London School of Hygiene & Tropical Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

London School of Hygiene & Tropical Medicine on maailman johtava keskus tutkimuksen ja jatkokoulutuksen julkisen ja globaalin terveyden, 4000 opiskelijaa ja yli 1300 henkilöstöä työskentelee yli 100 maassa. Koulu on yksi parhaiksi luokitelluista tutkimuslaitosten Britanniassa, ja se on äskettäin mainittu yhtenä maailman huippuyliopistoihin tutkimusyhteistyötä.

Missiomme on parantaa terveyden ja terveyden oman pääoman Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muualla maailmassa; työskentelevät yhteistyössä saavuttamaan huippuosaamista julkisen ja globaalin terveyden tutkimus, koulutus ja kääntäminen tietämystä politiikan ja käytännön.

Perusti Sir Patrick Manson vuonna 1899, koulu on nyt osa Lontoon yliopistosta ja on kasvanut viime vuosina sen kaksi sivustoja Keppel Streetin ja Tavistock Place. Meidän tutkimusrahoitus on kasvanut yli £ 60 miljoonaa euroa vuodessa kansallisista ja kansainvälisistä lähteistä, mukaan lukien Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, Euroopan komissio, Wellcome Trust ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö.

Koulu n monialainen osaaminen sisältää lääkärit, epidemiologit, tilastotieteilijät, yhteiskuntatieteilijät, molekyylibiologien ja immunologeja. Teemme yhteistyötä kumppaneidemme maailmanlaajuisesti tukemaan opetuksen ja tutkimuksen kapasiteettia, ja meidän alumnien työskentelevät yli 180 maassa.

Miksi opiskella täällä?

Johtava jatko laitos tutkimus- ja jatkokoulutukseen terveysasioissa maailmanlaajuisesti. Osa Lontoon yliopiston Koulu on suurin laitos laatuaan Euroopassa merkittävä syvyys ja leveys asiantuntemus kattaa monilla tieteenaloilla. Se on yksi parhaiksi luokitelluista tutkimuslaitosten Britanniassa. Rikas valikoima master, toimitetaan joko Lontoossa tai etäopiskelun. Kansainvälisessä ympäristössä. Opiskelijat tulevat yli 100 maassa. Yli 40% näistä opiskelijoista on Euroopan ulkopuolisista maista. Maailmanlaajuinen ulottuvuus kanssa suuri alumniverkostossa. Alumnit työskentelevät yli 180 maassa. Koulussa on noin 1300 henkilöstöä yli 60 maasta. Päätoiminen ja osa-aikaisia ​​vaihtoehtoja, sekä intercalated tutkimus Medical astetta. Tutkimus astetta ja lyhyt kurssi tutkimus ovat myös saatavilla.

Student life

Koulu sijaitsee Lontoon sydämessä, ja heti vieressä yliopiston Lontoon keskustassa kävelykatu ja British Museum. Opiskelijat hyötyvät tilat ja tapahtumia Lontoon yliopistossa unionin ja Student edustajisto. Koulu on oma opiskelija neuvonantaja, pystyvät neuvomaan opiskelijoita ei-opintoihin liittyvät kysymykset, kuten maahanmuutto- ja viisumiasioita, majoitus, tai taloudellisia huolia, joita saattaa syntyä tutkimuksissa. LSHTM n Urapalvelut neuvoo opiskelijoiden yksi-yhteen perusteella, haluatko vinkkejä kirjoittamista varten tehokkaan CV, tai vain tarvitsevat apua päättää, mitä tehdä seuraavaksi.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso Diplomit » Katso Certificates »

Videot

Why study at the London School of Hygiene & Tropical Medicine?

Open Day - London School of Hygiene & Tropical Medicine

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
London School of Hygiene & Tropical Medicine
Keppel Street

London, Englanti, WC1E 7HT GB