Queen's University Belfast

Faculty of Medicine, Health & Life Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Queen's University Belfast on sijoittunut Top 200 yliopistoihin maailmassa(QS World University -listat 2019)

Kuten kuningatar opiskelija, sinä liittät yliopistoon, joka on todella kansainvälinen. Itse asiassa meitä on nimetty maailman 24. kansainväliseksi yliopistoksi ja niillä on opiskelijoita yli 82 maasta, mikä auttaa luomaan monikulttuurisen ja elävän kampuksen.

Olemme arvostetun Russell Groupin jäsen, joka yhdistää tutkimuksen ja koulutuksen huippuosaamisen opiskelijoiden keskipisteenä.


Queen's University

150 000 MAALAAN VALMISTELEVAT MERKITSEMINEN GLOBEENSA

Innokkaita alumneja ovat erinomaiset tutkijat, Nobel-palkinnon saajat - kuten Seamus Heaney ja David Trimble - sekä vaikutusvaltaiset johtajat, jotka vaikuttavat Pohjois-Irlannissa ja ympäri maailmaa.

Yli 94% Queenin tutkinnon suorittaneista on työskennellyt tai opiskellut edelleen kuusi kuukautta valmistumisensa jälkeen; valmistuneet hallitsevat ylimmän johdon tehtäviä 80: ssä Pohjois-Irlannin ylin 100 yritystä ja tekevät eron yli 120 maassa.

Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista kampusyliopistoista ja yhdeksännen vanhin yhdistämme ylpeä perintöämme huipputekniikan avulla parhaan kokemuksen saamiseksi yliopistollisesta elämästä.

Olemme GLOBAL UNIVERSITY

Yli 23 000 opiskelijaa asuu ja opiskelee Queen'sissa. Näistä yli 1 900 on yli 82 maasta; mukaan lukien Malesia, Kiina, Indias, Lähi-itä ja Yhdysvallat. Käytämme myös yli 600 kansainvälistä henkilökuntaa, joka on peräisin yli 70 kansalaisuudesta.

YLIOPISTON YLIOPISTON KOKEMUS

Tarjoamme tukipalveluverkoston, joka auttaa sinua saamaan eniten irti aikakautistasi Queen'ssa, joka hoitaa terveytesi, tunnepitoisuutensa, koulutuksen, opiskelun tarpeet, taloudellisen turvallisuuden ja uranäkymät.

Maailmanluokan palvelut

Maailmanluokan opiskelijat tarvitsevat johtavia palveluja. Olemme investoineet 350 miljoonaa puntaa viimeisten 10 vuoden aikana, ja uusia lisäyksiä avautuu koko ajan.

Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista kampusyliopistoista ja yhdeksännen vanhin yhdistämme ylpeä perintöämme huipputekniikan avulla parhaan kokemuksen saamiseksi yliopistollisesta elämästä.

Queens102

BELFAST - NUMERO 1 ALUE MAAILMASSA 2018

(LONELY PLANET, 2017)

Pääoma, jolla on oma kulttuuri. Nauti jokapäiväisestä elämästä eräiden maailman ystävien keskuudessa. Uppoudu parhaaseen nykytaiteeseen, ruokaan, kulttuuriin ja taiteeseen.

Queen's on Belfastin kulttuurin ydin, taiteen ja yhteiskunnan kohtaus. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa vilkasta, kosmopoliittista kaupunkia, jossa on vilkas sosiaalinen elämä ja rikas kulttuuriperintö.

TAKUUTA MAJOITUS

Tyylilaji, joka heijastaa siirtymistä kotoa yliopistoon. Turvallinen ja moderni majoitus tarjoaa myös tukea, apua ja opastusta Belfastin opiskelijoiden elämiseen sekä elintärkeää tilaa elää ja nauttia opiskelijaelämästä täydellisesti.

Opiskelija-asunto ja ylioppilaskunta auttavat sinua tavata ja ystäviä muiden opiskelijoiden kanssa ja tuntea osan kampuksen elämää. Yli 200 klubia ja yhteiskuntaa on erinomainen tapa tavata ystäviä, löytää uusia kykyjä ja saada taukoa opiskelusta.

Queens103a

LÄÄKETIETEET, TERVEYS

Q Queen's Lääketieteellinen tiedekunta, terveys ja elämäntieteet tarjoavat korkealaatuista huipputason koulutusta maailmanluokan henkilökunnan kautta, joka keskittyy yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme koulutuksellista kokemusta, joka johtaa tutkimusta ja rikastuttaa opiskelijamme älyllisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti.

Toivomme, että opiskelijat ympäri maailmaa liittyvät meihin sekä oppimaan että tuomaan uusia ideoita ja lähestymistapoja auttamaan eteenpäin pyrkimyksiämme parantaa ja edistää elämää. Alue on Belfastin kulttuurin, sen taiteen ja sosiaalisia kohtauksia. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa vilkasta, kosmopoliittista kaupunkia, jossa on vilkas sosiaalinen elämä ja rikas kulttuuriperintö.

GLOBAL CHALLENGESIN KÄSITTELY

Koulutuksemme ja tutkimuksemme kautta pyrimme käsittelemään joitain maailman suurimpia haasteita, akateemisen henkilökuntamme toteuttamaan maailman johtavaa tutkimusta koulujen ja globaalien tutkimuslaitosten kautta terveystieteissä ja maailmanlaajuisessa elintarviketurvassa. Tämä on johtanut potilaille tarjottaviin uusiin hoitoihin ja parempaan suojaan ruokaa, jota syömme.

OPETUSKOLOT

Biologisten tieteiden koulu

Lääketieteen, hammaslääketieteen ja biolääketieteiden tiedekunta

Hoitotyön ja kätilön koulu

Apteekki

OPINNÄYTETYTYKSEEN

Maailman huippujen 200 aiheet (QS World Rankings by subject 2017)

 • Apteekki ja farmakologia (51-100)
 • Hoitotyö (51-100)
 • Lääketiede (151-200)
 • Maatalous ja metsätalous (151-200)

Aiheet Isossa-Britanniassa Top 20 (Times and Sunday Times Good University Guide 2017)

 • Toinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa farmakologian ja farmasian alalla
 • Toinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa hammaslääketieteessä
 • 4. Britanniassa Food Science
 • Kuudes Yhdistyneen kuningaskunnan maa- ja metsätalousministeriö
 • 10. Britanniassa Anatomia ja fysiologia
 • 20. Yhdistyneessä kuningaskunnassa lääketieteessä

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Online Jatkotutkintotodistukset » Katso Online MSc » Katso Health MSc » Katso Health Tohtorin tutkinnot » Katso Health Maisteri » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Advanced Food Safety

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast

[+]

msc kehittynyt elintarviketurvallisuus

Säätiöt tutkimuksen että biotieteiden

Research Project (triple-moduuli)

Näitä ovat muun muassa:

GC, HPLC ja UPLC erottaminen alustat ICP, IR, qToF ja QQQ massaspektrometrit Mikrobiologinen tutkimus tilat Vasta-aineiden tuotantoa ja biomolekyylien sideaine kehitys NMR, NIR ja Raman spektrometrit

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat soveltaa Belfastin yliopisto (ja joille Englanti ei ole heidän ensimmäinen kieli), on pystyttävä osoittamaan pätevyytensä Englanti voidakseen hyötyä täysimääräisesti opinnoilla tai tutkimukseen. Kuin ETA-kansalaisilla on lisäksi täytettävä UK viisumit ja maahanmuutto (UKVI) maahanmuutto vaatimukset Englanti kielen viisumeita varten.... [-]


Msc Animal Behaviour and Welfare

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast + 1 lisää

[+]

Belfastin eläintarha Farm Animal Research Facilities Queen's University Marine Laboratorio Kokoelmat koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa KURSSIN YKSITYISKOHDAT

Eläinten käyttäytyminen on tieteellinen tutkimus eläimistä, yksisoluisista organismeista, selkärangattomista selkärankaisiin. Se on yksi mielenkiintoisimmista ja mielenkiintoisimmista tieteenaloista, joka laajenee nopeasti viime vuosikymmeninä. Eläinten käyttäytyminen on avainasemassa evoluutioprosessien ymmärtämisessä, ja yhä kasvava tarve ymmärtää käyttäytymistä kasvavan ihmispopulaation vaikutuksesta.

Lisäksi eläinkäyttäytymisen ymmärtäminen on erittäin tärkeää eläinten hyvinvoinnin turvaamiseksi. Siten eläinkäyttäytymisen tutkimus antaa perustan onnistuneelle säilyttämiselle sekä kasvattaa ja säätää sekä koti- että villieläinten hyvinvointia. Kurssi kattaa laajan valikoiman eläimiä, hyönteisistä kädellisiin, seurusteluun ja kotieläimiin. Siksi on jotain kiinnostavaa kaikille.... [-]


MSc Bioinformatics and Computational Genomics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast

[+]

Moduulien arviointi perustuu 100 prosenttiseen kursseja / luokkakokeisiin / väitöskirjaan. Opiskelijat, jotka läpäisevät kaikki opetetut moduulit, mutta jotka eivät saavuta väitöskirjan vähintään 50 prosentin merkkiä, voivat saada PG-tutkinnon.

OPPIMINEN JA OPETUS

Tarjoamme monenlaisia ​​oppimiskokemuksia, joiden avulla opiskelijat voivat osallistua alan asiantuntijoiden kanssa, kehittää ominaisuuksia ja näkökulmia, jotka tarjoavat heille elämän ja työskentelevät kehittyneessä yhteiskunnassa hyödyntäen innovatiivisia teknologioita.

Aamu- ja iltapäivätoimintojen yhdistelmänä esimerkkejä oppimisen tarjoamista mahdollisuuksista ovat luennot, käytännön kokemukset, e-oppimisteknologiat, itsenäinen opiskelu ja lisäarvopätevyydet työllistettävyyden lisäämiseksi.... [-]


MSc Ecological Management and Conservation Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast + 1 lisää

Ympäristöön kohdistuu ennennäkemätöntä paineita hyödyntämisen, elinympäristön huonontumisen ja häviämisen, ilmastonmuutoksen, invasiivisten lajien, saastumisen ja uusien tautien vuoksi. Voit olla osa jotain, jolla autat käsittelemään tätä. [+]

Biodiversiteetti Suojelumenetelmä Kehittyvät kasvien patogeenit Invasionbiologia Marine suojelu

Vierailet uhanalaisiin lajeihin, offshore-saarten linnutiloihin, jokikäytäviin, joihin invasiivisia lajeja hoidetaan, lintujen suojeluprojekteja, kansallisia luonnonsuojelualueita, kuten hiekkadyynejä, suot ja lajeja rikkaat niityt, kaupallinen teollisuus, Belfast Eläintarha ja Morne-vuoret.

Vaikka olette mukana Lääketieteellisessä Biologiakeskuksessa (MBC), sinut siirretään pois kampuksesta, mukaan lukien Queen's Marine Laboratory (QML), joka sijaitsee tunnin päässä Belfastista etelään Portaferryssä.

MSc: a 2.2 Arvosteluaste tai sitä korkeampi asiaankuuluvalla tieteenalalla, kuten kaikenlainen biologia (mukaan lukien eläintutkimus, biologinen tiede, ympäristötiede, meripolitiikka ja eläintiede), maatalous tai eläinlääketieteellinen tiedekunta sekä paleoekologia tai maantieteellinen tutkinto ovat hyväksyttäviä. Ne, joilla on kokemusta, mutta vähemmän merkitseviä tutkintotodistuksia, lähetetään kouluun tuomion perusteella tapauskohtaisesti. Esimerkkejä asiaan liittyvistä kokemuksista ovat (mutta niihin rajoittumatta); maatalous, eläintarha, luonnonsäätiön hyväntekeväisyysjärjestöt, ympäristökonsultointi, asianomaisten valtiosta riippumattomien järjestöjen suojelu, asianomaiset hallitusosastot ja merentakaisten suojelu vapaaehtoistyö.... [-]


MSc Leadership for Sustainable Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast

[+]

Nämä intensiiviset ja joustavat kurssit on suunniteltu parantamaan englannin kykyäsi osallistua tähän ohjelmaan.

Queen's -opiskelijoille on tarjolla erilaisia ​​rahoitus- ja apurahaoperaatioita.

Lukuvuodesta 2017/18 talousministeriö antaa lukukausimaksun, joka on enintään 5 500 euroa NI / EU-opiskelijaa kohden jatko-opintoihin. Opintomaksu lainatiedot.

Iso-Britanniassa jatko-opintolainajärjestelmä tarjoaa hallitukselle suunnattuja opintolainoja jopa 10,280 Englannin puntaa opettamiseen ja tutkimukseen maisterikursseilla kaikilla aihealueilla. Perusteet, tukikelpoisuus, takaisinmaksut ja sovellukset ovat saatavilla Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen verkkosivustolla.... [-]


MSc Molecular Biology & Biotechnology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast + 1 lisää

[+]

Nykyaikaisen bioteknologian luottavat yhä kyky manipuloida organismeihin geneettisellä tasolla ja myös uudenlaisia ​​jätteenkäsittelyä ja bioremediations, uusien lääkkeiden, hyväksikäyttöä entsyymien "vihreitä katalyysin" ja jännittäviä uusia diagnostisia menetelmiä.

OPPIMINEN JA OPETUS

Queen n, pyrimme välittää korkealaatuista oppimisympäristö, joka sulkee sisäänsä tiedonjano, innovaation ja parhaiden käytäntöjen oppimisen, opetuksen ja opiskelija tukea, jotta opiskelija saavuttaa täyden akateemista potentiaalia.

MSC molekyylibiologian ja biotekniikan teemme tämän tarjoamalla erilaisia ​​oppimiskokemuksia, joiden avulla oppilaita sitoutua alan asiantuntijoita, kehittää ominaisuuksia ja näkökulmia, jotka antavat niitä elämään ja työhön globaalissa yhteiskunnassa ja hyödyntää innovatiivista teknologiaa ja maailmanluokan kirjasto, joka parantaa niiden kehitystä itsenäisinä, elinikäisiä oppijoita. ... [-]


MSc Parasitology & Pathogen Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast

[+]

Kurssi ajetaan kokonaan tutkimuksen aktiivisia ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada kokemusta kansainvälisesti kilpailukykyisiä laboratorioissa.

MSc ohjelma käsittää One Health lähestymistapa näihin tartuntataudit, joilla on vahva tunnustetaan vuorovaikutus terveyden ja sairaus dynaamisen rajapinnassa ihmisille, eläimille ja ympäristölle.

Lisäksi sulautetun yleisiä valmennus opiskelijalla on mahdollisuus hankkia ainekohtaisia ​​taitoja koulutusta, esimerkiksi molekyylibiologian tekniikoita, diagnostiikka, epidemiologia (ihmisten, eläinten ja kasvien sairauksia), huumeiden / rokotteen kehittäminen, taudinaiheuttaja johto / ohjaus, host- loinen vuorovaikutus, Immunobiology, lääkeresistenssin ja mahdollisia vaikutuksia ilmastonmuutoksen loisia ja niiden vektoreita. ... [-]


Videot

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Ota yhteyttä

Queen's University Belfast

Osoite, 1. rivi Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Northern Ireland, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.qub.ac.uk/
Puhelin +44 785 1880522