St. Patrick's

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulu perustettiin vuonna 1803, ja St Patrick's College on kasvanut huipputason oppilaitokseksi, joka toivottaa opiskelijoita ympäri maailmaa Lontoon keskustan kampuksille.

Meillä on kumppanuuksia joidenkin vakiintuneimpia ja innovatiivisimpia nimityksiä Isossa-Britanniassa, tarjoten sinulle HND: itä , perus- ja jatko-ohjelmia monissa aiheissa. Laitoksemme ja erittäin kokeneiden tutoreiden kautta nämä ohjelmat tarjoavat taitoja ja tietoa, jotka tuovat menestyviä uran.

Elämää muuttuva kokemus
Lontoo on täydellinen paikka aloittaa globaali ura ja saada todella ainutlaatuinen opiskelija kokemus. Keskustoimistomme tarjoaa kansainvälisen liiketoiminnan päämajan, kulttuurin, taiteen, muotoilun, musiikin ja mahdollisuuden maailman kotiovellesi. Se on täydellinen paikka tehdä vaikutuksia ja elinikäisiä ystäviä.

Ota meihin yhteyttä ja liity yli 80 maasta, jotka tuntevat jo St Patrickin koulutuksen edut.

Tarjoamme mahdollisuuden maailmalle Lontoon sydämessä
Koska se on perustettu vuonna 1803 , St Patrick's on kehittynyt kansainväliseksi yliopistoksi, joka toivottaa opiskelijoita ympäri maailmaa. Olemme majakka niille, jotka haluavat laadukasta brittiläistä koulutusta, sekä edistyksellisiä taitoja ja tuoreita näkökulmia, joita tarvitaan menestymään kaikkialla maailmassa.

Laatu ja huippuosaaminen
Ensisijainen tavoite on saavuttaa korkeimmat oppimisstandardit, joten saavutat yhtä suuret uran tavoitteet. Meidän akateemisen tiimimme on valittu käsi kädessä opiskelijakeskeiseen lähestymistapaansa - samoin kuin kumppaneitamme.

Teollisuuden ja opiskelijoiden tarpeiden tyydyttäminen
Tuomme teorian elämään soveltamalla sitä "todellisen maailman" kokemuksiin. Valmistat syvällisen tiedon ja kyvyn soveltaa sitä sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Aloitat urakehityksestä ensimmäisenä päivänä ja ansaitset mahdollisuuden parantaa CV: täsi pidemmälle kuin koulutuksen tavanomainen lähestymistapa.

Ole vilkkaan Lontoon sydämessä
Koe elämä yksi maailman tärkeimmistä, jännittävistä ja monipuolisista kaupungeista. Lontoo on täydellinen paikka upottaa kulttuuriin, taiteeseen ja musiikkiin - ja tehdä elinikäisiä ystäviä.

Sinulla on suuri taloudellinen ja liike-elämän pääoma, jota ympäröivät tärkeät nimet runsaasti teollisuudenaloilla. Olet myös maailmanlaajuisen muotoilun, muodin ja median keskipisteen keskellä.

Tehtävä ja näkemys

Näkemyksemme
Visiomme on tunnustettava korkealaatuisiksi koulutuksen tarjoajiksi, lisäämään oppijoiden työllistettävyyttä, laajentamalla yhteiskunnan koulutusta ja edistämällä sosiaalista osallisuutta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme koonneet maailmanluokan akateemisen tiimin, ja tarjoamme laadunvarmistettua toimitusta.

Tehtävänanto
St Patrick's Collegein tehtävänä on valmentaa oppilaita koulutuksen kautta ja muuttaa heidän elämäänsä. Pyrimme ylittämään kulttuuriset ja muut rajat eri puolilla maailmaa, jotta voimme asettua opiskelijoillemme osaamiseen ja luottamukseen. St Patrickin tavoitteena on tarjota oppijoillemme mahdollisimman hyvä koulutus kohtuulliseen hintaan. Ota meihin yhteyttä ja liitä opiskelijat yli 80 maasta, jotka ovat hyötyneet St Patrickin koulutuksesta.

Katso Diplomit - HealthcareStudies » Katso Diplomit - AcademicCourses »

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
St Patrick's
15-19 Great Chapel Street

London, England, W1F 8FN GB