Lue virallinen kuvaus

Meistä

Newcastle University Business School ajaa huippuosaamista opetuksessa ja tutkimuksessa luodaksemme mahdollisuuden opiskelijoille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille.

Olemme osa eliitikorkeakoulujen ryhmää maailmanlaajuisesti, jotka pitävät kolmea akkreditointia kolmesta kansainvälisesti tunnustetusta akkreditointielimestä: AACSB, AMBA ja EQUIS.

Tutkimuksemme on maailman johtava, ja olemme sijoittuneet 14. sijalle Research Powerille (REF 2014). Pyrimme johtamaan erilaista tieteidenvälistä tutkimusta ja innovaatiota työn tulevaisuudessa ja johtajuuden johtamisessa. Näillä on näkyviä elinvoimaisia yhteistyöhön liittyviä uusia globaaleja näkökulmia ja ratkaisuja.

Olemme monitieteinen Business School, joka kehittää korkealuokkaisia opiskelijoita ja valmistelee heitä tulevaisuuden yritysjohtajiksi.

Visio ja missio

Visio, missio ja arvot tukevat maailmanluokan henkilökuntamme ja korkean lentokoulutuksen opiskelijat laajentamaan tutkimus- ja akateemista huippuosaamista sekä määrittelevät yhteiskunnan ja liiketoiminnan tulevaisuuden uudelleen.

Näkemys

Visiomme on olla maailmanlaajuisesti tunnettu kansainvälinen Business School, joka tarjoaa huippuosaamista työn tulevaisuudessa ja kehittää johtajia tulevaisuutta varten.

Tehtävä

Innostamme uusia globaaleja näkökulmia työn tulevaisuuteen ja johtavaan johtajuuteen elinvoimaisella yhteistyöllä ja edistämme huippuosaamista tutkimuksessa, innovoinnissa ja koulutuksessa, jotta opiskelijat, henkilökunta ja kumppanit voivat muodostaa vastuullisen tulevaisuuden yrityksille ja yhteiskunnalle.

arvot

erinomaisuus

Sitoumuksemme mahdollistaa sen, että kaikki henkilökunta pystyy toteuttamaan kaksoistavoitteensa, jotka johtavat tietä maailmanlaajuisesti tutkimus-, käytäntö- ja tieteelliseen kokemukseensa ja tarjoavat samalla erinomaisen opetuskokemuksen opiskelijoillemme.

Luovuus

Luovana ja innovatiivisena tietämyksen edistämiseksi ja yhteiskunnan kanssa toimimiseksi maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Vaikutus

Yhteistyössä hallitusten, yritysten, teollisuuden, luovien ja kulttuurialojen ja yhteisöryhmien kanssa yhteiskunnan nykyisten ja tulevien haasteiden tunnistamiseksi ja innovatiivisten ideoiden ja ratkaisujen tarjoamiseksi, jotka vaikuttavat.

Kaupunkimme

Newcastle on Koillis-Englannin kosmopoliittinen pääkaupunki. Opiskelijaystävällinen kaupunki tarjoaa maailmanluokan urheilua, musiikkia, ostosmahdollisuuksia ja taiteita aivan kaupungin keskustassa. Newcastle on kukoistava kaupunki ja huippuluokan opiskelijapaikka, ja se houkuttelee vuosittain yli 50 000 opiskelijaa eri puolilta maailmaa.

Kohtuuhintaisen asumisen, ikonin arkkitehtuurin ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Newcastlen äänestys on paras 100 opiskelijakaupunkia (* QS Best Student Cities 2018).

Newcastle University Business School

Business School sijaitsee 50 miljoonan punnan kehityksessä, joka tarjoaa huippuluokan tilat, jotka on suunniteltu opiskelijoiden mielessä.

Olemme keskeinen piste arvokkaalle alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten ajattelijoiden, alumnien ja johtavien ammattilaisten verkostolle.

Koulu on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, neljä yliopiston kirjastoa ja opiskelija-asuntoa.

Varusteltu:

  • joustava ja omistettu tapahtumahuone, josta on panoraamanäkymät kaupunkiin
  • neljä suurta luentoteatteria ja 27 seminaari- / opetushuonetta
  • joukko varattavia kokoustiloja henkilökunnan ja opiskelijoiden käyttöön
  • monikäyttöinen tila, jossa opiskelijat voivat yhdistää opiskelun seurusteluun
  • tilaa jatko-opinnoille ja MBA-opiskelijoille rentoutua ja verkostoitua henkilöstön kanssa
  • Wi-Fi koko rakennuksessa sekä kolme tietokoneklusteria, joissa on noin 120 tietokonetta ja omistetut Bloomberg-terminaalit
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Newcastle University Business School

Innovaatiot, luovuus ja yrittäjyys MSc täyttää tietoon perustuvien, yrittäjyys- ja innovaatiokeskeisten talouksien tarpeet maailmanlaajuisesti. ... [+]

Profiili

Innovaatiot, luovuus ja yrittäjyys MSc täyttää tietoon perustuvien, yrittäjyys- ja innovaatiokeskeisten talouksien tarpeet maailmanlaajuisesti.

Kurssilla tarkastellaan strategioita ja liiketoimintaprosesseja, jotka edistävät innovaatioita, luovuutta ja yrittäjyyttä organisaatioissa.

Työnantajat etsivät yhä enemmän yritteliäisiä ja luovia yksilöitä. Kurssillemme on tarkoitus tuottaa valmistuneita, jotka haluavat strategisia rooleja yksityisellä ja julkisella sektorilla. Opit johtamaan näitä organisaatioita innovatiivisilla muutoksilla.

Jos aiot etsiä innovatiivisia, luovia ja yrittäjähenkisiä rooleja, tämä kurssi on sinulle. Nämä sisältävät:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Newcastle University Business School

Kirjanpito-, rahoitus- ja strategiset investoinnit MSc valmistaa sinut johdon kirjanpidon, rahoitussuunnittelun tai yritysten investointien uraan. ... [+]

Profiili

Kirjanpito-, rahoitus- ja strategiset investoinnit MSc valmistaa sinut johdon kirjanpidon, rahoitussuunnittelun tai yritysten investointien uraan.

Strateginen suunnittelu on organisaation prosessi, jossa määritellään sen strategia tai suunta ja tehdään asianmukaiset päätökset resurssien kohdentamisesta parhaiten sen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kurssi sisältää merkittäviä rahoitus- ja johdon laskentatoimia. Se tarjoaa tarvittavat työkalut yritysten suorituskyvyn ja sijoitusmahdollisuuksien kvantitatiiviseen arviointiin.

Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat kehittää uransa:

johtokirjanpitotaloussuunnitteluyritysten investoinnitMitä opit... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Newcastle University Business School

Innovatiivinen Advanced International Business Management Dual Award -kurssi on tarkoitettu niille, jotka pyrkivät kansainväliseen uran johtamiseen. ... [+]

Profiili

Innovatiivinen Advanced International Business Management Dual Award -kurssi on tarkoitettu niille, jotka pyrkivät kansainväliseen uran johtamiseen.

Kurssin päätyttyä voit palkita:

Newcastlen yliopiston kehittynyt kansainvälisen liiketoiminnan johtaminenKansainvälinen liiketalouden maisteri Groningenin yliopistosta

Kurssi kattaa liiketoiminnan pääkohdat kansainvälisessä kontekstissa, mukaan lukien:

strateginen johtaminen ja organisointihallita eri kulttuurejavarainhoito ja taloudellinen riskitalous ja markkinointiMitä opit

Keskityt maiden, instituutioiden ja kulttuurien vertaileviin analyyseihin. Tämä liittyy yritysten strategiseen päätöksentekoon kansainvälisessä ympäristössä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
17 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Newcastle University Business School

E-Business (tietojärjestelmät) MSc yhdistää liiketoimintastrategiat, johtavan teknologian, yrittäjyyden ja organisaatiokäyttäytymisen. Kehität kehittynyttä liiketoiminta- ... [+]

Profiili

E-Business (tietojärjestelmät) MSc yhdistää liiketoimintastrategiat, johtavan teknologian, yrittäjyyden ja organisaatiokäyttäytymisen. Kehität kehittynyttä liiketoiminta- ja teknistä osaamista erottaa urasi nykyaikaisessa yritysmaailmassa. Tämä sisältää pilvipalvelun, tietoturvan ja muiden nykyaikaisten teknologioiden strategisen soveltamisen.

Tällä kurssilla opiskelet Newcastlen yliopiston kahdessa maailmanluokan koulussa. Newcastle University Business School tarjoaa kurssin yhdessä tietojenkäsittelytieteen oppilaitoksen kanssa, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen koulu yhteiskunnassa tapahtuvaa tutkimusta varten.

Sähköisen liiketoiminnan vallankumous ei olisi olemassa ilman innovatiivisten tieto- ja viestintätekniikoiden loputtomasti toteutettavaa tutkimusta, kehittämistä ja soveltamista. Esimerkiksi:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Newcastle University Business School

Kansainvälinen taloudellinen analyysi MSc kehittää syvällistä ymmärrystä taloudellisesta raportoinnista ja johtamisesta kansainvälisen rahoitusympäristön yhteydessä. ... [+]

Profiili

Kansainvälinen taloudellinen analyysi MSc kehittää syvällistä ymmärrystä taloudellisesta raportoinnista ja johtamisesta kansainvälisen rahoitusympäristön yhteydessä.

Maailmanlaajuinen talouskriisi, korkeatasoiset pankkivirheet ja lisääntynyt sääntelyvalvonta ovat osoittaneet moitteettoman varainhoidon ja vankan raportoinnin merkityksen. Kurssi on kehitetty nimenomaan vastaamaan tähän tarpeeseen.

Se tarjoaa sinulle määrälliset ja laadulliset analysointitaidot. Ymmärrät myös, miten kirjanpito- ja rahoitusosaamista voidaan yhdistää menestyksekkäästi arvioidakseen yrityksen tulosta ja arvostusta.

Kurssi on suunnattu hallinto-, liike- tai taloustieteen tutkijoille, jotka haluaisivat saada enemmän erikoisosaamista rahoitusanalyysiin liittyvistä kysymyksistä. Se soveltuu myös muille kuin yritystutkinnon suorittaneille, joilla on hyvä laskentataso ja jotka haluavat kehittää taloudellisia taitoja ja ymmärrystä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Newcastle University Business School

Kvantitatiivinen talous- ja riskienhallinta MSc kehittää ymmärrystäsi yleisistä rahoitusasioista. Voit myös kehittää käytännön ammattitaitoja kvantitatiivisessa menetelmä ... [+]

Profiili

Kvantitatiivinen talous- ja riskienhallinta MSc kehittää ymmärrystäsi yleisistä rahoitusasioista. Voit myös kehittää käytännön ammattitaitoja kvantitatiivisessa menetelmässä ja riskienhallinnassa.

Rahoituspalvelusektorin maailmanlaajuinen kasvu on lisännyt tutkijoiden kysyntää ja ymmärtänyt yleisesti rahoituskysymykset, yhdistettynä kvantitatiivisen metodologian ja riskienhallinnan erikoisosaamiseen. Tämä kurssi vastaa tätä kysyntää. Se perustuu Business Schoolin vahvistamiin vahvuuksiin taloudessa ja rahoituksessa.

Kurssi auttaa sinua ymmärtämään:

rahoituksen roolia nykyaikaisessa taloudessarahoitusmarkkinoiden ja sijoittajien toiminta ja käyttäytyminen... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Newcastle University Business School

Toimintamme, logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc tarjoaa perusteelliset tiedot tärkeimmistä toiminnoista ja toimitusketjusta. Opit parantamaan liiketoiminnan suori ... [+]

Profiili

Toimintamme, logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc tarjoaa perusteelliset tiedot tärkeimmistä toiminnoista ja toimitusketjusta. Opit parantamaan liiketoiminnan suorituskykyä integroidulla toimintamallilla, logistiikalla ja toimitusketjun hallinnalla.

Organisaatiot etsivät jatkuvasti tapoja vähentää kustannuksia, lyhentää tuotanto- ja jakeluaikoja ja hallita riskejä paremmin. Näin ne voivat kehittää ja ylläpitää kilpailuetua.

Kurssi sopii niille, jotka haluavat harjoittaa uraa joko toiminnassa tai yleisessä johdossa, mukaan lukien:

jakelun ja toimitusketjun hallintakonsultointilogistiikka ja liikenteen hallintasuunnittelu, hankinta tai laadunhallintavalmistuksen hallintajohdon kirjanpitoMitä opit... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Newcastle University Business School

Toimintamme hallinta Dual-palkinto yhdistää sinut toiminnanhallinnan tutkimukseen. Tutki erilaisia liiketoimintaympäristöjä ja kulttuurikontekteja. ... [+]

Profiili

Toimintamme hallinta Dual-palkinto yhdistää sinut toiminnanhallinnan tutkimukseen. Tutki erilaisia liiketoimintaympäristöjä ja kulttuurikontekteja.

Kun kurssi on suoritettu onnistuneesti, sinut palkitaan:

Newcastlen yliopiston operaatio- ja toimitusketjun hallintaGroningenin yliopiston teknologiaoperaatioiden hallinta

Kurssi sopii niille, jotka haluavat kehittää tarvittavia erityisosaamisia ja taitoja uran harjoittamiseen seuraavilla aloilla:

toiminnanohjausteknologian hallintatoimitusketjun hallintayleinen johtokonsultointiMitä opit

Opit, miten:

analysoida eri maiden toimintojaymmärtää erilaisia institutionaalisia ympäristöjäkehittää tiiviisti monikansallisten yritysten toiminnanhallintaa... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
17 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Newcastle University Business School

Pankki- ja rahoitusalan maisterimme tarjoaa sinulle taitoja ja asiantuntemusta uran harjoittamiseen pankki- ja rahoitusmarkkinoilla. ... [+]

Profiili

Pankki- ja rahoitusalan maisterimme tarjoaa sinulle taitoja ja asiantuntemusta uran harjoittamiseen pankki- ja rahoitusmarkkinoilla.

Rahoituspalvelualan maailmanlaajuinen kasvu on lisännyt ammattitaidon ja ammattitaidon omaavien ammattilaisten kysyntää pankki- ja rahoitusalalla. Kurssi vastaa maailmanlaajuisten rahoituspalvelualojen trendejä ja kysymyksiä.

Se sisältää aiheita, kuten:

vähittäispankkitoimintainvestointipankkitoimintainvestointien hallintakeskuspankkitoimintaMitä opit

Opetamme sinulle, miten vähittäis- ja sijoituspankit toimivat rahoitusmarkkinoilla. Ymmärrät myös muiden rahoituksen välittäjien roolin.

Opit ja soveltavat teoreettisia kehyksiä taloudessa ja rahoituksessa. Kurssi kannustaa myös osallistumaan nykyisiin keskusteluihin rahoitusmarkkinoihin ja -laitoksiin liittyvistä asioista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
August 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Osoite
Barrack Road,5
NE1 4SE Newcastle upon Tyne, England, Yhdistynyt kuningaskunta