Nottingham Trent University School of Social Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Social Sciences edistää huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen, tutkimuksen ja konsultointi. Tarjoamme monipuolisia kursseja perustutkintoa, jatko ja ammatillisella tasolla.

Opiskelija voi valita kursseja, jotka on suunniteltu yhteistyössä ammatillisten järjestöjen ja ulkopuolisten organisaatioiden julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Täällä School of Social Sciences, Pyrimme tehdä ero yhteiskuntaa ja elämää, jotka sen sisällä.

Missiomme on:

Ollakseen social- och joiden henkilöstö, opiskelijat ja vastavalmistuneet rikastuttaa ja vaikutusvalta elämään yksilöiden, yhteisöjen ja yhteiskuntien

Visiomme on:

  • Edistää kulttuuria, monimuotoisuutta kaikkien yhteisöjen ja publicizes ja juhlii huippuosaamista kaikessa mitä teemme.
  • Voit luoda elinvoimainen ja osallistavaa oppimista ja opetusta ympäristö maadoitettu apuraha, tutkimus ja ammattikäytäntöjen.
  • Tunnustetaan kansallisesti ja kansainvälisesti meidän teoreettisesti tietoa ja soveltavaa tutkimusta.
  • Kehittää paikallista, kansallista ja kansainvälisiä kumppanuuksia, jotka muokkaavat tietoa, politiikka ja käytäntö.
  • Maksimoida työllistettävyyttä meidän opiskelijoiden kautta opetussuunnitelmaa ja sitoutuminen yhdessä ulkopuolisten kumppanien kanssa.

Akateemiset yksiköt

Politiikka ja kansainväliset suhteet

Department of Politics ja International Relations on saanut erinomaiset arvosanat ja on aktiivinen ja elinvoimainen tutkimuksen, varmistamalla korkealaatuisen tutkimuksen perillä ja kurssien.

psykologia

Psykologia on tunnustettu opetuksen huippuosaamista, mutta myös on vahva kansallinen ja kasvava kansainvälinen tutkimus profiilia.

Meidän peruskurssit, jatko psykologian muuntaminen ohjelmat ja meidän MSc Oikeuslääketieteen Psykologia kaikki akkreditoitu British Psychological Societyn.

Sosiaali- ja terveysalan

Department of Social Work ja terveysministeriön kokoaa henkilökunta useista akateemisen ja ammatillinen tausta aloilla sosiaalityön, kansanterveyden ja sosiaalisen hoidon.

Tiimi pyrkii huippuosaamista sekä opetuksen että tutkimuksen, säilyttäen läheiset suhteet järjestöjen.

sosiologia

Sosiologian laitos tarjoaa kursseja aloilla sosiologian, kriminologian, nuoret ja uraohjausta.

Nämä aihealueet ovat kaikki huolissaan ajatellut kriittisesti sosiaalinen maailma, jossa elämme ja tuetaan ja suojellaan ihmisten ja ympäristön välillä ja sisällä monimutkainen ja monipuolinen yhteyksissä.

etiikka

Vuonna School of Social Sciences olemme sitoutuneet eettisiin hallinnon tutkimuksen. Kaikki tutkimushankkeet, joissa henkilöstöllä on oltava etäisyyteen Opiskelu Tutkimus Eettinen toimikunta (CREC) ennen kuin voidaan kerätä ja / tai analysoitu. Lisäksi kaikki tutkimus opiskelijoiden tulee esittää hakemus CREC turvata eettiset välys Tutkimukseen osallistui opinnoissaan.

Saat opettanut eettisiä välys vaaditaan niistä ohjelmista, joissa suunnittelu ja toteutus tutkimuksen opiskelijoiden. Hallinta etiikka voi tulla muodossa nimenomaisen protokollia, että opiskelijat on noudatettava sen ollessa tiedonkeruuseen, tai se voi vaatia täyttä esittänyt opiskelijan korkeakoulun tutkimus Eettinen toimikunta. Jälkimmäisessä tapauksessa on tavallista viimeinen vuosi tutkimushankkeita. Jossa opiskelijat ovat mukana tutustuttaessa tutkimusmenetelmiä ne ovat myös tuettuja opetella käsittelemään eettisiä kysymyksiä, joita saattaa syntyä. Tämä keskittyminen tutkimusetiikkaa heijastaa sitoutumistamme sosiaalisen vastuun sisällä yhteiskuntatieteet.

Apurahat

School of Social Sciences on ilo tarjota useita antelias apurahoja ja uskollisuus järjestelmiä. Vierailla http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships lisätietoja.

Open tapahtumia

Tule mukaan yksi avoin tapahtumia löytää laaja valikoima jatko ja ammatillisia kursseja, tavata akateemisen henkilöstön ja lisätietoja maksuista ja rahoitusmahdollisuuksista. Vierailla http://www.ntu.ac.uk/s3openevent selvittää lisää ja varaa paikkasi.

Sijainnit

Nottingham

Osoite
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin