantuntijat, jotka haluavat suunnata käytännössä pyrkimys kestävyyttä ja sosiaalisia tavoitteita. Se keskittyy arvoon suunnittelun ajoneuvon yhteiskunnalliset ja ekologisten sekä kehittyneissä ja kehitysmaissa asetukset. Se antavat sinulle tietoa, valmiuksia ja luottamusta kyseenalaistamiseen soveltamalla suunnittelun ajattelua sukupolven design-interventioiden kestävän tulevaisuuden. Tärkeimmät ominaisuudet Yleisenä kurssi filosofia, joka perustuu painotetaan tutkimus, menetelmät ja design-ajattelua, mahdollistaa yksilöllinen ja henkilökohtainen koskee löytäjäänsä keskittämällä tutkimuksen kestävän suunnittelun. Kurssi vie monitieteistä lähestymistapaa tutkimuksen ja käytännön kestävän suunnittelun, rekrytoimalla opiskelijoita eri luova ja suunnittelun taustoja ja sen jälkeen. Mitä opiskelet? Kestävän Suunnittelu MA on suunnattu kohti tavoitetta luoda kestävämpi ja oikeudenmukainen yhteiskunta. Voit tutkia innovatiivisia ja käytännöllisiä tapoja auttaa toteuttamaan näitä visioita, korostaen muotoilu, luovuus, empatiaa, innovaatio ja aktivismia. Kurssi rohkaisee kriittistä ajattelua sosiaalisista ja ekologisista esityslistat siinä käsitellään. Kurssi on suunnittelu-pohjainen, mutta ei rajoitu suunnitella käytännössä - se sisältää merkittävän määrän teoreettisia ja asiayhteyteen tutkimuksissa. On mahdollista valita väitöskirja vaihtoehto lopullista suurhanke. Sinut opettanut johtavien tutkijoiden ja käytännön kestävän suunnittelun, sosiaalinen muotoilu, sosiaalinen innovaatio, osallistuva suunnittelu, strateginen suunnittelu, palvelumuotoilu, design-innovaatio, ja siihen liittyviä aiheita. Kurssi sisältää yhteistyötä kumppaneiden kuten Design Council Futerra, Greengaged, Sorrell Foundation, ThinkPublic ja Uscreates. Arviointi Suunnitteluprojekti työ, live, tutkimusta projektikansiot, 5000-sana kriittinen essee, ja merkittävä muotoilu tutkimushanke. kurssin rakenne Lue lisää lataamalla 2015/16 kurssin rakenteen osa-aikaisten opiskelijoiden tai päätoimiset opiskelijat. Kestävän Suunnittelu MA kurssi on osa Muotoilun School jatko-ohjelma. Rakenne - jaetaan opiskelijoiden Communication Design MA, Product + Space MA, ja muoti MA - voit tutkia yksittäisiä asiantuntija etuja kestävän suunnittelun... [-]

Ma Luova Kirjoittaminen Ja Luova Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Painotuotesektoria on yhdistetty liikevaihto on vähintään £ 20 miljardia. Se on Iso-Britannian suurin luovan teollisuuden ja sisältää monipuolisia kirjailijoita, kuten kirjailijat, runoilijat, genre kirjailijoita, copywriters, käsikirjoittajia ja elämäkerran. Tämä MA opit elantonsa veneen auttamalla sinua kehittämään erinomaisia ​​kirjoittaminen, monipuolinen salkun ja kannattavinta tehdä elantonsa kirjoittamista. Kurssi sopii sekä valmistuneiden ja alan ammattilaisia. [+]

Valitse Kingstonin Luova kirjoittaminen ja luova talous MA Painotuotesektoria on yhdistetty liikevaihto on vähintään £ 20 miljardia. Se on Iso-Britannian suurin luovan teollisuuden ja sisältää monipuolisia kirjailijoita, kuten kirjailijat, runoilijat, genre kirjailijoita, copywriters, käsikirjoittajia ja elämäkerran. Tämä MA opit elantonsa veneen auttamalla sinua kehittämään erinomaisia ​​kirjoittaminen, monipuolinen salkun ja kannattavinta tehdä elantonsa kirjoittamista. Kurssi sopii sekä valmistuneiden ja alan ammattilaisia. Mitä opiskelet? Opiskelet asiantuntija luovaa kirjoittamista moduulien avulla voit kehittää ääni, työtä sävy, juoni, vauhdista ja genre. Loppuun mennessä kurssin, sinun on kehittänyt oman kirjoitustyylin ja hankkinut käytännön ja yrittäjyyteen valmiudet menestyä tässä luovan alan. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Säännölliset käynnit alan asiantuntijoiden ja yrittäjien, retkiä yrittäjyyteen yrityksiä ja tapahtumia, jotka yhdistävät luovan alan paikallista yhteisöä ja antaa sinulle arvokasta verkkoon. Opiskelija voi lisätä tutkimuksen arvostetussa Boston University niiden... [-]

Ma Mainonta Ja Luovaa Taloutta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön Masters jossa yhdistyvät luovuus mainonnan liiketoiminnan osaamista saada ideoidensa toteuttamiseen. Se sopii valmistuneiden ja ammattilaisten keskuudessa. Se on monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. [+]

Valitse Kingstonin mainonta ja luovan talouden MA Jos haluat kehittää uraasi tai luoda oman liiketoiminnan mainonnan alalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se auttaa sinua tutkia ja ymmärtää luovuuden ja sen johto paitsi mainonnan alalla, mutta myös monilla luovien alojen, samalla varustaa sinulle yrittäjävalmiuksia. Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön Masters jossa yhdistyvät luovuus mainonnan liiketoiminnan osaamista saada ideoidensa toteuttamiseen. Se sopii valmistuneiden ja ammattilaisten keskuudessa. Se on monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Mitä opiskelet? Loppuun mennessä kurssin, sinun on varustettu syvällinen tuntemus mainosala ja hankkinut käytännön ja yrittäjyyteen valmiudet menestyä tässä luovan alan. Lisäksi voit tutkia erilaisia ​​mainonnan ja viestinnän menetelmiä, kuten sosiaalisen median, gamficiation, tuotemerkin asianajo ja sitoutuminen. Voit kattaa myös myynnin edistäminen, PR ja vuorovaikutteisen markkinoinnin ja markkinoinnin suunnittelu. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Säännölliset käynnit alan asiantuntijoiden ja yrittäjien,... [-]

Ma Muodin Ja Luovan Talouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Loppuun mennessä kurssin, sinun on kehittänyt vahvan kriittinen ymmärrys erilaisia ​​haasteita Britannian muotialan ja hankkinut käytännön ja yrittäjätaitoja sinun täytyy onnistua tällä luovan uran. [+]

Valitse Kingston muoti & luovan talouden MA Jos olet tällä hetkellä työskentelee muodin, tai haluaisivat kehittää uran muotialalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se tutustuttaa sinut kuningaskunnassa muotialan ja avartaa ymmärrystä suhde suunnittelu, tuotanto, sovittelu, jakelun ja kulutuksen muodin. Mitä opiskelet? Voit tutkia tapoja muoti suunnittelee, kokoelmat ja tuotteet ovat esillä ja esitetään eri puolilla median ja vähittäiskaupan aloilla, sekä kehittää omia luovia projekti. Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Loppuun mennessä kurssin, sinun on kehittänyt vahvan kriittinen ymmärrys erilaisia ​​haasteita Britannian muotialan ja hankkinut käytännön ja yrittäjätaitoja sinun täytyy onnistua tällä luovan uran. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Säännölliset käynnit alan asiantuntijoiden ja yrittäjien, retkiä yrittäjyyteen yrityksiä ja tapahtumia, jotka yhdistävät luovan alan paikallista yhteisöä ja antaa sinulle arvokasta verkkoon. Opiskelija voi lisätä tutkimuksen arvostetussa Boston University... [-]

Ma Muoti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä tietenkin uusine väylän Knit, edelleen kehittyä kokonaisvaltaista ja jännittävä lähestymistapaa vaatesuunnittelua ja sen jälkeen. Säilyttäminen perintömme ja erikoistuminen vaatteita naisille, miehille ja neuleet, kurssi yhdistää alan standardeja luova ja nykyaikainen lähestymistapa vaatesuunnittelua. [+]

Valitse Kingston muoti MA Tämä tietenkin uusine väylän Knit, edelleen kehittyä kokonaisvaltaista ja jännittävä lähestymistapaa vaatesuunnittelua ja sen jälkeen. Säilyttäminen perintömme ja erikoistuminen vaatteita naisille, miehille ja neuleet, kurssi yhdistää alan standardeja luova ja nykyaikainen lähestymistapa vaatesuunnittelua. Laaja suunnittelijoita ja paikannus asteittain ja hyvin mitoitettu muotoiluinstituutio tarkoittaa, että muoti voi aktiivisesti lainata ja jakaa suunnittelijoiden viestinnän suunnittelun, kestävän suunnittelun ja tuotteiden ja tilaa. Tärkeimmät ominaisuudet Meidän vakiintunut alan yhteyksiä ja kumppanuuksia, veneet ja taitoa muodin on ensiarvoisen tärkeää ja on kehitetty pioneerihankkeet alan ammattilaisten tiimimme. Tieteidenvälistä moduuleja antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa nykyisen mallin ajattelua ja menetelmiä, kokeilu ja muuttavat keski- ja työskentelevät dynaamisessa joukkueiden vaihtaa ja luoda ajatuksia. Mitä opiskelet? Fashion MA on ainutlaatuinen ja innovatiivinen tietenkin yhdistämällä luovaa ajattelua Design School ytimen moduulit erittäin vankka ja luovan "muotialalla keskittyä. Muoti-pohjainen moduulien kannustaa ajattelemaan luovasti ja haastaa myös voit hakea ideoita ja käsitteitä joukko alushousut, joista osa saapuu suoraan teollisuuden lähteistä ja ammattilaisille. Lopputulos on suuntaa-antavasti ja olisi perustuttava kunnianhimonne ja lähestymistapa muodin. Et tunnistaa suunnittelun kerronta innostaa laajan tutkimuksen huipentui jännittävä, pidetään ja kaukonäköistä suunnitteluvaiheiden. Sinun odotetaan luoda uusia vastauksia vaatesuunnittelua. Puhuessaan nykykulttuurin muodin, voit kytkeytyä tärkeä kehittämiskohteet - sosiaali- politiikan, talouden, ympäristöjä, tieteet ja tekniikka futuurit - selkeämpää ymmärtämistä muodin yhteydessä. Puhuessaan nykykulttuurin muodin, voit käydä tärkeitä kehittämiskohteet - sosiaali- politiikan, talouden, ympäristöjä, tieteet ja tekniikka futuurit. Ydin moduulit, joissa selvitetään perusteet suunnittelun ja tunnistaa sen rooli käytännössä, tarjoavat mahdollisuuden yhdistää ja vuorovaikutuksessa suunnittelijoiden on laaja joukko luovia aloja. Jos päätät erikoistuneet Knit, voit noudattaa samaa ohjelmaa... [-]

Ma Museoissa Ja Gallerioissa Ja Luova Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Jos olet valmistunut tai alan ammattilainen, joka haluaa kehittää uran tai luoda oman liiketoimintaa museoissa ja gallerioissa alalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se opettaa luovia ihmisiä liiketoiminnan kehittämiseen, yhteistyöhön ja yrittäjätaitoja ottamaan unelmia ja hyviä ideoita ja tehdä niistä todellisuutta. [+]

Valitse Kingstonin Museot ja galleriat & luovan talouden MA Jos olet valmistunut tai alan ammattilainen, joka haluaa kehittää uran tai luoda oman liiketoimintaa museoissa ja gallerioissa alalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se opettaa luovia ihmisiä liiketoiminnan kehittämiseen, yhteistyöhön ja yrittäjätaitoja ottamaan unelmia ja hyviä ideoita ja tehdä niistä todellisuutta. Mitä opiskelet? Voit tutkia luovuutta ja miten hallita sitä - ei vain museoissa alalla, mutta myös monilla luovien alojen. Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Opit ajattelemaan 3D, ja analysoida nykyisen liiketoiminnan ja luovia maisemat. Kun lähdet tietenkin voit sekä kappalainen ja mainostaa museoesineiden, ja saat ideoidensa toteuttamiseen. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Säännölliset käynnit alan asiantuntijoiden ja yrittäjien, retkiä yrittäjyyteen yrityksiä ja tapahtumia, jotka yhdistävät luovan alan paikallista yhteisöä ja antaa sinulle arvokasta verkkoon. Opiskelija voi lisätä... [-]

Ma Musiikki & Luovan Talouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Jos haluat kehittää uraasi tai luoda oman liiketoiminnan musiikkialalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Olitpa muusikko, säveltäjä, tuottaja tai ääniteknikko, tämä kurssi parantaa taito asettaa ja auttaa elantonsa mitä rakastat. [+]

Valitse Kingstonin Musiikki & luovan talouden MA Jos haluat kehittää uraasi tai luoda oman liiketoiminnan musiikkialalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Olitpa muusikko, säveltäjä, tuottaja tai ääniteknikko, tämä kurssi parantaa taito asettaa ja auttaa elantonsa mitä rakastat. Mitä opiskelet? Voit tutkia luovuutta ja miten hallita sitä. Kurssi näyttää, miten kehittää ideoita ja liiketoimintasuunnitelmat: me opettaa sinulle liiketoiminnan kehittämiseen, yhteistyöhön ja yrittäjätaitoja. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Säännölliset käynnit alan asiantuntijoiden ja yrittäjien, retkiä yrittäjyyteen yrityksiä ja tapahtumia, jotka yhdistävät luovan alan paikallista yhteisöä ja antaa sinulle arvokasta verkkoon. Opiskelija voi lisätä tutkimuksen arvostetussa Boston University niiden ohjelmaan ja saada kaksi maisteriksi. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman... [-]

Ma Pelin Kehittäminen (suunnittelu)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä tietenkin yksi sarja digitaalisen median kursseja, voit tutkia digitaalisen median käytäntö on MicroStudio ympäristössä, joka keskittyy suunnitteluun tarvittavat taidot alalla pelien kehittämiseen. [+]

Valitse Kingstonin Game Development (suunnittelu) MA Tämä tietenkin yksi sarja digitaalisen median kursseja, voit tutkia digitaalisen median käytäntö on MicroStudio ympäristössä, joka keskittyy suunnitteluun tarvittavat taidot alalla pelien kehittämiseen. Kautta opiskelijakeskeisen hankepohjaisten opetussuunnitelma, työskentelet pelejä suunnittelija kehittää erikoistaitoja työskennellessään osana monitieteinen joukkue opiskelijat kautta koko ohjelman. Tämä kurssi on kehitetty kuullen meidän teollisuuden paneeli, johon kuuluu edustajia Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks ja Samsung suunnittelu Euroopassa. Olemme myös aktiivinen jäsen TIGA, peliteollisuuden etujärjestön, ja British Interactive Media Association (Bima). Tämä kurssi on suunniteltu hyödyntämään parhaan digitaalisen median osaamista ja voimavaroja koko yliopistosta, ja valmistelee teitä työtä digitaalisen median alan, jossa ryhmien asiantuntijat kehittävät yhdessä ja kirjailija innovatiivisia digitaalisen median hankkeita. Mitä opiskelet? Opiskelija molemmin kurssien suunnittelee ja luo tietokonepelejä, yksin ja ryhmissä, käyttäen alan standardin tuotannon hallinnan välineitä ja tekniikoita, jotka stimuloivat ammattimaisessa ympäristössä yhteistyötä toimittaa tuote ajoissa. Voit myös kehittää pystysuoraan viipaleen prototyypit käyttämällä uutta teknologiaa, kuten konenäkö ja stereoskopia, ja oppivat esittää itse mahdollisille työnantajille kautta ammatillinen läsnäolo ja portfolio. Arviointi Vertical viipaleita, prototyyppejä, demoja, videoita, esityksiä, suunnittelu asiakirjoja, esseitä. PlayStation First Kingston University on koulutus kumppani Sony kautta PlayStation First. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Luettelossa mainitut tahot voivat myös olla sekoitus ytimen ja valinnaiset moduulit. Moduulit Digital Studio Practice Media Specialist Practice Pelimuotoilu User Experience Design (sisältö) Digital Media Opinnäytetyö Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia, ranska, saksa, italia, japani, mandariini,... [-]

Ma Poliittinen Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA korostetaan kysymyksiä tehokkaan kysynnän, sosiaalisia konflikteja ja taloudellista epävakautta piirteet modernin kapitalismin. Se kattaa neoklassisessa, post-keynesiläinen ja marxilainen teorioita, ja soveltaa niitä nykyajan kysymyksiä säästöpolitiikan, uusliberalismia, rahoitustoimintaan ja globalisaatio. Kurssin tavoitteena on tarjota tarkka ja ammatillista tietämystä menettelyistä käytetään analysoida ajankohtaisia ​​poliittisia taloudessa. [+]

Valitse Kingstonin Political Economy MA Tämä MA korostetaan kysymyksiä tehokkaan kysynnän, sosiaalisia konflikteja ja taloudellista epävakautta piirteet modernin kapitalismin. Se kattaa neoklassisessa, post-keynesiläinen ja marxilainen teorioita, ja soveltaa niitä nykyajan kysymyksiä säästöpolitiikan, uusliberalismia, rahoitustoimintaan ja globalisaatio. Kurssin tavoitteena on tarjota tarkka ja ammatillista tietämystä menettelyistä käytetään analysoida ajankohtaisia ​​poliittisia taloudessa. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi tarjoaa erinomaisen valmistautuminen erilaisia ​​työllistämismahdollisuuksia valtion virastot, ajatushautomot, tutkimuslaitokset ja kansainvälisissä elinten, kuten Kansainvälisen työjärjestön. Luennot täydentävät seminaarit, antaen mahdollisuuden säännöllisesti palautetta ja keskustelua. Yliopiston Economics osasto on aktiivisesti tutkimukseen ja julkaisu taloudellisista aiheista, ja hyödyt säännöllisen henkilöstön seminaareja ja työpajoja. Mitä opiskelet? Tulet saamaan tiukkaa ja laaja-alaista ymmärrystä kuria poliittisen talouden, sekä kykyä toteuttaa tämän alan tutkimusta. Kurssi tarjoaa kattavan katsauksen Makrotaloustieteen teoreettinen ja politiikan näkökulmasta, ja kapitalismin sen syntyminen nykyajan globalisaatio, sekä rinnakkaisen kehityksen poliittisten taloudessa. Voit tutkia nykyajan kilpailevien poliittisten talouteen paradigmoja, ja jatkaa kehittynyt analyysin prosessien globalisaation ja rahoitustoimintaan nykyaikaisen kapitalismin, käyttää sitä keskustelun pohjaksi talouspolitiikan. Väitöskirja keskittyy soveltavan talouspolitiikan viesti - voit työskennellä yksilöllisesti toimihenkilö valita aihe, väitöskirja, tutkimus tästä aiheesta ja kirjoittaa oman johtopäätöksiä. Arviointi Arvioinnissa otetaan eri muodoissa, kuten luokan testit, esseitä, tutkimuksia, arvostellaan harjoitukset, käytännön työselostus, esityksiä, take-pikatesti, väitöskirja, kirjallisuuskatsaus ja taloudellinen raportteja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Economics Väitöskirja Rahoitustoimintaan, Globalisaatio ja talouspoliittisen Makrotalouden teoria ja politiikka Political Economy: Tehokas kysyntä, hyödyntäminen ja Crisis Lisävarustemoduulit Talouden muutosten ja ideoita Talouspolitiikka Modelling Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston... [-]

Ma PR Ja Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

PR-ja viestintäjohtaja MA on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat rakentaa uraansa sisäisen viestinnän tai PR (PR) ja parantaa ymmärrystä yritysten sosiaalisesta vastuusta (CSR). [+]

Valitse Kingstonin PR- ja viestintäjohtaja MA PR-ja viestintäjohtaja MA on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat rakentaa uraansa sisäisen viestinnän tai PR (PR) ja parantaa ymmärrystä yritysten sosiaalisesta vastuusta (CSR). Akkreditoitu Chartered Institute of Public Relations (CIPR) - opiskelijat kurssin voi hakea opiskelija jäsenyyden. Ei tentit - et arvioidaan oman työselostus ja käyttää sitä rakentaa salkun voit ylpeästi näyttää rekrytoijat. Työharjoittelu tilaisuus The Fifth Business. Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Valmistuneet kurssista yleensä mennä töihin vanhempi sisäinen viestintä, suhdetoiminta ja yritysten sosiaalista vastuuta rooleja. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? Tämä kurssi on erittäin käytännöllinen ja sisältää sellaista käytännön oppimiseen, joka kannustaa joustava ajatus. Se on vahva perusta liiketoiminnan ja markkinoinnin sijasta journalismia, joten se valmentaa kunnostautua haastava tai kaupallisissa ympäristöissä. Olipa täytyy lähettää johdonmukainen viesti useille yksiköille valtion tai yrityksen lukuisia ulkoisia sidosryhmiä, sinun valmistuu kyky nähdä suuremman kuvan ja mukauttaa viestintää tekniikkaa. Opit: tunnistaa ja ymmärtää eri sidosryhmien, ymmärtää arvo ja kilpailuetua, ja piki tehokkaasti edessä johtavien markkinoiden viraston ammattilaisten; ja sopeutua viestintätyylit varmistaa organisaation sanoma ymmärretään ihmisiä eri koulutusasteilla, ja kaikkialla kansainvälinen kirjo. Väitöskirja Opit valitsemaan sopivat tutkimusmenetelmät ja sitoutuvat... [-]

Ma Suunnittelu: Tuote Ja Tila Ja Luova Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät luovuus tuotteen ja tilasuunnittelun kanssa kiinteän liiketoiminnan osaamista ideat ja innovaatiot irti maasta. Se sopii sekä niille työskentelee tällä hetkellä alalla, ja ne haluaisivat kehittää uran tuotteen tai tilasuunnittelussa. [+]

Valitse Kingston Design: Product and Space & Creative Economy MA Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät luovuus tuotteen ja tilasuunnittelun kanssa kiinteän liiketoiminnan osaamista ideat ja innovaatiot irti maasta. Se sopii sekä niille työskentelee tällä hetkellä alalla, ja ne haluaisivat kehittää uran tuotteen tai tilasuunnittelussa. Mitä opiskelet? Tulet hioa taitojaan suunnittelijana tiedekunnan Taideteollisen and Architecture, ja opit tehdä yhteistyötä ja liiketoiminnan Kingston Business School. Loppuun mennessä kurssin, voit kehittää, markkinoida ja piki ideoita. Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Opit ajattelemaan 3D, ja analysoida nykyisen liiketoiminnan ja luovia maisemat. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen olla myönnetty "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Säännölliset käynnit alan asiantuntijoiden ja yrittäjien, retkiä yrittäjyyteen yrityksiä ja tapahtumia, jotka yhdistävät luovan alan paikallista yhteisöä ja antaa sinulle arvokasta verkkoon. Opiskelija voi lisätä tutkimuksen arvostetussa Boston University niiden... [-]

Ma Taloudellinen Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA avulla voit hallita keskeisiä välineitä käytetään rahoituksen yksittäisten yritysten - johdannaiset, investointien arvioinnissa ja riskien hallinta - ja tarjoaa perusteellisen tutkimuksen taloudellisten jotka vaikuttavat laajemman taloudellisen ympäristön, kuten kriisit ja kuplia kansainvälisessä taloudessa . Se tarjoaa mahdollisuuden kehittää keskeisiä analyyttisiä taitoja suorittamiseksi tarvittavat tutkimusta ajankohtaisiin kysymyksiin rahoitusalaa. [+]

Valitse Kingstonin Financial Economics MA Tämä MA avulla voit hallita keskeisiä välineitä käytetään rahoituksen yksittäisten yritysten - johdannaiset, investointien arvioinnissa ja riskien hallinta - ja tarjoaa perusteellisen tutkimuksen taloudellisten jotka vaikuttavat laajemman taloudellisen ympäristön, kuten kriisit ja kuplia kansainvälisessä taloudessa . Se tarjoaa mahdollisuuden kehittää keskeisiä analyyttisiä taitoja suorittamiseksi tarvittavat tutkimusta ajankohtaisiin kysymyksiin rahoitusalaa. Lue lisää tämän kurssin: Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi tarjoaa hyvän valmistautumista työtä erilaisia ​​julkisia ja yksityisiä instituutioita alalla sovellettu rahoitus, kuten pankit ja vakuutusyhtiöt; yritykset käsittelevät raportointia ja arviointia taloudelliset tiedot; ja kotimaisia ​​ja kansainvälisiä sääntelyvirastojen keskittyy rahoitusalalla. Luennot täydentävät seminaarit, antaen mahdollisuuden säännöllisesti palautetta ja keskustelua. Yliopiston Economics osasto on aktiivisesti tutkimukseen ja julkaisu taloudellisista aiheista, ja hyödyt säännöllisen henkilöstön seminaareja ja työpajoja. Mitä opiskelet? Opiskelet keskeisiä näkökohtia makro- ja mikrotalouden teoriaa, soveltavan ekonometrian ja talouspolitiikkaa, ja pitkän aikavälin historiallista ja käsitteellistä yhteydessä nykyajan kysymyksiä ja keskusteluja. Näin ollen sinun päällikön valikoiman taloudelliseen analyysiin, keskeiset analyyttisiä taitoja ja empiiristä taustaa tarpeen osallistua keskusteluihin rahoitus- taloudellisia kysymyksiä. Tulet työskentelemään yksitellen toimihenkilö valita aihe, väitöskirja, tutkia tätä aihetta ja kirjoita up your päätelmiä. Aihe on nykyaikainen liittyvistä kysymyksistä Liiketaloudellisesti tai makrotalouden näkökohta rahatalouden. Tulet työstää väitöskirja kanssa jäsenen kansantalousosasto, joka on erikoistunut ja harjoittaa tutkimusta ja rahatalouden. Arviointi Arvostellaan ongelma asetetaan, käytännön työselostus, esseitä, tutkimuksia, temaattinen tapaustutkimuksia, politiikan alushousut, ja väitöskirja. tutkimusalueet Department of Economics osallistuu aktiivisesti tutkimukseen kysymyksissä syvän nykyisen huolta, mukaan lukien makrotaloudellinen epävakaus, työllisyyspolitiikka, varainhoitoasetus, ja kysymyksiä, jotka liittyvät valtion väliintuloa. Opiskelijat hyötyvät aktiivista osallistumista osaston jäsenistä tutkimushankkeissa kansainvälisten taloudellisten järjestöjen ja aivoriihien. Oppia... [-]

Ma Talouspolitiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA kuuluu joukko talouspolitiikan alat; erityisesti, finanssi- ja rahapolitiikka, työmarkkinat ja palkkapolitiikka sekä varainhoitoasetus ja makrovakaus- politiikkaa. Se kehittää valmiuksia toteuttaa tutkivaa ohjelmaa ja tehokkuutta talouspolitiikan nykyaikaiseen maailmanlaajuinen ja rahoitustilanteessa, jonka avulla voit osallistua keskusteluihin ankaruutta versus aktiivinen kysynnän hallinnan, ja tehokkuus verrattuna tasapuolisuus säätelyssä markkinoista. [+]

Valitse Kingstonin talouspoliittisen MA Tämä MA kuuluu joukko talouspolitiikan alat; erityisesti, finanssi- ja rahapolitiikka, työmarkkinat ja palkkapolitiikka sekä varainhoitoasetus ja makrovakaus- politiikkaa. Se kehittää valmiuksia toteuttaa tutkivaa ohjelmaa ja tehokkuutta talouspolitiikan nykyaikaiseen maailmanlaajuinen ja rahoitustilanteessa, jonka avulla voit osallistua keskusteluihin ankaruutta versus aktiivinen kysynnän hallinnan, ja tehokkuus verrattuna tasapuolisuus säätelyssä markkinoista. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi antaa sinulle syvällistä asiantuntemusta merkityksellisiä organisaatioita lukien valtion sääntelyvirastoina kansantaloudesta (esim HM Treasury), ajatushautomot ja kansainväliset elimet käsittelevät globalisaation kysymyksiä. Luennot täydentävät seminaarit, antaen mahdollisuuden säännöllisesti palautetta ja keskustelua. Mitä opiskelet? Opiskelet keskeisiä näkökohtia makro- ja mikrotalouden teoriaa, sovellettu ekonometrian ja talouspolitiikkaa. Tältä pohjalta, tulet saamaan ammatillista tietämystä menettelyjä käytetään analysoida ajankohtaisia ​​talouspolitiikassa. Voit myös tutkia taloudellisen kapitalismin historia ja historian taloudellisen ideoita, asettamalla liittyviä kysymyksiä arvioinnin talouspolitiikan historiallinen ja henkinen tausta. Lisäksi voit jatkaa intensiivisen tutkimuksen nykyajan globaalissa ja financialised taloutta ja sen suhdetta taloudelliseen kehitykseen. Lopuksi, voit työskennellä toimihenkilö valita soveltavan talouspolitiikkaa aihe, väitöskirja, tutkimus tästä aiheesta ja kirjoittaa oman johtopäätöksiä. Arviointi Arvostellaan ongelma sarjaa, esityksiä, käytännön työselostus, esseitä, tutkimuksia, temaattinen tapaustutkimuksia, politiikan alushousut, kirjallisuuden yhteenveto, ja väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Applied Econometrics ja Mikrotaloudellinen Analysis Talouden muutosten ja ideoita Economics Väitöskirja Rahoitustoimintaan, Globalisaatio ja talouspoliittisen Makrotalouden teoria ja politiikka Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia, ranska, saksa, italia, japani, mandariini, portugali, venäjä ja espanja. [-]

Ma Tietokoneanimaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Kurssi mahdollistaa opiskelijoille jonkin verran kokemusta 3D-grafiikka kehittää ja parantaa niiden kykyjä osaamista, jota tietokoneanimaatio ja visuaalisia efektejä toimialoilla. Se on yksi sarja digitaalisen median kursseja, joiden avulla voit tutkia digitaalisen median käytännön studio-olosuhteissa ja toimia osana monitieteinen joukkue opiskelijat kautta koko ohjelman. Kautta opiskelijakeskeisen hankepohjaisten opetussuunnitelma, työskentelet kehittää erikoistaitoja kuten hahmoanimaatiot, riggausta, vaikutukset animaatio, mallintaminen, teksturointi ja valaistus. [+]

Valitse Kingstonin Tietokoneanimaatio MA Kurssi mahdollistaa opiskelijoille jonkin verran kokemusta 3D-grafiikka kehittää ja parantaa niiden kykyjä osaamista, jota tietokoneanimaatio ja visuaalisia efektejä toimialoilla. Se on yksi sarja digitaalisen median kursseja, joiden avulla voit tutkia digitaalisen median käytännön studio-olosuhteissa ja toimia osana monitieteinen joukkue opiskelijat kautta koko ohjelman. Kautta opiskelijakeskeisen hankepohjaisten opetussuunnitelma, työskentelet kehittää erikoistaitoja kuten hahmoanimaatiot, riggausta, vaikutukset animaatio, mallintaminen, teksturointi ja valaistus. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on kehitetty kuullen meidän teollisuuden paneeli, johon kuuluu edustajia Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks ja Samsung suunnittelu Euroopassa. Olemme myös aktiivinen jäsen TIGA, peliteollisuuden etujärjestön, ja British Interactive Media Association (Bima). Kursseilla on projekti opetussuunnitelma, jossa yhteistyöhön tieteidenvälistä tiimityöskentelyä kannustetaan. Alan keskittynyt oppimiskokemus voit hioa erikoistaitoja ammatillisessa yhteydessä. Työharjoittelua, todellinen hankkeita, harjoittelupaikkoja ja teollisuus mentoroinnin järjestelmä myös valmistelee teitä tuloa nopeasti kasvava ja erittäin kilpailukykyinen digitaalisen median areenalla. Mitä opiskelet? Opit puhdas mallintamistekniikkoja periaatteita animaatio, valaistus, varjostus, teksturointia, tekee ja sommittelu. Luot tietokoneanimaatio varat, sekä yksin ja ryhmissä, käyttäen alan standardin valmistustekniikat, jotka stimuloivat ammattimaisessa ympäristössä yhteistyötä toimittaa tuote ajoissa. Voit myös työskennellä osana ryhmässä, jossa opiskelijat eri median aloilta, yrityksen hankkeita, jotka ovat aiemmin mukana käyttö aivojen ja tietokoneen rajapinta järjestelmät, konenäkö ja optiset stereoskooppisen 3D, ja opit esittelemään itse potentiaalisille työnantajille kautta ammatillinen läsnäolo ja portfolio. Arviointi Kehittäminen salkun tietokonegrafiikka työ (myös 3D varat, tekstuurit ja animaatioita), esityksiä, esseitä. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Luettelossa mainitut tahot voivat myös olla sekoitus ytimen ja valinnaiset moduulit. Moduulit Creation ja animaatio Parantamassa Look... [-]

MA Valokuvaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille kehittää Merkittävä käytännön työtä, joka kytkeytyy laajennettu rajat valokuvauksen ja hybridisaation väliaineen. Se koskee monenlaisia ​​valokuvaus- käytäntöjen ja teknologioiden ja tutkii keskustelua ympäri politiikka edustuksen ja roolimme kuvana päättäjille. [+]

Valitse Kingston valokuvaus MA Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille kehittää Merkittävä käytännön työtä, joka kytkeytyy laajennettu rajat valokuvauksen ja hybridisaation väliaineen. Se koskee monenlaisia ​​valokuvaus- käytäntöjen ja teknologioiden ja tutkii keskustelua ympäri politiikka edustuksen ja roolimme kuvana päättäjille. Tärkeimmät ominaisuudet Sinulla on mahdollisuus näytteille työsi ja osallistua off vierailuja gallerioita, valokuvaus festivaalit ja muut kulttuuripalvelut tilat sekä opintomatkoja. Jonka apuna teknisen ja akateemisen henkilöstön, sinun on pääsy ammatillinen valokuvauksen sarja, joka sisältää kaksi uutta digitaalista-kuvantamisen alueilla, darkroom alueet, kaksi kaksinkertainen korkeus valokuvausstudiot ja yleinen valmistelu, viimeistely ja esittelyn alalla. Lisäksi voit käyttää 3D, silkkipaino ja liikkuvan kuvan työpajoja. Mitä opiskelet? Tulet saamaan perusteellinen käsitys valokuvauksen historiassa ja sen jatkuvasti kehittyvä toisiinsa muotojen kuva ja visuaalisen kulttuurin. Tulet tutkia mahdollisuuksia laajennetun rajojen valokuvauksen odottamattomia ja innovatiivisia tapoja itsenäisen aloitettu tutkimus. Tuetaan opetti moduuleja ja kokenut joukko tutkimus-aktiivisen henkilöstön voit kehittää kriittistä ajattelua ja jatkuvaa käytäntöä. Arviointi Dosentuurinimitys esityksiä, opetusohjelmia, yksilön ja ryhmän arvioita. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Luettelossa mainitut tahot voivat myös olla sekoitus ytimen ja valinnaiset moduulit. Moduulit hanke 1 Theory - Seminar Valokuvaus Practice - Soveltava Theory in Advanced valokuvaus Valokuvaus Practice - Publishing Masters Project (messu- ja Research julkaisu) Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia, ranska, saksa, italia, japani, mandariini, portugali, venäjä ja espanja. [-]

Ma Viestinnän Suunnittelu Ja Luovan Talouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät taidot ja veneen tarvitaan uraauurtavasta viestinnän suunnittelu kanssa kiinteän liiketoiminnan osaamista ideat ja innovaatiot irti maasta. Tämä MA sopii valmistuneiden ja alan ammattilaisten keskuudessa. Se on cross-tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. [+]

Valitse Kingstonin Communication Design & Creative Economy MA Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät taidot ja veneen tarvitaan uraauurtavasta viestinnän suunnittelu kanssa kiinteän liiketoiminnan osaamista ideat ja innovaatiot irti maasta. Tämä MA sopii valmistuneiden ja alan ammattilaisten keskuudessa. Se on cross-tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Tulet hioa taitojaan suunnittelijana tiedekunnan Taideteollisen ja arkkitehtuuri. Opit tehdä yhteistyötä ja liiketoiminnan Kingston Business School. Loppuun mennessä kurssin, voit kehittää, markkinoida ja piki ideoita. Mitä opiskelet? Viestinnän suunnittelu on yksi nopeimmin kehittyvä aloilla luovan talouden. Tämä viesti-odotuksiin kuria kattaa graafisen suunnittelun, painettu media, sähköinen media, tieto arkkitehtuuri ja enemmän. Viestinnän suunnittelu on sovelluksia alati kasvava valikoima aloja kuten brändäys, markkinointi, pakkaus ja julkaisu. Kun nopeasti kasvava ja kehittyvä media-alan, tämä on ala kasvavan dynaamisesti. Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Opit ajattelemaan 3D, ja analysoida nykyisen liiketoiminnan ja luovia maisemat. Arviointi Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa). Miksi tutkimus Creative Economy kurssin? Meidän Creative Economy maisterikursseihin antaa sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​tietoa ja kokemusta, kuten: Gain yrittäjätaidot - auttavat luomaan uusia yrityksiä ja piki ideoita todellinen teollisuudenala pomot klo "Dragons 'Den", ja vierailla monenlaisia ​​yrittäjyyteen yrityksiä. Verestää käytännön työelämävalmiudet kuten tiedonkeruullaan, lue ja synopsis. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin luovan talouden kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Erinomainen opetus - Toimitusjohtajan Creative Economy MA kurssi oli rankattu yhdeksi parhaista yrittäjyyden Masters maailmassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16, ja Kingston Business School... [-]

MSc

Laskentatoimen Ja Rahoituksen Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Paranna uramahdollisuuksia kanssa kurssin, joka varustaa sinut taitoja sinun täytyy saada korkean tason tehtävissä kirjanpidon ja rahoituksen aloilla. Tarjoamme käytännön kokemusta alan standardi menetelmiä, työkaluja ja tietoa, joka sijaitsee maailmanlaajuisesti ja opettanut kansainvälinen henkilökunta. [+]

Valitse Kingstonin laskentatoimi MSc Paranna uramahdollisuuksia kanssa kurssin, joka varustaa sinut taitoja sinun täytyy saada korkean tason tehtävissä kirjanpidon ja rahoituksen aloilla. Tarjoamme käytännön kokemusta alan standardi menetelmiä, työkaluja ja tietoa, joka sijaitsee maailmanlaajuisesti ja opettanut kansainvälinen henkilökunta. Tämä kurssi on sijoittunut top 50 kirjanpidon ja tilintarkastuksen kursseja Länsi-Euroopassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16. Kingston Business School oli yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Ohjelma on kehitetty yhteistyössä talouden ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank antaa sinulle käytännön, tosielämän taitoja työnantajat vaativat tällä erittäin kilpaillulla alalla. Olemme yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. On säännöllisesti keskusteluja harjoittamasta alan asiantuntijoiden kuten entinen johtaja Financial Services Authority. Sekä opiskelu kansainvälisestä opetussuunnitelmasta, tapaat ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka voivat lisätä kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, ja antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Tutki Lontoon onnellisin kunta, jossa Lontoon alhaisin rikosten määrä, mutta silti helpon matkan päässä Lontoon keskustasta. "Tietyissä Kaupunki työpaikkojen kyky käyttää Bloomberg terminaalien on yhtä tärkeää kuin se voi käyttää Microsoft Office." - Tohtori George Alexandrou, yliopettaja, laitos Laskentatoimen Mitä voit opiskella Aikana laskentatoimi MSc, voit kehittää ymmärrystä kirjanpidon, mallintamista ja raportointia, ja miten tämä integroituu liiketoimintaympäristössä. Sinä tarkastellaan miten teoreettisia... [-]

MSc Aerospace Engineering

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi, joka on akkreditoitu Royal Aeronautical Society, tarjoaa strateginen kokonaiskuva lentokoneteollisuudesta ja hallinnollisia kysymyksiä. Se auttaa kehittämään laajemmin ja ymmärrystä haasteet lentokoneteollisuudesta teollisuuden ja alueita ovat muun muassa yrittäjyys, yritysten, rahoitus-, tutkimusmenetelmät ja vihreä ympäristökysymykset. [+]

Tärkeää: jos olet kansainvälinen opiskelija edellyttävät Tier 4 opiskelijaviisumia opiskelemaan Britanniassa on myös tarvitaan ATAS todistus tämän kurssin. Valitse Kingstonin Aerospace Engineering MSc Tämä kurssi, joka on akkreditoitu Royal Aeronautical Society, tarjoaa strateginen kokonaiskuva lentokoneteollisuudesta ja hallinnollisia kysymyksiä. Se auttaa kehittämään laajemmin ja ymmärrystä haasteet lentokoneteollisuudesta teollisuuden ja alueita ovat muun muassa yrittäjyys, yritysten, rahoitus-, tutkimusmenetelmät ja vihreä ympäristökysymykset. UK / EU: n kansalaisten ovat oikeutettuja Aero MSc apurahajärjestelmää meidän MSc Aerospace Engineering ohjelma. Mitä opiskelet? Tulet saamaan laajaa ymmärrystä käytännön vaatimusten lentokoneteollisuudesta sekä syvällistä tietämystä ilmailu- stressin analyysi ja kehittyneiden materiaalien rinnalla virtauslaskenta (CFD) avaruussovelluksiin. Täydentäviä aihepiiriin kuuluvat tietokone-integroitu tuotekehitys, pitkälle CAD / CAM plus vihreä tekniikka ja energiatehokkuus. Lisäksi Engineering Research Techniques, yrittäjyys ja laadunhallinta moduuli kehittää liiketoimintaa ja johtamistaitoja. Aerospace Group Suunnittelu Project moduuli tarjoaa sinulle kokemusta työskentelystä monitieteellinen johon sisältyvät suunnittelu- organisaatio - todellisia teollisuuden rajoitteita. Saat mahdollisuuden soveltaa teoriaa olet oppinut tosielämän tilanteissa ja arvioida menetelmiä, ja samalla kehittää oman kriittisen ajattelun ja luovuuden. Sekä ammatti, analyyttinen ja johtamistaitoja välttämättömiä työllisyyden, kurssi antaa sinulle siirrettäviä taitoja tarvitaan työpaikalla, kuten viestintä, IT, tiimityö, suunnitteluun, päätöksentekoon, itsenäistä oppimiskyky ja ongelmanratkaisu. Arviointi Uralla ja / tai tenttejä, teollisuushanke. Mitä valmistuneista sanoa "Ilmailutekniikan MSc tarjosi useita moduuleja tietokoneavusteisen suunnittelun (CAD) ja virtauslaskennassa jossa olin kiinnostunut." Christopher Antrobus "Ilmailutekniikan MSc Kingston saa minut joustavasti osallistua opetukseen ja tutkimaan kotoa ja samalla kokoaikatyössä." Stephen Levitt kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Engineering Research Techniques, yrittäjyys ja laadunhallinta Computational Fluid Dynamics... [-]

Msc Ammatillisia Ja Liike Psykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi auttaa ymmärtämään, miten ihmiset käyttäytyvät työssä, antaa sinulle uuden näkökulman jokapäiväiseen liiketoimintaan päätöksiin ja valmistelussa teitä uralla etenemiseen. Valmistuneet jättää tämän kurssin tieteellistä lähestymistapaa: ne voivat kerätä todisteita ja arvioida kriittisesti sitä tehdä parempia päätöksiä työpaikalla. Ne erottuvat kilpailijoistaan ​​henkilöstöhallinnon pätevyys. [+]

Valitse Kingstonin Occupational and Business Psychology MSc Tämä kurssi auttaa ymmärtämään, miten ihmiset käyttäytyvät työssä, antaa sinulle uuden näkökulman jokapäiväiseen liiketoimintaan päätöksiin ja valmistelussa teitä uralla etenemiseen. Valmistuneet jättää tämän kurssin tieteellistä lähestymistapaa: ne voivat kerätä todisteita ja arvioida kriittisesti sitä tehdä parempia päätöksiä työpaikalla. Ne erottuvat kilpailijoistaan ​​henkilöstöhallinnon pätevyys. Ainoa kurssi Britanniassa pitämään dual institutionaalisten akkreditointia British Psychological Societyn ja Association for Business Psychology. Valmistuneet on mahdollisuus tulla Chartered ja rekisteröityjen Occupational psykologi tulevaisuudessa. Opiskelija voi saada ammatillisissa testaus kyky ja persoonallisuus murto yksityisten markkinoiden kustannuksia. Ei tentit - et arvioidaan täysin oman kursseista. Pääsy oma ammatinvalintapsykologin jossa keskitytään voimakkaasti henkilökohtaiseen kehitykseen, auttaa sinua edistävät työpaikan - esimerkiksi vaikka työ varjostuksen harjoittelupaikkoja verkostoitumismahdollisuuksia ja kohdennettuja tehtäviä. Oppimateriaali maadoitettu tutkimus ja käytäntö, toimitetaan kurssi joukkue tällä hetkellä alalla työskenteleville. Säännöllinen vierailevia luennoitsijoita eri organisaatioiden, kuten koetukselle kustantajien ja liiketoiminnan psykologia konsulttitoimistot. Tutkimus ja konsultointi harjoittelumahdollisuuksia. Tukeva ympäristö ja asiantuntija akateemisen tiimi auttaa sinua saavuttamaan akateemisen tavoitteet. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Osallistu luokat £ 26 miljoonaa Kingston Business School rakennus, avattiin vuonna 2012, vehreällä, rauhallinen rinteellä kampus. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? Voit opiskella tämän kurssin yhdessä vuodessa, meidän koko... [-]

Msc Autotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 viikkoa September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä. [+]

Tärkeää: jos olet kansainvälinen opiskelija edellyttävät Tier 4 opiskelijaviisumia opiskelemaan Britanniassa on myös tarvitaan ATAS todistus tämän kurssin. Valitse Kingstonin Automotive Engineering MSc Autoteollisuus on paraikaa erittäin nopea ja radikaali kehitys, muotoilu päätöksenteko on monialainen yhteistyöhankkeena - lisääntynyt paineet aiheuttama monimutkaisuus autojen tuotekehityksen prosesseja. Kehittyneitä sähköisiä laitteita ja ohjelmistoja algoritmeja valvoa jokaisen prosessin ja toiminta nykyaikaisen auton, jolloin yhä kasvava määrä on ajotietokone, anturit ja toimilaitteet. Autoteollisuus vaatii siksi valmistuneiden huomattavasti laajempi valikoima tietoja ja taitoja kuin aikaisemmin. MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä. Tärkeimmät ominaisuudet Akateemisen opetuksen täydentää esityksiä alan asiantuntijoiden, kuten National Instruments, ja teollisuuden matkoja, esimerkiksi, Jaguar Land Rover ja erilaisia ​​autojen messuilla. Voit nauttia ryhmätöitä, tukevat toistensa oppimista ja on mahdollisuuksia kehittää kykyä työskennellä tiimissä. Voit hyötyvät myös teollisuuden kannalta tärkeitä opinnäytetyön. Esitys, joka on osa lopullista hanke, valmistelee teitä työhaastatteluun. Monet aikaisemmat tieteelliset julkaisut (yksi on kirjoitettu osana lopullista hanke) on julkaistu teknisellä konferensseissa ja se voi tarjota ratkaisevan ensimmäisen tauon tutkimukseen. Mitä opiskelet? Automotive Engineering MSc kurssi on suunniteltu vahvistaa ja kehittää uusia tietoja ja taitoja alalla autotekniikan ja perustana aloilta. Kurssi kestää soveltavan lähestymistavan kehittämiseen autoinsinöörit pystyvät käsittelemään tämä monimutkaisuus, kun taas raskaaksi, suunnittelu, prototyyppien ja tuottavat nykyaikaiset autot. Se tarjoaa mahdollisuuksia kääntää nykyisten ja tulevien autoteollisuuden teknologioita tulevaisuuden tuotteita. Hyödyntäminen soveltava tutkimus, sinulla on mahdollisuus tehdä oma tutkimus samalla henkilöllä alan asiaan "huippukivi hankkeen. Tämä valmistelu on tieteellinen paperi,... [-]

Msc Edennyt Tuote Suunnitteluajattelun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi keskittyy viimeisintä teknologiaa modernin CAD / CAM / CAE / PLM sovelluksia jotta opiskelijat voivat hankkia tietoa ja ymmärrystä nopean suunnittelun ja valmistuksen uuden tuotteen yhdestä tietokoneesta terminaali, ilman pitkiä prototyypin ja testisyklit. Toteuttaminen tämä tekniikka on olennainen nykypäivän maailmanmarkkinoilla, jossa selviytyminen perustuu hänet ensimmäisen kerran markkinoille. [+]

Valitse Kingstonin Advanced Product Design Engineering MSc Tämä kurssi keskittyy viimeisintä teknologiaa modernin CAD / CAM / CAE / PLM sovelluksia jotta opiskelijat voivat hankkia tietoa ja ymmärrystä nopean suunnittelun ja valmistuksen uuden tuotteen yhdestä tietokoneesta terminaali, ilman pitkiä prototyypin ja testisyklit. Toteuttaminen tämä tekniikka on olennainen nykypäivän maailmanmarkkinoilla, jossa selviytyminen perustuu hänet ensimmäisen kerran markkinoille. MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä. Tärkeimmät ominaisuudet Opettavat useissa teknisissä yksiköissä on tehostaa tarvittavin käytännön kokemusta ja työpajoja, joita voidaan siirtää suoraan työympäristöön. Akateeminen opetus on täydennetty vierailut alan asiantuntijoita. Sinulla on myös runsaasti mahdollisuuksia osallistua asiaan teknisiä seminaareja, ja sen ulkopuolella yliopistossa. Voit räätälöidä kurssin parantaa urasi tavoitteet läpi moduuli valintoja ja projektin väitöskirja antaa sinulle mahdollisuuden valita alan tutkimuksessa, jossa luomaan itsesi asiantuntija. Mitä opiskelet? Tämä ohjelma on jaettu tarjota sinulle viimeisintä kehitystä tässä edelleen kehittyvän kuria, ja keskittyy tarjoamaan sinulle käytännön kokemusta uusimman computing sovelluksia koko tuotekehityssykliä. Kurssilla käsitellään erilaisia ​​aiheita 3D-mallinnus ja tekniikoihin laajentaa ominaisuuksia 3D mallintamisjärjestelmä saamassa käytännön ja teoreettista tietoa analyyttisiä tietokoneen työkalujen avulla elementtimenetelmällä (FEA) tekniikoita. Siinä tarkastellaan myös tärkeää nykyaikaisten materiaalien kehittyneet valmistusmenetelmät, sekä tietokoneavusteinen valmistus (CAM) ja soveltaminen nopean prototyyppien teknologiaa. Lisäksi ohjelma mahdollistaa saada yrittäjyyden ja liiketoiminnan taidot ottamaan johtotehtävissä päätuotteen suunnitteluun suunnitteluprojektit. Hanke väitöskirja haastaa tutkia teoreettisen alueen perusteellisesti ja myös tekemään reaalimaailman tuotesuunnittelu ongelmanratkaisuun projekti. Arviointi Uralla ja / tai tenttejä, esityksiä, tutkimushanke. kurssin rakenne Huomaa, että tämä... [-]

MSC Hallinta Rakentamisessa (vesirakentaminen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Kurssi on tarkoitettu siviili- ja / tai rakennesuunnittelija jotka haluavat tulla johtajat sekä konsultointi suunnittelu ja toteutus organisaatioita, ja on erityisen sopiva jatko insinöörien aloittaa uransa rakennusteollisuudessa. Se kehittää ammatillisia, analyyttinen ja johtamistaitoja sekä parantaa teknisiä taitoja ja tietämystä. [+]

Valitse Kingstonin Management in Construction (Civil Engineering) MSc Tämä teollisuus-akkreditoitu kurssi tarjoaa strategisen katsauksen vesirakentamisen ja hallinnollisia kysymyksiä; puuttumalla haasteet rakennusalalla. Siinä yhdistyy onnistuneesti rakennesuunnittelu kehittyneitä rakentamisen hallintaan. Kurssi on tarkoitettu siviili- ja / tai rakennesuunnittelija jotka haluavat tulla johtajat sekä konsultointi suunnittelu ja toteutus organisaatioita, ja on erityisen sopiva jatko insinöörien aloittaa uransa rakennusteollisuudessa. Se kehittää ammatillisia, analyyttinen ja johtamistaitoja sekä parantaa teknisiä taitoja ja tietämystä. Lisäksi oppimisen ohjelma - MSc (ei-tekninen) Tämä tutkinto on akkreditoitu yhteinen hallitus Moderaattorit, joka sisältää Institution of Civil Engineers ja Institution of rakennesuunnittelija, lisenssillä Engineering neuvosto täyttävän lisäoppimiselle varten Chartered Engineer (CEng) ehdokkaita, jotka ovat jo hankkinut Accredited CEng (Osittainen) Beng (Hons) tai Accredited IEng (Full) Beng / BSc (Hons) perustutkintoa ensimmäisen asteen. Katso www.jbm.org.uk lisätietoja. Akkreditointi on merkki varmuuden siitä, että tutkinto täyttää standardien asettamat Engineering neuvosto kuningaskunnassa Standard for Professional Engineering Competence (UK-SPEC). Jotkut työnantajat palkata ensisijaisesti akkreditoitu astetta ja akkreditoitu aste on todennäköisesti tunnustaa muissa maissa, jotka ovat allekirjoittaneet kansainvälisiin sopimuksiin. Tarkista Engineering neuvoston verkkosivuilla lisätietoja. Mitä opiskelet? On neljä opetti moduuleja ja tutkielma. Kolme moduulit on tarkoitettu antamaan sinulle ymmärrystä ytimen johdon taitoja edistää merkittävästi alan sisällä, kun taas yksi rakenteellinen suunnittelu moduuli mahdollistaa laajentaa ja syventää teknistä tietämystä erikoistunut vesirakentamisen alueilla. Voit myös käsittää aiheita, jotka ovat sekä erityisiä ja täydennettävä vesirakentaminen. Lisäksi voit kehittää kykyä ratkaista laajempia ongelmia, jotka syntyvät vesirakentaminen. Kehittynyt betoni suunnittelu moduuli arvioidaan työselostus perustuu kansallisiin yliopiston järjestämä kilpailu betoni keskus, kaupan elin, joka edustaa betoniteollisuuden Britanniassa. Arviointi Uralla ja / tai kokeita, tutkimus... [-]

Msc Historiallinen Rakennus Säilyttäminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi voit tulla ammattilainen asiantuntija alalla historiallisen rakennuksen säilyttämistä. London on rikas kokoelma historiallisia rakennuksia, ja tietenkin joukkue painotetaan näiden kuvaamaan ja tiedottaa elementtejä kurssin. [+]

Valitse Kingstonin historiallisesti Conservation MSc Tämä kurssi voit tulla ammattilainen asiantuntija alalla historiallisen rakennuksen säilyttämistä. London on rikas kokoelma historiallisia rakennuksia, ja tietenkin joukkue painotetaan näiden kuvaamaan ja tiedottaa elementtejä kurssin. Erityisesti ohi ja jatkuva töitä Historic Royal Palaces, yhdessä useiden kansallisten ja paikallisten perintö organisaatioita ja, käytetään perustana projektityöhön. Tärkeimmät ominaisuudet Kurssi on täysin akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), ja suoritetusta valmistuneet voivat rekisteröityä RICS lopullisen arvioinnin ohjelman. Kurssi on myös tunnustanut instituutin historiallisesti Conservation (IHBC). Kurssin tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä erilaisia ​​organisaatioita, kuten Historic Royal Palaces, rakennussuojelullisia luottaa, historiallinen Englannissa, asiantuntija harjoittajat, käsityöläiset ja urakoitsijat. Kurssi on tietoisesti monitieteinen ja kansainvälinen. Nykyiset ja entiset opiskelijat kuuluvat arkeologit arkkitehdit, arkkitehtoninen tekniikan, tilausajot katsastajat, käsityöläiset, insinöörien ja projekti ja rakentaminen johtajat. Kurssi tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä yhdessä muiden jatko tiedekunnan ja laajemman yliopisto, myös opiskella arkkitehtuuria, maisema ja rakennus maanmittaus. Mitä opiskelet? Kurssi on suunniteltu tasapainottamaan strateginen analyysi ja hyvä käytännön tuntemus ydin tekniikoita. Tulet saamaan tietoja ja taitoja laajentaa nykyistä käytäntöä ja / tai saada tietoa ja osaamista uusilla alueilla. Voit työskennellä erilaisia ​​ammattilaiset ja asiantuntijat avartaa ymmärrystä poikkitieteellinen luonne kentän. Viikon mittaisen kenttämatkan eurooppalainen kaupunki tarjoaa mahdollisuuden edelleen kehittää teknistä tietämystä ja upottaa sen sisällä käytäntö skenaario. Arviointi Essays, raportteja, seminaareja, työpajoja, ryhmä opintomatka, projektityö, esityksiä, ja väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Luettelossa mainitut tahot voivat myös olla sekoitus ytimen ja valinnaiset moduulit. Moduulit Analysointi ja kunto Historialliset rakennukset Viat ja patologia, korjaus ja uusiminen Lainsäädäntö... [-]

MSC Innovaatiojohtaminen & Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Toimitusjohtaja innovaatio ja hyödynnä uutta teknologiaa on elintärkeää liiketoimintaa kasvaa onko käynnistyksen tai kuitenkin perustettu yritys tai organisaatio on. Kun Innovation Management & Yrittäjyys MSc Kingston Business School voit ymmärtää, että tavoite. [+]

Valitse Kingstonin Innovation Management & Yrittäjyys MSc Tee hyviä ideoita yrityksesi Toimitusjohtaja innovaatio ja hyödynnä uutta teknologiaa on elintärkeää liiketoimintaa kasvaa onko käynnistyksen tai kuitenkin perustettu yritys tai organisaatio on. Kun Innovation Management & Yrittäjyys MSc Kingston Business School voit ymmärtää, että tavoite. Innovaatio Management & Yrittäjyys MSc pyrkii tarjoamaan sinulle käytännön tietoa keskeisistä kysymyksistä ympäröivän innovaatiojohtamisen ja yrittäjyyttä. Vahva erityisen laadukkaiksi yrittäjyydessä on tunnustanut Higher Education Statistics Agency ja kuudetta vuotta, Kingston University sijoittuu yksi alkuun kaksi yliopistoa Britanniassa jatko-yritysten. Kurssiin sisältyy yliopiston tukema opintomatka innovaatio hotspot, joka voisi olla Silicon Valley, Cambridge tai toiseen paikkaan, jossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada käytännön kokemusta tapaaminen olevat yrittäjät, korkean kasvun aloituksia, innovatiivinen tech jättiläisiä ja sijoittajia. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua viikon pituinen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa voit tavata opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Mitä opiskelet? Kurssi keskittyy analyysiin ja käytännön soveltamista keskeisistä kysymyksistä ympäröivän innovaatiojohtamisen ja yrittäjyyden näkökulmasta yritysten, kuten lean käynnistys tekniikoita, innovaatioiden hallinta tehokas yrittäjyys (pehmeitä taitoja), yrittäjyysrahoitusta, toimitusjohtaja kasvavaa liiketoimintaa, strategiaa korkean kasvun yritysten, yrittäjyyden markkinoinnin ja kansainvälistymisen. Arviointi Yksilön ja ryhmän työselostus, aika-rajoitettu työselostus ja konsultointikertomus. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Luettelossa mainitut tahot voivat myös olla sekoitus ytimen ja valinnaiset moduulit. Moduulit Innovation Management ja Entrepreneurial Finance Yrittäjyys ja kasvu innovatiivisten yritysten Suunnittelu Thinking uusien yritysten Kansainvälinen liiketoimintastrategia Konsultointihankkeen Start-up Venture Project Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat... [-]

MSc International Business Johdon Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja. [+]

Huomaa: Seuraavat reitit ovat myös saatavilla: International Business Management Yrittäjyys MSc International Business Management Projektinhallinta MSc Valitse Kingstonin International Business Management MSc Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja. Akkreditoitu Association of MBA (AMBA) ja Educational Performance Analysis System (EPA). Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Hyötyvät kansainvälisestä opetussuunnitelmasta. Osallistu viikon mittainen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa tapaat opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Osallistu yhden lukukauden vaihto-ohjelma, jossa kauppakorkeakoulu Euroopassa (kuten Berliini tai Pariisi) Arvioinnit, jotka heijastavat todellisia liiketoiminnan tilanteisiin. Sitoutuvat Konsultointihankkeen todellisella liiketoimintaa sijasta väitöskirja. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin yritysten kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? Tämä kurssi vahvistaa oman kriittinen ymmärrys yleinen johto, kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian. Kuten International Business Management MSc opiskelija, sinun tulee kehittää kykyä kyseenalaistaa ja arvioida kriittisesti liiketoiminnan kysymyksiä löytää innovatiivisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Saat... [-]

MSc International Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Meidän International Human Resource Management MSc kurssi antaa syvällisesti strategioita ja tekniikoita monikansalliset käyttävät ratkaista HRM asioita, kun niiden työntekijät toimivat useissa maissa ja jättää sinulle arvostettu akateemisen tutkinnon. Kurssi on suunniteltu vastaamaan työnantajien tarpeita ja antaa sinulle työkalut tarvitsevat menestyäkseen ylimmän henkilöstöresurssien roolit, johdon koulutus ja kehitys rooleja. [+]

Valitse Kingstonin International Human Resource Management MSc Meidän International Human Resource Management MSc kurssi antaa syvällisesti strategioita ja tekniikoita monikansalliset käyttävät ratkaista HRM asioita, kun niiden työntekijät toimivat useissa maissa ja jättää sinulle arvostettu akateemisen tutkinnon. Kurssi on suunniteltu vastaamaan työnantajien tarpeita ja antaa sinulle työkalut tarvitsevat menestyäkseen ylimmän henkilöstöresurssien roolit, johdon koulutus ja kehitys rooleja. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) ja Chartered Management Institute (CMI). Siksi opiskelijat, jotka läpäistyään ohjelma vastaanottaa sekä CIPD ja CMI ammattitutkintojen yliopiston lisäksi pätevyys. Saat automaattisesti jäseneksi CMI alussa ohjelman ja niiden odotetaan liittyvän kuin CIPD opiskelijajäseneksi. Kingston Business School on 30 vuoden kokemus käynnissä henkilöresursseja ohjelmia. Meidän International HRM MSc ohjelma on sijoittunut kahdeksanneksi Britanniassa ja pidettiin yhtenä parhaista HRM master -ohjelmiin Länsi-Euroopassa vuonna 2015, jonka Eduniversal Masters ranking (joka kattaa 1000 kauppakorkeakouluissa 153 maassa ympäri maailman). Merkittäviä alumni. Erinomaiset verkostoitumismahdollisuuksia. Tutkimuksesta käytäntöön seminaarisarja (co-esittämä HR akateemisen ja HR harjoittaja), järjesti yhdessä CIPD ja toimitetaan johtavien HR johtajat, rekrytointi asiantuntijat ja kykyjä ja kehitys konsultit rinnalla Kingston oma asiantuntija tutkijoita. Pääaineena Kingston yliopiston asiantuntija henkilökunta ja johtavien tutkijoiden ohella monia vierailevia puhujia, vierailevat professorit ja stipendiaatit Kingston Business School: n tunnettu Centre for Research in Työllistettävyys, Taito ja yhteiskunta. Läheisyys CIPD pääkonttori ja kirjasto. Mahdollisuuden opiskella joitakin moduuleja Moskovassa. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Tohtori Jelena Petrovic, johtaja jatko HRM... [-]

MSc International Liikkeenjohdon Projektinhallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja. [+]

Huomaa: Seuraavat reitit ovat myös saatavilla: International Business Management Marketing MSc International Business Management Yrittäjyys MSc Valitse Kingstonin International Business Management MSc Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja. Akkreditoitu Association of MBA (AMBA) ja Educational Performance Analysis System (EPA). Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Hyötyvät kansainvälisestä opetussuunnitelmasta. Osallistu viikon mittainen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa tapaat opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Osallistu yhden lukukauden vaihto-ohjelma, jossa kauppakorkeakoulu Euroopassa (kuten Berliini tai Pariisi) Arvioinnit, jotka heijastavat todellisia liiketoiminnan tilanteisiin. Sitoutuvat Konsultointihankkeen todellisella liiketoimintaa sijasta väitöskirja. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin yritysten kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? Tämä kurssi vahvistaa oman kriittinen ymmärrys yleinen johto, kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian. Kuten International Business Management MSc opiskelija, sinun tulee kehittää kykyä kyseenalaistaa ja arvioida kriittisesti liiketoiminnan kysymyksiä löytää innovatiivisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Saat... [-]

MSc International Liikkeenjohdon Yrittäjyyteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja. [+]

Huomaa: Seuraavat reitit ovat myös saatavilla: International Business Management Marketing MSc International Business Management Projektinhallinta MSc Valitse Kingstonin International Business Management MSc Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja. Akkreditoitu Association of MBA (AMBA) ja Educational Performance Analysis System (EPA). Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Hyötyvät kansainvälisestä opetussuunnitelmasta. Osallistu viikon mittainen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa tapaat opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Osallistu yhden lukukauden vaihto-ohjelma, jossa kauppakorkeakoulu Euroopassa (kuten Berliini tai Pariisi) Arvioinnit, jotka heijastavat todellisia liiketoiminnan tilanteisiin. Sitoutuvat Konsultointihankkeen todellisella liiketoimintaa sijasta väitöskirja. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin yritysten kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? Tämä kurssi vahvistaa oman kriittinen ymmärrys yleinen johto, kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian. Kuten International Business Management MSc opiskelija, sinun tulee kehittää kykyä kyseenalaistaa ja arvioida kriittisesti liiketoiminnan kysymyksiä löytää innovatiivisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Saat... [-]

MSc International Tietohallintojärjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Kansainvälinen Enterprise Information Management MSc tarjotaan kumppanuus Kingston University ja Neu-Ulmin yliopiston ja johtaa kaksoistutkinto molemmista yliopistoista. Ohjelman tarkoituksena on kehittää uusia tietoja ja taitoja, jotka ovat erityisen tärkeitä suunnitella ja toteuttaa tietojärjestelmiä strategioita kansainvälisten järjestöjen. [+]

Huomaa: Tämä ohjelma tarjotaan ainoastaan ​​kotiin / EU: n opiskelijoille. Valitse Kingstonin International Enterprise Information Management MSc Kansainvälinen Enterprise Information Management MSc tarjotaan kumppanuus Kingston University ja Neu-Ulmin yliopiston ja johtaa kaksoistutkinto molemmista yliopistoista. Ohjelman tarkoituksena on kehittää uusia tietoja ja taitoja, jotka ovat erityisen tärkeitä suunnitella ja toteuttaa tietojärjestelmiä strategioita kansainvälisten järjestöjen. Sinulla on mahdollisuus parantaa henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä tutkimalla molempien maiden yhdessä kollegoiden muista yliopiston ja toteuttamalla kansainvälinen harjoittelun "muut" maa (saksalainen opiskelija suorittaa harjoittelun Britanniassa taas UK opiskelijoille täydentää heidän Saksassa), kansainvälisessä yrityksen organisaatio. Koska opiskelija Tämän ohjelman voit saada vahva teoreettinen tausta, joka lisää huomattavasti työllistettävyyttä kansainvälisessä hallinta. Kansainvälinen painopiste ohjelmassa, yhdessä harjoittelun kokemus mahdollisuus ilmoittaa oman International Project ja voit menestyä maailmanlaajuisesti. Ohjelma toimitetaan molemmissa maissa Englanti (ensimmäinen opetus lohko Ulm University ja toinen opetus lohko Kingston University). Tärkeimmät ominaisuudet Johtaa kaksoistutkinto molemmista yliopistoista. Kansainvälisessä ympäristössä. Kansainvälinen työharjoittelu. Opiskele molemmissa maissa. Mitä opiskelet? Tutkimus sisältää peruselementtejä elinkeinoelämän järjestöjen ja ymmärrystä strategisen arvon tietojärjestelmien (IS), sen muotoilu ja arkkitehtuuri ja sen roolia tehokkuuteen monimutkaisten kansainvälisten asiakaslähtöistä toimintaa. Päätyttyä opetti moduuleja sinulla on mahdollisuus viettää kuuden kuukauden harjoittelun teollisuudessa, joka on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä ohjelman. Arviointi Tentti ja kursseista. kurssin rakenne Tyypillisesti ohjelma toimitetaan seuraavin suunnitelma: Opetus lohko 1 - syyskuu-tammikuu: Moduulit toimitetaan jota Ulm University. Opiskelevat kaksi 30-luotto moduuleista. Opetus lohko 2 - tammikuu-huhtikuu: Moduulit toimitetaan Kingston University. Opiskelevat kaksi 30-luotto moduuleista. Teollisuuden työharjoittelu (ei-luotto laakeri) - toukokuu-lokakuu International Project (60 ov) - opiskelijoiden toimittaa tämän tammikuussa Moduulit Opetus lohko 1 Enterprise Information Systems Tiedonhallinnan... [-]

Msc Investointi Ja Rahoitusriskien Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Investoinnit ja taloudellinen riski on erittäin kilpailukykyinen alalla - ja tämä kurssi antaa sinulle IT ja tutkimuksen taitoja työnantajat kysyntää. Tämä tiukka ja intensiivinen master kurssi on suunniteltu tuottamaan korkeatasoisia, analyyttinen tutkinnon käytännön taitoja, jotka ovat valmiita slot erikoistuneelle rooli. Kuten valmistunut, sinun tulee olla valmis työskentelemään investointien, kaupan, taloudellinen analyysi, rahastoyhtiöitä, pankki-, rahoituspalvelut, rahoitus ja taloudellinen konsultointi. [+]

Valitse Kingstonin Investment ja rahoitusriskien hallinta MSc Investoinnit ja taloudellinen riski on erittäin kilpailukykyinen alalla - ja tämä kurssi antaa sinulle IT ja tutkimuksen taitoja työnantajat kysyntää. Tämä tiukka ja intensiivinen master kurssi on suunniteltu tuottamaan korkeatasoisia, analyyttinen tutkinnon käytännön taitoja, jotka ovat valmiita slot erikoistuneelle rooli. Kuten valmistunut, sinun tulee olla valmis työskentelemään investointien, kaupan, taloudellinen analyysi, rahastoyhtiöitä, pankki-, rahoituspalvelut, rahoitus ja taloudellinen konsultointi. Erittäin käytännöllinen ohjelma käyttää todellisia esimerkkejä, uusin tutkimus ja teoriat, ja live data. Kingston Business School on yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. Hanki lisäpätevyydet kun tutkimus: voit hakea Bloomberg sertifioinnin. Voit myös valmistautua Chartered Financial Analyst (CFA) tilitietojen, koska te kattaa niin monia näkökohtia sen omaan kursseista. Ohjelma on kehitetty neuvoja rahoituksen ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank. Luentoja alan asiantuntijoita sekä Kingston Business School oma opetushenkilökunta, jotka on myönnetty "erinomainen" luokitus laadusta opetuksen. Soveltuu opiskelijoille, jotka eivät ole opiskellut taloustieteitä, rahoitus tai kirjanpito on alemman tason, sekä ne, joilla on aiempaa osaamista ja kokemusta. Tapaa ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka lisäävät kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. "Samalla mitalla, tämä on yksi alkuun ohjelmien Britanniassa ... se on luotu, ja on opettanut tutkijat, jotka ovat työskennelleet johtava... [-]

Msc Johtamisen Terveyden

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 4 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Tämä kurssi antaa harjoitellaan lääkärit ja terveydenhuollon johtajien askel jopa seuraavalle tasolle, ja tarjoaa ensiluokkaista koulutusta keskeiset taidot niille, jotka haluavat tulla tällä alalla. Ohjelma tarjoaa sekä akateemista kurinalaisuutta ja käytännön taitoja soveltaa mitä olet oppinut työpaikalla. Valmistuneet jättää kurssin dynaaminen, kaukonäköistä terveydenhuollon ammattilaiset ja palvelun johtajat, jotka kunnostautua alallaan. [+]

Valitse Kingstonin Johtamisen in Health MSc top-up / MSc Tämä kurssi antaa harjoitellaan lääkärit ja terveydenhuollon johtajien askel jopa seuraavalle tasolle, ja tarjoaa ensiluokkaista koulutusta keskeiset taidot niille, jotka haluavat tulla tällä alalla. Ohjelma tarjoaa sekä akateemista kurinalaisuutta ja käytännön taitoja soveltaa mitä olet oppinut työpaikalla. Valmistuneet jättää kurssin dynaaminen, kaukonäköistä terveydenhuollon ammattilaiset ja palvelun johtajat, jotka kunnostautua alallaan. Saat molempien maailmojen parhaat puolet kanssa erittäin joustava modulaarinen ohjelma, joka yhdistää face-to-face luentoja, seminaareja ja työpajoja, jotka edistävät oppimisyhteisö online tutkimus, joka sopii rinnalla työasioiden. Työ uusin tutkimus ja oppia mallintamista ja teorioita, jotka voit analysoida ja parantaa organisaation heti. Opi hallita ihmisiä, budjetit, tieto, markkinointi ja laatu, sekä miten navigoida organisaatiomuutoksiin ja ajatella luovasti. Paranna johtamistaitoja ja saada kriittinen ymmärrys tutkimuksen johtamisen. Tutkimus henkilöstön joilla kaikilla on kokemusta terveydenhuollon alueella, on tietenkin, että sovelletaan sekä julkisen, yksityisen ja vapaaehtoisen sektorin Isossa-Britanniassa ja kansainvälisesti. Kingston Business School on pääasiallinen jäsen Institute of Johtamisen in Health (ILMH), ja te hyötyvät säännöllisesti vierailevia puhujia, sekä arjen kokemuksia, että muut oppilaat tuovat niiden työpaikoilla. Opiskella onnellisin ja turvallisin alue Lontoossa, nopeat liikenneyhteydet muualle kaupunkiin. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. "Tämä kurssi on lähes yhdenmukainen muutoksista, joita tapahtuu sisällä terveydenhuollon ja mitä on vaadittu työpaikalla." - Graham Walker, kurssi johtaja Mitä opiskelet? Aloitat perehdyttämisohjelma, joka esittelee moduulit ja tavoitteet kurssin, ja auttaa suunnittelemaan tutkimus ympäri ammatillisia sitoumuksia. Tulet... [-]

Msc Kansainvälisen Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 15 kuukautta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja. [+]

Huomaa: Seuraavat reitit ovat myös saatavilla: International Business Management Yrittäjyys MSc International Business Management Marketing MSc International Business Management Projektinhallinta MSc Valitse Kingstonin International Business Management MSc Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja. Akkreditoitu Association of MBA (AMBA) ja Educational Performance Analysis System (EPA). Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Hyötyvät kansainvälisestä opetussuunnitelmasta. Osallistu viikon mittainen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa tapaat opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Osallistu yhden lukukauden vaihto-ohjelma, jossa kauppakorkeakoulu Euroopassa (kuten Berliini tai Pariisi) Arvioinnit, jotka heijastavat todellisia liiketoiminnan tilanteisiin. Sitoutuvat Konsultointihankkeen todellisella liiketoimintaa sijasta väitöskirja. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin yritysten kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? Tämä kurssi vahvistaa oman kriittinen ymmärrys yleinen johto, kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian. Kuten International Business Management MSc opiskelija, sinun tulee kehittää kykyä kyseenalaistaa ja arvioida kriittisesti liiketoiminnan kysymyksiä löytää... [-]

MSC Kehittynyt Teollinen & Valmistusjärjestelmät

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Nykypäivän epävarmassa globaalissa kilpailussa alustan ja taloudellisuus, valmistus ja suunnittelu ovat kaksi tärkeintä huiput kestävän kasvun minkä tahansa maan. Monet Koneyrittäjien edellyttävät suorittaneiden jotka voivat osoittaa paitsi teknologian, vaan myös johtamis- ja yrittäjäntaitojen taitoja. Sinun on opetettava, miten valita kehittyneet valmistusmenetelmät ja materiaalit tehdessään uusia tuotteita, ja miten kääntää innovatiiviset ideat todellisia tuotteita nopeasti, oikea-aikaisesti ja rajoissa käytettävissä olevien resurssien, parantaa työllistettävyyttä. [+]

Valitse Kingstonin Advanced Industrial and Manufacturing Systems MSc Nykypäivän epävarmassa globaalissa kilpailussa alustan ja taloudellisuus, valmistus ja suunnittelu ovat kaksi tärkeintä huiput kestävän kasvun minkä tahansa maan. Monet Koneyrittäjien edellyttävät suorittaneiden jotka voivat osoittaa paitsi teknologian, vaan myös johtamis- ja yrittäjäntaitojen taitoja. Sinun on opetettava, miten valita kehittyneet valmistusmenetelmät ja materiaalit tehdessään uusia tuotteita, ja miten kääntää innovatiiviset ideat todellisia tuotteita nopeasti, oikea-aikaisesti ja rajoissa käytettävissä olevien resurssien, parantaa työllistettävyyttä. MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä. Tärkeimmät ominaisuudet Tasapainoinen oppimäärä yhdistää näkökohtia teknologia ja hallinta luoda ainutlaatuinen taito asettaa, joka on paljon haetaan jälkeen teollisuudessa. Akateeminen opetus on myös täydennetty asiantuntija puhujien teollisuuden, pitää sinut ajan tasalla haasteita ja kehitystä todellisessa maailmassa. Monet moduulit tukevat käytännön työpajoja käyttämällä uusinta laitteiden ja ohjelmistojen. Tällaiset käytännön taidot voidaan helposti siirtää työympäristöön. Mitä opiskelet? Opit analysoimaan monimutkaisia ​​teknisiä ongelmia ja haasteet monet tosielämän Koneyrittäjien erikokoisia. Voit myös tutkia ja operatiiviset seikat kokenut näiden yritysten avulla todellisia tapaustutkimuksia, ja miten toteuttaa loogisia ratkaisuja eri skenaarioissa. Lisäksi voit mitata potentiaalit insinööritoimisto ei pelkästään sen teknistä mukauttamista mutta myös yrittäjän näkökulmasta. Koko kurssin, sinun on monia käytännön istuntoja käytännössä mitä olet oppinut luokkahuoneessa. Nämä käytännön taidot saadaan läpi käyttämällä asiantuntija ohjelmistojen ja laitteistojen suunnittelu- toimintojen analysointi, CAD / CAM, elementtimenetelmällä mallintaminen, toiminnanohjausjärjestelmä, laadun analysointi, liike päätös mallintaminen, toimitusketjun hallinta ja resursseja simulointi. Hanke väitöskirja avulla voit kehittää valitun alan tietoa, joka täydentää urasi... [-]

Msc Kliinisiä Sovelluksia Psykologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä MSc kurssi tarjoaa dynaamisen ja nykyinen näkökulmasta poikki eri aloilla kliinisiä sovelluksia psykologian. Erityisesti se kattaa teorioita psykopatologian lapsuudesta aikuisuuteen, ja kliiniset sovellukset psykologian terveydelle ja hyvinvoinnille. Kurssilla perehdytään myös perusneuvonnan ja kognitiivinen psykoterapia (CBT) taitoja sekä ammatillista kysymyksiä merkitystä kliiniseen harjoittajia. [+]

Valitse Kingstonin Kliiniset sovellukset Psykologian MSc Tämä MSc kurssi tarjoaa dynaamisen ja nykyinen näkökulmasta poikki eri aloilla kliinisiä sovelluksia psykologian. Erityisesti se kattaa teorioita psykopatologian lapsuudesta aikuisuuteen, ja kliiniset sovellukset psykologian terveydelle ja hyvinvoinnille. Kurssilla perehdytään myös perusneuvonnan ja kognitiivinen psykoterapia (CBT) taitoja sekä ammatillista kysymyksiä merkitystä kliiniseen harjoittajia. Huomaa, että vaikka tämä kurssi kasvavan merkittävästi parantaa tietämystä kliinisiä sovelluksia psykologian ja hyötyvät siksi tulevaa uraa - olipa kyseessä harjoittelu ja käytännön, tutkimuksen tai muiden asiaan liittyvien alojen psykologian - se ei johda ammattilainen pätevyys kliinisenä psykologina, eikä se takaa pääsyä jatko-tason koulutusta kliinisen psykologian. Lue lisää tämän kurssin: Sinun on opetettava sekä kliinisesti aktiivinen psykologit sekä tutkijoita tutkimustyötä tekeviä kliinisesti asianmukaisilla aloilla. On vahva käytännön painopiste - kaikkien moduulit, korostamme soveltaa asiaan teoriaa ja tutkimusta kliinisen käytännön mielenterveyden. Voit myös hankkia perustan neuvonta ja kognitiiviset käyttäytymiseen taitoja. Jos olet jo kliinisessä sijoitus, me tuemme teitä harkitsee asiaa empiiristä näyttöä, ja miten se voi ilmoittaa työsi tietyn asiakkaan ryhmään. Mitä opiskelet? Tulet saamaan perusteellista tietoa teorioita aikuisten ja lasten psykopatologian, ja tutkii biopsykososiaalisen näkökohdat terveyden ja sairauden. Voit tutkia tietopohjaa psykologisia ja käyttäytymisen muutokseen interventioiden psyykkisen ja fyysisen terveyden, ja se kattaa kehittyneet tutkimusmenetelmät ja tilastot. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuksia yksityiskohtaista ja kehittyneiden tutkimus (kautta väitöskirja) on valittu alue kliinisissä sovelluksissa psykologian, joka mahdollistaa edelleen kehittämiseen oman käytännön tutkimusta taitoja. Et saa perustiedot neuvonta ja kognitiivinen käyttäytymisterapia taitoja ja saavat laajat tiedot kysymysten merkitystä kliiniseen käytäntöön, kuten asiayhteys ja asetuksia kliinisen ammattilaisille. Voit myös harkita ammatillista kysymyksiä ja nykyinen keskustelu... [-]

Msc Käyttäytymiseen Päätös Tiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi tutkii viimeaikaisen kehityksen teorioita käyttäytymiseen päätöksenteon tiedettä. Sen avulla voit tarkastella kriittisesti teorioita tuomion ja päätöksenteon motiivina tutkimusta muistissa, käsitys, luokittelun, päättely, sosiaalipsykologia, talous-, valtio- ja johtamistieteet. Uran keskittyi moduulit on suunniteltu rakentaa oman työpaikan taitoja ja kehittää uusia taitoja. [+]

Valitse Kingstonin Käyttäytymistieteellinen Päätös Science MSc Tämä kurssi tutkii viimeaikaisen kehityksen teorioita käyttäytymiseen päätöksenteon tiedettä. Sen avulla voit tarkastella kriittisesti teorioita tuomion ja päätöksenteon motiivina tutkimusta muistissa, käsitys, luokittelun, päättely, sosiaalipsykologia, talous-, valtio- ja johtamistieteet. Uran keskittyi moduulit on suunniteltu rakentaa oman työpaikan taitoja ja kehittää uusia taitoja. Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden kehittää taitoja arvioida tutkimustuloksia ja suhteuttaa nämä löydökset käytännön sovelluksia ja ratkaisuja. Se helpottaa ja kannustaa vuorovaikutus teorian, politiikan ja käytännön suhteessa ihmisten tuomioita ja valintoja politiikassa, liike, liike, terveys, vapaa-aika ja urheilu. Hyödyt säännöllisiä yleisöluentoja järjestämässä ryhmän päätöstä, ajattelu ja Risk ja toimitetaan kansainvälisesti tunnustettu tutkijat aloilla päätöksenteon, ajattelu ja riskejä. Lisäksi voit osallistua viikoittain osastojen tutkimusseminaareja, jossa kansainväliset tutkijat ja henkilökunnan jäsentä läsnä viimeaikaiset tutkimustulokset. Katso video, jossa esiintyy Opiskelijamme puhumme Käyttäytymistieteellinen Päätös Science MSc: Mitä opiskelet? Te kattaa viimeaikaista kehitystä ohjaavassa, kuvaileva ja kokemusperäinen teorioita valinta sekä vaikutus kokemusta ja asiantuntemusta tuomioita ja valinta. Sinun tulee käyttöön sovelluksia tuomion ja päätöksenteon sellaisilla aloilla kuten kuluttajien käyttäytymiseen, politiikka, urheilu, talous ja terveys, joka tarjoaa vankan perustan sekä teoriassa että käytännössä kognitiotieteen ja päätöksentekoa. Voit myös tutkia valikoima nykyisen tutkimusaiheet liittyvät yksittäisiin ja johdon päätöksentekoa, hyvinvointi ja päätöksenteon. Arviointi Arviointimenetelmät sisältävät esseitä, luokkansa testit, näkymätön tutkimukset, laboratorio ilmoittaa ja väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Hakemukset Käyttäytymistieteellinen päätöksen Science Psykologia Väitöskirja Tutkimus suunnittelu ja analyysi Psykologia Thinking, Judgement ja päätöksenteko Sovellukset psykologinen tutkimus Psykologia terveydelle ja hyvinvoinnille Lisävarustemoduulit vahvistamatta. Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus... [-]

Msc Lapsipsykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi tarkastellaan tutkimusta lasten psykologian, keskittyen kehittynyt tutkimus psykologisen kehitystä lapsilla ja vaikutukset psykologinen teoria ja tutkimus politiikan ja käytännön. Se on ihanteellinen, jos haluat aloittaa tai edistää uran lasten kanssa työskentelevien muun muassa opetus- ja sosiaalipalvelut; se tarjoaa myös erinomaisen pohjan jatkaa tutkijanuran lapsi / kehityspsykologiasta. [+]

Valitse Kingstonin Child Psychology MSc Tämä kurssi tarkastellaan tutkimusta lasten psykologian, keskittyen kehittynyt tutkimus psykologisen kehitystä lapsilla ja vaikutukset psykologinen teoria ja tutkimus politiikan ja käytännön. Se on ihanteellinen, jos haluat aloittaa tai edistää uran lasten kanssa työskentelevien muun muassa opetus- ja sosiaalipalvelut; se tarjoaa myös erinomaisen pohjan jatkaa tutkijanuran lapsi / kehityspsykologiasta. Lue lisää tämän kurssin: Suunnattu lastenhoidon ammattilaiset, kuten opettajat, lastensairaanhoitajat ja sosiaalityöntekijät, tämä kurssi kehittää tietojaan lasten psykologian ja parantaa heidän ammatillisen työn. Osaamisalueita ovat: psykososiaaliset kysymykset koskevat elää kasvojen epämuodostumista ja heikentynyt lapsuudessa ja nuoruudessa; lasten osaamista kuvataan ja muistuttaa kasvoja; lukeminen kehitystä sokeat lapset; fonologisia tietoisuus ja kirjain tiedon lukemisessa kehittämiseen; kiusaaminen; kehittäminen biologisten riskiryhmään lapsille (erittäin ennenaikaisen); lasten sääntelyyn liittyviä ongelmia (itkeminen, ruokinta, nukkuminen) ja ADHD; autismi, kasvot käsittely ja "Theory of Mind"; ahdistuneisuushäiriöt; oppiminen ja rooli kognitioiden vuonna pelkoja ja ahdistusta; kielen kehitys tyypillisissä kehityksen ja kehityshäiriöitä; pre-sanallinen lapsen kognitiivisia, sosiaalinen ja emotionaalinen kehitys; ja kehittäminen numeeristen kykyjä. Mitä opiskelet? Opettanut tutkijat aktiivisesti alalla lapsipsykologian, tämä MSc on vahva tutkimuksen painopiste, ja te kannustetaan lähestymään empiiristä tutkimusta kriittisesti. Opiskelet neljä, vuoden mittaisen, 30-luotto moduulit, joista kolme ydinmoduulien ja yksi vaihtoehto moduuli, plus 60-luotto väitöskirja. Sinä otetaan käyttöön teoriat lapsipsykologian, että niitä suhteessa todelliseen maailmaan, ja se kattaa empiirinen tutkimus ja teoriat kehityspsykologia, keskittyen vaikutuksia politiikan ja käytännön. Voit myös tutkia soveltaminen Kehityspsykologia sosiaalipolitiikkaan, kuten sosiaaliset kysymykset, koulutus ja koulun asioista ja terveyteen vaikuttavat tekijät kehittäminen lasten suhteita. Sinä harkitsee sekä tyypillinen ja epätyypillinen kehitystä ja erilaisia ​​kehityshäiriöitä, kuten autismin kirjoon, lukihäiriö, jne Väitöskirja... [-]

MSC Logistiikka Ja Toimitusketjun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 viikko September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc valmistaa opiskelijoita monenlaisia ​​taustoja palkitseva uran toimitusketjutoiminto. Täyttä akkreditointia Chartered Institute of hankinta ja Supply (CIPS), ja kiinteä oppimäärä rakennettu konsepteja ja ideoita, Kingston yliopiston tunnettu Operations Research and Management Science Group (ORMS), logistiikan Masters on sekä akateemisen ja ammattipätevyys . [+]

Valitse Kingstonin Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc valmistaa opiskelijoita monenlaisia ​​taustoja palkitseva uran toimitusketjutoiminto. Täyttä akkreditointia Chartered Institute of hankinta ja Supply (CIPS), ja kiinteä oppimäärä rakennettu konsepteja ja ideoita, Kingston yliopiston tunnettu Operations Research and Management Science Group (ORMS), logistiikan Masters on sekä akateemisen ja ammattipätevyys . Saada käytännön taitoja ja osaamista tehdä välittömästi ja tehokkaasti panos logistiikka liittyvän roolin ja vankka käsitys globaalin liiketoiminnan strategisesta ja toiminnallisesta näkökulmasta. Mahdollisuus tehdä oman tutkimushankkeen ja väitöskirja erityiskysymyksiin, joka sopii uran etuja ja laittaa teoriaa käytäntöön. MSc opiskelijat voivat lisätä tutkimuksen arvostetussa Boston University niiden ohjelmaan ja saada kaksi maisteriksi. Tule CIPS jäseneksi kolmen vuoden kokemus osto-ja toimitusketjun hallintaan. Yhden vuoden opiskelija jäsenyys Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT). Puhujavieraamme ohjelma featuring johtavien asiantuntijoiden logistiikan ja toimitusketjun hallinnan. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingston Business School, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kasvata verkosto logistiikan ja toimitusketjun hallinnan ammattilaisia ​​aikana. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? Ohjelma toimitetaan on kokopäiväisesti yli vuosi, alkaa syyskuussa. Sinut odotetaan osallistuvan aikataulun istuntoja koko päivän (vaikka ei välttämättä koko päivän) maanantaista perjantaihin. Vuoden ensimmäisellä... [-]

MSC Markkinointi & Brändin Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Meidän markkinointi ja Brand Management MSc, hyväksymiä CIM, vie ainutlaatuinen keskittyä branding liiketoiminnan näkökulmasta. Luotu täyttää taitoja aukon jatko työmarkkinoilla ja suunniteltu panosta johtavien tuotemerkin keskuudessa. Valmistuneet kurssista ymmärtää todellinen liiketoiminnan arvo tuotemerkkejä ja on ratkaiseva käytännön valmiudet kehittää ja hallita niitä ammattimaisesti. [+]

Valitse Kingstonin markkinointi ja Brand Management MSc Etsi noin lisää Marketing & Brand Management MSc alkaen johtaja tutkimusten Patricia Harris ja tuotemerkin asiantuntija tohtori Francesca Dall'Olmo Riley: Meidän markkinointi ja Brand Management MSc, hyväksymiä CIM, vie ainutlaatuinen keskittyä branding liiketoiminnan näkökulmasta. Luotu täyttää taitoja aukon jatko työmarkkinoilla ja suunniteltu panosta johtavien tuotemerkin keskuudessa. Valmistuneet kurssista ymmärtää todellinen liiketoiminnan arvo tuotemerkkejä ja on ratkaiseva käytännön valmiudet kehittää ja hallita niitä ammattimaisesti. Ainutlaatuisella tietoa: tämän kurssin voit kritiikkiä suunnittelu maailmanlaajuisia tuotemerkkejä ja oppia miten saada parhaat tulokset mainostoimistot. Voit kehittää vankka tuntemus markkinoinnin hallintaa, joten voit valvoa tuotemerkin kaikissa kanavissa. Sinä tilaisuutta hakea tuotemerkin teoriaa tapaustutkimuksia ja live liiketoiminnan yhteydessä. Ura-ready: työ sinulle täydellisen aikana Masters rakentaa osaksi portfolio voit olla ylpeä näyttämään rekrytoijat. Valmistuneet kurssista tyypillisesti työpaikkaan tulee markkinoinnissa ja konsulttina rooleja, ja monet nyt markkinointijohtaja tasolla tai yläpuolella. Maine: Kingston Business School säilyy vahva maine sen markkinointi-ohjelmia. Top alan ammattilaisten yrityksiltä kuten Diageo Great Britain, virastot kuten Iris ja kaupan elimissä, kuten Institute of Promotional Marketing kuulla voimme varmistaa, että meidän markkinointi kursseja antaa sinulle taitoja tarvitaan teollisuudessa. Lue lisää markkinoinnin asiantuntija Panel. Ei tausta liike tarvitaan, mutta sinun täytyy olla vahva kiinnostus markkinoinnin. Arviointi Uralla. Eduniversal paras Masters voittaja 2016 Tämä kurssi on arvioima Eduniversal mestareiden ranking 2015/16 yhtenä parhaista markkinoinnin maisterikursseihin Länsi-Euroopassa. CIM akkreditoinnin Kingston Business School on yhdistänyt voimansa Chartered Institute of Marketing (CIM), jolloin meidän opiskelijoille mahdollisuuden saada CIM ammatillisen pätevyyden kautta Graduate Gateway. CIM pätevyys ovat erittäin kysyttyjä työnantajat ja Graduate Gateway, rinnalla Marketing &... [-]

Msc Markkinointi Ja Strategia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Kingston markkinointi ja strategia MSc valtuuttaman CIM, perustuu meidän tunnettu akateemista osaamista markkinoinnissa ja muovaavat vahvoja yhteyksiä olemme taottu teollisuudelle. Se on suunniteltu teollisuuden harjoittaja tulo ja rakentuu käytännön kokemuksia, jotka osoittavat työnantajat voit hakea tietosi teoriasta niiden liiketoiminnan kannalta tärkeitä kysymyksiä. Valmistuneet jättää Kingstonin yliopiston lippulaiva jatko markkinointi tutkinnon valmiina kunnostautua niiden markkinointia uraa. [+]

Valitse Kingstonin markkinointi ja strategia MSc Kingston markkinointi ja strategia MSc valtuuttaman CIM, perustuu meidän tunnettu akateemista osaamista markkinoinnissa ja muovaavat vahvoja yhteyksiä olemme taottu teollisuudelle. Se on suunniteltu teollisuuden harjoittaja tulo ja rakentuu käytännön kokemuksia, jotka osoittavat työnantajat voit hakea tietosi teoriasta niiden liiketoiminnan kannalta tärkeitä kysymyksiä. Valmistuneet jättää Kingstonin yliopiston lippulaiva jatko markkinointi tutkinnon valmiina kunnostautua niiden markkinointia uraa. Meidän luennot on suunniteltu työllistettävyyttä ajatellen; asiantuntija vierailevia puhujia yrityksiltä, ​​kuten Santander, Barclaycard, Avios ja muut blue-chip järjestöjen tulevat Kingston esittelemään uusimpia markkinoilla tietoa. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Lue lisää opiskelusta myyntiluvan ja strategia MSc meidän opiskelijoiden ja johtaja tutkimusten Patricia Harris: Oppiminen toiminta: opiskelijana kurssille sinun tulee suunnitella vankka markkinoinnin strategioita, jotka tuottavat arvoa ja antaa yrityksellesi etulyöntiaseman kilpailijoihin. Näet, miten päätökset vaikuttavat yrityksen suorituskykyyn, kun kilpailla muiden opiskelijoiden tulla markkinajohtajaksi atk simulointi. Sinä valmistelee konsultointi raportteja todellisia liiketoiminnan asiakkaille aikana integroidun Konsultointihankkeen. Helppo pääsy Lontoon keskustaan, on olemassa runsaasti mahdollisuuksia rakentaa kontaktiverkosto. Ura-ready: työ sinulle täydellisen aikana Masters rakentaa osaksi portfolio voit olla ylpeä näyttämään rekrytoijat. Valmistuneet kurssista tyypillisesti työpaikkaan tulee markkinoinnissa ja konsulttina rooleja, ja monet nyt markkinointijohtaja tasolla tai yläpuolella. Maine: Kingston Business School säilyy vahva maine sen markkinointi-ohjelmia. Top alan ammattilaisten yrityksiltä kuten Diageo Great Britain, virastot kuten Iris ja kaupan elimissä, kuten Institute of Promotional Marketing kuulla voimme varmistaa, että meidän markkinointi kursseja antaa sinulle taitoja... [-]

Msc Markkinointiviestinnän Ja Mainonnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Meidän markkinointiviestintä ja mainonta MSc valtuuttaman CIM, asettaa jokaisen opiskelijan valokeilassa. Voitko laittaa äänen teoreettinen ymmärrys käytännössä? Tuleeko viestinnän suunnitelma, ja tutkimuksen se on rakennettu, kestää akateemisen tarkastelun? Oletko esitellä työtä luottavaisesti? Olisiko kokenut mainostoimisto johtaja luottaa suosituksia? Valmistuneet ovat valmiita hypätä mainontaan, viestintään tai PR rooleja, ja vastaus kysymyksiin asiakkailleen heittää niitä. [+]

Valitse Kingstonin markkinointiviestintä ja mainonta MSc Meidän markkinointiviestintä ja mainonta MSc valtuuttaman CIM, asettaa jokaisen opiskelijan valokeilassa. Voitko laittaa äänen teoreettinen ymmärrys käytännössä? Tuleeko viestinnän suunnitelma, ja tutkimuksen se on rakennettu, kestää akateemisen tarkastelun? Oletko esitellä työtä luottavaisesti? Olisiko kokenut mainostoimisto johtaja luottaa suosituksia? Valmistuneet ovat valmiita hypätä mainontaan, viestintään tai PR rooleja, ja vastaus kysymyksiin asiakkailleen heittää niitä. Markkinointi Viestintä ja mainonta MSc on akkreditoitu Chartered Institute of Public Relations (CIPR). Etsi noin lisää markkinointiviestintä ja mainonta MSc alkaen johtaja tutkimusten Patricia Harris: Teollisuus sovellus ja arvostelu: kurssille sinun piki paneeli todellinen markkinointitoimisto ammattilaisia, jotka kritiikki tekniikkaasi sekä oman vastauksena lyhyt. Opit käyttämään tutkimuksen tulla asiantuntija tietyllä alueella, ja ilmoittamaan nämä löydökset muille nopeasti ja tehokkaasti. Tulet saamaan laaja ja syvä tuntemus kunkin markkinointiviestinnän kanava, jossa keskitytään mainontaa. Yhteydet Alan: luennoitsijoiden, mistä markkinointipäälliköille median suunnittelijoille, tulevat Kingston jakamaan ajan huippumoderni tietoa niiden kampanjoita opiskelijoille. Jopa kurssiohjelman itse on suunniteltu ja jalostetaan kuullen paneelin markkinoinnin asiantuntijoita. Helppo pääsy Lontoon keskustaan, on olemassa runsaasti mahdollisuuksia rakentaa kontaktiverkosto. Ura-ready: työ sinulle täydellisen aikana Masters rakentaa osaksi portfolio voit olla ylpeä näyttämään rekrytoijat. Valmistuneet kurssista tyypillisesti työpaikkaan tulee erilaisia ​​viestinnän, suhdetoiminnan ja konsultti rooleja, ja on vahva perusta, jolle edetä urallaan huipulle. "Yhteyksiä meidän Marketing Expert Panel tarkoittaa siellä on aina mahdollisuus kysyä, mikä on muuttunut ja mitä uutta kampanjoiden työskennellyt?" ja tuoda se ajan huippumoderni syöttää kurssin. " - Patricia Harris, johtaja tutkimukset Sinun ei tarvitse olla tausta liike tutkia tämän kurssin, mutta sinun täytyy olla erittäin kiinnostuneita saamassa Masters mainonnassa ja... [-]

MSC Mekaaninen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä luonnollisesti akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers, on suunniteltu tarjoamaan sinulle uusimman teknisen tietämyksen ja teollisten johtamistaitoja, edistyneellä tasolla tutkimuksen, tietyillä osa konetekniikan, jotka ovat kysynnän teollisuuden. Kurssi tarjoaa myös strategisen katsauksen tekniikan ja johtamistaitoja tarpeen ottaa johtotehtäviä suurissa suunnitteluprojektit. [+]

Tärkeää: jos olet kansainvälinen opiskelija edellyttävät Tier 4 opiskelijaviisumia opiskelemaan Britanniassa on myös tarvitaan ATAS todistus tämän kurssin. Valitse Kingstonin Mekaaninen MSc Tämä luonnollisesti akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers, on suunniteltu tarjoamaan sinulle uusimman teknisen tietämyksen ja teollisten johtamistaitoja, edistyneellä tasolla tutkimuksen, tietyillä osa konetekniikan, jotka ovat kysynnän teollisuuden. Kurssi tarjoaa myös strategisen katsauksen tekniikan ja johtamistaitoja tarpeen ottaa johtotehtäviä suurissa suunnitteluprojektit. MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä. Tärkeimmät ominaisuudet Opettavat useissa teknisissä yksiköissä on tehostaa tarvittavin käytännön kokemusta ja työpajoja, joita voidaan siirtää suoraan työympäristöön. Akateeminen opetus on täydennetty vierailut alan asiantuntijoita. Sinulla on myös runsaasti mahdollisuuksia osallistua asiaan teknisiä seminaareja, ja sen ulkopuolella yliopistossa. Voit räätälöidä kurssin parantaa urasi tavoitteet läpi moduulin valintoja, kun taas projekti väitöskirja antaa sinulle mahdollisuuden valita alan tutkimuksessa, jossa luomaan itsesi asiantuntija. Mitä opiskelet? Tämä kurssi tarjoaa laajan ja syvällistä ymmärrystä mekaaninen suunnittelu suunnittelu, moderni materiaalit sovellus ja kehittynyttä valmistustekniikkaa. Sinä työllistää kehittynyt tietokone-pohjainen koneenrakennus suunnittelu analysointi ja ongelmanratkaisu, käyttäen uusinta teknologiaa, kuten elementtisuunnittelun (FEA), virtauslaskenta (CFD) ja mekanismin suunnittelu analysointi ja valvonta. Mikä parasta, voit kehittää yrittäjyyteen ja liiketoiminnan taidot ottamaan johtotehtävissä suurten suunnitteluprojektit. Hanke väitöskirja haastaa tutkia teoreettisen alueen perusteellisesti ja ratkaista reaalimaailman ongelmia. Arviointi Uralla ja / tai tenttejä, tutkimushanke. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Engineering Research Techniques, yrittäjyys ja laadunhallinta Computational Fluid Dynamics Engineering... [-]

Msc Ohjelmistotuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Jotkut kaikkein haastavia ongelmia teollisuuden ja kaupan liittyvät ohjelmistokehityksen. Tämä kurssi varustaa computing ammattilaiset tunnettava uusimpia menetelmiä ja työkaluja ohjelmistojen suunnittelu, sekä käytännön taitoja ohjelmistokehityksessä. [+]

Valitse Kingstonin Software Engineering MSc Jotkut kaikkein haastavia ongelmia teollisuuden ja kaupan liittyvät ohjelmistokehityksen. Tämä kurssi varustaa computing ammattilaiset tunnettava uusimpia menetelmiä ja työkaluja ohjelmistojen suunnittelu, sekä käytännön taitoja ohjelmistokehityksessä. Voit yhdistää tämän kurssin kanssa Management Studies, joiden avulla voit kehittää taitoja johtaa onnistuneeseen ryhmät ja hallita innovaatioita. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Tiedot ja taidot oppinut tämän kurssin avulla voit osallistua tehokkaasti osana tiiminmuodostusta ohjelmistoja, tuottaa optimaalisen tuloksen suhteen rahaa, aikaa ja ohjelmistojen laatu. Väitöskirja / hanke antaa sinulle mahdollisuuden tutkia kiinnostava alue syvällisemmin. Se voidaan toteuttaa teollisuudessa, antaa sinulle arvokasta alan kokemusta ja erinomainen puheenaihe kun etsivät työtä tai edistäminen. Mitä opiskelet? Opiskelet state-of-the-art käsitteitä ohjelmistotekniikan ja keskittyy peruskäsitteitä ja periaatteita systeemianalyysin, suunnittelu, toteutus ja testaus. Kurssi keskittyy kustannustehokas kehittäminen korkealaatuisia ohjelmistoja. Sinulla on myös mahdollisuus parantaa käytännön taitoja, jotta voit suunnitella ja suorittaa monimutkaisia ​​järjestelmiä kehityshankkeita asiakkaan tarpeisiin ja integroida ohjelmistot osaksi kehittyvän liiketoimintaympäristössä. Ohjelmisto Engineering kurssi voidaan yhdistää Management Studies avulla voit asettaa teknisen tietämyksen hallinnan yhteydessä ja voit työskennellä tehokkaasti yritysjohtajia kehittää järjestelmiä liiketoiminnan etu. Ymmärrystä liikkeenjohdon konteksti on keskeinen taito työnantajat etsivät ja välttämätön niille, joiden tavoitteena perustaa oman yrityksen. Arviointi Uralla ja / tai tenttejä, tutkimushanke / väitöskirja. kurssin rakenne Täydellinen MSc Kurssi koostuu perehdyttämisohjelma, neljä opetti moduuleja, ja projektin väitöskirja. Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Software Engineering MSc moduulit Mallinnus Enterprise arkkitehtuurit Ohjelmisto arkkitehtuurit ja suunnittelu Mallit Project Väitöskirja Ohjelmiston laatu Engineering OR Web Application ja infrastruktuuri Development... [-]

MSC Pankki Ja Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Pankki- ja rahoitus MSc tuottaa korkeasti koulutettuja, analyyttinen ja kaukonäköistä opiskelijoille, jotka ovat valmiita slot erikoistuneiksi rooleja pankki-, rahoituspalvelut, rahoitus ja taloudellinen konsultointi aloilla. Tämä on vaativa ohjelma, mutta on erinomainen läpäisyaste. Kurssi soveltuu opiskelijoille erilaisia ​​akateemisen, mukaan lukien ne, joilla on alan kokemusta ja ne, joilla ei ole kandidaatin tutkinto taloudesta, rahoitus tai kirjanpito. Voit opiskella kurssin osa-aikaisesti, joten voit hakea oman oppimisen työpaikalla heti. [+]

Valitse Kingstonin Finanssiryhmä MSc Pankki- ja rahoitus MSc tuottaa korkeasti koulutettuja, analyyttinen ja kaukonäköistä opiskelijoille, jotka ovat valmiita slot erikoistuneiksi rooleja pankki-, rahoituspalvelut, rahoitus ja taloudellinen konsultointi aloilla. Tämä on vaativa ohjelma, mutta on erinomainen läpäisyaste. Kurssi soveltuu opiskelijoille erilaisia ​​akateemisen, mukaan lukien ne, joilla on alan kokemusta ja ne, joilla ei ole kandidaatin tutkinto taloudesta, rahoitus tai kirjanpito. Voit opiskella kurssin osa-aikaisesti, joten voit hakea oman oppimisen työpaikalla heti. Ohjelma on kehitetty yhteistyössä talouden ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank antaa sinulle käytännön, tosielämän taitoja työnantajat vaativat tällä erittäin kilpaillulla alalla. Olemme yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. On säännöllisesti keskusteluja harjoittamasta alan asiantuntijoiden kuten entinen johtaja Financial Services Authority. Sekä opiskelu kansainvälisestä opetussuunnitelmasta, tapaat ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka voivat lisätä kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, ja antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Kun tutkia tätä ohjelmaa voit myös hakea Bloomberg sertifioinnin. Tämä alan tunnustettu pätevyys antaa valmistuneet valtava etu työmarkkinoilla. Kurssilla käsitellään monia näkökohtia Chartered Financial Analyst (CFA) tilitietojen, auttaa sinua valmistautumaan heidän ammattitutkintoon. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. "Samalla mitalla, tämä on yksi alkuun ohjelmien Britanniassa ... se on luotu, ja on opettanut tutkijat, jotka ovat työskennelleet johtava kansainvälinen kauppakorkeakoulujen ja aiheesta globaali rahoituslaitokset." - Tohtori Mohammed Nurullah, kurssi johtaja... [-]

Msc Pelin Kehittämiseen (ohjelmointi)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä tietenkin yksi sarja digitaalisen median kursseja, voit tutkia digitaalisen median käytäntö on MicroStudio ympäristössä, joka keskittyy ohjelmoinnin tarvittavat taidot alalla pelien kehittämiseen. [+]

Valitse Kingstonin Game Development (Programming) MSc Tämä tietenkin yksi sarja digitaalisen median kursseja, voit tutkia digitaalisen median käytäntö on MicroStudio ympäristössä, joka keskittyy ohjelmoinnin tarvittavat taidot alalla pelien kehittämiseen. Kautta opiskelijakeskeisen hankepohjaisten opetussuunnitelma, työskentelet pelejä ohjelmoija kehittää erikoistaitoja työskennellessään osana monitieteinen joukkue opiskelijat kautta koko ohjelman. Tämä kurssi on kehitetty kuullen meidän teollisuuden paneeli, johon kuuluu edustajia Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks ja Samsung suunnittelu Euroopassa. Olemme myös aktiivinen jäsen TIGA, peliteollisuuden etujärjestön, ja British Interactive Media Association (Bima). Tämä kurssi on suunniteltu hyödyntämään parhaan digitaalisen median osaamista ja voimavaroja koko yliopistosta, ja valmistelee teitä työtä digitaalisen median alan, jossa ryhmien asiantuntijat kehittävät yhdessä ja kirjailija innovatiivisia digitaalisen median hankkeita. Mitä opiskelet? Saat suunnitella ja luoda tietokonepelejä, yksin ja ryhmissä, käyttäen alan standardin tuotannon hallinnan välineitä ja tekniikoita, jotka stimuloivat ammattimaisessa ympäristössä yhteistyötä toimittaa tuote ajoissa. Voit myös kehittää pystysuoraan viipaleen prototyypit käyttämällä uutta teknologiaa, kuten konenäkö ja stereoskopia, ja oppivat esittää itse mahdollisille työnantajille kautta ammatillinen läsnäolo ja portfolio. Arviointi Vertical viipaleita, prototyyppejä, demoja, videoita, esityksiä, suunnittelu asiakirjoja, esseitä. PlayStation First Kingston University on koulutus kumppani Sony kautta PlayStation First. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Luettelossa mainitut tahot voivat myös olla sekoitus ytimen ja valinnaiset moduulit. Moduulit Digital Studio Practice Media Specialist Practice Reaaliaikainen ohjelmointi 3D Peliohjelmointi Digital Media Opinnäytetyö Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia, ranska, saksa, italia, japani, mandariini, portugali, venäjä ja... [-]

MSc Psychology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa master-tason pätevyys akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS) ja kelpoisuuden Graduate perusta Chartered Jäsenyys. Se sopii erityisesti jos olet riittävästi luottoa psykologian ensimmäisen asteen vastaamaan BPS hyväksymisperusteet. Kurssi kattaa kaikki keskeiset alatieteiden nykyajan psykologian ja tarjoaa laajaa koulutusta liittyvän tutkimuksen taitoja. [+]

Valitse Kingston Psychology MSc Tämä kurssi tarjoaa master-tason pätevyys akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS) ja kelpoisuuden Graduate perusta Chartered Jäsenyys. Se sopii erityisesti jos olet riittävästi luottoa psykologian ensimmäisen asteen vastaamaan BPS hyväksymisperusteet. Kurssi kattaa kaikki keskeiset alatieteiden nykyajan psykologian ja tarjoaa laajaa koulutusta liittyvän tutkimuksen taitoja. Lue lisää tämän kurssin: Tämä kurssi antaa kelpoisuuden jatko jäsenyys British Psychological Societyn kanssa Graduate perusta Chartered Jäsenyys (GBC). Tämä on ensimmäinen askel kohti tulossa Chartered psykologi. Hyödyt moderni tutkimuslaboratoriot ja toimistoja, sekä erinomaiset tietokoneita. Psykologia joukkue on ystävällinen ja dynaaminen ryhmä tutkijoita, kokenut opetuksessa ja suorittaen kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta. Joukkue on tutkimus yhteyksiä yliopistojen Australiassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Lisäksi arvostettuja psykologeja koko Yhdistyneen kuningaskunnan esillä havaintojen uusinta tutkimusta psykologian, pitää oppimisen kärjessä. Mitä opiskelet? Sen lisäksi, että laaja (vielä yksityiskohtainen) katsauksen aiheena psykologian, tämä kurssi edistää kriittistä arviointia suhteessa psykologisia malleja, teorioita ja menetelmiä. Sinä tekee käytännön tutkimusta harjoituksia ja tuottaa merkittävän tutkimukseen perustuva väitöskirja alueella psykologian, valinnan (riippuen saatavuudesta). Tulet saamaan taitoja tietojen analysointi, tilastollisia menetelmiä, hankesuunnittelu, suullisia esityksiä, tiimityö ja raportointia - jotka kaikki ovat kysyttyjä taitoja työnantajat. Arviointi Essays, luokkansa testit, esityksiä, näkymätön tutkimukset, laboratorio ilmoittaa ja väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Cognition and Biological Psychology Menetelmät ja tilastot MSc Psychology Psykologia Väitöskirja Henkilö Psykologian Lisävarustemoduulit Advanced Kehityspsykologia Sovellukset psykologinen tutkimus Kriittinen Social Psychology: Memory, Kerronta ja edustus Neuropsykologia ja Neuro-kuntoutus Psychology of Art ja Film Psykologia terveydelle ja hyvinvoinnille Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella... [-]

Msc Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Jos haluat jatkaa palkitseva, jännittävä ja haastava ura rahoitusalalla, tämä kurssi tarjoaa tietoja ja taitoja tarvitaan, vaikka ei vielä ole kokemusta rahoituksen. Se antaa sinulle hyvin integroitu tuntemus laskentatoimen, rahoitusta ja investointeja, ja johdon laskentatoimen sekä kyky suhteuttaa tätä laajempia kysymyksiä johdon ja yhtiön strategiaa. Se tuottaa opiskelijoille, jotka ovat valmiita korkean tason työpaikkojen finanssisektorilla. [+]

Valitse Kingston Finance MSc Jos haluat jatkaa palkitseva, jännittävä ja haastava ura rahoitusalalla, tämä kurssi tarjoaa tietoja ja taitoja tarvitaan, vaikka ei vielä ole kokemusta rahoituksen. Se antaa sinulle hyvin integroitu tuntemus laskentatoimen, rahoitusta ja investointeja, ja johdon laskentatoimen sekä kyky suhteuttaa tätä laajempia kysymyksiä johdon ja yhtiön strategiaa. Se tuottaa opiskelijoille, jotka ovat valmiita korkean tason työpaikkojen finanssisektorilla. Ohjelma on kehitetty yhteistyössä talouden ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank antaa sinulle käytännön, tosielämän taitoja työnantajat vaativat tällä erittäin kilpaillulla alalla. Olemme yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. On säännöllisesti keskusteluja harjoittamasta alan asiantuntijoiden kuten entinen johtaja Financial Services Authority. Sekä opiskelu kansainvälisestä opetussuunnitelmasta, tapaat ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka voivat lisätä kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, ja antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Kingston opiskelijat voivat hakea Bloomberg sertifioinnin. Nämä alan standardi pätevyys antaa valmistuneet valtavan lisäetua työmarkkinoilla - ja säästää aikaa ja rahaa ylimääräistä tutkimuksiin. Kaikki henkilökunta on erittäin akkreditoitu ja kokenut, ja monet ovat työskennelleet korkeilla tasoilla liiketoimintaa: Britanniassa Research Excellence Framework 2014, kaksi kolmasosaa meidän tutkimustoiminnasta luokiteltiin kansainvälisellä erinomainen tai maailman johtava. Nauti opiskelusta rauhallisessa ja vehreä Kingston, joka on helpon matkan päässä Lontoon keskustasta. Se on alhaisin rikosten määrä Lontoossa ja on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia... [-]

MSC Rakennesuunnittelu & Rakentaminen Johdon Kestävyyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä teollisuus-akkreditoitu Kurssi on tarkoitettu siviili- ja / tai rakennesuunnittelija jotka haluavat tulla ylimmän kestävyyden johtajille sekä konsultointi suunnittelu ja toteutus organisaatioille. Se on onnistuneesti tasapainotettu kestävää rakennesuunnittelu kehittyneitä rakennuttamis-, ja johtaa Fellow Institution of Civil Engineers ja Institution of rakennesuunnittelija. Kestävä on avainkysymys 21. vuosisadalla, tämä kurssi tarjoaa erikoisosaamista ja taitoja, jotka parantavat työllistyvyyttä potentiaalia. [+]

Valitse Kingstonin rakennesuunnittelu & Construction Management Sustainability MSc Tämä teollisuus-akkreditoitu Kurssi on tarkoitettu siviili- ja / tai rakennesuunnittelija jotka haluavat tulla ylimmän kestävyyden johtajille sekä konsultointi suunnittelu ja toteutus organisaatioille. Se on onnistuneesti tasapainotettu kestävää rakennesuunnittelu kehittyneitä rakennuttamis-, ja johtaa Fellow Institution of Civil Engineers ja Institution of rakennesuunnittelija. Kestävä on avainkysymys 21. vuosisadalla, tämä kurssi tarjoaa erikoisosaamista ja taitoja, jotka parantavat työllistyvyyttä potentiaalia. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä ohjelma perustuu huippututkimusta kestävän betonirakentaminen Kingston University ja on täysin yhteensopiva nykyisten hallituksen ja ennakoinnin strategia Kestävän rakentamisen. Asiantuntijoiden panos on johtava vesirakentaminen, rakentamista ja vastaavia yrityksiä täydentää akateemista opetusta. Näin voit kehittää laajemmin ja ymmärrystä maailmanlaajuisen kestävän ongelmiin rakennusalalla. Lisäksi oppimisen ohjelma - MSc (tekninen) Tämä tutkinto on akkreditoitu yhteinen hallitus Moderaattorit, joka sisältää Institution of Civil Engineers ja Institution of rakennesuunnittelija, lisenssillä Engineering neuvosto täyttävän lisäoppimiselle varten Chartered Engineer (CEng) ehdokkaita, jotka ovat jo hankkinut Accredited CEng (Osittainen) Beng (Hons) tai Accredited IEng (Full) Beng / BSc (Hons) perustutkintoa ensimmäisen asteen. Katso www.jbm.org.uk lisätietoja. Akkreditointi on merkki varmuuden siitä, että tutkinto täyttää standardien asettamat Engineering neuvosto kuningaskunnassa Standard for Professional Engineering Competence (UK-SPEC). Jotkut työnantajat palkata ensisijaisesti akkreditoitu astetta ja akkreditoitu aste on todennäköisesti tunnustaa muissa maissa, jotka ovat allekirjoittaneet kansainvälisiin sopimuksiin. Tarkista Engineering neuvoston verkkosivuilla lisätietoja. Mitä opiskelet? Kädet-kurssin keskittyy haasteet ja mahdollisuudet betoniteollisuuden täyttämisessä vaatimuksiin kestävyyden. Siinä yhdistyvät konkreettiset teknologia, kestävä rakentaminen, maanjäristystekniikan, tulipalo arviointi, geo-ympäristötekniikan ja rakentamisen hallintaan. Kehittynyt betoni suunnittelu moduuli arvioidaan työselostus perustuu kansallisiin yliopiston järjestämä kilpailu betoni keskus, kaupan elin, joka edustaa betoniteollisuuden Britanniassa. Arviointi... [-]

Msc Rakennus Maanmittaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi on ihanteellinen, jos ei opiskellut rakennus maanmittaus opintojen tasolla, mutta haluaisi ryhtymistä ja vaativat "muuntaminen" kurssin. Kurssi pohjautuu vahvuus projektityö, joka on erityinen erikoisuus School, sekä kehittää kestävän kehityksen ohjelmaa. [+]

Valitse Kingstonin Building Geodeettiset MSc Tämä kurssi on ihanteellinen, jos ei opiskellut rakennuksen maanmittauksen opintojen tasolla, mutta haluaisi ryhtymistä ja vaativat "muuntaminen" kurssi (katso pääsyvaatimukset). Kurssi pohjautuu vahvuus projektityö, joka on erityinen erikoisuus School, sekä kehittää kestävän kehityksen ohjelmaa. Akkreditointi Tämä kurssi on täysin akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) ja Chartered Institute of Building (CIOB). Mitä opiskelet? Tulet saamaan tietoa rakennusmateriaalien, rakennustekniikan ja patologia; asiantuntija oikeudellisten ja sääntelykysymysten; suunnittelu yksinkertaisia ​​rakenteita; ja valmistelu järjestelmien kunnostamiseksi rakennuksia. Kurssi keskittyy ydinosaamisen rakennusmittaaja ja ammatillinen rakentaja liiketoiminnan paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Siinä otetaan huomioon kehitysmaiden kestävän kehityksen ohjelmaa, jolla rakennusalan ammattilaisille on yhä sitoutua yhdessä monialaisen erityisvaatimuksia rakennuksen maanmittauksen. Vaikka keskittynyt kurinalaisuutta tarvittavat vaatimukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva rakennus maanmittauksen ammattilainen, tietenkin myös Euroopan ja globaalin näkökulmia tarkoituksenmukaista vaatimuksiin kansainvälisiä konsulttiyrityksiä. Arviointi Tentit, esseet, projektit, portfolio, väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Luettelossa mainitut tahot voivat myös olla sekoitus ytimen ja valinnaiset moduulit. Moduulit Rakennus arviointi ylläpito ja uusiminen Laki ja käytäntö varten rakennettu ympäristö Kestävä maarakennusteknologia Specification - suunnittelu ja analyysi Tutkimus periaatteet ja soveltaminen Tutkimusprojekti Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia, ranska, saksa, italia, japani, mandariini, portugali, venäjä ja espanja. [-]

Msc Rikosteknisen Psykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan merkittävään kasvuun työmarkkinoilla rikosteknisen psykologit. Se perustuu yliopiston perustettu asiantuntemusta kriminologiassa ja psykologian kuuluu mahdollisuus suorittaa työharjoittelua, jolloin voit laittaa mitä olet oppinut käytännössä ja saada arvokasta osaamista ja kokemusta. Sen suoritettuaan, voit kehittää oman uran oikeuslääketieteen psykologina, esimerkiksi vankiloissa, koeaika, rikosanalyysin yksiköitä ja akateemisen maailman. [+]

Valitse Kingstonin Forensic Psychology MSc Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan merkittävään kasvuun työmarkkinoilla rikosteknisen psykologit. Se perustuu yliopiston perustettu asiantuntemusta kriminologiassa ja psykologian kuuluu mahdollisuus suorittaa työharjoittelua, jolloin voit laittaa mitä olet oppinut käytännössä ja saada arvokasta osaamista ja kokemusta. Sen suoritettuaan, voit kehittää oman uran oikeuslääketieteen psykologina, esimerkiksi vankiloissa, koeaika, rikosanalyysin yksiköitä ja akateemisen maailman. Tämä kurssi on akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS). Voit myös tutkia yhteinen tutkinto kriminologian kanssa Forensic Psychology MA. Lue lisää tämän kurssin: Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on akkreditoitu Forensic Psychology Division British Psychological Societyn (BPS) kuin akkreditoitu Stage 1 master-ohjelmassa. Vähintään 15 viikkoa tullaan käyttämään järjestäytyneillä sijoitus useilla asetukset, kuten korkean ja keskitason turvallisuus sairaaloissa ja-päästä vankilaan joukkueet. Kurssin sisältö on tutkimuksen tukemaa, ja moduulit ilmoitetaan uusimman tutkimuksen aihealueen, pitää ne ajan tasalla uusimpien kehitystä. Sinä hyötyvät tiiviit yhteydet henkilökuntamme on oikeuslääketieteen asetuksia sijaitsee Lounais Lontoon ja ympäröivän alueen. Mitä opiskelet? Oikeuslääketieteen psykologian koskee psykologinen liittyviä kysymyksiä rikollinen käyttäytyminen ja käsittely, jotka ovat rikoksia. Se viittaa tutkinnan petoksen petoksia, rikollisuus ja psykologiset näkökohdat oikeudellisista prosessi. Opit psykologian sovelletaan eri oikeuslääketieteen asetukset ja otetaan käyttöön roolia rikosteknisen psykologi käytännössä. Saat myös tietoa oikeudellisista näkökohdista todistajanpsykologiaan, kuten seikat tuomioistuimille ja tuomitseminen, ja tarkastelee etiologiasta rikollisen toiminnan perusteellisesti. Arviointi Erilaisia ​​arviointimenetelmiä käytetään tässä tietenkin myös esseitä, raportteja, esityksiä, arviointi kasaamisen, laboratorio ilmoittaa ja väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Epäsosiaalista käyttäytymistä koko elinkaaren; Hoito ja interventio Hakemukset Oikeuslääketieteen Psychology Tutkiva ja oikeusprosessit Oikeuslääketieteen Psychology Psykologia... [-]

MSC Se & Strateginen Innovaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Onnistuminen organisaatio voi levätä sekä ymmärtämään IT ja miten käyttää innovaation strategisesti, jotta uutta kasvua ja kilpailukykyä. Kurssin tavoitteena on antaa ymmärrystä ominaisuuksia korkean teknologian innovaatio yhdistettynä johtamisen arvot, joita tarvitaan yrittäjyyden (uusi venture luominen) tai menestyksellisesti luomiseen ja hallintaan strateginen innovaatio niin organisaation sisällä kuin ulkopuolelta, esimerkiksi kuten IT-konsultti. [+]

Valitse Kingstonin IT ja strateginen innovaatio MSc Onnistuminen organisaatio voi levätä sekä ymmärtämään IT ja miten käyttää innovaation strategisesti, jotta uutta kasvua ja kilpailukykyä. Kurssin tavoitteena on antaa ymmärrystä ominaisuuksia korkean teknologian innovaatio yhdistettynä johtamisen arvot, joita tarvitaan yrittäjyyden (uusi venture luominen) tai menestyksellisesti luomiseen ja hallintaan strateginen innovaatio niin organisaation sisällä kuin ulkopuolelta, esimerkiksi kuten IT-konsultti. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Voit räätälöidä kurssin sopivaksi oman urasi kehittämistarpeita, alan tausta tai laitoksen vaatimuksia. Hanke / Väitöskirja antaa sinulle mahdollisuuden tutkia kiinnostava alue syvällisemmin ja saada arvokasta tutkimuksen taitoja. Usein on muodoltaan liiketoimintasuunnitelman merkitystä oman uran, ja tarjoaa erinomaisen myyntivaltti kun etsivät työtä tai edistäminen. Jos olet ulkomailla opiskelija, me auttaa toteuttamaan hanke perustuu joko kotimaassa tai jotka ovat erityisen merkityksellinen, kun palaat kotiin. Mitä opiskelet? Opiskelet ja ominaisuuksista innovaation, sekä huomattavia esteitä leviämisen innovaatio. Näin voit tunnistaa ja myönteisenä lisääntynyt muutosnopeus ja epävakaus liiketoiminnan ja teknologian aloilla. Tulet ymmärtämään roolia tietojärjestelmien rohkaisevia, syömällä ja innovaatioiden hallinnoinnissa organisaatiossa ja miten tämä liittyy rakentamiseen paremmin arvoketjuja käyttämällä tiedon hallinta, tiedon louhinta, päätöksenteko ja business intelligence. Arviointi Uralla ja / tai tenttejä. kurssin rakenne Täydellinen MSc Kurssi koostuu perehdyttämisohjelma, neljä opetti moduuleja, ja projektin väitöskirja. Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Moduulit eBusiness Strategia ja toteutus IT ja yrittäjyys Mallinnus Enterprise arkkitehtuurit Data Management and Governance Project Väitöskirja Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia,... [-]

Msc Sovellettu Ekonometrian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä kurssi on ihanteellinen, jos haluat jatkaa uraa, jossa hakemus ekonometristen menetelmien on suuri merkitys - kuten markkinatutkimus, näyttöön perustuvaa suunnittelua ja politiikan neuvoja tai taloudellinen mallinnus ja ennustaminen - tai jos haluat syöttää PhD-ohjelman. Se keskittyy soveltamisesta potentiaalia laajan ekonometrisiä menetelmiä ja tehokasta viestintää empiirisiä tuloksia, eikä tilastoteorian joihin ekonometrisiä menetelmiä riippuvaisia. [+]

Valitse Kingstonin Applied Econometrics MSc Tämä kurssi on ihanteellinen, jos haluat jatkaa uraa, jossa hakemus ekonometristen menetelmien on suuri merkitys - kuten markkinatutkimus, näyttöön perustuvaa suunnittelua ja politiikan neuvoja tai taloudellinen mallinnus ja ennustaminen - tai jos haluat syöttää PhD-ohjelman. Se keskittyy soveltamisesta potentiaalia laajan ekonometrisiä menetelmiä ja tehokasta viestintää empiirisiä tuloksia, eikä tilastoteorian joihin ekonometrisiä menetelmiä riippuvaisia. Lue lisää tämän kurssin: Tärkeimmät ominaisuudet Työpajat avulla voit laittaa tekniikoita olet oppinut käytännössä. Voit joko käyttää ammatillisen olosuhteissa tutkimusaineistona oman väitöskirja yhteistyössä työnantajan, tai voit käyttää väitöskirja osoittaa oman ammatillisen kehityksen tuleville työnantajille. Opetti moduuleja tavoitteena halutaan valmistautua työmarkkinoilla. Rinnalla akateemisissa tutkimuksissa, voit saada taitoja ongelmanratkaisun ja organisaatio; tiedonkeruullaan, lue ja synopsis; viestintä (suullinen, kirjallinen ja elektroniset); ajanhallinta; tietojenkäsittely; ja yhteistyö ja tiimityö. Sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisia ​​työpajoja, konferensseja ja esityksiä puhujavieraita. Mitä opiskelet? Opiskelet ytimen ekonometrisiin käsitteiden ja menetelmien rinnalla moduuleja, jotka keskittyvät eri sovelluksen yhteyksissä, kuten aikasarja-analyysi, microeconometrics, taloudellinen ekonometrian Makrotalouden mallinnus ja liiketoiminnan ennustamista. Voit myös kehittää tietojenkäsittely ja viestintätaidot. Voit sitten kirjoittaa väitöskirja osoittaa näyttöä oman tiedot, taidot ja kyvyt tekevän monitahoisia, itsehallinnollisen tehtäviä tiukan aikataulun puitteissa. Arviointi Muun muassa: esseitä, pieni tutkimusraportteja, käytännön harjoituksia, virallisia tenttejä, ja lopullinen väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Ekonometrian Econometrics Väitöskirja Makrotalouden mallintaminen ja ennustaminen Aikasarjat ja Financial ennustemenetelmät Topics in Applied Econometrics Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia, ranska, saksa, italia,... [-]

Msc Sulautettujen Järjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Nykymaailmassa, meitä ympäröi järjestelmiä ja laitteita, joissa on näkymätön ohjelmistojen ja laitteistojen, kuten digitaalisia televisioita, MP3-soittimet, älypuhelimet ja liikennevalot. Se vie erityinen henkilö (yleensä työskentelee monialainen joukkue) ajatella, suunnitella ja toteuttaa, ja asentamaan nämä niin sanotut sulautetut järjestelmät. Tämä kurssi on suunniteltu asettaa sinut eteenpäin sykkivässä työmarkkinoilla kulutuselektroniikan, teollisuuden laitteita ja autoteollisuudessa. [+]

Valitse Kingstonin Embedded Systems MSc Nykymaailmassa, meitä ympäröi järjestelmiä ja laitteita, joissa on näkymätön ohjelmistojen ja laitteistojen, kuten digitaalisia televisioita, MP3-soittimet, älypuhelimet ja liikennevalot. Se vie erityinen henkilö (yleensä työskentelee monialainen joukkue) ajatella, suunnitella ja toteuttaa, ja asentamaan nämä niin sanotut sulautetut järjestelmät. Tämä kurssi on suunniteltu asettaa sinut eteenpäin sykkivässä työmarkkinoilla kulutuselektroniikan, teollisuuden laitteita ja autoteollisuudessa. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Käytännön-opetus antaa sinulle mahdollisuuden laittaa kädet teollisuuden ja / tai tutkimus-standardia ohjelmisto / laitteisto, kuten LabView, Compact Rio, Microchip dsPIC DSC / MPLAB, Matlab. Kurssi on opettanut tutkijoita asiantuntemusta tietotekniikassa, sähköiset, mekaaniset ja autotekniikan ja teollisuuden vierailevat luennoitsijat perustuu teollisuudessa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä projektin väitöskirja yksi meidän teollisen yhteystietoja tai rinnalla tutkimusryhmien kansainvälisesti tunnustettua asiantuntemusta digitaalinen kuvankäsittely, konenäkö, robotiikka, ohjausjärjestelmät, ilmailu-, lääketieteelliset telematiikka, langattomat verkot ja multimedia-aineistoa. Mitä opiskelet? Embedded Systems MSc on suunniteltu antamaan sinulle hyvän tausta digitaalinen signaalinkäsittely (DSP), digitaalisen signaalin prosessorit (esim jollaisia ​​käytetään digiboksit, kuvankäsittely, jne), ohjausjärjestelmät ja mikro-ohjaimet. Voit valita useita vaihtoehtoja räätälöidä koulutusta sekoitus tietokonealan ja tekniikan aiheita. Jos ammatillisesti kallellaan hallinta, tarjoamme myös versio kurssin, joka sisältää hallinnan moduulit. Embedded Systems kurssi voidaan yhdistää Management Studies avulla voit kehittää liiketoimintaa ja johtamistaitoja, jotta voit työskennellä tehokkaasti yritysjohtajia kehittää innovatiivisia ja kekseliäitä tapoja hyödyntää sulautetut järjestelmät yritysten etu. Tämä on keskeinen taito työllistettävyydestä erityisesti organisaatiot julkisen, yksityisen ja vapaaehtoisen sektorin tarttua ankaruutta. Arviointi Uralla ja / tai tenttejä, tutkimushanke / väitöskirja. kurssin rakenne Täydellinen MSc Kurssi koostuu perehdyttämisohjelma, neljä opetti moduuleja, ja projektin väitöskirja. Huomaa,... [-]

Msc Taloudellinen Ja Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Tämä kurssi on yhdistelmä kahdesta erittäin onnistunut kursseja hoitaa Business School - kirjanpito- ja rahoitus MSc ja International Business Management MSc - jotka molemmat ovat perustaneet kansainvälisen maineen huippuosaamista. Se on intensiivinen, perusteellinen ja haastava ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa sinulle teoreettista ja käytännön kannalta keskeisten taitojen hallintaan nykypäivän yrityksille. [+]

Valitse Kingstonin Financial ja Business Management MSc Tämä kurssi on yhdistelmä kahdesta erittäin onnistunut kursseja hoitaa Business School - kirjanpito- ja rahoitus MSc ja International Business Management MSc - jotka molemmat ovat perustaneet kansainvälisen maineen huippuosaamista. Se on intensiivinen, perusteellinen ja haastava ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa sinulle teoreettista ja käytännön kannalta keskeisten taitojen hallintaan nykypäivän yrityksille. Kurssi sopii sekä kokeneille yritysrahoituksesta ja taloushallinnon ammattilaisille, jotka haluavat lisätä taitojaan, ja niille, jotka etsivät uran alueella. Ohjelma on kehitetty yhteistyössä talouden ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank antaa sinulle käytännön, tosielämän taitoja työnantajat vaativat tällä erittäin kilpaillulla alalla. Olemme yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. On säännöllisesti keskusteluja harjoittamasta alan asiantuntijoiden kuten entinen johtaja Financial Services Authority. Sekä opiskelu kansainvälisestä opetussuunnitelmasta, tapaat ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka voivat lisätä kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, ja antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. "Samalla mitalla, tämä on yksi alkuun ohjelmien Britanniassa ... se on luotu, ja on opettanut tutkijat, jotka ovat työskennelleet johtava kansainvälinen kauppakorkeakoulujen ja aiheesta globaali rahoituslaitokset." - Tohtori Mohammed Nurullah, kurssi johtaja Mitä opiskelet? Kurssi on erittäin käytännöllinen, jokainen moduuli on suunniteltu opettaa sinulle taitoja, että työnantajat arvostavat eniten. Voit jopa arvioidaan käytännössä, jossa kaikki testit perustuvat tosielämän käytäntöjä,... [-]

Msc Tietojärjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tietojärjestelmät, kun käytetään tehokkaasti, voi antaa yrityksen tai organisaation kilpailuedun. Ne voivat myös muuttaa yrityksiä, uudelleen järjestöjen ja virtaviivaistamisessa. Kurssi pyritään käsittelemään pulaa ihmisiä, jotka voivat toimia rajapinnassa liiketoiminnan ja IT, ja tarjoaa mahdollisuuden tutkia kirjo asiaan liiketoiminnan ja teknisten aineiden. [+]

Valitse Kingstonin Information Systems MSc Tietojärjestelmät, kun käytetään tehokkaasti, voi antaa yrityksen tai organisaation kilpailuedun. Ne voivat myös muuttaa yrityksiä, uudelleen järjestöjen ja virtaviivaistamisessa. Kurssi pyritään käsittelemään pulaa ihmisiä, jotka voivat toimia rajapinnassa liiketoiminnan ja IT, ja tarjoaa mahdollisuuden tutkia kirjo asiaan liiketoiminnan ja teknisten aineiden. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Uran parantavia ohjelma on suunniteltu rakentaa oman aikaisemman kokemuksen ja koulutuksen ja voit räätälöidä oppimisen sopivat yksilölliset urakehitystä, alan tausta ja vaatimukset organisaation. Teollinen neuvottelukunta neuvoo kaikilla osa opetussuunnitelmaa, jotta uusia käsitteitä otetaan käyttöön ja että kurssin edelleen tarpeisiin elinkeinoelämän. Mitä opiskelet? Opiskelet suunnittelu, kehittäminen ja hallinta tietojärjestelmien avulla voit tunnistaa ja huomioon lisääntyneet muutosnopeus ja epävakautta yritysten ja tietoa ympäristö luoma sosiaalisia, taloudellisia, poliittisia ja teknisiä muutoksia. Tulet ymmärtämään, miten tietoja käytetään organisaation, joka käyttää sitä, tietojen luonne, miten se liittyy päätöksentekoon ja miten se vaikuttaa organisaation tavoitteet ja päämäärät. Sen lisäksi meidän puhdasta Information Systems MSc voit erikoistua Verkkokaupan tai Health Information Management. Arviointi Uralla ja / tai tenttejä, tutkimushanke / väitöskirja. kurssin rakenne Täydellinen MSc Kurssi koostuu perehdyttämisohjelma, neljä opetti moduuleja, ja projektin väitöskirja. Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Moduulit Mallinnus Enterprise arkkitehtuurit Data Management and Governance eBusiness Strategia ja toteutus Agile Project Development Project Väitöskirja Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia, ranska, saksa, italia, japani, mandariini, portugali, venäjä ja espanja. [-]

Msc Top-up Hallinta

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 1 vuosi February 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston

Oletko suorittanut PGDip johtamisen viimeisten viiden vuoden aikana? Jos näin on, tämä kurssi voit muuntaa sen MSc joka näyttää työnantajasi olet valmis edistämiseen. [+]

Valitse Kingstonin Management MSc top-up Oletko suorittanut PGDip johtamisen viimeisten viiden vuoden aikana? Jos näin on, tämä kurssi voit muuntaa sen MSc joka näyttää työnantajasi olet valmis edistämiseen. Nopea, joustava yhden moduulin kurssi on suunniteltu johtajien kanssa kokemus millä tahansa alalla. Tailor väitöskirja sopivaksi tutkimustyötä tai tietyn yrityksen ongelma työnantajan kasvot - ja soveltaa sitä työsi heti. Viikonloppukurssien tarkoita mahtuu opiskelee noin muita sitoumuksia. Online tutkimus tuki antaa sinulle pääsyn runsaasti kurssin materiaalista ja pitää yhteydet kanssa ohjaajien ja muiden opiskelijoiden kanssa. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Osallistua opetukseen vehreällä, rauhallinen rinteellä kampus. Borough'ssa Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Arviointi Väitöskirja. kurssin rakenne Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Core moduulit Tutkimusmenetelmät ja Väitöskirja Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä: arabia, ranska, saksa, italia, japani, mandariini, portugali, venäjä ja espanja. [-]

Msc Uusiutuva Energia Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Ilmastonmuutos on suuri haaste 21. vuosisadalla, joka edellyttää vaihtoehtoisen tarjonnan puhtaampaa energiaa uusiutuvista lähteistä. Tämä kurssi on suunniteltu tekninen painopiste, joka käsittelee hakemukset yhdistettynä liike elementin; sovelletaan onko sinulla työtä suuri organisaatio tai pieni keskisuuri yritys. [+]

Tärkeää: jos olet kansainvälinen opiskelija edellyttävät Tier 4 opiskelijaviisumia opiskelemaan Britanniassa on myös tarvitaan ATAS todistus tämän kurssin. Valitse Kingstonin Renewable Energy Engineering MSc Ilmastonmuutos on suuri haaste 21. vuosisadalla, joka edellyttää vaihtoehtoisen tarjonnan puhtaampaa energiaa uusiutuvista lähteistä. Tämä kurssi on suunniteltu tekninen painopiste, joka käsittelee hakemukset yhdistettynä liike elementin; sovelletaan onko sinulla työtä suuri organisaatio tai pieni keskisuuri yritys. MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä. Tärkeimmät ominaisuudet Ohjelma tarjoaa käytännön taitoja 3D CAD ja kiinteät mallinnus, FEA ja CFD analyysi, Polysun ja WindPro simulaatiot vakiintuneet ohjelmistot. Voit toteuttaa monenlaisia ​​haastavia ja mielenkiintoisia sponsoroi ja ei tukema hankkeita erityisaloilla tuulivoiman, aurinkoenergian, biopolttoaineita ja polttoaineen solujen liittyvät teknologiat. Erinomainen urakehitys ja harjoittelujakson johtava uusiutuvista yritystä: noin 80% opiskelijoista, jotka ovat valmistuneet tästä ohjelmasta on rekrytoitu, jotka vastaavat teollisuuden konsulttina kuten Atkins, Alstom Power, Inditex, Vattenfall, Shell, SGS UK Ltd ja monet muut . Päätökseen tämän ohjelman olisi ihanteellinen etenemisen PhD tason tutkimusten jos olet kiinnostunut akateemista tai tutkijanuraa uusia uusiutuvan energian. Mitä opiskelet? Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa uusiutuvan energian järjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen, kaupallisten ja tekninen neuvonta ja projektinhallinnan sisällä kestävän engineering ympäristöön. Tulet saamaan teknisiä taitoja ja tietämystä aurinkoenergiaa, tuulivoimaa, biopolttoaineita ja polttokenno teknologioita, sekä uusiutuvan energian liiketoimintaa ja johtamista. Lisäksi voit saada käytännön taitoja ajan tasalla tietokoneavusteinen simulointiteknologiat kuten Polysun aurinkoenergiasovelluksiin, WindPro tuulivoimaloiden sovelluksissa ja ECLIPSE biomassan sovelluksiin. Vaihtoehto moduulit avulla voit erikoistua projektin suunnittelu ja... [-]

MSC Verkko & Tietoturva

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tietokone verkko- ja tietoturva on yhä tärkeämpää - uutta lainsäädäntöä, teknologioita, heikkouksia ja uhkia edellyttää usein päivitykset. Kurssin tavoitteena on varustaa sinulle teknistä tietämystä nykyisten ja tulevien teknologioiden ja ymmärrys taustalla teorian salakirjoituksen, verkottumisen ja tietoturvan teknologiat. Opit arvioimaan, suunnitelma, suunnitella ja kehittää turvallisia ja luotettavia verkostoja ja järjestelmiä. Voit yhdistää tämän kurssin johdon tutkimuksiin. [+]

Valitse Kingstonin Network & Information Security Tietokone verkko- ja tietoturva on yhä tärkeämpää - uutta lainsäädäntöä, teknologioita, heikkouksia ja uhkia edellyttää usein päivitykset. Kurssin tavoitteena on varustaa sinulle teknistä tietämystä nykyisten ja tulevien teknologioiden ja ymmärrys taustalla teorian salakirjoituksen, verkottumisen ja tietoturvan teknologiat. Opit arvioimaan, suunnitelma, suunnitella ja kehittää turvallisia ja luotettavia verkostoja ja järjestelmiä. Voit yhdistää tämän kurssin johdon tutkimuksiin. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Kurssi opetetaan asiantuntija tietoliikenteen lab kanssa tutustua uusimpiin verkottumisen ja turvalaitteiden myyjät kuten Cisco, Microsoft ja Clavister. Nykyinen ja kehitteillä oleva teknologia on myös osoitettava teollisuuden edustajia. Sinulla on mahdollisuus työskennellä yksi state-of-the-art tutkimus labs, nimeltään WMN (Wireless Multimedia ja Networking). WMN on mukana EU ja UK tutkimusyhteistyössä ja tarjoaa mahdollisuuksia huippututkimukseen ja lyhyen aikavälin tutkimusapurahoja päätyttyä MSc astetta. Mitä opiskelet? Voit saada kriittistä tietoisuutta nykyisestä kehityksestä ja tulevaisuuden suuntauksia salakirjoituksessa, tietoturvan ja langaton turvallisuus, alkaen matemaattiset periaatteet salausalgoritmeja ja siirrytään turvaamaan verkkoprotokollia. Koska turvallisuus ja luotettavuus ovat erottamattomasti sidoksissa toisiinsa, kurssi kattaa myös luotettava ja erittäin saataville arkkitehtuureille. Tekniikoita ja teknologioita torjua uhkia tutkitaan, mistä suojattu todennus mekanismien kautta palomuurit, tietojen politiikan ja käyttäjien koulutus torjumiseksi social engineering ja tietovuodot. Hallinnoiva Studies reitti asettaa teknisen tietämyksen johdon yhteydessä. Arviointi Teollisuuden raportti ja tekninen artikkeli työselostus, tutkimukset, sanallinen esityksiä, projektin väitöskirja. kurssin rakenne Täydellinen MSc Kurssi koostuu perehdyttämisohjelma, neljä opetti moduuleja, ja projektin väitöskirja. Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Verkko- ja tietoturva MSc moduulit Salaus ja sovellukset Verkko- ja tietoturva... [-]

MSC Verkottuminen & Tietoliikenne

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Kurssin tavoitteena on tarjota tietoja ja taitoja tarvitaan suunnitella, malli ja tehokkaasti toimivat ja luotettaviin digitaalinen IP-pohjaisiin verkkoihin. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada hyvä käsitys internetin Protokollaohjelmiston että ydin nykyisten tietoverkkojen. [+]

Valitse Kingstonin Networking ja Data Communications MSc Kurssin tavoitteena on tarjota tietoja ja taitoja tarvitaan suunnitella, malli ja tehokkaasti toimivat ja luotettaviin digitaalinen IP-pohjaisiin verkkoihin. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada hyvä käsitys internetin Protokollaohjelmiston että ydin nykyisten tietoverkkojen. Fuusio Internet-maailmassa, ja multimedia on myös osoitettu, sekä langattoman viestinnän. Voit yhdistää tämän kurssin johdon tutkimuksiin. Tärkeimmät ominaisuudet Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Sinulla on mahdollisuus opiskella teollisuudelle sertifiointi, kuten Cisco, lisävarusteena on master-ohjelmassa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä yksi state-of-the-art tutkimus labs, nimeltään WMN (Wireless Multimedia ja Networking). WMN on mukana EU ja UK tutkimusyhteistyössä ja tarjoaa mahdollisuuksia huippututkimukseen ja lyhyen aikavälin tutkimusapurahoja päätyttyä MSc astetta. Mitä opiskelet? Käyttämällä uusinta menetelmät ja mukaisia ​​nykyisen verkon suunnittelun vaatimuksia, voit kehittää kurinalainen suunnittelu lähestymistapa, ja ääni käytännön taitoja, selityksessä, suunnittelu, mallinnus ja toteuttaminen ohjelmistojen ja laitteistojen. Tulet saamaan asiantuntemusta digitaalisen viestinnän, multimedia, langattomat verkot, turvallisuuskysymyksiä ja muita kehittyneitä tekniikoita. Sinulla on pääsy oma testi LAN / WLAN monipuoliset alustoja ja laitteet, mukaan lukien langattomat verkot ja yrityksen mittakaavassa verkkotekniikoita. Johto tutkimukset reitti moduulit asettaa teknisen tietämyksen johdon yhteydessä. Arviointi Uralla ja / tai tenttejä, tutkimushanke / väitöskirja. kurssin rakenne Täydellinen MSc Kurssi koostuu perehdyttämisohjelma, neljä opetti moduuleja, ja projektin väitöskirja. Huomaa, että tämä on alustava luettelo moduuleista ja ei ole tarkoitettu lopullinen luettelo. Verkostoituminen ja Data Communications MSc moduulit tietoliikenne Wireless Communications ja verkot Verkko- ja tietoturva Multimedia Viestintä Project Väitöskirja Oppia kieltä Sinulla on mahdollisuus opiskella vierasta kieltä, maksutta, aikana aika yliopistossa osana Kingston Language Scheme. Vaihtoehdot ovat tällä... [-]

MSC Vesirakentaminen & Järjestelmien Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Kingston + 1 lisää

Tämä luonnollisesti akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers (IMechE), tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden parantaa nykyisten teknisten salkun kirjo suunnittelutoimintaansa ja projektinhallinnan osaamista. Tämän seurauksena voit parantaa työllisyysnäkymiä ja kykyä hakea Senior Engineering johtotehtävissä. [+]

Valitse Kingstonin Engineering Projects & Systems Management MSc Tämä luonnollisesti akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers (IMechE), tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden parantaa nykyisten teknisten salkun kirjo suunnittelutoimintaansa ja projektinhallinnan osaamista. Tämän seurauksena voit parantaa työllisyysnäkymiä ja kykyä hakea Senior Engineering johtotehtävissä. MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä. Tärkeimmät ominaisuudet Kurssi on suunniteltu täydentämään insinöörin rikas kirjo suunnittelu- ja projektinhallinnan osaamista. Akateeminen opetus tukee asiantuntija puhujien teollisuuden, pitää sinut ajan tasalla haasteita ja kehitystä todellisessa maailmassa. Opittuja taitoja käytännön käytännön istuntoja käyttämällä uusinta ohjelmistoa on helppo siirtää mihin tahansa työympäristöön. Mitä opiskelet? Opit soveltamaan kehittynyttä projektinhallinnan ja resurssien optimointia taitoja, ja pystyy tunnistamaan, arvioimaan ja suosittelemaan ratkaisuja kriittisiin tekniikan hallinnan ongelmia, jotka kaipaavat parannusta. Opiskelet tärkeitä ainesosia käynnissä menestyksekästä liiketoimintaa, ja miten parantaa toimintaansa, tuottavuutta ja kilpailukykyä käyttämällä erilaisia ​​johto ominaisten Koneyrittäjien. Voit kehittää ja hallita uusia projekteja tehokkaammin ja sovitussa rajoitukset toimintoja, kustannuksia ja aikaa. Voit myös oppia miten laajentaa oman liiketoiminnan kautta käyttöön uusimman sähköisen kaupankäynnin ja tietotekniikan menetelmiä. Koko kurssin sinulla on monia käytännön istuntoja käytännössä mitä olet oppinut luokkahuoneessa. Nämä käytännön taidot saadaan läpi käyttämällä asiantuntijaohjelmistoja toiminnassa, laadun analyysi, liiketoiminnan päätöksenteon mallintamiseen, toimitusketjun hallinta ja resursseja simulointi. Hanke väitöskirja avulla voit kehittää valitun alan tietoa, joka täydentää urasi kunnianhimoa. Tiimityö, ryhmä esityksiä, tapaustutkimuksia ja teollisuuden kaiuttimet ovat muita kohokohtia tietenkin parantaa oppimiskokemus ja työllistettävyyden. Arviointi Opintoviikkoja, ohjelmistot istuntokertomuksiin, ryhmä esitys, tutkimushanke. kurssin rakenne Huomaa, että tämä... [-]