Loughborough University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Loughborough Universityn tiedekuntaan, joka on kotitalousosasto kemian, tietojenkäsittelytieteen, matemaattisten tieteiden, fysiikan ja matematiikan koulutuskeskuksen kotiin.

Nykyään Loughborough University on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista huippuosaamiskeskuksista STEMin opettamiseen ja tutkimukseen - ja se on saanut todistettua kokemusta korkealaatuisesta, erittäin motivoituneesta valmistuneesta teollisuudesta ja vilkkaasta kansainvälisestä tutkimuskulttuurista.

Loughborough's School of Science yhdistää kemian, tietojenkäsittelytieteen, matemaattisten tieteiden, fysiikan ja matematiikan koulutuskeskusten osastot yhteen huipputekniikan, aktiivisen tutkimusyhteisön ja useita vaihtoehtoja perustutkintoa, jatko-opintoja ja tutkimus - kaikki perustuu yliopiston laajaan vihreä kampus.

Tiedekunnan opiskelijana sinut opetetaan kansainvälisesti arvostetuilla tutkijoilla, joista monet ovat aktiivisia monitieteellisessä tutkimuksessa ja yhteistyössä teollisuuden kanssa ja alansa eturintamassa.

Sinusta tulee myös osa tutkimukseen keskittyvää yliopistoa, jolla on maine innovaatioista ja pyrkimyksestä tieteen ja teknologian alalla.

Viimeisimmässä arviointitutkinnossa (RAE) jokaisella akateemisella osastolla on vähintään 85% tutkimuksestaan ​​"kansainvälisesti tunnustettu". Tieteenalojen tutkimuksen lisäksi tieteenalojen henkilökunta tekee monitieteistä tutkimusta yhteistyössä muiden akateemisten koulujen ja osastojen kanssa - yliopistosta taiteeseen, englantiin ja draamaan - ja luo jännittävän ja aidosti kannustavan tutkimuksen ympäristössä.

Jokaisen osaston tarjoaman laadukkaan opetuksen lisäksi koulu asuu myös matematiikan oppimiskeskuksessa, joka tarjoaa opiskelijoille erilaisia ​​palveluja ja välineitä, jotka on suunniteltu tukemaan oppilaita matematiikan ja tilastotieteen oppimisessa.

Koulu on sitoutunut Athena SWAN -periaatteisiin, jotka pyrkivät aktiivisesti houkuttelemaan, tukemaan ja edistämään naisia ​​STEMissa riippumatta asemastaan.

Sijainnit

Loughborough

Osoite
Epinal Way, Loughborough
Leicestershire

LE11 3TU Loughborough, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin