Rose Bruford College of Theatre and Performance

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Rose Bruford College of Theatre and Performance .

Tavoitteenamme on inspiroida, innostaa ja kouluttaa sinut luovaksi taiteilijaksi ja toimijaksi, joka voi käyttää reflektoivia käytäntöjä ja tutkimusta tarjoamiemme maailmanluokan opetuksen ohella työkaluina tullaksesi itsenäiseksi ajattelijaksi ja täytetyksi ja menestyväksi ammattilaiseksi.

Rose Bruford College opetus-, oppimis- ja koulutusetos korostaa stressiä taiteellisuuteen, yhteistyöhön, yhteisöön, löytämiseen, monimuotoisuuteen, työllistettävyyteen, riippumattomuuteen ja ammattimaisuuteen. Opiskelijat ja henkilökunta työskentelevät läheisessä ympäristössä kauniissa puistoympäristössämme, jossa valmistamme ja tuotamme yli 75 näyttelyä vuodessa.

Jotkut tuotannot näytetään muualla Lontoossa, jotkut niistä tehdään kiertueella Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. Tästä vilkkaasta ilmapiiristä on tullut seuraavan sukupolven esiintyjiä, suunnittelijoita, teknikkoja ja yrityksiä, jotka muuttavat globaalien teatteri- ja live-tapahtumien kasvoja.

Tehtävä

Pyrimme saavuttamaan sosiaalisen ja kulttuurisen vaikutuksen tarjoamalla korkealaatuisinta ammatillista koulutusta laajassa, innovatiivisessa oppimis- ja opetuspektrissä, joka tarjoaa ennakoiville tutkinnon suorittaneille, jotka ovat luovia, voimaantuneita, työllistettäviä, osallistavia ja monimuotoisia, eettisiä ja kulttuurien välisiä näkymiä .

Näkemys

Rose Bruford College luo tulevaisuuden muutoksentekijöitä

118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Kurssimme

Yli 40 eri maan opiskelijat opiskelevat kanssamme 15 eri ammatti- ja ammattikorkeakoulussa.

Tuotannot ja tapahtumat

Järjestämme tuotantoja ja tapahtumia ympäri vuoden sekä kampuksella että sen ulkopuolella.

Meidän Alumniemme

Meidän alumnimme muokkaavat edelleen alan tulevaisuutta.

Sijaintimme

College sijaitsee Lamorbey-puistossa, Kaakkois-Lontoossa, kauniilla, vehreällä alueella vain 30 minuutin junamatkan päässä Trafalgar-aukiolta ja Lontoon West Endin sydämestä. Campus-klustereissa on Grade II -luokan Lamorbey-talo, jossa on modernit, tarkoitukseen rakennetut tilat, mukaan lukien 330-paikkainen teatteri-in-the-round, 100-paikkainen joustava Barn-teatteri, kaksi mustaa laatikkoteatteria, tilavat harjoitustilat, tallennus studiot, tekniset laboratoriot, suunnittelu- ja tuotantotyöpajat, ainutlaatuinen draamakirjasto ja hyvin varustetut tutkimusalueet. Vuonna 2015 korkeakoulu avasi Christopher Courtin, joka on 168 huoneen kylpyhuoneen majoituspaikka lyhyen kävelymatkan päässä kampuksesta.

Innovaatiokulttuuri

Ylpeänä innovaatiokehityksestään, jossa Rose Bruford esitteli ensimmäisen yliopistotason BA-tutkinnon näyttämöllä ja ensimmäisen BA: n valaistuksen suunnittelussa 1970-luvulla, Rose Bruford College jatkaa työn ja teknisen teatterin koulutuksen rajojen asettamista. yksi maailman johtavista draama-konservatorioista ja yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista opiskelijoiden lukumäärän ja ammatillisen koulutuksen vaihtoehtojen suhteen. Valmistellaan toimintoja valmistuneita uransa näyttämölle ja näytölle ja design.managementille ja teknillisille tutkijoille kulissien takana laajemmissa viihdeteollisuudessa - kuusi erillistä toimin- ta- ja suorituskyvyn vaihtoehtoa perustutkinto- ja jatko-tasoilla, suurin teknisen teatterin ja johtamisen valikoima perustutkinto-ohjelmat ja kaksi verkko-opiskelija-astetta - koulutamme joitakin parhaista lahjakkuuksista teatterissa tänään ympäri maailmaa.

Korkeakoulu ja sen opetushenkilöstö edistävät opiskelijoiden mielikuvitusta, kykyjä ja luovuutta, valmistelemalla heitä palkitseviin ja tyydyttäviin uriin haastavilla ja maksullisilla toimialoilla. Meidän tehtävämme on kouluttaa, mutta myös auttaa löytämään työtä kaikille valmistuneillemme.

Meidän tilat

Rose Bruford College of Theatre and Performance sijaitsee Lamorbeyn puistossa, vehreässä puistoalueella, joka juontaa juurensa ennen 16. vuosisadan vanhoja puita ja lampi, jossa on kalaa ja vesilintuja. Kampuksen ulkoasu ei ole juuri muuttunut yli 60 vuoden aikana.

Meillä on monenlaisia tiloja, jotka vastaavat tarpeisiisi milloin tahansa, alumnikokouksista häihin, palkintojenjakotilaisuuksiin, konferensseihin, kokouksiin, luokkiin ja työpajoihin. Vuokraamme usein koulujen ryhmille ja kesäkouluille.

Elokuussa 2015 College avasi Christopher Court Hall of Residencein, joka koostui 168: sta kylpyhuoneesta, jotka olivat lähellä Sidcup-rautatieasemaa ja joita opiskelijat voivat käyttää lukuvuonna (syyskuu-kesäkuu) ja toiset kesällä (heinä-elokuussa).

Meidän vuokrauspalvelut sisältävät:

 • Luokka II listattu Lamorbey-talo
 • 330-paikkainen Rose-teatteri
 • 100-paikkainen Barn-teatteri
 • Kaksi studio teatteria
 • Harjoitustilat
 • Tanssistudio
 • luokkahuoneet
 • Tallennusstudiot
 • Täydellinen tuotanto / tekninen tuki
 • Baari vuokraus ja catering saatavilla
 • Laatikko

Sijainnit

Sidcup

Osoite
Rose Bruford College of Theatre and Performance
Lamorbey Park
Burnt Oak Lane
Sidcup
, Kent

DA15 9DF

Sidcup, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin