Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Miksi Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) on menestyvä osa Nottingham Trentin yliopistosta (NTU); olemme kansainvälisesti tunnettu yhdeksi Britannian parhaista kauppakorkeakouluista, joka tarjoaa erinomaista koulutusta ja tutkimusta, jolla on voimakas ja myönteinen vaikutus uraan, yrityksiin ja maailmanlaajuiseen yhteisöön. Jatko-opintojamme ovat poikkeuksellinen tilaisuus selvittää, kuka voi olla, kun opit asiantuntevilta tutkijoilta ja yritysjohtajilta, joilla on erinomaisia ​​kansainvälisiä maineita. Meillä on yksi suurimmista, monipuolisimmista liiketalouden tiedekunnista, mikä tuo sinulle innovaatioteorioita, valtavaa liiketoimintakokemusta ja inspiroivaa ja tukevaa opetusta.

AACSB akkreditoitu

Nottinghamin kauppakorkeakoulu yhdistyvät maailman parhaista liiketoiminta-alueista 5%, kun Nottingham Trentin yliopisto sai akkreditoinnin liiketoiminta- ja johtamiskurssiensa laadusta yhdistykseltä AACSB: ksi (Advance Collegiate School of Business).

Yhteydet teollisuuteen

Nottingham Business Schoolilla on 600 + yhteyksiä liike-elämään ja teollisuuteen - Iso-Britanniaan ja ulkomaille - ja toivotamme säännöllisesti tervetulleiksi kampuksen asiantuntijoita työskentelemään opiskelijoiden kanssa. Business Leader -luentosarjaan kuuluvat opiskelijat oppivat suurimpien organisaatioiden johtavista johtajista, kuten IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota ja Chartered Institute of Marketing.

Luo ainutlaatuinen, yksilöllinen kurssi

Kurssimme on rakennettu huolella, jotta voimme antaa sinulle keskeisiä taitoja, osaamista erikoisaloilla ja arvokasta käytännön kokemusta. Jokainen kurssi alkaa ydinelementillä, mikä johtaa useisiin valinnaisiin reitteihin ja lopulta valittaviin suurhankkeisiin. Sinulla on myös mahdollisuus saada lisää kokemusta sisällyttämällä yhden vuoden pituinen harjoittelu kurssiisi *. Kurssit alkavat tammikuussa 2018:

 • msc hallinta
 • MSc Management and International Business
 • MSc Markkinointi
 • MSc Branding ja mainonta
 • MSc Finance
 • MSc International Business (single palkinto)

Syyskuuhun 2018 alkavat kurssit:

 • msc hallinta
 • MSc Management ja rahoitus
 • MSc Management ja globaali toimitusketjun hallinta
 • MSc Management, Innovation and Enterprise
 • MSc Management and International Business
 • MSc Management and International Publishing
 • MSc Management ja markkinointi
 • MSc Markkinointi
 • MSc Branding ja mainonta
 • MSc digitaalisen markkinoinnin
 • MSc Human Resource Management
 • MSc Economics
 • MSc Economics ja Investment Banking
 • MSc International Business (single palkinto)
 • MSc International Business (Dual Award)
 • MSc Finance
 • MSc Rahoitus ja kirjanpito
 • msc rahoitus- ja investointipankkitoiminta
 • msc yrittäjyys
 • MSc-projektinhallinta

* Rajoitukset sovelletaan valitun kurssin mukaan. Yksityishenkilöt, joilla on enemmän kokemusta teollisuudesta, voivat olla kiinnostuneita kokopäiväisistä MBA- ja Executive MBA -ohjelmista.

Opiskelijamme

Älä vain ota sanaa sille - kuulkaa, mitä opiskelijoillamme on sanottavaa opiskelusta ja asumisesta Nottinghamissa sekä kursseista ja palveluista.

Uran edistämisen

Keskitymme työllistymiseen alusta alkaen oppimiskokemuksen kautta, joka yhdistää teorian ja käytännön. 96% NBS-jatko-opiskelijoista on siirtynyt työllisyyteen, itsenäisiin ammatinharjoittajiin tai jatko-opintoihin kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen (DHLE 2015/16)

 • Päätoimiset MSc-opiskelijat voivat valita yhden vuoden työharjoittelun. *
 • Olemme saaneet globaalin akkreditoinnin AACSB: n liiketoiminta- ja johtamiskurssien laadusta - liittymällä maailman viiden suurimmalle kauppakorkeakoululle.
 • Toimimme vuosittain yli 70 yrityksen kanssa tarjotaksemme konsulttimahdollisuuksia opiskelijoillemme.
 • Opiskelijamme valitsevat suuren projektin. Mahdollisuuksiin kuuluu elävää konsulttiprojektia, kolmen kuukauden harjoittelu, kansainvälinen kesäkoulu tai yritystutkimushanke.
 • Kehitämme alan puhujatapahtumia, mukaan lukien suosittuja Business Leaders -luentosarjoja ja Masters-erityisiä tapahtumia.
 • Voit osallistua Global Responsibility Week ja Global Business Week -työhön.

* pois lukien MSc Yrittäjyys, MSc International Business, MSc International Business (Dual Award) ja MSc Management ja International Publishing. Meillä on myös oma työllistymisryhmä, joka tarjoaa räätälöityjä neuvoja inspiroimaan ja parantamaan urasuunnittelun kaikkia vaiheita.

Kurssin akkreditoinnit

Chartered Institute of Marketing (CIM) Työskentelemme yhteistyössä Chartered Institute of Marketingin (CIM) kanssa. Opiskelija antaa markkinointikurssimme opiskelijoille CIM: n jäsenyyden ja mahdollisuuden saada arvokkaita ammattipätevyyttä CIM Graduate Gatewayn kautta. Chartered Management Institute (CMI) Meidän MBA ja kaikki MSc Management kurssit ovat Dual Award akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI). Tämä tarkoittaa, että kun olet valmistunut, saat kaksi pätevyyttä:

 • MSc Management (ja reitti); ja
 • CMI-taso 7 Tutkintojen hallinta ja johtaminen

Chartered Institute of Henkilöstö ja Kehitys (CIPD) MSc Human Resource Management -kurssi on hyväksytty Chartered Institute of Henkilöstö ja Kehitys (CIPD). HR: n ja ihmisten kehityksen ammattijärjestö CIPD tunnustetaan maailmanlaajuisesti, ja niiden hyväksymä pätevyys voi todella nostaa uranäkymiäsi. Chartered Institute of Finance (CFA) Jokainen rahoituskurssimme on luotu yhteistyössä Chartered Institute of Finance -yksikön (CFA) kanssa, joten moduulit myös edistävät oppilaitoksen omia pätevyyksiä, joita voit työskennellä valmistumisen jälkeen.

Apurahat

Nottingham Business School tarjoaa runsaat apurahat ja alennukset Full Time Master -kurssille. Nämä ovat tarjolla opiskelijoille, jotka on tarjottu ja jotka ovat hyväksyneet paikan tukikelpoiselle täysipäiväiselle maisterikurssille Nottingham Business Schoolissa. Käy sivuillamme täydelliset tiedot ja hakemuslomake. Kansainvälisessä kehitysjärjestöstämme on myös useita kansainvälisten opiskelijoiden käytettävissä olevia apurahoja.

Nottinghamin kaupungin elämä

Nottingham Business Schoolin jatko-opiskelijana koet elämää vilkkaalla, kosmopoliittisella kaupungilla, joka sijaitsee Englannin sydämessä. Nottingham on vilkas kulttuurikeskus, jossa on joitakin parhaita taidegallerioita, teattereita, museoita, elokuvateattereita ja live-esityspaikkoja East Midlandsissa. Nottingham tunnetaan siitä, että se on trendikäs ja halpa paikka elää persoonallisuuden ja kulttuurin pussin kanssa ja sillä on paljon tarjottavaa. Kaupunki tarjoaa enemmän liikuntapaikkoja asukaslääkäriä kohti kuin missään muualla Euroopassa (visitnottingham.com). Tutustu viimeisimpään School-lehden LINK-versioon, jossa on tarinoita viimeaikaisista menestyksistä ja aktiviteeteistämme, ja antaa sinulle maistettavalle jännittäville tilaisuuksille ja tapahtumille.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso BA-tutkinnot » Katso DBA » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Msc Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Economics-tutkinto on suunniteltu antamaan sinulle syvällisen käsityksen taloudellisista käsitteistä, periaatteista ja tekniikoista keskittymällä taloustieteen sovelluksiin nykyisiin todellisiin kysymyksiin. Sinut kannustetaan ajattelemaan kuin taloustieteilijä "soveltamalla taloudellisia ideoita ja menetelmiä vetää erilaisia ​​vaihtoehtoisia näkökulmia. [+]

Meidän MSc Economics-tutkinto on suunniteltu antamaan sinulle syvällisen käsityksen taloudellisista käsitteistä, periaatteista ja tekniikoista keskittymällä taloustieteen sovelluksiin nykyisiin todellisiin kysymyksiin. Sinut kannustetaan ajattelemaan kuin taloustieteilijä "soveltamalla taloudellisia ideoita ja menetelmiä vetää erilaisia ​​vaihtoehtoisia näkökulmia.

Ensimmäisellä lukukaudella teet yhteistyötä uusimpien taloudellisten teorioiden ja niihin perustuvien analyysimenetelmien kanssa, mukaan lukien määrällisten tietojen käyttö. Käytät näitä menetelmiä auttamaan ratkaisemaan haasteellisia kysymyksiä nykyisessä globaalissa liiketoiminta- ja johtamisympäristössä.... [-]


MSc Economics Ja Investment Banking

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Economics ja Investment Banking-tutkinto antaa sinulle vahvan ymmärryksen taloudellisen talouden, rahoitusmarkkinoiden käyttäytymistä ja rahoitusmarkkinoiden toimijoille, kuten sijoituspankit. Opit arvioimaan sijoitusmahdollisuuksia, ymmärtämään rahoitusmarkkinoiden taustalla olevia taloudellisia perusasioita ja arvioimaan rahoitussalkkuja. [+]

Meidän Kauppatieteiden maisterin tutkinto antaa sinulle vahvan ymmärryksen taloudellisen talouden, rahoitusmarkkinoiden käyttäytymisestä ja rahoitusmarkkinoiden toimijoista, kuten sijoituspankeista. Opit arvioimaan sijoitusmahdollisuuksia, ymmärtämään rahoitusmarkkinoiden taustalla olevia taloudellisia perusasioita ja arvioimaan rahoitussalkkuja.

Ensimmäisellä lukukaudella saat tietoa rahoituksen ja pankkitoiminnan tärkeästä osuudesta investointien ja kasvun vaikutuksesta sekä kehittämään ratkaisevia työtaitoja rahoitusanalyysin välineissä ja tekniikoissa. Tämän kurssin teoreettiset näkemykset ja analyyttiset taidot tarjoavat sinulle taloudellista analyysia, kuten investointipankkitoimintaa, rahastojen hallintaa sekä politiikan arviointeja yksityisissä ja julkisen sektorin organisaatioissa.... [-]


Msc Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen MSc Yrittäjyys tutkinto on tarkoitettu kunnianhimoisille tuleville yrittäjille mistä tahansa akateemisesta kurinalaisuudesta, antaen heille mahdollisuuden luoda omat aloittajat. Tämä kurssi yhdistää tiukan akateemisen teorian käytännön taitoihin, käytännön kokemuksiin ja arvokkaisiin verkostoihin, joiden avulla yrityksesi menestyy. [+]

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen MSc Yrittäjyys tutkinto on suunnattu kunnianhimoisille tulevaisuuden yrittäjille mistä tahansa akateemisesta kurinalaisuudesta, joka tarjoaa heille mahdollisuuden luoda oma-aloitteen. Tämä kurssi yhdistää tiukan akateemisen teorian käytännön taitoihin, käytännön kokemuksiin ja arvokkaisiin verkostoihin, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kurssin tavoitteena on edistää innovaatiota ja arvon luomista, antaa sinulle tietoa, taitoja ja kykyä luoda ja johtaa onnistuneita aloittelijoita. Kehität vahvan perustan uuden yrityksen avaintoimintojen rakentamisessa ja hallitsemisessa. Tuomme sinut verkostoihin ja investointimahdollisuuksiin, joiden avulla sinun on saatava ideoita pois kentältä, ja on myös mahdollisuus päästä siemenrahoitukseen suoraan Business Schoolilta.... [-]


Msc Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Finance-tutkinto antaa sinulle syvällisemmän käsityksen ydinrahoituskonsepteista, teorioista ja työkaluista, joita käytetään monissa eri organisaatioissa maailmanlaajuisesti. Tähän kuuluvat talousmatematiikka, mallirakennus, riskienhallinta sekä fuusioituminen ja yritysosto. Se on suunniteltu kunnianhimoisille yksilöille, joilla on kvantitatiivisia kykyjä, mutta eivät välttämättä rahoitukseen liittyvää tutkintoa, jotka etsivät uraa rahoituksessa. [+]

MSc Finance

Meidän MSc Finance-tutkinto antaa sinulle syvällisemmän käsityksen ydinrahoituskonsepteista, teorioista ja työkaluista, joita käytetään monissa eri organisaatioissa maailmanlaajuisesti. Tähän kuuluvat talousmatematiikka, mallirakennus, riskienhallinta sekä fuusioituminen ja yritysosto. Se on suunniteltu kunnianhimoisille yksilöille, joilla on kvantitatiivisia kykyjä, mutta eivät välttämättä rahoitukseen liittyvää tutkintoa, jotka etsivät uraa rahoituksessa.

Ensimmäisen lukukauden aikana kehität vahvaa ydinosaamista institutionaalisista, kirjanpidollisista ja rahoitusmallinnuskehyksistä. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, niiden tärkeimpien osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi.... [-]


MSc Finance and Investment Banking

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Uranäkymät

Rooleja ovat talouspäällikkö, taloudellinen analyytikko tai taloudellisena neuvonantajana.

Urakehitys

Olennaisena osana tietenkin ammatinvalinnanohjaaja ajaa työpajoja, joissa opiskelijat voivat tunnistaa menetelmiä ja strategioita, jotta ne voisivat toteuttaa tehokkaasti uraan liittyviä tavoitteita. Työpajojen keskittyy sekä kotimaassa että kansainvälisten opiskelijoiden ja keskittyä kehittämään osaamista ja ammatillista tietoisuutta.

Auttaa löytämään jalat jälkeen yliopisto

[-]

MSc In Finance Ja Kirjanpidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Finance and Accounting tutkinto on suunniteltu, jotta voit tulla kriittinen jäsen organisaation ydin johtoryhmä. Ensimmäinen lukukausi kehittää vahva ydin tuntemus institutionaalisia, kirjanpidon ja varainhoidon mallintamistapoja. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, pääaineen osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi. [+]

Mikä hyvän organisaation perustavanlaatuinen vaatimus on pystyä hallitsemaan kirjanpito- ja rahoitustoimintaa tehokkaasti ja tehokkaasti. Tämä vaatimus on tullut ilmeisemmäksi viime aikoina, kun organisaatiot ovat joutuneet turbulenttisiin taloudellisiin olosuhteisiin, luotonantovelvoitteisiin, riskienhallintaan ja hallintotapaan.

Meidän MSc Finance and Accounting tutkinto on suunniteltu, jotta voit tulla kriittinen jäsen organisaation ydin johtoryhmä. Ensimmäinen lukukausi kehittää vahva ydin tuntemus institutionaalisia, kirjanpidon ja varainhoidon mallintamistapoja. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, pääaineen osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi.... [-]


MSc Management and Global Supply Chain Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. [-]

Msc Johtamiseen Ja Innovointiin Ja Entreprise

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Kurssi tukee sinua läpi luomassa voimakas Arvolupauksemme varten uuden yrityksen - ja ottaa se maailmanlaajuisesti. Alatte opintojen kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Management ja Innovaatio ja Entreprise

MSc Management, Innovation and Enterprise -kurssi tukee prosessia luovan tehokkaan arvolupauksen uudelle yritykselle - ja ottamaan sen globaalilta. Alatte opintojen kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu.

Tämä kurssi tukee prosessia luomalla tehokas arvoehdotus uudelle yritykselle - ja ottamalla sen globaaliksi. Innovaatio on keskeinen osa uuden ehdotuksen, joten voit alkaa kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu.

Voit tutkia arvoketjujen roolia ja miten ne tulevat yhteen toimittamaan tuotteita asiakkaille. Tämän pohjalta voit kokea kansainvälistä yrittäjyyttä päätöksenteon kautta intensiivisen neljän viikon projektin avulla, kehittämällä liiketoiminnan tapaus tuotteen ottamiseksi eri markkinoille. Tämä perustuu arvokkaita taitoja arvioitaessa riskejä ja hyötyjä.... [-]


MSc Branding Ja Mainonta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Haluatko työskennellä suuren kansainvälisen brändin tai innovatiivisen luovan toimiston puolesta, suosittu MSc Branding- ja Mainonta-tutkinto auttaa sinua kehittämään tehokkaaksi markkinointiviestinnän ammattilaiseksi. [+]

MSc Branding ja mainonta

Haluatko työskennellä suuren kansainvälisen brändin tai innovatiivisen luovan toimiston puolesta, suosittu MSc Branding- ja Mainonta-tutkinto auttaa sinua kehittämään tehokkaaksi markkinointiviestinnän ammattilaiseksi.

Tämä kurssi antaa sinulle etureunan teorioita, työkaluja ja tekniikoita sinun täytyy toimia strategisen ja taktisen tason sisällä maailmanlaajuista markkinointia. Luotu tiiviissä johtavien markkinoinnin ammattilaisia ​​ja Chartered Institute of Marketing, se kehittää taitoja vaatimukset nykypäivän markkinointi työnantajille.

Ensimmäisen lukukauden aikana tutkitaan peruskysymyksiä ja markkinointikäytäntöjä ennen oppimista kuluttajien ostokäyttäytymisestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Olet myös kokonaisvaltainen näkemys organisaatiosta ja siitä, miten se yrittää kehittää markkinointistrategiaa haastavassa globaalissa ympäristössä.... [-]


MSc Digitaalisen Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Digitaalinen markkinointi on yksi nopeimmin kasvavista, dynaamisin alueilla markkinoinnin alalla. Tämä jatkuvasti kehittyvä toimiala on jatkuvasti uuden teknologian edelläkävijä ja MSc Digital Marketing -tutkinto valmistelee sinua kiehtovaan uraan. [+]

MSc digitaalisen markkinoinnin

digitaalinen markkinointi on yksi markkinointiteollisuuden nopeimmin kasvavista ja dynaamisimmista alueista. Tämä jatkuvasti kehittyvä toimiala on jatkuvasti uuden teknologian edelläkävijä ja MSc Digital Marketing -tutkinto valmistelee sinua kiehtovaan uraan.

Tämä tutkinto on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä vanhempien digitaalisten markkinoijien ja Chartered Institute of Marketingin (CIM) kanssa, jotta sinut altistetaan uusimmalle ajattelulle, työkaluille ja tekniikoille digitaalisessa ja sosiaalisessa mediamarkkinoinnissa. Sen tarkoituksena on tarjota sinulle taitoja halutuimmista nykypäivän työnantajat ja mahdollisuuksia työskennellä strategisella ja taktisella tasolla.... [-]


Msc Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Management kurssit auttavat olla tehokas 21. vuosisadan johtaja, pystyy toimimaan dynaamisessa ja monimutkainen toimivissa ympäristöissä. Kurssi antavat sinulle laaja tietämys monilla hallinnon aihealueita ja voit kehittää asiantuntemusta kuin ohjelman edetessä. [+]

msc hallinta

Meidän MSc Management kurssit auttavat olla tehokas 21. vuosisadan johtaja, pystyy toimimaan dynaamisessa ja monimutkainen toimivissa ympäristöissä. Kurssi antavat sinulle laaja tietämys monilla hallinnon aihealueita ja voit kehittää asiantuntemusta kuin ohjelman edetessä.

Meidän MSc Management astetta on suunnattu opiskelijoille joko ole taustaa liikkeenjohdon jotka haluavat kehittää ura alalla, tai opiskelijat, jotka ovat pätevyys liikkeenjohdon, mutta haluavat parantaa kilpailukykyään ja edetä urallaan.

Meidän puhdas johto reitti kehittää syvempää ymmärrystä keskeisistä periaatteista hallintaa. Saat olla yhteydessä asiaan ja kehittyvien hallintaa koskevia huolenaiheita, mukaan lukien hallintaan eri kulttuureissa. Voit myös tutustua organisatorisiin innovaatioihin ja yrittäjähenkisyyttä sekä tarkentaa kriittinen ymmärrys hallinnan teoria.... [-]


MSc International Business (Single Award)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Tarjoaa sinulle voimakkaita hallintataitoja, kulttuurisia näkemyksiä, ammatillisia verkostoja ja ensikäden kokemuksia, jotka tarvitsette menestyä globaalissa liike-elämässä.

[-]

MSc International Business Dual Award

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Tämä tutkinto osallistujille mahdollisuuden tutkia liiketoimintaa samalla käsityksen kulttuuriin ja kansainvälisiä vaikutuksia. Se myös antaa osallistujille suuremman kulttuuritietoutta. Tämä uraauurtava kurssi voit saada kaksi M-tason pätevyys samanaikaisesti. Aste on selvästi monitieteinen ja pyrkii tarjoamaan osallistujille puitteet parantaa omaa hoitotoimia. Kurssi sisältää mahdollisuuden nähdä alan kansainvälisesti täyttämällä kahden viikon opintomatka ulkomaille. Voit täydentää Business Research Project. Tämä on perinteinen pala riippumattoman tutkimuksen, luodaan akateemisen tutkimuksen paperi.

Tyypit arviointi vaihtelee välillä tutkimuksia ryhmän esityksiä lukien esseitä, raportteja, rahoitusanalyysit, kirjallisuuskatsauksia ja tutkimukseen perustuvaa hanketta.... [-]


MSc Management And International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Management ja International Business kurssi tutkii, miten hallita tehokkaasti yhä globaaleissa työympäristöissä. Se perustuu voimakas, käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä ongelmat johtajat työskentelevät kansainvälisesti. [+]

MSc Management and International Business

Meidän MSc Management ja International Business kurssi tutkii, miten hallita tehokkaasti yhä globaaleissa työympäristöissä. Se perustuu voimakas, käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä ongelmat johtajat työskentelevät kansainvälisesti.

Voit kehittää vahva käsitys globaalin toimitusketjun, sekä miten organisaatioiden se suorittaa suhteessa toisiinsa. Kokemus-pohjainen moduuli antaa myös mahdollisuuden työskennellä ulkomailla, kehittää taitoja ja kokemusta toimivat ulkomailla yhteydessä.

Opiskelujesi aikana keskitytään kansainvälisiin arvoketjuihin ja kulttuurien hallintaan liittyviin kysymyksiin, pohditaan, miten organisaatiot arvostavat arvoa uusien tuotteiden ja palveluiden avulla ja antavat arvoa kansainvälisten toimintojen ja toimitusketjujen kautta. Lisäksi tutkitaan, miten kulttuuriset, kielelliset ja fyysiset esteet vaikuttavat organisaatioihin ja miten järjestöt vastaavat puolestaan ​​sopeutumiseksi näihin esteisiin.... [-]


MSc Management Ja Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Management ja markkinointi kurssi antaa sinulle vahvan käsityksen perustavanlaatuisia kysymyksiä markkinointikäytäntö. Voit tutkia markkinoinnin suunnittelu prosessi, markkinointi-ideat ja keskustelut. Lisäksi kehität syvällisen käsityksen kuluttajan monimutkaisuudesta tutkimalla ostajan käyttäytymistä. [+]

MSc Management ja markkinointi

Meidän MSc Management ja markkinointi kurssi antaa sinulle vahvan käsityksen perustavanlaatuisia kysymyksiä markkinointikäytäntö. Voit tutkia markkinoinnin suunnittelu prosessi, markkinointi-ideat ja keskustelut. Lisäksi kehität syvällisen käsityksen kuluttajan monimutkaisuudesta tutkimalla ostajan käyttäytymistä.

Tämän pohjalta voit tutkia strategisen markkinoinnin kysymyksiä ja nykyaikainen käytäntö, koska siinä tarkastellaan kokonaisvaltaisesti, kuinka organisaatiot vastaavat alati muuttuvassa globaalissa ympäristössä. Tämä sisältää ymmärtää, miten markkinointi toimii ei vain kuluttaja-päin yhteydessä, mutta myös business-to-business ja ei-voittoa yhteyksissä. Sinusta tulee varustettu tarvittavia tietoja ja taitoja kehittää ja toteuttaa innovatiivisia, lisäarvoa markkinoinnin ratkaisuja, jotka auttavat ylläpitämään huipputason asiakastyytyväisyyttä.... [-]


MSc Management Ja Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tulet tutkia rahoituksen maailmanmarkkinoilla, mukaan lukien sen rakenne, sääntelyyn tehtäviä ja heidän roolinsa yhteiskunnassa. Voit myös keskittyä analysointiin tilinpäätöksen parantaa johdon päätöksenteon. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Management ja rahoitus

MSc Management and Finance -kurssi tutkii rahoitusmarkkinoiden maailmanlaajuista markkinapaikkaa, mukaan lukien sen rakenneosapuolet, sääntelytehtävät ja niiden rooli yhteiskunnassa. Keskitymme myös tilinpäätöksen analyysiin johtamisen päätöksenteon parantamiseksi sekä etiikan ja kestävyyden rooliksi.

Sinun harkita keskeisiä näkökohtia varainhoidon yritysten monikansallisessa ympäristössä. Tämä auttaa sinua kehittämään yksityiskohtainen käsitys keskeisten rahoituksen teorioita, sekä vahvaa kriittisen analyysin taitoja.

Viimeisellä lukukaudella teet kokemusprojektia, joka antaa sinulle loistavan tilaisuuden käyttää teorioita ja tietämystä saadakseen aikaan haastavan, merkityksellisen työn. Tähän voi kuulua reaalimaailman haasteita työpaikalla, riippumatonta tutkimusta tai arvokasta kokemusta kansainvälisesti.... [-]


Msc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi auttaa sinua tulla markkinoille valmis ammattilainen maailmantalouden näkymät, varustettu menestyksekkään kansainvälisen uran markkinoinnin, liiketoiminnan tai johdon. Luotu tiiviissä markkinointi teollisuuden ja Chartered Institute of Marketing (CIM), se kehittää vahvuuksia, kyvyt ja ymmärrys nykypäivän markkinointi työnantajat etsivät. [+]

MSc Marketing

Päivän globaaleilla markkinointi teollisuus on jännittävä, nopeatempoisessa työympäristö ja meidän MSc Marketing kurssi antaa teoreettista ja käytännöllistä tausta sinun täytyy menestyä. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin.

Tämä kurssi auttaa sinua tulla markkinoille valmis ammattilainen maailmantalouden näkymät, varustettu menestyksekkään kansainvälisen uran markkinoinnin, liiketoiminnan tai johdon. Luotu tiiviissä markkinointi teollisuuden ja Chartered Institute of Marketing (CIM), se kehittää vahvuuksia, kyvyt ja ymmärrys nykypäivän markkinointi työnantajat etsivät.

Teidän ensimmäinen lukukausi, voit tutkia keskeisiä kysymyksiä ja käsitteitä markkinointi käytännössä, ennen oppia kuluttajien ostokäyttäytymisen ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Voit myös ottaa kokonaisvaltaista näkemystä organisaation ja miten se yrittää kehittää markkinointistrategiaa haastavassa globaalissa ympäristössä.... [-]


MSc Projektinhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Project Management Kurssi on suunniteltu antavat sinulle kaikki tarvittavat tiedot ja taidot suunnitella, suunnitella ja toteuttaa projekteja onnistuneesti. Kurssilla voit laittaa teoriaa ja uudenaikaisen ajattelun käytännön projektinhallinnan asetuksia. [+]

Projektinhallinta on kasvava ala, jolla on vahva keskittyä löytämään tutkinnon vahva teoreettinen tausta hankkeiden ja ohjelmien hallinnoinnin. 15,7 miljoonaa uutta Projektinhallinta rooleja luodaan maailmanlaajuisesti 2020 (PMI 2013).

MSc Project Management -kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaikki tarvittavat taidot ja tietämys projektin suunnittelusta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Kurssilla voit laittaa teoriaa ja uudenaikaisen ajattelun käytännön projektinhallinnan asetuksia.

Tämä diplomi on suunniteltu työnantajien vaatimuksia ajatellen, tarjoten laajaa ymmärrystä kaikkien osatekijöiden Projektinhallinta kuten sidosryhmäjohtaminen, soveltamisala hallinta, ajankäytön hallinta, kustannusten hallinta, laadunhallinta, riskienhallinta ja ihmisten johtaminen, muun muassa.... [-]


Videot

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Ota yhteyttä

Nottingham Business School

Osoite, 1. rivi Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.ntu.ac.uk/nbs
Puhelin +44 115 8484460