Sheffield Hallam University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sheffield Hallam University on yli 120 maassa opiskelijoiden ja henkilökunnan vieraanvaraisuus. Tarjoamme erinomaista opetusta yli 700 ohjelmasta säätiö, perustutkinto, jatko-opiskelu ja tutkimus tutkinto tasolla. Yli 31 000 opiskelijan joukossa olemme Yhdistyneen kuningaskunnan suurimpia yliopistoja.

Kurssimme kehittävät taitojasi, jotka sinun on ylitettävä uraasi. Työkokemus ja todelliset tapaustutkimukset upotetaan opetuksemme mukaan, joten sinulla on monia mahdollisuuksia oppimisen tekemiseen käytännössä. Meillä on vahva kokemus työharjoittelusta, kun opiskelijat suorittavat vuosittain lähes 19 000 sijoittelua. Omistettu urapalvelumme tarjoaa henkilökohtaista tukea työpaikkahakemuksille ja haastatteluille. Lisäksi järjestämme säännöllisiä luentoja alan asiantuntijoilta ja erilaisia ​​aihepiirikohtaisia ​​uranäyttelyitä. Monet kurssimme ovat akkreditoituja organisaatioita, kuten CIMA, RIBA ja CIM. Olemme ylpeitä siitä, että 93% valmistuneista on töissä tai jatko-opintoja kuuden kuukauden sisällä (DLHE, 2013-14).

Sheffield Hallam University tarjoaa poikkeuksellista oppimis- ja opetuskokemusta ja tutkimusohjelmaa, joka on listattu viiden parhaan joukossa Yhdistyneen kuningaskunnan nykyaikaisia ​​yliopistoja (Research Excellence Framework, 2014).


Sheffield Hallam's TESOL Center tarjoaa British Council akkreditoituja englanninkielisiä kursseja, jotka parantavat lukemista, kirjoittamista, kuuntelua ja puhetaitoja ennen kuin aloitat perus- tai jatkokurssiasi. Englanninkielisiä englannin kielen kursseja voi myös tukea opintojen aikana.

Yliopisto sijaitsee Sheffieldissä, kutsuva, monikulttuurinen kaupunki, jossa on rikas ja ylpeä historia. Se on turvallinen, ystävällinen ja edullinen paikka elää, minkä vuoksi se on valintamahdollisuus yli 60 000 opiskelijalle. Sheffield tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet, kaikki suuren kaupungin mukavuudet, kulttuuri ja viihde sekä maaseudun rauhalliset ja vihreät tilat.

Sijainnit

Sheffield

Osoite
Howard St, Sheffield S1 1WB, UK
S1 1WB Sheffield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin