Norwich University of the Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja NUA: sta

Norwich University of the Arts (NUA) on perustanut taiteen, muotoilun ja mediakasvatuksen yli 170 vuotta. Mutta vaikka historiaamme voidaan jäljittää vuoteen 1845, näkymämme ovat ennakoivia.

Keskustakampukselta, jolla on huippuluokan mukavuudet opetuslähestymistapaan, jonka ansiosta meille myönnettiin kulta Teaching Excellence Framework -palkinnon perusteella ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa ykkössijalla The Timesin ja The Sunday Times Good University Guide 2020 -opiskelijoiden säilyttämiselle, maineemme huippuosaaminen on hyvin ansaittu.

NUA on menestynyt vakiintuneeksi yliopistoksi ja kehittämässä kansallista mainetta innovatiivisena ja luovaa akateemista yhteisöä, joka on sitoutunut tarjoamaan ammatillisia, käytännönläheisiä kursseja, jotka antavat opiskelijoille tilaa kehittää taitojaan ja jatkaa intohimoaan.

Sydämessä kaikki, opiskelijat. Taiteilijat, suunnittelijat, päättäjät. Monien erilaisten etujen ja ainutlaatuisten näkökulmien tuominen heille jakavat halu, että heitä haastetaan ja inspiroidaan. Oppia menneisyydestä ja muotoilla tulevaisuutta.

Tehtäväämme

NUA: n tehtävänä on olla Euroopan taiteen, muotoilun, arkkitehtuurin ja mediatutkimuksen erikoistunut korkeakoulu, joka tuottaa korkealaatuisia tutkinnon suorittaneita ja inspiroivia opiskelijoita ja henkilöstöä saavuttamaan huippuosaamista luovilla ja kulttuurisilla aloilla.

Norwich University of the Arts historia

1845 Norwichin suunnittelukoulun perustivat vuonna 1845 Norwichin maalareiden koulun taiteilijat ja seuraajat, jotka ovat ainoa brittiläinen maakuntaryhmä, joka on luonut maisemamaalauksen kansainvälisen maineen.
1965 Hyväksytty tarjoamaan tutkinnon suorittaminen taiteen ja suunnittelun tutkintotodistuksen kautta.
1965 alkaen Maalauksen ja graafisen suunnittelun kaksoisvahvuuksia ilmenee poikkeuksellisten ammatinharjoittajien ja opettajien ryhmässä, mikä merkitsee kansallista taiteen ja suunnittelun näyttämöä.
1975 Ensimmäiset BA-tutkinnon suorittaneet tutkinnot, jotka neuvosto on validoinut kansallisten akateemisten palkintojen (CNAA) puolesta.
1989 Suuri Yarmouthin korkeakoulu sisällytettiin kouluun.
1993 Ensimmäiset maisteriohjelmat esiteltiin akateemisella sopimuksella Anglia-ammattikorkeakoulun kanssa.
1994 Sisältyy korkeakouluksi, nimeltään uudelleen Norwichin taiteen ja suunnittelun kouluksi.
1995 Ensimmäinen tutkijatohtori ilmoittautunut tohtorikoulutukseen.
2008 Sille annettiin valta myöntää tutkintoja maisteritasolle ja nimettiin uudelleen Norwich University College of the Artsiksi.
2012 Privy Council myönsi yliopiston arvon, ja siitä tuli Norwich University of the Arts . Nimittää ensimmäisen liittokanslerinsa - näyttelijä Sir John Hurtin.

Laadunvarmistusvirasto tarkistaa, kuinka Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot ja korkeakoulut ylläpitävät korkeakoulutuksensa tasoa.

Yliopisto perustettiin itsenäiseksi korkeakouluopetukseksi vuoden 1988 opetusuudistuslain 121 §: n nojalla ja se on tunnustettu elin, jolla on tutkintoon johtavaa valtaa. Yliopistoa ohjaa oppilaitos (OfS). Yliopiston asemaa koskevat tiedot löytyvät OfS-rekisteriin ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen (GOV.UK) verkkosivuilta julkaistuista tunnustettujen laitosten luettelosta. OVP: n sääntelykehys astuu voimaan 1. elokuuta 2019 alkaen. 1. huhtikuuta 2018 ja 31. heinäkuuta 2019 välisenä aikana yliopistoon sovelletaan väliaikaisia ​​järjestelyjä.

Sijainnit

Norwich

Norwich University of the Arts

Puhelin
+44 (0)1603 610561