Sussex Coast College Hastings

English in Hastings

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Teemme oppiminen Britanniassa helposti

Kansainvälinen osasto Sussex Coast College Hastings on toivottanut kansainvälisiä opiskelijoita 30 vuotta yli 80 maassa ympäri maailmaa.

Tavoitteenamme on tehdä kokemus meille kutsuva, rento ja huolehtiva ja voit palata kotiin paitsi uusia taitoja ja tietoja, mutta muistot ja kestäviä ystävyyssuhteita liikaa.

Voimme tarjota sinulle erinomaisen opetusta ja oppimista miljoonien puntien kampuksilla, joissa on maailmanluokan oppimisen tilat.

Sekä parantaa Englanti kanssa Englanti Hastings, tarjoamme A-Levels, Ammatillinen tutkintotodistukset, Pääsy korkeakoulutusalueen kursseja ja tutkinto kursseja valita.

Olemme myös akkreditoitu UK Visa ja maahanmuutto (UKVI) Agency - Taso 4 Student Visa ja voi myös antaa opiskelijan vierailija viisumi asiakirjat lyhyen opintokurssien.

Kollegio on erilaisia ​​palveluita kuten moderni kuntosali, kaupallinen ravintolan Subway ravintola ja pääkatu kahvilassa.

Hastings on elinvoimainen sekoitus liike, matkailu, vapaa ja koulutus. Se on kukoistava taiteen yhteisö ja asuu Britannian jyrkin vuoristorata kallion rautatie, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin, Hastings National Park, ja yli Englanti Channel.

Hasting Pier avattiin uudelleen viime kesänä, ja kaappaa kaikki viehätys ja eleganssia alkuperäisen; tarjoaa ulkoilmaelokuvia osoittaa, jooga ja tähti tuijottamisesta. The Rolling Stones, The Sex Pistols, The Who ja Jimi Hendrix kaikki pelataan täällä niiden kukoistus ja koska uudelleen avaaminen, Pier on pitänyt loppuunmyyty keikkoja Dizzy Rascal, Madness, Levellers, ja DJ tuntemukset MK ja Hannah haluaa.

Koko vuoden, on vaikea olla innostua liikaa kaikkien osapuolten ja festivaaleja tapahtuu kaupungissa.

Kalaliiketoiminnan ja Wine Festival, Jack in the Green, Pirates Day, ja sen oma versio Mardi Gras - Fat tiistai ovat joitakin parhaista.

Joten tulla käymään ja katso, mitä Hastings on tarjota.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso A-level kokeet » Katso Summer courses » Katso BA-tutkinnot » Katso Diplomit » Katso Kurssit »

Videot

International Students

Shoreditch-on-Sea

Sussex Coast College Hastings International

Ota yhteyttä