London School Of International Business - LSIB

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MEIDÄN MAALIMME

Tarjoavat joustavia verkko-oppimisen, joka auttaa saavuttamaan ammattimaiset pätevyys missä ja milloin tahansa ja ottaa uran uusiin korkeuksiin.

WHO olisi jatkettava kurssimme?

Onnistunut johtajat, johtajien ja ammattilaisille, jotka haluavat edetä urallaan. Kunnianhimoisia ihmisiä, jotka haluavat nopeutettu valitsemaansa uran Ne, jotka haluavat aloittaa uuden yrityksen tai ottaa nykyistä korkeammalle tasolle.

Ura kehitys

Opiskelun ja LSIB antaa sinulle mahdollisuuden kehittää tietosi liiketoiminnan ja tietotekniikan ja auttaa kasvattamaan avaintaitoja - niin saat taitoja puuttua työprojekteihin ja tilanteita tehokkaammin. Tarjoamia ohjelmia auttavat sinua saavuttamaan mahdollisuus ansaita edistäminen käyttämällä uusinta verkko-opetuksen foorumi ja ansaita Alempi tai master-tason pätevyys.

Tutkimus missä ja milloin tahansa

Me LSIB Tarjoamme sinulle joustavan opinto vaihtoehtoja. Käyttämällä online-malli sinulla on etu oppimisen poistumatta maasta ja silti saavuttaa tutkinto mukavuudet oman kodin tai toimiston.

Meidän ohjelmat ovat hyvin joustavia ja valinnaisia ​​yksiköitä avulla voit erikoistua alalla, jotka erityisesti kiinnostavat sinua. Voit opiskella moduuleja / yksiköiden missä tahansa järjestyksessä.

tuki

Kuten LSIB opiskelijat sinulla on pääsy kattavaa tukea muodossa verkkoaineistoja. Opiskelijamme vuorovaikutuksessa kautta online-foorumeilla, kuten Facebook ja Twitter.

LAATU

Voit olla hyvin varma kaliiperi tutkinnon saat, kun kaikki LSIB tutkinnot ovat täysin tunnustettu ja akkreditoitu asianosaisten elinten varmistamalla, että tutkinnon saavuttaa ovat saaneet hyvän vastaanoton.

Kustannustehokas ja arvokkaat

LSIB n pyrkii varmistamaan, että sen kustannukset sen ohjelmat ovat aina yhtä edullista kuin mahdollista vaarantamatta standardeja sen koulutuksen. Ohjelmat ovat täysin akkreditoitu ja hyväksynyt maailmassa.

Toimittamaan huippulaatua ohjelmia käytämme E-oppimisalustan kutsutaan myös Learning Management System meidän virtuaalinen oppimisympäristö. Learning foorumi on kaikki tarvittavat työkalut antamatta online-maailmanluokan koulutus. Tarjoamme erilaisia ​​liiketoiminnan pätevyys, joka täyttää oppiminen opiskelijoiden tarpeet kuin itse, maailmanlaajuisesti. Nämä ammatillinen pätevyys on suunniteltu täyttämään työnantajien.

Saatat olla joko jo työelämässä ja haluavat edelleen oman uran tutkimalla ammattipätevyyden voimme varmasti auttaa sinua saavuttamaan tämän. Riippumatta tavoitteet ovat, LSIB on täällä tukea teitä ja auttaa sinua saavuttamaan ne. Edut meidän kursseja ovat seuraavat: -

Ammattilainen

Tutkintojamme antaa sinulle taitoja menestyä ja tehdä ero työpaikalla. Tarjoamme ohjelmat vaihtelevat Business Management Tietotekniikka - toimitetaan 100 prosenttia verkossa.

Edullinen

Meidän ohjelmat ovat erittäin edullisia verrattuna muihin ja avulla voit säästää tuhansia puntia mikä tarjoaa sinulle korkeampi tuotto sijoitetulle pääomalle.

Tunnustettu & High Quality

Meidän tutkinnot tunnustetaan ja hyväksymiä oppilaitokset, yliopistot, työnantajien ja hallitusten ympäri maailmaa. Tarjoamia ohjelmia ovat korkealaatuisia kannalta opetussuunnitelma (jota päivitetään säännöllisesti kohti vaatimukset yritysmaailman) ja toimituksen kautta online oppimisen hallintajärjestelmä.

Kätevä ja joustava

Voit opiskella meidän ohjelmia verkossa tai etäopetusta päässä mukavuudet kotona tai toimistossa. Voit käyttää myös ohjelmia tahansa aikaan päivästä olitpa työhön tai lomalla.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Online Globaalit MBA:t » Katso Online Yksivuotiset MBA:t » Katso Online BAs » Katso Online Kandidaatti » Katso Online MA » Katso Online MSc » Katso Online Maisteri »

Ota yhteyttä
Sosiaalinen media