St. Patrick's

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettiin koulu vuonna 1803, St Patrick College on kasvanut huipputason opetusta oppilaitoksessa toivottaa opiskelijoita ympäri maailmaa meidän kampuksilla keskustassa Lontoo. Meillä on yhteistyötä joidenkin kaikkein perustettu ja innovatiivisia nimiä Britanniassa koulutuksen, tarjoaa sinulle HNDs, opiskelija ja jatko-ohjelmat monissa aiheista. Kautta tilat ja erittäin kokeneita ohjaajia, nämä ohjelmat antaa tietoja ja taitoja, jotka tuovat menestyksekkään uran.

Elämää muuttava kokemus Lontoo on täydellinen paikka käynnistää maailmanlaajuinen ura, ja saada todella ainutlaatuinen opiskelijoiden kokemuksia. Keskeinen kampuksella tuo kansainvälisen yrityksen pääkonttori, kulttuurin, taiteen, muotoilun, musiikin ja mahdollisuuksien maailman ovesi. Se on täydellinen paikka tehdä vaikutuksen, ja elinikäisiä ystäviä.

Ota yhteyttä nyt ja liittyä opiskelijaa yli 80 maassa jotka tuntevat jo hyödyt St Patrick koulutukseen.

Tarjoamme mahdollisuuksien maailman sydämessä Lontoon Koska on perustettu vuonna 1803, Pyhän Patrikin on kehittynyt kansainvälinen korkeakoulu kutsuva opiskelijoita ympäri maailmaa. Olemme johtotähti, jotka etsivät laatua brittiläisen koulutuksen ohella progressiivisen taitoja ja tuoreita näkökulmia tarvitaan menestyä missä päin maailmaa tahansa.

Laatu ja huippuosaaminen Ensisijainen tavoite on antaa korkeimman oppimisen standardeja, joten voit saavuttaa yhtä korkea uraan liittyviä tavoitteita. Akateeminen tiimi on käsin poimittuja opiskelijaksi-ajatteluun - kuten ovat kumppaneitamme.

Kokous teollisuuden tarpeisiin ja opiskelijat Tuomme teoria elämään soveltamalla sitä "reaalimaailman" kokemuksia. Tulet valmistuu syvällinen tuntemus ja kyky soveltaa sitä sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Voit alkaa valmistautua uran menestys ensimmäisestä päivästä alkaen, ja saavat mahdollisuuden parantaa CV pidemmälle kuin standardin lähestymistapaa koulutukseen.

Ole vilkkaassa Lontoo Koe elämä yksi maailman tärkeimmistä, jännittävä ja monipuolinen kaupungit. Lontoo on täydellinen paikka äläkä upota kulttuuria, taidetta ja musiikkia - ja tehdä elinikäisiä ystäviä.

Tulet olemaan suuria taloudellisia ja yritysten pääoman, ympärillä joitakin tärkeimpiä nimiä poikki runsaasti toimialoilla. Saat myös keskellä maailmanlaajuinen tuotesuunnittelu-, muoti-ja mediakeskus. Missio ja visio Visiomme Visiomme on olla tunnustettu laadukkaan koulutuksen tarjoaja, lisäämme oppijoiden työllistettävyyttä, laajentamalla koulutukseen yhteiskunnassa, ja edistetään sosiaalista osallisuutta. Tämän tavoitteen mielessä, olemme koonneet maailmanluokan akateemisen joukkue, ja tarjoamme laadunvarmistuksesta toimitus.

Mission Statement Mission St Patrickin College on antaa opiskelijoille koulutuksen kautta ja näin muuttaa elämäänsä. Pyrimme ylittämään kulttuuriset ja muut rajojen eri puolilla maailmaa aseistaa meidän opiskelijoille osaamista ja luottamusta kunnostautua. Pyhän Patrickin pyrkii tarjoamaan oppijoille parasta mahdollista koulutusta edulliseen hintaan. Ota yhteyttä nyt ja liittyä opiskelijaa yli 80 maasta, jotka ovat hyötyneet St Patrick koulutukseen.

Katso Kurssit - OnlineStudies » Katso Kurssit - HealthcareStudies » Katso LLB » Katso Kurssit - AcademicCourses »