Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) on menestyvä osa Nottingham Trentin yliopistosta (NTU); olemme kansainvälisesti tunnettu yhdeksi Britannian parhaista kauppakorkeakouluista, joka tarjoaa erinomaista koulutusta ja tutkimusta, jolla on voimakas ja myönteinen vaikutus uraan, yrityksiin ja maailmanlaajuiseen yhteisöön. Meillä on yksi suurimmista, monipuolisimmista liiketalouden tiedekunnista, mikä tuo sinulle innovaatioteorioita, valtavaa liiketoimintakokemusta ja inspiroivaa ja tukevaa opetusta.

akkreditoinnit

Tiedämme, että NTU on hyvä paikka opiskella, mutta on hienoa nähdä kaikki ulkoiset tunnustukset, joita yliopisto on juhannut viime vuosina. Tässä on luettelo joistakin uusista akkreditoinnistasi ja rankingistasi:

 • NTU nimeltään "vuoden yliopisto" vuonna 2017 Times Higher Education -palkinnot.
 • NTU on sijalla 16. The Guardian University Guide 2019: ssa.
 • NTU on sijalla 37. The Times ja Sunday Times Good University Guide 2019.
 • NBS on ollut vuoden 2018 Times Higher Education -palkintojen "Business School of the Year" -listalla.
 • NBS on saavuttanut sekä EQUIS- että AACSB-akkreditoinnin
 • NBS on sijoittunut Financial Times -yrityksen 95 parhaimpaan kauppakorkeakouluun
 • NBS "Masters in Management" -kurssit sijoittuvat Financial Timesin 100 parhaan joukkoon.

Ei ole parempaa aikaa liittyä meihin tutkintoon!

Yhteydet teollisuuteen

Meillä on 600 yritystä ja teollisuutta ympäri maailmaa, tarjoamalla sinulle laaja kansainvälinen ammattilaisten verkosto.

 • Kaikki kurssimme ohjataan konsulttiryhmän kautta, johon kuuluu kansainvälisiä työnantajia ja alumneja, varmistaen, että kurssisisällisyys on ajantasainen ja liiketoiminnan tarpeiden kannalta tärkeä.
 • Käymme vuosittain jatko-rekrytointimessuja ja muita alan keskittyviä uran tapahtumia, jolloin opiskelijoilla on mahdollisuus tavata jatko-työnantajia ja saada tietoa tulevista työllistymismahdollisuuksista ja työharjoitteluista.

Business Leader -luentosarjaan kuuluvat opiskelijat oppivat suurimpien organisaatioiden johtavista johtajista, kuten IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota ja Chartered Institute of Marketing.

Todella kansainvälinen kokemus

Olemme sitoutuneet tarjoamaan jokaiselle opiskelijallemme koulutuksen ja kokemuksen kansainvälisestä näkökulmasta riippumatta siitä, minkä opintojakson haluat opiskella.

 • Työskentelemme yli 80 yhteistyökumppanin kanssa eri puolilla maailmaa, jotka tarjoavat opiskelua ulkomaille ja kesäkoulumahdollisuuksia.
 • Meillä on erinomainen kansainvälinen maine ja houkutteleva maailmanlaajuinen opiskelijoiden ja henkilöstön yhteisö yli 80 maasta.
 • Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua yhteistyökumppaneidemme isännöimään kesäkouluihin eri puolilla maailmaa.

Opiskelijamme

Älä vain ota sanaa sille - kuulkaa mitä

Urakehitys

Nottingham Business Schoolissa keskitymme työllistymiseenne jatko-opintojen alusta lähtien. Tarjoamme sinulle oppimiskokemuksen, joka yhdistää teorian ja käytännön. 98% jatko-opiskelijoistamme on töissä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluessa tutkinnon suorittamisesta (viimeisin oppilasvuosi korkeakoulututkimuksesta 2016-17).

 • Päätoimiset MSc-opiskelijat voivat valita yhden vuoden työharjoittelun . *
 • Toimimme vuosittain yli 70 yrityksen kanssa tarjotaksemme konsulttimahdollisuuksia opiskelijoillemme.
 • Opiskelijamme valitsevat suuren projektin. Mahdollisuuksia ovat esimerkiksi konsulttiprojekti, kolmen kuukauden harjoittelu, kansainvälinen kesäkoulu tai yritystutkimushanke.
 • Voit osallistua Global Responsibility Week ja Global Business Week -työhön.

* pois lukien MSc Yrittäjyys, MSc International Business (Single Award) ja MSc International Business (Dual Award). Meillä on myös oma Employability-tiimi , joka tarjoaa räätälöityjä neuvoja inspiroimaan ja parantamaan urasuunnittelun kaikkia vaiheita.

Apurahat

Ymmärrämme, että yliopisto-opiskelun hakeminen voi olla kallista, saatat saada apurahoja opintojen rahoittamiseen. Me myöntämme apurahoja niille opiskelijoille, jotka pystyvät osoittamaan erinomaisia ​​saavutuksia, intohimoa ja omistautumistaan ​​opintoihinsa.

Jos olet kotona tai EU-opiskelijalla, vieraile maksu- ja rahoitussivulla, joka antaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot saatavilla olevista apurahoista ja jatko-opintotukea Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksesta.

Jos olet kansainvälinen opiskelija, jolla on tilaisuus opiskella kanssamme, voit hakea jotain kansainvälistä apurahaa. Tutustu kansainvälisiin stipendeihin -sivulla yksityiskohtiin.

Pathway Kurssit

Jotkut kansainväliset opiskelijat saattavat tarvita lisäkoulutusta tutkintoon. Yhdessä sen yhteistyökumppaniyrityk- Kaplan Kansainvälinen Pathways , Nottingham Trent University tarjoaa useita saapumisreitin vaihtoehtoja opiskelijoille, mukaan lukien perus-ja jatko Pathway kursseja.

Pathway kurssi tarjoaa täydellisen valmistelun korkeakoulututkintoon, ja se on otettu Nottingham Trent International Collegessa. Suoritettuaan kurssinsa vaaditulla tasolla menestyvät opiskelijat saavat paikkansa valitsemassaan tutkinnoissa.

Sijainnit

Nottingham

Nottingham Business School

Osoite
Nottingham Business School
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 115 8484460

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited