Plymouth University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Plymouth Olemme maailmanluokan, moderni yliopisto (Times Higher Education World University Rankings 2016). Elävä ja ystävällinen, joilla on vahva maine innovaatioiden. Times Higher Education kuvattu meille yksi vasta aloittelevien "moderni globaali eliitti".

Student Kokemus Olemme yksi suurimmista yliopistoissa maassa noin 27000 opiskelijat tutkimalla erilaisia ​​kursseja maanviljelyksestä valokuvauksen, liiketoiminnan biologian ja suunnittelusta hammaslääketieteen. Meidän juuret yli 150 vuotta School of Navigation, mutta se on meidän nykyaikaisuus, joka antaa meille energiaa ja suuntaa. Se antaa meille vapauden määritellä painopistealueiksemme ja arvojamme. Se antaa meille vapauden määritellä maailmaan, että me auttaa rakentamaan. Odotamme.

Olemme yksi alkuun 350 yliopistot maailmassa *, ja ovat 59. vuotiaista alle 50 Olemme sitoutuneet tarjoamaan ensimmäisen luokan, ensimmäisen valinta opiskelija kokemus, Parantaa työllistyvyyttä ja kehittää stipendin ja kansalaisuutta. Kahdesti-voittaja Queen juhlavuoden palkinnon Higher ja aikuiskoulutusministeriViimeksi vuonna 2012, olemme saaneet tunnustusta innovatiivinen opetuksen, meidän vaikutus perustuva lähestymistapa tutkimukseen, ja miten me yhdessä kumppaneiden kanssa luoda sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä meidän yhteisöjä.

Meidän tutkinnot ovat paljon muutakin kuin passin uran. Ne rikastuttavat ja kehittää opiskelijoiden taitoja ja oppia elämään niin että valmistuneista ei vain ole kadehdittava työhistoria vaan myös todellista lisäarvoa taloudelle ja yhteiskunnalle, onko oppiminen tapahtuu luokkahuone, laboratorio, studio tai kenttätyön avulla, työpaikan tai yhteisön.

Yli 12000 oppilaamme vuosittain hyötyvät harjoittelu ja työssäoppiminen, ja 89 prosenttia valmistuneista on työssä ja / tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien. Meidän Graduate School nimettiin toiseksi paras maailmassa, ja ensimmäinen Britanniassa, Kun taas tilaisuuksia opettaa keskuudessa jatko yhteisö rankattiin parhaiten maailmanlaajuisesti.

Ajattele globaalisti

Olemme globaali yliopisto, joka on yli 80 kumppanuudet 30 maassa, Mukaan lukien Kiina, Yhdysvallat ja Sri Lanka. Ja meidän laaja kumppani College verkkoon poikki etelään ja länteen Englannissa, meillä on yhteensä 13.000 off-kampuksen opiskelijoiden Plymouth astetta.

Olemme ensimmäinen vuoden 1992 jälkeen yliopisto käynnistää oman lääketieteellisen koulun. Ja me olemme ensimmäinen yliopisto maailmassa, jolle myönnettiin Social Enterprise Mark - Ainoa riippumaton akkreditointi korostamaan organisaatioille, jotka saattavat ihmiset ja planeetta rinnalla voittoa.

toimi paikallisesti

Olemme paikallinen yliopisto ja edistää neljännes miljardi puntaa aluetalouden ja työllistävät lähes 3000 ihmistä. Olemme investoineet yli £ 150 miljoonaa meidän kampuksen seitsemän viime vuoden aikana, kuten Marine rakennus, joka sisältää yhden maan pisimmällä aalto säiliöt; ranta meren opetusta ja tutkimusta asemalle; performanssitaiteen keskuksen opetus-, tutkimus- ja hosting ammatillisen osoittaa; ja uudet lääketieteen ja hammaslääketieteen laitteet.

Autamme kaupungin ja alueen kasvaa

Olemme ytimessä Plymouth ja keskeisessä asemassa, sivistyksellistä, sosiaalista ja taloudellista elämää vilkas ranta kaupunki. Olemme valvomaan £ 100 miljoonaa alueellisen liike tukiverkko, kehua Inkubaation innovaatio, ja tiedepuisto infrastruktuuri, ja käytämme tietoa, asiantuntemusta ja ihmisiä auttamaan hoivata yritysten ja työpaikkojen luomiseksi.

Pysymme sitoutuneet työskentelemään yhteisöömmeJa joissa määrätään NHS lääkärin ja hammaslääkärin hoitoa potilaille; käsitellään elinikäistä oppimista kumppanuuksia Lasten "University ja University of Ikäihmisten; opiskelija vapaaehtoistyön ja varainhankinnan; tai laajan julkisen ohjelma, joka tuo kulttuurin ja taiteen alueelle.

Huipputason tutkimus-

Lähes kaksi kolmasosaa tutkimuksemme on luokiteltava maailman johtava tai kansainvälisen laadunTehden meille Top 50 UK tutkimuslaitos Tutkimuksen mukaan Excellence Framework (REF).

Maataloudesta Taideteollisella psykologia matematiikan, geotieteisiin koulutukseen, olemme parantaneet tulokset kautta linjan - ja rankattiin ensin lähdön Kliininen.

Maineemme - koulutuksen, tutkimuksen ja yritysten - tekee meille mahdolliseksi muutostekijänä. Se takaa me käskemme rahoitusta ja ovat pyrkineet yhteistyöhön. Me houkutella henkilöstöä ja kumppaneita, jotka toimittavat ylimääräinen työ - työ, joka hyödyttää paikallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä. Olemme yleinen tehokkaimpiin yliopistossa People ja Planet Vihreä liitto, ja ykköseksi uudelleen vuonna 2015 - Mennä yhdessä kolme Green viitta palkinnot kestävyyttä vuonna 2014. Tavoitteemme kulkevat käsi kädessä ympäristö- ja sosiaalisen vastuun.

Kanssa Plymouth University

Olemme ylpeitä oppiminen tilat ja elämän mahdollisuuksia tarjoamme opiskelijat ja henkilökunta täällä Plymouth, Britannian "Ocean City". Olipa matka vie Plymouth oppia tai tehdä työtä, tehdään se yhdessä, kanssa Plymouth University.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Tätä vuoden MA Architecture-ohjelman tavoitteena on tukea teitä kehittämään taidon arkkitehtonisen suunnittelun, parhaillaan kehittää sekä kaupunkisuunnittelu ja rakennuksen yksityiskohtaista suunnittelua. Sinun tutkimus asetetaan tutkia uusia kaupunkien muotoja, joita syntyy vastauksena muuttuvaan luonteeseen kaupungeissa, erityisesti lisäävät alueellista ja maailmanlaajuista liitettävyyttä, ja siirtää kulttuuriset, taloudelliset, ekologiset, poliittiset, sosiaaliset ... [+]

MA Arkkitehtuuri

Tätä vuoden MA Architecture-ohjelman tavoitteena on tukea teitä kehittämään taidon arkkitehtonisen suunnittelun, parhaillaan kehittää sekä kaupunkisuunnittelu ja rakennuksen yksityiskohtaista suunnittelua. Sinun tutkimus asetetaan tutkia uusia kaupunkien muotoja, joita syntyy vastauksena muuttuvaan luonteeseen kaupungeissa, erityisesti lisäävät alueellista ja maailmanlaajuista liitettävyyttä, ja siirtää kulttuuriset, taloudelliset, ekologiset, poliittiset, sosiaaliset ja fyysiset olosuhteet ja vaatimukset.

Tärkeimmät ominaisuudet Ole luova kanssa hämmästyttävän tilat ja resurssit. Sinulta perustua meidän herättävän humanistisen tiedekunnan rakennuksen sydämessä kampuksen, jossa opiskelijat ja henkilökunta muiden taiteen kursseja pomppia ideoidensa ja yhteistyötä. Ja sinulla on 2,5 neliömetriä desk soittaa oman. Opiskella ohjelmaa täysin vahvistanut Royal Institute of British Architects (RIBA) ja määrätty Arkkitehdit rekisterihallituksen (ARB) - National Student Survey tuloksia jatkuvasti yli 90 prosentin tyytyväisyys. Vuorovaikutuksessa julkisuuteen jonka arkkitehtuuri on herkkä ihmisiä, paikkoja ja mannerlaattojen. Toimimaan paikallisten yhteisöjen ja instituutioiden, kuten kaupunginvaltuustot, elinkeinoelämän järjestöt ja kansalaisjärjestöt. Työ elää studio-urakointiin, sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. Edellinen hankkeita on Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Portugalissa, Latviassa ja Puolassa. Hyötyvät tulevaisuuteen päin ohjelma, joka sisältää vahvan kaupunki- ja kestävän kehityksen ulottuvuus. Opi ohjaajia teollisuuden kokemusta ja tieteidenvälistä tutkimusta etuja. Koulumme kuvattiin "veloittaa" Arkkitehtitoimisto "Journal. Ohjelman yleiskatsaus ... [-]

MA Social Work

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Ammattimaisesti tunnustanut Health and Care ammatit neuvoston (HCPC), meidän käytäntö johtama tutkinto voit saavuttaa ammatillinen pätevyys ja kyky suhteuttaa akateemisen teorian ja osaamista sosiaalityön käytäntöön. Voit kehittää tietoa sosiaalityön teorioita ja menetelmiä arvioinnin ja intervention, sekä heijastavien lähestymistapoja ihmisen tarpeisiin ja käyttäytymiseen, nykyinen sosiaalipolitiikan ja lakia. Sinun jättää meidät hyvin ... [+]

MA Social Work

Ammattimaisesti tunnustanut Health and Care ammatit neuvoston (HCPC), meidän käytäntö johtama tutkinto voit saavuttaa ammatillinen pätevyys ja kyky suhteuttaa akateemisen teorian ja osaamista sosiaalityön käytäntöön. Voit kehittää tietoa sosiaalityön teorioita ja menetelmiä arvioinnin ja intervention, sekä heijastavien lähestymistapoja ihmisen tarpeisiin ja käyttäytymiseen, nykyinen sosiaalipolitiikan ja lakia. Sinun jättää meidät hyvin valmistautuneita työllisyyden sosiaalihuollon.

Tärkeimmät ominaisuudet Saada tutkinnon, jossa tutkinto tunnustettu Health and Care ammatit neuvoston (HCPC) avulla voit hakea rekisteröityä sosiaalityöntekijän kanssa HCPC. Kehittää ammattimaisesti viettämällä 170 päivää ohjattuun käytännössä asetukset - kanssa sijoitus mahdollisuuksia virastojen lakisääteiset ja vapaaehtoiset alojen koko Lounais. Hyötyvät stipendi tukea sinua opintojen - saatavilla monille opiskelijoille. Saavutetaan erittäin toivottavaa tutkinnon sosiaalityössä. Erinomainen työllistettävyys - 95 prosenttia meidän syyskuu 2013 valmistuneista on työssä. Meidän opetushenkilöstö - jotka johtavat tavalla niiden aiheista, suorittamalla kansainvälisesti arvostettu tutkimus - innostaa sinua. Opi pätevää sosiaalityön ammattilaisille. Saada kokemusta ensikäden myötävaikutuksella palvelun käyttäjien ja hoitajien koko ohjelman. Ohjelman yleiskatsaus ... [-]

MSc

MSC / MRE Robotiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Innostua innovoida ja kehittää robotteja, tekoäly ja autonomiset järjestelmät huomisen maailmassa. Gain kehittynyt teoreettinen ja käytännön tietoa meidän maailman johtavista asiantuntijoista interaktiivinen ja älykäs robotiikka, ja jatko valmis jatkamaan jännittävän uran mitään kotiautomaation syvänmeren tai avaruustutkimusta. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia arvokasta alan kokemusta ja ... [+]

MSc / MRE Robotics

Käynnistää itse osaksi robotiikan tutkimusympäristöä ja kehittää taitoja ja luottamusta tehdä omia perusteellista tutkimusta projekti. Gain nykyinen, kehittyneet teoreettiset ja käytännön tietoa meidän maailman johtavien asiantuntijoiden älykäs ja vuorovaikutteinen robotiikka. Saat jatko valmis tulevaisuuden nopeasti muuttuvassa maailmassa henkilökohtaisen ja palvelurobotiikan ja taitoja edelleen oman tutkimuksen PhD tasolle.

Tärkeimmät ominaisuudet Uppoudu henkilökohtainen tutkimusprojekti ja oppii viestimään motivaatio, menetelmät, ja päätelmistä virallisen väitöskirja ja yhteenveto paperia. Hanki ajan tasalla uusimman kehityksen keinotekoisen elämän ja älykkyys, mukautuva käyttäytyminen, tiedon visualisointi, neurolaskenta ja dynaamisia järjestelmiä, sekä etäkäyttö ja seurantajärjestelmiä. Meidän seminaarien sarja puhujia teollisuuden ja korkeakoulujen antaa sinulle mahdollisuuden pitää eteenpäin tällä nopeasti kehittyvällä alalla. Anna itsellesi reunan. Ohjelmamme erottuu muista robotiikka master -ohjelman, Isossa-Britanniassa ja ulkomailla, varmistamalla syvempää teoreettista ja käytännön tietoa vuorovaikutteiset ja älykkäät robotiikan. Laajenna taitosi ensiluokkaiset palvelut, kuten 3D nopea prototyyppien järjestelmiä, in-house PCB-suunnittelu ja asennus työkaluja, sekä palkitun Plymouth Humanoid robotit. Hanki asiantuntija koulutusta jäseniltä Marine ja Industrial Dynamic Analysis (MIDAS) tutkimusryhmä sekä keskuksen Robotics ja Neural Systems (CRNS). Hyötyvät yhdistämällä tieteenaloja, jotka ovat perinteisesti opetettu erikseen. Tulet valmistuu valmiina asiantuntemusta ja yhdistettyä osaamista suunnitella ja kehittää täysin integroidun mekaaniset, elektroniset, valvonnan ja laskentajärjestelmät. Opetti osia ohjelmasta toimitetaan myös opiskelijoille Vuosi 1 diplomi Robotics Technology ohjelma. Ohjelman yleiskatsaus ... [-]

MSC Brändi Ja Design Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Koska kuluttajat entistä kehittyneempiä ja tuotteiden valikoimaa vielä suurempi tarve eriyttää strategisten brändi ja design management on tullut yhä tärkeämmäksi. Tällä ohjelmalla voit tutkia arvoa brändin ja design management aikakaudella yhä kypsillä markkinoilla. Sekä kehittää brändin liittyviä teoreettinen ymmärrys ja käytännön keskittyä, sinulla on mahdollisuus ... [+]

MSc Brand and Design Management

Koska kuluttajat entistä kehittyneempiä ja tuotteiden valikoimaa vielä suurempi tarve eriyttää strategisten brändi ja design management on tullut yhä tärkeämmäksi. Tällä ohjelmalla voit tutkia arvoa brändin ja design management aikakaudella yhä kypsillä markkinoilla. Sekä kehittää brändi liittyvien teoreettista ymmärrystä ja käytännön keskittyä, sinulla on mahdollisuus kehittää yrittäjyyttä, johtajuutta, tutkimus ja viestintätaitoja.

Tärkeimmät ominaisuudet Saavat yksi-yhteen mentorointi kokenut brändin ammattilainen työskentelee parhaillaan paikallisesti, kansallisesti tai kansainvälisesti tunnustettu organisaatio. Hyödynnä heidän asiantuntemuksensa kehittää käytännön taitoja ja ymmärrystä teollisuuden ja käyttää sisäpiirintietoa avulla voit valmistautua syöttää työpaikan. Rakenna laajempaa tietämystä, jonka avulla voit menestyä kehittämällä käytännön ja teoreettinen ymmärrys kaikilla brändin ja design management, mukaan lukien: kuluttajien psykologia; toimitusjohtaja luovia ihmisiä; tavaramerkkiä, tekijänoikeutta ja brändäys lakia; yrittäjyys; johtajuus ja tuotepolitiikka ja salkunhoidon. Tutustu laajemmassa yhteydessä merkit nykypäivän yhteiskunnassa ja miten ne vaikuttavat ja vaikuttavat poliittiset ja kulttuuriset suuntaukset. Voit kehittää "iso kuva" ajattelu auttaa sinua erottumaan joukosta. Hyötymään pääsystä omistettu seminaarisarja toimittama johtajia organisaatioiden alan sisällä ja brändäys, mainonnan ja suunnittelutoimistoille. Rakenna käytännön taitoja ohjelman keskittyneet käytännön oppimiseen, toimitetaan henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoiden aiheista he opettavat. Täydennä akateemiset tutkimukset opintokäyntejä järjestöihin, jotka ovat kehittäneet tai ovat olleet avainasemassa kehitettäessä ainutlaatuisia, innovatiivisia tai voimakkaita merkkejä, jossa voit käyttää ainutlaatuisia oivalluksia teollisuudelle. Core moduulit MKT712 Kuluttaja Psykologia ja Brand käyttäytyminen SRE712 tutkimusmenetelmät päätöksenteolle LAW711 Tavaramerkit, tekijänoikeudet ja suunnittelu Law MKT711 Brands ja arvo Suunnittelu HRL710A Johtamisen Essentials MKT709 Strateginen Brand Management MKT710 Brands, kulttuuri ja yhteiskunta MKT707 tuotepolitiikan ja Portfolio Management ENT705SU Yrittäjyys ja Small Business Kasvu Sisäänpääsyvaatimukset ... [-]

MSc Finance Ja Investment

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Anna nopeatempoinen rahoitusalan rakentamalla oman perustan asiantuntemusta varainhoidosta. Voit kehittää laaja tietopohja, ja laittaa se käytäntöön laajan käytännön istuntoja. Rakenna luottamusta tehdä keskeiset taloudelliset päätökset ja perehtyy prosessi voidaan tunnistaa, mitata ja kommunikoida keskeiset taloudelliset tiedot. Asetu aloittaa uran investointipankkitoiminta ... [+]

MSc Finance and Investment

Anna nopeatempoinen rahoitusalan rakentamalla oman perustan asiantuntemusta varainhoidosta. Voit kehittää laaja tietopohja, ja laittaa se käytäntöön laajan käytännön istuntoja. Rakenna luottamusta tehdä keskeiset taloudelliset päätökset ja perehtyy prosessi voidaan tunnistaa, mitata ja kommunikoida keskeiset taloudelliset tiedot. Asetu aloittaa uran investointipankkitoiminta, kansainvälisen rahoituksen, taloudellisen journalismin tai salkunhoitoa.

Tärkeimmät ominaisuudet Steer urasi uuteen suuntaan tämän ohjelman avulla voit tuoda kokemusta ja tietoa monenlaisia ​​perustutkintoa tieteenalojen ja soveltaa sitä markkinointiin ja innovaatioihin. Luoda perusta uran rahoitusta ja investointeja alan rakentamalla vahvan tietopohjan liittyvät sekä teoriassa että käytännössä taloudelliseen päätöksentekoon ja investointeihin. Tutustu voimakas sekoitus prosessien ja mekaniikka perustana olevia päätöksenteko nykypäivän rahoitus- ja investointien aloilla, antaa sinulle luottamusta olla ratkaiseva tulevaa uraa. Gain edistyneitä ja analyyttisiä taitoja vie sinut eturintamassa rahoitusmaailman. Shape opintojen vastaamaan tavoitteesi valitsemalla kaksi erikoislääkärin taloudellista moduulia kolmas aikavälillä. Voit seurata polkua, joka sopii oman yksittäisiä etuja ja tarpeita. Core moduulit ACF701A Investoinnit STO700A International Business Environment ACF703 International Finance ACF718 Corporate Finance STO701 Knowledge Management ja päätöksenteko HRL710A Johtamisen Essentials ACF719 Taloushallinto Lisävarustemoduulit ACF707SU Advanced Credit Management HRL712 Corporate Governance ja etiikka ACF709SU Konsernin riskienhallinta ACF708SU Kiinteistöt ja Alternative Investments Sisäänpääsyvaatimukset ... [-]

Msc Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Lisätä työllistyvyyttä ja hioa ammattimaisen säväyksen, kun opettelet toimittaa luovia ja tehokkaita hallintaratkaisuja. Yhdistelmä opetti ja käytännön oppimista auttaa korostavat johtajuuden kykyjä ja johtamistaitoja, joka tarjoaa sinulle kyky menestyä. Olemme tyytyväisiä valmistuneiden ja ammattilaisten ja monipuolinen taustat, jonka avulla voit oppia kollegojen ja soveltaa olemassa olevaa ... [+]

msc hallinta

Lisätä työllistyvyyttä ja hioa ammattimaisen säväyksen, kun opettelet toimittaa luovia ja tehokkaita hallintaratkaisuja. Yhdistelmä opetti ja käytännön oppimista auttaa korostavat johtajuuden kykyjä ja johtamistaitoja, joka tarjoaa sinulle kyky menestyä. Olemme tyytyväisiä tutkinnon ja ammattilaisille monipuolinen taustat, jonka avulla voit oppia oman ikäisensä ja soveltaa olemassa olevaa osaamista ja kykyjä koko tulevaisuuden uran hallintaan.

Tärkeimmät ominaisuudet Steer urasi uuteen suuntaan tämän ohjelman avulla voit tuoda kokemusta ja tietoa monenlaisia ​​perustutkintoa tieteenalojen ja soveltaa sitä liikkeenjohdon. Anna työllistyvyyttä välitön sysäys kanssa uusia taitoja voit kehittää - tämä intensiivinen ja kattava ohjelma myös paremmin ammattilaisia, joilla on vähän tai ei lainkaan kokemusta liikkeenjohdon. Varusta itsesi kanssa perustan liikkeenjohdon asiantuntemusta, sekä luottamuksen käyttäen pisimmällä työkaluja ja teorioita alalla, paikannus voit tulla menestyvä johtaja tulevaisuuden. Raivata uran, joka sopii yksilön etuja valitsemalla kaksi erikoislääkärin moduulit kolmas aikavälillä. Core moduulit ACF713 laskentatoimi ACF713SU laskentatoimi HRL711 Human Resources ja Talent Management HRL711SU Human Resources ja Talent Management STO700A International Business Environment STO700B International Business Environment STO701 Knowledge Management ja päätöksenteko HRL710A Johtamisen Essentials HRL710B Johtamisen Essentials MKT700A Markkinointi ja strategia MKT700B Markkinointi ja strategia STO704 Operations ja projektinhallinta STO704SU Operations ja projektinhallinta Lisävarustemoduulit ACF707SU Advanced Credit Management ENT705SU Yrittäjyys ja Small Business Kasvu HRL707SU International ja vertaileva HRM ACF716SU International Environmental Economics MKT708SU Kansainvälinen markkinointi STO707SU Sustainable Supply Chains Pääsyvaatimukset ... [-]

MSc International Hospitality Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Oletko tavoitteena vaikutusvaltaisessa asemassa yksi nopeimmin kasvava maailmanlaajuinen teollisuuden? Kautta Institute of Hospitality akkreditoitu ohjelman, voit kehittää kansainvälinen näkökulma ravitsemisalan ja nykyajan kysymyksiä, jotka muokkaavat sitä. Teroittaa tietoa liiketoiminnan ja markkinoinnin teoriaa ja saada strategisia ja toiminnallisia oivalluksia ravintola-alan kautta vahvan teollisuuden kumppanuuksia ... [+]

MSc International Hospitality Management

Oletko tavoitteena vaikutusvaltaisessa asemassa yksi nopeimmin kasvava maailmanlaajuinen teollisuuden? Kautta Institute of Hospitality akkreditoitu ohjelman, voit kehittää kansainvälinen näkökulma ravitsemisalan ja nykyajan kysymyksiä, jotka muokkaavat sitä. Teroittaa tietoa liiketoiminnan ja markkinoinnin teoriaa ja saada strategisia ja toiminnallisia oivalluksia ravintola-alan kautta vahvan elinkeinoelämän kumppanuuteen.

Tärkeimmät ominaisuudet Opi vastaamaan muuttuviin tarpeisiin ravintola-alan ja vaihtelevat vaatimukset sekä yhteiskunnan ja talouden. Hyötyvät perustettu teollisuuden yhteyksiä kansainvälisten yritysten kuten Hilton Worldwide, auttaa sinua verkon tiesi valmistunut uran. Ottaa kansainvälinen näkökulma yksi nopeimmin kasvavista aloista maailmassa ja oppia ensi käden teollisuuden asiantuntijoita. Meidän luennoitsijat ovat aktiivisesti tutkimustyötä aloilla kuin kestävä käytäntöjä, kuluttajakäyttäytyminen, motivaatio ja tyytyväisyys, ja henkilökunnan viihtyvyyden. Saada kilpailuetua siitä kurssin akkreditoitu Institute of Hospitality. Tutkia aihetta olet intohimoisesti ja hioa tutkimuksen taitoja, toteuttamalla riippumattoman jatko väitöskirjan. Tutustu avain viestejä International Hospitality Management, kuten ylellisyys, palvelu, asiakkaat ja innovointiin monipuolinen ja asiaa kenttätyötä. Ohjelman yleiskatsaus ... [-]

Msc Kansainvälisen Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Nykypäivän globaalissa taloudessa, kyky ajatella ja toimia eri maantieteellisillä ja poliittiset rajat on välttämätöntä paitsi harjoittaa liiketoimintaa kansainvälisesti, mutta myös hengissä niin kilpailukykyinen, globaalissa ympäristössä. Tämä diplomi on suunniteltu antamaan sinulle tärkeitä taitoja ammatillisen ja käytännön kehittämiseen, joka kattaa aiheet, kuten kilpailukykyinen markkinointi strategia, globaalien toimitusketjujen hallintaan ... [+]

MSc International Business

Nykypäivän globaalissa taloudessa, kyky ajatella ja toimia eri maantieteellisillä ja poliittiset rajat on välttämätöntä paitsi harjoittaa liiketoimintaa kansainvälisesti, mutta myös hengissä niin kilpailukykyinen, globaalissa ympäristössä. Tämä MSc on suunniteltu antamaan sinulle tärkeitä taitoja ammatillisen ja käytännön kehitystä, joka kattaa aiheet, kuten kilpailukykyinen markkinointi strategia, globaalien toimitusketjujen hallintaan, johtamisen ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tärkeimmät ominaisuudet Olemme iloisia voidessamme toivottaa opiskelijoille laaja perustutkintoa tieteenalojen. Haluamme työskennellä kanssanne, jos olet innokas sijoittaa kurinalaisuutta tietämystä kansainvälisen liiketoiminnan yhteydessä tai jos olet ammattilainen haluavat laajentaa kokemuksia ja tulla maailmaan monikansallisten yritysten. Tämä ohjelma tukena on vahva käytännön orientaatio. Kukin moduuli heijastaa nykyistä käytäntöä ja soveltaa teorioita esitteli reaalimaailman ongelmia ja skenaarioita Ohjelma on oma erityinen seminaarisarja toimitetaan johtajat paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten yritysten. Core moduulit STO702 Global Supply Chain Management STO700A International Business Environment ACF703 International Finance STO703 International Strategic Management STO701 Knowledge Management ja päätöksenteko HRL710A Johtamisen Essentials MKT700A Markkinointi ja strategia Lisävarustemoduulit HRL707SU International ja vertaileva HRM ACF716SU International Environmental Economics MKT708SU Kansainvälinen markkinointi Pääsyvaatimukset ... [-]

Msc Laskentatoimen Ja Rahoituksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Erotu joukosta ja merkittävästi parantaa työllistettävyyttä kirjanpidon ja varainhoidon alalla meidän MSc laskentatoimi. Tutustu kirjanpito sen laajemmassa yhteydessä ja rakentaa teoreettisen tiedon ja käytännön taitoja vaati työnantajien yhä monimutkaisia ​​maailmanlaajuisia rahoitusalalla. Johon voi keskittyä kaksi keskeistä aihetta valintasi lopulliseen aikavälillä, et voi ohjata tulevaisuuden uran suuntaan haluat ottaa sen ... [+]

Laskentatoimen ja rahoituksen maisteri

Erotu joukosta ja merkittävästi parantaa työllistettävyyttä kirjanpidon ja varainhoidon alalla meidän MSc laskentatoimi. Tutustu kirjanpito sen laajemmassa yhteydessä ja rakentaa teoreettisen tiedon ja käytännön taitoja vaati työnantajien yhä monimutkaisia ​​maailmanlaajuisia rahoitusalalla. Kun mahdollisuus keskittyä kahteen perusaiheesta valintasi lopulliseen aikavälillä, et voi ohjata oman tulevaisuuden uran suuntaan haluat ottaa sen.

Tärkeimmät ominaisuudet Purjeet uusia näköaloja tämän kurssin suunniteltu avulla voit muuttaa suuntaa, johon haluat ottaa tulevaa uraa. Kehittää taitoja ja osaamista tarvitaan saada korkea asema kansainvälisen liiketoiminnan ja rahoitusalan kiitos ohjelman yhdistelmä käytännön ja tutkimukseen perustuva oppiminen. Jatkaa uraa tahansa maapallon moduulit, joilla on vahva kansainvälinen painotus, varmistaen voit kehittää aidosti globaali näkökulma rahoitukseen ja päätöksentekoon. Vahvistaa taitosi erityisosaamiseen valitsemalla erilaisia ​​valinnaisia ​​moduuleja kolmannella aikavälillä. Core moduulit STO700A International Business Environment ACF705 Tilinpäätösanalyysi ACF718 Corporate Finance STO701 Knowledge Management ja päätöksenteko HRL710A Johtamisen Essentials ACF714 Management Accounting ACF719 Taloushallinto Lisävarustemoduulit ACF707SU Advanced Credit Management HRL712 Corporate Governance ja etiikka ACF709SU Konsernin riskienhallinta ACF708SU Kiinteistöt ja Alternative Investments Sisäänpääsyvaatimukset ... [-]

MSC Markkinointi Ja Innovointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Kuluttajien valinnanvaraa kaikkien aikojen ennätys ja markkinat täyteläisiä ja kilpailukykyisempi kuin koskaan ennen, markkinointi innovaatio on avain liiketoiminnan kasvua. Opiskelu kuluttajien valinnanvaraa kaikkien aikojen ennätys ja markkinat kylläisempiä ja kilpailukykyisempi kuin koskaan ennen, markkinointi innovaatio on avain liiketoiminnan kasvua. Opiskelu MSc Markkinoinnin ja innovaatio opit parantaa strategista näkemystä ja ... [+]

MSc Markkinoinnin ja innovaatio

Kuluttajien valinnanvaraa kaikkien aikojen ennätys ja markkinat täyteläisiä ja kilpailukykyisempi kuin koskaan ennen, markkinointi innovaatio on avain liiketoiminnan kasvua. Opiskelu MSc Markkinoinnin ja innovaatio opit parantaa strategista näkemystä ja luovuutta ja kehittää kykyä luoda, tunnistaa ja hyödyntää ainutlaatuisia ja innovatiivisia markkinointi strategioita. Anna teollisuus valmis vastaamaan nopeisiin muutoksiin markkinoilla ja ennakoida tulevia muutoksia, jotka ovat ratkaisevia kasvun.

Tärkeimmät ominaisuudet Steer urasi uuteen suuntaan tämän ohjelman avulla voit tuoda kokemusta ja tietoa monenlaisia ​​perustutkintoa tieteenalojen ja soveltaa sitä markkinointiin ja innovaatioihin. Asetu eturintamassa innovatiivista, nykyaikaista markkinoinnin käytäntöjä, joissa keskeisten tarvittavat taidot menestyksekkään uran markkinointi. Kehittää erottuva markkinoinnin osaamista innovaatioiden, strategista näkemystä ja luovuutta avulla voit erottua työnantajille. Kasvata markkinointi valmiuksia strategisen ja luovan prosessin johtavien ja hallintaan innovaatioiden, kun tuotteiden koko matkan ideasta läpi kaupallistamiseen. Liity seuraavan sukupolven markkinoinnin ammattilaisia, joilla tietoa ja käytännön taitoja kehittää, hallita ja johtaa innovatiivisia markkinointi strategioita ja kampanjoita. Core moduulit MKT704 Branding ja Marketing Communications MKT701 muuttaminen Kuluttajakäyttäytyminen MKT703 innovaatioiden ja uusien tuotteiden kehittäminen STO700A International Business Environment STO701 Knowledge Management ja päätöksenteko HRL710A Johtamisen Essentials MKT700A Markkinointi ja strategia Lisävarustemoduulit ENT705SU Yrittäjyys ja Small Business Kasvu MKT708SU Kansainvälinen markkinointi MKT707 tuotepolitiikan ja Portfolio Management Pääsyvaatimukset ... [-]

Msc Sovellettu Merentutkimuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Rannikon eroosiota. Uhanalaiset resursseja. Saastuminen. Yhä tietoisuutta maailman valtameret luonnonvarana ja niiden roolia vakauden maapallon ilmaston ja ympäristön, merentutkimuksen asiantuntijat ovat kysyttyjä. Meidän ammatillinen ohjelma tarjoaa sinulle tieteellistä tietoa, taitoa ja kokemusta - sekä käytännön alan kokemusta suorittaa paikallisten merien yhteistyökumppaneita ja ... [+]

MSc Applied Marine Science

Rannikon eroosiota. Uhanalaiset resursseja. Saastuminen. Yhä tietoisuutta maailman valtameret luonnonvarana ja niiden roolia vakauden maapallon ilmaston ja ympäristön, merentutkimuksen asiantuntijat ovat kysyttyjä. Meidän ammatillinen ohjelma tarjoaa sinulle tieteellistä tietoa, taitoa ja kokemusta - sekä käytännön alan kokemusta suorittaa paikallisten merien yhteistyökumppaneiden ja yritysten - tarvitset jännittävän uran merentutkimukseen.

Tärkeimmät ominaisuudet Liity pitkään (1991), hyvin arvostettu ohjelma erinomainen ennätys työllisyyden merentutkimus alalla. Kehittää luottamusta ja osaamista teoreettista ja käytännön ulottuvuuksia merentutkimusta, syventämiseen tieteellistä tietoa rannikkoalueiden ympäristön ja paineet asetetaan sitä. Saada tietoja ja taitoja tarvitaan toimia meren tiedemies kautta ammatillisesti asiaan ohjelmaa, samalla hyötyy vahvasta tutkimukseen perustuvaa opetusta, tukee meidän meren tutkimusryhmät. Tullut kokenut rannikkoalueiden hoitoon käyttäen erilaisia ​​käytännön tekniikoita ja lähestymistapoja ongelmanratkaisuun. Yhdistä paikallisten merien järjestöjen kautta Plymouth Marine Sciences Partnership, johon kuuluu Yliopistojen Marine Institute, Marine Biological Association, Plymouth Marine Laboratory ja National Marine Aquarium. Hyödynnä meidän linkkejä kaupallisiin konsulttiyritykset, kunnat ja ympäristöjärjestöt, jotka voivat tarjota projekti ideoita ja valvonnasta väitöskirja. Pääsy laaja valikoima alan / laboratorio laitteet, mukaan lukien Coast laboratoriot, meidän tutkimusalus RV Falcon Spirit ja uusi ranta merellinen keskus. Rakenna taitoja rinnastettava tiedon laajalla tieteenaloja ja soveltaa niitä ympäristöä koskevan analyysin. Hyödynnä mahdollisuus opiskella tämän ohjelman osa-aikaisesti. Ohjelman yleiskatsaus ... [-]

MSC Tietokone Ja Tietoturva

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Tietokone ja tietoturva on elintärkeä kysymys nykypäivän IT-ympäristössä. Tämä ohjelma antaa sinulle tarvittavat valmiudet ymmärtää ja soveltaa erikoistuneet turvallisuutta tietoa tunnistamiseen ja ratkaisemiseen IT turvallisuusuhat nykyaikaisia ​​organisaatioita. Kehittää pyöristetty näkymä keskeisten turvallisuus verkkotunnuksen aiheita kuten turvallisuuden hallintaan ja sähköisen aineiston tutkinnassa, ja saada käytännön taitoja luottavaisesti ... [+]

MSc Computer and Information Security

Tietokone ja tietoturva on elintärkeä kysymys nykypäivän IT-ympäristössä. Tämä ohjelma antaa sinulle tarvittavat valmiudet ymmärtää ja soveltaa erikoistuneet turvallisuutta tietoa tunnistamiseen ja ratkaisemiseen IT turvallisuusuhat nykyaikaisia ​​organisaatioita. Kehittää pyöristetty näkymä keskeisten turvallisuus verkkotunnuksen aiheita kuten turvallisuuden hallintaan ja sähköisen aineiston tutkinnassa, ja saada käytännön taitoja luottavaisesti toteuttamiseksi, määrittää ja hallita työkaluja joudut käytännössä.

Tärkeimmät ominaisuudet Luottaa opiskelu tutkinto akkreditoitu BCS, Chartered Institute for IT. Yliopisto on saanut Academic Partner tila Institute of Information Security Professionals (IISP), tunnustuksena merkittävistä pohjan turvatoimia koskeva asiantuntemus toimielimessä. Tämä linkki rohkaisee ja mahdollistaa vuoropuhelun korkeakoulujen ja laajemman yhteisön turvallisuuden ammattilaisille. Opi tutkimus-aktiivinen henkilökunta eturintamassa tietämyksen, tutkimustyötä sisällä Centre for Security, viestintä- ja Verkostotutkimus. Laita taitoja käytännössä meidän hyvän varustelun turvallisuus, verkostoituminen ja digitaalinen oikeuslääketieteen laboratorioiden. Tuettu oppimista ilmaisen iPad mini ja kirjoja. Aktiivinen Tietokoneen ja tietoturvaviraston Society (CISS) tarjoavat mahdollisuuksia verkostoitumiseen, ongelmanratkaisuun, puhujia teollisuuden sekä arvokasta kontakteja. Rakenna perustuksen tämän kurssin tarjoaa sekä tilaisuuden edetä päälle tutkimusta tutkinto MPhil tai PhD tasolla. Tutkia mahdollisuutta valmiiksi ohjelman yli kahden vuoden kiinteä työharjoittelun aikana. Hyödynnä kursseista laajat yhteydet tärkeimpien ammatillisten järjestöjen ja yhteiskuntia, kuten BCS, ISACA, IFIP tekninen komitea 11 ja Institute for Information Security Professionals (IISP). Ota mahdollisuus tehdä uraa jalansijaa kautta vahvan teollisen yhteyksiä suurten järjestöjen kuten Kaspersky Labs, Symantec, Orange, France Telecom, ja eri UK ministeriöistä. Kytkeytyvät BCS South West haara ohjelman, joilla monet niiden istuntojen Plymouth yliopistossa. Sivuliike on rikas ohjelma tapahtumia, jotka osaltaan laajentamista tietoa ja kokemusta opiskelijoiden. Jatkuvasti tarkastelun alla, jotta kaikki sisältö on merkitystä ja... [-]

Msc Verkko Systeemitekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Verkkoteknologiat muuttavat tapaa, jolla me työskennellä ja elää. Tarvitset ison kuvan siitä, miten teknologian vuorovaikutuksessa. Sen lisäksi että tietää miten määrittää verkon laitteiston ja suunnittelun ja seurata suurissa verkoissa, oppia niin, että viestinnän ja tietoverkkojen lähenevät toisiaan, opiskella parhaita käytäntöjä, joiden avulla verkkojen turvallisen ja selvittää, miten ohjelmisto määritelty verkottuminen vaikuttaa kentän. Ohjelma tarjoaa ... [+]

MSc Network Systems Engineering

Verkkoteknologiat muuttavat tapaa, jolla me työskennellä ja elää. Tarvitset ison kuvan siitä, miten teknologian vuorovaikutuksessa. Sen lisäksi että tietää miten määrittää verkon laitteiston ja suunnittelun ja seurata suurissa verkoissa, oppia niin, että viestinnän ja tietoverkkojen lähenevät toisiaan, opiskella parhaita käytäntöjä, joiden avulla verkkojen turvallisen ja selvittää, miten ohjelmisto määritelty verkottuminen vaikuttaa kentän. Ohjelma tarjoaa joustavuutta, asiantuntija opetusta ja käytännön kokemusta tarvitaan onnistua.

Tärkeimmät ominaisuudet Gain ymmärtäminen tekniikoita tarjota ja hallita tehokkaita verkkopalveluja; laaja perustiedot verkkoarkkitehtuureissa, protokollia ja niihin liittyvät standardit; ja yksityiskohtainen käsitys teknologiasta. Kehittää korkeatasoista tietoisuutta johtuvia kysymyksiä lähentää tietotekniikan ja tietoliikennetekniikan sekä ymmärrystä viestinnän suunnittelu ja tiedonkäsittelyn liittyvät kysymykset älykkään viestinnän verkkoihin, verkon suunnittelu ja verkon hallinta. Varmista oppiminen on aina nykyinen osana School, joka on kansainvälisesti tunnustettu sen tutkimuksen verkko- ja turvallisuusasioihin. Keskity tietenkin, että on tuettava tutkimusta ja asiantuntemusta Centre for Security, viestintä- ja Verkostotutkimus (CSCAN). Osallistu keskuksen kansainvälisiin konferensseihin ja hyötyä vahvan tutkimuksen, opetuksen, ja projekti yhteydet toimielinten, kuten ammattikorkeakoulun Darmstadtissa Saksassa, ja Centre for Applied Internet Research (CAIRin) at Glyndwr yliopistossa Walesissa. Keskity erityisiä etuja ja jos haluat ottaa oman uransa yksittäisen opinnäytetyön valittu luettelo ehdotuksia, tai luotu sinulle. Testata ideasi ja uppoudu uusia ideoita ja turvallisuuden testaus meidän asiantuntijaverkoissa laboratorio, varusteltu moderni Ciscon laitteet. Hyödynnä käytännön verkottumista suunnitteluun, simulointiin ja täytäntöönpano. Syventää ymmärrystä moduulit, jotka vaihtuvat vuosittain vastaamaan uusinta tietoa ja tutkimusta tällä nopeasti muuttuvalla alalla. Viimeaikaiset moduulit ovat Network Security, Voice ja Selostus IP, Voice ja Video over IP, ja vaaratilanteiden ehkäisy, havaitseminen ja reagointi. Saada tarvittavia taitoja... [-]

MSC Yrittäjyyden Ja Kansainvälisen Kehityksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Haluatko työskennellä kansainvälisten kansalaisjärjestöjen (kansalaisjärjestö), ja auttaa ihmisiä muuttamaan elämäänsä? Tai ehkä toimimaan paikallisten tai valtion luomaan käytäntöjä ja ovat omiaan edistämään yrittäjyyttä? Tutkimalla MSc yrittäjyyden ja kansainvälisen kehityksen te viljellä taitoja, jotka auttavat yrityksiä hyödyntämään niiden yrittäjyyttä, tai jopa auttaa uuden sukupolven yrittäjien ... [+]

MSc Yrittäjyys ja kehitysministeri

Haluatko työskennellä kansainvälisten kansalaisjärjestöjen (kansalaisjärjestö), ja auttaa ihmisiä muuttamaan elämäänsä? Tai ehkä toimimaan paikallisten tai valtion luomaan käytäntöjä ja ovat omiaan edistämään yrittäjyyttä? Tutkimalla MSc yrittäjyyden ja kansainvälisen kehityksen voit viljellä taitoja, jotka auttavat yrityksiä hyödyntämään niiden yrittäjyyttä, tai jopa auttaa uuden sukupolven yrittäjien muuttaa elämäänsä ja antaa yhteisöille.

Tärkeimmät ominaisuudet Anna yrittäjätaidot loistaa kun välisen kuilun ideoiden ja innovaatioiden ja yksilöidä elinkelpoisten markkinoiden mahdollisuudet, joilla on potentiaalia muuttaa elämäämme. Kehittää taitoja, joiden avulla voit käyttää monenlaisia ​​urapolkuja, kuten lähtö- ja käynnissä oman yrityksen, konsultointi on uusien yritysten tai työskentelevät vakiintunut maailmanlaajuinen organisaatio tuottaa arvoa ja kasvua. Oppia kansainvälisesti monipuolinen ja kulttuurisesti rikas ryhmä lahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita ja ammattilaisia. Core moduulit ENT700 Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen Strategy STO700A International Business Environment ENT702 Yrittäjyys kehittäminen ja kehittyvät taloudet STO701 Knowledge Management ja päätöksenteko HRL710A Johtamisen Essentials ENT701 Projektinhallinta: Diversity in Entrepreneurship ENT703 Futures Perspectives in Entrepreneurship Lisävarustemoduulit ENT706 Finance Aloittavien yritysten kasvu- ja: resursointi Strategy ENT707 Sosiaalinen yritysten ja yrittäjyyden ENT705SU Yrittäjyys ja Small Business Kasvu Sisäänpääsyvaatimukset ... [-]

Maisteri

MRE Meribiologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Plymouth

Meribiologian on poikkeuksellisen laaja ja dynaaminen aihe, mikä monimuotoisuus ja energia meren ekosysteemien ja fantastinen valikoima elämää niissä, joten tämä pakottavia kohteena tutkimuksessa. Marine prosessit aiheuttavat valtavia vaikutteet maapallon ilmaston ja kuvio biogeokemiallisten pyöräilyä. Liittyy läheisesti monipuolista tutkimusta harrastuksia useiden eri tutkijoiden tämän ohjelman avulla voit hakea ja ... [+]

MRes Marine Biology

Meribiologian on poikkeuksellisen laaja ja dynaaminen aihe, mikä monimuotoisuus ja energia meren ekosysteemien ja fantastinen valikoima elämää niissä, joten tämä pakottavia kohteena tutkimuksessa. Marine prosessit aiheuttavat valtavia vaikutteet maapallon ilmaston ja kuvio biogeokemiallisten pyöräilyä. Liittyy läheisesti monipuolista tutkimusta harrastuksia useiden eri tutkijoiden tämän ohjelman avulla voit hakea ja kehittää erityisiä taitoja in marine yhteydessä.

Tärkeimmät ominaisuudet Opiskella Plymouth, kansainvälisesti tunnettu kaupunki meribiologiatutkimuksen. Osallistu suunniteltu, ajankohtainen ohjelma yhdessä isännöimä Plymouth yliopiston ja Marine Biological Association (MBA) Yhdistyneen kuningaskunnan. Valittavana on kaksi väyliä sopivaksi tutkimusta etuja, luonnon monimuotoisuus ja ekologia tai solu- ja molekyylibiologia. Hyötyvät opetetaan tunnustettujen asiantuntijoiden kanssa maailmanlaajuisesti yhteyksiä tutkimus- organisaatiot ja hankkeet. Hyödyntää osaamistamme toimien ohella tutkimus henkilöstön henkilökohtainen projekti. Toteutetaan laaja, omaperäisiä ja innovatiivisia tutkimushanke, usein yhteistyössä MBA Research Fellows, tai yksi meidän muiden yhteistyöoppilaitoksista (Plymouth Marine Laboratory, Sir Alister Hardy säätiön Ocean tiede ja National Marine Aquarium), joko Britanniassa tai ulkomailla . Erinomainen koulutus- jatkotutkimuksen. Katso hyötyä läheiset suhteet tiedeyhteisön maailmanlaajuisesti. Ohjelman yleiskatsaus ... [-]

Videot

PUIC - Live Your Dreams