Staffordshire University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koska 1914 olemme tarjonneet ammatillisesti inspiroinut koulutuksen merkitystä ikää. Silloin meidän painopiste oli kaivos- ja keramiikkaa. Mutta ajat ovat muuttuneet, ja olemme myös. Nyt olemme antaneet kaiken Tietokonepelit suunnittelu - Rikostekninen tutkimus.

Visiomme ja arvot ovat perusta Staffordshire University; se miten teemme asioita. Että koskaan muutu.

Keitä me olemme

Ratkaisupelejä. Ajatus provokers. Mieli lisääjiä.

Olemme ystävällinen yliopiston kanssa maailmanlaajuisen reunaan. Olemme paikka kirjaimellisesti keskellä kaiken, ytimessä Britannian.

Emme vain painaa rajoja, rikomme niitä.

Emme vain avata kirjoja, avaamme mielissä.

Meidän Kampukset

Meidän päätoimialana on keskitetty kahdella kampuksella Stoke-on-Trent ja Stafford, vielä kaksi läsnäoloihin Shrewsbury ja Lichfield.

Staffordshire University

Visiomme on luoda elinvoimainen ja dynaaminen laidalla kaupungin kampuksella loistava oppimisen ja opetustiloja, hyvät julkiset liikenneyhteydet ja sosiaalista toimintaa.

Opetus Tiedekunnat, jotka on aiemmin jaettu yli kahdella kampuksella kokoontuvat tuloksena enemmän keskittynyt investoinneista. Tulee merkittävien parannusten opetus- ja sosiaalitilat. Olemme jo investoineet yli £ 40m muuttamisessa kampuksella ja tehdä yliopiston Quarter todella inspiroiva paikka elää ja opiskella. Tämä jatkuu.

Huippuyksiköt

Meidän satelliitti kampuksilla Stafford, Lichfield ja Shrewsbury tulee osaamiskeskusten terveyden, koulutuksen ja hoitotyön sekä kätilöiden ja hyötyvät myös investoinnit rakennuksiin ja tilat.

Sijainnit

Stoke-on-Trent

Osoite
Staffordshire University,
College Road

ST4 2DE Stoke-on-Trent, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin