University of Roehampton Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Roehampton on ylpeä historia, joka juontaa juurensa yli 175 vuoden ajan neljän korkeakouluissa.

Miksi valita yliopiston Roehampton, Lontoo Online?

Opiskelu verkossa Roehampton tarkoittaa sinun ansaita QAA-vakuutti Britannian Masters tutkinto laitos sijoittui paras moderni yliopisto Lontoossa joidenkin Britannian vaikutusvaltaisin yliopiston oppaita. * Kun opiskelet verkossa, yliopiston istuvat elämäsi, ei toisinpäin.

Milloin minun on oltava verkossa?

Jokainen online-ohjelma koostuu seitsemästä moduulista ja tutkimushanke. Sitten on tauko noin kaksi viikkoa ennen kuin jatkat opintojen.

Moduulit merkitse 20 opintosuoritusten samalla kun tutkimushanke kuljettaa 40 opintopistettä - mutta sinulla on 26 viikkoa loppuun, että osa ohjelmaa.

Akkreditointi

Termi "akkreditointi" käytetään eri tavoin koulutusjärjestelmien ympäri maailmaa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, yliopistoilla on akkreditointi asema nojalla tutkintoon johtavassa valtuudet (tunnustettujen laitosten) on perustuttava parlamentin.

Säilyttäminen akateemisesti korkeatasoista on keskeinen Roehampton visio. Koska Britanniassa toimiva laitos, yliopiston noudattaa akateeminen asettamia normeja kuningaskunnan hallituksen Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA). Nämä standardit ovat samat kaikille ohjelmille - perus-, jatko- ja tutkimukseen perustuvia -, toimitetaanko verkossa tai kampuksella.

Tuki

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Pääsykokeet ja pääsyvaatimukset

The online degree programmes at Roehampton Online are designed for professionals looking to further their education and enhance their careers. So work experience is an important factor when choosing the most suitable applicants for a course.

If you already hold a bachelors degree (or equivalent) and have relevant work experience, you may be eligible for full admission into one of our programmes.

Even if you don’t have a suitable bachelors degree, you may still be eligible if you have enough relevant professional experience. If so, you may be conditionally admitted. As long as you pass the first module, you’ll then be granted full admission.

Request information to learn more about the admission requirements for your specific programme.

Katso FM-tutkinnot » Katso MBA » Katso MA » Katso MSc » Katso Maisteri - OnlineStudies » Katso Maisteri - HealthcareStudies »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri Varhaiskasvatuksen

Online Kokopäiväinen Osa-aikainen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tänä verkossa Master of Arts Early Childhood, voit tutkia nykyistä tutkimusta ja mielenkiintoisen näköalapaikan liittyvät kehitystä koko lapsen kehon, mielen ja hengen. [+]

Alkuvuosina lapsen elämään ovat luultavasti ratkaiseva luoda vankka perusta terveyden, hyvinvoinnin ja elinikäisen oppimisen. Kun tietoisuus lisääntyy kriittinen merkitys tervettä kehitystä ja oppimista alkuvuosina, niin ei tarvetta varhaislapsuuden ammattilaisia, joilla on tietoa, taitoa ja ymmärrystä tarpeen ohjata ja tukea pienten lasten ja perheiden.

Tänä verkossa

Jos olet jo pitää alemman korkeakoulututkinnon (tai vastaava) ja on alan työkokemusta, voit saada täyden maahantuloa yksi ohjelmista.

[-]

Master Of Arts Educational Leadership

Online Osa-aikainen 29 kuukautta Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tänä verkossa Master of Arts in Educational Leadership-ohjelman, voit tutkia ja-kyvyt, jotka tekevät onnistuneen koulutuksen johtaja. Ei niinkään toimitusjohtaja budjetit tai järjestämällä hallinto, mutta ymmärtää muutos koulutuksen yhteydessä, luomalla asianmukaisia, tehokkaita strategioita käsitellä muutosta ja koeajan positiivista muutosta kulttuurisesti monimuotoisen asetukset. [+]

Koulutuksen alalla muuttuu jatkuvasti. Oppijoiden, yhteisöt ja organisaatiot ympäri maailmaa tarvitsevat pedagogisen johtajan kanssa tietoja ja taitoja käyttää näitä muutoksia menes.

Tänä Online Maisteri Koulutuksen Johtajuus ohjelma, voit tutkia ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka tekevät onnistuneen koulutuksen johtaja. Ei niinkään toimitusjohtaja budjetit tai järjestämällä hallinto, mutta ymmärtää muutos koulutuksen yhteydessä, luomalla asianmukaisia, tehokkaita strategioita käsitellä muutosta ja koeajan positiivista muutosta kulttuurisesti monimuotoisen asetukset.

Kautta itsetutkiskeluun, tavoitteiden asettaminen ja muita käytännön työkaluja, tämä ohjelma pyrkii antavat sinulle luottamusta ja osaamista tulla ongelmanratkaisija sisällä eri oppilaitokset, tehdä ero elämää opiskelijoita, järjestöt ja yhteisöt ympäri maailmaa ja ottaen uranäkymiäsi seuraavalle tasolle. ... [-]


Videot

The value of a Roehampton degree

Faculty as the facilitators to learning

How we support you

How will I find time to study?