University of Leeds, Institute for Transport Studies (ITS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Institute for Transport Studies on irrallinen akateeminen osasto Leedsin yliopisto ja osa tiedekunnan Ympäristö.

Instituutin pääasiallisena tehtävänä on edistää ymmärrystä harjoitetun liikenteen toimintaa ja käyttöä, ja kehittää taitoja ja parhaiden käytäntöjen liikenteen ammattilaisten ja päättäjien.

Historiansa ulottuu yli neljänkymmenen vuoden Leedsin yliopiston ensin tarjottu kuljetus maisteriohjelman vuonna 1965. Instituutti perustettiin virallisesti vuonna 1972 ja on sittemmin kasvanut maailman johtava liikenteen tutkimuksen ja opetuksen.

Kurssit ja koulutus

Instituutti on Britannian suurin yksittäinen akateeminen ryhmä tarjoavat liikennepalveluja kursseja ja koulutusta. Tyypillisessä vuodessa on noin 500 opiskelijaa perustutkintoa moduulit, 80 opiskelijoiden maisteriohjelmiin, jopa 40 rekisteröidyn jatko-opiskelijoille, ja kymmeniä edustajien osallistuminen lyhytkursseja.

Tätä kautta instituutti tekee merkittävän panoksen ratkaisemiseen osaajapulaa kohtaamat liikennealalla ja parantaa sekä määrää ja laatua liikenteen ammattilaisten kansainvälisesti.

Tutkimus

ITS on johtava kansainvälinen keskus liikennetutkimukseen. Se on erityisen merkittävä leveys ja syvyys tutkimus, kansainvälinen laatu, joka on vahvistanut tutkimuksen arviointi (RAE) ulottuu yli 20 vuoden ajan. Tutkimuksen toimeksiantajana on erilaisia ​​järjestöjä, mukaan lukien Yhdistyneen kuningaskunnan liikenneministeriö, Euroopan komissio, ja Engineering ja fysikaalisten tieteiden tutkimusneuvosto. ITS oli myös ensimmäinen akateeminen yksikkö Britanniassa saavuttaa ISO 9001 akkreditointi tutkimuksen hallinta.

Henkilöstö

ITS on noin 50 akateemisen / tutkimushenkilöstön ja noin kymmenkunta tukihenkilöstö. Instituutti ylpeä kansainvälisten ja monialaisuus; työntekijöistä tulevat monenlaisia ​​tausta tieteenalojen, kuten taloustieteen, tekniikan, maantieteen, matematiikan, tietojenkäsittelyn, psykologia ja yhteiskuntatieteet.

Sen henkilökunta ovat antaneet asiantuntija-apua kansainvälisten järjestöjen, kuten Maailmanpankin, Euroopan komission ja Kansainvälisen liikennefoorumin, kansallisille hallituksille eri puolilla maailmaa ja Yhdistyneen kuningaskunnan kaltaisia ​​yksiköitä alahuoneen Liikenne Valitse komitea. Työntekijät toimivat myös toimittajat ja / tai jäsenten toimituksellisen hallituksissa monet johtavat liikenteen lehtiä ja pelata merkittävä rooli kansainvälisen kuljetuksen järjestäminen konferensseissa.

Tunnustuksena vahvan organisaation sitoutumista vaaliminen ja kehittäminen henkilöstö, sen sai Investor in People tila 2004.

Visio, missio ja arvot

Tukeminen instituutin sitoutumista on tehokas organisaatio on ottaa ja viestiä selkeä visio, missio ja arvomaailma.

Visio - instituutin visio on "tunnustetaan maailman johtava liikenteeseen liittyviä opetusta ja tutkimusta."

Tehtävänanto - Instituutin tehtävänä on "edistää ymmärrystä harjoitetun liikenteen toimintaa ja käyttää ja kehittää taitoja ja parhaiden käytäntöjen liikenteen ammattilaisten ja päättäjien."

Arvot julkilausuma - Instituutti on sitä mieltä, että sen arvot ovat ydin jatkumisen sen menestys ja että jäsenyydestä keinoin meidän pitäisi:

kannustaa innovaatioihin ja luovuuteen; pyrittävä huippuosaamista kaikessa toiminnassamme; kunnioitus ja tukevat toisiaan, on reagoitava yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin; halukas jakamaan tietoa ja oppia toisiltaan; odottaa kohdeltava oikeudenmukaisesti ja hoitavat kaikki toiminta rehellisesti; on kollektiivinen vastuu sen tulevaisuuden menestystä; oltava avoimia meidän päätöksenteossa, konsultointi laajalti tarvittaessa ja kannustaa henkilöstöä osallistuminen kaikilla tasoilla.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC (eng) Liikennesuunnittelu Ja Engineering (kokopäiväistä)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds

Ohjelmassa keskitytään teknisiä ratkaisuja liikenteen kysymyksissä, erityisesti miten järjestelmien suunnittelua määrittää luonne miten ihmiset ja tavarat kuljetetaan. Opit käyttämään tekniikan haasteisiin integroida eri liikennemuotojen ja matkustusasiakirjojen turvallisempia, ympäristöystävällisempiä ja tehokkaampia. [+]

Ohjelmassa keskitytään teknisiä ratkaisuja liikenteen kysymyksissä, erityisesti miten järjestelmien suunnittelua määrittää luonne miten ihmiset ja tavarat kuljetetaan. Opit käyttämään tekniikan haasteisiin integroida eri liikennemuotojen ja matkustusasiakirjojen turvallisempia, ympäristöystävällisempiä ja tehokkaampia. Sinun analysoida ihmisen vuorovaikutusta liikenteen suunnittelu ja harkitsemaan erilaisten käyttäjien tarpeet liikenteen suunnittelu ja hallinta. Designing turvallisuutta, tehokkuutta ja ympäristöä, voit miettiä, miten teknisiä ratkaisuja voidaan linjassa liikennepolitiikan ja käyttämään muotoilua standardeja tiet ja risteykset. Käytät malleja suunnitella verkkoihin ja ennustaa kysynnän, suunnitella tienrakennus ja infrastruktuurihankkeita, kehittää taitoja arvioida kehittyneitä liikenteen valvontajärjestelmiä. Sekä saada ydin teknisiä taitoja tiedonkeruun, mallintaminen, suunnittelu ja suunnittelutoimistot, voit valita erilaisia ​​valinnaisia ​​moduuleja, jotka kaikki on käytännön sovelluksia. Tutkimusympäristö Institute for Transport Studies (ITS) perustettiin Britannian ensimmäinen monialainen liikenteen yksikkö, ja jatkamme johtaa kentän tutkimuksemme. Maineemme antaa meille mahdollisuuden investoida maailmanluokan mukavuudet, kuten Leedsin yliopisto Driving Simulator - yksi kokeneimpia tahansa yliopisto maailmassa, jotta voimme tutkia kuljettajien käyttäytymistä valvotuissa laboratorio-olosuhteissa. Meillä on myös pääsy erilaisiin asiantuntija ohjelmistotyökaluja lukien olemme kehittäneet talon kuten Saturnus, Pluto, DRACULA, Mars ja Konsult. Akkreditointi Tämä ohjelma on merkittävimpien ammatillisten järjestöjen liikennealalla. Se täyttää koulutuksen vaatimukset jäsenyys Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT UK) ja Chartered Institution of Highways ja kuljetus (CIHT) ja tarjoaa väylän kohti liikenne- suunnittelu Professional (TPP) pätevyys. Se on myös akkreditoitu täyttävän lisäoppimiselle Chartered Engineer (CEng) ehdokkaita, jotka ovat jo hankkineet osittainen CEng akkreditoitu perustutkintoa astetta. Kurssin sisältö Core moduulit antaa sinulle perusteellinen käsitys keskeisistä aihealueista. Opit tuntemaan miten suunnittelutoimistot periaatteita voidaan soveltaa liikennejärjestelmiä ja kehittää taitojasi käyttämällä erilaisia ​​kulkeutumismallinnuksen työkaluja ja tekniikoita. Voit myös tutkia lähestymistapoja... [-]

MSC Kestävyyttä Liikenteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds + 1 lisää

Kokoaa yhteen asiantuntemusta instituutin liikenne- Opiskelu ja kestävän kehityksen tutkimuskeskuksen, tämä ohjelma pitää vuorovaikutusta talouden, yhteiskunnan, ympäristön ja hallinnon. Sinun tutkia kuljettajia kuten ilmastonmuutos politiikan ja hallinnon aloitteita ja kehittää taitoja, jotka auttavat yhtenäiseen liikenneratkaisuja. [+]

Miten maailma ajattelee liikenne on muuttunut. Nyt ottaa kokonaisvaltaisempi ja pidemmän aikavälin näkemys liikenteen tulevaisuudesta ja sen suhteesta kestävän yhteisöjä. Kokoaa yhteen asiantuntemusta instituutin liikenne- Opiskelu ja kestävän kehityksen tutkimuskeskuksen, tämä ohjelma pitää vuorovaikutusta talouden, yhteiskunnan, ympäristön ja hallinnon. Sinun tutkia kuljettajia kuten ilmastonmuutos politiikan ja hallinnon aloitteita ja kehittää taitoja, jotka auttavat yhtenäiseen liikenneratkaisuja. Opit tekemään strategisia arvosteluja liikenteen ja maankäytön politiikka, sitoutuvat kestävyyden arviointeja ja toteuttaa maankäytön kaavoitus ja kehittämisen valvonnan harjoituksia. Sinun harkita hallituksilla, markkinoiden ja yhteisöjen kannustaminen kestävään kehitykseen ja arvioida poliittisten toimien eri alojen ja alueellisissa mittakaavoissa. Valinnaiset moduulit myös voit erikoistua aiheita, jotka kiinnostavat sinua. Tutkimusympäristö Institute for Transport Studies (ITS) perustettiin Britannian ensimmäinen monialainen liikenteen yksikkö, ja jatkamme johtaa kentän tutkimuksemme. Maineemme antaa meille mahdollisuuden investoida maailmanluokan mukavuudet, kuten Leedsin yliopisto Driving Simulator - yksi kokeneimpia tahansa yliopisto maailmassa, jotta voimme tutkia kuljettajien käyttäytymistä valvotuissa laboratorio-olosuhteissa. Meillä on myös pääsy erilaisiin asiantuntija ohjelmistotyökaluja lukien olemme kehittäneet talon kuten Saturnus, Pluto, DRACULA, Mars ja Konsult. Saat myös tukea kestävän kehityksen tutkimuskeskuksen (SRC), monitieteinen keskus huippututkimusta tällä kehittyvällä alalla. SRC toimii kumppanien ja rahoittajien, kuten Marks & Spencer ja Asda käsitellä keskeisiä haasteita yritysten ja hallitusten keskuudessa. Osa-aikaiset opinnot sen Tämä ohjelma on saatavilla myös opiskella osa-aikaisesti yli 24 kuukautta, vaikka ohjelma on joustava ja neuvomme sallia ottaa välillä 24 ja 36 kuukautta. Voit myös tutkia tätä ohjelmaa jatkotutkinto (PGDip) pätevyys koko- tai osa-aikaisesti - tämä tarkoittaa voit opiskella sama sisältö kuin diplomi mutta et ole valmis väitöskirja. Akkreditointi Tämä ohjelma on tunnustettu kuljetusten suunnittelu... [-]

MSC Liikennesuunnittelu (kokopäiväistä)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds

Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille monenlaisia ​​taustoja, tulee varustaa sinut ammatillisen uran liikenteen. Pakolliset moduulit antaa sinulle vankan perustan keskeisillä aloilla, kuten politiikan, talouden, suunnittelu, mallinnus ja data-analyysi. Valinnaiset moduulit sitten voit erikoistua aiheista, jotka sopivat omia etujaan ja uran toiveita. [+]

Liikenne suunnittelijat avainasemassa sen varmistamisessa, että liikennejärjestelmät ovat tehokkaita ja oikeudenmukaisia. Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille monenlaisia ​​taustoja, tulee varustaa sinut ammatillisen uran liikenteen. Pakolliset moduulit antaa sinulle vankan perustan keskeisillä aloilla, kuten politiikan, talouden, suunnittelu, mallinnus ja data-analyysi. Valinnaiset moduulit sitten voit erikoistua aiheista, jotka sopivat omia etujaan ja uran toiveita. Opit analysoimaan erilaisia ​​näkökulmia liikenteen ja perusoletuksissa sekä arvioidaan tulevan liikenteen kysyntä ja sen vaikutuksia. Sinun harkita, miten ja miksi erilaiset liikennepolitiikan työtä ja niiden suhdetta laajempaan sosiaalipolitiikkaan. Lisäksi opit erilaisia ​​menetelmiä kerätä, analysoida ja esittää liikenteen tiedot, malli vaikutukset valikoima interventioiden ja suunnitella ja toteuttaa tavoite-johtoiseen strategioita. Tutkimusympäristö Institute for Transport Studies (ITS) perustettiin Britannian ensimmäinen monialainen liikenteen yksikkö, ja jatkamme johtaa kentän tutkimuksemme. Maineemme antaa meille mahdollisuuden investoida maailmanluokan mukavuudet, kuten Leedsin yliopisto Driving Simulator - yksi kokeneimpia tahansa yliopisto maailmassa, jotta voimme tutkia kuljettajien käyttäytymistä valvotuissa laboratorio-olosuhteissa. Meillä on myös pääsy erilaisiin asiantuntija ohjelmistotyökaluja lukien olemme kehittäneet talon kuten Saturnus, Pluto, DRACULA, Mars ja Konsult. Akkreditointi Tämä ohjelma on merkittävimpien ammatillisten järjestöjen liikennealalla. Se täyttää koulutuksen vaatimukset jäsenyys Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT UK) ja Chartered Institution of Highways ja kuljetus (CIHT) ja tarjoaa väylän kohti liikenne- suunnittelu Professional (TPP) pätevyys. Kurssin sisältö Lukukausi 1 tutustuttaa sinut keskeisiä aiheita ja luoda perusta tietosi liikennesuunnittelua. Voit tutkia miksi ja miten ihmiset matkustavat taloudellisesta, sosiaalisesta-psykologinen ja liikkuvuudet näkökulmia ja kuinka tämä vaikuttaa liikennepolitiikan. Samalla, voit harkita haasteita liikennesuunnittelua ja kehittää arvokkaita taitoja keräämällä ja analysoimalla tietoja, sekä mallintamista. Toinen keskeinen moduuli Lukukausi 2 keskittyy suhdetta... [-]

MSC Liikennesuunnittelussa Ja Ympäristö (kokopäiväistä)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds

Tämä ohjelma tutkii suhdetta liikenteen ja ympäristö, ja varustaa sinut käytännön lähestymistapoja ympäristöystävällisen liikenteen suunnittelussa. Voit opiskella perusperiaatteita liikennesuunnittelu ja sitten soveltaa niitä ympäristökysymyksiin. [+]

Liikenne on suurin syy ympäristövaikutuksia, ja se on yleisesti hyväksyttyä, että laajentamista edelleen liikenteen on suhteutettava ympäristövahinkoja. Tämä ohjelma tutkii tätä suhdetta ja varustaa sinut käytännön lähestymistapoja ympäristöystävällisen liikenteen suunnittelussa. Voit opiskella perusperiaatteita liikennesuunnittelu ja sitten soveltaa niitä ympäristökysymyksiin. Core moduulit avulla voit analysoida monimutkainen ympäristö-liikenne liitäntä, arvioida ympäristövaikutukset erityisiä liikenteen järjestelmien ja ehdottamaan tehokkaita ratkaisuja, jotka kohdistavat muiden politiikkojen. Voit kehittää teknistä tietämystä ajoneuvojen päästöjä, meteorologia, melua ja ilmansaasteita, seurantavälineitä ja lähestymistapoja mallintaminen ja suunnittelu liikenteen järjestelmät saastumisen vähentämiseksi. Samalla, voit rakentaa taitoja ympäristötiedon keruu ja analysointi ja valitse valinnaiset moduulit aiheita omia etujaan tai urasuunnitelmia. Tutkimusympäristö Institute for Transport Studies (ITS) perustettiin Britannian ensimmäinen monialainen liikenteen yksikkö, ja jatkamme johtaa kentän tutkimuksemme. Maineemme antaa meille mahdollisuuden investoida maailmanluokan mukavuudet, kuten Leedsin yliopisto Driving Simulator - yksi kokeneimpia tahansa yliopisto maailmassa, jotta voimme tutkia kuljettajien käyttäytymistä valvotuissa laboratorio-olosuhteissa. Meillä on myös pääsy erilaisiin asiantuntija ohjelmistotyökaluja lukien olemme kehittäneet talon kuten Saturnus, Pluto, DRACULA, Mars ja Konsult. Akkreditointi Tämä ohjelma on merkittävimpien ammatillisten järjestöjen liikennealalla. Se täyttää koulutuksen vaatimukset jäsenyys Chartered Institution of Highways ja kuljetus (CIHT) ja tarjoaa väylän kohti liikenne- suunnittelu Professional (TPP) pätevyys. Se on myös akkreditoitu täyttävän lisäoppimiselle Chartered Engineer (CEng) ehdokkaita, jotka ovat jo hankkineet osittainen CEng akkreditoitu perustutkintoa astetta. Kurssin sisältö Joukko ydinmoduulien antaa sinulle perusteellinen käsitys keskeisistä aiheista - voit opiskella periaatteita kuljetustekniikka ja mallintaminen sekä kehität taitoja tietojen keruuta ja analysointia. Voit myös tutkia lähestymistapoja liikennesuunnittelu, perusasiat liikenteen taloustieteen, ja tärkeitä kysymyksiä, kuten liikenteen ja kaupunkien saastuminen, energiavarmuutta ja miten liikenne päätösten... [-]

Msc Liikenteen Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds + 1 lisää

Tämä ohjelma, tarkoitettu opiskelijoille, joiden tausta taloustieteen, joiden avulla voit käyttää taloustieteen ensin ymmärtää ja sitten ratkaista liikennekysymykset.
Sinun syventää ymmärrystä taloudellisten menetelmien ja selvittää, miten niitä voidaan soveltaa liikennealalla. [+]

Tämä ohjelma, tarkoitettu opiskelijoille, joiden tausta taloustieteen, joiden avulla voit käyttää taloustieteen ensin ymmärtää ja sitten ratkaista liikennekysymykset. Sinun syventää ymmärrystä taloudellisten menetelmien ja selvittää, miten niitä voidaan soveltaa liikennealalla. Käyttämällä menetelmähierarkian, hyvinvoinnin taloustieteen ja kustannus-hyöty-analyysi sääntelyn taloustiede ja ekonometrinen analyysi, voit tutkia tärkeitä poliittisia kysymyksiä, kuten: Miten verotason vaikuttaa ihmisten liikennemuodon valintaan? Joka liikennemuodot sääntelyn ovat olleet menestyksekkäitä? Mikä rooli olisi valtion olla omistavat ja toimivat julkisen liikenteen? Jos käyttäjät maksavat suoraan heidän henkilökohtaista panostaan ​​ympäristövahinkoja? Ainoa laatuaan Britanniassa, tämän ohjelman avulla voit työskennellä johtavien tutkijoiden maailmanluokan tilat kehittää ainutlaatuinen taito asettaa. Tutkimusympäristö Institute for Transport Studies (ITS) perustettiin Britannian ensimmäinen monialainen liikenteen yksikkö, ja jatkamme johtaa kentän tutkimuksemme. Maineemme antaa meille mahdollisuuden investoida maailmanluokan mukavuudet, kuten Leedsin yliopisto Driving Simulator - yksi kokeneimpia tahansa yliopisto maailmassa, jotta voimme tutkia kuljettajien käyttäytymistä valvotuissa laboratorio-olosuhteissa. Meillä on myös pääsy erilaisiin asiantuntija ohjelmistotyökaluja lukien olemme kehittäneet talon kuten Saturnus, Pluto, DRACULA, Mars ja Konsult. Osa-aikaiset opinnot sen Tämä ohjelma on saatavilla myös opiskella osa-aikaisesti yli 24 kuukautta, vaikka ohjelma on joustava ja neuvomme sallia ottaa välillä 24 ja 36 kuukautta. Voit myös tutkia tätä ohjelmaa jatkotutkinto (PGDip) pätevyys koko- tai osa-aikaisesti - tämä tarkoittaa voit opiskella sama sisältö kuin diplomi mutta et ole valmis väitöskirja. Akkreditointi Tämä ohjelma on merkittävimpien ammatillisten järjestöjen liikennealalla. Se täyttää koulutuksen vaatimukset jäsenyys Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT UK) ja Chartered Institution of Highways ja kuljetus (CIHT), ja tarjoaa väylän kohti liikenne- suunnittelu Professional (TPP) pätevyys. Kurssin sisältö Lukuvuosi alkaa induktio viikko. Muilta Lukukausi... [-]

MSC Matemaattinen Mallinnus Liikenteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds + 1 lisää

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat vankka pohja matematiikan *. Painopiste on saada "syvä" ymmärrys siitä, miten liikenteen järjestelmät voidaan käsitteellistää ja siten kehittää ja soveltaa matemaattisia malleja edustaa, ymmärtää, analysoida ja optimoida liikenneverkot ja virtaa. Opiskelija oppii laatimaan reaalimaailman liikenteen ongelmia matemaattisia ongelmia ja vaihtoehtoisia tapoja ratkaista niitä. [+]

Matemaattiset mallit muodostavat perustan kaikkien määrällisten analyysien liikennejärjestelmien; menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Tällaiset mallit ovat vedota tarjota tieteellinen perusta liikennepolitiikan ja päätöksentekoa. On kasvava tarve korkeasti koulutettuja määrällisiä mallinnuksia poikki Kansainvälisen liikenteen alalla konsulttiyrityksiä, suunnittelu osastojen ja yliopistojen. Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat vankka pohja matematiikan *. Painopiste on saada "syvä" ymmärrys siitä, miten liikenteen järjestelmät voidaan käsitteellistää ja siten kehittää ja soveltaa matemaattisia malleja edustaa, ymmärtää, analysoida ja optimoida liikenneverkot ja virtaa. Opiskelija oppii laatimaan reaalimaailman liikenteen ongelmia matemaattisia ongelmia ja vaihtoehtoisia tapoja ratkaista niitä. * Ota yhteyttä ohjelman Leader epäviralliseen keskustelua tason matematiikan tarvitaan ja kysyttävää ohjelman sisältöä. Opiskelija oppii: tunnistaa reaalimaailman kuljetus kysymyksiä, jotka ovat alttiita matemaattisen analyysin; ymmärtää, miten ja miksi matemaattisia malleja käytetään eri yhteyksissä liikenteen analyysien; tunnistaa tapoja muotoilla liikennekysymykset osaksi matemaattisia ongelmia ja kehittää asiaan ratkaisu strategioita; sovelletaan optimointialgoritmit liikennettä verkkoon malleja; kirjoittaa tietokoneohjelmia ratkaista matemaattisia malleja ja visualisoida malli tuotokset; kirjoittaa tieteellisiä raportteja liikenteen malleja ja mallintamismenettelyissä sopivat tekniset ja antaa yleisölle; työskennellä moniammatillisen tiimin ja tehokkaasti toteuttaa ja ilmoittaa rooli matemaattinen mallintaminen sisällä integroitu hanke; kriittisesti ja luovasti arvioida ajankohtaiset asiat, tutkimus ja kehittyneitä apuraha kurinalaisuutta; ottaa ennakoivan ja itsensä heijastava rooli kehitettäessä ammatillisia suhteita muiden kanssa, valmiudessa uran liikenteen modeller. Kurssin sisältö Opit menetelmiä ja malleja käytetään liikenteen analysointi ja ohjelmistopaketteja, jotka toteuttavat niitä. Sinut koulutetaan ajattelemaan luovasti, pidemmälle standardi soveltamista vahvistettu "ratkaisuja" ja opit käyttämään teknistä asiantuntemusta matemaattinen muovailija tieteidenvälistä joukkuetta. On varustettu näitä taitoja avaavat erilaisia ​​tulevaisuuden urapolkuja, onko hallitus, konsultointi, korkeakoulujen tai meneillään jatkotutkimuksia. Ydin... [-]