Maryvale Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Maryvale.

Maryvale sijaitsee keskellä Oscottin vanhaa ratkaisua, noin viiden kilometrin päässä Birminghamin keskustasta. Sen hurmaavilla rakennuksilla, joissa kristilliset arvot ja rukous ovat melkein konkreettisia, sen pitkä ja mielenkiintoinen historia ja rauhalliset perusteet, Maryvale on monille hengellinen "koti".

Maryvale Institute tavoitteena on ollut alusta lähtien tarjota mahdollisuuksia maallikoille, pappeille ja uskonnollisille saavuttaa syvempi käsitys uskosta ja arvostaa selkeämmin sen iloista viestiä yksilöiden ja yhteisöjen elämästä. Maryvale on katolisen teologisen perinteen sisällä, jonka rikkaudet sen tarkoituksena on tutkia, ja vetää tästä perinteestä vaatimusta paitsi uskonnon perustavanlaatuisesta merkityksestä teologiseen päättelyyn, vaan myös syypaikkaan uskossa. Tämän seurauksena instituutti tarjoaa katolisen muodostumisen ja koulutuksen mahdollisuuksien kautta monilla eri aiheilla ja tasoilla.

Maryvalessa on hyvin varustettu kirjasto, jossa opiskelijat voivat käyttää internetyhteyttä ja tietokoneita sekä multimedian ja audiovisuaalisia resursseja. Taloon mahtuu päivittäin jopa 150 henkeä luento-, konferenssi- ja seminaarihuoneissaan, ja siellä on opiskelupaikkoja, joihin mahtuu 40 opiskelijaa. Bridgettine Sisters toivottaa vieraat tervetulleiksi ja ylläpitää säännöllistä rukousjaksoa kappelissa. Jeesuksen pyhän sydämen pyhäkkö on suosittu pyhiinvaelluspaikka. Perusteisiin kuuluu ruusukävely Ristien asemilla, runsaasti pysäköintitilaa ja helppo pääsy lukuisille historiallisesti kiinnostaville kohteille, Oscott College, Birmingham Oratory ja Birmingham City Centre.113447_pexels-photo-1451361.jpeg

Historiallinen hengellinen ympäristö akateemista työtä varten

Maryvale on ainutlaatuinen paikka katolisen kirkon historiassa Englannissa. Katolinen palvonta on vietetty jatkuvasti paikalla yli 1000 vuotta. Nykyisen rakennuksen vanhin osa, nimeltään Oscott House, oli Bromwich-perheen koti ja perusta paikalliselle katoliselle lähetystölle 17. ja 18. vuosisadalla. Andrew Bromwich oli yksi viimeisimmistä papeista, jotka oli vangittu rangaistusjakson loppupuolella, ja kun hän peri perheen, hän antoi sen kirkon käyttöön, koska englantilainen tehtävä syntyi varjoista asteittaisen rentoutumisen myötä. katolisia lakeja.

Vuodesta 1794 vuoteen 1838 siitä tuli ensimmäinen Englannissa perustettu seminaari, ja se asetettiin Our Blessed Ladyn suojelukseen, nimeltään St Mary's College, Oscott. Kun seminaari siirrettiin uudelle ja suuremmalle rakennukselle vuonna 1838 (Birminghamin alueella, jota kutsutaan edelleen New Oscottiksi), sitä käytettiin kouluna, kunnes vuonna 1846 siitä tuli Siunattu John Henry Newmanin kotipaikka ja hänen muukalaisten kääntäjien yhteisö . Rooman koordinaation jälkeen hän perusti ensimmäisen englantilaisen oratorion ja nimesi sen uudelleen Maryvale-taloksi.

Kun Oratorio muutti Birminghamin keskustaan, Maryvale tuli lyhyesti Marian Immaculate Oblatesin novitiateeksi ja vieraili heidän perustajanaan St Eugene de Mazenod. Sitten se oli lähes 130 vuoden ajan orpokodin, jota hallitsivat Mercy Sisters of Mercy, kunnes he lähtivät vuonna 1980, jolloin hän otti nykyisen roolin aikuiskonseptin instituutiksi.

Maryvale sisältää myös Ison-Britannian ensimmäisen julkisen pyhäkön Jeesuksen pyhään sydämeen, jonka piispa Milner perusti vuonna 1814 ja joka rakensi pienen kappelin kuvaamaan pyhää sydäntä maalattua lasia, kuten Saint Gertrude kuvaili. Kuukausittaiset ensimmäiset perjantaiset omistautumiset pidetään instituutin kappelissa, ja siellä on vuosittainen novena, joka johtaa pyhän sydämen juhlallisuuteen ja huipentuu pyhiinvaellusmassaan sunnuntaina seuraavana.

Maryvalen kappeli pysyi seurakuntakirkona ja paikallisen katolisen yhteisön keskustana, kunnes uusi Neitsyt Marian taivaankirkko avattiin 1950-luvulla laajentuvan Maryvalen seurakunnan tarpeisiin.

Niin kuin Maryvale on erikoisopetuskeskus, se on palvontapaikka, pyhiinvaelluspaikka ja henkinen rukous- ja lähetysyhteisö. Vuonna 1999 St Bridgetin Pyhimmän Vapahtajan järjestyksen sisaret - Bridgettiinit - tulivat elämään Maryvalessa uudessa luostarissa, jota rahoitti Pyhä Johannes Paavali II. Sen lisäksi, että sielun omistautuminen Herran kärsimyksiin ja siunattuun sakramenttiin, joka on säännöllisesti paljastettu kappelissa, on sisarusten erityispiirteet, ne ovat mietiskelyä, vieraanvaraisuutta ja rukousta kristittyjen keskinäisen yhtenäisyyden edistämiseksi.

Opiskelun ja rukouksen integrointi on osa kaikkia Maryvalen kursseja ja opiskelijat, jotka osallistuvat päivään tai lyhyet asuinohjelmat instituutissa, nauttivat opetus- ja oppimismahdollisuuksista, jotka yhdistyvät rukouksen ja palvonnan kierteeseen, mukaan lukien massa ja jumalallinen toimisto.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Opintopaikka

Ainutlaatuinen akateeminen ympäristö

Maryvale on sitoutunut korkeimpiin akateemisiin ja ammatillisiin standardeihin ja on kansainvälisesti tunnustettu näille standardeille ja sen ainutlaatuisille mahdollisuuksille etäopiskeluun, joka perustuu katoliseen elämän oppimisen filosofiaan.

Maryvale tarjoaa kursseja kaikille riippumatta siitä, harjoitteletko kirkon erityisministeriötä, etsitkö ammatillista kehitystä tai etsit henkilökohtaista kasvua. Se voi auttaa sinua, jos kohtaat haasteet seurakunnan avustamisessa, seurakunnan vahvistusryhmän opastamisessa tai jos toivotte venyvän akateemisen kapasiteetin maisteriksi tai tohtoritasolle.

Kaikki Maryvalen kurssit voidaan tarkastaa

Jos haluat seurata jotakin Maryvalen kursseja esittelemättä työtä tai hakea pätevyyttä, olet tervetullut tekemään niin. Kaikkia kursseja voidaan seurata vain henkilökohtaista kiinnostusta ja kehitystä varten. Opiskelijat, jotka ottavat kurssin tällä tavalla, saavat moduulit ja seuraavat opintojaan ilman, että he voivat saada kelpuutusta.

Yksittäiset tarpeet

Monet jatkokoulutuskurssit mahdollistavat yksittäisten moduulien tutkimisen niille, jotka haluavat opiskella tiettyä aluetta; lue lisätietoja yksittäisistä kurssisivuista.

Erikoishinnat ja -järjestelyt ovat käytettävissä niille, jotka haluavat käyttää katekismin opintotodistusta uskonnollisten ja esiseminaarien muodostamisohjelmissa (entinen uskonnollisen kurssin).113446_pexels-photo-279222.jpeg

Maryvale Institute visio ja tehtävä

Näkemys

Visio Maryvale Institute on Trust Deedin mukaan olla hiippakunnan, kansallisen ja kansainvälisen korkeakoulun, joka:

  • Elää ja esittelee katolisen uskon, moraalin ja sen panoksen nykyaikaisiin uskonnollisiin, moraalisiin ja eettisiin kysymyksiin;
  • Tarjoaa joukon muodostumiskursseja, joita tarjotaan ensisijaisesti, mutta ei yksinomaan, kirkon uskonnollisille uskonnollisille jäsenille, etenkin niille, jotka osallistuvat katekesiin tai muihin apostolaatteihin;
  • Ottaa itsestään kriittisen kannan akateemisena yhteisönä omien kurssiensa ja menetelmiensä seurannassa ja arvioinnissa sisäisesti saatujen todisteiden ja ulkoisten virastojen antamien todisteiden perusteella, jotta varmistetaan mahdollisimman korkeat standardit ja akateemisen toiminnan merkitys;
  • Kehittää kurssejaan ja muita toimintojaan meneillään olevien arviointimenettelyjen tulosten ja laajemman yhteisön muuttuvien tarpeiden mukaisesti, kuten hallitus on antanut.
  • Kehittää yhteistyösuhteita muiden katolisen teologisen koulutuksen keskusten kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muualla sekä muissa Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulujen tarjoajissa;

Tehtävänanto

  • Maryvale Institute on olla johtava elinikäisen oppimisen tarjoamisessa kaikille ja tutkimusmahdollisuudet katolisen evankelioinnin, kateketiikan, teologian, filosofian ja uskonnollisen opetuksen alalla, jotta se voi palvella Kristuksen toimeksiantoa ja kirkon tehtävää evankelioida nyky-yhteiskunnassa . Tämä säännös on erottuva yhdistelmä etäopiskelun metodologiasta ja kriittisestä sitoutumisesta Jumalan sanaan Raamatussa ja perinteessä, jota ohjaa kirkon Magisterium. Tämä työ toteutetaan kristillisen uskonnon, akateemisen ja hallinnollisen laadun, avoimen vuoropuhelun ja työn keskinäisen arvostuksen, lahjojen sekä kunkin instituutin jäsenen henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen perusteella.113448_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Sijainnit

Birmingham

Osoite
Maryvale Institute,
Maryvale House,
Old Oscott Hill

B44 9AG Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin