Queen's University Belfast

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Queen's University Belfast on yksi Ison-Britannian ja Irlannin johtavista yliopistoista, jolla on erinomainen perintö ja historia.

Perustettiin vuonna 1845 Queen's College Belfastiksi, ja meistä tuli itsenäinen yliopisto vuonna 1908. Tänään olemme sijoittuneet maailman 173 parhaan yliopiston joukkoon (QS World Rankings 2020) maailman parhaiden 140 parhaan joukkoon (QS Graduate Employability Rankings). 2020) ja Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimusintensiivisten yliopistojen Russell-ryhmän jäsen, yhdistäen tutkimuksen ja koulutuksen huippuosaamisen opiskelijakeskeiseen etiikkaan.

Maailmanluokan koulutus ja opiskelijakokemus

Queen's tarjoaa meille maailmanluokan koulutuksen, joka valmistelee opiskelijamme johtajuuteen ja kansalaisuuteen globaalissa yhteiskunnassa.

Innokkaita alumneja ovat erinomaiset tutkijat, Nobel-palkinnon saajat - kuten Seamus Heaney ja David Trimble - sekä vaikutusvaltaiset johtajat, jotka vaikuttavat Pohjois-Irlannissa ja ympäri maailmaa.

Opiskelijamme nauttivat maailman johtavien akateemikkojen koulutuksesta, jotka työskentelevät tieteenalojensa eturintamassa, ja merkittävä investointi opiskelijakokemukseen on johtanut korkeatasoiseen opiskelijatyytyväisyyteen.

Yli 96% Queenin tutkinnon suorittaneista on töissä tai jatko-opinnoissa kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen; Valmistuneemme hallitsevat ylimmän johdon tehtäviä 80 Pohjois-Irlannin 100 parhaan yrityksen joukossa ja tekevät muutoksen yli 120 maassa.

136043_pexels-photo-3184407.jpeg

Innovaatioiden ja vaikutusten johtajat

Queen's on huippuosaamiseen perustuvien innovaatioiden ja kykyjen ohjaaja. Olemme yhteydessä maailmanlaajuisesti ja verkottuneet strategisiin kumppanuuksiin ympäri maailmaa, auttaen meitä laajentamaan vaikutuksiamme laajempaan yhteiskuntaan paikallisesti, kansallisesti ja globaalisti.

Olemme johtavia kaupallisia vaikutuksia ja olemme viiden suurimman Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoissa tutkimuksen kaupallistamisesta saatavista tuloista - 71 miljoonaa puntaa. Kaupallisen ostamme QUBIS Ltd: n kautta olemme perustaneet yli 80 spin-out-yritystä. Kolme näistä yrityksistä (Kainos, Andor Technology ja Fusion vasta-aineet) on listattu julkisesti Lontoon pörssissä.

Olemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa ykkönen osallistumisestamme tiedonsiirron kumppanuuksiin (KTP). London Economicsin äskettäisessä raportissa todettiin, että Queenin osuus Yhdistyneen kuningaskunnan talouteen on 1,9 miljardia Englannin puntaa, sillä se työllistää 3 700 työntekijää ja tukee edelleen 2 750 työpaikkaa kaikkialla Isossa-Britanniassa.

Maailmanlaajuinen ja kattava yliopisto

Queen's on maailman 22. sijalla kansainvälisten näkymien suhteen ja houkuttelee globaalia kykyä Belfastiin. *

Meillä on tällä hetkellä henkilöstöä ja opiskelijoita yli 80 maasta, mikä auttaa luomaan monikulttuurisen ja elinvoimaisen kampuksen. He ovat mukana yliopistossa, joka on sitoutunut houkuttelemaan, säilyttämään ja kehittämään parasta globaalia lahjakkuutta sellaisessa ympäristössä, joka mahdollistaa heidän täyden potentiaalinsa.

Innovatiivinen, ystävällinen ja kattava paikka työskennellä ja opiskella, Queen's on johtava sukupuolten tasa-arvo ja monimuotoisuus. Olemme yksi Ison-Britannian menestyksekkäimmistä yliopistoista Athena SWAN -aloitteessa, joka edistää sukupuolten tasa-arvoa ja urakehitystä. Tällä hetkellä meillä on kaksi kultaa, kahdeksan hopeaa ja viisi pronssiosaston palkintoa sekä institutionaalinen hopea.

* Times Higher Education World University Rankings 2019

Team work, work colleagues, working together

Investointi tulevaisuuteen

Ison-Britannian yhdeksäs vanhin yliopisto, Queen's, yhdistää ylpeän perintönsä huipputeknisillä palveluilla parhaan kokemuksen yliopistoelämästä.

Meidän 700 miljoonan punnan investoinnit tiloihin muuttavat yliopiston kampuksella, laajentamalla ympäristöä, joka stimuloi, mahdollistaa ja tukee maailmanluokan koulutusta ja tutkimusta.

Tähän kuuluu muun muassa kehittyneen tutkijakoulun kehittäminen, jossa on kukoistava jatko-yhteisö. palkittu McClay-kirjasto; uusi tietojenkäsittelyrakennus; oikeuslaitos; ja Wellcome-Wolfsonin kokeilulääketieteen laitos.

Yliopisto on myös investoinut urheilutiloihin, uuteen tarkoitukseen rakennettuun opiskelija-asuntoon Belfastin keskustassa ja ilmoittanut suunnitelmista maailmanluokan opiskelijakeskuksen kehittämiseen, johon kuuluu myös uusi opiskelijoiden unioni.

Maailmanlaajuisten haasteiden torjumisessa

Henkilöstöämme pelastavat 430 sairaanhoitajaa, 50 hammaslääkäriä, 130 proviisoria, 250 lääkäriä ja 90 sosiaalityöntekijää.

Yhdessä olemme muuttamassa elämää Pohjois-Irlannissa ja muualla: uuden molekyylin löytäminen voi pidentää kystistä fibroosia sairastavien ihmisten elämää; olemme eturintamassa merkittävässä läpimurrossa suolistosyövän torjunnassa, ja pyrimme auttamaan ihmisiä, joilla on MS: n hermosto.

Olemme eturintamassa kehitettäessä uutta ajattelua ja tekniikoita avainaloilla, kuten terveys, rauha ja oikeus, tietotekniikka, elintarviketurva ja energia.

Sijoittui kahdeksanneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimusintensiteetiksi

Tutkijamme ovat löytämisen ja innovoinnin eturintamassa, ja heillä on kunnianhimoisia hankkeita, joiden tarkoituksena on puuttua globaaleihin ongelmiin ja tehdä muutoksia yhteiskuntaan maailmanlaajuisesti.

Queen'sille vuosina 2016-17 myönnettyjen uusien tutkimusapurahojen ja sopimusten kokonaisarvo oli 101,6 miljoonaa puntaa, ja ensimmäisen kerran vuotuinen luku on ylittänyt 100 miljoonaa puntaa. Queen's oli myös Yhdistyneen kuningaskunnan AHRC: n rahoittama yliopisto.

Olemme sijoittuneet kahdeksanneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimusintensiteetiksi, ja yli 75% tutkimuksestamme arvioidaan olevan maailman johtavia tai kansainvälisesti erinomaisia (REF 2014).

Taken in the foothills of Mount Slemish at sunrise in May a few years back, long before CoVID.

Pohjois-Irlannin legendaarinen kauneus

Queen's University sijaitsee Belfastissa, Pohjois-Irlannin pääkaupungissa.

Kaupungissa, jossa on keskeisiä innovaatioita, teknologinen kehitys tunkeutuu kaikkiin aloihin, mikä auttaa rakentamaan kilpailukykyämme maailmanlaajuisesti. Pohjois-Irlannissa on lähes 900 kansainvälistä yritystä, jotka tekevät Belfastista toisen menestyksekkäimmän kaupungin Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Lontoon jälkeen) houkuttelemaan Yhdysvaltojen kauppaa.

Kaupungin ulkopuolella tapahtuu runsaasti tapahtumia, mukaan lukien HBO-sarjan Thrones-pelin kuuluisat kuvaamispaikat, kunnioitusta herättävä Giant's Causeway, äänestivät Yhdistyneen kuningaskunnan parhaaksi Heritage Attraction -alueeksi ja Morne-vuoristoksi, joka on loistava luonnonkauneus, joka on kanonoitu CS Lewisiksi. Narnia.

* Lonely Planet, 2017

Sijainnit

Belfast

Osoite
University Road
BT7 1NN Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA
MSc