Royal Veterinary College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yhtenä maailman johtavista asiantuntija eläinlääkärin instituutioiden, Royal Veterinary Collegessa kokoaa yhteen monia lahjakkaita yksilöitä, jotka kaikki jakavat intohimon ihmisten ja eläinten terveyteen ja hyvinvointiin. &nbsp Laaja valikoima ohjelmia ovat kansainvälistä kiinnostavuutta ja houkutella opiskelijoita, jotka jatkavat tulla eläinlääkärit, eläinten tutkijat, eläinten hoitajia ja johtajia elinkeinoelämän ja julkisen sektorin. &nbsp&nbsp College on ylpeä perintö innovaatioiden eläinlääketieteen, kliinistä käytäntöä ja koulutusta. &nbsp Meidän itsenäinen asema tarkoittaa, että olemme kykeneviä innovaatioihin ja pitää eturintamassa teoriaa ja käytäntöä Edelläkävijä lähestymistapoja opettamiseen, tutkimukseen ja uusinta kliinistä säännöstä Asiantuntemus lisäksi karjanhoito ja perustettu verkosto tieteellistä yhteistyötä kansainvälisesti tunnettujen RVC asiantuntijat &nbsp&nbsp Opetuksen ja oppimisen &nbsp Tarjoamme valikoiman perus-, jatko-ja täydennyskoulutuksen kehittämisohjelmiin. Nämä toimitetaan joko kokopäiväisesti, osa-aika tai tavanomaisin etäisyyttä ja interaktiivinen e-learning. RVC sai maksimipisteet 24 out of 24 arvion opetuksen standardien Quality Assurance Agency helmikuussa 2003. Vuonna 1999 siitä tuli myös ensimmäinen kuningaskunnan eläinlääketieteellisessä oppilaitoksessa on akkreditoitu American Veterinary Medical Association. &nbsp&nbsp Tukeminen eläinlääkärin ammatin &nbsp College 's tukee eläinlääkärin ammatin kautta kolmen asian sairaaloissa, diagnoosien ja jatkuvan ammatillisen kehityksen kursseja. Queen Mother Hospital for Animals on suurin laatuaan Euroopassa, saavat yli 8000 potilasta vuosittain.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Luonnonvaraisten Eläinten Biologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Wild eläinten terveyteen on tullut yhä suositumpi keskuudessa ei eläinlääkäreille ensimmäisen asteen eläintieteen ja biologian.Myöntäen, RVC yhdessä Zoological Society of London [+]

MSc Wild Animal Biology

Wild eläinten terveyteen on tullut yhä suositumpi keskuudessa ei eläinlääkäreille ensimmäisen asteen eläintieteen ja biologian. Myöntäen, RVC yhdessä Zoological Society of London, London on kehittänyt ainutlaatuisen kurssin, jonka tarkoituksena on kuin eläinlääkärin biologian tutkinnon ja johtaa MSc in Wild Animal Biology.

 

Tämä ainutlaatuinen kurssi tarjoaa käytännön altistuminen villieläimistä ja ymmärtää niiden terveyttä ja hyvinvointia sekä tarjoaa koulutusta tutkimusmenetelmiä kannalta tutkimusta villieläinten.

 

Osallistujat hyötyvät työskentelee ja opiskelee yhdessä eläinlääkärin tutkinnon ottaen MSc in Wild Animal Health sekä oppimisen kansainvälisesti tunnettuja asiantuntijoita omalla alallaan.... [-]