Royal Conservatoire of Scotland

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Royal konservatoriossa on SkotlantiN kansallinen keskus ammatillisen ammatillista koulutusta performanssitaidetta. Sijaintimme on Glasgow'n; Meidän suunta on nykyajan kansainvälisissä yhteyksissä. Olemme johtava tie yhdeksi Euroopan suurin konservatorioiden, Joka tarjoaa harvinainen leveys taiteenalojen. Kaikki mitä teemme, kuten meidän RSAMD päivää, on ajanut halu huippuosaamista. Opiskelijat kukoistaa kiitos satunnaisia ​​sekoitus intensiivistä opetusta, tiukkaa suorituskykyä aikataulu, työskentelevät ammatti kollegansa teollisuudessa, ja tilaa luoda muiden kanssa ympäri tieteenalojen halutessaan. Sekä opiskelijat ja henkilökunta ovat tuottelias luomaan aidosti innovatiivinen uuden työn.

Klo Royal konservatoriossa, Opetus on jatkuvasti tuettava meidän kumppanuuksia korkean profiilin suorituskyvyn yritysten Skotlannissa ja muualla, ja meidän henkilöstön ammatillista osaamista.

Erittäin ammatillinen koulutus Tarjoamme erinomaista asiantuntija oppimisen korkeimman ammatillisen tason ja perus-ja jatkotutkintojen tanssin, teatterin, musiikin, tuotanto-, näyttö ja koulutus. Meidän koulutus on tiukka ja erottamattomasti ammatteihin. Olemme myös vaalia lahjakkuutta kaikissa vaiheissa ja ikäisille monenlaisia ​​kursseja viikoittain istuntoja asiantuntija kesäkoulujen.

Tilamme - alansa huippuja Euroopassa
Olemme viime aikoina investoineet £ 8.5M kehittämiseen upeat uudet tilat Speirs Lukot Studios ja kunnostus meidän Renfrew Street Campus. Uskomme tilamme meidän nyt paras Euroopassa. Ne sisältävät kuusi ammatillinen suorituskyky paikoissa; korkea suhde treenihuoneita opiskelijaa kohti; kolme äänitysstudiot; lyömäsoittimet studiot; ammatillinen vaiheessa teknologia; neljä mittatilaustyönä tanssistudioissa; uusia studioita teknisen, design, luonnonkaunis art, set-rakennus ja puku suunnittelu-ja rakennusvaiheessa. Kaikki nämä ovat tukena uusimmat IT-ja digitaalitekniikan.

Sijaintimme Skotlannin taiteellisesta keskustasta Skotlannissa on dynaaminen taiteen perintöä ja Glasgow tunnetaan kulttuuripääkaupungiksi. Se on koti monia suorituskyvyn ammatit - ja monet sijaitsevat välittömästi ympärillämme. Kaupunki on hyvin "juuriopiskelijakukkarolle", jossa on suuri opiskelija väestö 80000. Erinomaiset liikenneyhteydet on helppo tavoittaa useimmat Euroopan pääkaupungeissa lentäen tai junalla.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Musiikin Maisteri (MMU)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Oletko pyritään tekemään musiikkia oman elämäntyönsä? Oletko havittelevien oopperalaulaja, orkesteritaiteilija tai orkesterimuusikoksi; mukana, säveltää tai järjestää; työskennellä freelance instrumentalisti tai olla kapellimestari, musiikki johtaja tai animateur. Saatat olla aikoo valmentaja tai ... [+]

Master of music (MMU)

Oletko pyritään tekemään musiikkia oman elämäntyönsä? Oletko havittelevien oopperalaulaja, orkesteritaiteilija tai orkesterimuusikoksi; mukana, säveltää tai järjestää; työskennellä freelance instrumentalisti tai olla kapellimestari, musiikki johtaja tai animateur. Saatat olla aikoo valmentaja tai opettaa, joko ainoana keskittyä oman elämän tai todennäköisemmin osana salkun uran. Saatat olla oma katse tohtoriopinto, tekemään panos Skotlannin elinvoimainen perinteisen musiikin kulttuuria tai ehkä haluta täyttää yksi tärkeimmistä musiikkiluokkatoiminnan rooleja liittyvien taidemuotoja kuten baletti. Mikä tahansa perustelut sovelletaan Royal konservatoriossa n MMUS, sinun tulee olla täällä kehittää ja laajentaa oman muusikkouden valmisteltaessa seuraavan askeleen. ... [-]