University of London, School of Advanced Study

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Advanced Study (SAS), University of London kokoaa yhteen 10 kansainvälisesti tunnettu tutkimuslaitosten muodostamaan Britannian National Center for tukemiseen ja edistämiseen tutkimuksen humanististen. Koulu järjestetään myös monitoimikeskus, Human Rights Consortium.

Sijaitsee sydämessä henkisen London Bloomsbury - ympäröi University of London Korkeakoulut, kuten UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, London School of Hygiene ja Tropical Medicine, Institute of Education sekä British Museum ja British Library - SAS tarjoukset ainutlaatuinen tiedeyhteisöön jatko-opiskelijoille humanististen. Meidän opiskelijat hyötyvät helposti uskomattoman rikas tutkimuksen resursseja kuten Senate House Library, University of London keskuskirjasto ja yksi Britannian suurin humanistinen tutkimus kokoelmista.

Kuusi koulutuskeskuksen laitokset tarjoavat erilaisia ​​opetti maisteriohjelmien ja tohtorin valvonnan heidän osaamisalueille: Historia, taidehistoria, Ranska / Saksa / Espanjalainen / Italia / portugali kulttuurien ja kirjallisuus, Englanti Studies, laki, politiikka ja kansainvälinen kehitys, Ihmisoikeudet, Commonwealth Studies, Latinalaisen Amerikan tutkimus, Refugee Studies, International Corporate Governance ja rahoitusalan sääntelyä, ja verotus.

SAS saa korkeammat kuin maassa keskimäärin tyytyväisyyttä. Vuonna 2013 kansallinen jatko-opiskelija tutkimuksia, 85% MA opiskelijoiden totesi, että opetus-ja oppimiskokemus olivat ylittäneet odotukset ja 88% tutkimuksen tutkinto opiskelijoista ilmoitti, että heidän yleinen kokemus olivat ylittäneet odotukset.

Rahoitus: SAS Studentships

Jatko Support Scheme (2015-16 vain)

On viisi palkintoa on enintään £ 10.000 kattamaan lukukausimaksuja ja edistää ylläpitokustannukset (tarvittaessa), jotka ovat käytettävissä 2015-16 vain kautta HEFCE rahoittama jatko Support Scheme. Tämä yhden vuoden ohjelma pyrkii tukemaan opiskelijaa aliedustettujen ryhmien keskuudessa Koulu on opettanut mestareita väestöstä, jotka haluavat toteuttaa jatko opetti ohjelman.

Kelpoisuus: palkinnot rajoitetaan opiskelijoille, jotka ovat:

Etenevien perustutkintoa kurssi, jota varten ne peritään korkeampaa lukukausimaksun soveltamisessa vuodesta 2012-13 ja joilla ei ole Vastaava Ala Arviointi (ELQ) eli jo päälliköiden tai ylempi korkeakoulututkinto; Sitoumus maisterikursseja tahansa aiheesta, lukuun ottamatta MRes, etäopetus, PGDip ja PGCert; Opiskelu kokopäiväinen tai osa-aikaisesti enintään kaksi vuotta; Kotipaikka Britanniassa tai Euroopan unionissa; Omarahoitukseen; Ryhmästä, joka on todistettavasti aliedustettuna keskuudessa Koulu on opettanut Masters väestöstä.

HUOM: Hakijoiden on täytettävä kaikki edellä mainitut kriteerit. Se on School määrittää, mitkä opiskelijat ovat aliedustettujen ryhmien keskuudessa Koulu on opettanut Masters väestöstä. Tiedot ja esimerkit annetaan paneeliin.

Sovellus: Voidakseen hakea jatko Support Scheme stipendi at School, sinun on sovellettu opiskella täällä. Tutustu maisterin tutkinnot verkkosivun tai Institute sivustoja, ja sitten tietoa hakumenettelystä. Jatko Support Scheme stipendi kilpailua 2015-16 päättyy maanantaina 01 kesäkuu 2015.

SAS Studentships (Coffin rahastolle Lupaavat opiskelijoille)

Koulu pystyy tarjoamaan kahta SAS Studentships kautta Coffin rahaston Lupaava opiskelijoille. Vuonna 2015-16, palkinnot ovat £ 12,500 kattamaan lukukausimaksuja ja edistää ylläpitokustannukset (tarvittaessa), ja myönnetään kaksi oppilasta, jotka ovat todistettavasti menestyneet niiden perustutkintoa astetta.

Kelpoisuus: Ensisijainen kriteeri, jonka hakemukset arvioidaan on akateeminen ansioita. Hyvällä hakijalla on erittäin laadukkaita, osoituksena aiemmat koulumenestystä opintojen tasolla, jossa erinomainen merkki saavutettu viimeisen vuoden projekti / opinnäytetyö. Onnistunut hakijoiden on todellinen ja osoitettavissa kiinnostusta yrityksen maisteriksi School of Advanced Study. Lisäksi palkinnot ovat avoinna opiskelijoille, jotka ovat:

Self rahoitettu ja kotipaikkansa on Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Euroopan unioni (EU) tai ulkomailla; Opiskelu kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti enintään kaksi vuotta; Sitoumus maisterikursseja tahansa aiheesta (ilman MRes, Etäisyys
Oppiminen, PGDip ja PGCert).

Sovellus: Voidakseen hakea jatko Support Scheme stipendi at School, sinun on sovellettu opiskella täällä. Tutustu maisterin tutkinnot verkkosivun tai Institute sivustoja, ja sitten tietoa hakumenettelystä. Jatko Support Scheme stipendi kilpailua 2015-16 päättyy maanantaina 01 kesäkuu 2015.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA kulttuurinen ja henkinen historia 1300-1650

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä tutkinnon Warburg Institute pyrkii tarjoamaan opiskelijoille monitieteistä tutkimusta keskiajan ja renessanssin tutkimukset ja vastaanottamisessa klassisen perinteen. [+]

Asteesta

Warburg Institute MA Cultural ja henkisen History pyrkii tarjoamaan opiskelijoille poikkitieteelliseen tutkimukseen keskiajan ja renessanssin tutkimuksia sekä vastaanoton klassisen perinteen. Opiskelijat tulee osa kansainvälistä yhteisöä oppineita, jotka työskentelevät maailmankuulu kirjasto. Ne laajentaa valikoima tietoja sisällyttää historiallisesti ilmoitti tulkintaa kuvien ja tekstien, taidehistoria, filosofia, historia tieteen, kirjallisuuden, ja vaikutus uskonnon yhteiskuntaan. Opiskelija parantaa tietojaan latina, Ranskan ja Italian sekä hankkii kirjasto ja arkistointia taitoja olennaista tutkimusta ensisijaisen tekstien.

Tämä kahdentoista kuukauden, kokopäiväinen kurssi on tarkoitettu johdatus pääkohdat klassisen perinteen ja tieteidenvälistä tutkimusta kulttuuri- ja henkistä historiaa myöhään keskiajalta varhaismoderni. Vaikka se on pätevyys omana, MA on myös suunniteltu tarjoamaan koulutusta lisätutkimuksia tohtoritason. Se opetetaan luokat ja valvonta jäsenet akateemisen henkilöstön instituutin ja ulkopuolisten luokanopettajaa. Opetushenkilöstö ovat johtavia professoreita ja tutkijoita omalla alallaan, jotka ovat julkaisseet laajasti. Tutkimus vahvuuksia ovat: siirto arabian tieteen ja filosofian Länsi-Eurooppaan; myöhempi vaikutus klassisen filosofian (aristoteelisuuden, platonismin, epikurolaisuus ja stoalaisuuden); ja uskonnolliset nonconformism vuonna sixteenth- ja seitsemästoista-luvun Euroopassa. Lisätietoja tutkimukseen etuihin opetushenkilöstön katso moduulin taulukosta tässä selosteessa tai käy www.warburg.sas.ac.uk/home/staff-contacts/academic-staff.... [-]


Ma pakolaisten suojeluun ja pakkomuutto tutkimukset

Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 5 vuotta March 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

MA pakolaisten suojelua ja Forced Migration Studies tarjoaa tiukan teoreettista ja käytännön ymmärrystä alan pakolaisia ​​koskevan kansainvälisen oikeuden ja pakon sanelemaa siirtolaisuutta. [+]

MA pakolaisten suojelua ja Forced Migration Studies etäopiskeluna (DL) (Refugee Law Initiative)

Sovelletaan nyt ensimmäistä etäopiskelua MA pakolaisten suojelua ja Forced Migration Studies. Jos olet jo töissä tai vapaaehtoisena toimivien järjestöjen tällä alalla, tai haluaisi siirtyä alalla tätä Masters antaa sinulle:

arvostetun tutkinnon avata ovia urasi välineitä työskennellä alalla ja toteuttaa kampanjointi ja vaikuttamistyöhön ymmärtäminen peruskysymyksiä ja keskustelut ja keskeiset oikeudelliset käsitteet. Hyötyvät tuettu verkko-opiskeluun

Kun tutkit online oppimista mahtuu opinnot ympärille muita sitoumuksia. Sinulla on myös mahdollisuus jakaa ajatuksia muiden kanssa, jotka opiskelevat tämän ohjelman ja saada opetusta johtavien asiantuntijaa ympäri maailmaa. ... [-]


Ma puutarha ja maiseman historiaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

MA Ympäristökoneet historian Institute of Historical Research tarjoaa akateemisesti tiukka ympäristö, jossa opiskelijat kehittävät akateemista tutkimusta ja kirjoittamisen taitoja, ja saada syvällinen ymmärrys puutarhoja ja maisemia läpi maailmaa ja vuosisatoja. [+]

MA pihanhoitokoneet historia Institute of Historical Research tarjoaa akateemisesti tiukka ympäristö, jossa opiskelijat kehittävät akateemista tutkimusta ja kirjoittamisen taitoja, ja saada syvällinen ymmärrys puutarhoja ja maisemia läpi maailmaa ja vuosisatoja.

Tämä kurssi on erityisen hyödyllinen opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet ensimmäisen asteen liittyvä aihe, sekä arkkitehdeille ja maisema puutarhurit haluavat syventää aiheesta tietoa tai lisätä reunan heidän ansioluettelonsa.

Opetus tapahtuu Institute of Historical Research, jossa painotetaan voimakkaasti tutor-opiskelijan vuorovaikutus luokassa. Mukana on myös painotetaan käytännön koulutusta, jossa istunnoissa, museoiden ja kirjastojen, ja vierailut puutarhat Lontoossa. ... [-]


Ota yhteyttä

University of London, School of Advanced Study

Osoite, 1. rivi London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.london.ac.uk/
Puhelin +44 20 7862 8000