Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) on menestyvä osa Nottingham Trentin yliopistosta (NTU); olemme kansainvälisesti tunnettu yhdeksi Britannian parhaista kauppakorkeakouluista, joka tarjoaa erinomaista koulutusta ja tutkimusta, jolla on voimakas ja myönteinen vaikutus uraan, yrityksiin ja maailmanlaajuiseen yhteisöön. Jatko-opintojamme ovat poikkeuksellinen tilaisuus selvittää, kuka voi olla, kun opit asiantuntevilta tutkijoilta ja yritysjohtajilta, joilla on erinomaisia ​​kansainvälisiä maineita. Meillä on yksi suurimmista, monipuolisimmista liiketalouden tiedekunnista, mikä tuo sinulle innovaatioteorioita, valtavaa liiketoimintakokemusta ja inspiroivaa ja tukevaa opetusta.

AACSB akkreditoitu

Nottinghamin kauppakorkeakoulu yhdistyvät maailman parhaista liiketoiminta-alueista 5%, kun Nottingham Trentin yliopisto sai akkreditoinnin liiketoiminta- ja johtamiskurssiensa laadusta yhdistykseltä AACSB: ksi (Advance Collegiate School of Business).

Yhteydet teollisuuteen

Nottingham Business Schoolilla on 600 + yhteyksiä liike-elämään ja teollisuuteen - Iso-Britanniaan ja ulkomaille - ja toivotamme säännöllisesti tervetulleiksi kampuksen asiantuntijoita työskentelemään opiskelijoiden kanssa. Business Leader -luentosarjaan kuuluvat opiskelijat oppivat suurimpien organisaatioiden johtavista johtajista, kuten IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota ja Chartered Institute of Marketing.

Luo ainutlaatuinen, yksilöllinen kurssi

Kurssimme on rakennettu huolella, jotta voimme antaa sinulle keskeisiä taitoja, osaamista erikoisaloilla ja arvokasta käytännön kokemusta. Jokainen kurssi alkaa ydinelementillä, mikä johtaa useisiin valinnaisiin reitteihin ja lopulta valittaviin suurhankkeisiin. Sinulla on myös mahdollisuus saada lisää kokemusta sisällyttämällä yhden vuoden pituinen harjoittelu kurssiisi *. Kurssit alkavat tammikuussa 2018:

 • msc hallinta
 • MSc Management and International Business
 • MSc Markkinointi
 • MSc Branding ja mainonta
 • MSc Finance
 • MSc International Business (single palkinto)

Syyskuuhun 2018 alkavat kurssit:

 • msc hallinta
 • MSc Management ja rahoitus
 • MSc Management ja globaali toimitusketjun hallinta
 • MSc Management, Innovation and Enterprise
 • MSc Management and International Business
 • MSc Management and International Publishing
 • MSc Management ja markkinointi
 • MSc Markkinointi
 • MSc Branding ja mainonta
 • MSc digitaalisen markkinoinnin
 • MSc Human Resource Management
 • MSc Economics
 • MSc Economics ja Investment Banking
 • MSc International Business (single palkinto)
 • MSc International Business (Dual Award)
 • MSc Finance
 • MSc Rahoitus ja kirjanpito
 • msc rahoitus- ja investointipankkitoiminta
 • msc yrittäjyys
 • MSc-projektinhallinta

* Rajoitukset sovelletaan valitun kurssin mukaan. Yksityishenkilöt, joilla on enemmän kokemusta teollisuudesta, voivat olla kiinnostuneita kokopäiväisistä MBA- ja Executive MBA -ohjelmista.

Opiskelijamme

Älä vain ota sanaa sille - kuulkaa, mitä opiskelijoillamme on sanottavaa opiskelusta ja asumisesta Nottinghamissa sekä kursseista ja palveluista.

Uran edistämisen

Keskitymme työllistymiseen alusta alkaen oppimiskokemuksen kautta, joka yhdistää teorian ja käytännön. 96% NBS-jatko-opiskelijoista on siirtynyt työllisyyteen, itsenäisiin ammatinharjoittajiin tai jatko-opintoihin kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen (DHLE 2015/16)

 • Päätoimiset MSc-opiskelijat voivat valita yhden vuoden työharjoittelun. *
 • Olemme saaneet globaalin akkreditoinnin AACSB: n liiketoiminta- ja johtamiskurssien laadusta - liittymällä maailman viiden suurimmalle kauppakorkeakoululle.
 • Toimimme vuosittain yli 70 yrityksen kanssa tarjotaksemme konsulttimahdollisuuksia opiskelijoillemme.
 • Opiskelijamme valitsevat suuren projektin. Mahdollisuuksiin kuuluu elävää konsulttiprojektia, kolmen kuukauden harjoittelu, kansainvälinen kesäkoulu tai yritystutkimushanke.
 • Kehitämme alan puhujatapahtumia, mukaan lukien suosittuja Business Leaders -luentosarjoja ja Masters-erityisiä tapahtumia.
 • Voit osallistua Global Responsibility Week ja Global Business Week -työhön.

* pois lukien MSc Yrittäjyys, MSc International Business, MSc International Business (Dual Award) ja MSc Management ja International Publishing. Meillä on myös oma työllistymisryhmä, joka tarjoaa räätälöityjä neuvoja inspiroimaan ja parantamaan urasuunnittelun kaikkia vaiheita.

Kurssin akkreditoinnit

Chartered Institute of Marketing (CIM) Työskentelemme yhteistyössä Chartered Institute of Marketingin (CIM) kanssa. Opiskelija antaa markkinointikurssimme opiskelijoille CIM: n jäsenyyden ja mahdollisuuden saada arvokkaita ammattipätevyyttä CIM Graduate Gatewayn kautta. Chartered Management Institute (CMI) Meidän MBA ja kaikki MSc Management kurssit ovat Dual Award akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI). Tämä tarkoittaa, että kun olet valmistunut, saat kaksi pätevyyttä:

 • MSc Management (ja reitti); ja
 • CMI-taso 7 Tutkintojen hallinta ja johtaminen

Chartered Institute of Henkilöstö ja Kehitys (CIPD) MSc Human Resource Management -kurssi on hyväksytty Chartered Institute of Henkilöstö ja Kehitys (CIPD). HR: n ja ihmisten kehityksen ammattijärjestö CIPD tunnustetaan maailmanlaajuisesti, ja niiden hyväksymä pätevyys voi todella nostaa uranäkymiäsi. Chartered Institute of Finance (CFA) Jokainen rahoituskurssimme on luotu yhteistyössä Chartered Institute of Finance -yksikön (CFA) kanssa, joten moduulit myös edistävät oppilaitoksen omia pätevyyksiä, joita voit työskennellä valmistumisen jälkeen.

Apurahat

Nottingham Business School tarjoaa runsaat apurahat ja alennukset Full Time Master -kurssille. Nämä ovat tarjolla opiskelijoille, jotka on tarjottu ja jotka ovat hyväksyneet paikan tukikelpoiselle täysipäiväiselle maisterikurssille Nottingham Business Schoolissa. Käy sivuillamme täydelliset tiedot ja hakemuslomake. Kansainvälisessä kehitysjärjestöstämme on myös useita kansainvälisten opiskelijoiden käytettävissä olevia apurahoja.

Nottinghamin kaupungin elämä

Nottingham Business Schoolin jatko-opiskelijana koet elämää vilkkaalla, kosmopoliittisella kaupungilla, joka sijaitsee Englannin sydämessä. Nottingham on vilkas kulttuurikeskus, jossa on joitakin parhaita taidegallerioita, teattereita, museoita, elokuvateattereita ja live-esityspaikkoja East Midlandsissa. Nottingham tunnetaan siitä, että se on trendikäs ja halpa paikka elää persoonallisuuden ja kulttuurin pussin kanssa ja sillä on paljon tarjottavaa. Kaupunki tarjoaa enemmän liikuntapaikkoja asukaslääkäriä kohti kuin missään muualla Euroopassa (visitnottingham.com). Tutustu viimeisimpään School-lehden LINK-versioon, jossa on tarinoita viimeaikaisista menestyksistä ja aktiviteeteistämme, ja antaa sinulle maistettavalle jännittäville tilaisuuksille ja tapahtumille.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC Brändäys Ja Mainonta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Haluatko työskennellä suuren kansainvälisen brändin tai innovatiivisen luovan toimiston puolesta, suosittu MSc Branding- ja Mainonta-tutkinto auttaa sinua kehittämään tehokkaaksi markkinointiviestinnän ammattilaiseksi. [+]

MSc Branding ja mainonta Haluatko työskennellä suuren kansainvälisen brändin tai innovatiivisen luovan toimiston puolesta, suosittu MSc Branding- ja Mainonta-tutkinto auttaa sinua kehittämään tehokkaaksi markkinointiviestinnän ammattilaiseksi. Tämä kurssi antaa sinulle etureunan teorioita, työkaluja ja tekniikoita sinun täytyy toimia strategisen ja taktisen tason sisällä maailmanlaajuista markkinointia. Luotu tiiviissä johtavien markkinoinnin ammattilaisia ​​ja Chartered Institute of Marketing, se kehittää taitoja vaatimukset nykypäivän markkinointi työnantajille. Ensimmäisen lukukauden aikana tutkitaan peruskysymyksiä ja markkinointikäytäntöjä ennen oppimista kuluttajien ostokäyttäytymisestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Olet myös kokonaisvaltainen näkemys organisaatiosta ja siitä, miten se yrittää kehittää markkinointistrategiaa haastavassa globaalissa ympäristössä. Teidän jälkipuoliskolla, opit yrityksen ja maineen hallintaa. Voit myös toteuttaa ja työskennellä käytännön työkaluja, kuten markkinointi suunnitelmat ja mittarit, sekä kehittää ymmärrystä kuluttajien sitoutuminen. Sinut altistetaan uusimmalle ajattelulle sekä tavanomaisissa että digitaalisissa markkinointioppilaissa. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. MSc Brandingin ja Mainonnan opiskelijana sinusta tulee automaattisesti CIM: n opiskelijajäsen, jonka avulla voit käyttää oppimisresursseja ja tapahtumia. Miksi valita tämä kurssi? Koko tämän kurssin sinun hyötyvät: altistuminen johtavien markkinoinnin ajattelua, työkaluja ja tekniikoita kumppanuus CIM, mikä tarkoittaa sitä, että onnistuneesti päätökseen MSc Branding ja mainonta tietysti sinulla on mahdollisuus saada ylimääräinen pätevyys, taso 4 CIM Professional Certificate markkinoinnissa. Sinulla on myös opiskelija jäsenyyden päässä CIM ja vapautetaan tietyistä moduuleja joko CIM Taso 4 Todistus Professional Marketing tai CIM Level 6 Diploma in Professional Marketing pienryhmäopetuksessa toimitetaan joukko asiantuntijoita, jotka ovat sekä akateemisen ja laaja markkinointi... [-]

Msc Digitaalisen Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Digitaalinen markkinointi on yksi nopeimmin kasvavista, dynaamisin alueilla markkinoinnin alalla. Tämä jatkuvasti kehittyvä toimiala on jatkuvasti uuden teknologian edelläkävijä ja MSc Digital Marketing -tutkinto valmistelee sinua kiehtovaan uraan. [+]

MSc digitaalisen markkinoinnin digitaalinen markkinointi on yksi markkinointiteollisuuden nopeimmin kasvavista ja dynaamisimmista alueista. Tämä jatkuvasti kehittyvä toimiala on jatkuvasti uuden teknologian edelläkävijä ja MSc Digital Marketing -tutkinto valmistelee sinua kiehtovaan uraan. Tämä tutkinto on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä vanhempien digitaalisten markkinoijien ja Chartered Institute of Marketingin (CIM) kanssa, jotta sinut altistetaan uusimmalle ajattelulle, työkaluille ja tekniikoille digitaalisessa ja sosiaalisessa mediamarkkinoinnissa. Sen tarkoituksena on tarjota sinulle taitoja halutuimmista nykypäivän työnantajat ja mahdollisuuksia työskennellä strategisella ja taktisella tasolla. Ensimmäisen lukukauden aikana tutkitaan markkinointikäytännön peruskysymyksiä ja -konsepteja ennen oppimista kuluttajien ostokäyttäytymisestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Sinun ottaa kokonaisvaltaista näkemystä organisaation ja miten se yrittää kehittää markkinointistrategiaa haastavassa globaalissa ympäristössä. Toisella puoliskolla tutkitaan digitaalisen markkinoinnin johtamisen ongelmia sekä käytännön taitoja, kuten digitaalisten markkinointisuunnitelmien ja -metrien luomista ja käyttöä. Voit myös kehittää vahva käsitys kuluttajien sitoutuminen. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Kuten MSc Digital Marketingin opiskelija, sinusta tulee automaattisesti CIM: n opiskelijajäsen, jonka avulla voit käyttää oppimisresursseja ja tapahtumia. Miksi valita tämä kurssi? Koko tämän kurssin sinun hyötyvät: Altistuminen huippuluokan markkinoinnin ajattelua, työkaluja ja tekniikoita. Kumppanuus CIM tarkoittaa sitä, että onnistuneesti päätökseen MSc Digital Marketing tietenkin sinun on mahdollisuus saada ylimääräinen pätevyys, taso 4 CIM Professional Certificate markkinoinnissa. Saat myös olla opiskelija jäsen CIM ja vapautetaan tietyistä moduuleja joko CIM Taso 4 Todistus Professional Marketing tai CIM Level 6 Diploma in Professional Marketing. Pienryhmäopetuksessa toimitetaan asiantuntijatiimi, jotka ovat sekä akateemisen ja... [-]

MSc Economics Ja Investment Banking

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Economics ja Investment Banking-tutkinto antaa sinulle vahvan ymmärryksen taloudellisen talouden, rahoitusmarkkinoiden käyttäytymistä ja rahoitusmarkkinoiden toimijoille, kuten sijoituspankit. Opit arvioimaan sijoitusmahdollisuuksia, ymmärtämään rahoitusmarkkinoiden taustalla olevia taloudellisia perusasioita ja arvioimaan rahoitussalkkuja. [+]

Meidän Kauppatieteiden maisterin tutkinto antaa sinulle vahvan ymmärryksen taloudellisen talouden, rahoitusmarkkinoiden käyttäytymisestä ja rahoitusmarkkinoiden toimijoista, kuten sijoituspankeista. Opit arvioimaan sijoitusmahdollisuuksia, ymmärtämään rahoitusmarkkinoiden taustalla olevia taloudellisia perusasioita ja arvioimaan rahoitussalkkuja. Ensimmäisellä lukukaudella saat tietoa rahoituksen ja pankkitoiminnan tärkeästä osuudesta investointien ja kasvun vaikutuksesta sekä kehittämään ratkaisevia työtaitoja rahoitusanalyysin välineissä ja tekniikoissa. Tämän kurssin teoreettiset näkemykset ja analyyttiset taidot tarjoavat sinulle taloudellista analyysia, kuten investointipankkitoimintaa, rahastojen hallintaa sekä politiikan arviointeja yksityisissä ja julkisen sektorin organisaatioissa. Taloustieteilijänä pääset käsiksi ainutlaatuiseen kauppahuoneeseen. 12 double-screen työasemat, huone antaa sinulle simuloitu kokemus työskentelystä nopeasti muuttuvassa maailmassa osakkeiden ja kaupankäynnin. Voit käyttää kehittyneitä analyysi, ja tietojen maailmanlaajuisesti rahoitusmarkkinoilla. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Nottingham Business School on brittiläinen johtava rahoitus- ja kaupallisen koulutuksen - taloustieteen tutkinnon NTU antaa perustan ja mahdollisuuksiin toteuttaa monenlaisia ​​jännittäviä uran. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi on suunnattu opiskelijoille, joiden tausta taloustieteen, liiketoiminnan tai rahoituksen. Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ymmärrystä työn taloustieteilijöiden kehittää samalla erikoistumisjaksoa analysoidaan erilaisia ​​kysymyksiä rahoitusalaa. Meidän sovellettu painopiste tarkoittaa, että voit arvioida erilaisia ​​ajankohtaisia ​​asioita aloilla taloustieteen saamassa tiukan perustiedot talousteorian ja tekniikoita. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan ja työllistää tapaustutkimuksia, keskusteluja, liike simulaatioita, ryhmän... [-]

Msc Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Management kurssit auttavat olla tehokas 21. vuosisadan johtaja, pystyy toimimaan dynaamisessa ja monimutkainen toimivissa ympäristöissä. Kurssi antavat sinulle laaja tietämys monilla hallinnon aihealueita ja voit kehittää asiantuntemusta kuin ohjelman edetessä. [+]

msc hallinta Meidän MSc Management kurssit auttavat olla tehokas 21. vuosisadan johtaja, pystyy toimimaan dynaamisessa ja monimutkainen toimivissa ympäristöissä. Kurssi antavat sinulle laaja tietämys monilla hallinnon aihealueita ja voit kehittää asiantuntemusta kuin ohjelman edetessä. Meidän MSc Management astetta on suunnattu opiskelijoille joko ole taustaa liikkeenjohdon jotka haluavat kehittää ura alalla, tai opiskelijat, jotka ovat pätevyys liikkeenjohdon, mutta haluavat parantaa kilpailukykyään ja edetä urallaan. Meidän puhdas johto reitti kehittää syvempää ymmärrystä keskeisistä periaatteista hallintaa. Saat olla yhteydessä asiaan ja kehittyvien hallintaa koskevia huolenaiheita, mukaan lukien hallintaan eri kulttuureissa. Voit myös tutustua organisatorisiin innovaatioihin ja yrittäjähenkisyyttä sekä tarkentaa kriittinen ymmärrys hallinnan teoria. Miksi tutkia tätä aste? Tutkinto antaa sinulle laajan tietämyksen monenlaisia ​​hallinnon aihealueita ja auttaa sinua kehittämään enemmän erikoistunutta tietämystä sen edetessä. Teet käsiinsä projektin, joka antaa sinulle loistavan mahdollisuuden käyttää teorioita ja tietoa; olet saanut tuottamaan mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Laaditaan kattava kehittämisohjelma, johon kuuluu lyhyt asuinrakennuksen rakentaminen, joka tavallisesti järjestetään Peak District -alueella. NTU: n opetus- ja oppimisprosessi on kulta-arvosanalla hallituksen opettajien huippuosaamisen puitteissa - se tarkoittaa, että voit luottaa erinomaiseen opetukseen ja oppimiseen, koulutukseen, joka todella keskittyy työpaikkaan ja upeaan tueksi luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Nottingham Business School on sijoittunut maailman 100 parhaan joukkoon maailmanlaajuisesti Financial Times 2017 -ohjelmassa Masters in Managementissa. Harjoittelu Opportunity Voit myös lisätä vuoden työkokeen opintoihisi, jolloin päällikön on kahden vuoden kurssi... [-]

Msc Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Human Resource Management (HRM) -kurssi on ihanteellinen kaikille akateemisille opiskelijoille, jotka haluavat rakentaa onnistuneen uran HR-alueella. Tämä kurssi on hyväksytty Chartered Institute of Henkilöstön ja Kehittämisen (CIPD), joka varustaa sinulle syvällistä tietoa ja käytännön taitoja tarvitaan nykypäivän kilpailu markkinoilla. [+]

Meidän MSc Human Resource Management (HRM) kurssi on ihanteellinen kaikille akateemisille opiskelijoille, jotka haluavat rakentaa menestyksekkään uran HR-alueella. Tämä kurssi on hyväksytty Chartered Institute of Henkilöstön ja Kehittämisen (CIPD), joka varustaa sinulle syvällistä tietoa ja käytännön taitoja tarvitaan nykypäivän kilpailu markkinoilla. Opiskelusi aikana tutustut HRM-lähestymistapoihin, tekniikoihin ja menetelmiin. Moduulit tarjoavat sinulle vankan perustan HRM: lle ja sen käytännöille nykyaikaisissa organisaatioissa. Saat kansainvälisesti relevantteja taitoja, jotka luovat uramahdollisuuksia konsultointiin, rekrytointiin, koulutukseen ja muihin HR-tehtäviin, jotka helpottavat globaalia liiketoimintaa. Toisen lukukauden aikana sinulla on mahdollisuus erikoistua aihealueeseesi ja luoda räätälöity koulutus. Tällä hetkellä meillä on yli 100 akateemista laitosta, jotka antavat sinulle mahdollisuuden viettää muutaman viikon ulkomailla ja antaa sinulle todella kansainvälisen näkökulman. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Koska tämä kurssi on hyväksytty CIPD: llä, sinut rekisteröidään opiskelijajäsenenä samalla, kun opiskelet kanssamme, valmistumisen jälkeen kurssi antaa sinulle liitännäisjäsenyyden CIPD: n kanssa. Mestarit täyttävät myös korkeamman Chartered Memberin aseman tietovaatimukset. Jotta voit hyödyntää CIPD: n resursseja ja yhteyksiä, Nottingham Business School maksaa opiskelijasi jäsenyydestä kurssin ajan. Miksi opiskella tämä kurssi? MSc Human Resource Management on kehitetty tuottamaan tutkinnon pystyy tekemään eron HR areenalla. Yhä arvo CIPD pätevyys on tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti. CIPD tutkimus keskuudessa johtavien organisaatioiden takaa, että tämän ohjelman sisällöstä on nykyaikainen ja erittäin arvostettu työnantajien. On ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa Consultancy Experience projekti todellista liiketoimintaa tilanne. Saat esitellä havaintonsa asiakkaan ja oppia arvokkaita projektinhallintatyökaluja ja käsitteitä.... [-]

MSc In Finance Ja Kirjanpidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Finance and Accounting tutkinto on suunniteltu, jotta voit tulla kriittinen jäsen organisaation ydin johtoryhmä. Ensimmäinen lukukausi kehittää vahva ydin tuntemus institutionaalisia, kirjanpidon ja varainhoidon mallintamistapoja. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, pääaineen osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi. [+]

Mikä hyvän organisaation perustavanlaatuinen vaatimus on pystyä hallitsemaan kirjanpito- ja rahoitustoimintaa tehokkaasti ja tehokkaasti. Tämä vaatimus on tullut ilmeisemmäksi viime aikoina, kun organisaatiot ovat joutuneet turbulenttisiin taloudellisiin olosuhteisiin, luotonantovelvoitteisiin, riskienhallintaan ja hallintotapaan. Meidän MSc Finance and Accounting tutkinto on suunniteltu, jotta voit tulla kriittinen jäsen organisaation ydin johtoryhmä. Ensimmäinen lukukausi kehittää vahva ydin tuntemus institutionaalisia, kirjanpidon ja varainhoidon mallintamistapoja. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, pääaineen osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi. Toisen lukukauden aikana sinulla on mahdollisuus erikoistua aihealueeseesi ja luoda räätälöity koulutus. Tällä hetkellä työskentelemme yli 100 akateemisessa laitoksessa maailmanlaajuisesti antaen sinulle mahdollisuuden viettää muutaman viikon ulkomailla ja antaa sinulle todellisen kansainvälisen näkökulman. Rahoitusopiskelijaksi pääset käsiksi ainutlaatuiseen kauppahuoneeseen. 12 double-screen työasemat, huone antaa sinulle simuloitu kokemus työskentelystä nopeasti muuttuvassa maailmassa osakkeiden ja kaupankäynnin. Voit käyttää kehittyneitä analyysi, ja tietojen maailmanlaajuisesti rahoitusmarkkinoilla. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Kaiken kaikkiaan kurssilla pyritään pohtimaan kirjanpidon ja rahoituksen tärkeimpiä kysymyksiä, ja tavoitteena on kehittää tietämystä ja ymmärrystä käyttäen teoreettista ja empiiristä kirjallisuutta, tapaustutkimuksia sekä interaktiivista oppimista ja opetusta. Miksi valita tämä tutkinto? Tutkinto auttaa sinua ymmärtämään ja soveltamaan perinteisiä ja nykyisiä teoreettisia periaatteita, malleja ja kehyksiä strategiseen kirjanpitoon ja strategiseen taloushallintoon. Sitä johtaa ohjaajia, joilla on sekä akateemisen ja käytännön alan kokemusta rahoituksen. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Voit oppia parhaista... [-]

MSc International Business Dual Palkinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Lippulaiva Dual Award on todella poikkeuksellinen mahdollisuuden saada kaksi M-asteen tutkintoja vain 15 kuukautta, antaa sinulle selkeä kilpailuetu. Mukana erittäin arvokas kansainvälinen työharjoittelu, sekä tutkimus Britanniassa ja ulkomailla, ja perusteellinen akateeminen projekti, se on uran määritellään kurssi, joka muuttaa tapaa, jolla voit nähdä maailman. [+]

Meidän MSc International Business (Single-palkinto) -asteella voit saada uskomattoman arvokkaan kansainvälisen kokemuksen vain vuodessa. Opiskella meille Britanniassa, uppoutua uuteen kulttuuriin yksi eurooppalainen yhteistyökumppani toimielinten ja valita jännittävän valikoiman käytännön opinnäytetöiden. Kuten International Business yksittäinen palkinto opiskelija, sinulla on useita tutkimus vaihtoehtoja, joten voit muotoilla kokemuksenne ympärille tavoitteita, etuja ja sitoumuksia. Meidän standardinmestareissamme on tiukkoja perusopintoja Business Schoolissa, jonka jälkeen opiskelee ulkomailla yhdessä Saksan, Ranskan, Etelä-Korean, Tšekin, Belgian, Ruotsin, Unkarin, Italian, Norjan, Slovenian, Puolan, Sveitsi ja Portugali. Tämä seuraa suurhankkeen, kotona tai ulkomailla. Kansainvälinen matkailu on keskeinen osa tätä pätevyyttä - tiedämme, että osa opiskelijoistamme ei ole joustavaa jättää Yhdistynyt kuningaskunta pitkään aikaan, joten tarjoamme kotiinlähtöistä reittiä, johon osallistuu lisää tutkimusta täällä NBS . Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus käydä opintomatkalla, joten kotikäynteillä on edelleen mahdollisuus kehittää henkilökohtaisesti kansainvälistä perspektiiviään. Viimeisellä lukukaudella sinulla on mahdollisuus soveltaa tähän mennessä oppimasi tietämystä liiketoiminnan tutkimushankkeessa. Tämä hanke on perinteinen riippumaton tutkimus, joka luo akateemisen tutkimuspaperin, esittelyn ja metodologisen tutkimuksen. Miksi valita tämä kurssi? Tämä tutkinto osallistujille mahdollisuuden tutkia liiketoimintaa samalla käsityksen kulttuuriin ja kansainvälisiä vaikutuksia. Se myös antaa osallistujille suuremman kulttuuritietoutta. Tämä uraauurtava kurssi voit saada kaksi M-tason pätevyys samanaikaisesti. Aste on selvästi monitieteinen ja pyrkii tarjoamaan osallistujille puitteet parantaa omaa hoitotoimia. Kurssi sisältää mahdollisuuden nähdä alan kansainvälisesti täyttämällä kahden viikon opintomatka ulkomaille. Voit täydentää Business Research Project. Tämä on perinteinen pala riippumattoman tutkimuksen, luodaan akateemisen tutkimuksen paperi. Tulet koko laajan kehittämisohjelman, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin järjestetään yleensä Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentoja johtavien organisaatioiden. Edelliset puhujat ovat mukana edustajia... [-]

Msc Johtamiseen Ja Innovointiin Ja Entreprise

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Kurssi tukee sinua läpi luomassa voimakas Arvolupauksemme varten uuden yrityksen - ja ottaa se maailmanlaajuisesti. Alatte opintojen kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Management ja Innovaatio ja Entreprise MSc Management, Innovation and Enterprise -kurssi tukee prosessia luovan tehokkaan arvolupauksen uudelle yritykselle - ja ottamaan sen globaalilta. Alatte opintojen kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu. Tämä kurssi tukee prosessia luomalla tehokas arvoehdotus uudelle yritykselle - ja ottamalla sen globaaliksi. Innovaatio on keskeinen osa uuden ehdotuksen, joten voit alkaa kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu. Voit tutkia arvoketjujen roolia ja miten ne tulevat yhteen toimittamaan tuotteita asiakkaille. Tämän pohjalta voit kokea kansainvälistä yrittäjyyttä päätöksenteon kautta intensiivisen neljän viikon projektin avulla, kehittämällä liiketoiminnan tapaus tuotteen ottamiseksi eri markkinoille. Tämä perustuu arvokkaita taitoja arvioitaessa riskejä ja hyötyjä. Miksi opiskella tämä kurssi? Voit täydentää käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Sinun yrittäjäkokemusta tulee rikastuttavat osallistuminen kansainväliseen yrittäjyyteen "boot-camp", tuottaa siemeniä aloittaa oman venture tai suositella muita alkuvaiheen yrittäjiä. Reitti tarjoaa mahdollisuuden päästä käsiksi yrittäjäyhteisöön ja esittää sinulle yhteyksiä asiantuntijoihin ja yrittäjiin. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Tyypillisesti reitit muodostuvat opiskelijaa yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan ja työllistää tapaustutkimuksia, keskusteluja, liike... [-]

Msc Kansainvälinen Liike (single Award)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc International Business (Single-palkinto) -kurssi on tarkoitettu monipuolisille oppilaitoksille, jotka haluavat laajentaa tietämystään kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä, globaalista strategiasta ja kulttuurienvälisestä johtamisesta. [+]

Meidän MSc International Business (Single Award) -kurssi on opiskelijoille monenlaista koulutustausta, jotka haluavat laajentaa tietämystään kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä, globaalista strategiasta ja kulttuurienvälisestä johtamisesta. Tarjoaa sinulle voimakkaita hallintataitoja, kulttuurisia näkemyksiä, ammatillisia verkostoja ja ensikäden kokemuksia, jotka tarvitsette menestyä globaalissa liike-elämässä. Ensimmäisellä lukukaudella teitä opetetaan Nottingham Business Schoolissa oppimalla strategioita ja ympäristöjä. Toisella lukukaudella valmennat moduulit Human Resource Management ja Global Supply Chain -opetuksessa ja saat mahdollisuuden lähteä kahdelle viikon opiskelukaudelle, jossa voit: Käy yrityksissä näkemään, miten he työskentelevät kansainvälisellä tasolla Osallistu verkkotapahtumiin Ole luentoja ja seminaareja kesäkoulussa Tutustu kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin Aiempina vuosina kohteet ovat Kreikka, Venetsia, Brescia ja Lissabon. Viimeisellä lukukaudella sinulla on mahdollisuus soveltaa tähän mennessä hankittua tietämystä liiketoiminnan tutkimushankkeessa Nottinghamissa. Tämä hanke on perinteinen riippumaton tutkimus, joka luo akateemisen tutkimuspaperin, esittelyn ja metodologisen tutkimuksen. Miksi valita tämä kurssi? Tämä tutkinto osallistujille mahdollisuuden tutkia liiketoimintaa samalla käsityksen kulttuuriin ja kansainvälisiä vaikutuksia. Se myös antaa osallistujille suuremman kulttuuritietoutta. Aste on selvästi monitieteinen ja pyrkii tarjoamaan osallistujille puitteet parantaa omaa hoitotoimia. On ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa suurhankkeen - joko Consultancy Experience, Työharjoittelu, ja Business Research Project. Hankkeen vaihtoehdot parantaa ansioluettelosi ja voit erottua erittäin kilpailluilla työmarkkinoilla. Tulet koko laajan kehittämisohjelman, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin järjestetään yleensä Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentoja johtavien organisaatioiden. Edelliset puhujat ovat mukana edustajia yritykset, kuten E.ON, Lego, Experian, Santander, ja IBM. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan ja työllistää tapaustutkimuksia, keskusteluja, liike simulaatioita, ryhmän toimintaan. Interaktiivisuus on avain opetuksen ja olemme... [-]

MSc Management And Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tulet tutkia rahoituksen maailmanmarkkinoilla, mukaan lukien sen rakenne, sääntelyyn tehtäviä ja heidän roolinsa yhteiskunnassa. Voit myös keskittyä analysointiin tilinpäätöksen parantaa johdon päätöksenteon. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Management ja rahoitus MSc Management and Finance -kurssi tutkii rahoitusmarkkinoiden maailmanlaajuista markkinapaikkaa, mukaan lukien sen rakenneosapuolet, sääntelytehtävät ja niiden rooli yhteiskunnassa. Keskitymme myös tilinpäätöksen analyysiin johtamisen päätöksenteon parantamiseksi sekä etiikan ja kestävyyden rooliksi. Sinun harkita keskeisiä näkökohtia varainhoidon yritysten monikansallisessa ympäristössä. Tämä auttaa sinua kehittämään yksityiskohtainen käsitys keskeisten rahoituksen teorioita, sekä vahvaa kriittisen analyysin taitoja. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Rahoitusalan erikoistuminen voi viedä sinut rooliin, mukaan lukien yritysrahoitus, talousanalyysi, taloushallinto ja taloudellinen riskienhallinta. Tämän kurssin jatko-opiskelijat ovat siirtyneet myös ylimmän johdon tehtäviin, tietojärjestelmiin, kansainvälisiin työsuhteisiin ja markkinointirooleihin. Miksi opiskella tämä kurssi? Voit suorittaa käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Kurssi antaa sinulle perustiedot keskeisten toimintayksiköiden liiketoiminta ja siten, että nämä alueet sisällytetään maailmanlaajuisesti suuntautunut järjestöihin. Se myös kehittää asiantuntemusta Corporate Finance ja riskienhallinta. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Voit täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista kurssi Peak District. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan ja työllistää tapaustutkimuksia, keskusteluja, liike simulaatioita,... [-]

MSc Management And Global Supply Chain Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Opiskelet toimintojen hallinnointia, kehittää ymmärrystä globaalin toimitusketjun sekä miten organisaatioiden se suorittaa suhteessa toisiinsa. Voit toteuttaa myös analyysin realistiset tiedot ja puuttua kysymyksiin voi kohdata operaatiokeskuksen ympäristössä. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Management ja globaali toimitusketjun hallinta MSc Management ja Global Supply Chain Management -kurssi on ainutlaatuinen kurssi niille, jotka harkitsevat uraa logistiikan hallinnassa, toiminnan johtamisessa ja toimitusketjun konsultoinnissa. Se alkaa tutkimalla toimien hallinnoinnista strategisella tasolla, ennen kuin kehität ymmärrystä globaalien toimitusketjujen ja miten organisaatioiden se suorittaa suhteessa toisiinsa. Voit toteuttaa myös analyysin realistinen tiedot, puuttumalla tyyppi kysymyksiä saatat kohdata toimintaan tai globaalien toimitusketjujen ympäristön ja rakennuskannan arvokasta käytännön taitoja. Tutkimme strategisiin operaatioihin, operatiiviseen päätöksentekoon, johtamisen periaatteisiin liittyviä asioita sekä ajankohtaisia ​​asioita, jotka vaikuttavat näihin alueisiin. Toisella lukukaudella sinulla on mahdollisuus erikoistua toiseen aihealueeseen ja luoda räätälöity koulutus. Tällä hetkellä meillä on yli 100 akateemista laitosta, jotka antavat sinulle mahdollisuuden viettää muutaman viikon ulkomailla ja antaa sinulle todella kansainvälisen näkökulman. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Miksi opiskella tämä kurssi? Voit täydentää käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Se on muuntaminen maisterin ja siksi sen piiriin opiskelijoille liiketoimintaan tai johtamiseen liittyvissä ensimmäisen asteen. Tämä reitti sekä syventää ymmärrystä strategisen toiminnan monilla aloilla ja käyttää toimitusketjun yhdistävän perustan ymmärrystä muiden johtotehtäviin. Yleensä nämä reitit koostuvat opiskelijaa yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Tulet koko laajan kehittämisohjelman, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin järjestetään yleensä Peak District. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä... [-]

MSc Management And International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Management ja International Business kurssi tutkii, miten hallita tehokkaasti yhä globaaleissa työympäristöissä. Se perustuu voimakas, käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä ongelmat johtajat työskentelevät kansainvälisesti. [+]

MSc Management and International Business Meidän MSc Management ja International Business kurssi tutkii, miten hallita tehokkaasti yhä globaaleissa työympäristöissä. Se perustuu voimakas, käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä ongelmat johtajat työskentelevät kansainvälisesti. Voit kehittää vahva käsitys globaalin toimitusketjun, sekä miten organisaatioiden se suorittaa suhteessa toisiinsa. Kokemus-pohjainen moduuli antaa myös mahdollisuuden työskennellä ulkomailla, kehittää taitoja ja kokemusta toimivat ulkomailla yhteydessä. Opiskelujesi aikana keskitytään kansainvälisiin arvoketjuihin ja kulttuurien hallintaan liittyviin kysymyksiin, pohditaan, miten organisaatiot arvostavat arvoa uusien tuotteiden ja palveluiden avulla ja antavat arvoa kansainvälisten toimintojen ja toimitusketjujen kautta. Lisäksi tutkitaan, miten kulttuuriset, kielelliset ja fyysiset esteet vaikuttavat organisaatioihin ja miten järjestöt vastaavat puolestaan ​​sopeutumiseksi näihin esteisiin. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Miksi opiskella tämä kurssi? Kurssi varustaa sinulle laaja tietämys monilla hallinnon oppiaineissa ja voit kehittää asiantuntemusta sen edetessä. Se on muuntaminen päälliköiden ja siksi sen piiriin niille, joilla liike-tai johtamiseen liittyvissä ensimmäisen asteen. Reitit erityisiä moduuleja keskittyy kansainvälisen arvoketjuja ja kulttuurien hallinnollisia kysymyksiä. Tulet miettiä, miten organisaatiot kaapata arvo kautta uusien tuotteiden ja palvelujen ja toimittaa lisäarvoa kansainvälisen liiketoiminnan ja toimitusketjujen. Lisäksi voit tutkia miten kulttuuriset, kielelliset ja fyysiset esteet vaikuttavat järjestöjen ja miten puolestaan ​​järjestöjen vastata jotta sopeutua nämä esteet. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. On ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa Konsultointihankkeen työskentelee todellinen asiakkaan live lyhyt. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen... [-]

MSc Management And Marketing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Management ja markkinointi kurssi antaa sinulle vahvan käsityksen perustavanlaatuisia kysymyksiä markkinointikäytäntö. Voit tutkia markkinoinnin suunnittelu prosessi, markkinointi-ideat ja keskustelut. Lisäksi kehität syvällisen käsityksen kuluttajan monimutkaisuudesta tutkimalla ostajan käyttäytymistä. [+]

MSc Management ja markkinointi Meidän MSc Management ja markkinointi kurssi antaa sinulle vahvan ymmärryksen peruskysymyksistä markkinointikäytännöstä. Voit tutkia markkinoinnin suunnittelu prosessi, markkinointi-ideat ja keskustelut. Lisäksi kehität syvällisen käsityksen kuluttajan monimutkaisuudesta tutkimalla ostajan käyttäytymistä. Tämän pohjalta voit tutkia strategisen markkinoinnin kysymyksiä ja nykyaikainen käytäntö, koska siinä tarkastellaan kokonaisvaltaisesti, kuinka organisaatiot vastaavat alati muuttuvassa globaalissa ympäristössä. Tämä sisältää ymmärtää, miten markkinointi toimii ei vain kuluttaja-päin yhteydessä, mutta myös business-to-business ja ei-voittoa yhteyksissä. Sinusta tulee varustettu tarvittavia tietoja ja taitoja kehittää ja toteuttaa innovatiivisia, lisäarvoa markkinoinnin ratkaisuja, jotka auttavat ylläpitämään huipputason asiakastyytyväisyyttä. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Tämän kurssin suorittaneet ovat työskennelleet markkinointirooleissa eri puolilla maailmaa markkinointipäällikkönä, operatiivisena johtajana, markkinointijohtajana ja palvelumyynnin asiantuntijana. Miksi opiskella tämä kurssi? Voit täydentää käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Tämä reitti on suunniteltu tarjoamaan sinulle ymmärrystä markkinoinnin periaatteita ja käytäntöjä ja keskeisten analyysimenetelmiä. Sinusta tulee varustettu tarvittavia tietoja ja taitoja kehittää ja toteuttaa innovatiivisia, lisäarvoa markkinoinnin ratkaisuja, jotka auttavat ylläpitämään huipputason asiakastyytyväisyyttä. Yleensä nämä reitit koostuvat opiskelijaa yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen... [-]

Msc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi auttaa sinua tulla markkinoille valmis ammattilainen maailmantalouden näkymät, varustettu menestyksekkään kansainvälisen uran markkinoinnin, liiketoiminnan tai johdon. Luotu tiiviissä markkinointi teollisuuden ja Chartered Institute of Marketing (CIM), se kehittää vahvuuksia, kyvyt ja ymmärrys nykypäivän markkinointi työnantajat etsivät. [+]

MSc Marketing Päivän globaaleilla markkinointi teollisuus on jännittävä, nopeatempoisessa työympäristö ja meidän MSc Marketing kurssi antaa teoreettista ja käytännöllistä tausta sinun täytyy menestyä. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Tämä kurssi auttaa sinua tulla markkinoille valmis ammattilainen maailmantalouden näkymät, varustettu menestyksekkään kansainvälisen uran markkinoinnin, liiketoiminnan tai johdon. Luotu tiiviissä markkinointi teollisuuden ja Chartered Institute of Marketing (CIM), se kehittää vahvuuksia, kyvyt ja ymmärrys nykypäivän markkinointi työnantajat etsivät. Teidän ensimmäinen lukukausi, voit tutkia keskeisiä kysymyksiä ja käsitteitä markkinointi käytännössä, ennen oppia kuluttajien ostokäyttäytymisen ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Voit myös ottaa kokonaisvaltaista näkemystä organisaation ja miten se yrittää kehittää markkinointistrategiaa haastavassa globaalissa ympäristössä. Toinen lukukausi näkee sinut syventää ymmärrystä aiheesta. Voit tutustumme markkinoinnin hallintaa, miten markkinointi toimii muita toimintoja organisaation, markkinointi suunnitelmat, mittarit ja kuluttajien sitoutuminen. Sinulta alttiina uusinta ajattelua sekä perinteisessä ja digitaalisen markkinoinnin opetuslapsia. Lopuksi, teidän kolmas lukukausi, voit valita merkittäviä käytännön projekti, jossa mahdollisuus käyttää taitojaan reaalimaailman asetus, tehdä riippumatonta tutkimusta tai saada työkokemusta ulkomailla. Miksi valita tämä kurssi? Koko tämän kurssin sinun hyötyvät: Altistuminen huippuluokan markkinoinnin ajattelua, työkaluja ja tekniikoita. Kumppanuus CIM tarkoittaa, että suoriutuneelle MSc markkinoinnin kurssi sinulla on mahdollisuus saada ylimääräinen pätevyys, taso 4 CIM Professional Certificate markkinoinnissa. Sinulla on myös opiskelija jäsenyyteen CIM ja vapautetaan tietyistä moduuleja joko CIM Taso 4 Todistus Professional Markkinointi tai CIM Taso 6 tutkinto Professional Markkinointi. Pienryhmäopetuksessa toimitetaan asiantuntijatiimi, jotka ovat sekä akateemisen ja laaja markkinointi teollisuudelle valtakirjaa. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Sinä täydentää kokonaisvaltainen... [-]

MSc Projektinhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Project Management Kurssi on suunniteltu antavat sinulle kaikki tarvittavat tiedot ja taidot suunnitella, suunnitella ja toteuttaa projekteja onnistuneesti. Kurssilla voit laittaa teoriaa ja uudenaikaisen ajattelun käytännön projektinhallinnan asetuksia. [+]

Projektinhallinta on kasvava ala, jolla on vahva keskittyä löytämään tutkinnon vahva teoreettinen tausta hankkeiden ja ohjelmien hallinnoinnin. 15,7 miljoonaa uutta Projektinhallinta rooleja luodaan maailmanlaajuisesti 2020 (PMI 2013). Meidän MSc Project Management -kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaikki tarvittavat taidot ja tietämys projektin suunnittelusta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Kurssilla voit laittaa teoriaa ja uudenaikaisen ajattelun käytännön projektinhallinnan asetuksia. Tämä diplomi on suunniteltu työnantajien vaatimuksia ajatellen, tarjoten laajaa ymmärrystä kaikkien osatekijöiden Projektinhallinta kuten sidosryhmäjohtaminen, soveltamisala hallinta, ajankäytön hallinta, kustannusten hallinta, laadunhallinta, riskienhallinta ja ihmisten johtaminen, muun muassa. Tulet saamaan taitoja, jotka ovat siirrettävissä useilla teollisuudenaloilla kuten auto-, öljy- ja kaasu-, ilmailu- ja puolustus-, tietotekniikan, tekniikan, terveydenhuollon sekä paljon muuta. Miksi tutkia tätä aste? Ei aiempaa kokemusta - Palaaminen takaisin perusasiat on avain menestykseen. joten ennen siirtymistä syvälle vesille alamme kattaa peruskäsitteet ja periaatteet. Onko jo ammattia tai alussa urasi, voimme varmistaa, että kaikki on samalla sivulla ja valmis excel. Tee hybridi Manager - avainala-alueiden lisäksi opit myös tiettyjä taitoja, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta. Näitä ovat esimerkiksi neuvottelu, Kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisu ja Microsoft Project. Joustava oppiminen sinulle - Tavallisesti kaksi päivää viikossa suorat yhteydenpitoajat aiheeseen liittyville moduuleille varmistamme, että sinulla on riittävästi aikaa ottaa ja hajota kaikki materiaali. Laatu, laadukas - Tässä NBS: ssä me rakastamme mitä me teemme! Teitä opettavat alan asiantuntijat, jotka varmistavat, että olette täysin koulutettuja kohtaamaan nykyisen liiketoimintaympäristön haasteet. Miten olet opettanut Opetus ja oppiminen menetelmät sisältävät yhdistelmä kontakti ja ei-yhteyttä aktiviteetteja, kuten luentoja, seminaareja, esityksiä, ryhmätöitä ja itsenäistä tai itseohjautuvaa tutkimuksessa, muun muassa. Interaktiivisuus on avain opetuksen ja... [-]

Msc Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Finance-tutkinto antaa sinulle syvällisemmän käsityksen ydinrahoituskonsepteista, teorioista ja työkaluista, joita käytetään monissa eri organisaatioissa maailmanlaajuisesti. Tähän kuuluvat talousmatematiikka, mallirakennus, riskienhallinta sekä fuusioituminen ja yritysosto. Se on suunniteltu kunnianhimoisille yksilöille, joilla on kvantitatiivisia kykyjä, mutta eivät välttämättä rahoitukseen liittyvää tutkintoa, jotka etsivät uraa rahoituksessa. [+]

MSc Finance Meidän MSc Finance-tutkinto antaa sinulle entistä syvällisemmän käsityksen keskeisistä rahoituskonsepteista, teorioista ja työkaluista, joita käytetään monissa eri organisaatioissa maailmanlaajuisesti. Tähän kuuluvat talousmatematiikka, mallirakennus, riskienhallinta sekä fuusioituminen ja yritysosto. Se on suunniteltu kunnianhimoisille yksilöille, joilla on kvantitatiivisia kykyjä, mutta eivät välttämättä rahoitukseen liittyvää tutkintoa, jotka etsivät uraa rahoituksessa. Ensimmäisen lukukauden aikana kehität vahvaa ydinosaamista institutionaalisista, kirjanpidollisista ja rahoitusmallinnuskehyksistä. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, niiden tärkeimpien osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi. Toisen lukukauden aikana sinulla on mahdollisuus erikoistua aihealueeseesi ja luoda räätälöity koulutus. Tällä hetkellä työskentelemme yli 100 akateemisessa laitoksessa maailmanlaajuisesti antaen sinulle mahdollisuuden viettää muutaman viikon ulkomailla ja antaa sinulle todellisen kansainvälisen näkökulman. Rahoitusopiskelijaksi pääset käsiksi ainutlaatuiseen kauppahuoneeseen. 12 double-screen työasemat, huone antaa sinulle simuloitu kokemus työskentelystä nopeasti muuttuvassa maailmassa osakkeiden ja kaupankäynnin. Voit käyttää kehittyneitä analyysi, ja tietojen maailmanlaajuisesti rahoitusmarkkinoilla. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Nottingham Business School on Yhdistyneen kuningaskunnan johtava talous- ja yrityskasvatuksen johtaja - Rahoitustutkinto NTU tarjoaa sinulle perustan ja mahdollisuuden harjoittaa laajaa joukkoa jännittäviä uran. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi antaa sinulle laajan teoreettista taustaa ja antavat sinulle käytännön taitoja aktiivisen vuorovaikutuksen maailmassa rahoituksen. Sitä johtaa ohjaajia, joilla on sekä akateemisen ja käytännön alan kokemusta rahoituksen. Pääpaino tietenkin on soveltamisesta tietoja, taitoja ja tekniikoita analysoida välineiden ja markkinoihin kansainvälisen rahoituksen. Sinä on myös mahdollisuus erikoistua alueen rahoituksen että erityisen kohteita. Sinä... [-]

Msc Rahoitus- Ja Investointipankkitoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Finance and Investment Banking -kurssimme opettaa sinut sijoitustuotteiden analysoinnista ja arvostamisesta, johdannaismarkkinoiden tietojen analysoinnista ja salkunhoidosta sekä sijoitustoiminnasta. [+]

Meidän MSc Rahoitus- ja investointipankkitoiminta opettaa sinulle sijoitustuotteiden analysointia ja arvostamista, tietojen analysointia johdannaismarkkinoilla sekä salkunhoitoa ja sijoitusten hallintaa. Opiskelunne aikana opit käyttämään teoriaa ja ajankohtaista ajattelua käytännön rahoitusasioissa. Ensimmäisellä lukukaudella kehität vahvaa ydinosaamista institutionaalisista, kirjanpidollisista ja rahoitusmallinnuskehyksistä. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, pääaineen osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi. Rahoitusopiskelijaksi pääset käsiksi ainutlaatuiseen kauppahuoneeseen. 12 double-screen työasemat, huone antaa sinulle simuloitu kokemus työskentelystä nopeasti muuttuvassa maailmassa osakkeiden ja kaupankäynnin. Voit käyttää kehittyneitä analyysi, ja tietojen maailmanlaajuisesti rahoitusmarkkinoilla. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi antaa sinulle laajan teoreettista taustaa ja antavat sinulle käytännön taitoja aktiivisen vuorovaikutuksen maailmassa rahoituksen. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Sitä johtaa ohjaajia, joilla on sekä akateemisen ja käytännön alan kokemusta rahoituksen. Pääpaino tietenkin on soveltamisesta tietoja, taitoja ja tekniikoita analysoida välineiden ja markkinoihin kansainvälisen rahoituksen. Voit myös pystyä erikoistua alueen rahoituksen että erityisen kohteita. On ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa suurhankkeen - joko Consultancy Experience, Työharjoittelu, Business Research Project Global Experience. Hankkeen vaihtoehdot parantaa ansioluettelosi ja voit erottua erittäin kilpailluilla työmarkkinoilla. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentoja johtavien organisaatioiden. Edelliset puhujat ovat mukana edustajia yritykset, kuten E.ON, Lego, Experian, Santander, ja IBM. Voit myös rakentaa ja taitoja pidemmälle vapaa-ajan toimintaa, kuten liittymällä yhteiskunta, vapaaehtoistyö,... [-]

Msc Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Economics-tutkinto on suunniteltu antamaan sinulle syvällisen käsityksen taloudellisista käsitteistä, periaatteista ja tekniikoista keskittymällä taloustieteen sovelluksiin nykyisiin todellisiin kysymyksiin. Sinut kannustetaan ajattelemaan kuin taloustieteilijä "soveltamalla taloudellisia ideoita ja menetelmiä vetää erilaisia ​​vaihtoehtoisia näkökulmia. [+]

Meidän Kauppatieteiden maisterin tutkinto on suunniteltu antamaan sinulle syvällisen käsityksen taloudellisista käsitteistä, periaatteista ja tekniikoista keskittymällä taloustieteen sovelluksiin nykyisiin todellisiin kysymyksiin. Sinut kannustetaan ajattelemaan kuin taloustieteilijä "soveltamalla taloudellisia ideoita ja menetelmiä vetää erilaisia ​​vaihtoehtoisia näkökulmia. Ensimmäisellä lukukaudella teet yhteistyötä uusimpien taloudellisten teorioiden ja niihin perustuvien analyysimenetelmien kanssa, mukaan lukien määrällisten tietojen käyttö. Käytät näitä menetelmiä auttamaan ratkaisemaan haasteellisia kysymyksiä nykyisessä globaalissa liiketoiminta- ja johtamisympäristössä. Toisen lukukauden aikana sinulla on mahdollisuus erikoistua aihealueeseesi ja luoda räätälöity koulutus. Tällä hetkellä meillä on yli 100 akateemista laitosta, jotka antavat sinulle mahdollisuuden viettää muutaman viikon ulkomailla ja antaa sinulle todella kansainvälisen näkökulman. Taloustieteilijänä pääset käsiksi ainutlaatuiseen kauppahuoneeseen. 12 double-screen työasemat, huone antaa sinulle simuloitu kokemus työskentelystä nopeasti muuttuvassa maailmassa osakkeiden ja kaupankäynnin. Voit käyttää kehittyneitä analyysi, ja tietojen maailmanlaajuisesti rahoitusmarkkinoilla. Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Nottingham Business School on brittiläinen johtava rahoitus- ja kaupallisen koulutuksen - taloustieteen tutkinnon NTU antaa perustan ja mahdollisuuksiin toteuttaa monenlaisia ​​jännittäviä uran. Miksi valita tämä kurssi? Keskittymällä soveltamisesta taloustieteen kurssi on suunniteltu laajaa valituksen ja on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat aiemmin tutkineet liike, rahoituksen, talouden, yhteiskuntatieteiden tai määrällisesti perustuva aihe. Opiskelijoille, jotka eivät aikaisemmin tutkinut perustutkintoa taloustieteen kurssi tarjoaa paitsi mahdollisuuden kehittää aihe tiedon edelleen, mutta myös taitoa yrityksessä soveltaa taloudellisen analyysin sekä ymmärtämään erilaisia ​​taloudellisia näkökulmia ja perinteitä. Niille, jotka ovat tutkineet liittyvä perustutkintoa astetta, kurssi tarjoaa jännittävän mahdollisuuden tutkia taloudellisen analyysin toimittaa... [-]

Msc Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen MSc Yrittäjyys tutkinto on tarkoitettu kunnianhimoisille tuleville yrittäjille mistä tahansa akateemisesta kurinalaisuudesta, antaen heille mahdollisuuden luoda omat aloittajat. Tämä kurssi yhdistää tiukan akateemisen teorian käytännön taitoihin, käytännön kokemuksiin ja arvokkaisiin verkostoihin, joiden avulla yrityksesi menestyy. [+]

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen MSc Yrittäjyys tutkinto on suunnattu kunnianhimoisille tulevaisuuden yrittäjille mistä tahansa akateemisesta kurinalaisuudesta, joka tarjoaa heille mahdollisuuden luoda oma-aloitteen. Tämä kurssi yhdistää tiukan akateemisen teorian käytännön taitoihin, käytännön kokemuksiin ja arvokkaisiin verkostoihin, joiden avulla yrityksesi menestyy. Kurssin tavoitteena on edistää innovaatiota ja arvon luomista, antaa sinulle tietoa, taitoja ja kykyä luoda ja johtaa onnistuneita aloittelijoita. Kehität vahvan perustan uuden yrityksen avaintoimintojen rakentamisessa ja hallitsemisessa. Tuomme sinut verkostoihin ja investointimahdollisuuksiin, joiden avulla sinun on saatava ideoita pois kentältä, ja on myös mahdollisuus päästä siemenrahoitukseen suoraan Business Schoolilta. Opit hallitsemaan riskejä ja epävarmuutta, toteuttaa ratkaisuja ja maksimoida mahdollisuuksia. Viimeisellä lukukaudella olet sitoutunut yrittäjyyttä kokeilemaan projekti, jonka avulla voit luoda uuden liiketoiminnan ja houkutella rahoitusta. Kaikki Yrittäjyys opiskelijat Nottingham Business School on pääsy The Hive, tarkoitukseen rakennettu keskus omistettu auttaa kääntämään liikeideoita todellisuutta. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi antaa tulevien yrittäjien kanssa säätiön hallinnassa keskeiset toimintayksiköiden uusi hanke ja verkkojen ja siemenet todella aloittaa oman yrityksen. Valikoima johto aihealueita voit kehittää edistyneempiä tietämys kurssin edetessä ja soveltaa tietojaan ja taitojaan rakentaa oma yritys. Kautta "Innovation and Enterprise Hub" sinulla on mahdollisuus perustaa ja perustaa oman yrityksen ja mentorikseen alan asiantuntijoiden, tai ehkä kehittää ideoita perheyritys, jonka kanssa olet mukana jo. Aikana ammatillinen ja yritysverkostoja rikastuu kansainvälinen kokemus jälkeen "nuoren" yrittäjyyteen yritys, kokee suoraan yrittäjyyteen matkaa. Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen siemen rahastoon ja pääsy yrittäjyysyhteisöä, voit kokeilla yhteydet asiantuntijoita, yrittäjiä, bisnesenkelit ja kapitalistit. Tulet koko laajan kehittämisohjelman, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin järjestetään yleensä Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentoja... [-]

Videot

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Ota yhteyttä

Nottingham Business School

Osoite, 1. rivi Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.ntu.ac.uk/nbs
Puhelin +44 115 8484460