Pearson College London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme pieni intiimi college tarjoaa valikoiman perus- ja jatkotutkintojen ja lyhytkursseja. Osa Pearson, FTSE 100 yrityksen, Olemme ylpeitä tarjoamalla ainutlaatuisen, suportive ja tiivis ympäristö, jossa jokainen voi menestyä. Meidän tehtävämme on auttaa oppijoita tänään tullut innovaattoreita, keksijät, luojia, yrittäjiä ja johtajia huomenna.

Pearson College London: Uusi tapa.

Käsi kädessä alan asiantuntijoiden, luomme todella ainutlaatuinen tutkinnon kanssa astetta ja opit että asia tänään, ja huomenna. Uskomme ihmiset ovat tämän maailman suurin luonnonvara. Ihmiset energiateollisuus, teollisuuden innovatiivisuutta, ja innovaatio tuo mukanaan edistystä - valtuudet ihmiset muuttavat maailmaa.

Olemme jatkuvasti löytää uusia tapoja suunnitella, kehittää ja toimittaa kursseja ja opetussuunnitelman, käsi kädessä teollisuuden johtajia, akateemiset asiantuntijat ja opiskelijat, luoda todella ainutlaatuinen valmistuneet; suorittaneiden jotka ovat hyvin lukea, tie testattu ja valmis huomisen maailmassa, tänään.

Vain FTSE 100 Koulutus

Pearson College London käynnistettiin vuonna 2012, ja osana Pearson, olemme ainoa FTSE 100, joka toimittaa astetta Britanniassa. Olemme asiantuntija suunnittelussa ja toteuttamisessa astetta merkitystä todellisessa maailmassa, joten meidän opiskelijaa taitoja ja kokemusta he tarvitsevat saada palkkasi, ja päättäväisyyttä päästä eteenpäin.

Koska FTSE 100 yrityksen olemme luontainen ymmärrys nykyaikaisen liiketoimintaympäristö ja työnantajan tarpeet. Pysyminen uskollisina visio tulevaisuudesta keinot oppia menneisyydestä, käsittää nykyisen ja tulevaisuuden ennakointi. Tämä onnistuu tekemällä tiivistä yhteistyötä uraauurtava teollisuuden johtajia, jotka voivat auttaa meitä muovaamaan oppimista, ja futuurit, meidän opiskelijat.

Kustantaja, kirjailija, Examiner

Emme ole mikä tahansa FTSE 100 yrityksen. Pearson PLC on maailmanlaajuinen julkaisu ja koulutus pääkonttori sijaitsee Lontoossa. Se on suurin koulutusyritys ja suurin kirjankustantaja maailmassa. Kuten asiantuntijat koulutukseen, joiden kanssa teemme kadehdittava valikoima arvostettuja tutkijoita, joilla on akateeminen perintö juontavat juurensa yli 150 vuotta. Sekä teollisuuden ja akateemisen näkökulmia ovat meidän DNA, tekee meistä ainutlaatuisen sisällä Higher Education.

Luokkahuone on Boardroom Course Toimitus: Uusi tapa oppia

Sitoutumisemme akateemisen maailman ja teollisuuden on yleisin meidän kurssin toimitukseen. Meidän opiskelijat eivät vain oppia heidän tutkimuskohde, he saavat kokemusta, ja saada pääsyn, paras paras valitsemiinsa sekä luokassa ja kumppaniyritysten - se on ainoa tapa oppia.

Teollisuutemme ja työnantajan yhteistyökumppaneita ovat:

Fox International Channels Unilever Suora Line Group Salesforce Savills Twinings

Ja erilaisia ​​visuaalisia tehosteita (VFX) studiot, kuten:

Mill Framestore BlueBolt MPC Lasitehdas

Työllistettävyys ja taattu Työharjoittelu

Hyödynnämme teollisuuden kumppanuuksia varmistaa meidän opiskelijoilla on kaikki mahdollisuudet laittaa oppimisen suoraan käytäntöön aikana, ja sen jälkeen, heidän aikaa Pearson College London.

Tiedämme, kuinka tärkeää harjoittelupaikkoja ovat, niin kaikki meidän kokopäiväistä Business School opiskelijat taataan vähintään yhden harjoittelun osana opintojaan, jollei koulumenestykseen. Tämä auttaa heitä parantamaan heidän CV ja luottamusta, laittaa oppimisen käytännössä, tutkia uramahdollisuuksiaan, rakentaa suuria kontakteja ja parantaa mahdollisuuksiaan. Olemme täällä auttaa Opiskelijamme tehdä muutakin kuin jatko.

Meidän opiskelijat saavat one-to-one uran valmennus, tuki, taattu harjoittelupaikkoja, yritys-pohjainen mentoreita, neuvoja ja palautetta heidän ensimmäinen päivä.

Akateeminen ja teollisuusministeriö validoitu Saimme mahdollisimman luokitus koulutuksen laatu viime Quality Assurance Assessment (QAA).

Akateemisen maailman ja teollisuuden seisovat yhdessä, rinta rinnan, puolustajina kurinalaisuutta ja sitoutumista tarvitaan varmistamaan valmistuneista ovat valmiita työelämään.

Meidän astetta sijoittaa yhtä painotetaan akateeminen kurinalaisuutta ja työnantajan sitoutuminen varmistaa valmistuneista ovat valmiita työelämään. Työskentelemme johtavien työnantajien ja teollisuuden luoda astetta joka vastaa heidän tarpeisiinsa.

Akateeminen laatu on ensiarvoisen tärkeää meille - siksi meidän Business ja Enterprise astetta vahvistanut Royal Holloway ja Bedford New College - perinteinen punainen tiili yliopiston äskettäin sijoittui top 1% kaikista Yliopistot World Times Higher yliopiston Maailma Rankings. Meidän Business Management tutkinto-ohjelmat on vahvistanut Ashridge, maailman johtava Business School, ja kumppanuutemme käsitellään kuilua jatko taitoja ja teollisuuden tarpeisiin, tarjoaa sarja innovatiivisia ja teollisuuden yhdistetty perustutkintoa ohjelmia.

Monet kursseja akkreditoitu tai rinnalla kehitetään alan johtava ammattiryhmille. Tässä on vain joitakin kytkökset: - Chartered Institute of Marketing (CIM) - Chartered Management Institute (CMI)

Academics Kuka voi, harjoittajat, jotka eivät

Opiskelijamme oppivat johtavien tutkijoiden ja alan ammattilaisten yläreunassa niiden peli. Meidän yritteliäs tutkijat ovat aktiivisesti mukana teollisuudessa, joten ne mentori opiskelijoillemme liikaa, ja antaa heille todellisen käsityksen heidän valitsemansa uran tai sektorilla.

Kotoisin joitakin parhaista oppilaitosten ja menestyksekkäimmistä yrityksille ja organisaatioille Britanniassa ja maailma, meidän opettajat ovat paitsi olleet jäljessä joitakin parhaista uusia kykyjä alansa, mutta on vaikuttava joukko saavutuksia aika harjoitella mitä he saarnaavat.

Meidän opetuksen sisältö rakentuu älykkyys keräämme työnantajilta, nykysuuntauksista sekä opiston erittäin soveltava ja henkilökohtainen lähestymistapa. Näin me aina tiedä, mitä työnantajat etsivät.

Lisäksi luentoja ja seminaareja, opiskelijoiden osallistuu myös erilaisia ​​työpajoja ja teollisuuden päivinä, jotka toimitetaan meidän alan kumppaneita kuten ATOS, L'Oreal, Merrill Lynch ja NBC News. Tämä takaa meidän opiskelijoilla on käytännön soveltamista varten teoreettinen tutkimus, niitä saa ajattelemaan luovasti, ja tarkoittaa, että opiskelijat käyttävät liitäntöjen ja on yhteyksiä he voivat pyytää myös tulevaisuudessa.

Alumni Achievement: tukeminen Opiskelijat Long valmistumisen jälkeen

Meidän alumnit ovat työskennelleet joitakin kuuluisimpia yrityksiä maailmassa. Tulokset ovat esimerkkejä huippuosaamisen, joka kestää testin ajan, ja käytetään opettaa tulevia suorittaneiden mitä menestys näyttää. 80% päässeet kalat ovat päätyneet työskentelemään valitsemaansa tutkimuskohde.

Kun valmiiksi kurssin meidän opiskelijat automaattisesti jäseniksi Pearson College Alumni ry, yksinomainen yhteisö. Pearson College Alumni ry tarjoaa ainutlaatuisen maailmanlaajuisen verkoston menneisyyden opiskelijoiden ja erilaisia ​​alumni etuja, jotka hyödyntää poliisiakatemian resurssit - ympäri vuoden alumni saavat kutsuja ilmaisia ​​tapahtumia ja tapaamisia, ammatillisen verkostoitumisen ja uran jatkumisesta tukea.

Business Minded Opiskelijaksi ja arviointi

Me arvioida mahdollisia opiskelijoille ansioita niiden koulumenestystä, arvo heidän kokemuksensa ja heidän tavoitteensa läpi haastattelun ja arviointiprosessin jotka lainataan vanhaa, uutta, ja tulevaisuudessa.

Etsimme opiskelijoille paljon kyky ja todellinen intohimo heidän valitsemansa aihe. Pidämme jokainen sovellus omien ansioidensa ja olemme iloisia harkita monenlaisia ​​akateemisia, ammatillisten ja ammatillinen pätevyys sekä työn ja elämän kokemusta. Annamme siis arvio saapumisen arvioida kunkin opiskelijan mahdollisuudet menestyä valitsemaansa kurssin.

Kun opiskelija on tehnyt hakemuksen kutsumme heitä istumaan haastatteluun ja suorittaa jotkut arvioinnit Hakija päivänä. Arvioinnit vaihtelevat, riippuen valitusta kuria, mutta ne voivat sisältää arvion opiskelijan henkilökohtainen portfolio, luova tehtävä, online-Kriittinen ajattelu testi, Core kyvyt testi sekä essee aiheesta merkitystä valitun astetta.

Me haastattelee kaikki hakijat, koska me todella haluamme tietää lisää heistä, ja heidän motivaatiota valitsemaansa aihe. Tärkeintä meille on niiden mahdollisten, ja että heillä on, mitä se tekee onnistua ja menestyä niiden kurssin, kuin niiden ennustetaan laadut ja henkilökohtaista lausahdusta.

Student Led

Olemme yhtä vakavasti myös opiskelijan termiineillä olemme tulevaisuutemme opiskelijaa. Opiskelijamme ovat keskittyä ja polttoaineen kaikelle. Ne inspiroivat innovaatioiden ja luovuuden ytimessä kaikkien opetamme tänään, ja miten opetamme huomenna. Opiskelijamme saavat mahdollisuuden puhua meille säännöllisesti, face-to-face ja one-to-one, ja niiden tutkimukset kehittyvät ympärille, mitä he haluavat saavuttaa. Pearson College London tarjoaa myös parhaat hakijat ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla Student Co-Creator. Vastineeksi täysi maksu niiden lukukausimaksuja, nämä opiskelijat pyydetään osallistumaan kaikilla aloilla kollegion lukien tutkinto suunnittelu, markkinointi ja rekrytointi.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Peli Art

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Meidän jännittävä MA Game Art on luotu vastauksena teollisuuden kysyntää uusille luovaa lahjakkuutta ja on keskittynyt kehittämään ja vaaliminen taitoja ja luovuutta valmisteltaessa uran peli taiteilija. [+]

Britannian Pelialan on maailman johtava ja strategisesti tärkeitä tulevaisuuden Creative Industries Britanniassa.

Pelit ovat kaikkialla ja on kasvanut perustuu pääasiassa tietokoneiden ja konsolit olevan yleistä puhelimissa, tabletteja ja web. Ne koskevat kaikkia ryhmiä pelaajia ja joidenkin toimenpiteiden teollisuus on suurempi kuin elokuvateollisuus.

Tämä kurssi on validointiin Ohjelman yleiskatsaus

Jännittävä ma peli art on luotu vastauksena teollisuuden kysyntää uusille luovaa lahjakkuutta ja on keskittynyt kehittämään ja vaaliminen taitoja ja luovuutta valmisteltaessa uran peli taiteilija.

Tämän vuoden mittainen ohjelma avulla voit kehittää taitojasi työskennellessään yhteistyöhankkeet aivan kuten haluat teollisuudessa. Meidän erinomaiset yritysten välisiä yhteyksiä ja ohjausta kumppaneiltamme, voit hyödyntää oppimisen periaatteet luominen ympäristöissä, käyttöliittymät ja visuaalisia tehosteita ammattimaisesti sekä käytännön ammatillista kokemusta tarvitaan varmistamaan työtä.... [-]


Ma Visuaalisia Tehosteita Tuotanto (3d)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan sinulle käytännön, ammatillinen koulutus ja täysin akkreditoitu MA tutkinto, joten et vain jatko, voit valmistua korkeasti koulutettujen, erittäin luova VFX ammattilainen. [+]

Rakastaisitko LUO häkellyttävä ja palkitut visuaalisia tehosteita (VFX)?

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan sinulle käytännön, ammatillinen koulutus ja täysin akkreditoitu MA tutkinto, joten et vain jatko, voit valmistua korkeasti koulutettujen, erittäin luova VFX ammattilainen. Olemme aloitti kanssa Bradfordin yliopiston tuoda sinulle ohjelma, joka ylittää säännöllisten 3D VFX kursseille. Antaa sinulle kehittynyt, ajan tasalla taitoja state-of-the-art 3D VFX teknologioita ja tekniikoita, sekä syvällistä ymmärrystä siitä, miten niitä käytetään todellisissa tuotantoympäristöissä.

MIKSI ESCAPE STUDIOS, PEARSON College London? Opi palkittu alan ammattilaisia ​​ja kokeneita alan keskittyvää tutorit; Meidän tutorit eivät ole ollut vain muutamista parhaista uusia kykyjä alansa, mutta on vaikuttava joukko saavutuksia aikaa harjoitella mitä he saarnaavat Kaikki valmistuneet tuottavat alan standardin showreel lähdöksi opinnoista State-of-the-art, studio-tyylistä tilat loistava Lontoossa paikalla Meneillään olevat alumni tukevat valmistumisen jälkeen - meidän 2000+ alumnit kiiri kauas nauttia uran parhaaseen studiot liiketoiminnan Ilmainen online-pohjamaali kurssi - tuo perustaidot vauhtiin ennen kuin aloitat Access Escape Virtual Learning Environment ilmaiseksi ylimääräisiä resursseja tukemaan koulutukseen - koko kurssin ja 12 kuukautta sen jälkeen, kun olet valmistunut Saat apua ja neuvoja ansioluettelosi, showreel ja työhakemuksia Meidän pieni luokkakoot varmistetaan, että toimitamme yksilöllisiä, opiskelija johti lähestymistapaa oppimiseen Rekisteröidy ilmaiseksi Autodesk software kun liityt meidän Autodesk Koulutus Yhteisö Nauti joustavan opiskelun, jossa 18 viikon luokkahuoneessa tutkimuksen 12 viikon verkossa oppimista mentori ja 15 viikkoa opinnäytetyö, valmistunut verkossa mentor Mitä opit Voit opiskella kuusi keskeistä moduuleista sisältäen myös: 3D Foundation Visual Effects Advanced 3D Visual Effects 3D-VFX Työkalut ja teknologia Visual Effects projekti Visual Effects Production Project Otamme myös ANTAVAT SOFTWARE TRAINING IN:... [-]

Ma Visuaalisia Tehosteita Tuotanto (sommittelu)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan sinulle käytännön, ammatillinen koulutus ja täysin akkreditoitu MA tutkinto, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset aloittaa urasi korkeasti koulutettujen, erittäin luova visuaalisia tehosteita (VFX) ammattimainen. [+]

Etsitkö molempien maailmojen parhaat puolet?

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan sinulle käytännön, ammatillinen koulutus ja täysin akkreditoitu MA tutkinto, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset aloittaa urasi korkeasti koulutettujen, erittäin luova visuaalisia tehosteita (VFX) ammattimainen.

Olemme aloitti kanssa Bradfordin yliopiston tuoda sinulle ohjelma, joka ylittää säännöllisten koostaminen kursseja, antaa sinulle kehittynyt, ajan tasalla taitoja state-of-the-art VFX tuotantoteknologioiden ja -prosessien, sekä syvällistä ymmärrystä VFX joka kulmasta, sekä teoriassa ja reaalimaailman teollisuuden.

TIETOA OHJELMA

Viime vuosikymmenen aikana, käyttö tietokonepohjaisen kuvakieli elokuva, televisio, vuorovaikutteisen viihteen ja tietokonepelit on kasvanut nopeasti. Itse asiassa lähes kaikki visuaalinen media tuotetaan nykyään on mukana tietokoneen jossain vaiheessa sen luomiseen. Se tarkoittaa, että on todellinen tarve päteviä, luoville ammattilaisille johtaa, innostaa, kehittää ja hyödyntämään uusien ja olemassa olevien tietokonegrafiikka teknologiaa, nyt ja tulevaisuudessa. ... [-]


Videot

Pearson College Clearing 2015