Royal College of Art

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Royal College of Art

Maailman ykkönen taiteen ja muotoilun yliopisto sijoittui viideksi peräkkäiseksi vuodeksi (2015-2019) *

112481_1080x1080_CAP_RCA_QS_5th_Year_Running_Still_20Percent_GIF1.gif

Lontoon sydämessä sijaitseva Royal College of Art on maailman vaikuttavinta, täysin jatko-opiskelijaa. RCA on sijoittunut maailman huippu- ja designyliopistoksi 2015, 2016, 2017 ja äskettäin 2018 QS Top -yliopistojen rankingissa.

RCA on erilainen rooli valmisteltaessa jatko-opiskelijoitaan taiteen, muotoilun ja luovan alan ura-alueisiin - kollegiota pidetään laajasti luovan teollisuuden risteilijänä. Kurssit opettavat kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita, harjoittajia ja teoreetikkoja, ja opiskelijoilla on ainutlaatuinen tilaisuus opiskella taidetta designympäristössä ja suunnitella taideympäristössä. Sen keskitetyt, räätälöidyt opetus- ja oppimismuodot - sekä erityiset tekniset palvelut ja tutkimuskeskukset - edistävät poikkeuksellisen luovaa ja henkistä ympäristöä.

Kollektiivisen maailmanlaajuisen ulottuvuuden lisäksi opiskelijat ovat tervetulleita eri puolilta maailmaa, ja kumppanuutta johtavien taiteen ja muotoilun, kulttuuri- ja oppilaitosten sekä laajojen yritysten ja kansallisten ja kansainvälisten yhteyksien kautta.

Vuonna 1967 myönnetty College of Royal Charterin mukaan oppilaitoksen tarkoituksena on "edistää oppimista, osaamista ja ammatillista pätevyyttä erityisesti kuvataiteen alalla ... opetuksen, tutkimuksen ja yhteistyön avulla teollisuuden ja kaupan kanssa".

Viimeisimpien lukujen mukaan 93% kollegion tutkinnon suorittaneista on hankkinut sopivaa ammattitasoa valitulla erikoisalallaan lyhyessä ajassa, kun he lähtevät Collegestä. Nämä matkakohteet ovat merkittävä osoitus RCA : n menestyksestä.

Yliopistosta tunnustetaan korkeakoulututkinnon suorittaneiden erinomainen laatu, kuten ylpeät tutkijat, kuten Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - luettelo jatkuu. "

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Royal College of Art Kensington Gore London
SW7 2EU Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta