Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Led Learning

Mitä teemme on yksinkertaista. Autamme opiskelijaa, jatko ja tutkijoiden, järjestöjen ja muiden oppia; edistää apuraha; edistää ammattikäytäntöjen; levittää uusia ideoita ja keksintöjä kautta tutkimukseen ja tiedon siirtoon; ja tukea oppimista alueella, jossa olemme sijaitsee. Koska yhteisö tutkijat, opiskelijat ja henkilökunta omistettu oppimisen jaamme vastuun kehittämisestä täyden potentiaalin itsellemme ja muille.

Maisema Korkeakoulujen muuttuu, ja meidän on vastattava sekä tähän kehitykseen ja muuttuviin tarpeisiin yhteisöjä palvelemme. Kingston uskomme, että oppiminen on tehokkain tapa parantaa yhteiskuntiin ja yhteisöihin; se on tärkeä osa maailmanlaajuisiin muutosta ja saavuttaa taloudellista kehitystä. Olemme, ja jatkossakin erittäin kansainvälinen samoin liittyy kiinteästi paikallisen yhteisön; ja aiomme jatkossakin tarjota kursseja, jotka liittyvät liiketoiminnan ja työpaikan, ja tehdä laadukasta tutkimusta, koska kaikki nämä asiat johtavat parempaan oppimiseen. Olemme myös ylpeitä siitä, että yliopisto, joka kannustaa ja tukee niitä, jotka ovat tähän asti jätetty korkeakoulutuksen. Meidän opiskelijat haluavat oppia, muuttaa ja voidaan riitauttaa. Järjestelmämme, Tilamme ja prosessejamme ovat kaikki siellä tukemaan paremmin oppimista.

Kyky sopeutua, kehittyä ja innovoida on kriittinen luoda menestyksekkään tulevaisuuden, ja meidän osuus on oppimisen kautta. Meidän tarkoitus ja tavoitteet Tämän suunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa, että menestys ja siten myös saavuttaa visiomme.

Me toteuttaa tämän strategisen suunnitelman läpi sarjan ydin olevien strategioiden ja niiden toimintasuunnitelmien seuraavasti:

Akateeminen

Koulutus
Tutkimus
Yritys

Tuki

Ihmiset
rahoittaa
Estates ja palvelut
Tiedot
viestintä
Civic Engagement

Jokainen tavoite tällä strateginen suunnitelma liitetään tiettyyn oleva strategia, jossa on nimitetty johtaja, joka on vastuussa sen toimitusta.

Varmistamme integrointi suunnitelman ja perustana olevien strategioiden kautta neljä monialaista ohjelmaa:

Student Experience Programme
henkilöstö- Experience Programme
sidosryhmien ja ulkoinen kumppaniohjelman
Sustainability ja resurssit ohjelman

Me mittaa onnistuttu saavuttamaan strategiassa joukolla indikaattorit menestystä liittyvien Key Performance Indicators (KPI).

Näkemyksemme

Voidaan kansainvälisesti tunnustettu luova lähestymistapa koulutukseen, joka on käytännön tuloksia, jotka hyödyttävät ihmisiä ja yhteisöjä.

Meidän tarkoitus

Kehitetään potentiaali, muuttaa elämää ja parantaa maailmaa ympärillämme. Johdatella oppimista kaikessa, me: antaa muille tilaisuuden oppia, jatkuvasti oppimista itse ja työntää rajoja oppimista opetuksen, tutkimuksen ja yritys- ja ammattikäytäntöjen.

Arvostamme

Kurinalaisuus, uteliaisuus, huippuosaamista ja omaperäisyys.
Innovaatio, luovuus ja yrittäjyys.
Käsittely, kohteliaisuus ja kollegiaalista.
Leveys, monimuotoisuus ja yksilöllisyys.

Ytimessä mitä teemme ovat:

Learning, Tiedustelu, Professional Practice

Me haluamme kannustaa ja tukee laadukasta opetusta ja tutkimusta.
Opettamisemme ilmoitetaan tutkimusta ja parhaiden käytäntöjen.
Luomme, testi, jakaa ja levittää tietoa sen itsensä vuoksi.
Kaikki tutkijat ryhtyy kehittämään tieteenalansa.
Tulemme itse kriittinen ja oppia, mitä me ja muut tekevät.
Me mahdollistaa oppilaita saanut mahdollisimman määrin ne voivat saavuttaa niin, että ne ovat valintoja ja valmiudet täyttämiseksi ammatillisen työllisyyttä; Siksi kaikki opiskelijat ovat mahdollisuuksia sijoitteluja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja ulkopuolella opetussuunnitelmaan.
Me kehittää ratkaisuja tukemaan kaikkia, jotka voivat hyötyä Kingston Yliopistokoulutus riippumatta tausta, jotta ne voivat osallistua täysipainoisesti ja täydentää sitä onnistuneesti.
Me vain ottaa opiskelijat, joilla on kyky, sitoutuminen ja mahdollisuudet täydentää kurssi; Kun opiskelija ei onnistu tai pudota pois, käsittelemme tätä epäonnistumisena yliopiston.
Me vain tehdä asioita, joita voimme tehdä hyvin. Tarkistamme salkun kursseja säännöllisesti; kehitämme kursseja, joissa käsitellään meidän opiskelijoiden tarpeita ja me vetäytyä heikoilla tuloksista tai jotka eivät ole kestäviä.

Enriching Lives

Tulemme jatkossakin kosmopoliittinen, Lontoossa toimiva yliopisto kansainvälisen näkymät ja monipuolinen ylioppilaskunnassa.
Tulemme kehittämään ihmisiä olemaan riippumattomia ajattelijoita kanssa tiedot, taidot ja asenteet edistää yhteiskuntaan rakentavasti haasteeseen ja saada täyttää elämää.
Tulemme yliopiston valinta opiskelijoille halu menestyä monimutkaisessa verkottunut.
Kurssit ja mahdollisuudet täyttää meidän opiskelijoiden tarpeisiin ja maksimoida valmistuneista valintoja ja työllisyysnäkymät.
Tulemme laaja-alaisen yliopistojen ja pyrkivät maksimoimaan mahdollisuudet tämä antaa meille opiskelijoille tarjoamalla yhteisiä ohjelmia, jotka tuottavat monitieteistä etuja.
Me osoittaa taloudellisia, sosiaalisia ja kulttuurisia vaikutuksia tutkimuksemme ja miten se hyödyttää yksilöitä, yhteisöä ja ympäristöä.
Henkilökuntamme on mahdollisuuksia kehittää taitojaan ja kykyjä; ne kaikki on henkilökohtainen kehityssuunnitelma sekä tehdään säännöllisesti arviointikertomusta.
Meidän tapaaminen, palkkio ja tarjouksia järjestelmät tukevat hyvän suorituskyvyn ja tukee tutkimusta, opetusta, ammatillista harjoittelua ja hallinto.

Kunnioittaminen Yksilöt, yhteisöjen ja meidän ympäristö

Käsittelemme prosessejamme säännöllisesti, jotta ne keskittyvät tarpeisiin opiskelijat ja henkilökunta.
Tulemme toimimaan eettisesti minimoimaan ympäristöön; otamme mukaan liittyvät kysymykset kestävyyteen ja etiikkaan opetussuunnitelmaan.
Kannustamme vapaaehtoistyötä ja sitoutumista paikallisten ja muiden yhteisöjen.
Tulemme tyytyväinen ja ulospäin suuntautuvaa, hämärtää väliset rajat henkilökunnan ja opiskelijoiden, yliopiston ja yhteisöä, ja toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten ja alueellisten yhteisöjen kehittää harjoittaa Civic yliopistossa.
Tulemme toimeen ja työskennellä yritysten kanssa, ammatillisia verkostoja ja kumppaneita rikastuttaa elämää opiskelijoiden, alumnien ja henkilökunnan sekä tarjota molemminpuolista hyötyä.
Kingston yhteisö on kohtelias, yhteistyöhön ja yrittäjyyteen. Tulemme tunnettuja kollegiaalista, tukeva kulttuuri, välittämättä sisäisiä ja ulkoisia rajoja tarjoamaan parhaan mahdollisen koulutuksen opiskelijoillemme.
Me toimii tehokkaasti, optimoida resurssit (mukaan lukien monipuolistaa tulolähteitä) ja varmistaa elinkelpoisuus tulevaisuudessa yliopiston.
Me varmistamme, että meidän fyysinen ja virtuaalinen työympäristöt tarkoitukseen sopivia opiskelijoille ja henkilökunnalle; jatkamme luoda tiloja ja järjestelmiä, jotka tukevat sekä yksilön ja yhteisöllisen oppimisen missä tahansa, milloin tahansa.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Kingston University London

If you are interested in developing a career in the art market, this course will prepare you for the opportunities lying ahead. MA Art Market & Appraisal allows you t ... [+]

Choose Kingston's Art Market and Appraisal MA

If you are interested in developing a career in the art market, this course will prepare you for the opportunities lying ahead. MA Art Market & Appraisal allows you to develop key skills necessary to understand international art markets in a complex and changing art world.

It draws on a high standard of academic teaching by recognized scholars as well as on insights from art market professionals. The course is delivered through a carefully programmed mix of expert academic tuition, hands-on workshops and frequent exposure to a vast range of enterprises operating across different areas in London's dynamic art scene.

This degree is taught in the Department of Creative and Cultural Industries, part of Kingston School of Art.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Film Making & luovan talouden MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät luovuus elokuvan tekeminen käytännön liiketoimintaosaamista, miten saa ... [+]

Valitse Kingstonin Film Making & luovan talouden MA

Jos olet tällä hetkellä työskentelee elokuva, tai haluaisivat kehittää uran elokuva-alalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se kehittää luovuutta ja opetella, miten hallita teollisuuden tehokkaasti yhteistyössä luovan talouden.

Opiskelet yhdessä filmistä opiskelijoiden ja muiden luovan talouden opiskelijoille eri osaamisalueita.

Mitä opiskelet?

Film Making & luovan talouden MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät luovuus elokuvan tekeminen käytännön liiketoimintaosaamista, miten saada ideoidensa toteuttamiseen.

Arviointi

Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Luovien alojen ovat nopeasti nopeampaa perinteinen teollisuus, ja yhä useammat maat sijoittamalla ne ytimessä niiden taloudellista kehitystä. Hyvinvoinnin ihmiset ympäri ... [+]

Valitse Kingstonin Managing Creative Economy MA

Luovien alojen ovat nopeasti nopeampaa perinteinen teollisuus, ja yhä useammat maat sijoittamalla ne ytimessä niiden taloudellista kehitystä. Hyvinvoinnin ihmiset ympäri maailmaa riippuu luovuudesta suunnittelijat, kirjailijat, elokuvantekijät, muusikot, arkkitehdit ja muut "sisältö" luojia tavalla, se ei ole koskaan tehnyt ennen.

Cox Review of Creativity in Business (2005), tilasi Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen, mainittu muotoilu kuin "mitä linkkejä luovuutta ja innovaatiota, se muokkaa ideoita tulla käytännön ja houkuttelevia ehdotuksia käyttäjien tai asiakkaille". Kingston Business School: n Creative Economy MA kurssit ovat seurausta tämän tarkastelun, osaamiskeskuksina valittiin auttaa kuromaan tätä kuilua puhtaan taiteellisuus mainoksia ja liiketoiminnan osaamista auttamaan ideoita lentoon.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Journalismin & luovan talouden MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, joka yhdistää nopeatempoinen kirjallisesti taitoja journalismin ja aikakauslehtikustan ... [+]

Valitse Kingstonin Journalismi & luovan talouden MA

Journalismin & luovan talouden MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, joka yhdistää nopeatempoinen kirjallisesti taitoja journalismin ja aikakauslehtikustantamiseen kanssa liiketoiminnan osaamista saada ideoidensa toteuttamiseen. Tämä MA on sopii valmistuneiden ja ammattilaisten keskuudessa. Se on cross-tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen.

Jos haluat kehittää uraasi tai luoda oman kustannustoiminnan, tämä kurssi on ihanteellinen. Se auttaa sinua tutkia ja ymmärtää luovuuden ja sen johto paitsi journalismi ja julkaisutoiminta aloille, vaan myös monilla luovien alojen, samalla varustaa sinulle yrittäjävalmiuksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Opit ajattelemaan luovasti, ja analysoida nykyisen liiketoiminnan ja luovia maisemat. Otat julka ... [+]

Valitse Kingstonin Publishing & luovan talouden MA

Kustannusalalla on Britannian suurin luovan teollisuuden, ja koostuu monipuoliset tulostaa ja digitaalisten tuotteiden - kirjoista ja lehdistä sovelluksia ja tietokantoja. Painotuotesektoria on yhdistetty liikevaihto on noin £ 20 miljardia, yli 8500 yritystä työllistävät suoraan noin 167000 ihmistä.

Monipuolinen yhtiöt yhdistävät luovuuden, innovaation ja hakemus jatkuvasti kehittyvä tuotantomenetelmiä ja jakelu. Kun yhä digitalisointia tuotteita, se on vaihteleva ja jännittävä aika olla tällä alalla.

Jos etsit päästä kustannusalalla, tai jo alalla ja haluavat parantaa urasi tai oman yrityksen, tämä kurssi on ihanteellinen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi keskittyy keskeisistä teorioihin maailmantaloudestakin ja kansainväliset suhteet, ja tavoitteena on kehittää ammattitaitoa, että monet työnantajat odottavat r ... [+]

Valitse Kingstonin kansainvälisen politiikan ja Economics MA

Tämä kurssi keskittyy keskeisistä teorioihin maailmantaloudestakin ja kansainväliset suhteet, ja tavoitteena on kehittää ammattitaitoa, että monet työnantajat odottavat rekrytoinnissa poliittisia ja taloudellisia analyytikot. Sen avulla voit kehittää pitkälle ymmärtämään läheisesti toisiinsa talouden ja politiikan maailmannäyttämöllä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Sinut täysin tuettu kehittämisessä jatko akateemisista taidoista ja valmistella väitöskirja, jonka avulla voit tutkia alueen erityisen kiinnostava syvällisemmin. Rinnalla akateemisissa tutkimuksissa, voit saada taitoja ongelmanratkaisun ja organisaatio; tiedonkeruullaan, lue ja synopsis; viestintä (suullinen, kirjallinen ja elektroniset); ajanhallinta; tietojenkäsittely; ja yhteistyö ja tiimityö. Voit osallistua aktiivisesti telemaattinen ajatuksia tutkimus-aktiivinen henkilökunta ja vierailevat puhujat kautta järjestämien seminaarien Political Economy Research Group. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Advanced Sosiaalityö MA tarjoaa ammatillista kehitystä polku auttaa päteviä sosiaalityöntekijöille täyttämisessä valmiuksia ja käytännön standardit sopusoinnussa rooli ko ... [+]

Valitse Kingstonin Advanced Sosiaalityö MA

Advanced Sosiaalityö MA tarjoaa ammatillista kehitystä polku auttaa päteviä sosiaalityöntekijöille täyttämisessä valmiuksia ja käytännön standardit sopusoinnussa rooli kokenut ja kehittynyt ammattilaisille. Se sisältää viimeaikaiset muutokset sosiaalityön koulutuksen ja ammatillisen sääntelyn, kuten käyttöönotto Professional Capability Framework (PCF) (College of Social Work, 2010) ja standardit jatkokoulutusta asettamat Health and Care Ammatit neuvosto.

Kurssin tavoitteena on tarjota kiireinen ammattilaisille rakenteellisia mahdollisuuksia kriittiseen pohdintaan sisällä hyvin resursoitu ja tutkimus perillä oppimisyhteisö. Suunniteltu ja hallinnoi tiiviissä paikallisten ja alueellisten työnantajien edustajia sekä paneita ja ihmisiä, jotka käyttävät sosiaalipalvelut, ohjelma täydentää erilaisia ​​kehitysmahdollisuuksia käytettävissä sosiaalityöntekijöille (mukaan lukien sisäisen koulutuksen ja henkilökohtaista urasuunnittelua). Se toimii myös ponnahduslautana niille, jotka haluavat edetä jatko-opintoihin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA keskitytään ongelmiin taloudellisen kehityksen muuttuvassa yhteydessä kansainvälisen talouden suhteen. Se tarjoaa myös perusteellinen perustiedot makrotalouden ja ... [+]

Valitse kehittäminen ja International Economics MA

Tämä MA keskitytään ongelmiin taloudellisen kehityksen muuttuvassa yhteydessä kansainvälisen talouden suhteen. Se tarjoaa myös perusteellinen perustiedot makrotalouden ja mikrotalouden analyysi, soveltavan ekonometrian on erilaisia ​​lähestymistapoja käsitellä talouspolitiikan kysymyksistä ja pitkän aikavälin historiallista ja käsitteellistä yhteydessä nykyajan keskusteluissa taloustieteen.

Lue lisää tämän kurssin:

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä MA on hyvä pohja työtä erilaisia ​​julkisia ja yksityisiä laitoksia, mukaan lukien kansalliset ja kansainväliset virastot ja kansalaisjärjestöt (NGO), ja kaupalliset organisaatiot aloilla vaihtelevat Lontoon Cityssä kaupankäynnin ja valmistuksen kaikenkokoisille yrityksille . Luennot täydentävät seminaarit, antaen mahdollisuuden säännöllisesti palautetta ja keskustelua. Luennoitsijoiden, konferensseja ja työpajoja tarjoavat lisäulottuvuuden opinnoissa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Kurssi on suunnattu suunnittelijoille, luova työntekijät ja muut asiantuntijat, jotka haluavat suunnata käytännössä pyrkimys kestävyyttä ja sosiaalisia tavoitteita. Se ke ... [+]

Valitse Kingstonin Kestävä Suunnittelu MA

Kurssi on suunnattu suunnittelijoille, luova työntekijät ja muut asiantuntijat, jotka haluavat suunnata käytännössä pyrkimys kestävyyttä ja sosiaalisia tavoitteita. Se keskittyy arvoon suunnittelun ajoneuvon yhteiskunnalliset ja ekologisten sekä kehittyneissä ja kehitysmaissa asetukset. Se antavat sinulle tietoa, valmiuksia ja luottamusta kyseenalaistamiseen soveltamalla suunnittelun ajattelua sukupolven design-interventioiden kestävän tulevaisuuden.

Tärkeimmät ominaisuudet

Yleisenä kurssi filosofia, joka perustuu painotetaan tutkimus, menetelmät ja design-ajattelua, mahdollistaa yksilöllinen ja henkilökohtainen koskee löytäjäänsä keskittämällä tutkimuksen kestävän suunnittelun. Kurssi vie monitieteistä lähestymistapaa tutkimuksen ja käytännön kestävän suunnittelun, rekrytoimalla opiskelijoita eri luova ja suunnittelun taustoja ja sen jälkeen. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Painotuotesektoria on yhdistetty liikevaihto on vähintään £ 20 miljardia. Se on Iso-Britannian suurin luovan teollisuuden ja sisältää monipuolisia kirjailijoita, kuten ki ... [+]

Valitse Kingstonin Luova kirjoittaminen ja luova talous MA

Painotuotesektoria on yhdistetty liikevaihto on vähintään £ 20 miljardia. Se on Iso-Britannian suurin luovan teollisuuden ja sisältää monipuolisia kirjailijoita, kuten kirjailijat, runoilijat, genre kirjailijoita, copywriters, käsikirjoittajia ja elämäkerran. Tämä MA opit elantonsa veneen auttamalla sinua kehittämään erinomaisia ​​kirjoittaminen, monipuolinen salkun ja kannattavinta tehdä elantonsa kirjoittamista. Kurssi sopii sekä valmistuneiden ja alan ammattilaisia.

Mitä opiskelet?

Opiskelet asiantuntija luovaa kirjoittamista moduulien avulla voit kehittää ääni, työtä sävy, juoni, vauhdista ja genre. Loppuun mennessä kurssin, sinun on kehittänyt oman kirjoitustyylin ja hankkinut käytännön ja yrittäjyyteen valmiudet menestyä tässä luovan alan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön Masters jossa yhdistyvät luovuus mainonnan liiketoiminnan osaamista saada ideoidensa toteuttamiseen. Se sopii valmistuneiden ja amm ... [+]

Valitse Kingstonin mainonta ja luovan talouden MA

Jos haluat kehittää uraasi tai luoda oman liiketoiminnan mainonnan alalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se auttaa sinua tutkia ja ymmärtää luovuuden ja sen johto paitsi mainonnan alalla, mutta myös monilla luovien alojen, samalla varustaa sinulle yrittäjävalmiuksia.

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön Masters jossa yhdistyvät luovuus mainonnan liiketoiminnan osaamista saada ideoidensa toteuttamiseen. Se sopii valmistuneiden ja ammattilaisten keskuudessa. Se on monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen.

Mitä opiskelet?

Loppuun mennessä kurssin, sinun on varustettu syvällinen tuntemus mainosala ja hankkinut käytännön ja yrittäjyyteen valmiudet menestyä tässä luovan alan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Loppuun mennessä kurssin, sinun on kehittänyt vahvan kriittinen ymmärrys erilaisia ​​haasteita B ... [+]

Valitse Kingston muoti & luovan talouden MA

Jos olet tällä hetkellä työskentelee muodin, tai haluaisivat kehittää uran muotialalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se tutustuttaa sinut kuningaskunnassa muotialan ja avartaa ymmärrystä suhde suunnittelu, tuotanto, sovittelu, jakelun ja kulutuksen muodin.

Mitä opiskelet?

Voit tutkia tapoja muoti suunnittelee, kokoelmat ja tuotteet ovat esillä ja esitetään eri puolilla median ja vähittäiskaupan aloilla, sekä kehittää omia luovia projekti.

Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Loppuun mennessä kurssin, sinun on kehittänyt vahvan kriittinen ymmärrys erilaisia ​​haasteita Britannian muotialan ja hankkinut käytännön ja yrittäjätaitoja sinun täytyy onnistua tällä luovan uran.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä tietenkin uusine väylän Knit, edelleen kehittyä kokonaisvaltaista ja jännittävä lähestymistapaa vaatesuunnittelua ja sen jälkeen. Säilyttäminen perintömme ja erikois ... [+]

Valitse Kingston muoti MA

Tämä tietenkin uusine väylän Knit, edelleen kehittyä kokonaisvaltaista ja jännittävä lähestymistapaa vaatesuunnittelua ja sen jälkeen. Säilyttäminen perintömme ja erikoistuminen vaatteita naisille, miehille ja neuleet, kurssi yhdistää alan standardeja luova ja nykyaikainen lähestymistapa vaatesuunnittelua. Laaja suunnittelijoita ja paikannus asteittain ja hyvin mitoitettu muotoiluinstituutio tarkoittaa, että muoti voi aktiivisesti lainata ja jakaa suunnittelijoiden viestinnän suunnittelun, kestävän suunnittelun ja tuotteiden ja tilaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Meidän vakiintunut alan yhteyksiä ja kumppanuuksia, veneet ja taitoa muodin on ensiarvoisen tärkeää ja on kehitetty pioneerihankkeet alan ammattilaisten tiimimme. Tieteidenvälistä moduuleja antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa nykyisen mallin ajattelua ja menetelmiä, kokeilu ja muuttavat keski- ja työskentelevät dynaamisessa joukkueiden vaihtaa ja luoda ajatuksia. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Jos olet valmistunut tai alan ammattilainen, joka haluaa kehittää uran tai luoda oman liiketoimintaa museoissa ja gallerioissa alalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se op ... [+]

Valitse Kingstonin Museot ja galleriat & luovan talouden MA

Jos olet valmistunut tai alan ammattilainen, joka haluaa kehittää uran tai luoda oman liiketoimintaa museoissa ja gallerioissa alalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Se opettaa luovia ihmisiä liiketoiminnan kehittämiseen, yhteistyöhön ja yrittäjätaitoja ottamaan unelmia ja hyviä ideoita ja tehdä niistä todellisuutta.

Mitä opiskelet?

Voit tutkia luovuutta ja miten hallita sitä - ei vain museoissa alalla, mutta myös monilla luovien alojen.

Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Opit ajattelemaan 3D, ja analysoida nykyisen liiketoiminnan ja luovia maisemat. Kun lähdet tietenkin voit sekä kappalainen ja mainostaa museoesineiden, ja saat ideoidensa toteuttamiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Jos haluat kehittää uraasi tai luoda oman liiketoiminnan musiikkialalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Olitpa muusikko, säveltäjä, tuottaja tai ääniteknikko, tämä kurssi ... [+]

Valitse Kingstonin Musiikki & luovan talouden MA

Jos haluat kehittää uraasi tai luoda oman liiketoiminnan musiikkialalla, tämä kurssi on ihanteellinen. Olitpa muusikko, säveltäjä, tuottaja tai ääniteknikko, tämä kurssi parantaa taito asettaa ja auttaa elantonsa mitä rakastat.

Mitä opiskelet?

Voit tutkia luovuutta ja miten hallita sitä. Kurssi näyttää, miten kehittää ideoita ja liiketoimintasuunnitelmat: me opettaa sinulle liiketoiminnan kehittämiseen, yhteistyöhön ja yrittäjätaitoja.

Arviointi

Sekoitus projektityö ja viralliset arvioinnit, kuten esseitä, tapaustutkimuksia, raportteja ja esityksiä, plus lopullinen Personal Research Project (enintään 12000 sanaa).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä tietenkin yksi sarja digitaalisen median kursseja, voit tutkia digitaalisen median käytäntö on MicroStudio ympäristössä, joka keskittyy suunnitteluun tarvittavat tai ... [+]

Valitse Kingstonin Game Development (suunnittelu) MA

Tämä tietenkin yksi sarja digitaalisen median kursseja, voit tutkia digitaalisen median käytäntö on MicroStudio ympäristössä, joka keskittyy suunnitteluun tarvittavat taidot alalla pelien kehittämiseen. Kautta opiskelijakeskeisen hankepohjaisten opetussuunnitelma, työskentelet pelejä suunnittelija kehittää erikoistaitoja työskennellessään osana monitieteinen joukkue opiskelijat kautta koko ohjelman.

Tämä kurssi on kehitetty kuullen meidän teollisuuden paneeli, johon kuuluu edustajia Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks ja Samsung suunnittelu Euroopassa. Olemme myös aktiivinen jäsen TIGA, peliteollisuuden etujärjestön, ja British Interactive Media Association (Bima). Tämä kurssi on suunniteltu hyödyntämään parhaan digitaalisen median osaamista ja voimavaroja koko yliopistosta, ja valmistelee teitä työtä digitaalisen median alan, jossa ryhmien asiantuntijat kehittävät yhdessä ja kirjailija innovatiivisia digitaalisen median hankkeita. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA korostetaan kysymyksiä tehokkaan kysynnän, sosiaalisia konflikteja ja taloudellista epävakautta piirteet modernin kapitalismin. Se kattaa neoklassisessa, post-key ... [+]

Valitse Kingstonin Political Economy MA

Tämä MA korostetaan kysymyksiä tehokkaan kysynnän, sosiaalisia konflikteja ja taloudellista epävakautta piirteet modernin kapitalismin. Se kattaa neoklassisessa, post-keynesiläinen ja marxilainen teorioita, ja soveltaa niitä nykyajan kysymyksiä säästöpolitiikan, uusliberalismia, rahoitustoimintaan ja globalisaatio. Kurssin tavoitteena on tarjota tarkka ja ammatillista tietämystä menettelyistä käytetään analysoida ajankohtaisia ​​poliittisia taloudessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi tarjoaa erinomaisen valmistautuminen erilaisia ​​työllistämismahdollisuuksia valtion virastot, ajatushautomot, tutkimuslaitokset ja kansainvälisissä elinten, kuten Kansainvälisen työjärjestön. Luennot täydentävät seminaarit, antaen mahdollisuuden säännöllisesti palautetta ja keskustelua. Yliopiston Economics osasto on aktiivisesti tutkimukseen ja julkaisu taloudellisista aiheista, ja hyödyt säännöllisen henkilöstön seminaareja ja työpajoja. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

PR-ja viestintäjohtaja MA on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat rakentaa uraansa sisäisen viestinnän tai PR (PR) ja parantaa ymmärrystä yritysten sosiaalisesta vastuus ... [+]

Valitse Kingstonin PR- ja viestintäjohtaja MA

PR-ja viestintäjohtaja MA on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat rakentaa uraansa sisäisen viestinnän tai PR (PR) ja parantaa ymmärrystä yritysten sosiaalisesta vastuusta (CSR).

Akkreditoitu Chartered Institute of Public Relations (CIPR) - opiskelijat kurssin voi hakea opiskelija jäsenyyden. Ei tentit - et arvioidaan oman työselostus ja käyttää sitä rakentaa salkun voit ylpeästi näyttää rekrytoijat. Työharjoittelu tilaisuus The Fifth Business. Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Valmistuneet kurssista yleensä mennä töihin vanhempi sisäinen viestintä, suhdetoiminta ja yritysten sosiaalista vastuuta rooleja. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät luovuus tuotteen ja tilasuunnittelun kanssa kiinteän liiketoiminnan osaamista ideat ja innovaatiot ... [+]

Valitse Kingston Design: Product and Space & Creative Economy MA

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät luovuus tuotteen ja tilasuunnittelun kanssa kiinteän liiketoiminnan osaamista ideat ja innovaatiot irti maasta. Se sopii sekä niille työskentelee tällä hetkellä alalla, ja ne haluaisivat kehittää uran tuotteen tai tilasuunnittelussa.

Mitä opiskelet?

Tulet hioa taitojaan suunnittelijana tiedekunnan Taideteollisen and Architecture, ja opit tehdä yhteistyötä ja liiketoiminnan Kingston Business School. Loppuun mennessä kurssin, voit kehittää, markkinoida ja piki ideoita.

Tämä MA on rajat tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen. Opit ajattelemaan 3D, ja analysoida nykyisen liiketoiminnan ja luovia maisemat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA avulla voit hallita keskeisiä välineitä käytetään rahoituksen yksittäisten yritysten - johdannaiset, investointien arvioinnissa ja riskien hallinta - ja tarjoaa p ... [+]

Valitse Kingstonin Financial Economics MA

Tämä MA avulla voit hallita keskeisiä välineitä käytetään rahoituksen yksittäisten yritysten - johdannaiset, investointien arvioinnissa ja riskien hallinta - ja tarjoaa perusteellisen tutkimuksen taloudellisten jotka vaikuttavat laajemman taloudellisen ympäristön, kuten kriisit ja kuplia kansainvälisessä taloudessa . Se tarjoaa mahdollisuuden kehittää keskeisiä analyyttisiä taitoja suorittamiseksi tarvittavat tutkimusta ajankohtaisiin kysymyksiin rahoitusalaa.

Lue lisää tämän kurssin:

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi tarjoaa hyvän valmistautumista työtä erilaisia ​​julkisia ja yksityisiä instituutioita alalla sovellettu rahoitus, kuten pankit ja vakuutusyhtiöt; yritykset käsittelevät raportointia ja arviointia taloudelliset tiedot; ja kotimaisia ​​ja kansainvälisiä sääntelyvirastojen keskittyy rahoitusalalla. Luennot täydentävät seminaarit, antaen mahdollisuuden säännöllisesti palautetta ja keskustelua. Yliopiston Economics osasto on aktiivisesti tutkimukseen ja julkaisu taloudellisista aiheista, ja hyödyt säännöllisen henkilöstön seminaareja ja työpajoja. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA kuuluu joukko talouspolitiikan alat; erityisesti, finanssi- ja rahapolitiikka, työmarkkinat ja palkkapolitiikka sekä varainhoitoasetus ja makrovakaus- politiikkaa ... [+]

Valitse Kingstonin talouspoliittisen MA

Tämä MA kuuluu joukko talouspolitiikan alat; erityisesti, finanssi- ja rahapolitiikka, työmarkkinat ja palkkapolitiikka sekä varainhoitoasetus ja makrovakaus- politiikkaa. Se kehittää valmiuksia toteuttaa tutkivaa ohjelmaa ja tehokkuutta talouspolitiikan nykyaikaiseen maailmanlaajuinen ja rahoitustilanteessa, jonka avulla voit osallistua keskusteluihin ankaruutta versus aktiivinen kysynnän hallinnan, ja tehokkuus verrattuna tasapuolisuus säätelyssä markkinoista.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi antaa sinulle syvällistä asiantuntemusta merkityksellisiä organisaatioita lukien valtion sääntelyvirastoina kansantaloudesta (esim HM Treasury), ajatushautomot ja kansainväliset elimet käsittelevät globalisaation kysymyksiä. Luennot täydentävät seminaarit, antaen mahdollisuuden säännöllisesti palautetta ja keskustelua. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Kurssi mahdollistaa opiskelijoille jonkin verran kokemusta 3D-grafiikka kehittää ja parantaa niiden kykyjä osaamista, jota tietokoneanimaatio ja visuaalisia efektejä toim ... [+]

Valitse Kingstonin Tietokoneanimaatio MA

Kurssi mahdollistaa opiskelijoille jonkin verran kokemusta 3D-grafiikka kehittää ja parantaa niiden kykyjä osaamista, jota tietokoneanimaatio ja visuaalisia efektejä toimialoilla. Se on yksi sarja digitaalisen median kursseja, joiden avulla voit tutkia digitaalisen median käytännön studio-olosuhteissa ja toimia osana monitieteinen joukkue opiskelijat kautta koko ohjelman. Kautta opiskelijakeskeisen hankepohjaisten opetussuunnitelma, työskentelet kehittää erikoistaitoja kuten hahmoanimaatiot, riggausta, vaikutukset animaatio, mallintaminen, teksturointi ja valaistus.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi on kehitetty kuullen meidän teollisuuden paneeli, johon kuuluu edustajia Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks ja Samsung suunnittelu Euroopassa. Olemme myös aktiivinen jäsen TIGA, peliteollisuuden etujärjestön, ja British Interactive Media Association (Bima). Kursseilla on projekti opetussuunnitelma, jossa yhteistyöhön tieteidenvälistä tiimityöskentelyä kannustetaan. Alan keskittynyt oppimiskokemus voit hioa erikoistaitoja ammatillisessa yhteydessä. Työharjoittelua, todellinen hankkeita, harjoittelupaikkoja ja teollisuus mentoroinnin järjestelmä myös valmistelee teitä tuloa nopeasti kasvava ja erittäin kilpailukykyinen digitaalisen median areenalla. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille kehittää Merkittävä käytännön työtä, joka kytkeytyy laajennettu rajat valokuvauksen ja hybridisaation väliaineen. Se kos ... [+]

Valitse Kingston valokuvaus MA

Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille kehittää Merkittävä käytännön työtä, joka kytkeytyy laajennettu rajat valokuvauksen ja hybridisaation väliaineen. Se koskee monenlaisia ​​valokuvaus- käytäntöjen ja teknologioiden ja tutkii keskustelua ympäri politiikka edustuksen ja roolimme kuvana päättäjille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Sinulla on mahdollisuus näytteille työsi ja osallistua off vierailuja gallerioita, valokuvaus festivaalit ja muut kulttuuripalvelut tilat sekä opintomatkoja. Jonka apuna teknisen ja akateemisen henkilöstön, sinun on pääsy ammatillinen valokuvauksen sarja, joka sisältää kaksi uutta digitaalista-kuvantamisen alueilla, darkroom alueet, kaksi kaksinkertainen korkeus valokuvausstudiot ja yleinen valmistelu, viimeistely ja esittelyn alalla. Lisäksi voit käyttää 3D, silkkipaino ja liikkuvan kuvan työpajoja. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät taidot ja veneen tarvitaan uraauurtavasta viestinnän suunnittelu kanssa kiinteän liiketoiminnan osa ... [+]

Valitse Kingstonin Communication Design & Creative Economy MA

Tämä MA on intensiivinen, yhteistyöhön master kurssi, jossa yhdistyvät taidot ja veneen tarvitaan uraauurtavasta viestinnän suunnittelu kanssa kiinteän liiketoiminnan osaamista ideat ja innovaatiot irti maasta. Tämä MA sopii valmistuneiden ja alan ammattilaisten keskuudessa. Se on cross-tiedekunnan monitieteinen ja äärimmäisen käytännöllinen.

Tulet hioa taitojaan suunnittelijana tiedekunnan Taideteollisen ja arkkitehtuuri. Opit tehdä yhteistyötä ja liiketoiminnan Kingston Business School. Loppuun mennessä kurssin, voit kehittää, markkinoida ja piki ideoita.

Mitä opiskelet?

Viestinnän suunnittelu on yksi nopeimmin kehittyvä aloilla luovan talouden. Tämä viesti-odotuksiin kuria kattaa graafisen suunnittelun, painettu media, sähköinen media, tieto arkkitehtuuri ja enemmän. Viestinnän suunnittelu on sovelluksia alati kasvava valikoima aloja kuten brändäys, markkinointi, pakkaus ja julkaisu. Kun nopeasti kasvava ja kehittyvä media-alan, tämä on ala kasvavan dynaamisesti.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Kingston University London

Paranna uramahdollisuuksia kanssa kurssin, joka varustaa sinut taitoja sinun täytyy saada korkean tason tehtävissä kirjanpidon ja rahoituksen aloilla. Tarjoamme käytännön ... [+]

Valitse Kingstonin laskentatoimi MSc

Paranna uramahdollisuuksia kanssa kurssin, joka varustaa sinut taitoja sinun täytyy saada korkean tason tehtävissä kirjanpidon ja rahoituksen aloilla. Tarjoamme käytännön kokemusta alan standardi menetelmiä, työkaluja ja tietoa, joka sijaitsee maailmanlaajuisesti ja opettanut kansainvälinen henkilökunta.

Tämä kurssi on sijoittunut top 50 kirjanpidon ja tilintarkastuksen kursseja Länsi-Euroopassa, jonka Eduniversal Masters ranking 2015/16. Kingston Business School oli yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Ohjelma on kehitetty yhteistyössä talouden ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank antaa sinulle käytännön, tosielämän taitoja työnantajat vaativat tällä erittäin kilpaillulla alalla. Olemme yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. On säännöllisesti keskusteluja harjoittamasta alan asiantuntijoiden kuten entinen johtaja Financial Services Authority. Sekä opiskelu kansainvälisestä opetussuunnitelmasta, tapaat ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka voivat lisätä kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, ja antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Tutki Lontoon onnellisin kunta, jossa Lontoon alhaisin rikosten määrä, mutta silti helpon matkan päässä Lontoon keskustasta. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi, joka on akkreditoitu Royal Aeronautical Society, tarjoaa strateginen kokonaiskuva lentokoneteollisuudesta ja hallinnollisia kysymyksiä. Se auttaa kehittämään ... [+]

Tärkeää: jos olet kansainvälinen opiskelija edellyttävät Tier 4 opiskelijaviisumia opiskelemaan Britanniassa on myös tarvitaan ATAS todistus tämän kurssin.

Valitse Kingstonin Aerospace Engineering MSc

Tämä kurssi, joka on akkreditoitu Royal Aeronautical Society, tarjoaa strateginen kokonaiskuva lentokoneteollisuudesta ja hallinnollisia kysymyksiä. Se auttaa kehittämään laajemmin ja ymmärrystä haasteet lentokoneteollisuudesta teollisuuden ja alueita ovat muun muassa yrittäjyys, yritysten, rahoitus-, tutkimusmenetelmät ja vihreä ympäristökysymykset.

UK / EU: n kansalaisten ovat oikeutettuja Aero MSc apurahajärjestelmää meidän MSc Aerospace Engineering ohjelma.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi auttaa ymmärtämään, miten ihmiset käyttäytyvät työssä, antaa sinulle uuden näkökulman jokapäiväiseen liiketoimintaan päätöksiin ja valmistelussa teitä uralla ... [+]

Valitse Kingstonin Occupational and Business Psychology MSc

Tämä kurssi auttaa ymmärtämään, miten ihmiset käyttäytyvät työssä, antaa sinulle uuden näkökulman jokapäiväiseen liiketoimintaan päätöksiin ja valmistelussa teitä uralla etenemiseen. Valmistuneet jättää tämän kurssin tieteellistä lähestymistapaa: ne voivat kerätä todisteita ja arvioida kriittisesti sitä tehdä parempia päätöksiä työpaikalla. Ne erottuvat kilpailijoistaan ​​henkilöstöhallinnon pätevyys.

Ainoa kurssi Britanniassa pitämään dual institutionaalisten akkreditointia British Psychological Societyn ja Association for Business Psychology. Valmistuneet on mahdollisuus tulla Chartered ja rekisteröityjen Occupational psykologi tulevaisuudessa. Opiskelija voi saada ammatillisissa testaus kyky ja persoonallisuus murto yksityisten markkinoiden kustannuksia. Ei tentit - et arvioidaan täysin oman kursseista. Pääsy oma ammatinvalintapsykologin jossa keskitytään voimakkaasti henkilökohtaiseen kehitykseen, auttaa sinua edistävät työpaikan - esimerkiksi vaikka työ varjostuksen harjoittelupaikkoja verkostoitumismahdollisuuksia ja kohdennettuja tehtäviä. Oppimateriaali maadoitettu tutkimus ja käytäntö, toimitetaan kurssi joukkue tällä hetkellä alalla työskenteleville. Säännöllinen vierailevia luennoitsijoita eri organisaatioiden, kuten koetukselle kustantajien ja liiketoiminnan psykologia konsulttitoimistot. Tutkimus ja konsultointi harjoittelumahdollisuuksia. Tukeva ympäristö ja asiantuntija akateemisen tiimi auttaa sinua saavuttamaan akateemisen tavoitteet. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Osallistu luokat £ 26 miljoonaa Kingston Business School rakennus, avattiin vuonna 2012, vehreällä, rauhallinen rinteellä kampus. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkred ... [+]

Tärkeää: jos olet kansainvälinen opiskelija edellyttävät Tier 4 opiskelijaviisumia opiskelemaan Britanniassa on myös tarvitaan ATAS todistus tämän kurssin.

Valitse Kingstonin Automotive Engineering MSc

Autoteollisuus on paraikaa erittäin nopea ja radikaali kehitys, muotoilu päätöksenteko on monialainen yhteistyöhankkeena - lisääntynyt paineet aiheuttama monimutkaisuus autojen tuotekehityksen prosesseja. Kehittyneitä sähköisiä laitteita ja ohjelmistoja algoritmeja valvoa jokaisen prosessin ja toiminta nykyaikaisen auton, jolloin yhä kasvava määrä on ajotietokone, anturit ja toimilaitteet. Autoteollisuus vaatii siksi valmistuneiden huomattavasti laajempi valikoima tietoja ja taitoja kuin aikaisemmin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi keskittyy viimeisintä teknologiaa modernin CAD / CAM / CAE / PLM sovelluksia jotta opiskelijat voivat hankkia tietoa ja ymmärrystä nopean suunnittelun ja valm ... [+]

Valitse Kingstonin Advanced Product Design Engineering MSc

Tämä kurssi keskittyy viimeisintä teknologiaa modernin CAD / CAM / CAE / PLM sovelluksia jotta opiskelijat voivat hankkia tietoa ja ymmärrystä nopean suunnittelun ja valmistuksen uuden tuotteen yhdestä tietokoneesta terminaali, ilman pitkiä prototyypin ja testisyklit. Toteuttaminen tämä tekniikka on olennainen nykypäivän maailmanmarkkinoilla, jossa selviytyminen perustuu hänet ensimmäisen kerran markkinoille.

MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Kurssi on tarkoitettu siviili- ja / tai rakennesuunnittelija jotka haluavat tulla johtajat sekä konsultointi suunnittelu ja toteutus organisaatioita, ja on erityisen sopi ... [+]

Valitse Kingstonin Management in Construction (Civil Engineering) MSc

Tämä teollisuus-akkreditoitu kurssi tarjoaa strategisen katsauksen vesirakentamisen ja hallinnollisia kysymyksiä; puuttumalla haasteet rakennusalalla. Siinä yhdistyy onnistuneesti rakennesuunnittelu kehittyneitä rakentamisen hallintaan. Kurssi on tarkoitettu siviili- ja / tai rakennesuunnittelija jotka haluavat tulla johtajat sekä konsultointi suunnittelu ja toteutus organisaatioita, ja on erityisen sopiva jatko insinöörien aloittaa uransa rakennusteollisuudessa. Se kehittää ammatillisia, analyyttinen ja johtamistaitoja sekä parantaa teknisiä taitoja ja tietämystä.

Lisäksi oppimisen ohjelma - MSc (ei-tekninen)... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi voit tulla ammattilainen asiantuntija alalla historiallisen rakennuksen säilyttämistä. London on rikas kokoelma historiallisia rakennuksia, ja tietenkin joukk ... [+]

Valitse Kingstonin historiallisesti Conservation MSc

Tämä kurssi voit tulla ammattilainen asiantuntija alalla historiallisen rakennuksen säilyttämistä. London on rikas kokoelma historiallisia rakennuksia, ja tietenkin joukkue painotetaan näiden kuvaamaan ja tiedottaa elementtejä kurssin. Erityisesti ohi ja jatkuva töitä Historic Royal Palaces, yhdessä useiden kansallisten ja paikallisten perintö organisaatioita ja, käytetään perustana projektityöhön.

Tärkeimmät ominaisuudet

Kurssi on täysin akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), ja suoritetusta valmistuneet voivat rekisteröityä RICS lopullisen arvioinnin ohjelman. Kurssi on myös tunnustanut instituutin historiallisesti Conservation (IHBC). Kurssin tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä erilaisia ​​organisaatioita, kuten Historic Royal Palaces, rakennussuojelullisia luottaa, historiallinen Englannissa, asiantuntija harjoittajat, käsityöläiset ja urakoitsijat. Kurssi on tietoisesti monitieteinen ja kansainvälinen. Nykyiset ja entiset opiskelijat kuuluvat arkeologit arkkitehdit, arkkitehtoninen tekniikan, tilausajot katsastajat, käsityöläiset, insinöörien ja projekti ja rakentaminen johtajat. Kurssi tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä yhdessä muiden jatko tiedekunnan ja laajemman yliopisto, myös opiskella arkkitehtuuria, maisema ja rakennus maanmittaus. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Toimitusjohtaja innovaatio ja hyödynnä uutta teknologiaa on elintärkeää liiketoimintaa kasvaa onko käynnistyksen tai kuitenkin perustettu yritys tai organisaatio on. Kun ... [+]

Valitse Kingstonin Innovation Management & Yrittäjyys MSc

Tee hyviä ideoita yrityksesi

Toimitusjohtaja innovaatio ja hyödynnä uutta teknologiaa on elintärkeää liiketoimintaa kasvaa onko käynnistyksen tai kuitenkin perustettu yritys tai organisaatio on. Kun Innovation Management & Yrittäjyys MSc Kingston Business School voit ymmärtää, että tavoite.

Innovaatio Management & Yrittäjyys MSc pyrkii tarjoamaan sinulle käytännön tietoa keskeisistä kysymyksistä ympäröivän innovaatiojohtamisen ja yrittäjyyttä.

Vahva erityisen laadukkaiksi yrittäjyydessä on tunnustanut Higher Education Statistics Agency ja kuudetta vuotta, Kingston University sijoittuu yksi alkuun kaksi yliopistoa Britanniassa jatko-yritysten.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka ... [+]

Huomaa: Seuraavat reitit ovat myös saatavilla:

International Business Management Yrittäjyys MSc International Business Management Projektinhallinta MSc Valitse Kingstonin International Business Management MSc

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja.

Akkreditoitu Association of MBA (AMBA) ja Educational Performance Analysis System (EPA). Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Hyötyvät kansainvälisestä opetussuunnitelmasta. Osallistu viikon mittainen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa tapaat opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Osallistu yhden lukukauden vaihto-ohjelma, jossa kauppakorkeakoulu Euroopassa (kuten Berliini tai Pariisi) Arvioinnit, jotka heijastavat todellisia liiketoiminnan tilanteisiin. Sitoutuvat Konsultointihankkeen todellisella liiketoimintaa sijasta väitöskirja. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin yritysten kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Meidän International Human Resource Management MSc kurssi antaa syvällisesti strategioita ja tekniikoita monikansalliset käyttävät ratkaista HRM asioita, kun niiden työnt ... [+]

Valitse Kingstonin International Human Resource Management MSc

Meidän International Human Resource Management MSc kurssi antaa syvällisesti strategioita ja tekniikoita monikansalliset käyttävät ratkaista HRM asioita, kun niiden työntekijät toimivat useissa maissa ja jättää sinulle arvostettu akateemisen tutkinnon. Kurssi on suunniteltu vastaamaan työnantajien tarpeita ja antaa sinulle työkalut tarvitsevat menestyäkseen ylimmän henkilöstöresurssien roolit, johdon koulutus ja kehitys rooleja.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) ja Chartered Management Institute (CMI). Siksi opiskelijat, jotka läpäistyään ohjelma vastaanottaa sekä CIPD ja CMI ammattitutkintojen yliopiston lisäksi pätevyys. Saat automaattisesti jäseneksi CMI alussa ohjelman ja niiden odotetaan liittyvän kuin CIPD opiskelijajäseneksi. Kingston Business School on 30 vuoden kokemus käynnissä henkilöresursseja ohjelmia. Meidän International HRM MSc ohjelma on sijoittunut kahdeksanneksi Britanniassa ja pidettiin yhtenä parhaista HRM master -ohjelmiin Länsi-Euroopassa vuonna 2015, jonka Eduniversal Masters ranking (joka kattaa 1000 kauppakorkeakouluissa 153 maassa ympäri maailman). Merkittäviä alumni. Erinomaiset verkostoitumismahdollisuuksia. Tutkimuksesta käytäntöön seminaarisarja (co-esittämä HR akateemisen ja HR harjoittaja), järjesti yhdessä CIPD ja toimitetaan johtavien HR johtajat, rekrytointi asiantuntijat ja kykyjä ja kehitys konsultit rinnalla Kingston oma asiantuntija tutkijoita. Pääaineena Kingston yliopiston asiantuntija henkilökunta ja johtavien tutkijoiden ohella monia vierailevia puhujia, vierailevat professorit ja stipendiaatit Kingston Business School: n tunnettu Centre for Research in Työllistettävyys, Taito ja yhteiskunta. Läheisyys CIPD pääkonttori ja kirjasto. Mahdollisuuden opiskella joitakin moduuleja Moskovassa. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka ... [+]

Huomaa: Seuraavat reitit ovat myös saatavilla:

International Business Management Marketing MSc International Business Management Yrittäjyys MSc Valitse Kingstonin International Business Management MSc

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja.

Akkreditoitu Association of MBA (AMBA) ja Educational Performance Analysis System (EPA). Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Hyötyvät kansainvälisestä opetussuunnitelmasta. Osallistu viikon mittainen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa tapaat opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Osallistu yhden lukukauden vaihto-ohjelma, jossa kauppakorkeakoulu Euroopassa (kuten Berliini tai Pariisi) Arvioinnit, jotka heijastavat todellisia liiketoiminnan tilanteisiin. Sitoutuvat Konsultointihankkeen todellisella liiketoimintaa sijasta väitöskirja. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin yritysten kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka ... [+]

Huomaa: Seuraavat reitit ovat myös saatavilla:

International Business Management Marketing MSc International Business Management Projektinhallinta MSc Valitse Kingstonin International Business Management MSc

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja.

Akkreditoitu Association of MBA (AMBA) ja Educational Performance Analysis System (EPA). Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Hyötyvät kansainvälisestä opetussuunnitelmasta. Osallistu viikon mittainen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa tapaat opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Osallistu yhden lukukauden vaihto-ohjelma, jossa kauppakorkeakoulu Euroopassa (kuten Berliini tai Pariisi) Arvioinnit, jotka heijastavat todellisia liiketoiminnan tilanteisiin. Sitoutuvat Konsultointihankkeen todellisella liiketoimintaa sijasta väitöskirja. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin yritysten kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Kansainvälinen Enterprise Information Management MSc tarjotaan kumppanuus Kingston University ja Neu-Ulmin yliopiston ja johtaa kaksoistutkinto molemmista yliopistoista. ... [+]

Huomaa: Tämä ohjelma tarjotaan ainoastaan ​​kotiin / EU: n opiskelijoille.

Valitse Kingstonin International Enterprise Information Management MSc

Kansainvälinen Enterprise Information Management MSc tarjotaan kumppanuus Kingston University ja Neu-Ulmin yliopiston ja johtaa kaksoistutkinto molemmista yliopistoista. Ohjelman tarkoituksena on kehittää uusia tietoja ja taitoja, jotka ovat erityisen tärkeitä suunnitella ja toteuttaa tietojärjestelmiä strategioita kansainvälisten järjestöjen.

Sinulla on mahdollisuus parantaa henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä tutkimalla molempien maiden yhdessä kollegoiden muista yliopiston ja toteuttamalla kansainvälinen harjoittelun "muut" maa (saksalainen opiskelija suorittaa harjoittelun Britanniassa taas UK opiskelijoille täydentää heidän Saksassa), kansainvälisessä yrityksen organisaatio.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Investoinnit ja taloudellinen riski on erittäin kilpailukykyinen alalla - ja tämä kurssi antaa sinulle IT ja tutkimuksen taitoja työnantajat kysyntää. Tämä tiukka ja inte ... [+]

Valitse Kingstonin Investment ja rahoitusriskien hallinta MSc

Investoinnit ja taloudellinen riski on erittäin kilpailukykyinen alalla - ja tämä kurssi antaa sinulle IT ja tutkimuksen taitoja työnantajat kysyntää. Tämä tiukka ja intensiivinen master kurssi on suunniteltu tuottamaan korkeatasoisia, analyyttinen tutkinnon käytännön taitoja, jotka ovat valmiita slot erikoistuneelle rooli. Kuten valmistunut, sinun tulee olla valmis työskentelemään investointien, kaupan, taloudellinen analyysi, rahastoyhtiöitä, pankki-, rahoituspalvelut, rahoitus ja taloudellinen konsultointi.

Erittäin käytännöllinen ohjelma käyttää todellisia esimerkkejä, uusin tutkimus ja teoriat, ja live data. Kingston Business School on yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. Hanki lisäpätevyydet kun tutkimus: voit hakea Bloomberg sertifioinnin. Voit myös valmistautua Chartered Financial Analyst (CFA) tilitietojen, koska te kattaa niin monia näkökohtia sen omaan kursseista. Ohjelma on kehitetty neuvoja rahoituksen ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank. Luentoja alan asiantuntijoita sekä Kingston Business School oma opetushenkilökunta, jotka on myönnetty "erinomainen" luokitus laadusta opetuksen. Soveltuu opiskelijoille, jotka eivät ole opiskellut taloustieteitä, rahoitus tai kirjanpito on alemman tason, sekä ne, joilla on aiempaa osaamista ja kokemusta. Tapaa ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka lisäävät kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi antaa harjoitellaan lääkärit ja terveydenhuollon johtajien askel jopa seuraavalle tasolle, ja tarjoaa ensiluokkaista koulutusta keskeiset taidot niille, jotka ... [+]

Valitse Kingstonin Johtamisen in Health MSc top-up / MSc

Tämä kurssi antaa harjoitellaan lääkärit ja terveydenhuollon johtajien askel jopa seuraavalle tasolle, ja tarjoaa ensiluokkaista koulutusta keskeiset taidot niille, jotka haluavat tulla tällä alalla. Ohjelma tarjoaa sekä akateemista kurinalaisuutta ja käytännön taitoja soveltaa mitä olet oppinut työpaikalla. Valmistuneet jättää kurssin dynaaminen, kaukonäköistä terveydenhuollon ammattilaiset ja palvelun johtajat, jotka kunnostautua alallaan.

Saat molempien maailmojen parhaat puolet kanssa erittäin joustava modulaarinen ohjelma, joka yhdistää face-to-face luentoja, seminaareja ja työpajoja, jotka edistävät oppimisyhteisö online tutkimus, joka sopii rinnalla työasioiden. Työ uusin tutkimus ja oppia mallintamista ja teorioita, jotka voit analysoida ja parantaa organisaation heti. Opi hallita ihmisiä, budjetit, tieto, markkinointi ja laatu, sekä miten navigoida organisaatiomuutoksiin ja ajatella luovasti. Paranna johtamistaitoja ja saada kriittinen ymmärrys tutkimuksen johtamisen. Tutkimus henkilöstön joilla kaikilla on kokemusta terveydenhuollon alueella, on tietenkin, että sovelletaan sekä julkisen, yksityisen ja vapaaehtoisen sektorin Isossa-Britanniassa ja kansainvälisesti. Kingston Business School on pääasiallinen jäsen Institute of Johtamisen in Health (ILMH), ja te hyötyvät säännöllisesti vierailevia puhujia, sekä arjen kokemuksia, että muut oppilaat tuovat niiden työpaikoilla. Opiskella onnellisin ja turvallisin alue Lontoossa, nopeat liikenneyhteydet muualle kaupunkiin. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka ... [+]

Huomaa: Seuraavat reitit ovat myös saatavilla:

International Business Management Yrittäjyys MSc International Business Management Marketing MSc International Business Management Projektinhallinta MSc Valitse Kingstonin International Business Management MSc

Onko kaipaat johdon rooli, mutta on ensimmäisen asteen toiseen aiheeseen? Tämä on suosituin jatko kurssi, joka tarjoaa moduulit kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka antavat sinulle käytännön taitoja sinun täytyy kunnostautua hallintaan tai konsultointi. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada asiantuntemusta yksittäisissä liiketoiminnan aloilla rajoittamatta työsuhteesi vaihtoehtoja.

Akkreditoitu Association of MBA (AMBA) ja Educational Performance Analysis System (EPA). Lisää tutkimus arvostetussa Boston University ohjelmaasi ja saada kaksi maisteriksi. Hyötyvät kansainvälisestä opetussuunnitelmasta. Osallistu viikon mittainen opintomatka ulkomaisen liiketoiminnan koulu, jossa tapaat opiskelijoiden vastaava ohjelma ja sitoutuvat vierailut paikallisiin yrityksiin. Osallistu yhden lukukauden vaihto-ohjelma, jossa kauppakorkeakoulu Euroopassa (kuten Berliini tai Pariisi) Arvioinnit, jotka heijastavat todellisia liiketoiminnan tilanteisiin. Sitoutuvat Konsultointihankkeen todellisella liiketoimintaa sijasta väitöskirja. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingstonin yritysten kursseja, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
12 - 15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Nykypäivän epävarmassa globaalissa kilpailussa alustan ja taloudellisuus, valmistus ja suunnittelu ovat kaksi tärkeintä huiput kestävän kasvun minkä tahansa maan. Monet K ... [+]

Valitse Kingstonin Advanced Industrial and Manufacturing Systems MSc

Nykypäivän epävarmassa globaalissa kilpailussa alustan ja taloudellisuus, valmistus ja suunnittelu ovat kaksi tärkeintä huiput kestävän kasvun minkä tahansa maan. Monet Koneyrittäjien edellyttävät suorittaneiden jotka voivat osoittaa paitsi teknologian, vaan myös johtamis- ja yrittäjäntaitojen taitoja. Sinun on opetettava, miten valita kehittyneet valmistusmenetelmät ja materiaalit tehdessään uusia tuotteita, ja miten kääntää innovatiiviset ideat todellisia tuotteita nopeasti, oikea-aikaisesti ja rajoissa käytettävissä olevien resurssien, parantaa työllistettävyyttä.

MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä MSc kurssi tarjoaa dynaamisen ja nykyinen näkökulmasta poikki eri aloilla kliinisiä sovelluksia psykologian. Erityisesti se kattaa teorioita psykopatologian lapsuude ... [+]

Valitse Kingstonin Kliiniset sovellukset Psykologian MSc

Tämä MSc kurssi tarjoaa dynaamisen ja nykyinen näkökulmasta poikki eri aloilla kliinisiä sovelluksia psykologian. Erityisesti se kattaa teorioita psykopatologian lapsuudesta aikuisuuteen, ja kliiniset sovellukset psykologian terveydelle ja hyvinvoinnille. Kurssilla perehdytään myös perusneuvonnan ja kognitiivinen psykoterapia (CBT) taitoja sekä ammatillista kysymyksiä merkitystä kliiniseen harjoittajia.

Huomaa, että vaikka tämä kurssi kasvavan merkittävästi parantaa tietämystä kliinisiä sovelluksia psykologian ja hyötyvät siksi tulevaa uraa - olipa kyseessä harjoittelu ja käytännön, tutkimuksen tai muiden asiaan liittyvien alojen psykologian - se ei johda ammattilainen pätevyys kliinisenä psykologina, eikä se takaa pääsyä jatko-tason koulutusta kliinisen psykologian.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi tutkii viimeaikaisen kehityksen teorioita käyttäytymiseen päätöksenteon tiedettä. Sen avulla voit tarkastella kriittisesti teorioita tuomion ja päätöksenteon ... [+]

Valitse Kingstonin Käyttäytymistieteellinen Päätös Science MSc

Tämä kurssi tutkii viimeaikaisen kehityksen teorioita käyttäytymiseen päätöksenteon tiedettä. Sen avulla voit tarkastella kriittisesti teorioita tuomion ja päätöksenteon motiivina tutkimusta muistissa, käsitys, luokittelun, päättely, sosiaalipsykologia, talous-, valtio- ja johtamistieteet. Uran keskittyi moduulit on suunniteltu rakentaa oman työpaikan taitoja ja kehittää uusia taitoja.

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden kehittää taitoja arvioida tutkimustuloksia ja suhteuttaa nämä löydökset käytännön sovelluksia ja ratkaisuja. Se helpottaa ja kannustaa vuorovaikutus teorian, politiikan ja käytännön suhteessa ihmisten tuomioita ja valintoja politiikassa, liike, liike, terveys, vapaa-aika ja urheilu. Hyödyt säännöllisiä yleisöluentoja järjestämässä ryhmän päätöstä, ajattelu ja Risk ja toimitetaan kansainvälisesti tunnustettu tutkijat aloilla päätöksenteon, ajattelu ja riskejä. Lisäksi voit osallistua viikoittain osastojen tutkimusseminaareja, jossa kansainväliset tutkijat ja henkilökunnan jäsentä läsnä viimeaikaiset tutkimustulokset. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi tarkastellaan tutkimusta lasten psykologian, keskittyen kehittynyt tutkimus psykologisen kehitystä lapsilla ja vaikutukset psykologinen teoria ja tutkimus pol ... [+]

Valitse Kingstonin Child Psychology MSc

Tämä kurssi tarkastellaan tutkimusta lasten psykologian, keskittyen kehittynyt tutkimus psykologisen kehitystä lapsilla ja vaikutukset psykologinen teoria ja tutkimus politiikan ja käytännön. Se on ihanteellinen, jos haluat aloittaa tai edistää uran lasten kanssa työskentelevien muun muassa opetus- ja sosiaalipalvelut; se tarjoaa myös erinomaisen pohjan jatkaa tutkijanuran lapsi / kehityspsykologiasta.

Lue lisää tämän kurssin:

Suunnattu lastenhoidon ammattilaiset, kuten opettajat, lastensairaanhoitajat ja sosiaalityöntekijät, tämä kurssi kehittää tietojaan lasten psykologian ja parantaa heidän ammatillisen työn. Osaamisalueita ovat: psykososiaaliset kysymykset koskevat elää kasvojen epämuodostumista ja heikentynyt lapsuudessa ja nuoruudessa; lasten osaamista kuvataan ja muistuttaa kasvoja; lukeminen kehitystä sokeat lapset; fonologisia tietoisuus ja kirjain tiedon lukemisessa kehittämiseen; kiusaaminen; kehittäminen biologisten riskiryhmään lapsille (erittäin ennenaikaisen); lasten sääntelyyn liittyviä ongelmia (itkeminen, ruokinta, nukkuminen) ja ADHD; autismi, kasvot käsittely ja "Theory of Mind"; ahdistuneisuushäiriöt; oppiminen ja rooli kognitioiden vuonna pelkoja ja ahdistusta; kielen kehitys tyypillisissä kehityksen ja kehityshäiriöitä; pre-sanallinen lapsen kognitiivisia, sosiaalinen ja emotionaalinen kehitys; ja kehittäminen numeeristen kykyjä. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc valmistaa opiskelijoita monenlaisia ​​taustoja palkitseva uran toimitusketjutoiminto. Täyttä akkreditointia Chartered Institute ... [+]

Valitse Kingstonin Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc

Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc valmistaa opiskelijoita monenlaisia ​​taustoja palkitseva uran toimitusketjutoiminto. Täyttä akkreditointia Chartered Institute of hankinta ja Supply (CIPS), ja kiinteä oppimäärä rakennettu konsepteja ja ideoita, Kingston yliopiston tunnettu Operations Research and Management Science Group (ORMS), logistiikan Masters on sekä akateemisen ja ammattipätevyys .

Saada käytännön taitoja ja osaamista tehdä välittömästi ja tehokkaasti panos logistiikka liittyvän roolin ja vankka käsitys globaalin liiketoiminnan strategisesta ja toiminnallisesta näkökulmasta. Mahdollisuus tehdä oman tutkimushankkeen ja väitöskirja erityiskysymyksiin, joka sopii uran etuja ja laittaa teoriaa käytäntöön. MSc opiskelijat voivat lisätä tutkimuksen arvostetussa Boston University niiden ohjelmaan ja saada kaksi maisteriksi. Tule CIPS jäseneksi kolmen vuoden kokemus osto-ja toimitusketjun hallintaan. Yhden vuoden opiskelija jäsenyys Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT). Puhujavieraamme ohjelma featuring johtavien asiantuntijoiden logistiikan ja toimitusketjun hallinnan. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Kingston Business School, joten voit lopuksi aikana kansainvälisen kontaktiverkosto. Kasvata verkosto logistiikan ja toimitusketjun hallinnan ammattilaisia ​​aikana. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Meidän markkinointi ja Brand Management MSc, hyväksymiä CIM, vie ainutlaatuinen keskittyä branding liiketoiminnan näkökulmasta. Luotu täyttää taitoja aukon jatko työmarkk ... [+]

Valitse Kingstonin markkinointi ja Brand Management MSc

Etsi noin lisää Marketing & Brand Management MSc alkaen johtaja tutkimusten Patricia Harris ja tuotemerkin asiantuntija tohtori Francesca Dall'Olmo Riley:

Meidän markkinointi ja Brand Management MSc, hyväksymiä CIM, vie ainutlaatuinen keskittyä branding liiketoiminnan näkökulmasta. Luotu täyttää taitoja aukon jatko työmarkkinoilla ja suunniteltu panosta johtavien tuotemerkin keskuudessa. Valmistuneet kurssista ymmärtää todellinen liiketoiminnan arvo tuotemerkkejä ja on ratkaiseva käytännön valmiudet kehittää ja hallita niitä ammattimaisesti.

Ainutlaatuisella tietoa: tämän kurssin voit kritiikkiä suunnittelu maailmanlaajuisia tuotemerkkejä ja oppia miten saada parhaat tulokset mainostoimistot. Voit kehittää vankka tuntemus markkinoinnin hallintaa, joten voit valvoa tuotemerkin kaikissa kanavissa. Sinä tilaisuutta hakea tuotemerkin teoriaa tapaustutkimuksia ja live liiketoiminnan yhteydessä. Ura-ready: työ sinulle täydellisen aikana Masters rakentaa osaksi portfolio voit olla ylpeä näyttämään rekrytoijat. Valmistuneet kurssista tyypillisesti työpaikkaan tulee markkinoinnissa ja konsulttina rooleja, ja monet nyt markkinointijohtaja tasolla tai yläpuolella. Maine: Kingston Business School säilyy vahva maine sen markkinointi-ohjelmia. Top alan ammattilaisten yrityksiltä kuten Diageo Great Britain, virastot kuten Iris ja kaupan elimissä, kuten Institute of Promotional Marketing kuulla voimme varmistaa, että meidän markkinointi kursseja antaa sinulle taitoja tarvitaan teollisuudessa. Lue lisää markkinoinnin asiantuntija Panel. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Kingston markkinointi ja strategia MSc valtuuttaman CIM, perustuu meidän tunnettu akateemista osaamista markkinoinnissa ja muovaavat vahvoja yhteyksiä olemme taottu teoll ... [+]

Valitse Kingstonin markkinointi ja strategia MSc

Kingston markkinointi ja strategia MSc valtuuttaman CIM, perustuu meidän tunnettu akateemista osaamista markkinoinnissa ja muovaavat vahvoja yhteyksiä olemme taottu teollisuudelle. Se on suunniteltu teollisuuden harjoittaja tulo ja rakentuu käytännön kokemuksia, jotka osoittavat työnantajat voit hakea tietosi teoriasta niiden liiketoiminnan kannalta tärkeitä kysymyksiä. Valmistuneet jättää Kingstonin yliopiston lippulaiva jatko markkinointi tutkinnon valmiina kunnostautua niiden markkinointia uraa.

Meidän luennot on suunniteltu työllistettävyyttä ajatellen; asiantuntija vierailevia puhujia yrityksiltä, ​​kuten Santander, Barclaycard, Avios ja muut blue-chip järjestöjen tulevat Kingston esittelemään uusimpia markkinoilla tietoa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Meidän markkinointiviestintä ja mainonta MSc valtuuttaman CIM, asettaa jokaisen opiskelijan valokeilassa. Voitko laittaa äänen teoreettinen ymmärrys käytännössä? Tuleeko ... [+]

Valitse Kingstonin markkinointiviestintä ja mainonta MSc

Meidän markkinointiviestintä ja mainonta MSc valtuuttaman CIM, asettaa jokaisen opiskelijan valokeilassa. Voitko laittaa äänen teoreettinen ymmärrys käytännössä? Tuleeko viestinnän suunnitelma, ja tutkimuksen se on rakennettu, kestää akateemisen tarkastelun? Oletko esitellä työtä luottavaisesti? Olisiko kokenut mainostoimisto johtaja luottaa suosituksia? Valmistuneet ovat valmiita hypätä mainontaan, viestintään tai PR rooleja, ja vastaus kysymyksiin asiakkailleen heittää niitä.

Markkinointi Viestintä ja mainonta MSc on akkreditoitu Chartered Institute of Public Relations (CIPR). Etsi noin lisää markkinointiviestintä ja mainonta MSc alkaen johtaja tutkimusten Patricia Harris:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä luonnollisesti akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers, on suunniteltu tarjoamaan sinulle uusimman teknisen tietämyksen ja teollisten johtamistaitoja, edist ... [+]

Tärkeää: jos olet kansainvälinen opiskelija edellyttävät Tier 4 opiskelijaviisumia opiskelemaan Britanniassa on myös tarvitaan ATAS todistus tämän kurssin.

Valitse Kingstonin Mekaaninen MSc

Tämä luonnollisesti akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers, on suunniteltu tarjoamaan sinulle uusimman teknisen tietämyksen ja teollisten johtamistaitoja, edistyneellä tasolla tutkimuksen, tietyillä osa konetekniikan, jotka ovat kysynnän teollisuuden. Kurssi tarjoaa myös strategisen katsauksen tekniikan ja johtamistaitoja tarpeen ottaa johtotehtäviä suurissa suunnitteluprojektit.

MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Jotkut kaikkein haastavia ongelmia teollisuuden ja kaupan liittyvät ohjelmistokehityksen. Tämä kurssi varustaa computing ammattilaiset tunnettava uusimpia menetelmiä ja t ... [+]

Valitse Kingstonin Software Engineering MSc

Jotkut kaikkein haastavia ongelmia teollisuuden ja kaupan liittyvät ohjelmistokehityksen. Tämä kurssi varustaa computing ammattilaiset tunnettava uusimpia menetelmiä ja työkaluja ohjelmistojen suunnittelu, sekä käytännön taitoja ohjelmistokehityksessä.

Voit yhdistää tämän kurssin kanssa Management Studies, joiden avulla voit kehittää taitoja johtaa onnistuneeseen ryhmät ja hallita innovaatioita.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Tiedot ja taidot oppinut tämän kurssin avulla voit osallistua tehokkaasti osana tiiminmuodostusta ohjelmistoja, tuottaa optimaalisen tuloksen suhteen rahaa, aikaa ja ohjelmistojen laatu. Väitöskirja / hanke antaa sinulle mahdollisuuden tutkia kiinnostava alue syvällisemmin. Se voidaan toteuttaa teollisuudessa, antaa sinulle arvokasta alan kokemusta ja erinomainen puheenaihe kun etsivät työtä tai edistäminen. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Pankki- ja rahoitus MSc tuottaa korkeasti koulutettuja, analyyttinen ja kaukonäköistä opiskelijoille, jotka ovat valmiita slot erikoistuneiksi rooleja pankki-, rahoituspa ... [+]

Valitse Kingstonin Finanssiryhmä MSc

Pankki- ja rahoitus MSc tuottaa korkeasti koulutettuja, analyyttinen ja kaukonäköistä opiskelijoille, jotka ovat valmiita slot erikoistuneiksi rooleja pankki-, rahoituspalvelut, rahoitus ja taloudellinen konsultointi aloilla. Tämä on vaativa ohjelma, mutta on erinomainen läpäisyaste.

Kurssi soveltuu opiskelijoille erilaisia ​​akateemisen, mukaan lukien ne, joilla on alan kokemusta ja ne, joilla ei ole kandidaatin tutkinto taloudesta, rahoitus tai kirjanpito. Voit opiskella kurssin osa-aikaisesti, joten voit hakea oman oppimisen työpaikalla heti.

Ohjelma on kehitetty yhteistyössä talouden ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank antaa sinulle käytännön, tosielämän taitoja työnantajat vaativat tällä erittäin kilpaillulla alalla. Olemme yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. On säännöllisesti keskusteluja harjoittamasta alan asiantuntijoiden kuten entinen johtaja Financial Services Authority. Sekä opiskelu kansainvälisestä opetussuunnitelmasta, tapaat ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka voivat lisätä kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, ja antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Kun tutkia tätä ohjelmaa voit myös hakea Bloomberg sertifioinnin. Tämä alan tunnustettu pätevyys antaa valmistuneet valtava etu työmarkkinoilla. Kurssilla käsitellään monia näkökohtia Chartered Financial Analyst (CFA) tilitietojen, auttaa sinua valmistautumaan heidän ammattitutkintoon. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä tietenkin yksi sarja digitaalisen median kursseja, voit tutkia digitaalisen median käytäntö on MicroStudio ympäristössä, joka keskittyy ohjelmoinnin tarvittavat taid ... [+]

Valitse Kingstonin Game Development (Programming) MSc

Tämä tietenkin yksi sarja digitaalisen median kursseja, voit tutkia digitaalisen median käytäntö on MicroStudio ympäristössä, joka keskittyy ohjelmoinnin tarvittavat taidot alalla pelien kehittämiseen. Kautta opiskelijakeskeisen hankepohjaisten opetussuunnitelma, työskentelet pelejä ohjelmoija kehittää erikoistaitoja työskennellessään osana monitieteinen joukkue opiskelijat kautta koko ohjelman.

Tämä kurssi on kehitetty kuullen meidän teollisuuden paneeli, johon kuuluu edustajia Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks ja Samsung suunnittelu Euroopassa. Olemme myös aktiivinen jäsen TIGA, peliteollisuuden etujärjestön, ja British Interactive Media Association (Bima). Tämä kurssi on suunniteltu hyödyntämään parhaan digitaalisen median osaamista ja voimavaroja koko yliopistosta, ja valmistelee teitä työtä digitaalisen median alan, jossa ryhmien asiantuntijat kehittävät yhdessä ja kirjailija innovatiivisia digitaalisen median hankkeita. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi tarjoaa master-tason pätevyys akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS) ja kelpoisuuden Graduate perusta Chartered Jäsenyys. Se sopii erityisesti jos ... [+]

Valitse Kingston Psychology MSc

Tämä kurssi tarjoaa master-tason pätevyys akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS) ja kelpoisuuden Graduate perusta Chartered Jäsenyys. Se sopii erityisesti jos olet riittävästi luottoa psykologian ensimmäisen asteen vastaamaan BPS hyväksymisperusteet. Kurssi kattaa kaikki keskeiset alatieteiden nykyajan psykologian ja tarjoaa laajaa koulutusta liittyvän tutkimuksen taitoja.

Lue lisää tämän kurssin:

Tämä kurssi antaa kelpoisuuden jatko jäsenyys British Psychological Societyn kanssa Graduate perusta Chartered Jäsenyys (GBC). Tämä on ensimmäinen askel kohti tulossa Chartered psykologi. Hyödyt moderni tutkimuslaboratoriot ja toimistoja, sekä erinomaiset tietokoneita. Psykologia joukkue on ystävällinen ja dynaaminen ryhmä tutkijoita, kokenut opetuksessa ja suorittaen kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta. Joukkue on tutkimus yhteyksiä yliopistojen Australiassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Lisäksi arvostettuja psykologeja koko Yhdistyneen kuningaskunnan esillä havaintojen uusinta tutkimusta psykologian, pitää oppimisen kärjessä. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Jos haluat jatkaa palkitseva, jännittävä ja haastava ura rahoitusalalla, tämä kurssi tarjoaa tietoja ja taitoja tarvitaan, vaikka ei vielä ole kokemusta rahoituksen. Se a ... [+]

Valitse Kingston Finance MSc

Jos haluat jatkaa palkitseva, jännittävä ja haastava ura rahoitusalalla, tämä kurssi tarjoaa tietoja ja taitoja tarvitaan, vaikka ei vielä ole kokemusta rahoituksen. Se antaa sinulle hyvin integroitu tuntemus laskentatoimen, rahoitusta ja investointeja, ja johdon laskentatoimen sekä kyky suhteuttaa tätä laajempia kysymyksiä johdon ja yhtiön strategiaa. Se tuottaa opiskelijoille, jotka ovat valmiita korkean tason työpaikkojen finanssisektorilla.

Ohjelma on kehitetty yhteistyössä talouden ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank antaa sinulle käytännön, tosielämän taitoja työnantajat vaativat tällä erittäin kilpaillulla alalla. Olemme yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. On säännöllisesti keskusteluja harjoittamasta alan asiantuntijoiden kuten entinen johtaja Financial Services Authority. Sekä opiskelu kansainvälisestä opetussuunnitelmasta, tapaat ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka voivat lisätä kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, ja antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Kingston opiskelijat voivat hakea Bloomberg sertifioinnin. Nämä alan standardi pätevyys antaa valmistuneet valtavan lisäetua työmarkkinoilla - ja säästää aikaa ja rahaa ylimääräistä tutkimuksiin. Kaikki henkilökunta on erittäin akkreditoitu ja kokenut, ja monet ovat työskennelleet korkeilla tasoilla liiketoimintaa: Britanniassa Research Excellence Framework 2014, kaksi kolmasosaa meidän tutkimustoiminnasta luokiteltiin kansainvälisellä erinomainen tai maailman johtava. Nauti opiskelusta rauhallisessa ja vehreä Kingston, joka on helpon matkan päässä Lontoon keskustasta. Se on alhaisin rikosten määrä Lontoossa ja on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä teollisuus-akkreditoitu Kurssi on tarkoitettu siviili- ja / tai rakennesuunnittelija jotka haluavat tulla ylimmän kestävyyden johtajille sekä konsultointi suunnittel ... [+]

Valitse Kingstonin rakennesuunnittelu & Construction Management Sustainability MSc

Tämä teollisuus-akkreditoitu Kurssi on tarkoitettu siviili- ja / tai rakennesuunnittelija jotka haluavat tulla ylimmän kestävyyden johtajille sekä konsultointi suunnittelu ja toteutus organisaatioille. Se on onnistuneesti tasapainotettu kestävää rakennesuunnittelu kehittyneitä rakennuttamis-, ja johtaa Fellow Institution of Civil Engineers ja Institution of rakennesuunnittelija. Kestävä on avainkysymys 21. vuosisadalla, tämä kurssi tarjoaa erikoisosaamista ja taitoja, jotka parantavat työllistyvyyttä potentiaalia.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä ohjelma perustuu huippututkimusta kestävän betonirakentaminen Kingston University ja on täysin yhteensopiva nykyisten hallituksen ja ennakoinnin strategia Kestävän rakentamisen. Asiantuntijoiden panos on johtava vesirakentaminen, rakentamista ja vastaavia yrityksiä täydentää akateemista opetusta. Näin voit kehittää laajemmin ja ymmärrystä maailmanlaajuisen kestävän ongelmiin rakennusalalla. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi on ihanteellinen, jos ei opiskellut rakennus maanmittaus opintojen tasolla, mutta haluaisi ryhtymistä ja vaativat "muuntaminen" kurssin. Kurssi pohjautuu vahv ... [+]

Valitse Kingstonin Building Geodeettiset MSc

Tämä kurssi on ihanteellinen, jos ei opiskellut rakennuksen maanmittauksen opintojen tasolla, mutta haluaisi ryhtymistä ja vaativat "muuntaminen" kurssi (katso pääsyvaatimukset). Kurssi pohjautuu vahvuus projektityö, joka on erityinen erikoisuus School, sekä kehittää kestävän kehityksen ohjelmaa.

Akkreditointi

Tämä kurssi on täysin akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) ja Chartered Institute of Building (CIOB).

Mitä opiskelet?

Tulet saamaan tietoa rakennusmateriaalien, rakennustekniikan ja patologia; asiantuntija oikeudellisten ja sääntelykysymysten; suunnittelu yksinkertaisia ​​rakenteita; ja valmistelu järjestelmien kunnostamiseksi rakennuksia. Kurssi keskittyy ydinosaamisen rakennusmittaaja ja ammatillinen rakentaja liiketoiminnan paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Siinä otetaan huomioon kehitysmaiden kestävän kehityksen ohjelmaa, jolla rakennusalan ammattilaisille on yhä sitoutua yhdessä monialaisen erityisvaatimuksia rakennuksen maanmittauksen. Vaikka keskittynyt kurinalaisuutta tarvittavat vaatimukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva rakennus maanmittauksen ammattilainen, tietenkin myös Euroopan ja globaalin näkökulmia tarkoituksenmukaista vaatimuksiin kansainvälisiä konsulttiyrityksiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan merkittävään kasvuun työmarkkinoilla rikosteknisen psykologit. Se perustuu yliopiston perustettu asiantuntemusta kriminologiassa ja ... [+]

Valitse Kingstonin Forensic Psychology MSc

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan merkittävään kasvuun työmarkkinoilla rikosteknisen psykologit. Se perustuu yliopiston perustettu asiantuntemusta kriminologiassa ja psykologian kuuluu mahdollisuus suorittaa työharjoittelua, jolloin voit laittaa mitä olet oppinut käytännössä ja saada arvokasta osaamista ja kokemusta. Sen suoritettuaan, voit kehittää oman uran oikeuslääketieteen psykologina, esimerkiksi vankiloissa, koeaika, rikosanalyysin yksiköitä ja akateemisen maailman.

Tämä kurssi on akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS).

Voit myös tutkia yhteinen tutkinto kriminologian kanssa Forensic Psychology MA.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Onnistuminen organisaatio voi levätä sekä ymmärtämään IT ja miten käyttää innovaation strategisesti, jotta uutta kasvua ja kilpailukykyä. Kurssin tavoitteena on antaa ymm ... [+]

Valitse Kingstonin IT ja strateginen innovaatio MSc

Onnistuminen organisaatio voi levätä sekä ymmärtämään IT ja miten käyttää innovaation strategisesti, jotta uutta kasvua ja kilpailukykyä. Kurssin tavoitteena on antaa ymmärrystä ominaisuuksia korkean teknologian innovaatio yhdistettynä johtamisen arvot, joita tarvitaan yrittäjyyden (uusi venture luominen) tai menestyksellisesti luomiseen ja hallintaan strateginen innovaatio niin organisaation sisällä kuin ulkopuolelta, esimerkiksi kuten IT-konsultti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Voit räätälöidä kurssin sopivaksi oman urasi kehittämistarpeita, alan tausta tai laitoksen vaatimuksia. Hanke / Väitöskirja antaa sinulle mahdollisuuden tutkia kiinnostava alue syvällisemmin ja saada arvokasta tutkimuksen taitoja. Usein on muodoltaan liiketoimintasuunnitelman merkitystä oman uran, ja tarjoaa erinomaisen myyntivaltti kun etsivät työtä tai edistäminen. Jos olet ulkomailla opiskelija, me auttaa toteuttamaan hanke perustuu joko kotimaassa tai jotka ovat erityisen merkityksellinen, kun palaat kotiin. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi on ihanteellinen, jos haluat jatkaa uraa, jossa hakemus ekonometristen menetelmien on suuri merkitys - kuten markkinatutkimus, näyttöön perustuvaa suunnittelu ... [+]

Valitse Kingstonin Applied Econometrics MSc

Tämä kurssi on ihanteellinen, jos haluat jatkaa uraa, jossa hakemus ekonometristen menetelmien on suuri merkitys - kuten markkinatutkimus, näyttöön perustuvaa suunnittelua ja politiikan neuvoja tai taloudellinen mallinnus ja ennustaminen - tai jos haluat syöttää PhD-ohjelman. Se keskittyy soveltamisesta potentiaalia laajan ekonometrisiä menetelmiä ja tehokasta viestintää empiirisiä tuloksia, eikä tilastoteorian joihin ekonometrisiä menetelmiä riippuvaisia.

Lue lisää tämän kurssin:

Tärkeimmät ominaisuudet

Työpajat avulla voit laittaa tekniikoita olet oppinut käytännössä. Voit joko käyttää ammatillisen olosuhteissa tutkimusaineistona oman väitöskirja yhteistyössä työnantajan, tai voit käyttää väitöskirja osoittaa oman ammatillisen kehityksen tuleville työnantajille. Opetti moduuleja tavoitteena halutaan valmistautua työmarkkinoilla. Rinnalla akateemisissa tutkimuksissa, voit saada taitoja ongelmanratkaisun ja organisaatio; tiedonkeruullaan, lue ja synopsis; viestintä (suullinen, kirjallinen ja elektroniset); ajanhallinta; tietojenkäsittely; ja yhteistyö ja tiimityö. Sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisia ​​työpajoja, konferensseja ja esityksiä puhujavieraita. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Nykymaailmassa, meitä ympäröi järjestelmiä ja laitteita, joissa on näkymätön ohjelmistojen ja laitteistojen, kuten digitaalisia televisioita, MP3-soittimet, älypuhelimet ... [+]

Valitse Kingstonin Embedded Systems MSc

Nykymaailmassa, meitä ympäröi järjestelmiä ja laitteita, joissa on näkymätön ohjelmistojen ja laitteistojen, kuten digitaalisia televisioita, MP3-soittimet, älypuhelimet ja liikennevalot. Se vie erityinen henkilö (yleensä työskentelee monialainen joukkue) ajatella, suunnitella ja toteuttaa, ja asentamaan nämä niin sanotut sulautetut järjestelmät. Tämä kurssi on suunniteltu asettaa sinut eteenpäin sykkivässä työmarkkinoilla kulutuselektroniikan, teollisuuden laitteita ja autoteollisuudessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Käytännön-opetus antaa sinulle mahdollisuuden laittaa kädet teollisuuden ja / tai tutkimus-standardia ohjelmisto / laitteisto, kuten LabView, Compact Rio, Microchip dsPIC DSC / MPLAB, Matlab. Kurssi on opettanut tutkijoita asiantuntemusta tietotekniikassa, sähköiset, mekaaniset ja autotekniikan ja teollisuuden vierailevat luennoitsijat perustuu teollisuudessa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä projektin väitöskirja yksi meidän teollisen yhteystietoja tai rinnalla tutkimusryhmien kansainvälisesti tunnustettua asiantuntemusta digitaalinen kuvankäsittely, konenäkö, robotiikka, ohjausjärjestelmät, ilmailu-, lääketieteelliset telematiikka, langattomat verkot ja multimedia-aineistoa. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä kurssi on yhdistelmä kahdesta erittäin onnistunut kursseja hoitaa Business School - kirjanpito- ja rahoitus MSc ja International Business Management MSc - jotka mole ... [+]

Valitse Kingstonin Financial ja Business Management MSc

Tämä kurssi on yhdistelmä kahdesta erittäin onnistunut kursseja hoitaa Business School - kirjanpito- ja rahoitus MSc ja International Business Management MSc - jotka molemmat ovat perustaneet kansainvälisen maineen huippuosaamista. Se on intensiivinen, perusteellinen ja haastava ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa sinulle teoreettista ja käytännön kannalta keskeisten taitojen hallintaan nykypäivän yrityksille.

Kurssi sopii sekä kokeneille yritysrahoituksesta ja taloushallinnon ammattilaisille, jotka haluavat lisätä taitojaan, ja niille, jotka etsivät uran alueella.

Ohjelma on kehitetty yhteistyössä talouden ammattilaiset RBS pääomamarkkinapäivän, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank ja NatWest Bank antaa sinulle käytännön, tosielämän taitoja työnantajat vaativat tällä erittäin kilpaillulla alalla. Olemme yksi vain kourallinen kuningaskunnan yliopistojen jotka tarjoavat Bloomberg kaupankäynnin huone, antaa sinulle mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja työnantajat haluavat. On säännöllisesti keskusteluja harjoittamasta alan asiantuntijoiden kuten entinen johtaja Financial Services Authority. Sekä opiskelu kansainvälisestä opetussuunnitelmasta, tapaat ja työskennellä opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​maissa ja kulttuureissa, jotka voivat lisätä kansainvälistä oivallusta luokan keskusteluja ja työryhmien, ja antaa sinulle maailmanlaajuisen alumniverkoston. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tietojärjestelmät, kun käytetään tehokkaasti, voi antaa yrityksen tai organisaation kilpailuedun. Ne voivat myös muuttaa yrityksiä, uudelleen järjestöjen ja virtaviivaist ... [+]

Valitse Kingstonin Information Systems MSc

Tietojärjestelmät, kun käytetään tehokkaasti, voi antaa yrityksen tai organisaation kilpailuedun. Ne voivat myös muuttaa yrityksiä, uudelleen järjestöjen ja virtaviivaistamisessa. Kurssi pyritään käsittelemään pulaa ihmisiä, jotka voivat toimia rajapinnassa liiketoiminnan ja IT, ja tarjoaa mahdollisuuden tutkia kirjo asiaan liiketoiminnan ja teknisten aineiden.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Uran parantavia ohjelma on suunniteltu rakentaa oman aikaisemman kokemuksen ja koulutuksen ja voit räätälöidä oppimisen sopivat yksilölliset urakehitystä, alan tausta ja vaatimukset organisaation. Teollinen neuvottelukunta neuvoo kaikilla osa opetussuunnitelmaa, jotta uusia käsitteitä otetaan käyttöön ja että kurssin edelleen tarpeisiin elinkeinoelämän. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Oletko suorittanut PGDip johtamisen viimeisten viiden vuoden aikana? Jos näin on, tämä kurssi voit muuntaa sen MSc joka näyttää työnantajasi olet valmis edistämiseen. ... [+]

Valitse Kingstonin Management MSc top-up

Oletko suorittanut PGDip johtamisen viimeisten viiden vuoden aikana? Jos näin on, tämä kurssi voit muuntaa sen MSc joka näyttää työnantajasi olet valmis edistämiseen.

Nopea, joustava yhden moduulin kurssi on suunniteltu johtajien kanssa kokemus millä tahansa alalla. Tailor väitöskirja sopivaksi tutkimustyötä tai tietyn yrityksen ongelma työnantajan kasvot - ja soveltaa sitä työsi heti. Viikonloppukurssien tarkoita mahtuu opiskelee noin muita sitoumuksia. Online tutkimus tuki antaa sinulle pääsyn runsaasti kurssin materiaalista ja pitää yhteydet kanssa ohjaajien ja muiden opiskelijoiden kanssa. Kingston Business School on yksi vain muutamia 120 UK kauppakorkeakoulujen palkitaan "erinomainen" luokitus sen opetuksen laatua Korkeakoulujen rahoitus neuvosto. Osallistua opetukseen vehreällä, rauhallinen rinteellä kampus. Borough'ssa Kingston upon Thames on mitoitettu Lontoon onnellisin kunta ja on alhaisin rikosten määrä Lontoossa, sekä nopea liikenneyhteydet keskustaan. Kingston Business School on liittynyt eliittiin maailmanlaajuisten toimielinten myöntänyt arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tunnusmerkki huippuosaamista kaupallisen koulutuksen, akkreditointi on ansainnut vain 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluissa. Arviointi ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Ilmastonmuutos on suuri haaste 21. vuosisadalla, joka edellyttää vaihtoehtoisen tarjonnan puhtaampaa energiaa uusiutuvista lähteistä. Tämä kurssi on suunniteltu tekninen ... [+]

Tärkeää: jos olet kansainvälinen opiskelija edellyttävät Tier 4 opiskelijaviisumia opiskelemaan Britanniassa on myös tarvitaan ATAS todistus tämän kurssin.

Valitse Kingstonin Renewable Energy Engineering MSc

Ilmastonmuutos on suuri haaste 21. vuosisadalla, joka edellyttää vaihtoehtoisen tarjonnan puhtaampaa energiaa uusiutuvista lähteistä. Tämä kurssi on suunniteltu tekninen painopiste, joka käsittelee hakemukset yhdistettynä liike elementin; sovelletaan onko sinulla työtä suuri organisaatio tai pieni keskisuuri yritys.

MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tietokone verkko- ja tietoturva on yhä tärkeämpää - uutta lainsäädäntöä, teknologioita, heikkouksia ja uhkia edellyttää usein päivitykset. Kurssin tavoitteena on varustaa ... [+]

Valitse Kingstonin Network & Information Security

Tietokone verkko- ja tietoturva on yhä tärkeämpää - uutta lainsäädäntöä, teknologioita, heikkouksia ja uhkia edellyttää usein päivitykset. Kurssin tavoitteena on varustaa sinulle teknistä tietämystä nykyisten ja tulevien teknologioiden ja ymmärrys taustalla teorian salakirjoituksen, verkottumisen ja tietoturvan teknologiat. Opit arvioimaan, suunnitelma, suunnitella ja kehittää turvallisia ja luotettavia verkostoja ja järjestelmiä. Voit yhdistää tämän kurssin johdon tutkimuksiin.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Kurssi opetetaan asiantuntija tietoliikenteen lab kanssa tutustua uusimpiin verkottumisen ja turvalaitteiden myyjät kuten Cisco, Microsoft ja Clavister. Nykyinen ja kehitteillä oleva teknologia on myös osoitettava teollisuuden edustajia. Sinulla on mahdollisuus työskennellä yksi state-of-the-art tutkimus labs, nimeltään WMN (Wireless Multimedia ja Networking). WMN on mukana EU ja UK tutkimusyhteistyössä ja tarjoaa mahdollisuuksia huippututkimukseen ja lyhyen aikavälin tutkimusapurahoja päätyttyä MSc astetta. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Kurssin tavoitteena on tarjota tietoja ja taitoja tarvitaan suunnitella, malli ja tehokkaasti toimivat ja luotettaviin digitaalinen IP-pohjaisiin verkkoihin. Se antaa sin ... [+]

Valitse Kingstonin Networking ja Data Communications MSc

Kurssin tavoitteena on tarjota tietoja ja taitoja tarvitaan suunnitella, malli ja tehokkaasti toimivat ja luotettaviin digitaalinen IP-pohjaisiin verkkoihin. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada hyvä käsitys internetin Protokollaohjelmiston että ydin nykyisten tietoverkkojen. Fuusio Internet-maailmassa, ja multimedia on myös osoitettu, sekä langattoman viestinnän. Voit yhdistää tämän kurssin johdon tutkimuksiin.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tämä kurssi on akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Sinulla on mahdollisuus opiskella teollisuudelle sertifiointi, kuten Cisco, lisävarusteena on master-ohjelmassa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä yksi state-of-the-art tutkimus labs, nimeltään WMN (Wireless Multimedia ja Networking). WMN on mukana EU ja UK tutkimusyhteistyössä ja tarjoaa mahdollisuuksia huippututkimukseen ja lyhyen aikavälin tutkimusapurahoja päätyttyä MSc astetta. Mitä opiskelet? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kingston University London

Tämä luonnollisesti akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers (IMechE), tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden parantaa nykyisten teknisten salkun kirjo suunnittelutoi ... [+]

Valitse Kingstonin Engineering Projects & Systems Management MSc

Tämä luonnollisesti akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers (IMechE), tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden parantaa nykyisten teknisten salkun kirjo suunnittelutoimintaansa ja projektinhallinnan osaamista. Tämän seurauksena voit parantaa työllisyysnäkymiä ja kykyä hakea Senior Engineering johtotehtävissä.

MSc tapaa, osittain esimerkkinä akateemisen vertailukohtana vaatimukset rekisteröintiä Chartered Engineer. Accredited MSc opiskelijoille, jotka on myös Beng (Hons) akkreditoitu CEng, pystyy osoittamaan, että ne täyttävät koulutuksen perusta CEng rekisteröintiä.

Tärkeimmät ominaisuudet... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Kingston upon Thames
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi