University of Oxford

Smith School of Enterprise and the Environment

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Oxford toivottaa joka vuosi tervetulleeksi lahjakkaita opiskelijoita ympäri maailmaa. Opiskelijamme herättävät mahdollisuuden opiskella kansainvälisesti tunnetulla yliopistolla, jolla on erinomainen akateeminen saavutus ja innovaatio.

  • Oxfordin opetus ja tutkimus on johdonmukaisesti huippuluokkaa kansallisesti ja kansainvälisesti, ja se on lääketieteellisen, tieteellisen ja teknologisen saavutuksen eturintamassa.
  • Yliopistolla on erinomaiset palvelut ja resurssit oppimiseen maailmankuuluvissa kirjastoissa, laboratorioissa ja museoissa.
  • Opiskelijat tulevat Oxfordiin 140 eri maasta ja alueelta.
  • Oxfordin kollegiaalinen järjestelmä edistää yhteisötuntemusta tutoreiden ja opiskelijoiden välillä sekä opiskelijoiden keskuudessa.
  • Opiskelijoilla on mahdollisuus oppia alan johtavien tutkijoiden rinnalla.
  • Oxfordilla on vahvat yhteydet tutkimuslaitoksiin, yritystoimintaan ja teollisuuteen sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että ulkomailla.

Oxford on ainutlaatuinen ja historiallinen instituutti, joka on Englannin kielen vanhin yliopisto. Ei ole selvää perusta, mutta Oxfordissa jonkinlainen opetus oli olemassa vuonna 1096 ja kehittyi nopeasti 1167, jolloin Henry II kielsi englantilaiset opiskelijat Pariisin yliopistosta.

Smith School of Enterprise ja ympäristö (SSEE)

Smith School of Enterprise ja ympäristö (SSEE) perustettiin vuonna 2007 yliopiston itsenäisenä tutkimuskeskuksena. Vuonna 2013 liittyi maa- ja maantieteelliseen korkeakouluun (SoGE), joka laajensi opetusohjelmia yhteistyössä laajemman yksikön ja sen muiden tutkimusyksiköiden, Liikennetutkimusyksikön ja Ympäristömuutosinstituutin kanssa. Maantiede ja ympäristö ja sen tutkimuslaitokset ovat kansainvälisesti tunnustettuja huippuosaamisestaan ​​ympäristötutkimuksessa ja apurahaohjelmassa. Historiallinen alkuperä on entisessä Maantieteen laitoksessa, joka on ensimmäinen maantieteellinen koulu, joka on perustettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, yli 100 vuotta sitten Halford Mackinder. SoGE: n eettinen tarkoitus on edistää rohkeaa, innovatiivista ja haastavaa tutkimusta samalla, kun se pysyy sitoutuneena korkeimpien stipendinormeihin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Summer courses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: