University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Joka vuosi yli 6000 kansainvälistä opiskelijaa päättää opiskella kanssamme, jolloin kampuksemme on yksi monista ja monikulttuurisimmista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ilmoittaudu kanssamme ja tulet mukaan erinomaisten tutkijoiden yhteisöön. Olemme yksi QS World University -listan 2019 huippuyliopistoista. Olemme myös osa maailmanlaajuista yliopistoverkostoa, joka koostuu 16 tutkimusintensiivisestä laitoksesta ja käsittelee maailmanlaajuisesti merkittäviä kysymyksiä.

Tervetuloa opetus-, yhteiskuntatieteiden ja oikeustieteiden tiedekuntaan.

Tämä tiedekunta kokoaa yhteen koulutuksen, sosiologian ja sosiaalipolitiikan, politiikan, kansainvälisten suhteiden, kansainvälisen kehityksen, lain ja kriminologian asiantuntijat opetuksen ja tutkimuksen edistämiseksi seuraavien koulujen kautta.

Tarjoamme laadukkaita perustutkintoja, mestareita ja tutkintoja, mikä näkyy yliopistossa, joka saa Gold-luokituksen Teaching Excellence Framework (TEF) -ohjelmassa, joka on korkein mahdollinen palkinto.

Koulutuskoulu

Olemme ylpeitä asemastamme yhdeksi parhaista kouluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa koulutustutkimukseen ja opetuksen huippuosaamiseen.

Kouluopiskelijaksi tulee osa menestyvää akateemista yhteisöämme. Tarjoamme yli 30 erikoistumisohjelmaa perustutkintotutkimukseen, opetuskoulutukseen, jatko-opintoihin ja jatko-opintoihin.

Oikeuslaitos

Leedsin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on yhteisö, jossa opettamme, tutkimuksemme ja julkisen sitoutumisen kautta yritämme tehdä eroa maailmassa.

Koulumme on maailman johtavia tutkijoita ja inspiroivia opettajia, jotka ovat sitoutuneet tutkimaan alansa ajankohtaisia ​​kysymyksiä ja tukemaan oppilaitamme tulemaan erittäin työllistyneiksi tutkinnon suorittaneiksi. Se on sellainen sitoumus, jonka ansiosta voimme rakentaa kansainvälisen maineen johtavaksi lakikouluksi.

Politiikan ja kansainvälisten opintojen koulu

Politiikan ja kansainvälisten opintojen koulu (POLIS) on elinvoimainen koulu, jossa akateeminen tutkimus tiedottaa ja sytyttää opetuksemme. Tarjoamme akateemisen opetuksen ja teoreettisen koulutuksen tutkimaan globaalin yhteiskunnan nykyisiä haasteita.

Sosiologian ja sosiaalipolitiikan korkeakoulu

Sosiologian ja sosiaalipolitiikan koulu (SSP) on yhteisö, jossa opettamme, tutkimusta ja julkisen sitoutumisen kautta yritämme tehdä eroa yhteiskunnalle.

Elämme dramaattisessa yhteiskunnallisessa, poliittisessa ja taloudellisessa muutoksessa, kansallisesti, kansainvälisesti ja maailmanlaajuisesti. Yhteiskuntatieteellisen tutkinnon opiskelu ei voisi olla jännittävää tai ajankohtaisempaa.

Sijainnit

Leeds

Osoite
Beech Grove House
University of Leeds


LS2 9JT Leeds, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin