Schumacher College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ihmisiä eri puolilta maailmaa, kaiken ikäisiä ja taustoja, on kerrottu, innostunut ja rohkaistu toimimaan 25 vuoden kestävän elämänmuodostuksen kautta .

Schumacher College on kadehdittava maine huippuluokan oppimisesta. Työmme on inspiroida, haastaa ja kyseenalaistaa itsemme maailman asukkaiksi, esittää kysymyksiä, joista me kaikki taistelemme löytää vastauksia ja etsiä hyviä tietämyksiä, intuitiota ja ihme ratkaisujemme etsimisessä.

Yhdistämme johtavat ajattelijat, aktivistit ja harjoittajat kansainvälisesti, jotta saisimme ainutlaatuisen pienryhmäoppimiskokemuksen. Tämä oppiminen tapahtuu luokkahuoneessa, puutarhassa, keittiössä - se on osa kaikkea mitä teemme.

Täältä löydät asioita itsestäsi, teet syvää ystävyyttä opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa ja, kuten monet alumnit, aloitat elinikäisen yhteyden kollegion kanssa.

Keskittymällä vuorovaikutteiseen, kokemukselliseen ja osallistavaan oppimiseen tarjoamme käytännön taitoja ja strategista ajattelua, jota tarvitaan 2000-luvun ekologisten, taloudellisten ja sosiaalisten haasteiden kohtaamiseen.

Juuri tämän maailmanlaajuisen mullistuksen aikana haluamme, että tulet Collegeen jakamaan kanssamme tapoja, joilla olet siirtynyt elämään ja toimimaan eri tavalla.

Schumacher College on erittäin erikoinen paikka. Kun yritämme selvittää, mitä maan päällä aiomme tehdä tämän unraveling planeetan, se on tullut ohutkaivos toivoa, akku positiivista näkemystä! Bill McKibben, 350.org: n perustaja

Miksi sinun pitäisi tulla?

Jos tulet Schumacher Collegesta jatko-ohjelmaan, lyhytkurssiin tai ammatilliseen koulutukseen, sinä olet osa kansainvälistä oppimisyhteisöämme Etelä-Devonin kauniissa ympäristössä, Dartington Hallin kiinteistössä (linkki ulkoa).

Dartington Hall Estate perustettiin 1920-luvulla kaksi karismaattista yrittäjää ottaessaan vaikutteita itästä ja lännestä kokeilun kehittämiseen maaseudun elvyttämiseksi. Heidän visionsa perustui edistyksellisiin koulutuksen, taiteen ja maatalouden muotoihin - perintö, jota jatkamme tänään.

Kaikki kurssimme ovat syvästi ekologisessa ja kokonaisvaltaisessa maailmankatsossa, joka kokenut kokonaan muuttaisi tapaa, jolla elät ja työskentelet maailmassa.

Tulevaisuudessa on rikas ja monipuolinen kokemus, jonka avulla voit sekoittua samanmielisten opiskelijoiden, opettajien ja aktivistien kanssa, jotka pyrkivät positiiviseen muutokseen maailmassa. Schumacher College on paikka, jossa tapaat ystäviä ja liittolaisia ​​kaikilla elämänaloilla ja ympäri maapalloa, joilla on kiinnostusta ja intohimoa planeettaamme, jonka asut.

Schumacher College on yksinkertaisesti yksi maailman parhaista opetus- ja oppimisympäristöistä. David Abram, Sensuous and Become Animalin taika

Mikä on täällä

Schumacher College -kurssit ovat korkealaatuisia ja tarjoavat oppimista ja opetusta, jota harvoin löytyy yliopistoista ja korkeakouluista tänään.

Kurssin ainutlaatuinen luonne ei ole pelkästään sisällössä vaan siinä, miten sinä oppijana olette aktiivisesti mukana yhteistyössä.

Ette ole passiivinen tiedon vastaanottaja, mutta sinun on odotettava olevan aktiivinen oppilas, joka etsii ratkaisuja kysymyksiin, joita kukaan ei ole vielä vastannut.

Schumacher College on tiukka ja vaativa paikka, ja opiskelijat ovat olennainen osa oppimiskokemuksen tekemistä ainutlaatuinen, unohtumaton ja täysin elämää muuttuva.

Sinä olet osa rikasta kuvakudosta, joka muodostaa päiväkohtaisen koulun, sekoittaen oppilaita, vapaaehtoisia, harjoittelijoita, vierailevia opettajia, harrastajia, puhujia ja esiintyjiä.

Me uskomme

Yhteisö - asuminen, työskentely ja oppiminen yhdessä

Paras oppiminen tapahtuu ryhmissä. Pyrimme käymään lyhyitä kursseja keskimäärin 20 osallistujaa ja jatko-ohjelmaa 15: llä, vaikka tämä vaihtelee. Tämä mahdollistaa parhaan hyödyn vuorovaikutuksesta keskenään sekä kurssin opettajien ja ohjaajien kanssa. Käytämme erilaisia ​​opetusmenetelmiä ja helpotettuja prosesseja, joilla varmistetaan, että ryhmä- ja yksilölliset oppimismahdollisuudet maksimoidaan ja että yhteisessä luomistyössä ja itsenäisyydessä syntyy todellinen tunne riippumatta siitä, kuinka kauan kesto on korkea.

Aloitamme päivän yhteisellä aamupäivän kokouksella läpi päivän liiketoiminnan ja kohdistamalla työryhmiä ja tehtäviä. Kaikki opiskelijat ja henkilökunta osallistuvat päivittäiseen ruoanlaittoon, siivoukseen ja puutarhanhoitoon, joka on osa oppimistasi, auttaa edistämään yhteisymmärrystä ja on erinomainen tilaisuus sekoittaa kaikkien kollegion jäsenten kanssa.

Mahdollisuuksien mukaan rohkaisemme oppilaiden osallistumista korkeakoulun laajemmalle yhteisölle. Meillä on säännöllisesti avoimia iltoja yleisölle, jossa lyhyet kurssimme opettajat antavat maapalstalle. Tämä on loistava tilaisuus oppilaiden kanssa seurustelemaan paikallisten asukkaiden kanssa. Hyödynnämme myös kumppanuutta Transition Town Totnesin kanssa (linkki on ulkoinen) - kansainvälisen siirtymävaiheen kotipaikka - joka kutsutaan säännöllisesti keskustelemaan opiskelijoillemme.

Kaikkien elävien järjestelmien kunnioittaminen - ekologinen maailmankuva

Kaikki, mitä teemme, on sen vaikutusten huomioon ottaminen laajemmalle maailmalle. Meillä on onneksi, että se perustuisi kauniiseen osaan maailmaa, jossa Dartington Hallin historiallinen perintö takaa meidät ja College itse ilmakehään pudotetussa rakennuksessa - Old Postern. Korkeakoulun ylläpidosta ja toiminnasta ei ole haasteita kestävän kehityksen kannalta, mutta pyrimme käymään puhetta päivittäin.

Kirjastomme on erittäin arvokas resurssi, joka sisältää kirjoja ja arkistomateriaalia, jotka ovat menneet takaisin 20 vuotta kestäneen olemassaolon aikana. Jotkut kestävän kehityksen ja ekologisen elämisen suurimmista nimistä ovat käyneet meille tänä aikana, ja kokoelmamme kuvastaa tätä. Opiskelijat, kirjailijat ja toimittajat käyvät usein retriitillä tämän laitoksen käyttämiseksi. Opiskelijalla on rajoittamaton pääsy, seitsemän päivää viikossa.

Terveellinen elin - terve mieli

Jotkut ihmiset tulevat takaisin Collegeen yksin ruokaan! Meidän ryhmämme omassa kokouksessa (omalla tuella) valmistaa herkullisia kasvisruokia, orgaanisia ja paikallisia ruokia joka aamu-iltapäivinä. Ruoan taso on niin hyvä, että säännölliset ruoanlaittokurssimme myydään hyvin nopeasti etukäteen.

Merkittävä osa ruoasta kasvatetaan Collegein 3,5 hehtaarin tontilla, jota hallinnoi College, opiskelijoiden ja vapaaehtoisten avulla. Ruokakasvatuksen lisäksi alueet sisältävät erityisesti luontoa, luontoa ja luonnontarkastuksia. Puutarhoihin sovelletaan ekologisia periaatteita ja permakulttuurisuunnittelua lähestytään.

Myös terveellisen ruumiin ja mielen ravitsemus, meillä on tarkoituksella tehty tilaa meditaatiolle ja hiljaiselle pohdiskelulle, jossa voit aloittaa päiväsi helpolla välitystapaamisella ennen aamiaista. (En pidä siitä, että puutarhanhoito tai ruoanlaitto ei voi olla hiljainen tavoite, mutta olen halkaiseva hiukset !?)

Ylioppilaitoksen lisäksi Dartington Hall Estate on tilalla ja kauniilla paikalla. Kävele College-ympäröivien metsissä, Dart-joen varrella, joka kulkee Estatein läpi tai Dartington Hallin koristepuutarhojen kautta taiteen liittyviin tapahtumiin ja festivaaleihin sekä elokuvateattereihin, teatteriin ja taidetilastoihin.

Suunnittele kauemmas Totnesin kaupunkiin, vain 20 minuutin kävelymatkan päässä, kokeilemalla parasta kaupunkia tarjoamalla vaihtoehtoista elämää, vihreää yhteisöä ja täydentävää terveydenhuoltoa. Voit myös lähteä läheisen Dartmoorin villiin, joka on valtava luonnonkaunis alue naapurimaissamme. Upea Etelä-Devonin rannikko on myös lähellä, luonnonvaraisten kallioiden ja hiekkarantojen kanssa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Ma ekologista design thinking

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Totnes

Ole aktiivinen ja transformative organisaatioissa, yhteisöt, talouden ja koulutuksen me haasteeseen siirryttäessä vähähiilisen, korkean hyvinvoinnin ja joustavien paikkoja ja järjestelmiä. Koskaan ei ole ollut tärkeämpää aikaa uutta lähestymistapaa suunnitteluun. - alkaa syyskuussa 2018. [+]

Koskaan ei ole ollut tärkeämpää aikaa uuden lähestymistavan käynnistämässä haastavia tilanteita kohtaamme paikallisesta maailmanlaajuiseen tasolle. Nopeasti muuttuvassa dynaamisessa tilanteessa ratkaisut harvoin pysyvät optimaalisen hyvin pitkään ja jatkuvaa aktiivista osallistumista on välttämätön ainesosa menestykseen. Kasvava sietokykyä yksilön ja yhteisön on tapa pitää käynnissä, vaikka jatkuva muutos ympärillämme.

Ohjelmamme ekologisella Suunnittelu Thinking hyödynnetään ja tutkii tämän monimutkaisessa maailmassa vuorovaikutukset vilkas sitoutumista ja optimistinen lähestymistapa. Se tarjoaa tehokkaita, käytännöllisiä ja ekologian keskitetty ja taitoja soveltaa monipuolisesti käytäntöjen suunnittelusta, koulutuksen ja liike on enemmän erityiset roolit johtamisen, hallinnan ja neuvonta.... [-]


Ma taloustieteen siirtymisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Totnes + 1 lisää

Vastauksena syvenevä taloudellinen ja niihin liittyviä kriisejä, julkistimme jatko-ohjelma taloustieteen siirtymävaiheen yhdessä New Economics Foundation, Transition Network ja Business School at Plymouth yliopistossa. Start Date - syyskuu 2017 [+]

Koskaan ei ole ollut tärkeämpää aikaa uutta lähestymistapaa talouteen.

On kiireesti radikaalia uudelleenarviointia meidän talousjärjestelmä. Tarvitsemme uutta ajattelua ja uusia malleja, jotka tunnistavat haasteet nyt, eikä sokeasti seuraava polku, joka on johtanut meidät kokoavan kriisejä edessämme.

Näillä malleilla voimme sekä lieventää vaikutuksia että sopeutua näihin lukkiutuneisiin kriiseihin - mukaan luettuina ilmastonmuutos, biologisen monimuotoisuuden väheneminen, fossiilisten polttoaineiden energianlähteet, taloudellinen epävakaus, elintarviketurva, köyhyys ja niin edelleen. ymmärtää ekologisen suojelun ja ihmisen kukoistuksen täydentävyyttä.... [-]


Ota yhteyttä

Schumacher College

Osoite, 1. rivi The Old Postern, Dartington,
TQ9 6EA Totnes, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.schumachercollege.org.uk/
Puhelin +44 1803 865934