Ravensbourne

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liityin Ravensbourne johtajana 5. tammikuuta 2015 ja sen jälkeen, kuten monet teistä ovat nyt, olen ollut löytö tilassa. Koska liityin Olen kokous meidän opiskelijat ja on niin innoittamana nähdä erilaisia ​​kykyjä ja kuulla ihmisten taustoista ja mitä virkistää ne opiskelusta täällä Ravensbourne.

Minulle annettiin seuraava lainaus juuri ennen liityin Ravensbourne ja minusta tuntui sopimaan meidän eetoksen täällä Ravensbourne tarjota työkaluja voit ryhtyä omia luovia matkoja.

"Jos haluat rakentaa laivan, älä houkutella ihmiset kerätä puuta, jaa työ, ja antaa määräyksiä. Sen sijaan, opettaa heitä kaivata laaja ja loputon meri. "- Antoine de Saint-Exupéry.

Toivomme sinun valita Ravensbourne ja jäseneksi tämän erittäin lahjakas yhteisö henkilökunnan, opiskelijoiden ja luovien yritysten perustuu sydämessä digitaalisen Greenwich niemimaalla, Lontoossa.

Professori Linda Drew johtaja ja toimitusjohtaja Olemme innovatiivinen, teollisuus-keskittynyt yliopisto sektorin korkeakoulu sijaitsee Lontoon sydämessä. Olemme mestareita luovuutta ja yhteistyötä, omistettu antaa meidän oppijoiden erityisiä taitoja ja mahdollisuuksia, joita ne tarvitsevat erinomainen uran digitaalisen median ja muotoilun.

Meillä yhteisö noin 2400 opiskelijaa ja tarjoavat käytännössä keskittynyt digitaalisen median ja muotoilun kursseja ennalta-tutkinto, perustutkintoa ja jatko ammatilliseen lyhyen kurssin tasolla.

Driven by alan standardeja ja tukee uusimman korkean suorituskyvyn tekniikka, tuotamme erittäin työllistyvät ja yritteliäs tutkinnon. Meillä on vahvaa näyttöä jatko työllistyvyyden ja yritysten perustamista.

Ravensbourne myös isännöi rinnalla opiskelijan yhteisö yli 100 luovaa teknologian yritykset hyödyntää huipputekniikkaa ja tiedotusvälineiden, ja yhteistyötä sen ylioppilaskunnassa ja alan kumppaneita.

Olemme aina etsinyt vahvat suhteet oppilaitokset, jotka voivat antaa meille suuri ehdokkaiden työkokemusta, joka Ravensbourne täyttää kädet alas.

Pätevyystaso opiskelijoiden on erittäin vaikuttava sekä luovaan ajatteluun ja tekninen kyvykkyys.

Matt Morgan, Moonshine Media

Kuusi syytä valita Ravensbourne

On monia syitä opiskella Ravensbourne, mutta tässä on meidän top kuusi:

Teollisuuden keskittyessä

Meillä on vahvaa näyttöä saada hyviä työpaikkoja valmistuneista, koska me antaa heille käytännön taitoja he tarvitsevat excel työpaikalla. Nykyinen jatko työllistyvyyden korko, tarjoama Korkeakoulujen Tilastot Agency, on vaikuttava 97,2% laittoi meidät Britannian kärkikymmenikköön.

Meillä on läheiset suhteet paikallisiin ja kansallisia teollisuudenaloja, varmista että Ravensbourne oppijana sinulla on pääsy runsaasti työharjoittelun mahdollisuuksia.

Meillä oli enemmän opiskelijoita mukana yleisradio olympialaisten ja paralympialaisten kuin mikään muu asteen oppilaitos Lontoossa, ja me myös juoksi elää hankkeita arvostetun yritykset, kuten Barclays, Marks & Spencer ja Ogilvy.

Henkilöstö

Henkilökuntamme eivät ole vain arvostettu tutkijoita - monet heistä tuovat mukanaan myös vuosien kokemus teollisuuden parhaimmisto, Vogue Walt Disney Studios, BBC ja enemmän. Joten sinun on oppia asiantuntijoita.

Luovaa kihlasormus

Innovaatio on ytimessä kaikki teemme, niin se ei ole yllätys, että olemme kärjessä luovien ja teknologia-aloilla.

Me järjestää säännöllisesti tapahtumia tuoda luovien yhteen ja herättää keskustelua, houkuttelee joitakin suurimpia nimiä Digital Arts. Aiemmin olemme kumppanuuteen kanssa Mozilla Mozfest, tapahtuma tulevaisuudesta verkossa, sekä arkiston Musiikki Tech Fest ja 3D Tarinankerronta konferenssi, tutkia luova käyttö 3D.

Haluamme antaa opiskelijoidemme paras pääsy huippuluokan digitaalitekniikka. Meillä on kannettava apurahajärjestelmää, joka tarjoaa £ 300 alennusta opiskelijoille ilmoittautumalla peruskurssit. Ja voit löytää tukioikeuksia luova ohjelmistopaketteja, joista jotkut ovat ilmaisia, meidän opiskelija myymälä.

Maine

Vuonna 50 vuotta koska olimme perustettiin, olemme rakentaneet nimi itsellemme tuottamalla joitakin Britannian hienoimmista - ja monipuolisin - luovaa lahjakkuutta. Olemme tällä hetkellä sijalla 27 maailmassa ja 6. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Taide & Design * QS World University Rankings Muotisuunnittelija Stella McCartney 2012 Olympiasoihdun suunnittelija Jay Osgerby, musiikki legenda David Bowie ja Kuninkaan puhe tuottaja Simon Egan olivat kaikki koulutettu täällä . Ja tuhansia meidän alumnien tekevät aaltoja koko niiden ammattiryhmien, monet poimien alan palkintoja.

Meidän maine on kansainvälinen - olimme äskettäin nimetty yksi top 100 eurooppalaista muotoilua koulujen Italian arkkitehtuurin ja muotoilun lehden Domus.

Sijainti

Koska huippuluokan luova laitos, Ravensbourne voisi olla paremmin. Olemme aivan vieressämme maailmankuulua O2-musiikin areenalla, ja oppijana täällä voit olla oikeutettu alennuksiin useita ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Olemme Greenwich digitaalisen niemimaan, Lontoon uusin digitaalinen yhteisö, ja lähellä Tech City, pääkaupungin nopeasti kasvava median ja teknologian napa.

Rakennus

Avoin suunnitelma rakennus on suunniteltu yhteistyötä ja luova työ - voittaa arvostetun RIBA palkinnon innovatiivisin korkeakoulutuksen rakennus Lontoossa vuonna 2011.

Ei vain sinulla on pääsy meidän korkean teknologian luova sviittiä ja doubleheight HDTV studio, mutta sinun on jakaa tilaa alan yrittäjien.

Olemme isännöi useita korkean profiilin kaupallisia käyttäjiä, Google ja YouTube Walt Disney Company. Ja olemme asuu useita käynnistysvaiheen luovien yritysten kautta Ravensbourne Incubator ohjelma.

Kulttuurimme

Kannustamme luovuutta ja yritys meidän opiskelijat ja henkilökunta ja mestari luova hyödyntäminen digitaalitekniikan suunnitteluun ja viestintään.

Olemme johtajia - Kannustetaan oppijoiden liittyä tuhansien valmistuneista jotka ajavat rajoja niiden luovan teollisuuden.

Olemme asiantuntijoita - Henkilökuntamme eivät ole vain tutkijat. He jumalattomat, edelleen teollisuudessa työskentelevistä, joten meidän oppijat saavat käytännön, käytännön koulutusta, joka valmistaa heitä tulevaisuuden.

Olemme innovaattoreita - Meidän palkittu rakennus uusin, korkean suorituskyvyn teknologia, olemme tehneet haudottavaksi luovuutta.

Olemme yhteistyökumppaneita - Innoittamana uusi maailma, jossa perinteisten tieteenalojen muotoilun, median, innovaatio ja viestintä yhdistää, meidän oppijoiden inspiroida toisiaan koko niiden eri aloilla.

Ja meidän kuuluisa teollisuus linkkejä antaa heille mahdollisuuden terävöittää taitojaan harjoitteluun jotkut Lontoon jännittävimmistä työpaikoilla.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma / MSc Puettavat Futuurit

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Vaatteisiin Futures on poikkitieteellinen katto-ohjelma suunnittelijoille, jotka ovat kiinnostuneita klusterin teknologioita ja kokemuksia, jotka ovat ihmiskehon ja sen kattaminen niiden keskipisteessä. [+]

Vaatteisiin Futures on poikkitieteellinen katto-ohjelma suunnittelijoille, jotka ovat kiinnostuneita klusterin teknologioita ja kokemuksia, jotka ovat ihmiskehon ja sen kattaminen niiden keskipisteessä. Kurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen ympäristö perustuu integrointi luovan computing, digitaalinen käsityötaito ja esinekulttuuriin samalla teknologioita sisältävien ja ennakot laitteiston, jotka vaikuttavat valmistus tekniikoita ja niihin liittyvien sovellusten. Vaatteisiin futuurit on syntynyt osana Ravensbourne nykyinen sitoutuminen tulla luova johtaja alalla puettavat sovelluksia ja kehon-keskeinen suunnittelu. Ravensbourne digitaalinen tutkimus kulttuuria edesauttaa huomattavasti tässä yhteydessä. Pää käsitteellinen kehys Kurssin annetaan teorioiden digitaalisen käsityötaitoa, body-keskeinen teknologiat ja fenomenologinen lukemat ja spekulatiivisia filosofiaa. Nämä muodostavat tärkeän tutkimuksen lähtökohdat rakentaa Ravensbourne kriittiset ulottuville ja auttaa auttaa sinua seulomaan ja priorisoida nykyisiä suuntauksia ja ajattelin liittyvät muoti ja keskustelua ympäri elin tietojen tasalla tilat. Monitieteinen koulutusaloittain kuuluu vuorovaikutus ja kokemus suunnittelu (UX), "making" ja avoimen lähdekoodin kulttuuri, design innovaatio ja soveltavaa filosofiaa. Sinut käyttöön filosofisia suuntauksia ja nämä sidotaan sisään käytännössä ja auttaa sinua kehittämään kriittisesti sisältää suunnittelun fiktio ja muiden kehittyvien teorioita. Tulet toimimaan yhdessä tutkimusmenetelmiä kuten osallistava, käyttäjätutkimus ja käyttäjäkeskeisen suunnittelun. Kurssi on alusta tutkimuksen levittäminen ja analysointi ympäri nykyaikainen teoriaa ja käytäntöä puettavat toimialoilla. Kurssin keskeisiä tehtävänä on edistää ymmärrystä markkinoiden ja tunnistaa piilevän kysynnän kaupallisella alalla ja korostaa tulevaisuuden sovelluksia ja suuntiin. Tavoitteena on auttaa vaikuttamaan päättäjiin, jotta puettavat ratkaisut hyväksytään ja tavata kulttuurista ja eettistä odotukset suunniteltaessa ihmiskehon ja vaate-alan. Sinun odotetaan harkita kulttuurinen ja sosiaalinen asema luontaista muoti osana puettavat futuurit. Vaatteisiin futuurit opiskelijat keskittävät tutkimukset avain leimahduspiste kehon rajapintana mitä on symbioottinen, fyysinen ja digitaalinen vaihto. Osana suunnittelun menetelmät tietysti... [-]

MSc

Master (ma / MSC) Lähetys Futuurit

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

MA / MSc Broadcast Futures pyrkii tarjoamaan sinulle kehittynyttä osaamista ja taitoja toimia korkealla tasolla ja innovoida uusia ja uusilla aloilla tv-yhtiöille. Digitaalinen lähetys [+]

MA / MSc Broadcast Futures pyrkii tarjoamaan sinulle kehittynyttä osaamista ja taitoja toimia korkealla tasolla ja innovoida uusia ja uusilla aloilla tv-yhtiöille. Digitaalinen broadcast media ytimessä on tietenkin, että tavoitteena on selvittää, ymmärtää ja testata nykyaikainen teoriaa ja käytäntöä media-alan. Ravensbourne MA / MSc Broadcast Futures reitti on ainutlaatuinen kurssi, joka etsii huippuluokan lähetys teknologian ja innovaatioiden - yhteistyössä johtavien media-teknologiayritysten ja lähetystoiminnan harjoittajien - ja määrittelee lähetykset laajimmassa teollisuuden, luova, kulttuurinen ja kaupallinen järkeä. Kurssi tutkii uuden teknologian soveltaminen, uusia foorumeita, uusia menetelmiä, ja uusia liiketoimintamalleja ja mahdollisuuksia, että ne tarjoavat lähetystä ammattilainen. Voit kehittää ja haastaa ymmärrystä keskeisten prosessien ja laajenee ja työntää klo äärireunoista nykytiedon analogisessa ja digitaalisessa mediassa, lineaarinen ja epälineaarinen lähetys, mediasisällön, tuotanto ja henkisen omaisuuden. Saat myös tutkia vaikutuksia uusien teknologioiden, kuten: S3D; ultra high definition (UHD) 4K; Super high definition (SHD) 8K; pre-tuotanto; tuotanto ja post-tuotannon työnkulkuja; maailmanlaajuinen jakelu; media hankinta; varastointi ja arkistointi; meta-data, ja muuttuvat broadcast paradigmoja. Voit yksilöimään oman oppimisen ja kehittää, hallita ja toteuttaa yksittäisen hankkeen, jolla on ammattitaitoinen ja teollinen logiikka kehitetty valitsemasi tutkimuskohde. Tulet kehittää käytännön kautta, vahva johto / projektin johtamistaidot, erilaisia ​​keskeisiä liiketoiminnan osaamista (liiketoiminnan suunnittelu, korkean tason budjetointi, aikataulu kehitys, markkinointi, yleisö kehittäminen jne) sekä miten ne voidaan toteuttaa, sekä ymmärrystä kysymyksiä yrittäjyyden. [-]

Msc Sovellettu Teknologiat: Nopea Prototyyppien Ja Digitaalisen Tekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Applied Technologies: Rapid Prototyping ja Digital Technologies on poikkitieteellinen ohjelma luovien ammattilaisten kiinnostuneita tutkimukseen digitaaliseen päätöksenteossa ja valmistuksen. [+]

Applied Technologies: Rapid Prototyping ja Digital Technologies on poikkitieteellinen ohjelma luovien ammattilaisten kiinnostuneita tutkimukseen digitaaliseen päätöksenteossa ja valmistuksen. Kurssin tavoitteena on antaa sinulle arvioida ja sitoutumaan miten uusia teknologioita, kuten nopea prototyyppien, generatiivinen suunnittelu, 3D skannaus ja monen akselin koneistus muuttuvat luovan teollisuuden ja voisi auttaa sinua kehittymään henkilökohtaisia ​​käytännössä. Sinä hyötyvät pääsy Ravensbourne n uusinta digitaalisen prototyypin tilat sekä opetusta tietokoneavusteinen suunnittelu ja valmistus sekä miten näitä taitoja voidaan integroida perinteisiin päätöksenteossa menetelmin. Sekä käytännön tekniikat, oppilaat saavat mahdollisuuden tutustua: Sosiaaliset vaikutukset yhä hajautetun & automatisoituja valmistus Uusi muoto ja estetiikka Materiaali innovaatioita ja kestävyyttä Henkinen omaisuus ja laatija Mahdollisuudet uusien teollisuudenalojen tai yrityksiä Automaation suunnittelu ja tekeminen Uusien valmistus- alustojen Future teknologiset skenaariot Kurssi tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja hallita yksittäisen alueen tutkinnan ja luovan kehityksen digitaalisen valmistuksen huipentui toteutumista lopullisen suurhankkeen täydellisen selvityksen ammatti- ja teollisuuden yhteyksissä ja monialaista näkökulmista. Saat säännöllisiä tukea ohjaajien, ikäisensä ja aihekohtaisia ​​ryhmä opetusohjelmia osana jatkuvaa vuoropuhelua, jonka avulla luoda ammattimaisia ​​ja kriittinen ymmärrys oman yksilöllisen luovan prosessin. Kurssi soveltuu niille peräisin eri alojen, jotka haluavat monipuolistaa ja syventää käytännön suhdetta teknologiaan, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, suunnittelijat, insinöörit, malli päättäjille, taiteilijoiden ja arkkitehtien. Olet hyötyvät olemasta kiinteä osa älyllisesti kannustava ja luova jatko yhteisölle, jonka kanssa voit olla vuorovaikutuksessa ja tehdä yhteistyötä useiden tieteenalojen. [-]

Maisteri

Ma / MSc Laskennallisen Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

MA / MSc Laskennallisen malli avaa ovensa mahdollisuuksia tietokoneohjelmoinnin sisällä tutkimuksen johtoon yhteydessä luovien alojen. [+]

MA / MSc Laskennallisen malli avaa ovensa mahdollisuuksia tietokoneohjelmoinnin sisällä tutkimuksen johtoon yhteydessä luovien alojen. Tämä jatkokoulutusohjelmaa on sijoitettu ja pyrkii auttamaan sinua sitoutumaan valtava aalto kiinnostusta avoimen lähdekoodin yhteisöt ympäröivä koodaus kehitystä kuten openFrameworks, Arduino, käsittely ja Cinder. Näiden vapaasti saatavilla kirjastoissa koodia ja laitteisto tuomaan laskenta- ja vuorovaikutus paljon laajempi pohja luovia käyttäjiä ja saat heti nähdä kekseliäitä potentiaalia, että ne tarjoavat. Opetus visuaalisen ohjelmoinnin Max / MSP Pure Data ja VVV voidaan tarjota myös. Sinulle näytetään esimerkkejä hankkeista, jotka hyödyntävät näitä laitteita kuten Kinect, Leap Motion ja motion capture. Projektityö tarjoaa mahdollisuuksia laittaa tätä tietämystä, jotta voidaan ehdottaa kekseliäs ratkaisuja vastaamaan liikkeen ihmishahmo. Yhdistelmä saatuja tietoja asemasta hahmo ja kolmiulotteinen virtuaalinen ympäristö on avannut kiehtova keskustelu luonne ihmisen koreografisten ele ja miten se voi olla samanaikaisesti vaikutus sekä digitaalisen ja reaalimaailman verkkotunnuksia. Quadrocopters, robotiikan ja valvonta liike liikkeet kuuluvat tutkimuksen painopiste tietysti tarjoaa sinulle laajan valikoiman mahdollisia tuloksia. Ravensbourne on hyvin resurssein nopea prototyyppien laitos ja opiskelijoille MA / MSC Laskennallinen malli on mahdollisuus yhdistää ohjelmointi, kolmiulotteinen suunnittelu ja elektroniikan perustana ehdottaa innovatiivisia, reagoiva ja jännittäviä projekteja. Alatte työskennellä käyttäjän vastausta ja palaute ja aseta projektityön jännittävä paikat kuten Kinetica Art Fair ja Level39 Canary Wharf. Tämä antaa sinulle loistava tapoja todistamaan käsitteitä vastauksena käyttäjän testaus ja palautteen. Kurssi sisältää erilaisia ​​lähestymistapoja ohjelmointiin ja kannustaa tutkimusmatka luonteen koodi mediana omana. Sinun tutustuu generative, rekursiivinen ja algoritmeihin käsitteitä ongelmanratkaisussa ja ymmärtämään historiaa koodaus ja sen vaikutus ja laajuus. Tällaisella kokemus takanasi, kun lähdet tietenkin sinun tulee olla valmiita... [-]

Master (ma) Fashion

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Ravensbourne n MA Fashion on innovaatio sen sydämessä, haastava rajat perinteisen vaatesuunnittelua, käytäntö ja valmistus; ja on kehitetty vastauksena markkinavoimille [+]

MA Fashion

Ravensbourne n MA Fashion on innovaatio sen sydämessä, haastava rajat perinteisen vaatesuunnittelua, käytäntö ja valmistus; ja on kehitetty vastauksena markkinavoimille muotoiluun muotialan tänään, jossa tyylikäs sisustus käytäntö on tasapainossa kehittyneitä kaupalliseen strategiaan.

Tämä on luova, projekti-pohjainen kurssi keskittyy dynaaminen luovuuden, teknologian ja liiketoiminnan tietoisuutta. Kurssi kehittää kriittinen ja luova, sekä teknisiä ja ammatillisia taitoja tarvitaan edetä käytännössä ja edistävät innovointia muotialalla.

Kuten MA Fashion opiskelija, voit tutkia rajoja luovan vaatesuunnittelun ja kehittää digitaalisia taitoja hyödyntäen erilaisia ​​prototyyppien tekniikoita. Kurssi haastaa sinut tutkimaan uudelleen perustana menetelmiä ja toimintatapoja, jotka luonnehtivat luova käytäntö muodin. Sinut kannustetaan haastaa rajoja perinteisen vaatesuunnittelua, käytäntö ja valmistus, sekä tutkia luovan teknologian tarjoamia mahdollisuuksia ja uusia työtapoja.... [-]


Master (ma) Liikkuva Kuva

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

MA Moving Image on tarkoitus kehittää luovia käsitteellisiä ajattelijoita, jotka pystyvät toimittamaan ideoiden media käyttäen erilaisia ​​menetelmiä. Hanke työ on tuettava kanssa [+]

MA Moving Image

MA Moving Image on tarkoitus kehittää luovia käsitteellisiä ajattelijoita, jotka pystyvät toimittamaan ideoiden media käyttäen erilaisia ​​menetelmiä. Hanke työ on tuettava tutkimus-, analyysi ja todisteet strategista ajattelua sekä itsensä pohdintaa.

Kurssilla voit suunnittelemaan uusia keinoja houkutella yleisöä, onko aloilla myynninedistämiseen ja mainontaan tai sisällä näyttelyn ja yrityssektorin, liikkuvan kuvan mobiililaitteisiin, web, ja jokaisella alueella liikkeen suunnittelua ja maailma liikkuvan kuvan.

Kurssi on suunniteltu, jos etsit innovatiivisia, luovia ja kriittistä oppimista, kun ryhtyy video, ympäristö-, digitaalinen editointi, ääni ja animaatio kehittää luovia ideoita ja rakentaa vahva käsitteellinen ja teknisen perustan oman kehityksen.... [-]


Master (ma) Viestinnän Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Ravensbourne MA Communication Design koulutusjakso tarkastellaan taitoja strategista liiketoiminta-ajatteluun, markkinatutkimukset, luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä ja teknologian tarjota innovatiivisia viestintään [+]

MA Communication Design

Ravensbourne MA Communication Design koulutusjakso tarkastellaan taitoja strategista liiketoiminta-ajatteluun, markkinatutkimukset, luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä ja teknologian tarjota innovatiivisia viestintäratkaisuja.

Ravensbourne MA Communication Design koulutusjakso tarkastellaan kehittyneitä käytäntöjä nykyaikaista viestinnän suunnittelun, mistä visuaalinen identiteetti, julkaisu- ja suunnittelu laatija, markkinointiviestintään ja sosiaalista osallistumista.

Tämä laaja-alainen kurinalaisuus on kysymys paitsi kehittää viestin ja sen esteettinen, mutta myös uusien mediakanavien varmistaa viestin tavoittaa kohdeyleisönsä tehokkaasti.... [-]


Master (ma) Visuaaliset Tehosteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Maisema visuaalisia tehosteita on muuttumassa salamannopeasti. Tekninen kehitys viime vuosikymmenellä ovat tuoneet meille nopeat tietoliikenneyhteydet ... [+]

Maisema visuaalisia tehosteita on muuttumassa salamannopeasti. Tekninen kehitys viime vuosikymmenellä ovat tuoneet meille nopeat tietoliikenneyhteydet, jotka mahdollistavat maailmanlaajuisen, pilvi-pohjainen ja kauko työnkulun, avaamalla mahdollisuuksia väljempi, joustavampi verkosto taiteilijoiden perustuu eri maissa luovasti työstää visuaalisia tehosteita hankkeisiin. Tämä yhdistettynä alati kasvavaan kysyntään sekä elokuvissa ja videosisältöä tarkoittaa, että on kasvava tarve ei vain VFX taiteilijoiden lisäksi VFX tuottajia, jälkituotannossa koordinaattorit ja projektipäälliköitä, jotka ovat syvä ymmärrys koko työnkulun luomiseen visuaalisia tehosteita ja jälkituotanto yleensä. Ravensbourne kurssi heijastaa näitä muutoksia ja seuraa Skillset ohjeita merkintä taidot täytettävä VFX teollisuuden tarpeisiin, jotka kattavat paitsi erikoistunutta teollisuutta taitoja vaan myös pehmeitä taitoja tarvitaan menestyksekkään uran VFX ja post-production teollisuus on se luova tai hankkeen hallinta taajuuksia. Lisäksi kuusi moduulia muodossa ryhmän oppitunnit ovat annetut koko prosessin luomisessa VFX lukien esituotanto kokouksia, VFX hankinta, aikataulutus, budjetointi, järjestäminen ja ampua valvontaa. Nämä moduulit myös paikka VFX osana laajempaa post-tuotannon ja antaa yleiskuvan jälkituotannon työnkulku lyhyt toimitus, joka sisältää muuntamiseen, muokkaamiseen ja suoritteet. Ravensbourne antaa opiskelijoille pääsyn kaikki tarvittavat laitteet, kuten kameroita, käyttö green screen studioita täysin valaistus lautat ja tietokoneohjelmat. Opiskelijat on mahdollisuus vierailla jälkeisen merkittävän tuotantolaitoksen kautta Ravensbourne monet elinkeinoelämän kumppanuuteen. Tulokkaat ovat todennäköisesti aiemmin opiskellut taidetta, mediaa, suhdetoiminta, markkinointi, editointi, jälkituotanto, liikegrafiikan tai 3D-animaatio opintojen tasolla. [-]

Master (ma) Ympäristö Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Ravensbourne MA ympäristö suunnittelu tutkii maankäytön suunnittelu sen oikean virtuaalisia, ja makro- ja mikrotason mittakaavoissa. [+]

Ravensbourne MA Ympäristö Suunnittelu tutkii tilaratkaisuihin sen oikean virtuaalisia, ja makro- ja mikrotason mittakaavoissa. Kattaa sisustus, arkkitehtuuri, kaupunkien ja luonnonympäristöjen ohjelma analysoi sarjan eri näkökulmista teorian ja käytännön välillä taiteen, tieteen ja teknologian kohti ymmärrystä kulttuurista kestävyyttä. Järjestelmät - Joka vuosi Kurssin tavoitteena on tuottaa uutta tutkimustietoa, joka vie eteenpäin kysymykset luonnostaan ​​nykyaikaisuus. Tällä hetkellä keskittynyt luonnon ekosysteemeihin (maanjäristykset, mannerlaattoja, deltat ja rantojen), (uudelleen) rakennustoimintaa ja sotaa, cosmographies ja kulttuurien outerspace, ja bio-tech materiaalit; Kurssin kannustaa sinua tutustumaan oman alan tutkimuksen ja käytännön. Technologies - Ympäristö Suunnittelu toimii monitieteellinen jossa tieto vaihto on yksi keskeinen pistettä keskittyä. Vuodesta: soveltavissa teknologioissa, visuaaliset tehosteet, interaktiivisen digitaalisen median, liikkuvan kuvan, viestinnän suunnittelun ja muodin, ohjelma pyrkii lähettämään opiskelijoille menetelmiä ja tekniikoita eri näkökulmista omaksumassa uusia mahdollisuuksia uuden teknologian ja luovien prosessien suunnittelussa. Mallinnus ja simulointi - Jossa kädet käytön opetuksessa tieteellisten instrumenttien ja laskennallisia työkaluja, Ravensbourne tarjoaa sinulle täysi pääsy digitaaliseen tilat digitaalisen kuvantamisen ja prototyyppien; jossa voit kokeilla ja innovoida teknisen, käyttäjän ja vuorovaikutus työpajat perustuvat strategiat käyttöön johtavien ammattilaisten kentässä. Sinut kannustetaan osallistumaan, joilla on edennyt käytäntö globaalissa kontekstissa ja tutkia yhtäläisyyksiä ja tärkeimmät erot ja painotukset eri keskuksissa eri puolilla maailmaa ja laittaa oppimisen ja suunnittelun ratkaisujen yhteydessä. Täällä voit laajentaa omaa tutkimusta ja käytännön, kehittämällä ja johtamalla yksittäisen ohjelman tutkimus ja luovan kehityksen ympäristössä suunnittelu huipentui toteutumista lopullisen suurhankkeen täydellisen selvityksen ammatti- ja teollisuuden yhteyksissä ja multi kurinpidollisia näkökulmasta. [-]

Master (ma / MSC) Interaktiivinen Tuote Futuurit

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä on luova, projekti-pohjainen kurssi, jossa keskitytään käytännön ja teoreettista tutkimusta tuotesuunnittelun ja sen suhteesta vuorovaikutusta. Koska edennyt tuote on suunnittelija, tämä kurssi tukee [+]

MA / MSc Interaktiivinen tuote Futures

Tämä on luova, projekti-pohjainen kurssi, jossa keskitytään käytännön ja teoreettista tutkimusta tuotesuunnittelun ja sen suhteesta vuorovaikutusta. Koska edennyt tuote on suunnittelija, tämä kurssi tukee jatkuvaa kehittämistä ja tarkentaa käytäntöjä vuorovaikutus- ja käyttäjäkeskeisen tuotesuunnittelun.

Kurssi tutkii akateemisen teoriat sekä alan käytäntö vuorovaikutteisen median, digitaalisen taiteen, viihteen ja tuotesuunnittelu; ja on yhdistelmä kahdesta eri aloilla: tuotesuunnittelu ja vuorovaikutteisen median.

Interactive Product Futures sinun keskitytään käyttäjäkeskeisen suunnittelun prosessit ja tutkimuksen ja analysoida "vuorovaikutuksen" teidän pääpaino. Pääpaino on tekniikan välittämän ihmisten välinen kommunikointi ja esineitä tai tiloja, jolloin voit hakea suunnittelua ja soveltaa teknisiä ratkaisuja ihmisten ääretön tarpeisiin. Saat myös tutkia, miten tekniikka antaa persoonallisuutta esineitä, ja siten miten varmistetaan teknologia ja muotoilu ovat enemmän empaattinen ihmisiä ja heidän käyttäytymistä.... [-]


Master (ma / MSC) Stereoskooppisen 3d Media

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Kurssi hyödyntää Ravensbourne kehittyneet tekniset resurssit ja vahva teollisuuden yhteyksiä, jotta voit työskentelyään eri alojen 3D stereoskooppisen sovelletaan [+]

MA / MSc 3D Stereoscopic Media

Kurssi hyödyntää Ravensbourne kehittyneet tekniset resurssit ja vahva teollisuuden yhteyksiä, jotta voit työskentelyään eri alojen 3D stereoskooppisen soveltavaa tutkimusta ja työskennellä uusinta mediateknologian kehittää ja toimittaa kuulijan ympäröivät 3D median uusien alustojen.

MA / MSc 3D Stereoscopic Media leikkaa läpi paljon hype ja media glamouria liittyy 3D Stereoscopic tarjota sinulle maadoitettu ja syvä tutkia aluetta. Työskentely alan ammattilaisten ja erikoistunut S3D teknologian ja alustavalmistajille, kurssi kannustaa tarkastelu kaikkien sivujen Stereoscopic 3D-tarina. Tähän sisältyy tarkastelu havainto tieteen ja ihmisen visio teoriaa sekä talteenotto- ja näyttöjä katsot biologian, psykologian ja teknologioiden takana nykyisen aallon innovaatioita.... [-]


Master (ma / MSC) Vuorovaikutteinen Digitaalinen Media

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

MA / MSc Vuorovaikutteinen digitaalinen media on elinvoimainen, monitieteinen, yhteistyöhön ja haastava jatko polku keskittyy käytännön ja teoreettista tutkimusta vuorovaikutteisuuden digitaalisen median [+]

MA / MSc Vuorovaikutteinen digitaalinen media

MA / MSc Interactive Digital Media on elinvoimainen, monitieteinen, yhteistyöhön ja haastava jatko polku keskittyy käytännön ja teoreettista tutkimusta vuorovaikutteisuuden digitaalisen median tuotanto; ja pyrkii luomaan suunnittelijoille mahdollisuudet innovoida ja vaikuttaa vuorovaikutuksen suunnittelu käytännössä kuka voi ymmärtää asiaa ja tyylikäs muotoilu ehdotukset kaupallista potentiaalia.

Tämä MA / MSc Interactive Digital Media on erityistä merkitystä sinulle lääkäri tai suunnittelija, joka haluaa kehittää ja tarkentaa käytäntöjä vuorovaikutuksen suunnittelu, asennus, projektio kartoitus, digitaalisten pelien ja käyttäjäkeskeisen tuotesuunnittelun.... [-]


Master (mdes) Palvelujen Suunnittelun Innovaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Master Design ohjelma antaa mahdollisuuden voit kehittää luovaa ajattelua ja innovatiivisia strategioita kautta pitkälle ymmärtämään käytännön soveltamisen suunnittelu [+]

Mdes palvelu Suunnittelu Innovointi

Master Design ohjelma antaa mahdollisuuden voit kehittää luovaa ajattelua ja innovatiivisia strategioita kautta pitkälle ymmärtämään käytännön soveltamisen design-ajattelua ja suunnittelun strategia, jota voidaan soveltaa maailmanlaajuisesti.

"Vuonna kilpailukykyinen liike-elämän, mikä erottaa alan pelaajia on usein palvelun mukana tuotevalikoima - asiakaskokemusta."

Guardian (2010) Palvelusuunnittelu Supplement. Julkaistu 12. maaliskuuta 2010 mennessä.

Palvelu suunnittelu on suhteellisen uusi tieteenala, joka on syntynyt Britanniassa samanaikaisesti kasvuun palvelualoilla sekä talouden ja palvelujen kehittämistä, jotka edellyttävät innovatiivisia lähestymistapoja suunnitteluun, kehittämiseen ja toimittamiseen julkisen, yksityisen ja kansalaisjärjestöjen edustajia. Käyttämällä tiettyä joukko menetelmiä ja prosesseja perustuvat design thinking, Service suunnittelu tavoitteena on kehittää palveluja, jotka ovat hyödyllisiä ja toivottavia asiakkaille / sidosryhmille ja kannattavaa ja tehokasta palveluntarjoajan.... [-]


Master (mdes) Suunnittelu Hallinta Innovaatioita

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Master of Design kurssi tarjoaa mahdollisuuden voit kehittää luovaa ajattelua ja innovatiivisia strategioita kautta pitkälle ymmärtämään käytännön soveltamisen suunnittelu [+]

Mdes Design Management Innovation

Master of Design kurssi tarjoaa mahdollisuuden voit kehittää luovaa ajattelua ja innovatiivisia strategioita kautta pitkälle ymmärtämään käytännön soveltamisen design-ajattelua ja suunnittelun strategia, jota voidaan soveltaa maailmanlaajuisesti.

Yritysmaailmassa suunnittelupäälliköt valvoa tuotteiden kehittämiseen sekä palveluiden ja hallita innovaatioprosessiin työnkulun. Kuitenkin niillä on myös merkittävä strateginen rooli hallinnassa artikulaatio liiketoimintastrategiaa, tuotteiden ja palvelujen arvo, jotka vaativat jatkuvaa kehittämistä asiakaskokemuksen ja joihin liittyy usein ulkomaanavun hallinnoinnin asiantuntijoita. Lisäksi he saattavat olla mukana laajemmin organisaation kehityskysymyksissä.... [-]


Master Suunnittelu (mdes) Ylellisyyttä Tuotemerkin Hallinta Innovaatioita

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Master Design ohjelma tarjoaa mahdollisuuden voit kehittää luovaa ajattelua ja innovatiivisia strategioita kautta pitkälle ymmärtämään käytännön soveltamisen suunnittelu [+]

Master Design ohjelma tarjoaa mahdollisuuden voit kehittää luovaa ajattelua ja innovatiivisia strategioita kautta pitkälle ymmärtämään käytännön soveltamisen design-ajattelua ja suunnittelu strategia, jota voidaan soveltaa maailmanlaajuisesti.

Luxury Brand Management Innovaatiot keskittyy hallintaan suhde Luksusbrandien, arvokkaita palveluita ja kuluttajien käyttäytymiseen. Ymmärtää näitä monimutkaisia ​​suhteita, sinun tulee kerätä ja analysoida asiakkaiden ja markkinoiden tietoihin, ymmärtää kuka asiakkaat ovat, miksi he ostavat, ja arvostavat tuotemerkkejä ja brändistrategian.

Kurssi siis varustaa voit analysoida uusia, osa-tuotemerkkejä ja vakiintuneita tuotemerkkejä; ja enemmän strategisella tasolla, analysoida asioita ympärillä merkkiuskollisuus, osake- ja arvo.... [-]


Mdes Sosiaalinen Innovaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Master of Design Social Innovation sovelletaan linssin muotoilun ajattelu käsittelemään joitakin yhteiskunnan hankalimmista sosiaali-, ympäristö- ja taloudellisia haasteita. [+]

Master of Design Social Innovation sovelletaan linssin muotoilun ajattelu käsittelemään joitakin yhteiskunnan hankalimmista sosiaali-, ympäristö- ja taloudellisia haasteita. Sen painopiste on organisaation malleja, menetelmiä ja lähestymistapoja tarvitaan muovata positiivista sosiaalista muutosta, kestävää kasvua ja uusia liiketoimintamalleja. Edessä lupaus mittaamattomia kasvun nyt vastassaan karu todellisuus: että toista vuosikymmentä 21. vuosisadan perinteisen mallin "business as usual" ei ole enää kannattavaa. Soveltaessaan erilaisia ​​lähestymistapoja suunnitteluun ja prototyyppien sosiaalista yhteisyrityksiä ja malleja organisaation mdes sosiaali- Innovation tulee varustaa sinulle käytännön lähestymistapa upottamisen innovointia kestävän kehityksen, yhteisön sietokykyä, yritysten sosiaalinen vastuu, venture hyväntekeväisyyden ja organisaation ketteryyttä. Työskentely poikkitieteellistä joukko ammattilaisia, kurssin avulla voit oppia radikaaleja ideoita, kehittyä ideoita ja testata niitä "asui" organisatorinen ympäristö. Mdes Social Innovation osoittaa, että monet menestyneimmistä malleja, innovaatiot ja innovaattorit ovat oppineet toimimaan rajojen tieteenalojen, sektoreiden, organisaatioiden ja perinteiset palvelut. Sen ytimessä valhe kolme suunnittelun periaatteet: kokonaisvaltaista lähestymistapaa - tarve lähestyä innovaatioita "holistinen" näkökulmasta, hyödyntämällä sen mahdollinen vaikutus niiden ihmisten kannalta, teknologian, ympäristön, psykologisia ja emotionaalisia merkitys ja pitkän aikavälin kestävyyttä ydin aikomus - mahdollisuuksia kehittyä "ydin tahallisuus" ja arvolupaus organisaatiomallia edistää kaupallista ja brändin arvon vuorovaikutuksen kautta, sosiaalinen arvo, yhteistyö ja ideoiden sukupolvi osallistuva ja osallistava - on tärkeää kehittää sosiaalisia ja ympäristöön ratkaisuja "kanssa" ja "ilmaisulla" keskeiset sidosryhmät, asiakkaat / markkinat jne eikä vain "to" ja "varten" ihmisiä. Kurssilla kehitetään ideoita ja taitoja ihmiskeskeinen ja johtajuutta keinona muuttamassa siten, että julkisen, yksityisen ja ei-voittoa palvelut muotoillaan suunnittelu ajattelu menetelmiä. [-]

Mdes Sosiaalinen Innovaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Master of Design Social Innovation sovelletaan linssin muotoilun ajattelu käsittelemään joitakin yhteiskunnan hankalimmista sosiaali-, ympäristö- ja taloudellisia haasteita. [+]

Master of Design Social Innovation sovelletaan linssin muotoilun ajattelu käsittelemään joitakin yhteiskunnan hankalimmista sosiaali-, ympäristö- ja taloudellisia haasteita. Sen painopiste on organisaation malleja, menetelmiä ja lähestymistapoja tarvitaan muovata positiivista sosiaalista muutosta, kestävää kasvua ja uusia liiketoimintamalleja. Edessä lupaus mittaamattomia kasvun nyt vastassaan karu todellisuus: että toista vuosikymmentä 21. vuosisadan perinteisen mallin "business as usual" ei ole enää kannattavaa. Soveltaessaan erilaisia ​​lähestymistapoja suunnitteluun ja prototyyppien sosiaalista yhteisyrityksiä ja malleja organisaation mdes sosiaali- Innovation tulee varustaa sinulle käytännön lähestymistapa upottamisen innovointia kestävän kehityksen, yhteisön sietokykyä, yritysten sosiaalinen vastuu, venture hyväntekeväisyyden ja organisaation ketteryyttä. Työskentely poikkitieteellistä joukko ammattilaisia, kurssin avulla voit oppia radikaaleja ideoita, kehittyä ideoita ja testata niitä "asui" organisatorinen ympäristö. Mdes Social Innovation osoittaa, että monet menestyneimmistä malleja, innovaatiot ja innovaattorit ovat oppineet toimimaan rajojen tieteenalojen, sektoreiden, organisaatioiden ja perinteiset palvelut. Sen ytimessä valhe kolme suunnittelun periaatteet: kokonaisvaltaista lähestymistapaa - tarve lähestyä innovaatioita "holistinen" näkökulmasta, hyödyntämällä sen mahdollinen vaikutus niiden ihmisten kannalta, teknologian, ympäristön, psykologisia ja emotionaalisia merkitys ja pitkän aikavälin kestävyyttä core tarkoitus - mahdollisuuksia kehittää ydin- aikomus " ja arvolupaus organisaatiomallit edistää kaupallista ja brändin arvoa vuorovaikutus, sosiaalinen arvo, yhteistyö ja ideoiden sukupolvi osallistuva ja osallistava - on tärkeää kehittää sosiaalisia ja ympäristöön ratkaisuja "kanssa" ja "ilmaisulla" keskeiset sidosryhmät, asiakkaat / markkinat jne eikä vain "to" ja "varten" ihmisiä. Kurssilla kehitetään ideoita ja taitoja ihmiskeskeinen ja johtajuutta keinona muuttamassa siten, että julkisen, yksityisen ja ei-voittoa palvelut muotoillaan suunnittelu ajattelu menetelmiä. Pääsyvaatimukset Home / EU Ensimmäinen tai ylemmän toisen luokan arvosanoin tutkinto (tai vastaava ei-UK pätevyys) on asiaa aiheesta, tai... [-]

Videot

Ravensbourne Open Day 2014 HD

Ota yhteyttä

Ravensbourne

Osoite, 1. rivi 6 Penrose Way, Greenwich Peninsula
SE10 0EW Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.ravensbourne.ac.uk/
Puhelin +44 20 3040 3500