Royal Veterinary College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yhtenä maailman johtavista asiantuntija eläinlääkärin instituutioiden, Royal Veterinary Collegessa kokoaa yhteen monia lahjakkaita yksilöitä, jotka kaikki jakavat intohimon ihmisten ja eläinten terveyteen ja hyvinvointiin. &nbsp Laaja valikoima ohjelmia ovat kansainvälistä kiinnostavuutta ja houkutella opiskelijoita, jotka jatkavat tulla eläinlääkärit, eläinten tutkijat, eläinten hoitajia ja johtajia elinkeinoelämän ja julkisen sektorin. &nbsp&nbsp College on ylpeä perintö innovaatioiden eläinlääketieteen, kliinistä käytäntöä ja koulutusta. &nbsp Meidän itsenäinen asema tarkoittaa, että olemme kykeneviä innovaatioihin ja pitää eturintamassa teoriaa ja käytäntöä Edelläkävijä lähestymistapoja opettamiseen, tutkimukseen ja uusinta kliinistä säännöstä Asiantuntemus lisäksi karjanhoito ja perustettu verkosto tieteellistä yhteistyötä kansainvälisesti tunnettujen RVC asiantuntijat &nbsp&nbsp Opetuksen ja oppimisen &nbsp Tarjoamme valikoiman perus-, jatko-ja täydennyskoulutuksen kehittämisohjelmiin. Nämä toimitetaan joko kokopäiväisesti, osa-aika tai tavanomaisin etäisyyttä ja interaktiivinen e-learning. RVC sai maksimipisteet 24 out of 24 arvion opetuksen standardien Quality Assurance Agency helmikuussa 2003. Vuonna 1999 siitä tuli myös ensimmäinen kuningaskunnan eläinlääketieteellisessä oppilaitoksessa on akkreditoitu American Veterinary Medical Association. &nbsp&nbsp Tukeminen eläinlääkärin ammatin &nbsp College 's tukee eläinlääkärin ammatin kautta kolmen asian sairaaloissa, diagnoosien ja jatkuvan ammatillisen kehityksen kursseja. Queen Mother Hospital for Animals on suurin laatuaan Euroopassa, saavat yli 8000 potilasta vuosittain.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Health MSc » Katso Health Kurssit » Katso Health Diplomit » Katso Health Tohtorin tutkinnot » Katso Health Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Karjankasvatuksen terveys ja tuotanto etäopiskeluna

Online Osa-aikainen August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Ymmärrämme vaikeudet, joita monet kohtaavat kokopäiväisen opiskelujakson aikana ja ovat yhdistäneet voimansa Lontoon yliopiston kansainvälisten ohjelmien kanssa [+]

MSc ja jatkotutkinto / todistus: Eläinten terveys ja tuotanto etäopiskeluna

Ymmärrämme vaikeudet, joita monet kohtaavat kokopäiväisen opiskelun ja ovat liittyneet Lontoon yliopiston kansainvälisten ohjelmien kanssa tarjoamaan MSc / jatkotutkintoa, jatkotutkintotodistus eläintenkasvatuksessa ja -tuotannossa etäopiskeluna.

Tarjoamme myös 240 yksilöllistä lyhytkurssi-moduulia, joita voidaan parantaa tietosi ja uramahdollisuuksiasi sekä käyttää luottoa kohti MSc Pg Diploma tai Pg Certificate. Jos haluat lisätietoja näistä lisäyksiköistä, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Tämä ohjelma on suunniteltu eläinlääkäreille, eläinten terveyden asiantuntijoille ja karjankasvattajille.... [-]


MSc luonnonvaraisten eläinten biologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Wild eläinten terveyteen on tullut yhä suositumpi keskuudessa ei eläinlääkäreille ensimmäisen asteen eläintieteen ja biologian.Myöntäen, RVC yhdessä Zoological Society of London [+]

MSc Wild Animal Biology

Wild eläinten terveyteen on tullut yhä suositumpi keskuudessa ei eläinlääkäreille ensimmäisen asteen eläintieteen ja biologian. Myöntäen, RVC yhdessä Zoological Society of London, London on kehittänyt ainutlaatuisen kurssin, jonka tarkoituksena on kuin eläinlääkärin biologian tutkinnon ja johtaa MSc in Wild Animal Biology.

&nbsp

Tämä ainutlaatuinen kurssi tarjoaa käytännön altistuminen villieläimistä ja ymmärtää niiden terveyttä ja hyvinvointia sekä tarjoaa koulutusta tutkimusmenetelmiä kannalta tutkimusta villieläinten.

&nbsp

Osallistujat hyötyvät työskentelee ja opiskelee yhdessä eläinlääkärin tutkinnon ottaen MSc in Wild Animal Health sekä oppimisen kansainvälisesti tunnettuja asiantuntijoita omalla alallaan.... [-]