London School of Theology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kirkon on kristittyjä, jotka ovat mietitty vaikutuksia heidän uskonsa ja voi koskea sitä terävästi, merkityksellisesti ja käytännössä yhteiskunnalle. Teologia ohjelma on akateemisesti tiukka, mutta käsitellään myös muuttumassa kulttuurinen ja henkinen ilmasto. Se on dynaaminen ja innovatiivinen ohjelma, joka ei laiminlyödä keskeiset perusperiaatteet on evankelisen uskon.

Yleiskatsaus

London School of Theology on suurin evankelis teologinen college Euroopassa vahva akateeminen maine. Sen identiteetti määritellään neljä perusarvot - Gospel, Raamattu, kirkko ja maailma.

Kuten Gospel ihmisetHaluamme elämäämme, ajatukset ja toimet muokkaavat Jumalan rakkaus meitä julistettiin evankeliumia;

Kuten Raamatun ihmisetUskomme, että Raamattu on Jumalan innoittamana, olohuone, uudistava ja elämää antava sana ja ilmoittanut, henkilökohtaisesti, ihmiskunnalle hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen;

Kuten Kirkko ihmisetHaluamme olla mukana rakentamassa kirkkoja, jotka ovat keskittyneet evankeliumin ja Raamatun elämässään, palvonta ja tehtävän ja ruokkivat Jumalan Hengen; ja,

Kuten Maailman ihmisetPyrimme todistamaan muiden uskontojen ja kukaan, Kristuksen seuraajina sekä stewarding ja uudistamalla ympäristöön, yhteiskuntaan ja geopoliittinen todellisuus evankeliumin valossa. Haluamme olla osa Jumalan työtä uusimista tässä maailmassa.

Nämä keskeiset arvot määrittävät, keitä me olemme, mitä haluamme olla instituutiona ja edellä mainitut arvot on vahvistettu meidän opiskelijoiden kautta kursseja tarjoamme.

Teologia ohjelma sijaitsee keskellä kaikkien opetti ohjelmat ja kattaa monenlaisia ​​aiheita. Se on dynaaminen, innovatiivinen ja pyrkii puolustamaan keskeiset perusperiaatteet evankelis uskon.

Miksi opiskella teologiaa LST?

BA in Theology klo LST on suunniteltu ihmisiä kutsutaan, jotta palvelevat kirkkoja, virkamatkat, koulujen ja koko yhteiskunnan. Ohjelma on akateemisesti tiukka ja voit saada syvempää ymmärrystä Raamatun ja sen merkitys ympärilläsi. Siinä käsitellään muuttuvassa kulttuurinen ja henkinen ilmasto ja miten kristinuskon liittyy terävästi, merkityksellisesti ja käytännössä yhteiskunnalle.

Täällä LST teillä on myös etuoikeus opiskelun ohella ja vuorovaikutuksessa opiskelijoiden ja henkilökunnan vastaavasti eri taustoista ja nimellisarvoista, joka rikastaa koko tutkimuksen kokemus. Lisäksi koet henkilökohtaisen hengellisen kasvun osittain opetetaan ohjelmien ja kerhotoimintaa järjestämän ylioppilaskunnassa.

Kaiken Ohjelman rakenne

On 4 laajoja alueita tutkimuksessa eli Eksegetiikan, historialliset ja teologisen tutkimuksen Missiological ja sovelletun teologian.

Pakolliset moduulit muodostavat ytimen ohjelman ja suuri enemmistö tasot 1 ja 2 (100 pakollinen opintopistettä tasolla 1, ja 90 tasolla 2). Tasolla 3, opiskelijoille annetaan suurempi vapaus erikoistua, valitsevat kaksi 20-luotto moduulit erilaisia ​​vaihtoehtoja tarjolla lisäksi kolme pakollista moduulia, sekä 40-luotto hankkeen aiheen oman valintansa.

Jokainen taso on pakollinen moduuli, joka sisältää käytännön kokemusta ja mainospaikkoja aikana ja sen jälkeen termi ajan.

Työpaikat teologian

Lisäksi koulutusyksikkö tarjoaa tukea ja ohjausta opiskelijoille, kun he pyrkivät löytämään ja ottamaan seuraavan askeleen kohti koulunsa lopettavien koordinoimalla kaikki uraan liittyviä tietoja, että koulu saa, erilaisissa kirkon ja kristillisen asetukset. Yksikkö omistaa myös useita hyödyllisiä resursseja uran Resource huoneessa, sekä hosting erilaisia ​​seminaareja ja koulutustilaisuuksia koskien CV-kirjoittaminen, haastattelu taitoja, reiteille vihitty ministeriö jne

Kaiken ohjelma tarjoaa erinomaisen varautumista tulevia etenemistä useita toisiinsa liittyviä yhteyksissä kuten valmistautumista edelleen akateemisen tutkimuksen teologian, eksegetiikan ja niihin liittyvien tieteenalojen sekä varustamalla taitoja sovelletaan paikallisiin Seurakuntapalvelu sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti .

Teologia, Musiikki & ylistys ja teologia ja ylistys

Nämä kaksi yhdistettiin ja integroidut arvosanoin ohjelmat ovat ainoita laatuaan Euroopassa ja alun perin kehitettiin Musiikki ja ylistys Foundation (MWF). Sekä merkittävä joukko ohjelman teologisia opintoja he tarjoavat laajan valikoiman musiikkia ja palvonta moduulit.

Vakiintunut Teologia, Musiikki & Worship koulutusohjelmassa tarjotaan Certificate, Diploma ja tutkinto taso on suunniteltu erityisesti musiikillisesti lahjakkaille opiskelijoille kiinnostunut ottamaan yhdistetyn ja integroitu opintokokonaisuus teologian, musiikin ja palvonta, jotka haluavat syventää musiikin taitoja ja ymmärrystä korkeatasoista ja Samalla haluavansa olla teologisesti varustettu.

TEOLOGIA ja ylistys OHJELMA

Tämä uusi teologia ja ylistys yhdistettynä koulutusohjelma, tarjotaan Certificate, Diploma ja tutkinto tasolla, on kaksi reittiä: - musiikki reitti on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ilmeisiä lahjoja musiikkiin, mutta jotka tulevat vähän kokemusta lukeminen musiikkia tai luottavainen käsitys yleiset muusikkoutta taitoja.

  • Ei-musiikki reitti on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät halua ottaa mitään musiikkia vaihtoehtoja, mutta haluavat lisätä ymmärrystä ja käytännön yritysten palvonnan kautta erilaisia ​​omistautunut ja taiteellisesti luova moduulit.

Opiskelijat valmistuvat tämän kurssin on varustettu palvelemaan, esimerkiksi kirkkomusiikin johtajat, jumalanpalvelus pastorit, laulu kirjailijoita, luovan palvonta koordinaattorit, freelance muusikoita ja taiteilijoita.

ETÄOPISKELUUN

Haluatko kehittää henkilökohtaista tietoa Raamatun, teologian ja henkisyys? Tai etsit tunnustettu pätevyys, mutta ei voi opiskella paikan päällä LST? Olemme iloisia, että olet ajatellut oppimaan lisää Jumalasta ja Raamatun. Riippumatta tavallaan tutkimuksen olet kiinnostunut, Open Learning on kokemusta ja tietoa auttaa sinua. Meillä on pitkä historia koulutusta kristityt ministeriö kirkossa ja maailmassa. Ja voit valita tyyppi oppimisen ja pätevyys, joka vastaa sinun lyhyen tai pitkän aikavälin tarpeisiin. Jotkut ovat saattaneet muodollista pätevyyttä, vaikka monet ovat opiskelleet omaa henkilökohtaista kehitystä.

Personal Development

Olemme erityisen hyvin varustettu auttamaan palaaville opiskella, mutta ei aivan varma, jos se on todella "heidän" ja kehitettävä itseluottamusta. Useimmat näistä ihmiset haluavat varmistaa, että ne voisivat siirtyä osaksi tutkintoon myöhemmin, jos se oli järkevää, mutta nyt he haluavat vain oppia lisää Raamatusta ja Jumalan tapaamme sen läpi. Kurssit ihanteellisesti suunniteltu tähän. Saat tietoa, rohkaisua ja avoimia oppimisen rakenne, jonka avulla voit seurata polkua, joka on eniten kiinnostaa sinua.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BAs » Katso Certificates » Katso Diplomas » Katso MA » Katso Jatkotutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Jatkotutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Perustutkinnon sertifikaatit » Katso BA-tutkinnot » Katso Diplomit » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Integroiva Teologia - Reittejä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Greater London + 1 lisää

Christian Worship Studies. Jos olet muusikko, liturgi, pastori, ylistyksen johtaja, tai haluaisi tutkia risteyksessä palvonnan ja teologian, sitten tämä erikoisala on sinua varten. Erikoisalaa on suunnitellut LST Musiikki ja Worship osasto ja on kaksi vaihtoehtoa: Christian Worship ja Issues in Contemporary Christian Worship. [+]

Specialist Väylät käytettävissä lukuvuonna 2014-2015:

Christian Worship Studies. Jos olet muusikko, liturgi, pastori, ylistyksen johtaja, tai haluaisi tutkia risteyksessä palvonnan ja teologian, sitten tämä erikoisala on sinua varten. Erikoisalaa on suunnitellut LST Musiikki ja Worship osasto ja on kaksi vaihtoehtoa: Christian Worship ja Issues in Contemporary Christian Worship.

Teologia Music and Arts. Tämä erikoisalaa on kaksi vaihtoehtoa, Kohti Christian Esteettinen ja musiikki ja taide kommunikaattori kristinuskon, ja edustaa kaivattua keskustelua integraation taiteen ja teologian.

Social Justice. Yhteiskunta on täynnä monimutkaisia ​​taloudellisia, eettisiä ja poliittisia mutkikkaita. Evankelinen usko haluaa tietää, kuinka yhdistää teologisesti näitä kysymyksiä. Tämä erikoisala vaihtoehdot ovat, Social Justice 1 - Raamatun teemat ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus 2 - Ajankohtaista. ... [-]


Ma Integroiva Teologian (Maith)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Greater London + 1 lisää

Beyond Applied teologia - MA Integroidun Teologia (Maith) voidaan joko käyttää ja täyttää verkossa maailmanlaajuisesti tai opiskellut kokonaan tai osa-aikaisesti kampuksella Lontoossa - mitä ikinä sopii sinun elämäntapa tai tarvitsee parempaa. [+]

Esittelyssä ainutlaatuinen uusi Masters-tason pätevyys käynnistää syksyllä 2014, että tuo integroiva teologinen malli kasvotusten tosielämässä.

Beyond Applied teologia - MA Integroidun Teologia (Maith) voidaan joko käyttää ja täyttää verkossa maailmanlaajuisesti tai opiskellut kokonaan tai osa-aikaisesti kampuksella Lontoossa - mitä ikinä sopii sinun elämäntapa tai tarvitsee parempaa.

Valikoima uraauurtava reaalimaailman aiheita voidaan tutkia LST ainutlaatuinen integroiva teologinen menetelmällä.

Yhteenveto ohjelman

Erilaiset vaikutteet sisällä postmodernissa yhteiskunnassa ovat johtaneet hajanaisuus suurten tieteenalojen sisällä ja ympärillä kristillisen teologian. LST: n Maith korostetaan integraation näiden tieteenalojen kautta uraauurtavia ja ainutlaatuinen integroiva teologinen menetelmä vahvistetaan kokonaisvaltainen lähestymistapa Christian Theology käytännön vaikutuksia elämää yhteiskunnassa ja Christian opetuslapsena. ... [-]


Maisteri

Kk - Teologian Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Greater London + 1 lisää

Tutkinto on suunnattu niille, jotka ovat jo suorittaneet muodollista teologista koulutusta - ne saattavat olla teologian tutkinnon, ministerit, lähetyssaarnaajat, Uskonto opettajat, tai liikemiehet sekä mahdolliset jatko-opiskelijat. [+]

Arviointi: Opinnäytetyön jopa 40000 sanaa ja suullisen kokeen (Viva)

Kenelle se on tarkoitettu?

Tutkinto on suunnattu niille, jotka ovat jo suorittaneet muodollista teologista koulutusta - ne saattavat olla teologian tutkinnon, ministerit, lähetyssaarnaajat, Uskonto opettajat, tai liikemiehet sekä mahdolliset jatko-opiskelijat.

Se sopii erityisesti niille, jotka eivät voi sitoutua säännölliseen rakenteeseen opetti maisterin kurssi, tai aika tarpeen PhD.

Yhteenveto

LST tarjoaa tutkimus valvonta MTh tutkinto yhteistyössä Middlesex University, joka palkintoja astetta. MT on ensimmäinen tutkimus tutkinto, jossa yhdistyvät koulutus tutkimus ja kirjoitustaito. Ehdokkaita tässä määrin seurata koulutusohjelman hyväksymä tutkimusjohtaja ja kirjoittamaan tutkielman hyväksytty aihe yksi suurimmista teologiset tieteenaloilla. Opinnäytetyön tulee olla itsenäinen osuus osaamisen uusien tosiseikkojen tai erillisen kriittinen tutkimus tietoa. On hyvin perusteltu ja asianmukaisesti esittelyyn selkeyttä ja ytimekkyyttä ilme. On mahdollista siirtää joko MPhil tai PhD rekisteröintiä suostumuksella ohjaaja (t) ja tutkimusjohtaja. ... [-]


MPhil - Master Of Philosophy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Greater London + 1 lisää

Kuten MTh, tutkinto on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet muodollista teologista koulutusta - ne saattavat olla teologian tutkinnon, ministerit, lähetyssaarnaajat, Uskonto opettajat, tai liikemiehet sekä mahdolliset jatko-opiskelijat. [+]

Arviointi: Opinnäytetyön jopa 65000 sanaa (40000 sanaa opiskelijoille alkaa tammikuun 2014 jälkeen) ja suullisen kokeen (Viva)

Kenelle se on tarkoitettu?

Kuten MTh, tutkinto on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet muodollista teologista koulutusta - ne saattavat olla teologian tutkinnon, ministerit, lähetyssaarnaajat, Uskonto opettajat, tai liikemiehet sekä mahdolliset jatko-opiskelijat.

Yhteenveto

LST tarjoaa tutkimus valvonta MPhil tutkinto yhteistyössä Middlesex University, joka palkintoja astetta. Sillä MPhil sinun täytyy tarjota huolellinen ja kriittinen tutkimus ja arviointi hyväksytty aihe, ja osoittaa ymmärrystä tutkimusmenetelmien tarkoituksenmukaista valitsemallaan alalla. Työsi ei tarvitse olla "alkuperäinen"; sen on kuitenkin tarjota erottuva itsenäinen osuus on tietoa myös kyky kritiikki uusia ideoita ja suhteellisuudentajua arvioitaessa todisteiden ja tieteellisiä tulkintoja on pohjimmiltaan arvoinen julkaisu. Vaikka et odottaisi lukea kielen ensisijainen lähteistä MPhil, et ei odoteta kytkeytymään transloitumatonta keskiasteen kirjallisuutta. On mahdollista siirtää PhD rekisteröintiä suostumuksella ohjaaja (t) ja tutkimusjohtaja ... [-]