Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Nottingham Business School, "Business School liiketoiminnan". Jos etsit haastavaa ja palkitsevaa opettavainen kokemus, joka parantaa uraasi ja näkymiä, niin tämä on paikka sinulle. Kuten yksi Britannian ensisijainen tarjoajia korkeakoulutuksen liiketoiminnan, johtamisen ja taloustieteen, toimitamme kursseja, joissa yhdistyvät akateeminen kurinalaisuutta yritystoiminnan ja merkitystä. Haluatko opiskella kandidaatin tutkinto, maisterin tai MBA meillä on oikea kurssi sinulle ja asiantuntija tiedekunnan auttaa tarpeisiisi.

Nottingham Business School perustuu Newton rakennuksessa, usean miljoonan punnan, täysin kunnostettu, suojellussa rakennuksessa sydämessä kaupungin sivuston. Se taloa moderni luentosalit ja opetustilat sekä keskitetyn Opiskelua tukevat palvelut, Urapalvelut, Majoitustoimisto. Newton rakennuksessa uusinta kaupankäynnin huone, käynnissä johtava teollisuuden ohjelmisto opiskeleville kansantaloustiede, laskentatoimi ja rahoitus sekä kauppa kursseja.

Nottingham Trent University sijaitsee yksi parhaista ylioppilaskunnan rakennuksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se avattiin syyskuu 2013 läpikäyneet laaja kunnostaminen ja nyt on 5500 neliömetriä sosiaalisen ja vapaa tila. Saappaat Kirjasto Kaupungin Sivuston taloa yli puoli miljoonaa kirjoja sekä lehtiä ja eJournals on parhaillaan £ 4200000 kunnostusta. Alkuun mennessä 2013/14 lukuvuoden Nottingham Trent University investoi lähes £ 350m vuonna kartanot, laitteita ja henkilökuntaa.

Nottingham on tunnettu siitä, trendikäs, edullinen paikka asua pussit persoonallisuus ja kulttuuria ja on paljon tarjottavaa päässä upeita ostosmahdollisuuksia maksamattomiin urheilumahdollisuuksia. Kaupunki tarjoaa enemmän liikuntapaikkoja asukasta kohti kuin missään muualla Euroopassa.

Peruskurssit Nottingham Business School 94% valmistuneista työskentelee tai harjoittaa lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluttua lähtevät (Viimeisimmät Dlhe Survey Perustutkinto tuloksia 2013/14).

Olemme ylpeitä voidessamme auttaa Opiskelijamme tulla huomisen yritysjohtajia, jossa yhdistyvät kannustava oppimisympäristö reaalimaailman kokemus varmistaa sinua erottumaan joukosta. Nottingham Business School on yksi harvoista kauppakorkeakoulujen saada erinomaisen arvosanan opetus korkeakouluista rahoitus neuvoston Englanti (HEFCE).

Valitsevat tutkinnon Nottingham Business School muuttaa sinut osaksi arvokas voimavara tahansa organisaatiolle.

Jatko Masters Nottingham Business School 91% of Nottingham Business School jatko työskentelee tai harjoittaa lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluttua lähtevät. (Viimeisimmät Dlhe tutkimus jatko tuloksia 2012-13)

Nottingham Business School Masters kurssit pyritään parantamaan johtoa globaalista näkökulmasta. Ne ovat erottuva, osuvia ja dynaamiseen maailmaan. Rakennamme kukoistava jatko yhteisö, ja ajaa useita sosiaalisia tapahtumia ympäri vuoden, jotta henkilökunnan ja opiskelijoiden verkostoitua ja saada ystäviä, alkaen meidän 'elämä muuttuu "asuin kurssi. Kaikki moduulit toimitetaan käyttäen pieniä ryhmä interaktiivisen opetuksen, ja kaikki opiskelijat lähetetään henkilökohtainen tutor, joka tarkastelee edistymistä ja tukea. Tarjoamme sinulle työkalut menestyä - kaikki kokopäiväisesti diplomi opiskelijat hyötyvät koko tilaus FT.com. Tarjoamme myös johtava ohjelmistojen, kuten Qualtrics, NVivo ja SPSS, ja apua kustannukset ydin tekstien kautta Blackwell Apuraha kortti järjestelmään. Kansainväliset opiskelijat hyötyvät ilmaiseksi, viikoittain Englanti kielituki.

Miksi opiskella Masters Nottingham Business School?

Uran edistämisen - Olemme keskittyneet työllistyvyyttä alusta alkaen, läpi oppimiskokemus, joka yhdistää teorian ja käytännön. Sinulla on valita suurhankkeiden, kuten konsultointi projekti, suorittaa riippumatonta tutkimusta tai saada arvokasta kokemusta kansainvälisesti. Yhteys Business - Meillä on yli 900 yhteyksiä elinkeinoelämän ympäri maailmaa, tarjoaa sinulle laajan kansainvälisen verkoston ammattilaisia. Aidosti kansainvälinen kokemus - Olemme sitoutuneet tarjoamaan jokaisen meidän opiskelijoiden koulutus ja kokemus kansainvälisestä näkökulmasta, ei väliä mikä tietenkin päätät opiskella. Kannustava oppimisympäristö - Opiskelijat johdonmukaisesti kommentti, että he tuntevat osana positiivista, viihtyisä ja yhteisön tukevilla aikana aikaa täällä. Maailmanluokan mukavuuksilla - Tarjoamme todella inspiroiva ympäristö, jossa opiskelemaan ja seurustella - kaikki kaupungin keskustassa asetus.

Meillä on suuri määrä antelias stipendit opiskelijoille meidän kokopäiväisesti Masters kursseja.

Nottingham Business School MBA

Vahvuus intensiivinen, asiaan, korkea laatu ja innovatiivinen NBS MBA-ohjelma on sen:

vahva tuntemus säätiöt integroiva ja progressiivinen lähestymistapa keskittyä kannekelpoinen tietoa, joka on sisäänrakennettu jokaiseen osa opetussuunnitelmaa.

Tämä tuo lisäarvoa kaikissa vaiheissa, nopeuttamalla ja tehostamalla hallinnointi- tietoa. Ohjelmamme on erottuva, elämä ja ura tehostaa tarjoamalla aidosti globaali toiminta oppimisen näkökulmasta.

Lue lisää ainutlaatuista konsultointiprojekteissa ja henkilökohtaisen ja ammatillisen johtamisen kehittäminen työpajoja. Meillä on myös valikoima Apurahat valmis auttamaan sinua opintojen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC Brändäys Ja Mainonta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi antaa sinulle etureunan teorioita, työkaluja ja tekniikoita sinun täytyy toimia strategisen ja taktisen tason sisällä maailmanlaajuista markkinointia. Luotu tiiviissä johtavien markkinoinnin ammattilaisia ​​ja Chartered Institute of Marketing, se kehittää taitoja vaatimukset nykypäivän markkinointi työnantajille. [+]

MSc Branding ja mainonta Haluatko työskennellä suuri kansainvälinen tuotemerkki tai innovatiivinen luova elin, tämä suosittu maisteriohjelmat auttaa kehittämään tehokkaaksi markkinointiviestinnän ammattilainen. Tämä kurssi antaa sinulle etureunan teorioita, työkaluja ja tekniikoita sinun täytyy toimia strategisen ja taktisen tason sisällä maailmanlaajuista markkinointia. Luotu tiiviissä johtavien markkinoinnin ammattilaisia ​​ja Chartered Institute of Marketing, se kehittää taitoja vaatimukset nykypäivän markkinointi työnantajille. Teidän ensimmäinen lukukausi, voit tutkia perustavanlaatuisia kysymyksiä ja käsitteitä markkinoinnin käytännön, ennen oppia kuluttajien ostokäyttäytymisen ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Voit myös ottaa kokonaisvaltaista näkemystä organisaation ja miten se yrittää kehittää markkinointistrategiaa haastavassa globaalissa ympäristössä. Teidän jälkipuoliskolla, opit yrityksen ja maineen hallintaa. Voit myös toteuttaa ja työskennellä käytännön työkaluja, kuten markkinointi suunnitelmat ja mittarit, sekä kehittää ymmärrystä kuluttajien sitoutuminen. Sinut altistuu uusinta ajattelua sekä perinteisessä ja digitaalisen markkinoinnin opetuslapsia. Lopuksi, teidän kolmas lukukausi, voit valita merkittäviä käytännön projekti, jossa mahdollisuus käyttää taitojaan reaalimaailman asetus, tehdä riippumatonta tutkimusta tai saada työkokemusta ulkomailla. Miksi valita tämä kurssi? Koko tämän kurssin sinun hyötyvät: altistuminen johtavien markkinoinnin ajattelua, työkaluja ja tekniikoita kumppanuus CIM, mikä tarkoittaa sitä, että onnistuneesti päätökseen MSc Branding ja mainonta tietysti sinulla on mahdollisuus saada ylimääräinen pätevyys, taso 4 CIM Professional Certificate markkinoinnissa. Sinulla on myös opiskelija jäsenyyden päässä CIM ja vapautetaan tietyistä moduuleja joko CIM Taso 4 Todistus Professional Marketing tai CIM Level 6 Diploma in Professional Marketing pienryhmäopetuksessa toimitetaan joukko asiantuntijoita, jotka ovat sekä akateemisen ja laaja markkinointi teollisuus käyttäjätietoja kansainvälisessä ympäristössä. Tyypillisesti nämä reitit tyytyväinen opiskelijaa yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen... [-]

Msc Digitaalisen Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä johtavien digitaalinen markkinoijat ja Chartered Institute of Marketing (CIM) ja altistaa sinut uusinta ajattelua, työkaluja ja tekniikoita digitaalisen ja sosiaalisen median markkinoinnin. Sen tarkoituksena on tarjota sinulle taitoja halutuimmista nykypäivän työnantajat ja mahdollisuuksia työskennellä strategisella ja taktisella tasolla. [+]

MSc Digital Marketing Digitaalinen markkinointi on yksi nopeimmin kasvavista, dynaamisin alueilla markkinoinnin alalla. Tämä jatkuvasti kehittyvä kenttä jatkuvasti edelläkävijöitä uuden teknologian ja meidän maisterin tutkinto valmentaa kiehtova uran. Tämä kurssi on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä johtavien digitaalinen markkinoijat ja Chartered Institute of Marketing (CIM) ja altistaa sinut uusinta ajattelua, työkaluja ja tekniikoita digitaalisen ja sosiaalisen median markkinoinnin. Sen tarkoituksena on tarjota sinulle taitoja halutuimmista nykypäivän työnantajat ja mahdollisuuksia työskennellä strategisella ja taktisella tasolla. Teidän ensimmäinen lukukausi, voit tutkia keskeisiä kysymyksiä ja käsitteitä markkinointi käytännössä, ennen oppia kuluttajien ostokäyttäytymisen ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Sinun ottaa kokonaisvaltaista näkemystä organisaation ja miten se yrittää kehittää markkinointistrategiaa haastavassa globaalissa ympäristössä. Sinun jälkipuolisko tutkii kysymyksiä noin digitaalisen markkinoinnin hallintaa, sekä käytännön taitoja, kuten luoda ja käyttää digitaalisen markkinoinnin suunnitelmia ja mittareita. Voit myös kehittää vahva käsitys kuluttajien sitoutuminen. Lopuksi, teidän kolmas lukukausi, voit valita merkittäviä käytännön projekti, jossa mahdollisuus käyttää taitojaan reaalimaailman asetus, tehdä riippumatonta tutkimusta tai saada työkokemusta ulkomailla. Miksi valita tämä kurssi? Koko tämän kurssin sinun hyötyvät: Altistuminen huippuluokan markkinoinnin ajattelua, työkaluja ja tekniikoita. Kumppanuus CIM tarkoittaa sitä, että onnistuneesti päätökseen MSc Digital Marketing tietenkin sinun on mahdollisuus saada ylimääräinen pätevyys, taso 4 CIM Professional Certificate markkinoinnissa. Saat myös olla opiskelija jäsen CIM ja vapautetaan tietyistä moduuleja joko CIM Taso 4 Todistus Professional Marketing tai CIM Level 6 Diploma in Professional Marketing. Pienryhmäopetuksessa toimitetaan asiantuntijatiimi, jotka ovat sekä akateemisen ja laaja markkinointi teollisuudelle valtakirjaa. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma,... [-]

Msc Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Management kurssit auttavat olla tehokas 21. vuosisadan johtaja, pystyy toimimaan dynaamisessa ja monimutkainen toimivissa ympäristöissä. Kurssi antavat sinulle laaja tietämys monilla hallinnon aihealueita ja voit kehittää asiantuntemusta kuin ohjelman edetessä. [+]

msc hallinta Meidän MSc Management kurssit auttavat olla tehokas 21. vuosisadan johtaja, pystyy toimimaan dynaamisessa ja monimutkainen toimivissa ympäristöissä. Kurssi antavat sinulle laaja tietämys monilla hallinnon aihealueita ja voit kehittää asiantuntemusta kuin ohjelman edetessä. Meidän MSc Management astetta on suunnattu opiskelijoille joko ole taustaa liikkeenjohdon jotka haluavat kehittää ura alalla, tai opiskelijat, jotka ovat pätevyys liikkeenjohdon, mutta haluavat parantaa kilpailukykyään ja edetä urallaan. Meidän puhdas johto reitti kehittää syvempää ymmärrystä keskeisistä periaatteista hallintaa. Saat olla yhteydessä asiaan ja kehittyvien hallintaa koskevia huolenaiheita, mukaan lukien hallintaan eri kulttuureissa. Voit myös tutustua organisatorisiin innovaatioihin ja yrittäjähenkisyyttä sekä tarkentaa kriittinen ymmärrys hallinnan teoria. Miksi opiskella tämä kurssi? Kurssi varustaa sinulle laaja tietämys monilla hallinnon oppiaineissa ja voit kehittää asiantuntemusta sen edetessä. Voit suorittaa käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Voit täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista kurssi järjestetään yleensä Peak District. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin *. Sen hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. * Huomaa, että kahden vuoden työharjoittelu vaihtoehto on käytettävissä vain syyskuussa alkajaisiksi. Tutkimuksessa reitit Tarjoamme useita eri reittejä lisäksi MSc Management kurssin. Nämä on lueteltu alla: Huomaa, etteivät kaikki reitit ovat saatavilla tammikuun alkajaisiksi. MSc Management and International Business MSc Management and Finance MSc... [-]

Msc Hallinta Ja Globaalien Toimitusketjujen Hallintaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Opiskelet toimintojen hallinnointia, kehittää ymmärrystä globaalin toimitusketjun sekä miten organisaatioiden se suorittaa suhteessa toisiinsa. Voit toteuttaa myös analyysin realistiset tiedot ja puuttua kysymyksiin voi kohdata operaatiokeskuksen ympäristössä. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Management and Global Supply Chain Management Opiskelet toimintojen hallinnointia, kehittää ymmärrystä globaalin toimitusketjun sekä miten organisaatioiden se suorittaa suhteessa toisiinsa. Voit toteuttaa myös analyysin realistiset tiedot ja puuttua kysymyksiin voi kohdata operaatiokeskuksen ympäristössä. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Meidän MSc Management astetta on suunnattu opiskelijoille joko ole taustaa liikkeenjohdon jotka haluavat kehittää ura alalla, tai opiskelijat, jotka ovat pätevyys liikkeenjohdon, mutta haluavat parantaa kilpailukykyään ja edetä urallaan. Tämä reitti on suunniteltu halutaan valmistautua uran globaalien toimitusketjujen hallintaan. Se alkaa tutkimalla toimien hallinnoinnista strategisella tasolla, ennen kuin kehität ymmärrystä globaalien toimitusketjujen ja miten organisaatioiden se suorittaa suhteessa toisiinsa. Voit toteuttaa myös analyysin realistinen tiedot, puuttumalla tyyppi kysymyksiä saatat kohdata toimintaan tai globaalien toimitusketjujen ympäristön ja rakennuskannan arvokasta käytännön taitoja. Miksi opiskella tämä kurssi? Voit täydentää käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Se on muuntaminen maisterin ja siksi sen piiriin opiskelijoille liiketoimintaan tai johtamiseen liittyvissä ensimmäisen asteen. Tämä reitti sekä syventää ymmärrystä strategisen toiminnan monilla aloilla ja käyttää toimitusketjun yhdistävän perustan ymmärrystä muiden johtotehtäviin. Yleensä nämä reitit koostuvat opiskelijaa yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Tulet koko laajan kehittämisohjelman, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin järjestetään yleensä Peak District. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Tutkimus... [-]

Msc Hallinta Ja Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tulet tutkia rahoituksen maailmanmarkkinoilla, mukaan lukien sen rakenne, sääntelyyn tehtäviä ja heidän roolinsa yhteiskunnassa. Voit myös keskittyä analysointiin tilinpäätöksen parantaa johdon päätöksenteon. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Management and Finance Tulet tutkia rahoituksen maailmanmarkkinoilla, mukaan lukien sen rakenne, sääntelyyn tehtäviä ja heidän roolinsa yhteiskunnassa. Voit myös keskittyä analysointiin tilinpäätöksen parantaa johdon päätöksenteon. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Meidän MSc Management astetta on suunnattu opiskelijoille joko ole taustaa liikkeenjohdon jotka haluavat kehittää ura alalla, tai opiskelijat, jotka ovat pätevyys liikkeenjohdon, mutta haluavat parantaa kilpailukykyään ja edetä urallaan. Tämä reitti tutkii globaali rahoitusmarkkinoilla, mukaan lukien sen rakenne, osanottajat, sääntelyyn tehtäviä ja heidän roolinsa yhteiskunnassa. Tämän jälkeen keskitytään analysoimaan tilinpäätöksen parantaa johdon päätöksenteon sekä rooli etiikan ja kestävyyden. Sinun harkita keskeisiä näkökohtia varainhoidon yritysten monikansallisessa ympäristössä. Tämä auttaa sinua kehittämään yksityiskohtainen käsitys keskeisten rahoituksen teorioita, sekä vahvaa kriittisen analyysin taitoja. Miksi opiskella tämä kurssi? Voit suorittaa käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Kurssi antaa sinulle perustiedot keskeisten toimintayksiköiden liiketoiminta ja siten, että nämä alueet sisällytetään maailmanlaajuisesti suuntautunut järjestöihin. Se myös kehittää asiantuntemusta Corporate Finance ja riskienhallinta. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Voit täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista kurssi Peak District. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan ja työllistää tapaustutkimuksia, keskusteluja, liike... [-]

Msc Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc HRM on kehitetty tuottamaan tutkinnon pystyy tekemään eroa HR areenalla. Tämä yhden vuoden ohjelma on hyväksytty Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) täyttävän tietovaatimukset, jotka ovat edellytys Chartered Jäsenyys tai Chartered Fellowship of CIPD. [+]

MSc Human Resource Management MSc HRM on kehitetty tuottamaan tutkinnon pystyy tekemään eroa HR areenalla. Tämä yhden vuoden ohjelma on hyväksytty Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) täyttävän tietovaatimukset, jotka ovat edellytys Chartered Jäsenyys tai Chartered Fellowship of CIPD. MSc Human Resource Management on kehitetty tuottamaan tutkinnon pystyy tekemään eron HR areenalla. Tämä yhden vuoden ohjelma on hyväksytty Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) täyttävän tietovaatimukset, jotka ovat edellytys Chartered Jäsenyys tai Chartered Fellowship of CIPD. Onnistuneesti päätökseen tämän MSc antaa sinulle Associate jäseneksi CIPD. Miksi opiskella tämä kurssi? MSc Human Resource Management on kehitetty tuottamaan tutkinnon pystyy tekemään eron HR areenalla. Yhä arvo CIPD pätevyys on tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti. CIPD tutkimus keskuudessa johtavien organisaatioiden takaa, että tämän ohjelman sisällöstä on nykyaikainen ja erittäin arvostettu työnantajien. On ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa Consultancy Experience projekti todellista liiketoimintaa tilanne. Saat esitellä havaintonsa asiakkaan ja oppia arvokkaita projektinhallintatyökaluja ja käsitteitä. Ne täyttämällä kahden vuoden sijoitus reitti tulee olemaan täydellinen väitöskirja onnistuneesta loppuunsaattamisesta sijoitus, Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentosarja johtavien järjestöjen kanssa. Edelliset puhujat ovat olleet järjestön edustajia, kuten E.ON, Lego, Experian, Santander, ja IBM. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Se on hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Akkreditointi Kurssi on hyväksynyt Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD), ammatillinen elin for Human Resources ja henkilöstön kehittämiseen. Organisaatio tunnetaan kaikkialla maailmassa, ja joiden... [-]

MSc International Business (single Palkinto)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Yhtenäinen Award tarjoaa nopeamman reitin ja erinomainen valinta suurhankkeista. Varustaminen tehokkaat johtamistaidot, kulttuuriin oivalluksia, ammatillisia verkostoja ja ensi käden kokemuksia sinun täytyy menestyä globaalissa liike-elämässä. [+]

MSc International Business (Single Award) Yhtenäinen Award tarjoaa nopeamman reitin ja erinomainen valinta suurhankkeista. Varustaminen tehokkaat johtamistaidot, kulttuuriin oivalluksia, ammatillisia verkostoja ja ensi käden kokemuksia sinun täytyy menestyä globaalissa liike-elämässä. Kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden mennä kahden viikon opintomatka, näkemään alan kansainvälisesti, aikana pois menet alan vierailuja, verkko, luentoja ja seminaareja kesäkoulun ja katsella nähtävyyksiä. Aikaisempina vuosina kohteet ovat Venice, Brescia ja Lissabon. Tämä on todella ainutlaatuinen kokemus suunnitellut meille nimenomaan sopivaksi kurssin. Miksi valita tämä kurssi? Tämä tutkinto osallistujille mahdollisuuden tutkia liiketoimintaa samalla käsityksen kulttuuriin ja kansainvälisiä vaikutuksia. Se myös antaa osallistujille suuremman kulttuuritietoutta. Aste on selvästi monitieteinen ja pyrkii tarjoamaan osallistujille puitteet parantaa omaa hoitotoimia. On ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa suurhankkeen - joko Consultancy Experience, Työharjoittelu, ja Business Research Project. Hankkeen vaihtoehdot parantaa ansioluettelosi ja voit erottua erittäin kilpailluilla työmarkkinoilla. Tulet koko laajan kehittämisohjelman, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin järjestetään yleensä Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentoja johtavien organisaatioiden. Edelliset puhujat ovat mukana edustajia yritykset, kuten E.ON, Lego, Experian, Santander, ja IBM. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan ja työllistää tapaustutkimuksia, keskusteluja, liike simulaatioita, ryhmän toimintaan. Interaktiivisuus on avain opetuksen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan kursseja hyväksyä opetusmenetelmiä, jotka soveltuvat opiskelijakunnan aiemmasta ja erityisiä moduuleja. Olemme että tukea ja ohjausta on paikallaan, varsinkin alkuvaiheessa kurssin ja arvioinnin aikana, auttaa tullut mukava toimivien opiskelija-oppiminen ympäristössä. Arviointimenetelmät Erilaisia ​​arviointimenetelmiä käytetään koko kurssin, jonka valinta heijastaa tarpeet ja vaatimukset erityyppisten moduulin. Jotkut moduulit arvioi kyky toimia yhteistyössä tiimissä ja muut... [-]

MSc International Business Dual Palkinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Lippulaiva Dual Award on todella poikkeuksellinen mahdollisuuden saada kaksi M-asteen tutkintoja vain 15 kuukautta, antaa sinulle selkeä kilpailuetu. Mukana erittäin arvokas kansainvälinen työharjoittelu, sekä tutkimus Britanniassa ja ulkomailla, ja perusteellinen akateeminen projekti, se on uran määritellään kurssi, joka muuttaa tapaa, jolla voit nähdä maailman. [+]

MSc International Business Dual Award Lippulaiva Dual Award on todella poikkeuksellinen mahdollisuuden saada kaksi M-asteen tutkintoja vain 15 kuukautta, antaa sinulle selkeä kilpailuetu. Mukana erittäin arvokas kansainvälinen työharjoittelu, sekä tutkimus Britanniassa ja ulkomailla, ja perusteellinen akateeminen projekti, se on uran määritellään kurssi, joka muuttaa tapaa, jolla voit nähdä maailman. Tämä innovatiivinen kurssi avulla voit saavuttaa kaksi M-tutkinnot, kahdesta eri yliopistoissa, nopeammin ja edullisemmin kuin ottaa ne yksi toisensa jälkeen. Se on mahdollisuus tehdä suuri vaikutus urasi suhteellisen lyhyessä ajassa, laajentaa näköaloja ja antaa sinulle kysytty kansainvälistä näkyvyyttä. Alatte tutkimalla ydinalueisiin Kansainvälisen liiketoiminnan täällä Nottingham Business School. Tulet sitten rakentaa tätä tutkimalla toimikaudeksi yhdestä meidän ylistämä kumppanioppilaitosten: ISCTE Lissabon; Varppausankkuri Marseille, Ranska; ESC Clermont Ranskassa, Brescia University Italiassa National Sun Yat-sen yliopiston Taiwanissa Tämä seuraa arvokas 12 viikon harjoittelun Britanniassa tai ulkomailla, antaa sinulle ensikäden kokemusta kansainvälisesti keskittynyt rooli. Se on erinomainen tilaisuus uppoutua eri kulttuurissa tai päästä mukaan kansainväliseen toimintaan UK liiketoimintaa. Lopuksi, palaat Nottingham toteuttaa perusteellista tutkimusta hankkeessa, uuden tietämyksen tietyllä alueen etua. Miksi valita tämä kurssi? Tämä tutkinto osallistujille mahdollisuuden tutkia liiketoimintaa samalla käsityksen kulttuuriin ja kansainvälisiä vaikutuksia. Se myös antaa osallistujille suuremman kulttuuritietoutta. Tämä uraauurtava kurssi voit saada kaksi M-tason pätevyys samanaikaisesti. Aste on selvästi monitieteinen ja pyrkii tarjoamaan osallistujille puitteet parantaa omaa hoitotoimia. Kurssi sisältää mahdollisuuden nähdä alan kansainvälisesti täyttämällä kahden viikon opintomatka ulkomaille. Voit täydentää Business Research Project. Tämä on perinteinen pala riippumattoman tutkimuksen, luodaan akateemisen tutkimuksen paperi. Tulet koko laajan kehittämisohjelman, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin järjestetään yleensä Peak District. Voit oppia... [-]

Msc Johtaminen Ja Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Voit tutkia markkinoinnin suunnittelu prosessi, markkinointi-ideat ja keskustelut. Tämän pohjalta voit etsiä strategisen markkinoinnin suunnitteluun, nykyaikainen käytännössä ja miten organisaatiot vastaavat alati muuttuvassa globaalissa ympäristössä. [+]

MSc Management and Marketing Voit tutkia markkinoinnin suunnittelu prosessi, markkinointi-ideat ja keskustelut. Tämän pohjalta voit etsiä strategisen markkinoinnin suunnitteluun, nykyaikainen käytännössä ja miten organisaatiot vastaavat alati muuttuvassa globaalissa ympäristössä. Meidän MSc Management astetta on suunnattu opiskelijoille joko ole taustaa liikkeenjohdon jotka haluavat kehittää ura alalla, tai opiskelijat, jotka ovat pätevyys liikkeenjohdon, mutta haluavat parantaa kilpailukykyään ja edetä urallaan. Meidän johtaminen ja markkinointi reitti antaa sinulle vahva käsitys peruskysymyksistä takana markkinointi käytäntö. Voit tutkia markkinoinnin suunnittelu prosessi, markkinointi-ideat ja keskustelut. Voit myös kehittää syvällistä ymmärrystä monimutkaisia ​​kuluttajan tutkimalla ostokäyttäytymiseen. Tämän pohjalta voit tutkia strategisen markkinoinnin kysymyksiä ja nykyaikainen käytäntö, koska siinä tarkastellaan kokonaisvaltaisesti, kuinka organisaatiot vastaavat alati muuttuvassa globaalissa ympäristössä. Tämä sisältää ymmärtää, miten markkinointi toimii ei vain kuluttaja-päin yhteydessä, mutta myös business-to-business ja ei-voittoa yhteyksissä. Miksi opiskella tämä kurssi? Voit täydentää käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Tämä reitti on suunniteltu tarjoamaan sinulle ymmärrystä markkinoinnin periaatteita ja käytäntöjä ja keskeisten analyysimenetelmiä. Sinusta tulee varustettu tarvittavia tietoja ja taitoja kehittää ja toteuttaa innovatiivisia, lisäarvoa markkinoinnin ratkaisuja, jotka auttavat ylläpitämään huipputason asiakastyytyväisyyttä. Yleensä nämä reitit koostuvat opiskelijaa yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten... [-]

Msc Johtamiseen Ja Innovointiin Ja Entreprise

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Kurssi tukee sinua läpi luomassa voimakas Arvolupauksemme varten uuden yrityksen - ja ottaa se maailmanlaajuisesti. Alatte opintojen kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Management and Innovation ja Entreprise Kurssi tukee sinua läpi luomassa voimakas Arvolupauksemme varten uuden yrityksen - ja ottaa se maailmanlaajuisesti. Alatte opintojen kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Meidän MSc Management astetta on suunnattu opiskelijoille joko ole taustaa liikkeenjohdon jotka haluavat kehittää ura alalla, tai opiskelijat, jotka ovat pätevyys liikkeenjohdon, mutta haluavat parantaa kilpailukykyään ja edetä urallaan. Tämä reitti tukee sinua läpi luomassa voimakas Arvolupauksemme varten uuden yrityksen - ja ottaa se maailmanlaajuisesti. Innovaatio on keskeinen osa uuden ehdotuksen, joten voit alkaa kehittämällä ymmärrystä nykyajan innovaatioita, sen arvo, kehitys ja suojelu. Tulet sitten tutkia roolia arvoketjujen ja miten ne tulevat yhdessä toimittaa tuotteita asiakkaille. Tämän pohjalta, koet kansainvälistä yritystoimintaa päätöksentekoa tarjoamalla intensiivinen neljän viikon projekti, kehittää liiketoimintamallin ottaen tuotteen eri markkinoilla. Tämä perustuu arvokkaita taitoja arvioitaessa riskejä ja hyötyjä. Miksi opiskella tämä kurssi? Voit täydentää käytännön projekti, antaa sinulle loistava tilaisuus käyttää teorioita ja tietoa olet saanut tuottaa mielekästä työtä. Hankkeet ovat Consultancy Experience Project, Työharjoittelu, Business Research Project ja Global Experience Project. Sinun yrittäjäkokemusta tulee rikastuttavat osallistuminen kansainväliseen yrittäjyyteen "boot-camp", tuottaa siemeniä aloittaa oman venture tai suositella muita alkuvaiheen yrittäjiä. Reitti saat potentiaalia pääsy yrittäjyysyhteisöä, voit kokeilla yhteydet asiantuntijoiden ja yrittäjien. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Tyypillisesti reitit muodostuvat opiskelijaa yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa... [-]

MSc Management And International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Voit tutkia miten hallita tehokkaasti globaalistuvassa työympäristöissä. Kurssi rakentaa tehokas, käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä ongelmat johtajat työskentelevät kansainvälisesti sekä kehittää ymmärrystä globaalien toimitusketjujen. [+]

MSc Management and International Business Voit tutkia miten hallita tehokkaasti globaalistuvassa työympäristöissä. Kurssi rakentaa tehokas, käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä ongelmat johtajat työskentelevät kansainvälisesti sekä kehittää ymmärrystä globaalien toimitusketjujen. Meidän Johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan reitti tutkii, miten hallita tehokkaasti globaalistuvassa työympäristöissä. Se perustuu voimakas, käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä ongelmat johtajat työskentelevät kansainvälisesti. Voit kehittää vahva käsitys globaalin toimitusketjun, sekä miten organisaatioiden se suorittaa suhteessa toisiinsa. Kokemus-pohjainen moduuli antaa myös mahdollisuuden työskennellä ulkomailla, kehittää taitoja ja kokemusta toimivat ulkomailla yhteydessä. Miksi opiskella tämä kurssi? Kurssi varustaa sinulle laaja tietämys monilla hallinnon oppiaineissa ja voit kehittää asiantuntemusta sen edetessä. Se on muuntaminen päälliköiden ja siksi sen piiriin niille, joilla liike-tai johtamiseen liittyvissä ensimmäisen asteen. Reitit erityisiä moduuleja keskittyy kansainvälisen arvoketjuja ja kulttuurien hallinnollisia kysymyksiä. Tulet miettiä, miten organisaatiot kaapata arvo kautta uusien tuotteiden ja palvelujen ja toimittaa lisäarvoa kansainvälisen liiketoiminnan ja toimitusketjujen. Lisäksi voit tutkia miten kulttuuriset, kielelliset ja fyysiset esteet vaikuttavat järjestöjen ja miten puolestaan ​​järjestöjen vastata jotta sopeutua nämä esteet. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. On ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa Konsultointihankkeen työskentelee todellinen asiakkaan live lyhyt. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentosarja johtavien järjestöjen kanssa. Edelliset puhujat ovat olleet järjestön edustajia, kuten E.ON, Lego, Experian, Santander, ja IBM. Voit myös rakentaa ja taitoja pidemmälle vapaa-ajan toimintaa, kuten liittymällä yhteiskunta, vapaaehtoistyöhön tai tulossa Student Ambassador. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden... [-]

Msc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi auttaa sinua tulla markkinoille valmis ammattilainen maailmantalouden näkymät, varustettu menestyksekkään kansainvälisen uran markkinoinnin, liiketoiminnan tai johdon. Luotu tiiviissä markkinointi teollisuuden ja Chartered Institute of Marketing (CIM), se kehittää vahvuuksia, kyvyt ja ymmärrys nykypäivän markkinointi työnantajat etsivät. [+]

MSc Marketing Päivän globaaleilla markkinointi teollisuus on jännittävä, nopeatempoisessa työympäristö ja meidän MSc Marketing kurssi antaa teoreettista ja käytännöllistä tausta sinun täytyy menestyä. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Tämä kurssi auttaa sinua tulla markkinoille valmis ammattilainen maailmantalouden näkymät, varustettu menestyksekkään kansainvälisen uran markkinoinnin, liiketoiminnan tai johdon. Luotu tiiviissä markkinointi teollisuuden ja Chartered Institute of Marketing (CIM), se kehittää vahvuuksia, kyvyt ja ymmärrys nykypäivän markkinointi työnantajat etsivät. Teidän ensimmäinen lukukausi, voit tutkia keskeisiä kysymyksiä ja käsitteitä markkinointi käytännössä, ennen oppia kuluttajien ostokäyttäytymisen ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Voit myös ottaa kokonaisvaltaista näkemystä organisaation ja miten se yrittää kehittää markkinointistrategiaa haastavassa globaalissa ympäristössä. Toinen lukukausi näkee sinut syventää ymmärrystä aiheesta. Voit tutustumme markkinoinnin hallintaa, miten markkinointi toimii muita toimintoja organisaation, markkinointi suunnitelmat, mittarit ja kuluttajien sitoutuminen. Sinulta alttiina uusinta ajattelua sekä perinteisessä ja digitaalisen markkinoinnin opetuslapsia. Lopuksi, teidän kolmas lukukausi, voit valita merkittäviä käytännön projekti, jossa mahdollisuus käyttää taitojaan reaalimaailman asetus, tehdä riippumatonta tutkimusta tai saada työkokemusta ulkomailla. Miksi valita tämä kurssi? Koko tämän kurssin sinun hyötyvät: Altistuminen huippuluokan markkinoinnin ajattelua, työkaluja ja tekniikoita. Kumppanuus CIM tarkoittaa, että suoriutuneelle MSc markkinoinnin kurssi sinulla on mahdollisuus saada ylimääräinen pätevyys, taso 4 CIM Professional Certificate markkinoinnissa. Sinulla on myös opiskelija jäsenyyteen CIM ja vapautetaan tietyistä moduuleja joko CIM Taso 4 Todistus Professional Markkinointi tai CIM Taso 6 tutkinto Professional Markkinointi. Pienryhmäopetuksessa toimitetaan asiantuntijatiimi, jotka ovat sekä akateemisen ja laaja markkinointi teollisuudelle valtakirjaa. Opiskelijat näillä reiteillä tulevat tyypillisesti yli 25 eri maasta, mikä tarkoittaa, että on aidosti kansainvälinen oppimiskokemus. Sinä täydentää kokonaisvaltainen... [-]

MSc Projektinhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Projektinhallinta on kasvava ala, jolla on vahva keskittyä löytämään tutkinnon vahva teoreettinen tausta hankkeiden ja ohjelmien hallinnoinnin. 15,7 miljoonaa uutta Projektinhallinta rooleja luodaan maailmanlaajuisesti 2020 (PMI 2013). Meidän MSc Project Management Kurssi on suunniteltu antavat sinulle kaikki tarvittavat tiedot ja taidot suunnitella, suunnitella ja toteuttaa projekteja onnistuneesti. Kurssilla voit laittaa teoriaa ja uudenaikaisen ajattelun käytännön projektinhallinnan asetuksia. [+]

MSc Projektinhallinta Tämä diplomi on suunniteltu työnantajien vaatimuksia ajatellen, tarjoten laajaa ymmärrystä kaikkien osatekijöiden Projektinhallinta kuten sidosryhmäjohtaminen, soveltamisala hallinta, ajankäytön hallinta, kustannusten hallinta, laadunhallinta, riskienhallinta ja ihmisten johtaminen, muun muassa. Tulet saamaan taitoja, jotka ovat siirrettävissä useilla teollisuudenaloilla kuten auto-, öljy- ja kaasu-, ilmailu- ja puolustus-, tietotekniikan, tekniikan, terveydenhuollon sekä paljon muuta. Miksi tutkia tätä aste? Ei aiempaa kokemusta tarvita - Palaaminen takaisin perusasioihin on avain menestykseen; siis ennen siirtymistä syviin vesiin, aloitamme peittämällä peruskäsitteitä ja periaatteita. Onko jo ammattia tai alussa urasi, voimme varmistaa, että kaikki on samalla sivulla ja valmis excel. Tehtäisiin hybridi manageri - Sen lisäksi, että keskeisiä aihealueita, voit myös opettanut useita taitoja, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta. Näitä ovat esimerkiksi neuvottelu, Kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisu ja Microsoft Project. Joustava oppiminen sinulle - With yleensä 2 päivää viikossa suorassa kosketuksessa aikaa ainekohtaisissa moduulit, me varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa toteuttaa ja sulattaa kaikki materiaali. Laatu, laatu out - Täällä NBS, me rakastamme, mitä teemme! Sinun on opetettava alan asiantuntijat, jotka varmista, että olet täysin koulutettu haasteisiin nykypäivän liiketoimintaympäristössä. Miten olet opettanut Opetus ja oppiminen menetelmät sisältävät yhdistelmä kontakti ja ei-yhteyttä aktiviteetteja, kuten luentoja, seminaareja, esityksiä, ryhmätöitä ja itsenäistä tai itseohjautuvaa tutkimuksessa, muun muassa. Interaktiivisuus on avain opetuksen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan tutkintoihin, jotka ottavat opetusmenetelmiä, jotka soveltuvat opiskelijakunnan aiemmasta ja erityisiä moduuleja. Vuorovaikutteinen luonne opetti istuntojen tarjoaa myös mahdollisuuksia saada palautetta suorituskykyä ennen virallisesti arvioitu. Erilaisia ​​arviointimenetelmiä käytetään koko kurssin, jonka valinta heijastaa tarpeet ja vaatimukset eri moduuleista. Jotkut moduulit arvioi kyky toimia yhteistyössä tiimissä ja... [-]

Msc Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän puhdas Finance reitti antaa sinulle syvällisempää ymmärrystä rahoitusalan käsitteiden, teorioiden ja työkaluja käytetään erilaisia ​​organisaatioita maailmanlaajuisesti. Tämä edellyttää taloudellista matematiikka, pienoismallit, riskienhallinta ja fuusiot ja acquisitions.Its suunniteltu kunnianhimoinen yksilöiden määrällisiä kykyjä, mutta ei välttämättä talouteen liittyviä asteen jotka etsivät uran rahoitusta. [+]

MSc Finance Meidän puhdas Finance reitti antaa sinulle syvällisempää ymmärrystä rahoitusalan käsitteiden, teorioiden ja työkaluja käytetään erilaisia ​​organisaatioita maailmanlaajuisesti. Tämä edellyttää taloudellista matematiikka, pienoismallit, riskienhallinta ja fuusiot ja acquisitions.Its suunniteltu kunnianhimoinen yksilöiden määrällisiä kykyjä, mutta ei välttämättä talouteen liittyviä asteen jotka etsivät uran rahoitusta. Ensimmäinen lukukausi kehittää vahva ydin tuntemus institutionaalisia, kirjanpidon ja varainhoidon mallintamistapoja. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, niiden tärkeimpien osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi. Tehdään toisella Lukukausi voit syventää ydin tietoa Finance, tai erikoistua ottamalla Investointipankkitoiminnan tai Accounting reittiä. Lopuksi kolmas lukukausi näkee sinut sitoutuvat suurhankkeen soveltamalla taitosi reaalimaailman asetus, teettää riippumattomia tutkimus tai saamassa kansainvälisestä näkökulmasta työskentelemällä ulkomailla. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi antaa sinulle laajan teoreettista taustaa ja antavat sinulle käytännön taitoja aktiivisen vuorovaikutuksen maailmassa rahoituksen. Sitä johtaa ohjaajia, joilla on sekä akateemisen ja käytännön alan kokemusta rahoituksen. Pääpaino tietenkin on soveltamisesta tietoja, taitoja ja tekniikoita analysoida välineiden ja markkinoihin kansainvälisen rahoituksen. Sinä on myös mahdollisuus erikoistua alueen rahoituksen että erityisen kohteita. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentoja johtavien organisaatioiden. Edelliset puhujat ovat mukana edustajia yritykset, kuten E.ON, Lego, Experian, Santander, ja IBM. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin *. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Huomaa, että kahden vuoden harjoittelua vaihtoehto on käytettävissä vain syyskuuhun alkajaisiksi. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja,... [-]

Msc Rahoitus- Ja Investointipankkitoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tällä reitillä, opit analysoida ja arvostetaan sijoitustuotteita, kriittinen analyysi tiedon johdannaismarkkinoiden ja portfolion ja investointien hallinta. Saat työskennellä käytännön taloudellista työkaluja ja tekniikoita, kuten käyttämällä Trading Room. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. [+]

MSc Finance ja Investment Banking Tällä reitillä, opit analysoida ja arvostetaan sijoitustuotteita, kriittinen analyysi tiedon johdannaismarkkinoiden ja portfolion ja investointien hallinta. Saat työskennellä käytännön taloudellista työkaluja ja tekniikoita, kuten käyttämällä Trading Room. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Tämä kokoelma maisterin tutkinnot antaa sinulle teoreettinen tausta ja käytännön taitoja uran puuttua nykyajan kysymyksiä rahoituksessa. Jokainen kurssi on luotu yhteistyössä Chartered Institute of Finance (CFA), joten moduulit myös edistää instituutin oma pätevyys, joka voi toimia loppuun valmistumisen jälkeen. Ensimmäinen lukukausi kehittää vahva ydin tuntemus institutionaalisia, kirjanpidon ja varainhoidon mallintamistapoja. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, pääaineen osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi. Teidän jälkipuolisko voit syventää ydin tietoa Finance, tai erikoistua ottamalla Investment Banking tai Kirjanpito reittiä. Lopuksi kolmas lukukausi näkee sinut sitoutuvat suurhankkeen soveltamalla taitosi reaalimaailman asetus, teettää riippumattomia tutkimus tai saamassa kansainvälisestä näkökulmasta työskentelemällä ulkomailla. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi antaa sinulle laajan teoreettista taustaa ja antavat sinulle käytännön taitoja aktiivisen vuorovaikutuksen maailmassa rahoituksen. Voit lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Sitä johtaa ohjaajia, joilla on sekä akateemisen ja käytännön alan kokemusta rahoituksen. Pääpaino tietenkin on soveltamisesta tietoja, taitoja ja tekniikoita analysoida välineiden ja markkinoihin kansainvälisen rahoituksen. Voit myös pystyä erikoistua alueen rahoituksen että erityisen kohteita. On ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa suurhankkeen - joko Consultancy Experience, Työharjoittelu, Business Research Project Global Experience. Hankkeen vaihtoehdot parantaa ansioluettelosi ja voit erottua erittäin kilpailluilla työmarkkinoilla. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Voit oppia... [-]

MSc Rahoitus Ja Kirjanpito

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä reitti on suunniteltu rakentaa oman ensimmäisen asteen Accounting. Siinä keskitytään kehität ymmärrystä soveltamalla teorioita käytäntöön, joka kattaa aiheita, joiden avulla voit suorittaa ammatillinen elin pääsykokeet ja edetä uralla. [+]

MSc Rahoitus ja kirjanpito Tämä reitti on suunniteltu rakentaa oman ensimmäisen asteen Accounting. Siinä keskitytään kehität ymmärrystä soveltamalla teorioita käytäntöön, joka kattaa aiheita, joiden avulla voit suorittaa ammatillinen elin pääsykokeet ja edetä uralla. Ensimmäinen lukukausi kehittää vahva ydin tuntemus institutionaalisia, kirjanpidon ja varainhoidon mallintamistapoja. Voit tutkia markkinoiden toimintaan, pääaineen osallistujien ja sääntely-ympäristön, samoin kuin rakennuksen vankka ymmärrys corporate finance, peruskirjanpidon ja taloudellinen analyysi. Teidän jälkipuolisko voit syventää ydin tietoa Finance, tai erikoistua ottamalla Investment Banking tai Kirjanpito reittiä. Lopuksi kolmas lukukausi näkee sinut sitoutuvat suurhankkeen soveltamalla taitosi reaalimaailman asetus, teettää riippumattomia tutkimus tai saamassa kansainvälisestä näkökulmasta työskentelemällä ulkomailla. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi antaa sinulle laajan teoreettista taustaa ja antavat sinulle käytännön taitoja aktiivisen vuorovaikutuksen maailmassa rahoituksen. Kurssi auttaa ymmärtämään ja soveltamaan perinteistä ja nykyistä teoreettiset periaatteet, mallien ja kehysten strategisen laskentatoimen ja strategisen taloushallinnon. Sitä johtaa ohjaajia, joilla on sekä akateemisen ja käytännön alan kokemusta rahoituksen. Pääpaino tietenkin on soveltamisesta tietoja, taitoja ja tekniikoita analysoida välineiden ja markkinoihin kansainvälisen rahoituksen. Voit myös pystyä erikoistua alueen rahoituksen että erityisen kohteita. Sinä täydentää kokonaisvaltainen kehittämisohjelma, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin yleensä pidetty Peak District. Voit oppia parhaista osallistumalla vierailuluentosarja johtavien järjestöjen kanssa. Edelliset puhujat ovat olleet järjestön edustajia, kuten E.ON, Lego, Experian, Santander, ja IBM. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. Se on hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan... [-]

Msc Talous Ja Investointipankkitoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi antaa sinulle vankka käsitys rahoitus, rahoitusmarkkinoiden toimintaan ja finanssimarkkinoiden toimijat, kuten investointipankit. Voit työskennellä käytännön taloudellista työkaluja ja tekniikoita, myös meidän state-of-art Trading Room. Opit arvioimaan investointimahdollisuuksia, ymmärtää talouden perustekijät taustalla rahoitusmarkkinoiden ja arvioida taloudellisia salkkuja. [+]

MSc Economics ja Investment Banking Tämä kurssi antaa sinulle vankka käsitys rahoitus, rahoitusmarkkinoiden toimintaan ja finanssimarkkinoiden toimijat, kuten investointipankit. Voit työskennellä käytännön taloudellista työkaluja ja tekniikoita, myös meidän state-of-art Trading Room. Opit arvioimaan investointimahdollisuuksia, ymmärtää talouden perustekijät taustalla rahoitusmarkkinoiden ja arvioida taloudellisia salkkuja. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi on suunnattu opiskelijoille, joiden tausta taloustieteen, liiketoiminnan tai rahoituksen. Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ymmärrystä työn taloustieteilijöiden kehittää samalla erikoistumisjaksoa analysoidaan erilaisia ​​kysymyksiä rahoitusalaa. Meidän sovellettu painopiste tarkoittaa, että voit arvioida erilaisia ​​ajankohtaisia ​​asioita aloilla taloustieteen saamassa tiukan perustiedot talousteorian ja tekniikoita. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan ja työllistää tapaustutkimuksia, keskusteluja, liike simulaatioita, ryhmän toimintaan. Interaktiivisuus on avain opetuksen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan kursseja hyväksyä opetusmenetelmiä, jotka soveltuvat opiskelijakunnan aiemmasta ja erityisiä moduuleja. Olemme että tukea ja ohjausta on paikallaan, varsinkin alkuvaiheessa kurssin ja arvioinnin aikana, auttaa tullut mukava toimivien opiskelija-oppiminen ympäristössä. Arviointimenetelmät Erilaisia ​​arviointimenetelmiä käytetään koko kurssin, jonka valinta heijastaa tarpeet ja vaatimukset erityyppisten moduulin. Jotkut moduulit arvioi kyky toimia yhteistyössä tiimissä ja muut arvioi yksittäisten ominaisuus. Tyypit arviointi vaihtelee välillä tutkimuksia ryhmän esityksiä lukien esseitä, raportteja, rahoitusanalyysit, kirjallisuuskatsauksia ja tutkimukseen perustuvaa hanketta. Vuorovaikutteinen luonne opetti istuntojen tarjoaa mahdollisuuksia saada palautetta suorituskykyä ennen virallisesti arvioitu ja lisääntyvä käyttö on tehty eLearning antaa lisätukea palauteprosessia. Induktio Kaikki kurssit alkavat kokonaisvaltaisen kehityksen ohjelma, joka auttaa... [-]

Msc Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän MSc Economics kurssi on suunniteltu antamaan sinulle syvällistä ymmärtämistä taloudellisia käsitteitä, periaatteita ja tekniikoita keskittymällä soveltamisesta taloustieteen nykyajan reaalimaailman asioita. Sinut kannustetaan ajattelemaan kuin taloustieteilijä "soveltamalla taloudellisia ideoita ja menetelmiä vetää erilaisia ​​vaihtoehtoisia näkökulmia. Valinta meidän MSc Economics kurssi tai MSc Economics ja Investointipankki kurssi avaa monenlaisia ​​urapolkuja. [+]

MSc Economics Meidän MSc Economics kurssi on suunniteltu antamaan sinulle syvällistä ymmärtämistä taloudellisia käsitteitä, periaatteita ja tekniikoita keskittymällä soveltamisesta taloustieteen nykyajan reaalimaailman asioita. Sinut kannustetaan ajattelemaan kuin taloustieteilijä "soveltamalla taloudellisia ideoita ja menetelmiä vetää erilaisia ​​vaihtoehtoisia näkökulmia. Valinta meidän MSc Economics kurssi tai MSc Economics ja Investointipankki kurssi avaa monenlaisia ​​urapolkuja. Miksi valita tämä kurssi? Keskittymällä soveltamisesta taloustieteen kurssi on suunniteltu laajaa valituksen ja on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat aiemmin tutkineet liike, rahoituksen, talouden, yhteiskuntatieteiden tai määrällisesti perustuva aihe. Opiskelijoille, jotka eivät aikaisemmin tutkinut perustutkintoa taloustieteen kurssi tarjoaa paitsi mahdollisuuden kehittää aihe tiedon edelleen, mutta myös taitoa yrityksessä soveltaa taloudellisen analyysin sekä ymmärtämään erilaisia ​​taloudellisia näkökulmia ja perinteitä. Niille, jotka ovat tutkineet liittyvä perustutkintoa astetta, kurssi tarjoaa jännittävän mahdollisuuden tutkia taloudellisen analyysin toimittaa helposti tavalla. Sen avulla voit kehittää erittäin haluttu analyyttinen ja ongelmanratkaisun taitoja liittyy taloustieteen. Harjoittelu Opportunity Voit ehkä lisätä vuoden työharjoittelu, tehden maisterin kahden vuoden kurssin. It'e hyvä tapa laittaa oppimisen käytännön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemus lisätä oman uran. Miten olet opettanut Tutkimus ja tuki Opetus- ja oppimismenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisia työpajoja, jotka ovat erittäin osallistuvaa luonteeltaan ja työllistää tapaustutkimuksia, keskusteluja, liike simulaatioita, ryhmän toimintaan. Interaktiivisuus on avain opetuksen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan kursseja hyväksyä opetusmenetelmiä, jotka soveltuvat opiskelijakunnan aiemmasta ja erityisiä moduuleja. Olemme että tukea ja ohjausta on paikallaan, varsinkin alkuvaiheessa kurssin ja arvioinnin aikana, auttaa tullut mukava toimivien opiskelija-oppiminen ympäristössä. Arviointimenetelmät Erilaisia ​​arviointimenetelmiä käytetään koko kurssin, jonka valinta heijastaa tarpeet ja vaatimukset erityyppisten moduulin. Jotkut moduulit arvioi kyky toimia yhteistyössä tiimissä ja muut arvioi yksittäisten... [-]

Msc Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä ainutlaatuinen maisterin tutkinto tarjoaa jännittävän mahdollisuuden luoda omia innovatiivisia käynnistyksen hanke. Se yhdistää tiukan akateemisen teorian käytännön taidot, käytännön kokemusta ja arvokkaita verkostoja sinun täytyy tehdä yrityksesi menestys. [+]

msc yrittäjyys Tämä ainutlaatuinen maisterin tutkinto tarjoaa jännittävän mahdollisuuden luoda omia innovatiivisia käynnistyksen hanke. Se yhdistää tiukan akateemisen teorian käytännön taidot, käytännön kokemusta ja arvokkaita verkostoja sinun täytyy tehdä yrityksesi menestys. Meidän MSc Yrittäjyys on suunniteltu kunnianhimoisille tulevia yrittäjiä koko joukon ensimmäisen asteen taustat, mukaan lukien suunnittelu ja tiedettä. Sen tavoitteena on edistää innovaatioita ja arvon luominen, antaa sinulle tietoja, taitoja ja valmiuksia luoda ja johtaa onnistunut aloitukset. Voit kehittää vahvan perustan rakentamisessa ja hallinnassa keskeisiä toimintoja uusi hanke, ja annetaan mahdollisuus itse tehdä niin aikana. Me altistaa verkkoihin ja investointimahdollisuuksia sinun täytyy saada ideoita irti maasta, ja siellä on jopa mahdollisuus päästä siemenrahoitus suoraan Business School. Opit hallitsemaan riskejä ja epävarmuutta, toteuttaa ratkaisuja ja maksimoida mahdollisuuksia. Kautta käytännön oppimista ja merkittävä käytännön projekti me myös haastaa ennakkokäsityksiä, kehittää johtamistaitoja ja auttaa ideasi voimakas ehdotuksia. Miksi valita tämä kurssi? Kurssi antaa tulevien yrittäjien kanssa säätiön hallinnassa keskeiset toimintayksiköiden uusi hanke ja verkkojen ja siemenet todella aloittaa oman yrityksen. Valikoima johto aihealueita voit kehittää edistyneempiä tietämys kurssin edetessä ja soveltaa tietojaan ja taitojaan rakentaa oma yritys. Kautta "Innovation and Enterprise Hub" sinulla on mahdollisuus perustaa ja perustaa oman yrityksen ja mentorikseen alan asiantuntijoiden, tai ehkä kehittää ideoita perheyritys, jonka kanssa olet mukana jo. Aikana ammatillinen ja yritysverkostoja rikastuu kansainvälinen kokemus jälkeen "nuoren" yrittäjyyteen yritys, kokee suoraan yrittäjyyteen matkaa. Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen siemen rahastoon ja pääsy yrittäjyysyhteisöä, voit kokeilla yhteydet asiantuntijoita, yrittäjiä, bisnesenkelit ja kapitalistit. Tulet koko laajan kehittämisohjelman, joka sisältää lyhyen asuin ryhmähengen luomista tietenkin järjestetään yleensä Peak District. Voit oppia... [-]

Videot

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Ota yhteyttä

Nottingham Business School

Osoite, 1. rivi Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.ntu.ac.uk/nbs
Puhelin +44 115 8484460