Nottingham Business School DBA Office

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nottingham Business School DBA Toimisto Nottingham Business School on täyden palvelun kauppakorkeakoulu yli 5000 opiskelijaa, joka perustuu sydämessä Nottinghamin keskustasta. Yli 30 vuoden kokemus olemme kehittäneet laajan valikoiman yritysten kursseja, ne kaikki yhdistää kannustava oppimisympäristö reaalimaailman kokemus. Valitsemalla Nottingham Business School voit olla varma, että olet valmistuu pätevyys tarvitaan avaamaan oven jännittävä ja palkitseva ura. Miksi valita NBS? Meillä on erinomainen maine tehokkaana kumppanina järjestöjen on rakennettu soveltamisesta meidän perusarvoja kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön. Keskeiset arvot ovat saatavuus, kykyä vastata asiakkaiden vaatimuksiin, joustavuus lähestymistapa, käytännön ratkaisujen kehittämistä, jotka ovat liiketoimintavetoiset, tuetaan älyllisen kurinalaisuuden ja organisaation eheys. Tutkimus ja konsultointi

Toteutetaan tiukkaa tutkimusta, jotta voidaan kehittää uutta tietoa ja innovoida liiketoiminta-ajatteluun ja käytännön; Conduct soveltava tutkimus parantaa yritysten ja teollisuuden suorituskykyä; Tämä soveltava tutkimus muodostaa usein pohjan meidän konsultointi - auttaa yksityisiä yrityksiä kasvamaan ja menestyä paremmin, ja auttamaan julkisten organisaatioiden lisäämään tehokkuutta ja julkista arvoa - läpi tiukan, itsenäinen ja yhdistetty lähestymistapa.

Educational interventio - auttaa organisaatioita muuttamaan liiketoimintaansa

Tarjota integroituja ja räätälöityjä koulutus interventio parantamiseksi ja tukea organisaation ja teollisuuden suorituskykyä - alkaen lyhytkursseja, räätälöityihin johdon ja Executive Education ja akkreditointi yrityksissä säännöksessä; Tarjota maailmanluokan kumppanuus konsultointi ja neuvonta yritysten, teollisuuden ja julkisen sektorin, joka toimii katalysaattorina muutoksen ja kehityksen.

Koulutus

Kouluttaa ja kehittää maailmanluokan liike-elämän ammattilaiset, joka tarjoaa kansainvälinen lahjakkuus putki elinkeinoelämän; Tarjoavat korkean lisäarvon opettavainen kokemus perustuu soveltamisesta liiketoiminnan tuntemusta ja kehittää siirrettäviä taitoja; Erityisosaaminen: olemme laatineet joukko erikoistuneita keskuksia tarjota helpon pääsyn palveluihimme.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso DBA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Nottingham Trent University
Burton Street

Nottingham, England, NG1 4BU GB