Queen's University Belfast

Faculty of Medicine, Health & Life Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Belfastin yliopisto ovat Top 1% yliopistojen maailmassa, (QS World University Rankings, 2016/17)

Olemme arvostettuja maailmalla keskuksena opetuksen huippuosaamista ja innovatiivista tutkimusta.

Kuningattaren University

Maailmanlaajuinen maine

Osa arvostetun Russell ryhmän Ison-Britannian 24 johtava tutkimus korkeakouluja

Meidän huippuluokan tutkijoita suorittaa kansainvälisesti johtava tutkimusta, jossa kuningattaren sijoitettu yhteinen kahdeksas Isossa-Britanniassa tutkimusintensiivisyys. (Ref 2014)

Heritage että asiat

Britannian yhdeksäs vanhin yliopisto, kuningattaren perustettiin Kuningattaren College vuonna 1845, ja voi jäljittää sen juuret jo vuonna 1810.

Yhä 170 vuotta sitten perintöä yhdistämme kansainvälinen maine akateemisen erinomaisuuden elämää muuttava opiskelija kokemus ja innovaatioon.

University rakenne

Kuningattaren ylpeilee laatua akateemisen johtajuuden, joiden yhtenä joukkueena tutkijoita ja asiantuntijapalvelut osastot yhdessä toimittamatta Vision.

Yliopisto johtaa sen puheenjohtaja ja varakansleri, jota kirjaaja ja operatiivinen johtaja ja Pro-varakanslerien.

Yhteisössä

Kuningattaren on paljon enemmän kuin vain paikka opiskelijoille saada suuren koulutusta.

Olemme yksi suurimmista työnantajista Pohjois-Irlannissa ja merkittävä tekijä paikalliseen talouteen. Teemme yhteistyötä isäntä paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille ja yhteisöryhmät täyttämään sosiaalisen peruskirjan.

Queens102

Miksi Kuningattaren?

Johtava tutkimuslaitos

Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehty kymmenen tutkimuspainotteisia yliopisto
Olemme sijalla yhteinen kahdeksas tutkimuksen intensiteetti

A World Class University

Joukossa yksi prosenttia maailman yliopistojen

[QS maailman rankingissa 2016/17]

Kansainvälinen näkymät

Kun alkuun 25 maailman kansainvälisten yliopistojen 2016

Tyytyväisimpiä

Belfastin yliopisto sijalla 12. Isossa-Britanniassa yleisen opiskelijan kokemus

Eturintamassa sukupuolten tasa käytäntöjen Britanniassa

Pidämme 10 Athena SWAN osastojen palkintoja.
Näitä ovat kaksi Gold, sekä institutionaalinen Silver Award.

Tyytyväinen opiskelijat läheltä ja kaukaa

Meillä on tällä hetkellä yli 23000 opiskelijaa.
Ne sisältävät 1700 kansainvälistä opiskelijaa yli 80 maassa.

Sijoitus tulevaisuuteesi

Olemme investoineet lähes £ 350 miljoonaa poikkeuksellisen tilat meidän opiskelijat ja henkilökunta

Tarjoamalla enemmän kuin vain koulutukseen

Yksi suurimmista työnantajista Belfast 3700 henkilöstön
osallistuu yli £ 1 miljardin paikalliseen talouteen, vuosittain

Amazing innovaattoreita

Tutkimus tiedemiesten Kuningattaren ionisiin neste kemia nimettiin "tärkein British Innovation 21st Century"

(Science Museum 2013)

Arvostetuissa yritys

Olemme jäsenenä Russell Group yhdessä 23 Top UK perustuu yliopistojen
Se tarkoittaa, että me omistettu tutkimukseen ja tarjoaa erinomaisen opetus- ja oppimiskokemus.

Queens103a
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso MSc - OnlineStudies » Katso MSc - HealthcareStudies » Katso Tohtorin tutkinnot » Katso Maisteri » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Advanced Food Safety

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast

[+]

msc kehittynyt elintarviketurvallisuus

Säätiöt tutkimuksen että biotieteiden

Research Project (triple-moduuli)

Näitä ovat muun muassa:

GC, HPLC ja UPLC erottaminen alustat ICP, IR, qToF ja QQQ massaspektrometrit Mikrobiologinen tutkimus tilat Vasta-aineiden tuotantoa ja biomolekyylien sideaine kehitys NMR, NIR ja Raman spektrometrit

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat soveltaa Belfastin yliopisto (ja joille Englanti ei ole heidän ensimmäinen kieli), on pystyttävä osoittamaan pätevyytensä Englanti voidakseen hyötyä täysimääräisesti opinnoilla tai tutkimukseen. Kuin ETA-kansalaisilla on lisäksi täytettävä UK viisumit ja maahanmuutto (UKVI) maahanmuutto vaatimukset Englanti kielen viisumeita varten.... [-]


Msc Animal Behaviour and Welfare

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast + 1 lisää

[+]

Belfastin eläintarha Farm Animal Research Facilities Queen's University Marine Laboratorio Kokoelmat koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa KURSSIN YKSITYISKOHDAT

Eläinten käyttäytyminen on tieteellinen tutkimus eläimistä, yksisoluisista organismeista, selkärangattomista selkärankaisiin. Se on yksi mielenkiintoisimmista ja mielenkiintoisimmista tieteenaloista, joka laajenee nopeasti viime vuosikymmeninä. Eläinten käyttäytyminen on avainasemassa evoluutioprosessien ymmärtämisessä, ja yhä kasvava tarve ymmärtää käyttäytymistä kasvavan ihmispopulaation vaikutuksesta.

Lisäksi eläinkäyttäytymisen ymmärtäminen on erittäin tärkeää eläinten hyvinvoinnin turvaamiseksi. Siten eläinkäyttäytymisen tutkimus antaa perustan onnistuneelle säilyttämiselle sekä kasvattaa ja säätää sekä koti- että villieläinten hyvinvointia. Kurssi kattaa laajan valikoiman eläimiä, hyönteisistä kädellisiin, seurusteluun ja kotieläimiin. Siksi on jotain kiinnostavaa kaikille.... [-]


MSc Bioinformatics and Computational Genomics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast

[+]

Moduulien arviointi perustuu 100 prosenttiseen kursseja / luokkakokeisiin / väitöskirjaan. Opiskelijat, jotka läpäisevät kaikki opetetut moduulit, mutta jotka eivät saavuta väitöskirjan vähintään 50 prosentin merkkiä, voivat saada PG-tutkinnon.

OPPIMINEN JA OPETUS

Tarjoamme monenlaisia ​​oppimiskokemuksia, joiden avulla opiskelijat voivat osallistua alan asiantuntijoiden kanssa, kehittää ominaisuuksia ja näkökulmia, jotka tarjoavat heille elämän ja työskentelevät kehittyneessä yhteiskunnassa hyödyntäen innovatiivisia teknologioita.

Aamu- ja iltapäivätoimintojen yhdistelmänä esimerkkejä oppimisen tarjoamista mahdollisuuksista ovat luennot, käytännön kokemukset, e-oppimisteknologiat, itsenäinen opiskelu ja lisäarvopätevyydet työllistettävyyden lisäämiseksi.... [-]


MSc Ecological Management and Conservation Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast + 1 lisää

Ympäristöön kohdistuu ennennäkemätöntä paineita hyödyntämisen, elinympäristön huonontumisen ja häviämisen, ilmastonmuutoksen, invasiivisten lajien, saastumisen ja uusien tautien vuoksi. Voit olla osa jotain, jolla autat käsittelemään tätä. [+]

Biodiversiteetti Suojelumenetelmä Kehittyvät kasvien patogeenit Invasionbiologia Marine suojelu

Vierailet uhanalaisiin lajeihin, offshore-saarten linnutiloihin, jokikäytäviin, joihin invasiivisia lajeja hoidetaan, lintujen suojeluprojekteja, kansallisia luonnonsuojelualueita, kuten hiekkadyynejä, suot ja lajeja rikkaat niityt, kaupallinen teollisuus, Belfast Eläintarha ja Morne-vuoret.

Vaikka olette mukana Lääketieteellisessä Biologiakeskuksessa (MBC), sinut siirretään pois kampuksesta, mukaan lukien Queen's Marine Laboratory (QML), joka sijaitsee tunnin päässä Belfastista etelään Portaferryssä.

MSc: a 2.2 Arvosteluaste tai sitä korkeampi asiaankuuluvalla tieteenalalla, kuten kaikenlainen biologia (mukaan lukien eläintutkimus, biologinen tiede, ympäristötiede, meripolitiikka ja eläintiede), maatalous tai eläinlääketieteellinen tiedekunta sekä paleoekologia tai maantieteellinen tutkinto ovat hyväksyttäviä. Ne, joilla on kokemusta, mutta vähemmän merkitseviä tutkintotodistuksia, lähetetään kouluun tuomion perusteella tapauskohtaisesti. Esimerkkejä asiaan liittyvistä kokemuksista ovat (mutta niihin rajoittumatta); maatalous, eläintarha, luonnonsäätiön hyväntekeväisyysjärjestöt, ympäristökonsultointi, asianomaisten valtiosta riippumattomien järjestöjen suojelu, asianomaiset hallitusosastot ja merentakaisten suojelu vapaaehtoistyö.... [-]


MSc Leadership for Sustainable Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast

[+]

Nämä intensiiviset ja joustavat kurssit on suunniteltu parantamaan englannin kykyäsi osallistua tähän ohjelmaan.

Queen's -opiskelijoille on tarjolla erilaisia ​​rahoitus- ja apurahaoperaatioita.

Lukuvuodesta 2017/18 talousministeriö antaa lukukausimaksun, joka on enintään 5 500 euroa NI / EU-opiskelijaa kohden jatko-opintoihin. Opintomaksu lainatiedot.

Iso-Britanniassa jatko-opintolainajärjestelmä tarjoaa hallitukselle suunnattuja opintolainoja jopa 10,280 Englannin puntaa opettamiseen ja tutkimukseen maisterikursseilla kaikilla aihealueilla. Perusteet, tukikelpoisuus, takaisinmaksut ja sovellukset ovat saatavilla Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen verkkosivustolla.... [-]


MSc Molecular Biology & Biotechnology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast + 1 lisää

[+]

Nykyaikaisen bioteknologian luottavat yhä kyky manipuloida organismeihin geneettisellä tasolla ja myös uudenlaisia ​​jätteenkäsittelyä ja bioremediations, uusien lääkkeiden, hyväksikäyttöä entsyymien "vihreitä katalyysin" ja jännittäviä uusia diagnostisia menetelmiä.

OPPIMINEN JA OPETUS

Queen n, pyrimme välittää korkealaatuista oppimisympäristö, joka sulkee sisäänsä tiedonjano, innovaation ja parhaiden käytäntöjen oppimisen, opetuksen ja opiskelija tukea, jotta opiskelija saavuttaa täyden akateemista potentiaalia.

MSC molekyylibiologian ja biotekniikan teemme tämän tarjoamalla erilaisia ​​oppimiskokemuksia, joiden avulla oppilaita sitoutua alan asiantuntijoita, kehittää ominaisuuksia ja näkökulmia, jotka antavat niitä elämään ja työhön globaalissa yhteiskunnassa ja hyödyntää innovatiivista teknologiaa ja maailmanluokan kirjasto, joka parantaa niiden kehitystä itsenäisinä, elinikäisiä oppijoita. ... [-]


MSc Parasitology & Pathogen Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Belfast

[+]

Kurssi ajetaan kokonaan tutkimuksen aktiivisia ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada kokemusta kansainvälisesti kilpailukykyisiä laboratorioissa.

MSc ohjelma käsittää One Health lähestymistapa näihin tartuntataudit, joilla on vahva tunnustetaan vuorovaikutus terveyden ja sairaus dynaamisen rajapinnassa ihmisille, eläimille ja ympäristölle.

Lisäksi sulautetun yleisiä valmennus opiskelijalla on mahdollisuus hankkia ainekohtaisia ​​taitoja koulutusta, esimerkiksi molekyylibiologian tekniikoita, diagnostiikka, epidemiologia (ihmisten, eläinten ja kasvien sairauksia), huumeiden / rokotteen kehittäminen, taudinaiheuttaja johto / ohjaus, host- loinen vuorovaikutus, Immunobiology, lääkeresistenssin ja mahdollisia vaikutuksia ilmastonmuutoksen loisia ja niiden vektoreita. ... [-]


Videot

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Ota yhteyttä

Queen's University Belfast

Osoite, 1. rivi Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.qub.ac.uk/
Puhelin +44 785 1880522