London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lontoon kauppakorkeakoulu

Opiskelu LSBF on sijoitus tulevaisuuteesi.

Miksi valita LSBF ?

· LSBF on voittanut "kuninkaallinen" palkintoyritys 2013. Toistaiseksi vain muutamat toimielimet ovat saaneet tämän kunnian.

· Kansainvälisesti tunnustetut koulutusohjelmat

Teollisuustutkimuksemme, jotka ovat voimakkaasti suuntautuneita globaaleihin suuntauksiin liike-elämässä, ovat erikoistuneet monipuoliseen taloustieteen valikoimaan, kuten markkinointiin, rahoitukseen ja johtamiseen. Jokainen koulutusohjelma tarjoaa erinomaisen yhdistelmän teoreettista ja käytännön tietoa. Ammatillisella oppimisella on tärkeä rooli ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada työkokemusta.

· Ranking ja kumppanuudet

Lontoon kauppakorkeakoulu

· Grenoblen kauppakorkeakoulu (GGSB) on yksi LSBF n akateemisista kumppaneista. GGSB: llä on kolme akkreditointia: AMBA, EQUIS ja AACSB. Kolmella akkreditoinnilla on alle 1% maailman yksinomaisista kauppakorkeakouluista.

· Dedicated career -palvelu

Opiskelijoille on tarjolla erityinen urakehitys: Motivoidut ura-asiantuntijat järjestävät seminaareja, kursseja ja verkkotapahtumia, mutta ne myös tuovat sinut tulevaisuuteen monia mielenkiintoisia työpaikkailmoituksia liike-elämässä.

LSBF ura-pohjainen lähestymistapa ja tärkeät yritysyhteydet avaavat tien opiskelijoille erilaisiin uramahdollisuuksiin.

· Kansainvälisyys

LSBF opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella muiden opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa Lontoossa, Birminghamissa, Manchesterissa, Torontossa ja Singaporessa. *

LSBF n päätöksellä kuulut kansainväliseen kauppakorkeakouluun, jossa on opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Yhteistyö ja vuorovaikutus kansainvälisten opiskelijoiden kanssa antavat sinulle mahdollisuuden hankkia tärkeät kulttuurienväliset taidot.

· Majoitus

Olemme sitoutuneet tekemään siirtymisen Lontoon elämään helpoksi. Tarjoamme majoitusvaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki vaatimukset ja täyttävät kaikki yksilölliset tarpeet. Hotellin lentokenttäkuljetuspalvelu voi ottaa sinut lentokentältä. Meillä on käytettävissänne heti saapumisestasi ja harjoittelun aikana.

* Jotkut koulutusohjelmat tarjotaan vain Lontoon sydämessä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Kurssit » Katso MBA-tutkinnot »

Videot

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Sceptre Court, 40 Tower Hill
London, England, EC3N 4DX GB
Asiointiosoite
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR
Asiointiosoite
UK Online, GB