The London Film School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

London Film School Vuodesta 1956 koulu on kouluttanut tuhansia johtajia, kuvaajat, toimittajat ja muut elokuva-ammattilaisten työskentelee nyt ympäri maailmaa. Se on kaikkein aidosti kansainvälinen koulu kaikkialla, ja 70% sen ulkopuolisten opiskelijoiden Britanniasta. Tämä monimuotoisuus sopii erittäin hyvin sulatusuuni Lontoo. London Film School on ylpeä Creative skillset Film Academy, yksi vain kaksi tutkijakoulua tunnustanut Britannian elokuva-alan koulutus elin Centre for Excellence Opetamme läpi elokuvan, lavoilla, ja työpajoissa sijasta luokkahuoneissa - rakennus toimii kuin studiossa. LFS on elävä luova yhteisö - ei lyhyen aikavälin "upottamalla kokemus" tai kaupallinen koulutus tuote. Se on hyvin riippumaton voittoa koulun aikavälillä intohimoinen ja kokenut elokuvantekijät - 18 kokopäiväistä tiedekunnan ja monipuolinen ja erittäin lahjakas ryhmä vierailevia luennoitsijoita, teknikot ja taiteilijoita. Tämä sivusto antaa tietoa MA ohjelmia Filmmaking, Screenwriting, Tohtoriohjelmat, kuten myös laajeneva ammatillisen kehityksen kursseja. Ja se voi kertoa elämästä LFS. Mutta valinta elokuvakoulu on iso päätös. Voit halutessasi käymään tai puhua opiskelija tai valmistunut. Ota yhteyttä ja me vastaamme kysymyksiin ja laittaa sinut ajan tasalla.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA filmmaking

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

[+]

Pääsyvaatimukset

Opiskelijat, joiden ensimmäisenä kielenä ei ole englantia, tarvitsevat siten todisteen englannin kielen taidoista.

Mitä tarvitset sovelluksellesi Valmiit sähköinen hakulomake CV / ansioluettelo Kaksi viittaukset

Työtodistus [-]

Ma käsikirjoittamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

[+]

LFS tavoitteena on kannustaa kirjallisesti jatkuvana käytäntö, edistää heijastava sekä kriittistä ja tarjoamaan erityistä historiallista taustaa elokuvan kerronta, lajityyppejä, ja dramaturgia.

Näytetään säännöllisesti klassinen ja nykyaikainen elokuvia omassa elokuvateatteri ja vierailut nykyajan elokuvantekijät täydentää ydin käytännön työn kehittämiseksi elokuvan käsikirjoitus.

Etsimme kirjailijoita jotka ovat innoissaan kirjallisesti näytön, joilla on taustalla kirjallisesti muissa medioissa, johtajat, jotka haluavat kirjoittaa omia ominaisuus käsikirjoituksen ja kirjailijoita, jotka haluavat luoda pitkäaikaisia ​​mentoroinnin suhteita kehityksen ammattilaisia.... [-]


Videot

LFS 50th Anniversary Trailer

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
The London Film School
24 Shelton Street

London, England, WC2H 9UB GB