Severnvale Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Severnvale Academy!

Ammattimaisuus yhdistettynä henkilökohtaista huomiota ja joustavuus, jonka vain pieni koulu voi tarjota ... Severnvale antaa asiantuntija-opetusta ystävällinen, kannustava aikuinen ympäristö

asiantuntija opetusta ...

me kaikki kokeneet kerralla tai toisella elämäämme. Se riippuu kokeneita opettajia ymmärtämään yksilöllisiä tarpeita oppijana, ja sen jälkeen on joustavuus ja taito sopeutua niihin, auttaa sinua oppia niin paljon kuin mahdollista. Meillä on joukkue kuten opettajat - innostunut, hyvin koulutettuja ja huolehtiva - ja ovat kehittäneet kursseja ja opetusmenetelmiä joka innostaa, motivoida, ja ennen kaikkea, antaa kielen kehitykseen haluat.

... In aikuiskoulutusympäristö ...

vähintään opiskelijoiden ikä 20; tyypillinen ikäryhmässä 22-55, keski-ikä 28-35. Koko lukuvuoden kaikki luokat ovat enintään 6, keskimäärin 4-5 henkilöä, kesällä (heinä / elokuussa) aamulla luokat vain ovat max. 8, av. 5-6 ihmistä. Severnvale hyväksyy enintään 40 aikuista milloin tahansa - tyypillinen numerot ovat välillä 22 ja 35 enintään aikoina vuodesta. Kaikki oppitunnit ovat 45 minuutin kesto. Tilat ovat erittäin mukavat, ja ne sisältävät 9 luokkahuoneissa, tietokone ja kuuntelu keskukset, kirjasto, erillinen lounge tupakoitsijoille ja tupakoimattomille, aurinkoterassi jne.

... Ainutlaatuisella paikalla

Shrewsbury on yksi hienoimmista keskiaikaisista kaupungeista Englannissa. Alueen pääkaupunki, jossa asuu 100000 - keskeisellä paikalla ole alueellisia aksentti - mutta ei hallitsee matkailun ja vain yksi hyväksytty kielikoulu - Severnvale Academy. Tämä on paikka, jossa uppoutua todella mahdollista.

Intensiivinen kesäkursseja nuorille

Miksi valita Severnvale? Tässä on kolme hyvää syytä:

 1. He ovat turvassa
  • Opiskelijat ovat täysin valvottuja koko aikana - Olemme ainoa akkreditoitu kielikoulu Shrewsbury, joten meillä on kourallinen parhaita perheille - Käytämme vain isäntäperheet tiedämme ja luottamus - Emergency puhelinlinjat ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa - Me antaa opiskelijoille täyttä esittelyä oleskelun Englanti - Kaikki retket ovat päättämässä vanhempi Severnvale henkilöstö - Shrewsbury ei ole iso, vaarallinen kaupunki
 2. He hauskaa
  • Menemme joitakin alkuun huvipuistojen Britanniassa - Retket eivät tarkoita vain nähdä asiat - ne tarkoittavat tehdä asioita liian - Koko päivän retkiä sisältävät yleensä 2 tai 3 erilaista toimintaa - kaikki sisältyy kurssin hintaan - ei piilotettuja ekstroja!
  • Käytämme laadukkaita paikkoja urheiluun, uimiseen, elokuva, jalkapallo-otteluita - Meillä on suuria grillit - syö-niin-paljon-as-you-want, ilman lisämaksua - Meillä on loistava diskoja - nautimme kaikesta too!
 3. Opit
  • Välitämme että oppiminen tapahtuu: emme vain pitää meidän opiskelijat kätevästi miehitetty - Opettajamme ovat kaikki päteviä ja innostuneita, ja osaa motivoida nuoria - Meillä on hyvin kansainvälisessä ympäristössä - usein 18-20 eri kansallisuutta täällä Samalla - Olemme pieni koulu. Meidän nuorisotalo on rajoitettu 95 opiskelijaa, jotta voimme tietää jokainen henkilökohtaisesti - Luokat ovat pieniä liian: taattu enimmäismäärä on 12 luokkaansa, tyypillisesti on 9 tai 10 - Meidän oppimäärän suunnittelu, tekee ja nauttia ovat elintärkeitä elementtejä - ne eivät ole vain jättää sattuman varaan - Henkilökunta monitorin jokaisen oppilaan edistymisen; pidämme tilat auki ylemmillä luokilla edistäminen - Asetimme kotitehtäviä ja tarkistamme, että se on tehty: annamme palkintoja hyvästä työstä ja kehitykseen - Meidän nuorisotalolla on hyvin varustettuja ja mukava

Sijainnit

Shrewsbury

Severnvale Academy

Osoite
Severnvale, 25 Claremont Hill
SY1 1RD Shrewsbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: