The London Film School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Filosofia

London Film School - paikka kokeilla, löytää äänesi ja olla yhteydessä teollisuuteen.

LFS (London Film School, LFS ) on yli 60 vuoden ajan ollut paikka kehittyville luoville kyvyille hioa käsityötään, löytää ääni ja olla yhteydessä suoraan elinvoimaiseen Yhdistyneen kuningaskunnan näyttöteollisuuteen. LFS on ollut opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa, ja se on aina ollut kulttuurikeskus, jossa raikkaat äänet, kokemukset ja näkökulmat hierovat olkapäätä perinteiden ja historian kanssa.

Elokuvan tarina on pelannut täällä Shelton Streetillä - selluloidin vetovoima rinnalla uutta ja digitaalisen maailman syntyä. Otamme tässä molemmat vakavasti juhlistaaksemme innovaatioperinteitä.

LFS on omistettu elokuvalle, joka tarjoaa kasvihuoneympäristön intensiiviselle luovalle työlle. Screenskills tunnustaa elokuvien valmistumisen ja käsikirjoittamisen maisteriohjelmamme alan standardiksi ja ammattitaitotasolla, joka on antanut meille elokuvateatterin aseman. Lähes jokaisen maailman maan elokuva-alaa levitetään vapaasti koulun valmistuneiden kanssa. Pieni valikoima monia merkittäviä alumneja sisältää: Mike Leigh OBE, Michael Mann, Ann Hui, Duncan Jones, Tak Fujimoto, Danny Huston. Pidemmän luettelon voi lukea täältä: https: // LFS .org.uk / elokuvat-elokuvantekijät / yhteistyökumppanit-lontoo-elokuva-koulu-alfitMM- elokuvassamme ei ole erikoistumista, vaan uskomme, että löytääksesi elokuvan äänestäminen, sinun on ymmärrettävä elokuvan teko kokonaisuutena. Toisin sanoen koet ja saat täyden koulutuksen kaikilla käsityöaloilla. Täällä tarjoamamme kokemus perustuu siihen käsitykseen, että elokuvien teko on yhteistyöprosessia, ei yhden henkilön tuotetta. Opiskelijamme osallistuvat kaikilla tieteenaloilla, opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa.

MA-käsikirjoituksemme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää täyspitkä elokuvakäsikirjoitus, yksilöllisen mentoroinnin ja alan mentorien ohjaamana. Lisäksi käsikirjoittajaopiskelijoillamme on mahdollisuus työskennellä elokuvantekijöidemme kanssa tehdäkseen useita lyhytelokuvia ympäri vuoden.

Nopeasti muuttuvassa mediamaastossa tarvetta ymmärtää digitaalistrategioita ja uusia rahoitusmalleja käsitellään MA International Film Business -kurssillamme, kurssi yhdessä Exeterin yliopiston kanssa. Kansainvälisen rahoituksen, maailman elokuvan moduuleilla ja kenttämatkalla Berliinin elokuvafestivaalille kurssi valmistaa opiskelijoita uralle ohjelmointiin, näyttelyihin ja jakeluun.

LFS vaalimme ja kunnioitamme opiskelijoiden mielikuvitusta. Uskomme, että on tärkeää kokeilla, haastaa yleissopimuksia ja tutkia uusia tarinankerrontamuotoja sekä löytää uusia tapoja yhdistää yleisö. Tämän avulla pystymme aloittamaan dynaamisen vuoropuhelun näyttöteollisuuden kanssa ja muotoilemaan tulevaisuutta sekä vaikuttamaan siihen.

Henkilökuntamme ja vierailevat luennoitsijat ovat yhteydessä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja globaaliin teollisuudenaloihin, ja heidän kokemuksensa otetaan käyttöön LFS n päivittäisessä opettamisessa. Tasapainotamme teknisten taitojen hallintaa ja ideoiden luovaa kehittämistä. Sen ohella kiinnostuit myös uusista haasteista, joita näytönohjaimet kohtaavat jatkuvasti muuttuvassa maisemassa. Käytämme samaa mielikuvitusta ja kokeilua ajatellessamme uusia liiketoimintamalleja ja miten kehittää uraa itsenäisenä elokuvantekijänä.

Katsomme myös tulevaisuuteen. Valmistuneemme ovat jatkaneet merkittävää panostaan maailman elokuvaan ja globaaliin tarinankerrontaan. Odotamme etenemättä eteenpäin, mutta nyt pelikenttä on suurempi. Elokuvan ulkopuolella näemme tarinankertojemme ja elokuvantekijämme työskentelevän televisiossa ja uusilla alustoilla. Elokuvien ja televisioiden lähentyessä uusien alustojen ilmetessä tutkinnon suorittaneet tutkivat itseluottamusvarmuutta siitä, kuinka sovittaa elokuvansa taidot ja asiantuntemus kertoa vakuuttavia tarinoita millä tahansa välineellä, missä tahansa alustassa ja missä tahansa.

Lyhyt historia Yhdistyneen kuningaskunnan vanhimmasta elokuvakoulusta

Lontoon elokuvakoulu on Ison-Britannian vanhin elokuvakoulu, jonka ikä oli 60 vuotta lokakuussa 2016. Koulu on myötävaikuttanut merkittävästi elokuvakoulutuksen kehittämiseen Britanniassa ja muualla maailmassa.

Sen sijaan, että yrittäisit luoda kansallista elokuvaa, kuten niin monet valtion rahoittamat koulut ovat tehneet, LFS edisti alusta alkaen laajaa, käsityöpohjaista huippukulttuuria yli 80 maan opiskelijoiden kanssa. Tällä hetkellä yli 60% koulun opiskelijoista on Ison-Britannian ulkopuolelta.

Lokakuussa 1956 Heatherleyn kuvataidekoulun rehtori Gilmore Roberts perusti lyhyen kurssin elokuvien tuotannosta, mutta ennen hakijoiden ilmoittautumista havaitsi, että koulu oli myyty hänen alaisuudestaan. Hän päätti jatkaa kurssia itsenäisesti, mutta tuskin olisi voinut kuvitella, että yli kuusikymmentä vuotta myöhemmin kukoistava kansainvälinen koulu, joka oli syntynyt tästä alkion ideasta, toimisi muuttuneessa varastossa Covent Gardenissa, Lontoossa.

Ensimmäinen LFS elokuvien valmistuskurssi ajoi toukokuussa 1957.

Epävarmojen varhaisten aikojen jälkeen koulu asettui Brixtoniin ”London-elokuvatekniikan kouluksi”. Se perustettiin sillä uskomuksella, että elokuvien tulevaisuuden terveyttä voidaan edistää Isossa-Britanniassa järjestämällä asianmukaisesti suunnitellut muodolliset koulutukset alalle tuleville ihmisille, jotka sitten toimivat perinteisen oppisopimuskoulutuksen perusteella. Koska virallisista toimista näiden suunnitelmien toteuttamiseksi ei ollut juurikaan merkkejä, ryhmä harrastajaa päätti siirtyä klassiseen brittiläiseen tapaan perustaakseen tällaisen koulun.

Uskomaton vierailija vertasi lähestymistapaa vanhaan kouluun, joka tapahtui polttoväylän ja käämitystä tiilirappujen avulla kourallisessa huoneessa kauppojen päällä Brixtonissa sijaitsevien kauppojen yläpuolella, tohtori vierailija "Tohtori Caligari -kaapin" sarjaan.

1960-luvun alkupuolella koulu muutti Charlotte Streetin tiloihin West Endissä ja nimettiin uudelleen The London Film School . Covent Gardenin 1700-luvun varasto, jossa koulu on toiminut 1960-luvun puolivälistä lähtien, ylläpitää samalla tavalla dramaattista ja yksilöllistä luonnetta.

Vuonna 1974 koulu nimettiin uudelleen LIFS: ksi, Lontoon kansainväliseksi elokuvakouluksi, mutta palasi takaisin Lontoon elokuvakouluun vuonna 2001.

Alkuperäinen perustuslaki, joka on edelleen voimassa, on hyvin epätavallinen. Koulu on rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö, voittoa tavoittelematon yritys, jonka takuu rajoittuu. Kaikista opiskelijoista tulee yhdistyksen jäseniä, ja he valitsevat yhdessä muiden jäsenten kanssa hallintoneuvoston, jota he edustavat. Hallintoneuvostolla on kokonaisvastuu koulun johtamisesta. Nykyinen puheenjohtaja on Greg Dyke ja johtajamme on Gisli Snaer. Koulu on aina ollut täysin itsenäinen ja pysyy niin Warwickin ja Exeterin yliopistojen suorittaman kurssien validoinnin jälkeen.

London Film School on edelleen yksi harvoista jäljellä olevista riippumattomista luovien asiantuntijoiden instituutioista maailmassa. Jatkamme kovasti töitä pysyäksemme johtavaksi elokuvakoulutuksen keskukseksi.

Nämä ovat jännittäviä aikoja LFS ja teollisuudelle. Kutsumme sinut liittymään meihin, kun siirrymme matkalle seuraavaan lukuun.Katie Garner / LFS

Sijainnit

Lontoo

Osoite
The London Film School
24 Shelton Street

WC2H 9UB Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin