London School of Economics and Political Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

London School of Economics (LSE) on maailmanluokan keskus sen pitoisuus opetuksen ja tutkimuksen kautta kaikkia sosiaalisia, poliittisia ja taloustieteet. Perustettu vuonna 1895 Beatrice ja Sidney Webb, LSE on erinomainen maine akateemista huippuosaamista. LSE on epätavallinen yliopisto. Harvat yliopiston laitoksia maailmassa ovat kansainvälisiä. Tutkimus sosiaalisten, taloudellisten ja poliittisten ongelmien kattaa paitsi Britannian ja Euroopan unionin, mutta myös maiden jokaisella mantereella. Perustamisestaan ​​LSE on pyrkinyt olemaan laboratorio yhteiskuntatieteiden, jossa ideoita kehitetään, analysoidaan, arvioidaan ja levitetään ympäri maailmaa. Miksi opiskella täällä?

Tutkimus vuonna 2008 LSE: n huomattava menestys tutkimuksen arviointi vahvisti sen maailman johtava yliopistoista. Koulu oli prosentuaalisesti eniten maailman johtava tutkimuksen kaikista yliopisto Isossa-Britanniassa, keveiden tai lähestymässä huipulle useita rankingissa huippututkimuksen.

Opetus LSE tarjoaa hyvin laajan valikoiman perus-ja jatko-opintoja yhteiskuntatieteissä. Opetus toteutetaan osastolla ja tieteidenvälistä laitoksissa, ja yhdessä kansainvälisesti tunnettu korkeakoulujen.

Engagement perustettu parantaa yhteiskunnan ja "ymmärtää syitä asioita", LSE on aina laittaa sitoutuminen muun maailman ytimessä tehtävänsä. Sen sijainti keskellä Lontoon School yhdistää eri puolilla maailmaa, muodollinen akateeminen kumppanuuksia neuvontatyöhön hallitusten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Markkinoinnin maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

MSc Markkinointi on erinomainen yhden vuoden ohjelma saatiin analyyttinen, liiketoimintavetoiset opetussuunnitelman kehittää taitojasi innovatiivisena ja strateginen markkinoija. Käytännön projekti avulla voit hakea oivalluksia ja asiantuntemusta reaalimaailman konsultointi ongelma, ja kehittää ammatillista ja käytännön taitoja, Marketing Manager. [+]

MSc Markkinointi on erinomainen yhden vuoden ohjelma saatiin analyyttinen, liiketoimintavetoiset opetussuunnitelman kehittää taitojasi innovatiivisena ja strateginen markkinoija. Käytännön projekti avulla voit hakea oivalluksia ja asiantuntemusta reaalimaailman konsultointi ongelma, ja kehittää ammatillista ja käytännön taitoja, Marketing Manager.

Ohjelman ydin kursseja tuovat oppiminen uusimman tutkimuksen luokkahuoneeseen, jossa monipuolinen, kriittinen analyysi kuluttajakäyttäytymistä ja tietojen analytiikan, yhteydessä todellinen liiketoiminnan haasteisiin. Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä kuluttajamarkkinoiden, joka perustuu huippututkimusta ja oivalluksia ihmisen käyttäytymisestä. Voit myös kehittää lahjakkuutta ja asiantuntemusta tietojen analysoinnin, jonka avulla voit ottaa strateginen lähestymistapa suunnitella ja kehittää markkinointikampanjoita. Keskeisenä kurssi perustan liikkeenjohdon myös kehittää tietosi yhteyksissä, joissa markkinajohtajat vietäisiin organisaation tavoitteet Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä ihmisen näkemystä, analyyttinen osaamisen ja liiketoiminnan ymmärtäminen asettaa teitä lukuun ottamatta muuta markkinointia valmistuneet, ja antaa sinulle välineet luoda todella tehokas näyttöön perustuvia ratkaisuja alati muuttuviin markkinoinnin haasteista yrityksille maailmanlaajuisesti.... [-]


Masters in Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Mestarin in Management on intensiivinen yhden vuoden ohjelma on suunniteltu kehittää henkistä ja ammattitaito erinomainen johtaja ja johtaja koko elinaikana uraa. [+]

Mestarin in Management on intensiivinen yhden vuoden ohjelma on suunniteltu kehittää henkistä ja ammattitaito erinomainen johtaja ja johtaja koko elinaikana uraa.

Opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa hallintaa, tämä ohjelma antaa sinulle perustan perusteet ihmisten johtamisen ja organisaatioiden sisällä reaalimaailman yhteydessä liiketoiminnan tänään. Core kursseja kehittää taitojasi liiketoiminnan analysointi, markkinoinnin, taloushallinnon, ihmisten johtaminen, johtaminen ja strategia.

Opetussuunnitelma kestää perusteellisen analyyttinen lähestymistapa koko, jolloin voit arvioida kriittisesti uusimpia suuntauksia ja teorioiden hallintaan, ja saada todellista ymmärrystä sosiaaliset, taloudelliset ja poliittiset voimat, jotka vaikuttavat organisaatioiden maailmanlaajuisesti. Liiketoimintahanke ja kansainvälisessä matka kehität käytännön taidot lahjakas ja älykäs johtaja ja voit käyttää oivalluksia ohjelma luo reaalimaailman käytännön johdon ratkaisuihin.... [-]


MSc sosiaalisen innovaation ja yrittäjyyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä ainutlaatuinen ohjelma kokoaa asiantuntemusta uusimman oivalluksia sosiaalisten innovaatioiden tutkimusta LSE perinne akateemista huippuosaamista ohella käytännön learnings verkostomme sosiaalisesti keskittynyt organisaatioille maailmanlaajuisesti luokkahuoneeseen. [+]

Tämä ainutlaatuinen ohjelma kokoaa asiantuntemusta uusimman oivalluksia sosiaalisten innovaatioiden tutkimusta LSE perinne akateemista huippuosaamista ohella käytännön learnings verkostomme sosiaalisesti keskittynyt organisaatioille maailmanlaajuisesti luokkahuoneeseen.

Opit ajattelemaan pidemmälle nykyinen suuntaus ja muoti nuoren ja nopeasti kehittyvä ala sosiaalisten innovaatioiden, ja kehittää kriittistä akateemista näkemyksiä tiedon huippututkimusta johtamisen, psykologian, sosiologian, taloustieteen ja antropologia.

Tämän perusteella opit suunnittelemaan, käynnistää ja scale-up onnistunut yritysidea sosiaalisia tavoitteita. Core kurssit kehittää johtamistaitoja, ja kasvattaa taitojaan onnistunut johtaja tiimien ja organisaatioiden. Sosiaalinen innovaatio suunnitteluprojektit kehittää ammatillista kokemusta ja yrittäjätaitoja, ja antaa mahdollisuuden aloittaa oman sosiaalisen yrityksen aikana vuoden LSE.... [-]