London School of Business & Finance

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tee jotain positiivista lukkiutumisesta hallitsemalla uusi taito. Aloittamisen helpottamiseksi LSBF maksaa 1000 puntaa * palkkioihisi, kun opiskelet mitä tahansa online-jatko-ohjelmaa. ** Tarjous on voimassa 31.12.2020 saakka ja koskee vain tammikuun saantia.

Lontoon kauppakorkeakoulu

Lontoon kauppakorkeakoulu on jo yli 16 vuoden ajan toimittanut urakeskeisiä tutkintoja ja ammatillista pätevyyttä omistautuneille oppijoille ympäri maailmaa. Kampuksemme Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa tarjoavat korkealaatuista koulutusta kasvavalle globaalille verkostollemme, johon kuuluu yli 55 000 opiskelijaa yli 150 maasta.

121180_121140_lsbf-affiliate-masterstudies-campus.jpg

Osana Global University Systems -verkostoa, joka koostuu yli 20 korkeakoulusta, LSBF laajentaa ja sopeutuu vastaamaan opiskelijoiden tarpeita. Vuonna 2013 saimme kuningattaren palkinnon yritystoiminnasta saavutuksistamme kansainvälisessä kaupassa, mikä antoi meille arvokkaan kunnian olla yksi harvoista yksityisistä korkeakouluista tällaisen eron saamiseksi.

100% verkkokurssivaihtoehtojen tarjoaminen etäopiskelijoille, kampusohjelmamme digitalisoidaan ja suunnitellaan yhteistyössä International Telematic Universityn UNINETTUNOn kanssa. LSBF-opiskelijat eivät koskaan opiskele yksin - ensimmäisestä päivästä lähtien opiskelijat saavat henkilökohtaisen palautteen omilta nimetyiltä tutoreiltaan. Kokeneet ohjaajamme ovat intohimoisia osaamisalueestaan, ja puolet ohjaajistamme on ansainnut omia tohtoreita.

Käytettävissä oleva koulutus

Arvostamme joustavuutta ja yhtäläistä pääsyä koulutukseen kaikkialla maailmassa. Ohjelmamme ovat saatavilla neljän saannin kautta vuosittain, ja ne voidaan suorittaa joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti, opiskeluvaiheessa 18–36 kuukautta.

Ikään tai edellisestä opetuskokemuksesta riippumatta kannustamme kaikkia innokkaita oppijoita harkitsemaan liittymistä globaaliin yhteisöön. Muiden kuin perinteisten hakijoiden osalta otamme huomioon aiemman työkokemuksen mahdollisten osallistumisten yhteydessä ohjelmiin. Hakijat, jotka täyttävät englanninkielisen pätevyys- ja hallintokokemuksen vaatimukset, voivat saada jonkin online-ohjelmistomme.

Online-opiskelun edut

Ammattitaidot, joita kehität, kun ansaitset tutkinnon, voivat valmistaa sinut enemmän vastuualueisiin työssä tai tarjoa valtuudet, joita tarvitset täysin uudelle urakehitykselle. LSBF: ssä uskomme, että missä sinä olet maailmassa, sinun ei pitäisi sanella, mihin koulutus johtaa.

Online-ohjelmamme on suunniteltu samaan laadukkaaseen sisältöön, jota voit odottaa löytävänsä kampus-kursseistamme, mutta tarjoamme joustavuutta opiskella missä tahansa maailmassa. Olitpa yrityksen omistaja, kodin vanhempi tai haluat siirtyä uuteen kenttään ottamatta taukoa nykyisestä sijainnistasi, voit sopia opintoihisi kiireisen aikataulusi ympärille.

Miten opit?

Online-oppimisympäristömme kautta pääset käyttämään ohjelmamodulejasi ja oppimateriaalejasi 24 tuntia vuorokaudessa, kuten johtavien liike-elämän harjoittajien tuottamat ammattimaisesti tuotetut videoluennot, asiaankuuluvat tapaustutkimukset ja keskustelukysymykset kurssin sisällön syvemmän ymmärtämisen kehittämiseksi.

Ensimmäisestä päivästä lähtien oma nimetty tutorisi antaa henkilökohtaista palautetta ja tukea opintojen ohjaamiseksi. Sinulla on myös mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa muiden online-opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa online-foorumeidemme kautta.

Sijainnit

UK Online

Osoite
Sceptre Court, 40 Tower Hill

EC3N 4DX UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin