Ravensbourne University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme innovatiivinen, teollisuuteen keskittyvä yliopisto, joka sijaitsee Lontoon sydämessä. Olemme luovuuden ja yhteistyön mestareita, jotka omistautuvat antamaan oppijoillemme erikoistaidot ja -mahdollisuudet, joita he tarvitsevat digitaalisen median ja suunnittelun erinomaiseen uraan.

Meillä on noin 2600 opiskelijan yhteisö, ja se tarjoaa käytännössä keskittyneitä digitaalisen median ja suunnittelukursseja esiopetuksesta, perus- ja jatko-opiskelusta ammatilliseen lyhytkurssiin.

Teollisuuden standardien ohjaama ja viimeisimmän korkean suorituskyvyn tekniikan tukema tuotamme erittäin työllistettäviä ja yritteliäitä tutkinnon suorittaneita. Meillä on vahva kokemus tutkinnon suorittaneiden työllistettävyydestä ja yritysten perustamisesta.

Ravensbourne isännöi opiskelijayhteisönsä lisäksi myös yli 100 luovaa teknologiayritystä, jotka hyödyntävät huipputeknologiaansa ja mediaresurssejaan ja tekevät yhteistyötä opiskelijakunnan ja teollisuuskumppaneiden kanssa.

Keitä olemme

Teollisuudelle suunniteltu erikoistunut luova yliopisto.

Tehtävä

Kehittää ihmisiä, ideoita ja innovaatioita yhteistyössä teollisuuden kanssa.

Näkemys

Vaikutamme maailmaan luovuuden ja tekniikan avulla oppimisessa, tutkimuksessa ja liiketoiminnassa.

Inspiroimme erittäin monipuolista joukkoa ihmisiä, arvokkaita ja maailman arvostamia yliopiston ulkopuolella.

Innovoimme joustavana, ketteränä ja tulevaisuuteen suuntautuvana organisaationa laajentaaksemme ulottuvuuttamme ja relevanssiamme.

Dancing, stage, stage lights, thematic project and arts. May 2019.

arvot

Ole luova

Tarjoamme provosoivan, dynaamisen oppimisympäristön, jossa opiskelijat haastetaan tulevaisuuden visionääreiksi. Toimimalla yhteistyössä ja määrätietoisesti lähestymme pyrkimyksiämme ajattelutavalla, joka on avoin ja vastaanottavainen haasteeseen. Annamme henkilöstöllemme ja opiskelijoillemme paitsi kuvitella myös luoda tulevaisuutta.

Ole integroitu teollisuuteen

Arvostamme rikasta ja jatkuvaa sitoutumista teollisuuskumppaneidemme kanssa. Tämä ohjaa käytännöllistä lähestymistapaamme oppimiseen ja opettamiseen, tutkimukseen ja tiedonvaihtoon. Tuemme luovaa johtamista ja innovaatioita kumppanuuksien, keskustelujen ja yhteyksien kautta teollisuuden kanssa sekä hallintoelimemme monimuotoisuuden kautta. Ne heijastavat henkilöstömme ammatillista ja yhteistyöluonnetta sekä opiskelijoiden työllistyvyyttä.

Ole osallistava

Olemme ylpeitä kulttuurista, joka ennakoi, tukee ja juhlii yhtäläisiä mahdollisuuksia. Heijastaen paikallisen yhteisömme monimuotoisuutta, olemme ennakoivia ja kokonaisvaltaisia lähestymistavassamme sosiaalisen liikkuvuuden, kansainvälistymisen ja osallisuuden edistämisessä, mikä mahdollistaa muutoksen Ravensbournen ulkopuolella, luovan teollisuuden ammatinharjoittajien sosioekonomisiin ja etnisiin profiileihin.

Kulttuurimme

Ravensbourne-tapa

Kannustamme opiskelijoiden ja henkilökunnan luovuutta ja yrittäjyyttä ja puolustamme digitaalitekniikan luovaa hyödyntämistä suunnittelussa ja viestinnässä.

Olemme johtajia - kannustamme oppijoitamme liittymään tuhansiin tutkinnon suorittaneisiin, jotka ylittävät luovan teollisuuden rajat.

Olemme asiantuntijoita - Henkilökuntamme ei ole vain tutkijoita. He ovat tekijöitä, työskentelevät edelleen teollisuudessa, joten oppijamme saavat käytännön käytännön koulutusta valmistautuakseen tulevaisuutta varten.

Olemme innovaattoreita - Palkittuja rakennuksiamme uusimpaan, korkean suorituskyvyn tekniikkaamme saaneet aikaan luovuuden luomiseksi.

Olemme yhteistyökumppaneita - uuden maailman innoittamana, jossa perinteiset muotoilun, median, innovaatioiden ja viestinnän tieteet yhdistyvät, oppijamme inspiroivat toisiamme eri aloillaan.

Ja tunnetut teollisuusyhteytemme antavat heille mahdollisuuden terävöittää taitojaan harjoittelupaikoilla joillain Lontoon mielenkiintoisimmista työpaikoista.

Meidän ihmiset

Koko henkilökuntamme ei ole vain arvostettuja tutkijoita. He ovat tekijöitä, työskentelevät edelleen teollisuudessa.

Monet heistä tuovat mukanaan vuosien kokemuksen teollisuuden maisteriohjelmista, Voguesta Walt Disney Companyyn, BBC: hen ja muihin. Joten opit asiantuntijoilta.

He ovat sitoutuneet opiskelijoihin opiskeluaikanaan ja sen ulkopuolella, rohkaisevat heitä oppimaan menneisyydestä ja kokeilemaan nykyisyydessä, mutta kysyvät aina: mitä seuraavaksi?

Toivomme, että valitset Ravensbournen ja liittyt tähän erittäin lahjakkaaseen henkilökunnan, opiskelijoiden ja luovien yritysten yhteisöön, joka sijaitsee Lontoon digitaalisen Greenwichin niemimaan sydämessä.

Suurimmat palkat luoville tutkinnoille

Luovien tutkinnon suorittaneiden palkkojen suhteen Ravensbourne on erikoistunut yliopisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja on kymmenen parhaan joukossa Englannissa *

Myös digitaalisen, tekniikan ja tekniikan alan opiskelijoiden luovien kykyjen kysyntä kasvaa, mikä heijastaa luovien alojen valtavaa kasvua viime vuosina (30% vuosina 2012 - 2016).

Tulokset heijastavat sitä tosiseikkaa, että Lontoon Ravensbourne University opiskelijat ovat ammattimaisia luovia heistä lähtien, kun he ovat liittyneet meihin. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajien kanssa luovan teollisuuden tarvitsemien ajattelutapojen ja taitojen kehittämiseksi.

Voittajakaavamme varmistaa myös erittäin korkean valmistumisvaiheen jälkeisen työllisyysasteen. Vuonna 2017 96,4% opiskelijoista oli töissä kuusi kuukautta valmistumisensa jälkeen.

* Perustuu mediaanipalkkoihin viiden vuoden kuluttua valmistumisesta, jotka on otettu kasvatustieteiden laitoksen pitkittäisopetuksen tuloksista 2018.

Ravensbourne-opetus on moitteetonta, CV-neuvoista ja ura-avusta keskusteluihin ohjaajasi kanssa. Henkilöstöllä on vuosien kokemus muotimarkkinoinnista, valokuvauksesta, elokuvien tekemisestä, taiteesta ja toimituksesta sekä uskomattomista teollisuusyhteyksistä.
Victoria Simpson, BA (Hons) Muotitarjonta

Sijainnit

Greenwich

Osoite
Penrose Way,6
SE10 0EW Greenwich, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: