New College of the Humanities

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella NCH: ssa?

Vuonna 2011 perustettu Lontoon Bloomsburyssa sijaitseva New College of the Humanities (NCH) on saanut maineen maailmanluokan korkeakoulututkinnon johtajana.

Vuonna 2015 The Times kertoi NCH: n tarjoavan "räätälöityä korkeakoulutusta" ja asettuneena "uuden aikakauden eturintamassa, avaruusmatkailun akateemisen vastineen" kanssa omakohtaisesta tutorointijärjestelmästämme, joka antaa NCH: lle etulyöntiaseman jopa Oxbridgen yhden-to-kaksi tutorial järjestelmä yhdellä ratkaisevalla tavalla ".

Liberal Arts-inspiroi perustutkintoja

NCH ​​tarjoaa ainutlaatuisen taiteen inspiroima-alaisen opetussuunnitelman, jota opetetaan pienille ryhmille ja humanistisen koulutuksen kultakantaan perustuvan yksi-to-one-opetusjärjestelmän kautta.

Opiskelijat valitsevat yhdistetyn kunniatohtorin, joka koostuu "suuresta aiheesta" ja "pieni" aiheesta, joka on kahdesta taidehistorian, taloustieteen, englannin, historian, yhden kunniajurilain LLB, yhdistetyn kunnianosoituksen lain LLB, filosofian ja politiikan

Kaikki NCH: n opiskelijat yhdistävät tutkintotodistuksensa kollegion rikastuttavan tutkintotodistuksen kanssa, joka on suunniteltu antamaan näkemyksiä, jotka edellyttävät palkitsevaa ja täyttävää elämää ja jotka tarjoavat poikkeuksellisia ammatillisia kehittämismahdollisuuksia. NCH-tutkintotodistus myönnetään tutkinnon lisäksi tutkintotodistuksille ja erottaa heidät vertaistaan ​​vertaamalla heidän koulutuksensa syvemmälle.

Poikkeava opetus

NCH-opiskelijat hyötyvät yhdestä Britannian korkeakoulutuksen parhaasta henkilöstö-opiskelijasuhteesta ja kokemme vähintään 13 yhteydenottoa viikossa akateemisten kanssa. Vertailuna humanistiset ja yhteiskuntatieteelliset opiskelijat Russell Groupin yliopistoissa kokevat keskimäärin 9,85 yhteystietoja viikossa HEPI, 2014).

Opetusta NCH: ssä toimitetaan yksitellen tutorointien, pienryhmäharjoitusten ja vuorovaikutteisten luentojen välillä 10-60 oppilasta, mikä tarkoittaa, että kaikki äänet kuullaan ja kaikkiin kysymyksiin keskustellaan. Opettajankoulutuksemme koostuu innostavista ja kokeneista tutkijoista, joilla on intohimo opetukseen ja jotka toimivat aktiivisesti tutkimuksessa.

NCH: n maailmanluokan professori sisältää mm. Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks ja Adrian Zuckerman. opetussuunnitelman laatiminen ja kehittäminen kollegiossa. Niiden välissä he antavat noin 100 luentoa jokaisen lukuvuoden aikana NCH: ssa, jolloin opiskelijoillemme pääsee tutustumaan joidenkin maailman suurimpien ajattelijoiden joukkoon, joka on ylivoimaisella tasolla perustutkinnon tasolla.

Seisomme

Vuonna 2015 ensimmäisten tutkinnon suorittaneiden tutkintojen tulokset ylittivät kansallisen keskiarvon, kun yli 30 prosenttia saavutti ensimmäisen luokan tutkintoja humanistisella aineella ja yli 83 prosenttia saavuttaa ylemmän toisen asteen tutkinnon tai korkeammat. * Kohteisiin sisältyivät Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Valkovenäjä Free Theater, Deloitte, Porsche, Diageo ja British Council. Toiset jatkoivat korkeakoulujen jatko-opintoihin, mukaan lukien Oxfordin yliopisto, UCL ja LSE.

Kollegion alusta lähtien NCH on kehittänyt maineensa vertaansa vailla olevan yliopistokokemuksen tarjoamisesta. Vuonna 2015 NCH sai parhaan kurssin

* Vuonna 2014 20 prosenttia Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevista opiskelijoista sai ensiluokkaisen tutkinnon, ja 72 prosenttia saavutti ylemmän toisen asteen tutkinnon tai korkeamman asteen (HESA).

Jatko-opiskelu

NCH ​​on saanut maineen maailmanluokan akateemisena laitoksena, joka on johtava tapa Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksessa. Opiskelijamme ovat osa maailman tiedustelevia mieliä ja heillä on intohimo oppimiselle. Opiskelu NCH: ssä on rikastuttava tavoite sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti, ja katsomme, että jatko-opiskelijoilla on keskeinen rooli elävän kollegiaalisen yhteisön jatkuvassa kehittämisessä.

MA-ohjelmamme edistävät kriittisten kysymysten, tiedonhankinnan, synteesin ja analysoinnin sekä suullisen ja kirjallisen viestinnän kehittyneitä taitoja. Tutkinnon suorittaneiden on todennäköisesti tutkittava tutkinto ja akateeminen ura tai laajemmat työllistymismahdollisuudet eri aloilla.

Valmistuneilta

NCH ​​tarjoaa intensiivisen oppimiskokemuksen ja valtavat mahdollisuudet yksilölliseen kasvuun. Opiskelijat, jotka haluavat opiskella oppilaitoksessa, kehittyvät varmiksi, hyvin pyöreiksi, kaunopuheisiksi yksilöiksi, joilla on valmiudet itsenäiseen kriittiseen ajatteluun ja älykkääseen keskusteluun, vaikuttavaan tutkimukseen, erilaisiin intresseihin ja intohimoihin sekä ymmärtämään, miten heidän opinnoistaan maailmanlaajuisesti.

Kollegion ensimmäisten tutkinnon kohteiden kaliiperi ja monimuotoisuus osoittavat korkeakoulun etulyöntiasemassa olevan akateemisen ja reaalimaailman arvosta laajempaa, syvempää ja tiukempaa korkeakoulutusta.

Sijainnit

Lontoo

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin