Sparsholt College Hampshire

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Käyttöönotto Sparsholt College Hampshire on yksi johtavista yliopistotason kursseja maa ja ympäristö, jossa historia ulottuu yli 100 vuotta. Meidän tutkintoihin on vahvistanut yliopiston Portsmouth - sijoittuu alkuun 2% yliopistojen maailmassa (Times Higher Education World University Rankings 2014), ja meidän kansainvälisten opiskelijoiden hyötyvät verraton tilat jakautuvat kampuksen, joka ulottuu lähes 400 hehtaarin kauniita Britannian maaseudulla.

Päivän Opiskelijan, Huomisen asiantuntija Sparsholt College on kansainvälinen maine houkutella opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Nämä opiskelijat - 28 maasta ja laskenta - tulevat Sparsholt osallistumaan tutkimukseen, ja voivat valmistautua Työpaikat aloilla eläin, eläintarha ja hevosen hallinta, eläinlääkärin hoitotieteen, ekologia ja suojelu hallinta, puutarhanhoito ja kalastusta.

College on erittäin vahva perinne sekoittamalla teoreettinen oppimista kaikilla käytännön taitoja että nykyaikainen teollisuus vaatii. Tämän seurauksena Sparsholt opiskelijoita jättää College hyvin valmistautunut työllisyyttä; 91% valmistuneista ovat menneet työelämään tai lisäselvityksiä (Dlhe 2013). College tarjoaa myös kannustava, viihtyisä ympäristö, jossa opiskelijat voivat kukoistaa ja saavuttaa suurin mahdollinen. Se on Oppijakeskeistä lähestymistapaa että uskomme edistää huomattavasti tyydyttävällä meidän opiskelijoiden - Sparsholt College oli korkein opiskelijoiden tyytyväisyyttä korko (94%) kaikista Britannian maalla Korkeakoulut vuonna 2015 (NSS Data).

Sijainnit

Sparsholt

Sparsholt College

Osoite
Sparsholt College,
Westley Lane

SO21 2NF Sparsholt, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin