London School of Hygiene & Tropical Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LSHTM on erittäin arvostettu eri yliopistojen liiga pöydissä. Vuoden 2016 huippuyksikkö nimettiin vuoden 1 yliopistoksi ja se sijoittui maailmanlaajuisesti trooppisen lääketieteellisen tutkimuksen (CWUR 2017) mukaan.

Koulutuksen huippuosaaminen ja kansainvälinen luonne edistävät merkittävästi sen opetuksen ja koulutuksen laatua ja laajuutta. Koululla on ainutlaatuinen henkilökunta, opiskelija ja alumniväestö; opiskelijoiden ja henkilöstön suhde on 1: 3 ja alumnimme ovat peräisin yli 180 maasta.

Sirpa Patrick Mansonin perustama LSHTM aloitti Lontoon trooppisen lääketieteen koulun vuonna 1899 Lontoon Docksissa ja yhdeksäntoista opiskelijaa muodosti ensimmäisen saannin, joka otettiin käyttöön 2. lokakuuta 1899. LSHTM on nyt Bloomsburyssä, jossa on kaksi pääkohtaa Keppelissä Street ja Tavistock Place. Nykyään henkilöstömme, opiskelijat ja alumnit työskentelevät hallituksessa, akateemisissa yliopistoissa, kansainvälisissä järjestöissä ja terveyspalveluissa ympäri maailmaa.

Tutkimusrahoituksemme on kasvanut yli 124 miljoonaan puntaan vuodessa kansallisista ja kansainvälisistä lähteistä, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksesta, Euroopan komissiosta, Wellcome Trustista ja Bill

Koulutuksen monitieteinen osaaminen käsittää kliinikot, epidemiologit, tilastotieteilijät, yhteiskuntatieteilijät, molekyylibiologit ja immunologit. Teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa maailmanlaajuisesti tukemaan opetus- ja tutkimuskapasiteetin kehittämistä ja alumniemme työskentelee yli 180 maassa.

Miksi opiskella täällä?

  • # 1 vuoden yliopisto 2016 (Times Higher Education)
  • Maailman suurin trooppinen lääketutkimus (CWUR 2017).
  • Dynaaminen, kansainvälinen ympäristö: opiskelijat tulevat yli 100 maasta ja yli 40% näistä opiskelijoista on Euroopan ulkopuolelta.
  • Globaalit uranäkymät: LSHTM tutkinnon suorittaneet työskentelevät yli 180 maassa ja meillä on yli 1300 työntekijää yli 60 maasta.
  • Saatavilla on kokopäiväisiä ja osa-aikaisia ​​opintojaksoja sekä joustavia verkkokursseja
  • Osa arvostetusta Lontoon yliopistosta

Opiskelijaelämä

Koulu sijaitsee Lontoon sydämessä, ja se sijaitsee välittömästi Lontoon yliopiston keskuksen ja British Museumin vieressä. Opiskelijat hyötyvät Lontoon yliopiston yliopiston ja opiskelijoiden edustajiston tiloista ja tapahtumista. Oppilaitoksella on oma omaa opintoneuvotteluaan, joka voi neuvotella opiskelijoista ei-akateemisista asioista, kuten maahanmuutto- ja viisumikysymyksistä, majoituksesta tai taloudellisista huolenaiheista, joita voi syntyä opintojen aikana. LSHTM : n LSHTM auttaa oppilaita yksitellen, haluavatko vinkit tehokkaan ansioluettelon kirjoittamiseen vai tarvitsevat vain apua päättäessään seuraavista tehtävistä.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
London School of Hygiene & Tropical Medicine
Keppel Street
WC1E 7HT Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin