Loughborough University School of Business and Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ahtaa urasi kansainvälisesti akkreditoitu Top-10 UK Business School vain 90mins Lontoosta ja ympäröi kaunis Englanti maaseudulla.

Loughborough Experience

Loughborough on loistava paikka opiskella. Meidän houkutteleva single-site kampus tarjoaa ympäristön, joka on virkistävä ja tukeva, joka tarjoaa ensiluokkaiset palvelut sekä opiskelijoille ja henkilökunnalle. On olemassa todellinen ylpeä yliopiston, joka koskettaa kaikkia siihen liittyvät. Loughborough on tunnettu Isossa-Britanniassa tarjoaa upean opiskelija kokemus ja on nimetty Englannin paras oppilas Koe arvaamaton yhtäjaksoisesti kuusi vuotta.

Huippuyliopisto Business School

Tasaisen rankattu Top-10 UK Business School johdon, laskentatoimen ja rahoituksen, ja tietohallinto kansallisten liigataulukossa, Loughborough kuuluu vain 1% kauppakorkeakouluissa maailmassa pitää AACSB, EQUIS ja AMBA akkreditointi.

Olemme sitoutuneet missiomme "Transforming Practice, Inspiring voittajien, eetos joka ajaa kaiken mitä teemme, akateemisen huippuosaamisen opintotukea. Tämä yhdessä kansainvälisten akkreditointeihin ja 400+ maailmanlaajuinen yritysten yhteyksiä takaa tutkintojamme kunnioittaa työnantajien ympäri maailmaa.

Meidän jatko-ohjelmat

Tarjoamme runsaasti erilaisia ​​jatko-ohjelmia vaihtelevat opetti Masters, MBA ja jatko-ohjelmia, lyhyitä kursseja ja Executive Education, joiden aiheet kattavat hallinto, markkinointi, talous, pankki-, talous, ja hallinta. Kaikki tämä edistää vilkas ja kannustava oppimisympäristö sisällä School.

Meidän opetti ohjelmat kaikilla on kansainvälinen "reaalimaailman" keskittyvät että haasteita, globalisaation ja ajankohtaisia ​​asioita edessään organisaatiot, päättäjät ja yksityishenkilöt. Monet tutkijat, on ensi käden kokemusta yritysten, rahoitus- ja johdon tai hallituksen neuvoa rooleja, auttamalla muotoilemaan politiikan yksityisen ja julkisen sektorin. Näin ollen emme antavat sinulle elinikäisen taitoja ja tietoja, jotka toimii hyvin urallasi tai mahdollistavat jatkaa lisätutkimuksia ja tutkimusta.

Kokemuksia

Yli 400 globaalin yritysyhteistyön, meidän opetus on ilmoittanut uusinta parhaita käytäntöjä ja tutkimusta, varmistaen se on sekä kaupallisesti hyödynnettäviä ja akateemisesti tiukka. Kansainvälisesti akkreditoitu koulu, meidän ura parantavia jatko ohjelmia noudatetaan työnantajat ja auttavat sinua saavuttamaan uran toiveita. Kaikki jatko-opiskelijat pääsevät palkitun uran palvelu, globaalin vapautuneen tietokanta maailman johtava rekrytoijien, ja yksi Britannian suurimmista uran messuilla, joka perustuu täällä kampuksella.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Business Analytics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Tämä ohjelma on ihanteellinen, jos haluat käyttää analyyttisiä taitoja saada ja saada hyödyllisiä käsityksiä suurista määristä tietoja. Varustaaksemme sinut tiukka mallinnus ja konsultointi taidot ymmärtää, hallita ja kommunikoida hyödyllisiä käsityksiä "suuria tietoja", se valmistaa sinua ilmoittamaan liiketoimintaa koskevia päätöksiä tai hallituksen politiikkaa. [+]

Tämä ohjelma on ihanteellinen, jos haluat käyttää analyyttisiä taitoja saada ja saada hyödyllisiä käsityksiä suurista määristä tietoja.

Varustaaksemme sinut tiukka mallinnus ja konsultointi taidot ymmärtää, hallita ja kommunikoida hyödyllisiä käsityksiä "suuria tietoja", se valmistaa sinua ilmoittamaan liiketoimintaa koskevia päätöksiä tai hallituksen politiikkaa. Sellaisena sinä kehität työnantajien arvostettua osaamista nykypäivän tietotaloudessa.

Ohjelma sisältää opetetun ja projektikomponentin. Opetettuja moduuleja johtaa ja toimittaa ryhmä kansainvälisesti tunnustettuja hallintotieteilijöitä, jotka työskentelevät aktiivisesti liike-elämän, julkisten ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa rutiininomaisten, strategisten tai poliittisten ongelmien ratkaisemiseksi esimerkiksi terveys-, liikenne-, televiestintä-, energia-, puolustus-, hallinto ja julkiset palvelut.... [-]


Economics and International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

[+]

TOEFL jossa yleisarvosanaksi 92, eikä osa-testi pisteet alle 22

Edelleen Uramahdollisuuksia

Valmistuneet ovat varustettu uran kansainvälisen liiketoiminnan, johtamisen ja strategian konsultointi, ja teollisuudessa. Mahdolliset uran kohteita kansainvälisen liiketoiminnan ekonomistit ovat johtaminen monikansallisissa yhtiöissä, kansainvälisten järjestöjen, toimialajärjestöt ja liike sekä kansainvälisesti suuntautunut valtion virastot.

[-]

Henkilöstöhallinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Tämä ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uran HRM ja siihen liittyvän aloilla hallinta. [+]

Tämä ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uran HRM ja siihen liittyvän aloilla hallinta.

Päätyttyä ohjelman, on odotettavissa, että opiskelijat täyttävät tietämystä vaatimukset Chartered jäsenyys Chartered Institute henkilöstön ja kehityspankin (CIPD).

Opettavat tutkijat sekä vahvaa näyttöä HRM liittyvään tutkimukseen ja käytännön kokemus HR johtajat, ohjelma keskittyy kehittämään kriittistä ajattelua ja analyyttisiä taitoja rinnalla on enemmän käytännön taitoja tarvitaan uran ihmisten johtaminen.

Oppiminen, opetus ja arviointi

Opetus on HRM-ohjelma tarjoaa myös maailmankuulun erikoistunutta henkilöstöä käyttäen useita menetelmiä kuten luentoja, työpajoja, seminaareja, ryhmätöitä, yksilön opetusohjelmia ja palaute istunnoissa. Moduulit arvioi erilaisia ​​menetelmiä lukien sekä tentit ja työselostus arviointeja, jotka on suunniteltu kehittää vahva käytännön ja akateemisia taitoja.... [-]


Johto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Meidän Management-ohjelma on erinomainen tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat kehittää käytännön, toiminnalliset liiketoiminnan tietoja ja taitoja parantaa heidän työllistymismahdollisuuksiaan. [+]

Meidän Management-ohjelma on erinomainen tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat kehittää käytännön, toiminnalliset liiketoiminnan tietoja ja taitoja parantaa heidän työllistymismahdollisuuksiaan.

Ohjelman tavoitteena on kehittää ymmärrystä ydintekijöitä liikkeenjohdon ja rakentaa taitoja ja osaamista merkitystä keskijohdon ja ylimmän roolit. Se sopii erityisesti opiskelijoille, jotka ovat ottaneet kuin liiketoiminnan astetta tai jotka haluavat vahvistaa heidän liiketoimintaosaamiseen.

Kokemuksemme työskentelystä monenlaisia ​​teollisten kumppanien ja johdon joukkueet ovat syötetään suoraan suunnitteluun meidän Management-ohjelma, joka sisältää ytimen moduulit suunniteltu varustamaan sinulle liiketoiminnan ydin- taitoja haetaan nykyaikaisia ​​organisaatioita. Lisäksi laaja valikoima valinnaisia ​​moduuleja antaa sinulle joustavuutta räätälöidä ohjelman sopivaksi yksittäisten uran toiveita.... [-]


Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Tämä ohjelma tarjoaa jännittävän mahdollisuuden valmistuneiden, jotka ovat kiinnostuneita markkinoinnin ja johdon kehittää syvä ymmärrys markkinoinnin teoriaa ja käytäntöä. [+]

Tämä ohjelma tarjoaa jännittävän mahdollisuuden valmistuneiden, jotka ovat kiinnostuneita markkinoinnin ja johdon kehittää syvä ymmärrys markkinoinnin teoriaa ja käytäntöä.

Vuoden aikana huomaat salaisuudet tehokkaan strategisen markkinoinnin hallintaa maailmanlaajuisilla markkinoilla, oppia tekniikoita käytetään johtamiseen ja analysointiin markkinatutkimuksia, ja tutkia markkinointimixin kansainvälisissä yhteyksissä.

Opiskelijat ohjelmasta hyötyvät suoraan asiantuntija opetusta johtavien tutkijoiden ja tutkijoita, joista monet ovat maailmankuuluja omalla alallaan.

Yleisesti ottaen ohjelma strategisena tavoitteena on levittää markkinoinnin osaamista ja analyyttisiä taitoja, auttaa valmistautumaan tahansa markkinoinnin johtotehtävissä monikansallinen organisaatio.... [-]


MSc liike psykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 4 vuotta October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough + 1 lisää

Tämä ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ura henkilöstön tehtävät, henkilöstöhallinnon tehtävissä tai liiketoiminnan konsultteja aloilla, kuten valinta ja arviointi, organisaation kehittäminen ja muutos ja henkilöstön kehittäminen. [+]

Tämä ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ura henkilöstön tehtävät, henkilöstöhallinnon tehtävissä tai liiketoiminnan konsultteja aloilla, kuten valinta ja arviointi, organisaation kehittäminen ja muutos ja henkilöstön kehittäminen.

Opettanut kokeneet tutkijat ja käytännön, opiskelijoille annetaan perusteellinen koulutus antaa niille soveltamaan psykologisia teorioita ja tutkimusta vaikuttaa ja tiedottaa monia tärkeitä liiketoimintaa koskevia päätöksiä ja toimia tehokkaasti kaikilla tasoilla organisaatioissa.

On painotetaan voimakkaasti kehittämään kriittistä ajattelua ja konsultointi taitoja sekä kykyä työskennellä tehokkaasti monenlaisia ​​järjestötahoja. Opiskelijat voivat halutessaan laajentaa ja lujittaa heidän käytännön taitoja täyttämällä tutkimushanke, jonka avulla ne voivat soveltaa tietojaan organisaation asia.... [-]


Pankki ja rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Meidän MSc Pankki ja rahoitus ohjelma antavat sinulle käytännön taitoja ymmärtää ja malli pankki- ja rahoitusmarkkinat, käyttäen työkalupakki taloustieteen. Se sopii niille, jotka haluavat jatkaa uraansa rahoituspalveluihin, kansainvälinen taloushallinnon, tai Keski-pankki- ja rahoitusalan sääntelyä. [+]

Meidän MSc Pankki ja rahoitus ohjelma antavat sinulle käytännön taitoja ymmärtää ja malli pankki- ja rahoitusmarkkinat, käyttäen työkalupakki taloustieteen. Opit hallitusten toimia, yritykset, kotitaloudet, ja rahoituksen välittäjien vaikuta kansalliseen ja maailmanlaajuisen rahoitus-, bond, ja valuuttamarkkinoilla.

Tämän lisäksi, sinun on alttiina teoriaa ja käytäntöä pankkilainaa ja luotonantoa sekä rahoituslaitos riskienhallintaa. Tämä ohjelma sopii niille, jotka haluavat jatkaa uraansa rahoituspalveluihin, kansainvälinen taloushallinnon, tai Keski-pankki- ja rahoitusalan sääntelyä.

Meidän moduulit joka hyödyntää uusinta tutkimusta ja parhaiden käytäntöjen, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle ajan tasalla ja relevantti tieto pankki-, rahoitus- ja tutkimusmenetelmät. Mukana on myös mahdollisuus valita valinnaisia ​​moduuleja, joiden avulla voit erikoistua aloilla taloustieteen, finanssi parhaiten sopivat uran tavoitteita ja etuja.... [-]


Rahoittaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Tämä on sovellettu, laajapohjainen Masters in Finance-ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja työskennellä rahoitusta. Opetus pohjautuu sekä kansainvälisesti tunnustettu tutkimus- ja laaja reaalimaailman käytännön kokemusta Loughborough'n tiedekunnan. [+]

Tämä on sovellettu, laajapohjainen Masters in Finance-ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja työskennellä rahoitusta.

Opetus pohjautuu sekä kansainvälisesti tunnustettu tutkimus- ja laaja reaalimaailman käytännön kokemusta Loughborough'n tiedekunnan.

Tulet ymmärtämään sekä yritysrahoituksen ja investointien aiheista. Tämä kattaa investointi aiheita, kuten omaisuuden hinnoittelu ja salkun valinta sekä yritysrahoituksen aiheita, kuten pääomakustannusten ja osinkopolitiikka.

Tämä ohjelma sopii parhaiten ehdokkaita, jotka haluavat saada syvällistä ymmärrystä koko alan rahoituksen ennen valitsemalla haluamansa alueen erikoistumista.... [-]


Rahoitus ja hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Meidän Finance and Management-ohjelma on suunniteltu nopeuttamaan uraa valmistuneiden kuin rahoituksen taustat, jotka haluavat työskennellä varainhoidossa kaupallisiin ja ei-kaupallisia organisaatioita. [+]

Meidän Finance and Management-ohjelma on suunniteltu nopeuttamaan uraa valmistuneiden kuin rahoituksen taustat, jotka haluavat työskennellä varainhoidossa kaupallisiin ja ei-kaupallisia organisaatioita.

Ohjelma käyttää osaaminen tunnettu tutkimukseen aktiivisia tutkijoita kehittämään tietosi ja analyyttisiä taitoja talous-asiaankuuluvilla aloilla, ja varmistaa, että sinun valmistuu olennaisia ​​taitoja soveltaa käytännön työssä ympäristöissä.

Sinun kehittää ymmärrystä liikkeenjohdon tutkimalla monilla aloilla, kuten markkinointi, HR, kirjanpito, strategisen johtamisen ja rahoittaa muun muassa. Taloudelliset tiedot ja taidot kehitetään edelleen sisällä laskentatoimen ja rahoituksen moduulit.... [-]


Rahoitusta ja investointeja

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Tämä on soveltava ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja työskennellä investointien rooleja. Opiskelu Investoinnit herättää mielenkiintoisia kysymyksiä, kuten miksi ihmiset kauppaan niin paljon, onko paras sijoitusstrategia on yksinkertaisesti seurata pörssi-indeksi, miten riskiä tulisi mitata ja miten varat tulisi hinnoiteltu. [+]

Tämä on soveltava ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja työskennellä investointien rooleja.

Opiskelu Investoinnit herättää mielenkiintoisia kysymyksiä, kuten miksi ihmiset kauppaan niin paljon, onko paras sijoitusstrategia on yksinkertaisesti seurata pörssi-indeksi, miten riskiä tulisi mitata ja miten varat tulisi hinnoiteltu.

Tämä tutkinto on suunnattu hakijoille, jotka haluavat työskennellä varainhoito-, investment banking ja niihin liittyvät uraa. Ohjelma keskittyy sekä kaupankäynti ja salkunhoito puolin Finance.

Se on huomattava keskitytään investointien ydinmoduulien, kuten Portfolio Management, Financial Trading ja Global Investment Analysis. Nämä piirtää kärjessä tutkimusosaamista meidän tiedekunnan.... [-]


Talouden ja liiketoimintastrategian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Meidän MSc Economics and Business strategia ohjelman avulla voit hakea työkaluja taloustieteen ja strategia vaikuttaa liiketoiminnan suorituskyvyn ja kehittää strategista ajattelua ja päätöksentekoa kilpailukykyistä liiketoimintaympäristöä. [+]

Meidän MSc Economics and Business Strategy-ohjelma avulla voit hakea työkaluja taloustieteen ja strategia vaikuttaa liiketoiminnan suorituskyvyn ja kehittää strategista ajattelua ja päätöksentekoa kilpailukykyistä liiketoimintaympäristöä.

Ohjelma tulee varustaa sinulle taitoja ammattimaiset ekonomisti, uran liike, hallituksen, sääntely, kansainvälisten järjestöjen ja korkeamman palkintoja tutkimuksen.

Opetti kokeneiden tutkijoiden ja käytännön, opiskelijat käyttävät oivalluksia talousteorian käsitellä reaalimaailman ongelmia. Voimakas korostaminen soveltamisesta teoreettiset ja määrällinen taidot reaalimaailman tilanteisiin - sekä keskittyä kehittämään kriittistä ajattelua - avulla voit työskennellä tehokkaasti sekä teollisuuden ja hallituksen.... [-]


Talous ja rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Erikoisosaamisemme MSc Economics and Finance tarjoaa jännittävän mahdollisuuden voit saada käsityksen puristaminen taloudellisia kysymyksiä aikamme ja oppia arvioimaan, mukauttaa ja soveltaa nykyaikaista makro- ja mikrotason malleja muuttaa organisaation tai hallituksen politiikkaa. [+]

Erikoisosaamisemme MSc Economics and Finance tarjoaa jännittävän mahdollisuuden voit saada käsityksen puristaminen taloudellisia kysymyksiä aikamme ja oppia arvioimaan, mukauttaa ja soveltaa nykyaikaista makro- ja mikrotason malleja muuttaa organisaation tai hallituksen politiikkaa.

Lyhyesti, se on suunniteltu varustamaan sinulle taitoja ammattilainen ekonomisti, uran hallinnon, kansainvälisten järjestöjen, liike, tai valmistautuminen väitöskirjassaan.

Toisin kuin Masters rahoituksen, opit ymmärtämään ja malli kysymyksiä, jotka vaikuttavat rahoitusmarkkinoiden kautta kokonaisvaltaista linssin ekonomisti; arvioitaessa sekä mikrotalouden vaikutuksia yritysten sekä makrotalouden vaikutuksia maailmantalouteen. Voit kehittää edistyneitä teoreettisia ja määrällinen taitoja, erittäin kysyttyjä työnantajat rahoituspalvelualoilla teollisuuden ja hallituksen sekä siirrettäviä taitoja, jotka ovat arvokkaita useita muita aloja.... [-]


Tiedonhallinnan ja liiketoiminnan teknologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 4 vuotta October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough + 1 lisää

Kehitetty teollisuuden ja kaupallisesti asiaa, tämä ohjelma tavoitteena on tuottaa opiskelijoille, jotka ovat saaneet ymmärrystä ammatillinen, hallinnolliset ja tekniset mitat tietohallinnon ja liiketoiminnan teknologian. [+]

Kehitetty ohella teollisuus on kaupallisesti hyödynnettäviä, meidän asiantuntija-ohjelma on suunniteltu tuottamaan opiskelijoille, jotka ymmärtävät ammattilainen, johto- ja tekniset ulottuvuudet tietohallinnon ja liiketoiminnan teknologian.

Tällä hetkellä pulaa hybridi johtajien teollisuudessa ja tämä ohjelma on kehitetty nimenomaan vastaamaan tämän aukon.

Koska opiskelija et hyötyvät paitsi meidän tunnettu akateemisen luennoitsijoita ja state-of-the-art tilat, mutta myös erilaisia ​​muita mahdollisuuksia, kuten teollisuus kaiuttimet yrityksiltä kuten BT, IBM ja SAP.

Valmistuneet tämän kurssin on varustettu ydintaitoja hankittava ensimmäinen ammatillinen post alan, sekä oppimisen ja johtamistaitoja tarvitaan ammatillisen kehittymisen pidemmälle.... [-]


Työpsykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 4 vuotta October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough + 1 lisää

Tämä BPS akkreditoitu ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille ylempää tutkintoa Psychology haluavat kehittää uraa on Occupational psykologi. [+]

Tämä BPS akkreditoitu ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille BPS-akkreditoitu perustutkintoa astetta Psykologian haluavat kehittää uraa on Occupational psykologi.

Se sopii myös niille, jotka haluavat soveltaa tietojaan psykologian henkilökunnan tehtävät, henkilöstöhallinnon rooleja tai liiketoiminnan konsultteja sellaisilla aloilla kuin valinta ja arviointi, organisaation kehittäminen ja muutoksen sekä henkilöstön kehittämiseen.

Meidän MSc in työpsykologia on akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS). Ohjelman päätyttyä täyttää vaiheen 1 pätevyys niille, jotka haluavat mennä lopulta HCPC rekisteröity Occupational psykologi.

Opiskelijat saavat perusteellisen koulutuksen kokeneiden tutkijoiden ja käytännön avulla ne voivat ymmärtää ja analysoida erilaisia ​​psykologisia teorioita, joita voidaan soveltaa organisaation asetukset. Tämä on integroitu käytännön koulutusta siitä, miten soveltaa teoriaa vaikuttaa tärkeitä liiketoimintapäätöksiä. On painotetaan voimakkaasti kehittämään kriittistä ajattelua ja konsultointi taitoja sekä kykyä työskennellä tehokkaasti monenlaisia ​​järjestötahoja. Opiskelijat laajentaa ja lujittaa heidän käytännön taitoja täyttämällä tutkimushanke, jonka avulla ne voivat soveltaa tietojaan organisaation asia.... [-]


Työsuhteet ja HRM

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Tämä ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat saada syvällistä ymmärrystä alan työsuhteiden valmistautumiseksi uran Employment Relations, työmarkkinasuhteet tai niihin liittyvillä aloilla. [+]

Tämä ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat saada syvällistä ymmärrystä alan työsuhteiden valmistautumiseksi uran Employment Relations, työmarkkinasuhteet tai niihin liittyvillä aloilla.

Sen lisäksi, että opiskelijoille perusteellinen perustiedot teoriassa ja käytännössä työsuhteiden on odotettavissa, että ohjelman päätyttyä opiskelijat tapaavat myös tieto vaatimuksista tilausajot jäsenyys Chartered Institute henkilöstön ja kehityspankin (CIPD), ammatti elin HR, Työsuhde- ja siihen liittyvien ammattien Britanniassa.

Opettanut tutkijat, joilla on vahvaa näyttöä sekä Työsuhde- liittyvän tutkimuksen ja käytännön kokemusta Työsuhde- ja HRM, ohjelma keskittyy kehittämään kriittistä ajattelua ja analyyttisiä taitoja rinnalla on enemmän käytännön taitoja tarvitaan uran Työsuhde- ja HR.... [-]


Yritysrahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough

Tämä on soveltavaa ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja työskennellä corporate finance rooleja. Se yhdistää tiukan akateeminen sisällön käytännön soveltamista. [+]

Tämä on soveltavaa ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja työskennellä corporate finance rooleja. Se yhdistää tiukan akateeminen sisällön käytännön soveltamista.

Corporate finance kattaa erilaisia ​​aiheita, kuten fuusiot ja yritysostot, myöntävä pääoma, kassanhallinnan, yritysten kopolitiikastaan, konsernin valuutta- valotuksen ja johdon palkitsemisjärjestelmien.

Tämä tutkinto on suunnattu hakijoille, jotka haluavat valmistautua uran valtiovarainministeriössä suuren yrityksen tai yritysrahoituksen tiimi investointipankki.

Se myös valmistaa opiskelijoita konsultointi rooli rahoituksen painopiste tai neuvonnassa kirjanpito- tai asiantuntijapalvelut yritys.... [-]


Videot

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance

Ota yhteyttä

Loughborough University

Osoite, 1. rivi School of Business and Economics Loughborough University Loughborough Leicestershire LE11 3TU United Kingdom
LE11 3TU Loughborough, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.lboro.ac.uk/departments/sbe/pg/
Puhelin +44 1509 223621